Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+11
LeRoi10
zetterberg40
bombahoppa
Krisz
_DREAM_
DartagnanX
Malloy
tjunior
Petike007
CsT
Nico
15 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Next
SzerzőÜzenet
zetterberg40
Allegri jobbkeze

Bevásárlóközpont - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-12, 12:18

As reported by "Calcio e Finanza", Giuntoli is facing a real challenge, a challenge that, if it were to be won between now and the end of the month, would allow the Bianconeri to save a good 82.3 million euros. In fact, this figure is impacted on the budget by the players who are not part of Thiago Motta 's technical project , with Szczesny and Chiesa alone costing almost 40 million euros. Unsustainable figures for Juve's new course.

Megmagyarázza, hogy miért adjuk el azokat, akikre kereslet mutatkozik. Nem kicsi a gond, nagyon kell a pénz.
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-11, 22:49

Romano szerint 50+5 millás ajánlat van az Atalanta asztalán, a tárgyalások folytatódnak. Gondolom kivárnak nem jön-e máshonnan is ajánlat, hogy ne a Juvénak kelljen eladni...
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-11, 17:05

Nico írta:

Azóta Chiesa ügynöke cáfolta hogy tárgyaltak volna a Besiktassal

Lehet, hogy csak rákerdeztek az anyagiakra és onnan nem is ment tovább az egész. Amúgy én bármelyik elnöknek jobban hiszek, mint bármelyik ügynöknek.
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-11, 16:59

zetterberg40 írta:
Közben a Besiktas alelnöke megerősítette, hogy érdeklődtek Chiesa iránt, de a 9 milliós fizetési igénye és a Juve által kért 15 milliót sokallták.
Azóta Chiesa ügynöke cáfolta hogy tárgyaltak volna a Besiktassal
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-11, 14:33

zetterberg40 írta:
Közben a Besiktas alelnöke megerősítette, hogy érdeklődtek Chiesa iránt, de a 9 milliós fizetési igénye és a Juve által kért 15 milliót sokallták.
Az utóbbi sztem nem sok, ellenben az elsővel. ennyit senki se fog adni neki.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-11, 13:03

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-11, 11:49

Krisz írta:
Nico Gonzalezre most megegyezést írnak kölcsön plusz 30 millás kötelező opcióról. Várom, hogy mikor érkezik meg orvosira a Brentfordhoz.
Jaja, egy lépésre van ő is.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-11, 09:50

Nico Gonzalezre most megegyezést írnak kölcsön plusz 30 millás kötelező opcióról. Várom, hogy mikor érkezik meg orvosira a Brentfordhoz.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-11, 09:25

Azt érzem Giuntolinak nem szóltak hogy idén több fronton megyünk?

Egy kezdot nem tudunk kitenni ehhez képest lesz 60-70 meccs iden. Bizakodó voltam most azért vannak kétségeim hogy mi a pék történik.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-10, 06:52

zetterberg40 írta:
Az a gáz ebben a Calafiori, Todibo szituációkban, hogy láthatóan egy kezdő szintű középhátvédet akart Giuntoli, ehhez képest ennek most már csak egy kényszermegoldás/sokadik opció lehet a vége.
Utólag könnyű okoskodni, de Buongiorno (tudom, Toro pizsis, de legalább olasz) is jó opció lehetett volna, akit simán igazoltak le az észak-afrikaiak.
Na be is dobták Hermoso nevét.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 21:22

tjunior írta:
Killy Gonzalez nincs a fio keretében a freiburg ellen. Már csak az a kérdés mééerrr?

Biztos a Crystal Palaceba igazol.

bombahoppa likes this post

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 19:01

Killy Gonzalez nincs a fio keretében a freiburg ellen. Már csak az a kérdés mééerrr?
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 17:54

tjunior írta:

Nekem fura ő meg Savona felhozatala az elsőcsapatban. Eddig senki szakértő nem emlegette őket mint nagy tehetsegeket, persze lehet ez a szakértőket minősíti. Savona végigjárta az összes korowztalyos csapatot, az ilyen játekost mindig öröm látni a nagyok közt.

Ezzel az erővel Adzicot is kellene, ő echte trequartista és szélre is jó lehet elvileg. Savona amúgy nekem látatlanban is kérdőjel RB posztra 192 centivel - ilyen paraméterekkel általában esetlenek a szélsővédők (lásd Giorgio). Azért C terv középhátvédet (pl Kiwior) remélem kurvára nem hozunk ide és fizetünk valami csapatnak hogy elvigye Ruganit. Chiesa körül amúgy elég nagy a csend, remélem meg tudnak egyezni egy normális fizuban.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 17:30

Nico írta:
Official | Jonas Rouhi, contract renewal and promotion to the First Team

kész, megoldottuk Laughing
Nekem fura ő meg Savona felhozatala az elsőcsapatban. Eddig senki szakértő nem emlegette őket mint nagy tehetsegeket, persze lehet ez a szakértőket minősíti. Savona végigjárta az összes korowztalyos csapatot, az ilyen játekost mindig öröm látni a nagyok közt.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 17:19

Nico írta:

Benne van, de talán annyi előnyünk van a Milannal szemben, hogy a kezdő nagy része nem új arc. 
Lehet karakán dolog volt kirakni a fél csapatot a keretből, de ha nem tudjuk eladni őket és a keret karcsú lesz, akkor kevésbé nézne ki hülyén őket visszarakni. Pl Miliket nem értem, se pénzünk, se nagyon célpontunk nincs cserecsatárra, de Rugani is ugyanilyen vagy még nagyobb fejvakargatás a hosszabbítás után. 

Csecs az akinél egyedül úgy érzem nem volt más opció, Motta futballjához más típusú kapus kell, már tavaly is szerintem eladtuk volna a fizetése miatt, de neki nagyon jó volt ez a helyzet. Így kész tények elé lett állítva, az más kérdés hogy így se nagyon akaródzik elmennie, ami nagy probléma, a fizetéséből kijönne egy kezdő (Todibo, Galeno, N. Gonzalez) teljes költsége...

én is azt gondolom, hogy Rugani és Milik simán maradhatna, majd jövőre lecseréljük őket

Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 17:08

_Tyler írta:
szerintem most benne van a szezonban egy olyan pofáraesés, mint pár éve a wearesorich milannál. egyetértek azzal, hogy Giuntoliék túlvállalták magukat, ráadásul több esetben kényszerhelyzetbe is hozták magukat - pl. Szczesny esetében, aki most a 6,5 milliós fizetésével még mindig a nyakunkon van, miközben mi leigazoltuk Di Gregoriót összességében 20 millióért. de nem nagyon látom, mi értelme volt Rugani hosszabbításának, ha ingyen kölcsön akarjuk adni, ráadásul állva a fizetése egy részét. az meg rejtély, hogy De Sciglio, Arthur, McKennie, Kostic kinek kell majd. egyelőre Weah az egyik kezdő szélsőnk, ami persze vélhetően  nem marad így, de hát mindjárt kezdődik a bajnokság, és Mottánál elég fontosak a szélsők. (én Kosticot egyébként egy évre megtartanám, hiába volt nagyon rossz az előző éve)
Giuntoliék úgy indítottak forradalmat, hogy nincs meg az átalakításhoz a pénzük, és az eladásokból sem látszk, hogy összejönne, így a plusvalanza miatt el kellett adni több tehetséges fiatalt is, míg a selejt a nyakunkon rohad. a durva az, hogy mondjuk egy védő (szerintem nem kell amúgy, legalábbis nem középre, egy jobbhátvéd kellene), Koopmeiners, Nico Gonzalez együtt bőven 100 millió fölött lenne, és még velük is vékony lenne a keret, és egyáltalán nem mondanám bajnokesélyesnek a Di Gregorio - Danilo, Bremer, Kiwior(?), Cambiaso - Locatelli, Luiz, Thuram/Fagioli - Koopmeiners, Vlahovic, Yildiz csapatot. a Cabal, Gatti, Miretti, Weah cseresor meg egyenesen elkeserítő, főleg majd' 200 millió hipotetikus elköltése után. innen nehéz lesz vállalhatóra kihozni a mercatót, el kell adni vagy 4-5 játékost, és minimum 3 igazolás is kell még
Benne van, de talán annyi előnyünk van a Milannal szemben, hogy a kezdő nagy része nem új arc. 
Lehet karakán dolog volt kirakni a fél csapatot a keretből, de ha nem tudjuk eladni őket és a keret karcsú lesz, akkor kevésbé nézne ki hülyén őket visszarakni. Pl Miliket nem értem, se pénzünk, se nagyon célpontunk nincs cserecsatárra, de Rugani is ugyanilyen vagy még nagyobb fejvakargatás a hosszabbítás után. 

Csecs az akinél egyedül úgy érzem nem volt más opció, Motta futballjához más típusú kapus kell, már tavaly is szerintem eladtuk volna a fizetése miatt, de neki nagyon jó volt ez a helyzet. Így kész tények elé lett állítva, az más kérdés hogy így se nagyon akaródzik elmennie, ami nagy probléma, a fizetéséből kijönne egy kezdő (Todibo, Galeno, N. Gonzalez) teljes költsége...
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 17:00

Official | Jonas Rouhi, contract renewal and promotion to the First Team

kész, megoldottuk Laughing

_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 15:49

szerintem most benne van a szezonban egy olyan pofáraesés, mint pár éve a wearesorich milannál. egyetértek azzal, hogy Giuntoliék túlvállalták magukat, ráadásul több esetben kényszerhelyzetbe is hozták magukat - pl. Szczesny esetében, aki most a 6,5 milliós fizetésével még mindig a nyakunkon van, miközben mi leigazoltuk Di Gregoriót összességében 20 millióért. de nem nagyon látom, mi értelme volt Rugani hosszabbításának, ha ingyen kölcsön akarjuk adni, ráadásul állva a fizetése egy részét. az meg rejtély, hogy De Sciglio, Arthur, McKennie, Kostic kinek kell majd. egyelőre Weah az egyik kezdő szélsőnk, ami persze vélhetően  nem marad így, de hát mindjárt kezdődik a bajnokság, és Mottánál elég fontosak a szélsők. (én Kosticot egyébként egy évre megtartanám, hiába volt nagyon rossz az előző éve)
Giuntoliék úgy indítottak forradalmat, hogy nincs meg az átalakításhoz a pénzük, és az eladásokból sem látszk, hogy összejönne, így a plusvalanza miatt el kellett adni több tehetséges fiatalt is, míg a selejt a nyakunkon rohad. a durva az, hogy mondjuk egy védő (szerintem nem kell amúgy, legalábbis nem középre, egy jobbhátvéd kellene), Koopmeiners, Nico Gonzalez együtt bőven 100 millió fölött lenne, és még velük is vékony lenne a keret, és egyáltalán nem mondanám bajnokesélyesnek a Di Gregorio - Danilo, Bremer, Kiwior(?), Cambiaso - Locatelli, Luiz, Thuram/Fagioli - Koopmeiners, Vlahovic, Yildiz csapatot. a Cabal, Gatti, Miretti, Weah cseresor meg egyenesen elkeserítő, főleg majd' 200 millió hipotetikus elköltése után. innen nehéz lesz vállalhatóra kihozni a mercatót, el kell adni vagy 4-5 játékost, és minimum 3 igazolás is kell még
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 14:40

zetterberg40 írta:
Az a gáz ebben a Calafiori, Todibo szituációkban, hogy láthatóan egy kezdő szintű középhátvédet akart Giuntoli, ehhez képest ennek most már csak egy kényszermegoldás/sokadik opció lehet a vége.
Utólag könnyű okoskodni, de Buongiorno (tudom, Toro pizsis, de legalább olasz) is jó opció lehetett volna, akit simán igazoltak le az észak-afrikaiak.
Húzzuk be Hummels-t egy évre, aztán majd future Giuntoli megoldja jövőre...

úgy érzem kicsit nagy fába vágta a fejszét dzsudló, egy ekkora keretátalakítás akkor se lett volna sétagalopp, ha van pénz és nem egy ennyire ellenséges környezetben kéne dolgozni (retegui 22+3 milláért ment a Falcons-hoz, nekünk 40 lett volna...)...

egyébként lassan elkezdhetnénk a Serie A-t hanyagolni vásárlást tekintve, kivéve ha:
-egy-két csapattal, akivel lehet együtt dolgozni pl. Udinese
-ha olasz játékost szeretnénk (mint pl. Loca vagy Calafiori)
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 14:22

Krisz írta:

Agyrém, szerintem erre akkor se volt szülség, ha a könyveket akarjuk helyre rakni és egyszerre mottaball kompatibilis keret a cél, mert utóbbit meg lehetett volna több lépésben is.

Lesz 235.374 meccsunk idén. Bajnokság BL kupa Szuperkupa final 4 továbbá klub VB stb. 

Mi tovább szűkítettük az eleve szűk keretet. Ilyen hosszú szezont kb 25 kezdő szintű játékossal lehet csak végig nyomni ha nincs sérülés. Ami kb lehetetlen kategória. 

Nekünk ezzel szemben nincsen alap csapatunk sem. Picit fosok az idei évtől mert Motta ball meg ennyi változás ilyen szűk es lyukas kerettel nem néz ki jól.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 14:07

CsT írta:
Közben Soulé egy interjúban lenyilatkozta, hogy maradni szeretett volna sőt Motta is biztosította a bizalmáról, de dzsúdlóék közölték vele, hogy eladják. Így azért elég cinkes...

Agyrém, szerintem erre akkor se volt szülség, ha a könyveket akarjuk helyre rakni és egyszerre mottaball kompatibilis keret a cél, mert utóbbit meg lehetett volna több lépésben is.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 12:59

Közben Soulé egy interjúban lenyilatkozta, hogy maradni szeretett volna sőt Motta is biztosította a bizalmáról, de dzsúdlóék közölték vele, hogy eladják. Így azért elég cinkes...
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 12:43

zetterberg40 írta:

Mondjuk pont a védelmébe nem látok közepén lyukat a keretben. 

Szélső védő es támadó nincs az pl sokkal jobban aggaszt. Ahogy Vlaho (is) akarom mondani a cseréje aki a keretből kibaszott Milka.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 11:29

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 10:31

zetterberg40 írta:
Keveset fizet, de legalább csúnya is. Very Happy Én fehér színű grafikával láttam, az még rosszabb! Sad
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 10:07

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 09:56

Ezt szerintem Giuntoli kefélte el a szarakodással.
Úgy fest, hogy simán rálicitált a West Ham, és Todibo sem ragaszkodott csak a Juventushoz (mondjuk ez róla is sok mindent elmond, hogy az angol középcsapatot választja).
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 09:51

Petike007 írta:

Husit sajnálom szerintem Baszott jó védő lesz belőle. Két lábad fiatal előre is magabiztos. Olyan fiatal Karfiol érzésem volt tőle. Karfiolt is sajnálom hogy nem jött. 

2 hete Lofasz nem történt a szezon meg nemsokára kezdődik. 

Ez lesz az 54. Átmeneti év. Újpest drukker vagyok mar megszoktam minden ev átmeneti
Én Fradista vagyok én az átmeneti évet nem tudom elfogadni! Smile

Én egyébként rámennék Bijolra, ismeri a ligát, az eb-n baszott jó volt és az Udinese azon kevés csapatok közé tartozik akivel gyorsan meg tudunk egyezni.

Bár én jobb megoldásnak tartanám, ha ebből a pénzből inkább egy RB-t vennénk és Danilot hagynánk középen. Persze egy 4. belső védő akkor is kell (aki tőlem lehetne Rugani is).

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 07:54

tjunior írta:
Kész szerencse, hogy Ruganit még nem adtuk oda az ajaxnak 3 szögletzászlóért. A legkevésbbé sem zavar, hogy Todibo ezek szerint nem ide jön, van elég középső védőnk. Így visuont még nagyobb csubbakka Huijsen eladása. Úgy is hozzunk valami f opciót a mercato végén, hurrá.

Husit sajnálom szerintem Baszott jó védő lesz belőle. Két lábad fiatal előre is magabiztos. Olyan fiatal Karfiol érzésem volt tőle. Karfiolt is sajnálom hogy nem jött. 

2 hete Lofasz nem történt a szezon meg nemsokára kezdődik. 

Ez lesz az 54. Átmeneti év. Újpest drukker vagyok mar megszoktam minden ev átmeneti
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 07:14

Kész szerencse, hogy Ruganit még nem adtuk oda az ajaxnak 3 szögletzászlóért. A legkevésbbé sem zavar, hogy Todibo ezek szerint nem ide jön, van elég középső védőnk. Így visuont még nagyobb csubbakka Huijsen eladása. Úgy is hozzunk valami f opciót a mercato végén, hurrá.

_DREAM_ likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2024-08-09, 06:40

_DREAM_ írta:

Vicc az egész. Azok után h egy hete ezt olvasni mindenhol hogy egy lépésre van. Gondolom megint ment a fillérbaszóskodás.
Ja, simán ránk ígért egy PL középcsapat. Sad Most jön az, hogy nem olyat igazolunk aki tényleg az edző akart, hanem olyat aki mozdítható.

Ráadásul azt írják, hogy a szintén biztosnak tűnő Fio-Gudmundsson románc is megállt, tovább nehezítve a Nico üzletet.

Kicsit kezdek fosni, hogy dzsúdló túlvállalta magát.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
12 / 33 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: