Na, jó hír, hogy Allegri helyére felszabadult Pirlo, akit kibasztak a törökök 3 meccsel a szezon vége előtt.
Nagelsmanntól is előbányásztak egy nyilatkozatot, hogy aszongya, ha Olaszországban vállalna munkát akkor a Juventust szeretné, mert imádja a himnuszunk meg mitoménmégmi. Ő még decsejjére is rakna pár kiló izmot az biztos. Amíg nem derül ki, hogy ki lesz a sportigazgató felesleges bármilyen pletykának, legyen az edzővel vagy játékossal kapsolatos, minimális hiteld adni.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-24, 16:25
Nico írta:
Majd amikor az Osimhen trade miatt élvezik a bajnoki címet
Csak nem a hullarablók ölébe ugrik a trófea akkor?
_________________ a televizenyős düggönypakli
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-24, 16:07
Na, jó hír, hogy Allegri helyére felszabadult Pirlo, akit kibasztak a törökök 3 meccsel a szezon vége előtt.
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-24, 13:46
_DREAM_ írta:
az csak akkor jön el ha ADL is kiáll mellettünk.
Majd amikor az Osimhen trade miatt élvezik a bajnoki címet
bombahoppa likes this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-24, 13:23
_DREAM_ írta:
Lotito mellénk állt. Az már egy fél Apokalipszis
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-23, 13:25
_DREAM_ írta:
Számoljuk ki mennyit bukunk azon hogy ha lemaradunk a BL-ről. És nem takarózhat azzal hogy -10 pont, mert ha mindhárom utolsó meccsünket nyerjük akkor odaértünk - volna.
Én továbbra is azon vagyok hogy bár nem világverő a keretünk, de ennél csilliószor többet ki lehetne hozni belőle ha lenne egy normális edzőnk és elküldenénk a kiöregedett "sztárokat" (és igazolnánk helyettük normális embereket). Szinte mindenki mélyen a tudása alatt játszik Maxi alatt, kb. mindenki rottyon van.
Ebben a fosgyenge olasz bajnokságban még így is simán oda kéne érni az első 4-be.
szerintem nincs magánál az, aki vitatja, amit írtál, Allegri munkája teljesen elfogadhatatlan, már ősszel, a Monza elleni vereség után ki kellett volna rúgni
bombahoppa and Malloy like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-23, 11:49
CsT írta:
És még Mourinho is mellénk állt. Ez már a vég!
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-23, 11:48
Malloy írta:
9 millió a nettó bére. Ez bruttoban majdnem a duplája legyen 17. Két évre ez 34, a maradék a sallangé
Számoljuk ki mennyit bukunk azon hogy ha lemaradunk a BL-ről. És nem takarózhat azzal hogy -10 pont, mert ha mindhárom utolsó meccsünket nyerjük akkor odaértünk - volna.
Én továbbra is azon vagyok hogy bár nem világverő a keretünk, de ennél csilliószor többet ki lehetne hozni belőle ha lenne egy normális edzőnk és elküldenénk a kiöregedett "sztárokat" (és igazolnánk helyettük normális embereket). Szinte mindenki mélyen a tudása alatt játszik Maxi alatt, kb. mindenki rottyon van.
Ebben a fosgyenge olasz bajnokságban még így is simán oda kéne érni az első 4-be.
bombahoppa and Malloy like this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-23, 11:18
9 millió a nettó bére. Ez bruttoban majdnem a duplája legyen 17. Két évre ez 34, a maradék a sallangé
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-23, 11:16
És még Mourinho is mellénk állt. Ez már a vég!
bombahoppa likes this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-23, 10:15
_DREAM_ írta:
Kibaszták már?
Velünk már mindenképp
_DREAM_ likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-23, 10:01
_DREAM_ írta:
Kibaszták már?
Soha. Ha készülne róla film az lenne a címe, hogy "A kibaszhatatlan".
Bevallom engem a 10 pontnál jobban sokkolt a meccs előtti nyilatkozata amelyben magabiztosan azt mondta 2 évig még biztosan ő lesz a Juve edzője hiszen szerződése van, miért mondana le (nekem ez kicsit ilyen ha kibasztok akkor is kérem a pénzem jellegű izmozásnak tűnt).
Valamelyik olasz portál szerint 40 misibe fájna ha egész Allegri branchot kibasznánk. Azt még értem, hogyha neki jár a maradék két évre a bére (remélem bónuszok nélkül, bár ki tudja lehet még kirúgási bónuszt is tettünk bele) az nagyjából 16-18 milla, de a többi? Nem igazán vágom, de lehet hogy a körülötte lévő 5-6 ember is igen jól keres?
Röhejes már, hogy az elmúlt két évben szinte mindenkit lecseréltünk csak őt nem. Van új elnök, van új vezetőség, lettek új emberek az orvosi stábban, lesz új sportigazgató, "eladtunk" 6-7 játékost akivel a mister nem tudott mit kezdeni, hoztunk kb ugyanannyit, jövőre kb meglesz ugyanez a szám.
Ő meg mindig itt van, a logikátlan rotációs rendszerével és azzal, hogy a húgygyenge Szandrót a 37.-szer is pályára vezénylete vagy miután 15 meccsen nem működött az, hogy 2 középcsatárral játsszunk megpróbálta tegnap 16.-szor is.
Oké, nem lehet egyszerű, hogy pont a meccs előtt jelentik be a -10 pontot, de erre azért lehetett számítani, gondolom a játékosok is olvasnak híreket.
Sajnos én (meg jó néhányan még) még abban a fino alla fine övezte álomvilágban élünk, hogy az ilyen döntések után majd kimegyünk és dühből az ellenfél gyomráig nyomjuk a lompost, de ehelyett inkább kirúzsozzuk magunkat és felvesszük a miniszoknyát.
Lassan a vezetőségből is mondhatna valaki valamit.
A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2023-05-23, 11:16-kor.
_DREAM_, fktgbr and bombahoppa like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-23, 05:28
Kibaszták már?
laac likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-22, 15:37
zetterberg40 írta:
Allegri problémás, ezt már egy ideje én sem vitatom. Szerintem is mennie kellene, de nem fogják kibaszni. Sajnos.
Ami Vlahovicsot illeti. Az első labdaérintés fejleszthető, de Allegri alatt továbbra is ugyanezt a vergődést és a mellőzését várom. Ebben a játékfelfogásban ő halott, másrészt nemcsak ez a probléma vele, hanem az, hogy én nem látom benne a 80 milliós csatárt. Sajnos egy Spezia védő ellen képtelen párharcot nyerni. Közelebb van ő jelenleg egy Amaurihoz vagy Icardihoz (mondjuk ő legalább gólokat lőtt), mint Haalandékhoz. Harmadrészt pedig kupaszereplés a pontlevonások és egyéb büntetések okán nem lesz, a klubnak viszont pénzre lesz szüksége. A vergődés ellenére Vlaho az, akiből még pénzt tud kivenni a klub.
Itt alapvetően nem értünk egyet Vlahovic megítélésében, mert szerintem Allegri miatt fest ennyire szarul, te meg azt mondod, hogy Allegri nélkül se sztárcsatár matéria. Ettől függetlenül te is azt mondod, hogy nem hozza ki belőle Allegri a maximumot - tehát csak Allegri hatásának a mértéke a vitapont.
Nekem az a bajom azzal amit írsz, hogy Vlahovic eladásának indokai az: Allegri rendszere, illetve az anyagi gondjaink. A mi problémáinkat Vlahovic eladása meg nem oldja meg. Ha bárkit hozunk a helyére jövőre attól függetlenül, ugyanúgy furkálnak majd minket, ami majd megint pénzhiányt generál, a folyamat végére meg eladhatunk mindenkit. Itt a problémák gyökerét kell megoldani, ebből az egyik Allegri, a másik meg a szövetség & cefre genyótröszt. Más szemléletben kellene ezt a problémát kezelni, ilyen Vlahovic eladásokból származó profitokból meg csak foltozgatni lehet a dolgot megjavítani nem.
Allegri leváltásának csak pénzügyi vonzata van, a rozmárfasznak amit cefréék generálnak politikai is. Mindkettő Elkann asztala, illetve baromira az érdeke is hogy ennek a baszakodásnak vége legyen, mert gondolom a befektetők nem özönlenek ilyen körülmények között. Én azt látom hogy eléggé hands-on benne is van.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-22, 13:24
Krisz írta:
Ezt azért írod mert szerinted a first touchán nem lehet fejleszteni? Mert én ennyi problémát látok nála amit magával hozott, a többit itt kapta. Haaland is ugyanilyen frusztrált, görcsös, dekoncentrált középszer lenne Allegri alatt, csak jobban venné át a labdát. Mellesleg egy 35 éves isten egójú CR is rengeteget görcsölt amikor belepottyant Allegri csapatába.
Az a csapat aki 43 percért fizet nettó 8 millát Pogbának, annak módjában áll kibaszni a 0 teljesítményű túlfizetett edzőt is. Én azt megértem, hogy idény közben ez nagyon nehéz, mert akkor nagyon ritkán van lehetőség budgetet érintő változtatást elfogadtatni (bár az őszi produkció talán pont ilyen eset lett volna), viszont nyáron ez az ajtó kinyílik és lehet pénzt kérni erre.
Lehet itt Allegrit mentegetni, de ha egy másik edző nem is lesz eredményesebb nála legalább nem amortizálja le a keretet fizikálisan (sérülések) és mentálisan (a csapat 90% vastagon a saját képessége alatt teljesít).
Allegri problémás, ezt már egy ideje én sem vitatom. Szerintem is mennie kellene, de nem fogják kibaszni. Sajnos.
Ami Vlahovicsot illeti. Az első labdaérintés fejleszthető, de Allegri alatt továbbra is ugyanezt a vergődést és a mellőzését várom. Ebben a játékfelfogásban ő halott, másrészt nemcsak ez a probléma vele, hanem az, hogy én nem látom benne a 80 milliós csatárt. Sajnos egy Spezia védő ellen képtelen párharcot nyerni. Közelebb van ő jelenleg egy Amaurihoz vagy Icardihoz (mondjuk ő legalább gólokat lőtt), mint Haalandékhoz. Harmadrészt pedig kupaszereplés a pontlevonások és egyéb büntetések okán nem lesz, a klubnak viszont pénzre lesz szüksége. A vergődés ellenére Vlaho az, akiből még pénzt tud kivenni a klub.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-22, 11:27
zetterberg40 írta:
Jaja, a Bayern abszolút kézenfekvő lenne.
Allegrivel a fedélzeten és Vlahovics produktumát nézve amúgy egyértelmű, hogy első körben belőle kell pénzt csinálni. Számomra nagy csalódás a srác. Én azt gondoltam, hogy ha nem is egy polc a Haaland, Mbappe kettőssel, de közel lesz hozzájuk. Tévedtem.
Ezt azért írod mert szerinted a first touchán nem lehet fejleszteni? Mert én ennyi problémát látok nála amit magával hozott, a többit itt kapta. Haaland is ugyanilyen frusztrált, görcsös, dekoncentrált középszer lenne Allegri alatt, csak jobban venné át a labdát. Mellesleg egy 35 éves isten egójú CR is rengeteget görcsölt amikor belepottyant Allegri csapatába.
Az a csapat aki 43 percért fizet nettó 8 millát Pogbának, annak módjában áll kibaszni a 0 teljesítményű túlfizetett edzőt is. Én azt megértem, hogy idény közben ez nagyon nehéz, mert akkor nagyon ritkán van lehetőség budgetet érintő változtatást elfogadtatni (bár az őszi produkció talán pont ilyen eset lett volna), viszont nyáron ez az ajtó kinyílik és lehet pénzt kérni erre.
Lehet itt Allegrit mentegetni, de ha egy másik edző nem is lesz eredményesebb nála legalább nem amortizálja le a keretet fizikálisan (sérülések) és mentálisan (a csapat 90% vastagon a saját képessége alatt teljesít).
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-22, 10:35
zetterberg40 írta:
Allegrivel a fedélzeten és Vlahovics produktumát nézve amúgy egyértelmű, hogy első körben belőle kell pénzt csinálni. Számomra nagy csalódás a srác. Én azt gondoltam, hogy ha nem is egy polc a Haaland, Mbappe kettőssel, de közel lesz hozzájuk. Tévedtem.
Én továbbra is hiszek benne, nincs szisztéma, így mindenki szenvedne...
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-22, 10:33
zetterberg40 írta:
Kérdés ebben a Juventusban van-e olyan klasszis a világon akinek kijönne a képessége?
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-22, 08:30
LeRoi10 írta:
Centerként a Bayernbe egyből mennék, kérdés nélkül.
Jelenleg a posztra Tel (18 éves, rendkívül tehetséges francia srác) és Choupo-Moting (már 34 éves) áll rendelkezésre.
Ellenben mögötted a Gnabry, Musiala, Müller, Coman, Sané, Mané, Goretzka, Kimmich, Davies sor szolgál ki....
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-21, 22:58
Malloy írta:
Jelenleg egyikbe sem rohannék mondjuk.
Centerként a Bayernbe egyből mennék, kérdés nélkül.
Jelenleg a posztra Tel (18 éves, rendkívül tehetséges francia srác) és Choupo-Moting (már 34 éves) áll rendelkezésre.
Ellenben mögötted a Gnabry, Musiala, Müller, Coman, Sané, Mané, Goretzka, Kimmich, Davies sor szolgál ki....
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-21, 22:41
zetterberg40 írta:
Ami borítékolható, az Vlahovics távozása. Chelsea, United, Bayern, amiről olvasni lehet.
Jelenleg egyikbe sem rohannék mondjuk.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-21, 21:45
Ami borítékolható, az Vlahovics távozása. Chelsea, United, Bayern, amiről olvasni lehet.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-18, 23:58
Petike007 írta:
The Ellenség Milan starting line-up in the Champions League Semi-Final against AC Milan costed them €116,8M.
An absolute bargain team.
Ellenség this season:
3rd in Serie A One match away from UCL Final Italian Super Cup winners
The man behind their success? Their Sporting Director, Giuseppe Marotta.
: Sold Romelu Lukaku for €120M Brought Edin Džeko for FREE Brought Romelu back on loan for €8M
: Sold Achraf Hakimi for €65M Bought Denzel Dumfries for €14M
: Lost Eriksen because of league rules Brought Hakan Çalhanoğlu for FREE
Replaced team’s captain Handanovic with André Onana for FREE.
Brought Henrikh Mkhitaryan for FREE to bring experience in the midfield.
Bought Federico Dimarco from Sion for €5M, key player in the left flank.
Bought Matteo Darmian for €4M, one of the most versatile players in the team.
Beppe Marotta makes miracles with and without a budget, he brings stability, discipline and a true winning mentallity to the teams he takes over. One of the best sporting directors in the history of football.
Kb Ja. Nagyon bízom benne hogy tenyleg jön az afrikai SD. Vagy rábasztunk.
Remélem ha jön az első dolga egy új edző lesz.
Petike007, bombahoppa and Malloy like this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-18, 22:15
The Ellenség Milan starting line-up in the Champions League Semi-Final against AC Milan costed them €116,8M.
An absolute bargain team.
Ellenség this season:
3rd in Serie A One match away from UCL Final Italian Super Cup winners
The man behind their success? Their Sporting Director, Giuseppe Marotta.
: Sold Romelu Lukaku for €120M Brought Edin Džeko for FREE Brought Romelu back on loan for €8M
: Sold Achraf Hakimi for €65M Bought Denzel Dumfries for €14M
: Lost Eriksen because of league rules Brought Hakan Çalhanoğlu for FREE
Replaced team’s captain Handanovic with André Onana for FREE.
Brought Henrikh Mkhitaryan for FREE to bring experience in the midfield.
Bought Federico Dimarco from Sion for €5M, key player in the left flank.
Bought Matteo Darmian for €4M, one of the most versatile players in the team.
Beppe Marotta makes miracles with and without a budget, he brings stability, discipline and a true winning mentallity to the teams he takes over. One of the best sporting directors in the history of football.
Kb Ja. Nagyon bízom benne hogy tenyleg jön az afrikai SD. Vagy rábasztunk.
CsT and bombahoppa like this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-17, 07:21
Azért ne kezdjünk már licitálni arra, hogy milyen szarok vagyunk. Most melyik hír igaz Sandroval kapcsolatban? Az hogy teljesültek a kötelező hosszabbítás feltételei vagy a koráábiak? Amelyek szerint 40 meccs a limit? A brazil 36 meccsnél jár. Nem megleő módón a firkászok össze-vissza irogatnak. A képletből meg ne vegyük ki Guntolit, aki nálam a 0. igazolás. Lesz dolga bőven de valószínűleg ő a legalkamasabb személy ennek a kupinak a rendberakására. A szerződés meg szerződés, ezzel nincs mit tenni. Nincs az a mágus aki a 35 éve Bonuccit egy évvel a szerződés lejárta előtt ekkora fizetéssel eladja bárhová ( max rábeszéli az arabokra). Szóval bárhogy is lesz az időt vesz igénybe. Marottának is kellett idő, ráadásul úgy hogy neki pénze is volt rá.
Bane.Davids.89 likes this post
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-16, 22:26
CsT írta:
Még esetleg Paredes véglegesítése lenne nagy ötlet!
Kinézek belőlük én bármit...
Szerintem Sandro csúsztat némi százalékot Allegrinek és azért játszatta annyit,hogy meglegyen a hosszabítás
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-16, 22:23
Malloy írta:
Egyébként remélem, hogy ha elmeszelnek minket a plusvalenza ügyben, akkor ezután feljelentünk minden klubot aki a transfermaket-től eltérő áron ad/vesz játékost.
Se alatta se felette nem szabad vásárolni.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-16, 21:49
Egyébként remélem, hogy ha elmeszelnek minket a plusvalenza ügyben, akkor ezután feljelentünk minden klubot aki a transfermaket-től eltérő áron ad/vesz játékost.
fktgbr, sneco7 and bombahoppa like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-16, 21:44
Még esetleg Paredes véglegesítése lenne nagy ötlet!
sneco7, LeRoi10 and bombahoppa like this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-16, 20:57
CsT írta:
Remélem Valenciában kezdő is lesz!
Remélem kapunk egy sima ötöst. Jövőre akkor sem lesz Európa ha fejre állunk. Tökéletes lenne egy újrakezdésre. Heti 1 meccs, lehetne csapatot építeni. Csak ne Allegrivel
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-05-16, 20:51
Malloy írta:
Sajnos nagyon sokan lehoztak már. Teljesültek a szerződésében szereplő feltételek, automatikusan meghosszabbodott a szerződés. Kib@szott amatőr ez a banda minden szinten.