Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
vektra
_Tyler
sneco7
Malloy
_DREAM_
DartagnanX
tjunior
bombahoppa
zetterberg40
Bane.Davids.89
Tankcsapda
CsT
LeRoi10
Petike007
Krisz
Nico
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Malloy
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-30, 18:18

zetterberg40 írta:
Yildiz hosszabbítása hivatalos!
Jól beszopatták szegényt. Innentől mehet vissza a tarcsiba

zetterberg40 likes this post

Vissza az elejére Go down
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-30, 17:29

Yildiz hosszabbítása hivatalos!

Krisz, bombahoppa and Malloy like this post

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-30, 06:48

Létezhet olyan nyári mercato ahol nem veszünk kölcsön senkit vételi opcióval? Hova tart ez a világ? Az utolsó napban még reménykedek!

Matteo likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-29, 20:14

Krisz írta:

Hát pedig pénz nélkül sok mozgástere nem volt, a férgeknek alávágni viszont nem kerül semmibe. Én ezt nem az időhiány miatt hiszem el nehezen, hanem mert az ilyen Isaurás sztorik nem gondolom hogy jellemzőek ezen a szinten.

Az utolsó mondatot pedig azért kétlem, mert mind3 csapat kurvaszarul kezdett, tavaly is előztük őket, illetve a Lazio még BLezni is fog. Ha nem lesz meg csont nélkül a 4 akkor vendégem vagy egy all you can drink estére.
Ok Very Happy  Ha esetleg scudettóért megyünk akkor viszont én fizetek! Smile

bombahoppa likes this post

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-29, 20:09

Yildiz 2027-ig hosszabbít. Ez jó hír!

Mint ahogy az is, hogy Lukaku -> Roma. Megérkezett az orvosira.

Ami viszont szomorú, hogy Pavard -> hullarablók.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-29, 19:08

CsT írta:
Soule --> Frosinone kölcsön. Hivatalos.

Kájó György is hivatalos.

Várom a Juve - Frosinonet.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-29, 17:41

Krisz írta:

Hát pedig pénz nélkül sok mozgástere nem volt, a férgeknek alávágni viszont nem kerül semmibe. Én ezt nem az időhiány miatt hiszem el nehezen, hanem mert az ilyen Isaurás sztorik nem gondolom hogy jellemzőek ezen a szinten.

Az utolsó mondatot pedig azért kétlem, mert mind3 csapat kurvaszarul kezdett, tavaly is előztük őket, illetve a Lazio még BLezni is fog. Ha nem lesz meg csont nélkül a 4 akkor vendégem vagy egy all you can drink estére.
Azért oda saját költségen a magam részére betársulok. Csak az ökör iszik másodmagában.

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-29, 13:51

zetterberg40 írta:

Ha döntően több lesz a Bologna elleni performansz az udineinél, akkor azért szarban leszünk a top4 tekintetében is. Főként annak fényében, hogy szeptembertől fixre vehető a havi 1-2 állandó sérült a kezdőből.
Az szerintem nem kérdés, hogy a két milánói horda és az afrikai csapat előttünk végez majd.

Igazság szerint idén nem tudok semmit sem biztosra venni.

Annyira gyenge a bajnokság, hogy lesznek itt nagy meglepik.

Az izé sem lett fiatalabb, konkrétan egy nyugdíjas otthon, akik Pumuklival fiatalítanak. KEttős terhelés mellett vannak kétségeim mennyire fogják végig bírni.

Nekünk nem kell kettős tehelés, hogy szar kondija legyen mindenkinek Allegri stábja mellett a Frosinone is a Müntyhennek tűnik mint megtudtuk.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-29, 12:59

Krisz írta:

Ha döntően több lesz a Bologna elleni performansz az udineinél, akkor azért szarban leszünk a top4 tekintetében is. Főként annak fényében, hogy szeptembertől fixre vehető a havi 1-2 állandó sérült a kezdőből.
Az szerintem nem kérdés, hogy a két milánói horda és az afrikai csapat előttünk végez majd.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-29, 12:22

CsT írta:

Nekem fura lenne ha Giuntoli a kezdő szezonjában (amikor egyébként is későn érkezett) ilyen "ügyletekre" baszta volna el az idejét. Megjegyzem idén szerintem nem az Ellenség,Milan,Nápoly trió lesz a riválisunk hanem a Lazio,Roma, Atalanta vonal.

CsT likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-29, 12:06

Krisz írta:

Ezt a mondatot kicsit nehezen értelmezem. Szóval Rovellanak izés pizsije volt? Illetve van valami link ehhez?

Ez tök poén ha igaz: 

🗣️ Fabrizio Ravanelli: “I value Allegri a lot, but I can't understand how he can start with Alex Sandro. We have a player like Gatti that is growing and we don't let him play. Alex Sandro makes us lose many games.”
Nekem úgy rémlik azt nyilatkozta Rovella, hogy az apja és/vagy nagybátyja inda szurkoló. De nyilván nem ezért adtuk el, mert gondolom már akkor is azok voltak amikor ideigazolt. Very Happy

Ravanelli kijelentése igaz, csak az a baj ha Allegri ilyet olvas, azért is Sandrót fogja játszatni. Very Happy
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-29, 12:01

Krisz írta:

Szerintem meg baromira nem tett jót neki, hogy 1 évet végig kellet szopnia egy #wearesorich milan és/vagy Secco közegű cselsziben, a válogatottban nemcsak ő volt balfasz, a férgeknél azért bőven volt egy időszak amikor elkapta a fonalat. Ezek a tényezők bárkit kizökkentenének mentálisan. Én biztos vagyok benne, hogy egy stabil környezetben rendezi magát és patent lesz - és az lett volna a férgeknél is, mert most ott sajnos rend van, még ha pénz nincs is. A Roma tökéletes hely lenne neki, oda pont egy jó center hiányzik, a teljesítménykényszer is kisebb, egyedül a jó Zsozé a lutri, ő fel is építheti meg földig is rombolhatja.
Azt adom, hogy Roma jó hely lehet neki mert ott van kiszolgálószemélyzet (Dybala, Pelle, Auaá..).

Az indából viszont nem fog hiányozni szerintem, Inzaghi focijába nem illett bele annyira mint amikor Conte volt az edző. Mondjuk az fun fact, hogy a hulladék Cselszis szezonjában is több gólja volt mint tavaly (ha az összes sorozatot nézzük).

Nekem fura lenne ha Giuntoli a kezdő szezonjában (amikor egyébként is későn érkezett) ilyen "ügyletekre" baszta volna el az idejét. Megjegyzem idén szerintem nem az Ellenség,Milan,Nápoly trió lesz a riválisunk hanem a Lazio,Roma, Atalanta vonal.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-29, 12:01

tjunior írta:

Rovellás nyilatkozott valami olyat, hogy mekkora dögevő buzi.

Ezt a mondatot kicsit nehezen értelmezem. Szóval Rovellanak izés pizsije volt? Illetve van valami link ehhez?

Ez tök poén ha igaz: 

🗣️ Fabrizio Ravanelli: “I value Allegri a lot, but I can't understand how he can start with Alex Sandro. We have a player like Gatti that is growing and we don't let him play. Alex Sandro makes us lose many games.”

Petike007, fktgbr and Malloy like this post

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-29, 10:37

Nico írta:
Giuntoli's tactic on Lukaku was to make Ellenség fade away, creating confusion between the player and the club and then abandoning the negotiation.

Ha igaz, akkor kicsit törlesztett a Rovella fiaskó után Smile

Rovellás nyilatkozott valami olyat, hogy mekkora dögevő buzi.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-29, 10:26

CsT írta:

Nekem ez kicsit hollywoodi sztorinak tűnik, mellesleg Lókaka inkább fék volt tavaly az indában (nélküle lehet Bl-t nyernek) szóval nem biztos, hogy jól jártunk, hogy nem oda ment.

Szerintem meg baromira nem tett jót neki, hogy 1 évet végig kellet szopnia egy #wearesorich milan és/vagy Secco közegű cselsziben, a válogatottban nemcsak ő volt balfasz, a férgeknél azért bőven volt egy időszak amikor elkapta a fonalat. Ezek a tényezők bárkit kizökkentenének mentálisan. Én biztos vagyok benne, hogy egy stabil környezetben rendezi magát és patent lesz - és az lett volna a férgeknél is, mert most ott sajnos rend van, még ha pénz nincs is. A Roma tökéletes hely lenne neki, oda pont egy jó center hiányzik, a teljesítménykényszer is kisebb, egyedül a jó Zsozé a lutri, ő fel is építheti meg földig is rombolhatja.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-29, 09:19

Soule --> Frosinone kölcsön. Hivatalos.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-29, 06:45

Nico írta:
Giuntoli's tactic on Lukaku was to make Ellenség fade away, creating confusion between the player and the club and then abandoning the negotiation.

Nekem ez kicsit hollywoodi sztorinak tűnik, mellesleg Lókaka inkább fék volt tavaly az indában (nélküle lehet Bl-t nyernek) szóval nem biztos, hogy jól jártunk, hogy nem oda ment.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-29, 06:32

Nico írta:

Nekem határozottan szimpatikus. Mondjuk annyit le hozhatna valami hivatalos csatorna hogy tart egy sajtóközleményt hogy Bazinga.

bombahoppa and Malloy like this post

Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-28, 23:53

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-28, 13:47

Agresti szerint Soulé és Kaio György is kölcsönbe megy a Frosinonéhoz.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-23, 10:14

tjunior írta:
Ha Keant eladnánk, dobpergés... Morcival póolnánk. Semmi fantázia nincs a firkszokban.
Kéne is már valaki, aki mindig lesen van.

Matteo likes this post

https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-23, 08:46

Ha Keant eladnánk, dobpergés... Morcival póolnánk. Semmi fantázia nincs a firkszokban.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-23, 08:42

zetterberg40 írta:

Idén még csak gombokért igazoltak + kölcsönök + ingyen, komolyabb pénzt nem fizettek senkiért.

Ellenben eladták jó pénzért Onanát, Pinamontit, Brozovicsot és Gosens-t.

Belefér nekik a 30 millió Pavaerdért.
A Pinamonti biznisz miatt, amiről ordít, hogy egyértelműen nem plusvalenza biznisz, biztos ami biztos a szövetség helyében én levonnék tőlünk 10 pontot.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-23, 08:36

Krisz írta:

Amúgy hogy van erre pénze a férgeknek? Elvileg a kínai minden mozdítható profitot kiszipkáz a csapatból, nem?

Idén még csak gombokért igazoltak + kölcsönök + ingyen, komolyabb pénzt nem fizettek senkiért.

Ellenben eladták jó pénzért Onanát, Pinamontit, Brozovicsot és Gosens-t.

Belefér nekik a 30 millió Pavaerdért.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-22, 17:16

zetterberg40 írta:
Marotta behúzza Pavardot. Az szép.

Amúgy hogy van erre pénze a férgeknek? Elvileg a kínai minden mozdítható profitot kiszipkáz a csapatból, nem?
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-21, 22:16

Marotta behúzza Pavardot. Az szép.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-21, 11:11

Krisz írta:

Én is adom, hogy megvan a keret a scudetrohoz ebben a mezőnyben, igazából tavaly is megvolt szerintem, csak a kukások 120%ot mentek, mi meg 20-at. Ettől függetlenül nincs baj ezzel a top4es céllal, Conte első szezonjában is az volt a cél, ez nem jelenti hogy nem lehet túlteljesíteni.
Csak ez "feljogosítja" Allegrit a 100%-os buzizós Allegriball-ra! Very Happy bár tegnap pont nem ezt láttuk, faszse érti. Very Happy

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-21, 11:10

Ebben a keretben minden hiányossága ellenére azért van potenciál. Ebben lehet legfőképp bízni.
Iling, Yildiz, Huijsen, Miretti, Fagioli, Caviglia 23 év alattiak, sőt ugye 3an a 20 se töltötték még be. Weah, Kean, Cambi, Vlaho 23, Gatti, Loca, Chiesa 25, Bremer 26.
 30 feletti mezőnyjátékosunk meg ( ha Bonuccit nem számoljuk) Danilo és Sanyi.
A lényeg, az ha ez a sok fiatal továbbfejlődik és összeszokik na ez lehet a legnagyobb előrelépés. Lehet hogy pl. Iling vagy Miretti sosem lesz klasszis de azt biztos hogy a plafonjuk jóval magasabban van mint a mostani teljesítményük. Tavaly minden szopatás ellenére is BL helyen végeztünk, ha idén fejlődnek a fiatalok és összeszokik a társaság előrébb léphetünk, de azt nem tudom, hogy ez elég-e scudettóhoz.

A hozzászólást tjunior összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2023-08-21, 11:12-kor.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-21, 11:07

_DREAM_ írta:

Nekem kicsit fura hogy mi vagyunk a Juventus és egy ilyen célt tűzünk ki magunk elé hogy jó a 4-ik hely is. Very Happy

Én is adom, hogy megvan a keret a scudetrohoz ebben a mezőnyben, igazából tavaly is megvolt szerintem, csak a kukások 120%ot mentek, mi meg 20-at. Ettől függetlenül nincs baj ezzel a top4es céllal, Conte első szezonjában is az volt a cél, ez nem jelenti hogy nem lehet túlteljesíteni.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-21, 10:18

Tankcsapda írta:

Mert mi lenne a reális cél szerinted? A Zinter erősebb, a Napoli erősebb, a Milan nem, de építkezésben előrébb tart. Mellettük ott van még a Roma, a Lazio és az Atalanta, utóbbi kettő olyan rendszerben játszik, amiben a játékosok a maximumot kihozzák magukból. Ehhez képest Allegrinél láthatóan a játékosok egy része átlag alatt teljesít (Vlahovic, Chiesa, Miretti, Locatelli), és eddig nem volt egy valamirevaló játékrendszer, amiben játszani láttuk a csapatot. Előző szezon elején volt erre kísérlet, de semmi erőnléte nem volt a csapatnak. Én elfogadom azt is, ha csak eredményes a gárda, de szép focival azért nagyobb eséllyel tudunk komolyabb tehetségeket igazolni.
Hát ez az, hogy nálunk mindenki átlag alatt teljesített előző évben (és ez nyilván Allegri hibája volt). 
Szerény nyomott véleményem szerint játékosállományban egyáltalán nem vagyunk (sokkal) alatta a bajnokesélyesnek tartott (Izé, Afrika) csapatoknál, így ha Pogesz és a kulcsemberek kibírnák sérülés nélkül akkor ebben a fostenger mezőnyben simán a bajnoki címért kellene mennünk. Nekem kicsit fura hogy mi vagyunk a Juventus és egy ilyen célt tűzünk ki magunk elé hogy jó a 4-ik hely is. Very Happy

fktgbr and bombahoppa like this post

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2023-08-21, 08:52

Tankcsapda írta:

Mert mi lenne a reális cél szerinted? A Zinter erősebb, a Napoli erősebb, a Milan nem, de építkezésben előrébb tart. Mellettük ott van még a Roma, a Lazio és az Atalanta, utóbbi kettő olyan rendszerben játszik, amiben a játékosok a maximumot kihozzák magukból. Ehhez képest Allegrinél láthatóan a játékosok egy része átlag alatt teljesít (Vlahovic, Chiesa, Miretti, Locatelli), és eddig nem volt egy valamirevaló játékrendszer, amiben játszani láttuk a csapatot. Előző szezon elején volt erre kísérlet, de semmi erőnléte nem volt a csapatnak. Én elfogadom azt is, ha csak eredményes a gárda, de szép focival azért nagyobb eséllyel tudunk komolyabb tehetségeket igazolni.

Az inda egy relatív idős csapat. Nem lennék meglepve ha elfáradna. 

Beppe hatalmas munkát végzett nálunk. Ahogy náluk is viszont a drága nyugdíjas otthon vele kezdődött. 

Lehet vágy alapú gondolkodás a részemről de szerintem hamarosan ugyanabba a bajba lesznek mint mi voltunk.

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
8 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: