Massara és Maldini lapáton, nem ez a Massara Max haverja? Remélem nem nálunk találkoznak, hanem a munkanélküli irodában
Igen, ő Maxi komája. Közben Di Marzio szerint Allegri marad az edző. Ezek után szerintem Massara érkezése is opcióvá válik. Én igazából elfogadnám csomagban is Massarát, Maldinivel, mivel nagyon komoly munkát végeztek Milánó kevésbé sötét felén...
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-05, 23:28
Massara és Maldini lapáton, nem ez a Massara Max haverja? Remélem nem nálunk találkoznak, hanem a munkanélküli irodában
bombahoppa and Malloy like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-05, 23:25
Parádést megúsztuk, ma elköszönt mindenkitől instan.
bombahoppa likes this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-04, 12:43
_DREAM_ írta:
Most éppen Gattusoval riogatnak mint edzőjelölt… vajon mikor érjük el a mélypontot?
Nekem az Allegri marad pont elég mélypont lenne
Krisz, sneco7, bombahoppa and Malloy like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-04, 04:12
_DREAM_ írta:
Úgy érzem idén a szokásosnál is több f.szságot fognak összehordani a bullshit-generátorral az újságíróknak nevezett ingyenélő fikagépek. Most aztán elemükben lehetnek.
Most éppen Gattusoval riogatnak mint edzőjelölt… vajon mikor érjük el a mélypontot?
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-06-01, 06:17
CsT írta:
Vlahovic menni akar, nekünk meg kell a pénz. Ehhez a Bayern a legrosszabb partner. Meg lehet köszönni ezt is Allegrinek...mint De Ligtet.
Majd jól visszajön ingyé' mindkettő, mint Pogba, oszt mi járunk jól!
_________________ a televizenyős düggönypakli
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-31, 23:42
Vlahovic menni akar, nekünk meg kell a pénz. Ehhez a Bayern a legrosszabb partner. Meg lehet köszönni ezt is Allegrinek...mint De Ligtet.
Úgy érzem idén a szokásosnál is több f.szságot fognak összehordani a bullshit-generátorral az újságíróknak nevezett ingyenélő fikagépek. Most aztán elemükben lehetnek.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
nyilván teljesen felesleges bármilyen pletykával foglalkozni, de azt írják, hogy Valentin Barco (18, argentín, balbunkó) kivásárlási árában rögzített 10 misit kipengetjük Maxi (!!!!) jóváhagyásával.
A probléma ott kezdődik, hogy a transfermarkt szerint csak 1,5 misit ér és a FIFA osztályzata (66) sem indokolja ezt az összeget. Esetleg a 84-es potenciállal lehet majd védekezni a bíróságon. OJJOOJJJOOJJ, kezdődik
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-29, 20:18
Petike007 írta:
Conte nem feltétlen lenne rossz választás. 2 évig nem bírja egy helyen. Európában életképtelen. Ellenben csapatot es morált tud épiteni bajnokságban uber fasza.
Nekünk Európa 2 évig felejtos addig meg toncsi nyugodtan tud alkotni. Aztán úgyis össze veszik mindenkivel es jöhet Allegri. (Vicc volt)
Igen, csak továbbra is 3-5-2 lenne, amiben azért 1-2 játékos nem igazán találta a helyét, és közülük Chiesa pl. elvileg maradni fog. Egyebekben nem lenne rossz választás, ha csak az edzői kvalitásokat nézzük, és ő tud építkezni, ami nagyon fontos jelenleg. Két évig egyáltalán nem várok komoly eredményeket, csak jussunk vissza a BL-be, és legyen egy ütőképes csapatunk, ezt ő meg tudja alapozni. De elegem van a transition yearekből, ez a negyedik, ha azt vesszük. Még kettőt rá lehet szánni, de ezalatt össze kell rakni egy minimum BL-nyolcaddöntő kompatibilis csapatot. Az alapanyag szerintem meglehet hozzá, csak meg kell tartani Bremert, Chiesat, Locatellit, Vlahovicot, tovább kell fejleszteni a fiatalokat, Gattiból ki kell hozni a maximális potenciált, plusz további fiatalokat a keretbe be kell építeni, és nyilván néhány jól irányzott igazolást végre kell hajtani. Kétlem, hogy Zakarian, Arthuron és McKennien túl tudnánk adni, ha egyikük távozik, az már részsiker, egyiküket kölcsönadjuk, egy pedig rajtunk marad, én ezt tippelem...csak ne Arthur maradjon.
Nem tudom, melyik irány lenne jobb: egy keménykezű edző (Conte, Tudor) vagy egy játékosabb szakember (De Zerbi, Italiano)...mindkettőnek meglenne az előnye. A közös az, hogy lenne egy adott játékrendszer, ahol a védekezés mellett a támadójáték is patentra ki lenne számolva, ami a fiatalabb játékosoknak nagy előny lehetne. Az is, ha fegyelmet tanulnának, ugyanakkor a játék élvezete náluk prioritás. Valahogy azt érzem, hogy előbbi kategóriával Fagioli járna igazán jól, Miretti pedig utóbbival lenne hatékonyabb...de mindketten többet tudnának kihozni magukból mindkét rendszerben.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-29, 15:22
_DREAM_ írta:
Sztem senki se várja reálisan hogy Artúrt rá tudjuk sózni valakire.
Jelenleg 2 opciója van. Elkaszinózik még 2 évet miközben felveszi az évi 6 milláját amíg le nem jár a szerződése, ekkor lesz 29 éves. Ezután kb hazamehet Brazíliába fillérekért levezetni, esetleg Kína vagy az arabok (de lehet hogy oda se kell). Másik opció, hogy szerződést bont és egy konzervatív pénzért elmegy valami kisebb csapathoz újraépíteni a karrierjét. Nyilván nem kérdés, hogy az első opciót választja, én csak azt remélem, hogy mi nem próbaljuk majd mrg felfuttatni meg ilyenek, hanem leírjuk a veszteséget és a lelátóra basszuk.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-29, 15:17
Krisz írta:
Attól még biztosan lesz rá vevő. Én Zakariás és Kenő eladásától nem tartok, még talán Pellegrinit is megveszi valaki, Artúr lesz esélytelen.
Csak ugye vigyázni kell kinek mennyi az értéke Transfermarkt-on. Vagy megint büntetnek minket.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-29, 13:48
Krisz írta:
Attól még biztosan lesz rá vevő. Én Zakariás és Kenő eladásától nem tartok, még talán Pellegrinit is megveszi valaki, Artúr lesz esélytelen.
Sztem senki se várja reálisan hogy Artúrt rá tudjuk sózni valakire.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-29, 12:34
_DREAM_ írta:
Mindkettőt sajnálom.. jó lett volna elsózni valakinek. Idén mindennél fontosabb lenne megszabadulni a feleslegtől.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-29, 12:09
CsT írta:
Ja, kiesett a Leeds Kenő újra itt nyomhatja a pizzára a ranch szószt.
Mindkettőt sajnálom.. jó lett volna elsózni valakinek. Idén mindennél fontosabb lenne megszabadulni a feleslegtől.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-29, 09:53
Ja, kiesett a Leeds Kenő újra itt nyomhatja a pizzára a ranch szószt.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-29, 09:06
Conte nem feltétlen lenne rossz választás. 2 évig nem bírja egy helyen. Európában életképtelen. Ellenben csapatot es morált tud épiteni bajnokságban uber fasza.
Nekünk Európa 2 évig felejtos addig meg toncsi nyugodtan tud alkotni. Aztán úgyis össze veszik mindenkivel es jöhet Allegri. (Vicc volt)
_DREAM_, bombahoppa and Malloy like this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-29, 06:55
CsT írta:
Van egy kósza kép miszerint Conte ma ott volt a stadionban. Én rühellem, árulónak tartom, sőt csákánnyal vertem volna föl a csillagát a stadionban de ha választanom kellene, hogy maradjon Allegri vagy jöjjön Conte, félek nagyon simán a másodikat választanám.
Kurva sokat tett ezért Maxi. És Antonio is. Milyen világban élünk?!
_________________ a televizenyős düggönypakli
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-29, 00:30
Van egy kósza kép miszerint Conte ma ott volt a stadionban. Én rühellem, árulónak tartom, sőt csákánnyal vertem volna föl a csillagát a stadionban de ha választanom kellene, hogy maradjon Allegri vagy jöjjön Conte, félek nagyon simán a másodikat választanám.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-28, 22:45
Kurvára remélem, hogy Miliket sem vesszük meg, a szezon elején az év igazolásának tűnt, tavasszal meg szépen leépült ő is mint mindenki más Max alatt.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-25, 22:29
CsT írta:
Abba szerintem azok a szurkolók is tennének pénzt akik a meccsjegyre már nem.
1 havi tagdíjat simán teszek bele én is
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-25, 21:48
_DREAM_ írta:
Kulukulut megveszi a Szpörsz. Ezt a lóvét be lehetne tenni az “Allegri kibaszására” perselybe.
Abba szerintem azok a szurkolók is tennének pénzt akik a meccsjegyre már nem.
sneco7 and bombahoppa like this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-25, 21:45
tjunior írta:
Pinso hosszabbított 2025ig. 3.számú kapusra nem kell költeni.
jó döntés, ő tökéletes 3. kapus, saját nevelés, nem panaszkodik, csapattársak is kedvelik, talán még ultizni is tud...
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-25, 20:09
Kulukulut megveszi a Szpörsz. Ezt a lóvét be lehetne tenni az “Allegri kibaszására” perselybe.
Krisz, DartagnanX, CsT, sneco7, bombahoppa and Malloy like this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-25, 19:01
Pinso hosszabbított 2025ig. 3.számú kapusra nem kell költeni.
_DREAM_ and bombahoppa like this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-24, 22:16
CsT írta:
Lehet, hogy Cuadradóval hosszabbítunk egy évet...messze még a gödör alja?
Mariskával meg valószínűleg nem, amit nem is bánok mert nálunk sokkal ritkábban tűnt fodbalistának mint a barzil válogatottban. Persze lehet jobb lett volna ha nem 40 méteren kell védekezni egy fél meccset...
Tenyleg nem látom azt aki Allegri második eljövetele alatt klasszis teljesítményre lett volna képes.
Nem azt mondom hogy minden fasza a játékosok fejeben mert nem. De hogy mindenki melyen a tudása vagy potenciálja alatt teljesítsen az egyértelműen Allegri sara.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-24, 20:36
Lehet, hogy Cuadradóval hosszabbítunk egy évet...messze még a gödör alja?
Mariskával meg valószínűleg nem, amit nem is bánok mert nálunk sokkal ritkábban tűnt fodbalistának mint a barzil válogatottban. Persze lehet jobb lett volna ha nem 40 méteren kell védekezni egy fél meccset...
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-24, 16:55
Krisz írta:
Na, jó hír, hogy Allegri helyére felszabadult Pirlo, akit kibasztak a törökök 3 meccsel a szezon vége előtt.
Nagelsmanntól is előbányásztak egy nyilatkozatot, hogy aszongya, ha Olaszországban vállalna munkát akkor a Juventust szeretné, mert imádja a himnuszunk meg mitoménmégmi. Ő még decsejjére is rakna pár kiló izmot az biztos. Amíg nem derül ki, hogy ki lesz a sportigazgató felesleges bármilyen pletykának, legyen az edzővel vagy játékossal kapsolatos, minimális hiteld adni.