Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
vektra
_Tyler
sneco7
Malloy
_DREAM_
DartagnanX
tjunior
bombahoppa
zetterberg40
Bane.Davids.89
Tankcsapda
CsT
LeRoi10
Petike007
Krisz
Nico
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Malloy
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-16, 07:25

Allegri egy utolsó büdös vérszívó féreg. Ezt felesleges szépíteni. A klub meg asszisztál ehhez. 
Adjanak meg a honlapon egy szamlaszamot, ahol a szurkolok osszedobhatjak Tudor és stábja bérét. Vagy kérdezzék meg a játékosokat ki mennyivel száll bele… 
Mivel Allegri bérét ígyis úgyis ki kell fizetni, egy kurva eurót sem spórolunk azzal ha marad, akkor minek is nézzük, hogy elmennek az értelmes játékosaink (áron alul) miatta? Agyrém az egész.

CsT, fktgbr, sneco7, bombahoppa and Nico like this post

Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-15, 21:28

vektra írta:
szerintem is Allegri a gáz, de a vezetőség őt választotta, hogy miért, ne kérdezd...
de ha már így van akkor tartani kell az irányt és ha lehet olcsóbban kell elérni ezeket a helyezéseket.

Vlahovics helyett a 10ed annyiba kerülő Milik jobb lehet, nem ő a jövő de a jelenben többet hozzá tud tenni Allegri focijához. jobbak az első érintései, leosztásai, szerintem jobban érkezik a beadásokra, többet melózik mezőnyben. 
szerintem Dybala hiányzik de ő meg rossz pozícióban játszott, ha akkor lett volna helyén egy használható Pogba és ő előrébb játszott volna az eredeti pozíciójában akkor sokkal hatékonyabb lehetett volna mint idén pl. DiMaria. az én elgondolásomban Pogba a hiányzó láncszem, ő lenne Allegri játékának a középpontja! 
Kulu nem hiányzik a két argentin sem, Kean helyett jobb lehet Zaniolo is,  Chiesa viszont ide nem jó, ahol meg jó lenne az a pozició nem Allegri csapatában van.

ezekért a játékosokért én nem tudok könnyet ejteni ha távoznak, mert nem láttam tőlük azt amiért idejöttek és amit vártak tőlük. talán Chiesának volt egy jobb éve még Pirlonál de Allegri és a térde tönkretette. Ahhoz meg főleg keveset tettek le itt a pályára, hogy puffogjanak meg feszültséget gerjesszenek az öltözőben. Sokkal inkább sajnálnám Fagiolit meg a nextgen-es fiatalokat ha távoznának. biztos kellenek a sztárok is, de egyenlőre nincs helyük a csapatban főleg ha marad az edző és a taktika. de reméljük a legjobbakat és hátha Allegri is megtáltosodik és el tudja őket helyezni.
Allegri maradását én sem értem, azt értem, hogy kurva sokba kerül, de azt a pénzt mindenképp ki kell fizetni és szerintem nem az a 6-8 milla verné földhöz a klubot amit mondjuk Tudor kapna 2 évre.

Milik egy tökéletes cserecsatár, de egy komolyabb klubban kezdőnek szerintem gyenge. Ősszel bomba volt, tavaszra (Allegri leépítette) kipukkant, előjöttek a sérülései stb. Vlaho ellenben a Fioban állatnak tűnt, itt meg full középkategóriának....nyilván vannak hiányosságai de ha a Bayern akarja vinni, akkor inkább szavaznék arra, hogy Allegri (aki se eredményt, se focit nem hozott) nem tudja használni. Chiesa egy szélső, ha ott játszik akkor jó, ha wingback-ben vagy visszavont csatárban akkor kevésbé. Ebben a sztoriban nálam megint Allegri a hülye.

Pogba nyilván szintet emelne, de vajon fizikailag bírni fogja? Az ő leigazolása kb olyan mint 19-re lapot kérni (Allegri stábjával inkább 20-ra). Zanilolóról kb ugyanezt gondolom, hogy itt kb a második edzésen ki fog menni a térde.

De őszintén kiket kellene igazolni Allegrinek? Nyilván Chiellinit, Vidalt meg Mandzukicot de őket sajna nem lehet.

Szerintem a feszültséget inkább Allegri és a taktikája gerjeszti nem pedig egyes játékosok.

Van egy örök közhely, hogy az összes játékost nem lehet elküldeni, de az edzőt igen, nos mi lehet, hogy megpróbáljuk. Sad

fktgbr likes this post

vektra
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-15, 20:41

szerintem is Allegri a gáz, de a vezetőség őt választotta, hogy miért, ne kérdezd...
de ha már így van akkor tartani kell az irányt és ha lehet olcsóbban kell elérni ezeket a helyezéseket.

Vlahovics helyett a 10ed annyiba kerülő Milik jobb lehet, nem ő a jövő de a jelenben többet hozzá tud tenni Allegri focijához. jobbak az első érintései, leosztásai, szerintem jobban érkezik a beadásokra, többet melózik mezőnyben. 
szerintem Dybala hiányzik de ő meg rossz pozícióban játszott, ha akkor lett volna helyén egy használható Pogba és ő előrébb játszott volna az eredeti pozíciójában akkor sokkal hatékonyabb lehetett volna mint idén pl. DiMaria. az én elgondolásomban Pogba a hiányzó láncszem, ő lenne Allegri játékának a középpontja! 
Kulu nem hiányzik a két argentin sem, Kean helyett jobb lehet Zaniolo is,  Chiesa viszont ide nem jó, ahol meg jó lenne az a pozició nem Allegri csapatában van.

ezekért a játékosokért én nem tudok könnyet ejteni ha távoznak, mert nem láttam tőlük azt amiért idejöttek és amit vártak tőlük. talán Chiesának volt egy jobb éve még Pirlonál de Allegri és a térde tönkretette. Ahhoz meg főleg keveset tettek le itt a pályára, hogy puffogjanak meg feszültséget gerjesszenek az öltözőben. Sokkal inkább sajnálnám Fagiolit meg a nextgen-es fiatalokat ha távoznának. biztos kellenek a sztárok is, de egyenlőre nincs helyük a csapatban főleg ha marad az edző és a taktika. de reméljük a legjobbakat és hátha Allegri is megtáltosodik és el tudja őket helyezni.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-15, 20:35

Krisz írta:

Kisebb ellenszélben, egy mercatonyi takarítás után, ebben a fos mezőnyben bármilyen kerettel be fogja húzni a dobogót Allegri is.
Én csak abban reménykedem, hogy a jövő csapatának a gerincét nem herdáljuk el nyáron és Allegri sem építi le őket, amíg fel nem áll egy profi menedzsment.
Nem tudom Giuntolival mi van, egyáltalán voltak-e tárgyalások, kár lenne kihagyni még akkor is ha csak jövőre jön. Onnantól meg lehet koncepciózus építkezésről meg projektekről beszélni.
Chiesa meg Vlaho ennek a gerincnek a fele Sad
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-15, 20:33

Petike007 írta:

Van itt annyi felesleg hogy fel sem fog tűnni. 

Bonbon
Csecs 
Rabbi (miután szerződése van)
Pumukli
Tripper
Rancsszosz
Kuluzela
Marcsika
Parádé
Pogba (mondjuk neki adnék egy normális evet)

Végiggondolva nincs értelmes játékos akit Maxika ne épített volna le. Minden fasza.
Pont most esett le, hogy Locából is olyan fasza registát csinált, hogy már a válogatottba is inkább Cristantét hívják be.

bombahoppa likes this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-15, 18:46

CsT írta:

És kik azok akik illenek a focijához? Az elmúlt 2 évben egy halom játékos ment el mert nem "illett" bele a "focijába". De Ligt, Dybala, Kulu, Di Maria...stb. Most meg Chiesa és Vlaho húzzon el?

Szerintem pont Allegri az aki szembe megy az autópályán...

Kisebb ellenszélben, egy mercatonyi takarítás után, ebben a fos mezőnyben bármilyen kerettel be fogja húzni a dobogót Allegri is.
Én csak abban reménykedem, hogy a jövő csapatának a gerincét nem herdáljuk el nyáron és Allegri sem építi le őket, amíg fel nem áll egy profi menedzsment.
Nem tudom Giuntolival mi van, egyáltalán voltak-e tárgyalások, kár lenne kihagyni még akkor is ha csak jövőre jön. Onnantól meg lehet koncepciózus építkezésről meg projektekről beszélni.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-15, 17:21

vektra írta:
azt jó lenne minél előbb lezárni, hogy ki lesz az edző, és ha marad Allegri, akkor az ő focijához illő játékosokat idehozni.
én nem kedvelem őt és az általa preferált játékot, de ha nem tud együtt dolgozni Chiesaval vagy Vlahoval akkor el kell őket adni, mert az hogy kénytelen velük erőlködni, mert ha itt vannak játszaniuk kell, az lehet hogy többet visz, mint hoz.

sokan temetik a csapatot, de a realitás most az lehet, hogy cél a BL hely, és a két kupa megnyerése. erre pedig lehet, hogy alkalmasabb edző nincs, és mondjuk jobban járunk Milikkel mint Vlahoval. szerintem most rövidtávon gondolkodik a vezetőség és amíg nincs újra meg a fix 1-4 és az ezzel járó pénz, nem akar extra csapatot fenntartani. a bajnokságban ezekkel z olcsóbb de jobban együttműködő játékosokkal is meg lehet a cél.

tavaly az argentin vonal nagy hiba volt, szerintem az ő kezük is benne volt az őszi edzőbuktatási próbálkozásokban, majd a kialakult rossz hangulatban. ha valaki nem akar vagy tud itt játszani, el kell engedni, mindenki azzal jár jobban. aki viszont marad az ne próbáljon az edző ellen játszani meg sérültet jelenteni hanem tegye oda magát!!!
És kik azok akik illenek a focijához? Az elmúlt 2 évben egy halom játékos ment el mert nem "illett" bele a "focijába". De Ligt, Dybala, Kulu, Di Maria...stb. Most meg Chiesa és Vlaho húzzon el?

Szerintem pont Allegri az aki szembe megy az autópályán...
vektra
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-15, 16:41

azt jó lenne minél előbb lezárni, hogy ki lesz az edző, és ha marad Allegri, akkor az ő focijához illő játékosokat idehozni.
én nem kedvelem őt és az általa preferált játékot, de ha nem tud együtt dolgozni Chiesaval vagy Vlahoval akkor el kell őket adni, mert az hogy kénytelen velük erőlködni, mert ha itt vannak játszaniuk kell, az lehet hogy többet visz, mint hoz.

sokan temetik a csapatot, de a realitás most az lehet, hogy cél a BL hely, és a két kupa megnyerése. erre pedig lehet, hogy alkalmasabb edző nincs, és mondjuk jobban járunk Milikkel mint Vlahoval. szerintem most rövidtávon gondolkodik a vezetőség és amíg nincs újra meg a fix 1-4 és az ezzel járó pénz, nem akar extra csapatot fenntartani. a bajnokságban ezekkel z olcsóbb de jobban együttműködő játékosokkal is meg lehet a cél.

tavaly az argentin vonal nagy hiba volt, szerintem az ő kezük is benne volt az őszi edzőbuktatási próbálkozásokban, majd a kialakult rossz hangulatban. ha valaki nem akar vagy tud itt játszani, el kell engedni, mindenki azzal jár jobban. aki viszont marad az ne próbáljon az edző ellen játszani meg sérültet jelenteni hanem tegye oda magát!!!
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-15, 08:33

Nico írta:

Eddig is tudtuk hogy hülye Max
De én bele tudom.latni a mai találkozóba, hogy az elválast egyeztettek

Sajnos mi is hülyék vagyunk a kettő üti egymást, így marad a legrosszabb. Maxi marad, az összes értékes játékos akire lehetne építeni a jövőben vagy leépül, vagy elmegy.
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-13, 22:42

Bane.Davids.89 írta:

Di Marzio szerint Max nem fogadta el az ajánlatot, elkötelezett a Juventus mellett és ma meg is volt a találkozó Milánóban közte és Manna között, ahol már a nyári stratégiáról volt szó. A cikk kiemeli, hogy pozitívan folytatódik a Juventus és Allegri kapcsolata.

Eddig is tudtuk hogy hülye Max
De én bele tudom.latni a mai találkozóba, hogy az elválast egyeztettek
Bane.Davids.89

Bane.Davids.89

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-13, 22:25

_DREAM_ írta:

Állítólag emelték a tétet, 60misi 3 évre +10m aláírási bónusz. Én drukkolok.
Di Marzio szerint Max nem fogadta el az ajánlatot, elkötelezett a Juventus mellett és ma meg is volt a találkozó Milánóban közte és Manna között, ahol már a nyári stratégiáról volt szó. A cikk kiemeli, hogy pozitívan folytatódik a Juventus és Allegri kapcsolata.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-13, 12:57

zetterberg40 írta:
BL hiányában 120-130 millió euró a hiány, amit eladásokból és fizetések csökkentéséből kell fedezni.

Van itt annyi felesleg hogy fel sem fog tűnni. 

Bonbon
Csecs 
Rabbi (miután szerződése van)
Pumukli
Tripper
Rancsszosz
Kuluzela
Marcsika
Parádé
Pogba (mondjuk neki adnék egy normális evet)

Végiggondolva nincs értelmes játékos akit Maxika ne épített volna le. Minden fasza.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-13, 10:43

BL hiányában 120-130 millió euró a hiány, amit eladásokból és fizetések csökkentéséből kell fedezni.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-12, 12:09

Krisz írta:
Bedobták most, hogy az Al Hilalba nívósabb edzőt is vinnének és Allegrire gondoltak. Ez nyilván pletyi, de amúgy logikus lenne Saudi szempontból (az Allegrire esett választás már persze nem). Hatalmas lenne egyébkémt ha ingyen megszabadítanának tőle.
Állítólag emelték a tétet, 60misi 3 évre +10m aláírási bónusz. Én drukkolok.

sneco7, bombahoppa and Malloy like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-11, 20:37

tjunior írta:

Ha anyuci pici fia megy kell még egy kp. Most ugye az a hír, hogy egy éves szerződést ajánlunk neki (vagy inkább anyunak) aminek akkor látom értelmét ha SMS a cél. Jövőre lejár a szerződése, Lotito gondolom felzavarja a lelátóra szokás szerint mi meg arra játszunk, hogy jövőre ingyen jön ( 29 éves horror fizetéssel, ez eddig is bejött). Pénz most nincs rá, tán még Frattesire sem. Persze ha az egész nem a szokásos firkász vetítés.
Azt nehéz elhinni, hogy Rabbi 1 évre aláírna (szerintem bőven lesz kérője, tavasszal elég jó volt). SMS régi álom, de meglepne ha most jönne. Frattesivel sincs bajom, fasza kis játékos, olasz is, de úgy vélem a középpályánkra két féle játékos lenne hasznos: Vagy egy irányító (aki gólokat is tud lőni) vagy valami tacklemachine aki szétbasz mindenkit és meccsenként szerez 4-5 labdát, nos Frattesi ezekből egyik sem, ő inkább ez a Fagyi/Miretti vonal.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-11, 20:28

tjunior írta:

Ha anyuci pici fia megy kell még egy kp. Most ugye az a hír, hogy egy éves szerződést ajánlunk neki (vagy inkább anyunak) aminek akkor látom értelmét ha SMS a cél. Jövőre lejár a szerződése, Lotito gondolom felzavarja a lelátóra szokás szerint mi meg arra játszunk, hogy jövőre ingyen jön ( 29 éves horror fizetéssel, ez eddig is bejött). Pénz most nincs rá, tán még Frattesire sem. Persze ha az egész nem a szokásos firkász vetítés.

Azt azért nem hiszem, hogy semmi pénzünk ne lenne a nyári mercatora, Vlahovicra is úgy csaptuk ki a 80 millát, hogy elvileg semmi pénzünk nem volt. Én arra tippelek, hogy ugyanúgy mint 2011ben egy transitionhöz kapunk egy ésszerű nagyságú büdzsét.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-11, 20:22

CsT írta:

Frattesi amúgy minek? Se támadásban, se védekezésben nem erősödünk vele. Rovella meg majd megtanul mezzalát játszani, mert Maxinál Lóca kimozdíthatatlan registából. Very Happy
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-11, 20:07

CsT írta:

Frattesi amúgy minek? Se támadásban, se védekezésben nem erősödünk vele. Rovella meg majd megtanul mezzalát játszani, mert Maxinál Lóca kimozdíthatatlan registából. Very Happy
Elvileg Rabbi helyére…
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-11, 18:30

Nico írta:
Nincs jelenleg szükség középpályásra, jön vissza Rovella talán még Frattesi is.
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-11, 16:55

Nincs jelenleg szükség középpályásra, jön vissza Rovella talán még Frattesi is.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-11, 15:59

Krisz írta:
A Róma leigazolta Auát. Kicsit olyan feelingem van, mint amikor Arrivabácsira vártunk és eltelt egy hónap mire nekiestünk a mercatonak.

Ráadásul Tielemans is ingyen aláírt az Aston Villa-nak.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-11, 15:29

A Róma leigazolta Auát. Kicsit olyan feelingem van, mint amikor Arrivabácsira vártunk és eltelt egy hónap mire nekiestünk a mercatonak.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-11, 07:54

Nico írta:

az a 80 inkább 60 csak a mostani szerepléssel, ráadásul a konfetti ligában is lehet pénzt keresni, nyilván kevesebbet, de pl meccsbevétel ott is lenne. Másrészt Cuadrado, Di Maria és Paredes bére felszabadul, ez bruttóban vagy 35 millió, ha nagy szar van akkor Bonuccit, AlexSandrot meg lehetne kérni, hogy menjenek el Miamiba levezetni vagy Csecset eladni gombokért, ezzel a három játékossal szintén felszabadulna vagy 35 millió költség. Ha Kulut megveszik az plusvalenza-s story, Kenő vagy Zakarián is lehet hozni plusvalenza-t. Ranocchia beáldozása se lenne ördögtől való, középen most jól állunk. vannak opciók Vlaho vagy Géza elkótyavetyélése nélkül is.
Ez egy nagyon optimális elképzelés, túl sok a ha. túl sok mindennek kellene összejönnie. Ráadásul egy olyan vezetőséggel akik vagy bevalottam nem értenek a focihoz vagy eddig alacsonyabb szinten űzték az ipart. Jó hát megkérni bárkit meglehet, ő meg erre azt mondja élő szerződésem van boccs. Ne felejtsük el, hogy a költségvetés a BL hiánya nélkül is nagyon mínuszos, a seria aból sem annyi pénz fog jönni mivel nem nyerjük folyamatosan a bajnokságokat. De amúgy legyen úgy ahogy felvázoltad, őszintén mondom de én ezt nem tartom reálisnak.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-10, 23:31

Krisz írta:

Mindenki könnyedén megválna Vlahovictól, az meg elfelejtődik, hogy nem jut el hozzá a labda a fogyatékos taktikája miatt.
Csak sajnos a fogyatékost nem lehet eladni 60-70 milláért. Engem az sem lepne meg ha Chiesa is távozni akarna. Kevesebb szar dolog lehet a világon, mint Allegri csapatában támadónak lenni.  Very Happy

https://football-italia.net/allegri-out-trending-among-al-hilal-fans/ Very Happy
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-10, 23:02

CsT írta:

Jah, a Bayernben. Very Happy

Mindenki könnyedén megválna Vlahovictól, az meg elfelejtődik, hogy nem jut el hozzá a labda a fogyatékos taktikája miatt.

sneco7, bombahoppa and Malloy like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-10, 22:59

Krisz írta:
A Vlahovic témához annyit, hogy ma este Haaland teljesítménye semmivel se különb. Nem jut el hozzá a labda, halovány. Post-Allegri ő is klasszis lehet.
Jah, a Bayernben. Very Happy
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-10, 22:15

A Vlahovic témához annyit, hogy ma este Haaland teljesítménye semmivel se különb. Nem jut el hozzá a labda, halovány. Post-Allegri ő is klasszis lehet.

sneco7 likes this post

Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-10, 21:21

tjunior írta:

Nincs BL, kiesik vagy 80 millió euro a költségvetésből ami amúgy is gyászos. Kulut csak megveszik. Kenőt is talán, Pellegriniből lehet némi aprót kivenni. Ha azt nézzük a keretből kiből lehetne nagy pénzt szakítani: Vlahovic, Chiesa, talán Bremer és Fagioli. Ebből a négyesből egyértelműen a szerbet engedném el. Rengeteget keres, iszonyat az amortizációja és egydimienziós spiler. Félreértés ne essék jó lenne ha senkit sem kellene beáldozni csak ennek a verziónak nem sok realitását látom.
az a 80 inkább 60 csak a mostani szerepléssel, ráadásul a konfetti ligában is lehet pénzt keresni, nyilván kevesebbet, de pl meccsbevétel ott is lenne. Másrészt Cuadrado, Di Maria és Paredes bére felszabadul, ez bruttóban vagy 35 millió, ha nagy szar van akkor Bonuccit, AlexSandrot meg lehetne kérni, hogy menjenek el Miamiba levezetni vagy Csecset eladni gombokért, ezzel a három játékossal szintén felszabadulna vagy 35 millió költség. Ha Kulut megveszik az plusvalenza-s story, Kenő vagy Zakarián is lehet hozni plusvalenza-t. Ranocchia beáldozása se lenne ördögtől való, középen most jól állunk. vannak opciók Vlaho vagy Géza elkótyavetyélése nélkül is.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-10, 20:57

Tielemans > Aston Villa. Gondolom nem volt képbe nálunk egyáltalán, de a flopcsapatos szezonja után is jó deal lett volna szerintem.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-10, 09:53

Krisz írta:
Bedobták most, hogy az Al Hilalba nívósabb edzőt is vinnének és Allegrire gondoltak. Ez nyilván pletyi, de amúgy logikus lenne Saudi szempontból (az Allegrire esett választás már persze nem). Hatalmas lenne egyébkémt ha ingyen megszabadítanának tőle.
Ez lenne a mindenki számára előnyös megoldás.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime2023-06-10, 09:53

Nico írta:

Bármilyen mercato, amiben Vlaho elmegy, egyértelmű kudarc, egyszerűen nincs olyan szintű játékos akivel pótolhatnánk, ez nem a DeLigt-Bremer olcsóbb, jobb csere. A keret egyébként nem olyan gáz: kapusunk van, belső védők is alapvetően jók, esetleg mélységbe lehet hozni embert, szélre jön vissza Cambiaso, van még Kostic IlingJr plusz az egyik öreg is itt marad szerintem. Középre jön vissza Rovella és Artúr, a többit el lehet adni, ha Frattesi is belefér, akkor meg szuper. Előre ott van Géza, aki Vlaho mellett seconda puntában jó lesz, Milik 7 milláért no brainer és van mg egy Kenőnk is. A mostani idényben kb csak a Napoli kerete volt ennél jobb, de kétlem hogy ők mindenkit meg tudnak tartani, ez simán bajnokesélyes, a konfetti ligában meg luxuskeret.

Cescs/Perin
Bremer-Gatti-Danilo/Rugani-Bonucci-Huijsen
Kosztics-Cambiaso/IlingJr-Cuadrado
Locatelli-Fagioli-Pogba / Miretti-Rovella-Artúr-Barrenechea
Vlahovics-Chiesa / Milik-Kean
Nincs BL, kiesik vagy 80 millió euro a költségvetésből ami amúgy is gyászos. Kulut csak megveszik. Kenőt is talán, Pellegriniből lehet némi aprót kivenni. Ha azt nézzük a keretből kiből lehetne nagy pénzt szakítani: Vlahovic, Chiesa, talán Bremer és Fagioli. Ebből a négyesből egyértelműen a szerbet engedném el. Rengeteget keres, iszonyat az amortizációja és egydimienziós spiler. Félreértés ne essék jó lenne ha senkit sem kellene beáldozni csak ennek a verziónak nem sok realitását látom.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 25 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
25 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: