Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
vektra
_Tyler
sneco7
Malloy
_DREAM_
DartagnanX
tjunior
bombahoppa
zetterberg40
Bane.Davids.89
Tankcsapda
CsT
LeRoi10
Petike007
Krisz
Nico
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Nico
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 24 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-23, 00:55

zetterberg40 írta:

Azt írják, hogy Miretti jó eséllyel távozni fog a nyár folyamán.
meg azt is, hogy 120-140 milliót spórolni kell, plusz jön SMS, egymásnak ellentmondó random BS-ek
egyébként Mirettinek jót tenne egy év egy támadó edzővel, biztos kezdőként, kizárólag kölcsönbe persze
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-22, 16:49

zetterberg40 írta:

Profi munka lenne és az SMS - Miretti csere is összhangban van a költségcsökkentési erőfeszítésekkel 👏👏👏
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-22, 13:53

Krisz írta:
Annyira nyomják ezt az SMS dolgot, hogy a firkászok már a mezét is megvarrták. Én meg nem tudom hova tenni, mert elvileg nincs pénzünk mellette meg a hozzá hasonló karakterű spílerekkel tele vagyunk.

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-22, 13:26

Petike007 írta:

Nekem Vlahovic leigazolása kapkodásnak és hibának tűnik. 80M-t költöttünk amikor a csapat keretében volt legalább 4 lyukas poszt. 

Helyette vettünk egy centert, akit nem tudunk kihasnzálni. Ez megintcsak mutatja, hogy sok pénzből sikerült valami elképesztően nagy szart összepakolni.

Lehet sokminden miatt szidni Allegrit, de Sarrinak Pirlo-nak is ugyanúgy beletört ebbe a keretbe a bicskája. Ez a keret a mi galaktikus (bukó) korszakunk és Paratici hozadéka. Ninc sember a földön akivel működött volna bármi.

Maxit lehet és kell is kritizálni, mert mocsok nézhetetlen fos volt amit műveltünk mégis második lett a csapat a bajnokságban.

Ha Vlaho és akár Géza árán (ha igaz hogy 8 miller alatt nem hosszabbít) le lehet rakni egy következő korszakos csapat alapjait, akkor rájuk kell tenni a kabátot és sok szerencsét kívánni nekik.

Ehhez viszont kellene némi vezetői kometencia is. Remélem Dzsúdlóval ez megjön

Itt nekem Allegri tűnik kapkodásnak. Ha ő kaphatott 2 (3?) évet akkor Pirlonak is kapnia kellett volna. Nem mérték fel jól Allegrit. Az idei keretet viszont ne kritizáljuk már... kb csak az lett elszámolva, hogy Cuadrado így leépül egy nyár alatt, meg a Paredes - Rovella csere volt megmagyarazhatatlan, a többire meg nagyjából lehetett számítani. Bebizonyíthatatlan, de szerintem egy Palladino vagy akár Pirlo is működő csapatot rak össze ebből a keretből sérülések ide vagy oda, pusztán a szemléletbeli különbség miatt.

Igazából beáldozhatunk akárkit, meg fókuszálhatunk a fiatalokra, de normális menedzsment nélkül (idértve a sportigazgatót, a vezetőedzőt és a stábját) nem lesz előrelépés. Pont ezért tolnék én bele most egy kis pénzt, hogy ezt meg tudjuk oldani, eskü a mercatora sok nem is kellene.

A másik dolog pedig, hogy egész évben meg talán még az előzőben is, az volt az érzés, hogy a vezetőség mással van elfoglalva (szuperliga lobby, plusvalenza, zsebbefizetés, egyebek) és nem nagyon folytak bele a dolgokba. Pl simán le lehetett volna cserélni Allegrit De Zerbire, de nem tettek semmit, ment a célzott szopatás, nem tettek semmit - ADL ehhez képest mindig sokkal közelebbről követte a csapat ügyeit.

Malloy likes this post

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-22, 13:02

Krisz írta:
Annyira nyomják ezt az SMS dolgot, hogy a firkászok már a mezét is megvarrták. Én meg nem tudom hova tenni, mert elvileg nincs pénzünk mellette meg a hozzá hasonló karakterű spílerekkel tele vagyunk.

Milka amúgy ennyi pénzért szerintem no brainer volt. Annak mondjuk sok értelme nincs hogy van 3 centerünk, és annak sincs ha Kent vagy Milkát seconda puntában képzeljük el. Lehet hogy Vlahovic eladását készítjük elő, de úgy meg elég nagy visszalépés egy Milka-Ken centerduó (ha most eltekintünk az allegri faktortól).

Bevásárlóközpont - Page 24 Fb_img71

Nekem Vlahovic leigazolása kapkodásnak és hibának tűnik. 80M-t költöttünk amikor a csapat keretében volt legalább 4 lyukas poszt. 

Helyette vettünk egy centert, akit nem tudunk kihasnzálni. Ez megintcsak mutatja, hogy sok pénzből sikerült valami elképesztően nagy szart összepakolni.

Lehet sokminden miatt szidni Allegrit, de Sarrinak Pirlo-nak is ugyanúgy beletört ebbe a keretbe a bicskája. Ez a keret a mi galaktikus (bukó) korszakunk és Paratici hozadéka. Ninc sember a földön akivel működött volna bármi.

Maxit lehet és kell is kritizálni, mert mocsok nézhetetlen fos volt amit műveltünk mégis második lett a csapat a bajnokságban.

Ha Vlaho és akár Géza árán (ha igaz hogy 8 miller alatt nem hosszabbít) le lehet rakni egy következő korszakos csapat alapjait, akkor rájuk kell tenni a kabátot és sok szerencsét kívánni nekik.

Ehhez viszont kellene némi vezetői kometencia is. Remélem Dzsúdlóval ez megjön

Bane.Davids.89 likes this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-22, 11:45

Milka amúgy ennyi pénzért szerintem no brainer volt. Annak mondjuk sok értelme nincs hogy van 3 centerünk, és annak sincs ha Kent vagy Milkát seconda puntában képzeljük el. Lehet hogy Vlahovic eladását készítjük elő, de úgy meg elég nagy visszalépés egy Milka-Ken centerduó (ha most eltekintünk az allegri faktortól).

Bevásárlóközpont - Page 24 Fb_img71
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-22, 11:19

zetterberg40 írta:
Hivatalos: Milik 6,3 millióért véglegesítve + 1,1 millió bónusz.

Mindeközben a Newcastle elviheti Tonalit 70 millióért a Milanból.
Oda jutottunk, hogy már egy olasz játékost is lerabolnak a külföldi klubok.
Szomorú valóság.

Legalább megérdemlik. Nem kellett a szuperliga mert Prömier Líg néven már van egy. 

Mindenki az angol pénzmosodák fiókcsapata lett. Szép volt.

bombahoppa likes this post

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-21, 21:09

Hivatalos: Milik 6,3 millióért véglegesítve + 1,1 millió bónusz.

Mindeközben a Newcastle elviheti Tonalit 70 millióért a Milanból.
Oda jutottunk, hogy már egy olasz játékost is lerabolnak a külföldi klubok.
Szomorú valóság.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-20, 23:47

CsT írta:
Ha Bonuccit kibasszuk még valami pozitív is lehet a mercátóban. Egyébként nem lesz, a FASZSZOPÓ Allegri miatt kb mindenkit el lehet adni akinek nem az a skillje, hogy a kapujától 30 méterre bekkeljen.

Serie B > Allegri
Mi nem tudunk odatelefonálni Jeddah-ba?

Csecs, Bonucci, Alex Sandro.... Elég nagy nevek és illenének a sorba. Akár mehet valami kettőt fizet, hármat vihet akcióban is. 20 millió felett ajándék  rutinos, 40-szeres olasz válogatott, háromszoros olasz bajnok jobbhátvéd  Very Happy

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-20, 23:24

Ha Bonuccit kibasszuk még valami pozitív is lehet a mercátóban. Egyébként nem lesz, a FASZSZOPÓ Allegri miatt kb mindenkit el lehet adni akinek nem az a skillje, hogy a kapujától 30 méterre bekkeljen.

Serie B > Allegri
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-20, 22:30

Milik bianconeri. Ennyi pénzért vétek lett volna elszalasztani.

bombahoppa and Malloy like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-20, 12:22

Petike007 írta:

SMS-t olyan régóta akarjuk mint ahogy tini koromban MichelleWild-ot akartam. Szerintem akár még lehet is benne ráció.

Rabiot akkor képes teljesítményre, ha kell az új szerződés, mert ne feledjük előtte éveken keresztül nettó alibi volt. Rá már elvből nem építenék. SMS előre hátra jó, sokat fut olyan igazi törzsfőnök alkat aki nálunk jelenleg hiánycikk. Eg yegészséges ogbával együtt elég baszós kettős lenne. Ellenben nem keres sokat és a tesója is Torinóban van.

Frattesiben nem látom az extrát, de ha értenék hozzá én csinálnám, így marad a hit, hogy Beppe is tud mellényúlni, ahogy márt nyúlt is egy párszor.
Frattesi nálam se extra, mi kb semmire sem mennénk vele de az indába jó lehet mert ott van Calha aki tud támadni/labdát adni meg van Brozo aki szétbasz bárkit a kp-n melléjük pont elég lehet.

Egyébként ha el tudjuk adni a Chiesa,Vlaho párost (mivel az Allegriballhoz fölöslegesek) akkor jöhet SMS meg Zaniolo, ezzel keresnénk 60-70 millát meg a fizun is spórolnánk évi 5-6 millát és mivel játékunk nem lesz végülis tökmindegy, hogy kivel nem lesz. Very Happy Very Happy
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-20, 11:56

CsT írta:

Én már el sem olvasom ezeket a híreket, mert igazából tökmindegy Allegri kit épít le jövőre. Very Happy

Frattesit viszont bezsákolja az Ellenség arra az esetre ha Barellára (aki tavaly simán középkategória volt) jönne egy gigaajánlat. Beppe még mindig a régi.

SMS-t olyan régóta akarjuk mint ahogy tini koromban MichelleWild-ot akartam. Szerintem akár még lehet is benne ráció.

Rabiot akkor képes teljesítményre, ha kell az új szerződés, mert ne feledjük előtte éveken keresztül nettó alibi volt. Rá már elvből nem építenék. SMS előre hátra jó, sokat fut olyan igazi törzsfőnök alkat aki nálunk jelenleg hiánycikk. Eg yegészséges ogbával együtt elég baszós kettős lenne. Ellenben nem keres sokat és a tesója is Torinóban van.

Frattesiben nem látom az extrát, de ha értenék hozzá én csinálnám, így marad a hit, hogy Beppe is tud mellényúlni, ahogy márt nyúlt is egy párszor.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-20, 10:35

zetterberg40 írta:
Ez az SMS-pletyka már megint nevetséges.
A klub jelenlegi helyzetében ennek semmi értelme és relevanciája.
Ha Giuntoli jön, akkor inkább a Casadei vonalra gyúrjunk a meglévő olasz fiataljaink mellé.
Én már el sem olvasom ezeket a híreket, mert igazából tökmindegy Allegri kit épít le jövőre. Very Happy

Frattesit viszont bezsákolja az Ellenség arra az esetre ha Barellára (aki tavaly simán középkategória volt) jönne egy gigaajánlat. Beppe még mindig a régi.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-20, 10:17

Ez az SMS-pletyka már megint nevetséges.
A klub jelenlegi helyzetében ennek semmi értelme és relevanciája.
Ha Giuntoli jön, akkor inkább a Casadei vonalra gyúrjunk a meglévő olasz fiataljaink mellé.
fktgbr
Labdaszedő
Labdaszedő
fktgbr

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-18, 19:39

tjunior írta:

Eddig. Én eddig egy kósza hírt nem hallottam arról, hogy az Exor bármit is akarna, ami persze nem jelent semmit. Szerintem ennek az állandóan eltüntetik a mínuszokat tőkeemeléssel korszaknak vége. Az előző korszakkal azért nincs értelme összevetni mert akkor jött egy Agnelli ami meg most meg az tűzoltás,aminek csak egy része hogy bebucsútottunk, racionalizálni is kell a pénzügyeket is.
Én egy kósza hírt olvastam, de most nem találom a forrását, hogy 2025-ig nem lesz tőkeemelés Elkann szerint.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-17, 21:40

Malloy írta:

Ebből megint büntetés lesz. Transfermarkt szerint 55 milliót ér.
Ráadásul mi 35M-ért vettük. Dupla bünti! Smile

bombahoppa and Malloy like this post

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-17, 21:36

sneco7 írta:
Kulu->Spurs 30m...6 részletben🤷🏽
Ebből megint büntetés lesz. Transfermarkt szerint 55 milliót ér.

sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-17, 21:19

Kulu->Spurs 30m...6 részletben🤷🏽‍�
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-17, 20:18

tjunior írta:

Eddig. Én eddig egy kósza hírt nem hallottam arról, hogy az Exor bármit is akarna, ami persze nem jelent semmit. Szerintem ennek az állandóan eltüntetik a mínuszokat tőkeemeléssel korszaknak vége. Az előző korszakkal azért nincs értelme összevetni mert akkor jött egy Agnelli ami meg most meg az tűzoltás,aminek csak egy része hogy bebucsútottunk, racionalizálni is kell a pénzügyeket is.
Hasonlóan látom, szerintem Elkann egyszerűen besokallt. Évről évre kellett a tőkeemelés aztán eredménye meg lófasz lett. Kicsit olyan mint amikor elkezd sorban minden elromlani a kocsidon. Az első 3-4 problémával még szerelőhöz viszed, aztán már leszarod és végül eladod a gecibe. Előbb utóbb a Juve sorsa is ez lesz, de remélem valami arab veszi meg mert akkor az FFP legalább nem fog érinteni! Smile

LeRoi10 and bombahoppa like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-17, 20:02

tjunior írta:

Te is nagyon jól tudod, hogy jó eséllyel azért nem vagyunk BLben jövőre mert az uefamaffiával való csatározás közben véletelenül tálcán kínáltuk nekik hogy makkra húzzanak. Bocsánat de az nem igaz, hogy ha a 16 között esünk ki az szignifikánsabban több pénzt jelentene minthogy kiperegtünk a csoportkörből. Félre ne értük nem mentegetni akarom Allegrit, nagyon sok sara van. Csak éppen az teljesen tévút, hogy őt kinevezzük a közellenségnek és ennek folyományaként azt képzeljük, az ő távozásával majd megoldódik minden. Ez ennél sokösszetevősenn ezáltal bonyolultabb probléma.
Ezt már leírtam ide példának, ez a helyzet kísértetiesen hasonlít a Milanos pályafutására, ott nézhetetlen volt a játék, a végén már elátkozták, aztán elküldték és kiderült, hogy lehet Max kerékkötő volt de messze nem a legnagyobb. 
Ehhez meg kapcsolódik, hogy miatta távoznak? Miből gondolod? Mert a firkászok ezt írják? Vlahovic miért fog menni ha megy? Mert nem illik belle Maxi focijába vagy mert kell a pénz és a költségcsökkentés a BL mentes szezonra és belőle lehet pénzt kivenni?
Nyilván nem oldódna meg minden probléma Allegri elzavarásával, de amíg itt van addig szerintem előrelépés/új projekt kezdése is lehetetlen, mivel ő egy makacs fasz, se a felfogása, se a stábja nem fog változni, a keret erősítése meg anyagilag most kb lehetetlen. Én adtam neki 2 évet, de úgy érzem vele nem egyet léptünk előre hanem kettőt hátra. Meg egyszerűen nincs kedvem újra Juve meccset nézni amíg ő az edző, persze ez már az én egyéni szociális problémám. Very Happy

Malloy likes this post

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-17, 19:09

Krisz írta:

Ha félretesszük a rengeteg pletykát (amiről lehetetlen megállapítani hogy mennyi az alapja), akkor szerintem eszünkbe se jutna, hogy Chiesat vagy Vlahovicot el kell adni.
A mínuszok nyilván ott vannak, de azokat alapvetően eddig se eladásokból próbáltuk fedezni, hanem tőkeemeléssel. Nekem nem lenne logikus, hogy miután rendeztük a sorainkat a szövetséggel és Európában is, visszalépnénk 2-t kulcsjátékosok eladásával. Amit logikusnak gondolnék az egy nagyon konzervatív mercato, ballasztok takarítása és egy kis exor pénz a mínuszokra (Delneri után is ez volt a forgatókönyv).

CsT likes this post

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-16, 21:53

CsT írta:

Ha hozzuk az utolsó 3 meccset akkor ott lennénk a BL-ben (papíron), sőt akkor is ha megnyerjük az EL-t, de továbbmegyek :ha nem 3 ponttal esünk ki a BL csoportból hanem mondjuk a 16 között akkor is csak fele ilyen szar lenne a költségvetés, de még egy szaros olasz kupát se sikerült behúzni és ezekben Allegrinek komoly szerepe van. Teszi mindezt a legjobban fizetett serie A-s edzőként. Ráadásul a sokadik jó játékos távozik majd mert nem illik a "focijához". Szerintem bőven van annyi a számláján, hogy közellenség legyen.
Tesó! A hétvégén meghallgattam egy mértékadó Juves véleményt sörfőzés közben. Már majdnem meghajlott a derekam és az allegrofóbiám allegrofíliába tendált. De aztán annyit mondtam, hogy duplaMonza!

CsT likes this post

https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-16, 18:45

vektra írta:
én is abban hiszek, hogy Allegrit meneszteni kellene, de ha marad ezt mielőbb fixen be kell jelenteni! szerintem a bizonytalanság jelen helyzetünkben még rombolóbb mint tudni azt hogy merre indulunk. mintha lett volna valami dátum mostanában, hogy akkor ülnek le a vezetők és Allegri, hogy megtervezzék a jövőt.

szerintem a nagy újraindítás majd Allegri után várható a következő 1-2 évben a túlélés és a pénzügyek rendberakása lesz a fő irány.
több eladással, mint vétellel visszajutni a BL helyekre. Addig a fiatalokból talán összeáll egy stabil mag, amire egy új edző építhet.

Chiesa és Vlaho közül az egyik maradni fog és én Vlahovicsra tippelnék.

Ha félretesszük a rengeteg pletykát (amiről lehetetlen megállapítani hogy mennyi az alapja), akkor szerintem eszünkbe se jutna, hogy Chiesat vagy Vlahovicot el kell adni.
A mínuszok nyilván ott vannak, de azokat alapvetően eddig se eladásokból próbáltuk fedezni, hanem tőkeemeléssel. Nekem nem lenne logikus, hogy miután rendeztük a sorainkat a szövetséggel és Európában is, visszalépnénk 2-t kulcsjátékosok eladásával. Amit logikusnak gondolnék az egy nagyon konzervatív mercato, ballasztok takarítása és egy kis exor pénz a mínuszokra (Delneri után is ez volt a forgatókönyv).
vektra
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-16, 16:32

én is abban hiszek, hogy Allegrit meneszteni kellene, de ha marad ezt mielőbb fixen be kell jelenteni! szerintem a bizonytalanság jelen helyzetünkben még rombolóbb mint tudni azt hogy merre indulunk. mintha lett volna valami dátum mostanában, hogy akkor ülnek le a vezetők és Allegri, hogy megtervezzék a jövőt.

szerintem a nagy újraindítás majd Allegri után várható a következő 1-2 évben a túlélés és a pénzügyek rendberakása lesz a fő irány.
több eladással, mint vétellel visszajutni a BL helyekre. Addig a fiatalokból talán összeáll egy stabil mag, amire egy új edző építhet.

Chiesa és Vlaho közül az egyik maradni fog és én Vlahovicsra tippelnék.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-16, 13:49

CsT írta:

Ha hozzuk az utolsó 3 meccset akkor ott lennénk a BL-ben (papíron), sőt akkor is ha megnyerjük az EL-t, de továbbmegyek :ha nem 3 ponttal esünk ki a BL csoportból hanem mondjuk a 16 között akkor is csak fele ilyen szar lenne a költségvetés, de még egy szaros olasz kupát se sikerült behúzni és ezekben Allegrinek komoly szerepe van. Teszi mindezt a legjobban fizetett serie A-s edzőként. Ráadásul a sokadik jó játékos távozik majd mert nem illik a "focijához". Szerintem bőven van annyi a számláján, hogy közellenség legyen.
Te is nagyon jól tudod, hogy jó eséllyel azért nem vagyunk BLben jövőre mert az uefamaffiával való csatározás közben véletelenül tálcán kínáltuk nekik hogy makkra húzzanak. Bocsánat de az nem igaz, hogy ha a 16 között esünk ki az szignifikánsabban több pénzt jelentene minthogy kiperegtünk a csoportkörből. Félre ne értük nem mentegetni akarom Allegrit, nagyon sok sara van. Csak éppen az teljesen tévút, hogy őt kinevezzük a közellenségnek és ennek folyományaként azt képzeljük, az ő távozásával majd megoldódik minden. Ez ennél sokösszetevősenn ezáltal bonyolultabb probléma.
Ezt már leírtam ide példának, ez a helyzet kísértetiesen hasonlít a Milanos pályafutására, ott nézhetetlen volt a játék, a végén már elátkozták, aztán elküldték és kiderült, hogy lehet Max kerékkötő volt de messze nem a legnagyobb. 
Ehhez meg kapcsolódik, hogy miatta távoznak? Miből gondolod? Mert a firkászok ezt írják? Vlahovic miért fog menni ha megy? Mert nem illik belle Maxi focijába vagy mert kell a pénz és a költségcsökkentés a BL mentes szezonra és belőle lehet pénzt kivenni?

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-16, 12:14

tjunior írta:

Kicsit kezdünk átmenni fészbuk kommentek szintjére. Ott olvasok ilyen jelzőket. pl. Cuadrado nem akar fele fizetésért aláírni ( ami vagy igaz vagy nem, inkább nem), zsoldos, gyökér, csicska, takarodj és ezek permutációi.
Allegri is azért utolsó büdős vérszívő féreg, mert elhitted, hogy a szaudiak 3 csillárdos fizetésére nemet mondott ( ami mondjuk logikátlan, mert ha tényleg ilyen akkor ment volna a több gempa miatt). De ezt mi bizonyítja? Mi bizonyítja hogy ilyen ajánlat valóban volt? Értem én hogy Allegri itt és most a közellenség, tett is érte eleget. De ahogy most állunk, az nem csak az ő sara, sőt. Nénzetetlen szar a játék, meg sokat keres oké, de nem azért nem vagyunk a BLben és ennek folyományaként nem azért kell most küszködnünk.

fktgbr, bombahoppa and Malloy like this post

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-16, 10:49

Malloy írta:
Allegri egy utolsó büdös vérszívó féreg. Ezt felesleges szépíteni. A klub meg asszisztál ehhez. 
Adjanak meg a honlapon egy szamlaszamot, ahol a szurkolok osszedobhatjak Tudor és stábja bérét. Vagy kérdezzék meg a játékosokat ki mennyivel száll bele… 
Mivel Allegri bérét ígyis úgyis ki kell fizetni, egy kurva eurót sem spórolunk azzal ha marad, akkor minek is nézzük, hogy elmennek az értelmes játékosaink (áron alul) miatta? Agyrém az egész.
Kicsit kezdünk átmenni fészbuk kommentek szintjére. Ott olvasok ilyen jelzőket. pl. Cuadrado nem akar fele fizetésért aláírni ( ami vagy igaz vagy nem, inkább nem), zsoldos, gyökér, csicska, takarodj és ezek permutációi.
Allegri is azért utolsó büdős vérszívő féreg, mert elhitted, hogy a szaudiak 3 csillárdos fizetésére nemet mondott ( ami mondjuk logikátlan, mert ha tényleg ilyen akkor ment volna a több gempa miatt). De ezt mi bizonyítja? Mi bizonyítja hogy ilyen ajánlat valóban volt? Értem én hogy Allegri itt és most a közellenség, tett is érte eleget. De ahogy most állunk, az nem csak az ő sara, sőt. Nénzetetlen szar a játék, meg sokat keres oké, de nem azért nem vagyunk a BLben és ennek folyományaként nem azért kell most küszködnünk.

sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-16, 10:08

Malloy írta:
Allegri egy utolsó büdös vérszívó féreg. Ezt felesleges szépíteni. A klub meg asszisztál ehhez. 
Adjanak meg a honlapon egy szamlaszamot, ahol a szurkolok osszedobhatjak Tudor és stábja bérét. Vagy kérdezzék meg a játékosokat ki mennyivel száll bele… 
Mivel Allegri bérét ígyis úgyis ki kell fizetni, egy kurva eurót sem spórolunk azzal ha marad, akkor minek is nézzük, hogy elmennek az értelmes játékosaink (áron alul) miatta? Agyrém az egész.

Már csak társadalmi kìsérlet miatt is érdekes lenne eg Gofundme alapot letrehozni Allegri kirúgására,kiváncsi lennék mennyi jönne össze

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-16, 09:17

Jelenleg azt érzem szeretett csapatunk egy fosörvény közepén van.

Menedzsment szinten a leépülés folyamatos, vártunk valamit de jelenleg úgy néz ki az ifi csapat sportvezetője kapja meg az egyik legkomolyabb szituáció kezelésést. Ezt később bővebben.

A keret  nagy része öreg és sokat keres, ami egyértelműen bizonyítja, hogy rohadt szarul lett menedzselve az egész. Aki van piacképes játékosunk, Vlaho vagy Géza elvágyódik. 

Pénz meg nincs igazolni. Mert ugye Galaktikus  Juventus legalább akkora bukta volt. Politikailag Agnelli egy hulla, a csapatot taknyosra szopatták. Ez További 100M körüli bukfenc, mert ugye BL az nincs. 

Itt van Allegri, akivel valójában másodikok lettünk, a levonásokkal nem foglalkozom, az nem MAxi hibája. A BL kiesés után ha kirúgtuk volna azt mondom oké, de ami ebbe a Rocco filmes szezonban, ahol mi voltunk a szűk lukú kislányok egy bajnokság második hely nem rossz.

Ami rossz, hogy minddenki mélyen a tudása és a potenciálja alatt teljesít. Ez egyértelműen a vezetőedző felelőssége. Maxi mellett elment az idő, de ugye mivel se pénz se menedzsment simán marad. Belefér, hogy bepofáz az elnöknek. Mondjuk Beppe vagy méginkább Moggi alatt ez izgi lett volna.

És ugye itt a másik probléma, hogy nincs az a keret, ami elég lenne, mert folyamatosan sok és súlyos sérülések vannak, ergo az erőnléti stáb is lófasz.

Összegezve, minden szinten egy kupleráj a szeretett csapatunk, de legalább drága a fenntartása. És nem gondolnám, hogy erre a megfelelő lépés Manna kinevezése. Giuntoli szerződésének a kivásárlása, pár millió EUR. 

Vicc de egy TOP vezető nem keres annyit mint pl Rugany, vagy Alexandro. Mégcsak nem is vezetőedzőről beszélek, hanem sportvezető, vagy bárki. 

Kurvanagy rendrakás amit vártam vezetői szinten Elkan miatt, de látom, hogy kurvára nem érdekli az egész. Nagyon szomorú a jövőkép ami felé haladunk. Mi lettünk az új izé
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2023-06-16, 07:25

CsT, fktgbr, sneco7, bombahoppa and Nico like this post

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
24 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: