Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+11
LeRoi10
zetterberg40
bombahoppa
Krisz
_DREAM_
DartagnanX
Malloy
tjunior
Petike007
CsT
Nico
15 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  Next
SzerzőÜzenet
Nico
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-30, 13:21

tjunior írta:

Jövőre ha ülnek az igazolásai akkor azért meg kell venni Konszenszaot meg Anulut, ha jól tévedek DiGre meg Gomez kötelező, mínuszból indulunk, de legyen így, ez a legjobb scenario. Viszont jövőre, a Lazionak is kezdenie kell valamit a Rovella - Pelelgrini párossal. Caviglia, Dzsango, Gonzalez trióból is lehet pénz. Meg nyilván eladunk pár Next GEnest.
ezt nem így kell elképzelni, egy kölcsön plusz opció vagy kötelezettség kb ugyanaz mint egy sima vétel pénzügyi szempontból
nézzünk két példát:
Koop 52 milla 4 év alatt fizetendő, azaz idén adunk 13 millát, jövőre is, aztán 2026-ban és 2027-ben is
ezt lehetett volna úgy is, hogy 13 milláért kölcsönvesszük és kötelező opció 39 millióért, három évre fizetve
hiába lenne jövőre aktuális a 39 millás kötelező opció, nem annyi mínusszal indulunk, ugyanúgy fizetünk évente 13 millát...

Minden mercato tartalmaz 2-3-4 évvel ezelőtti bevételeket és kiadásokat, ez ugye a CF része
de pl a fenti két verzió költségként másként néz ki: 52/5(ennyi a szerződés hossza): 10,4 évente, az opciósnál az első év 13 millió (a kölcsön), utána 39/4=9,9, ilyen szempontból lehet ezzel játszani az évek között
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-30, 12:58

Na, szerencsére minden megmondóember azt írja, hogy Sanchot elengedtük! 

Django, Artúr, Koszta még a kérdés, meg a védelem továbbra is vékonynak tűnik, de hát Giuntoli knows...

sneco7 likes this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-30, 10:50

tjunior írta:

Jövőre ha ülnek az igazolásai akkor azért meg kell venni Konszenszaot meg Anulut, ha jól tévedek DiGre meg Gomez kötelező, mínuszból indulunk, de legyen így, ez a legjobb scenario. Viszont jövőre, a Lazionak is kezdenie kell valamit a Rovella - Pelelgrini párossal. Caviglia, Dzsango, Gonzalez trióból is lehet pénz. Meg nyilván eladunk pár Next GEnest.

Pont azt akartam írni, hogy jövőre kb egyetlen érkezőre sem számítok, max veszünk egy védőt, esetleg némi emberkereskedelem, de pénzköltés garantáltan nem lesz. A klubvb lóvéja talán fedezi DiGret biztosan, és talán NicoG is kijön belőle ha nem esünk ki az elején.

Malloy likes this post

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-30, 08:56

bombahoppa írta:

Dzsúdló: Pedig nem hallottam tavalyi rekordbevételekről, eurójackpotról, új mezszponzorról és rekord BL  bevételről. Ja, de igen, ez utóbbi rekordbeállítás a nulla összeggel. Nem pluszvalencázik és úgy kavar mint egy kettősügynök. Nem értem. Ha jövőre is ennyit hozzátesz, akkor jön Mbappé, vagy mi lesz? Hihetetlen a fickó, ez az idei merkátó a jövő évit szürreálisnak vetíti előre. Ha csak a kétharmada ül az igazolásainak, már egy zseni a fickó.

Motta: ha csak a kétharmada ragad a kezdő környékén a nextgenből bevetett játékosoknak, akkor már korszakos edző lesz. Ha a kívánságlistája is így ül majd, akkor hol a határ? Csak ezért nem zsenizem le, mert még nem volt krízise nálunk, de bízom benne. Apropó, hajlok arra, hogy ő volt Dzsúdló legfontosabb igazolása. Motta idáig Allegri antitézise. Dzsúdló meg az elődjéé.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-30, 08:48

Nem szerintírás de nagyságrendi eltérés biztos nincs, ha a Capology számait vesszük akkor DS, Dzsangó és Artúr kölcsönadásásval ( ha az egész bérüket a másik klub fizeti) közel 13 milla fizetést sporolunk meg.
Koszticcsal meg a fiatalokkal sem lesz több az első csapat fizetése 110 milliónál, ami ha azt nézzük, hogy úgy sikerült jelentősen megerősíteni a csapatot, hogy közben a bértömeg csökkent, parádés.

Krisz, Petike007, bombahoppa, Malloy and Nico like this post

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-30, 08:42

Petike007 írta:
Eddig Dzsúdló zseniálisan erősített. Selejtez is rendesen megmondom őszintén nem gondoltam volna hogy sikerül neki. 

Motta pedig olyan bátran nyúl a fiatalokhoz mintha valami püspök lenne
Dzsúdló: Pedig nem hallottam tavalyi rekordbevételekről, eurójackpotról, új mezszponzorról és rekord BL  bevételről. Ja, de igen, ez utóbbi rekordbeállítás a nulla összeggel. Nem pluszvalencázik és úgy kavar mint egy kettősügynök. Nem értem. Ha jövőre is ennyit hozzátesz, akkor jön Mbappé, vagy mi lesz? Hihetetlen a fickó, ez az idei merkátó a jövő évit szürreálisnak vetíti előre. Ha csak a kétharmada ül az igazolásainak, már egy zseni a fickó.

Motta: ha csak a kétharmada ragad a kezdő környékén a nextgenből bevetett játékosoknak, akkor már korszakos edző lesz. Ha a kívánságlistája is így ül majd, akkor hol a határ? Csak ezért nem zsenizem le, mert még nem volt krízise nálunk, de bízom benne. Apropó, hajlok arra, hogy ő volt Dzsúdló legfontosabb igazolása. Motta idáig Allegri antitézise. Dzsúdló meg az elődjéé.

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-30, 08:36

CsT írta:
Alibinho ---> Napoli? Ez egyre jobb Very Happy Very Happy
A fizuját is állják... 

Ez már-már ilyen mesébe illő lenne.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-30, 08:17

tjunior írta:

Inkább csak zavarban lehet, ami persze nem zárja ki az örömöt. Nincs hozzászokva, hogy az arcába tolják a kamerát és jópifizni kell. 
Teljesen off de rosszul vagyok ezektől a first day videóktól. Megy az aktuális emberke, mindenkivel egyből pacsizni kell meg smúzolni, nekem baromi mesterkélt az egész. Persze simán lehet azért mert én introvertált vagyok és jó eséllyel az első nap, beköszönnék, jó napot és meghúznám magam a sarokban  pig.
Üdv a klubban

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-30, 08:11

tjunior írta:

Inkább csak zavarban lehet, ami persze nem zárja ki az örömöt. Nincs hozzászokva, hogy az arcába tolják a kamerát és jópifizni kell. 
Teljesen off de rosszul vagyok ezektől a first day videóktól. Megy az aktuális emberke, mindenkivel egyből pacsizni kell meg smúzolni, nekem baromi mesterkélt az egész. Persze simán lehet azért mert én introvertált vagyok és jó eséllyel az első nap, beköszönnék, jó napot és meghúznám magam a sarokban  pig.

Nekem a csillogó szemek, meg a sok finalmente nagyon autentikusnak tűnnek, kezét-lábát törte hogy idejöhessen, pedig gondolom vitték volna a PL-ből is.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-30, 07:37

Dzsangó és a tripperes is megy. Kosticot én nem bántanám, 25.embernek éppen megfelel.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-30, 07:07

Eddig Dzsúdló zseniálisan erősített. Selejtez is rendesen megmondom őszintén nem gondoltam volna hogy sikerül neki. 

Motta pedig olyan bátran nyúl a fiatalokhoz mintha valami püspök lenne

CsT and Bane.Davids.89 like this post

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-30, 06:37

Krisz írta:
Koop olyan mint egy kiskutya amikor hazaér a várva várt gazdi, majdnem maga alá pisil, neki garantáltan juvés pizsije volt van lesz. Eddig is brutál jól nézett ki a csapat, vele elvileg még jobbnak kellene lennie - nehéz elképzelni, felfogni...
Remélem azért nála nem lesz érvényes ez az Atalanta aura, hogy csak ott tudott igazán jó lenni.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-30, 00:41

Krisz írta:
Koop olyan mint egy kiskutya amikor hazaér a várva várt gazdi, majdnem maga alá pisil, neki garantáltan juvés pizsije volt van lesz. Eddig is brutál jól nézett ki a csapat, vele elvileg még jobbnak kellene lennie - nehéz elképzelni, felfogni...
Remélem azért nála nem lesz érvényes ez az Atalanta aura, hogy csak ott tudott igazán jó lenni.
Én nem juvés pizsit látok, hanem, hogy egy megszeppent gyereket aki a kis csapatból a nagy csapatba igazolt.

Bevallom félelmeim nekem is vannak, hogy mennyire lesz jó nálunk, de ő az a kategória akit egyszerűen le kell igazolnia az olasz rekordbajnoknak! Smile
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-30, 00:22

Nico írta:

Lehet hivatalos ajánlat nem volt, de ettől mehetett a háttérben tárgyalás, elég sok szó volt, hogy elég nagy összeget kért, lehet ezek után valóban nem raktak elé egy 4-5 millás ajánlatot, mert minek…
De én azt gondolom nem a pénz miatt kellett mennie, volt ott valami a háttérben amiről senki se beszél. Ha Kenőnek volt visszaút,  akkor neki is lett volna, ha csak a pénz volt a probléma…
Valszeg soha nem fog kiderülni mi volt a háttérben...de szerintem azzal, hogy a klub semmilyen ajánlatot nem tett egyszerűen Chiesa nyert. Mert egy játékos szavának még mindig jobban hiszek mint valami faszszopó újságíróénak. Dybalával ugyanez volt a helyzet, leírták, hogy ennyi meg annyi pénzt akar, ő meg lenyilatkozta, hogy elé semmiféle ajánlatot nem tettek. Mondom ezt úgy, hogy én spec egyáltalán nem bántam a távozását.

Mondjuk a PL irama és meccsszáma gyorsan be fogja bizonyítani, hogy mennyit bír a térde! Smile
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-29, 21:33

Krisz írta:

Én nem vagyok telhetetlen, 1 év volt vissza a szerződéséből, csökkentjük valamennyivel a költségeinket, jövőre meg szevasz.
Én geciségből azért 1 eurót kértem volna érte! Smile
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-29, 21:32

Alibinho ---> Napoli? Ez egyre jobb Very Happy Very Happy

_DREAM_, Petike007, sneco7, bombahoppa and Malloy like this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-29, 21:32

CsT írta:

Ja, gondolom 1 eurót se kaptunk érte...

Én nem vagyok telhetetlen, 1 év volt vissza a szerződéséből, csökkentjük valamennyivel a költségeinket, jövőre meg szevasz. Amúgy ha Allegrit nem basszuk ki, az 100, hogy ő lett volna Danilo cseréje, Savona meg a NextGenben tolná.

A hozzászólást Krisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2024-08-29, 21:33-kor.

Petike007, sneco7, bombahoppa and Malloy like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-29, 21:27

sneco7 írta:

Kár hogy csak kölcsön
Ja, gondolom 1 eurót se kaptunk érte...
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-29, 21:25

Krisz írta:
Desijjó > Empoli kölcsön hivatalos

Giuntoli 👏
Kár hogy csak kölcsön

bombahoppa likes this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-29, 20:20

Desijjó > Empoli kölcsön hivatalos

Giuntoli 👏

sneco7, bombahoppa and Malloy like this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-29, 17:18

Malloy likes this post

Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-29, 16:35

_DREAM_ írta:

A lényeg, állítása szerint nem kapott hosszabbítási ajánlatot, egyszerűen csak közölték vele h nem szerepel a tervekben.. scratch
Lehet hivatalos ajánlat nem volt, de ettől mehetett a háttérben tárgyalás, elég sok szó volt, hogy elég nagy összeget kért, lehet ezek után valóban nem raktak elé egy 4-5 millás ajánlatot, mert minek…
De én azt gondolom nem a pénz miatt kellett mennie, volt ott valami a háttérben amiről senki se beszél. Ha Kenőnek volt visszaút,  akkor neki is lett volna, ha csak a pénz volt a probléma…

bombahoppa likes this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-29, 16:31

Nico írta:

Hol lehet?
Az utolsó bekezdés. Gondolom nem arról van szó, hogy Giuntoli bal lábbal kelt fel és inkább kifizet 40 millát Ferire miközben szaréhugyé eladja Chiesat, mint hogy hosszabbítson vele. Onnantól, hogy a papa közrelépett egyértelmű hogy valami ügynöki szarkavarás volt a háttérben, ami gondolom ment már egy éve és nem júniusban pattant ki.

Bevásárlóközpont - Page 3 Fb_im107
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-29, 15:49

Nico írta:

Hol lehet?
A lényeg, állítása szerint nem kapott hosszabbítási ajánlatot, egyszerűen csak közölték vele h nem szerepel a tervekben.. scratch
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-29, 15:26

12+3 Milla, -3 millió minusvalenza
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-29, 15:26

Nico írta:
Most már sima kölcsönt emlegetnek, ez így még nagyobb csubakka… (na mindegy elég ha Giuntoli érti)
Az egyetlen értelme egy ilyen igazolásnak az hogy egy nagy névvel többet számíthatunk a szponzortol…
Nálam ő egyáltalán nem "nagy" név, csak a szokásos felhypeolt fiatal angol hülyegyerek Very Happy  A szponzort se hiszem, hogy meghatja, hogy 1 évre kölcsönveszünk valakit.

Igazából szerintem mindegy, hogy lesz-e rá opció mert ekkora fizuval úgyse igazoljuk le. Én még reménykedek, hogy a hajrában ránk licitál valaki. Very Happy
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-29, 15:12

_DREAM_ írta:
Érdemes elolvasni Chiesa búcsúüzijét..
Hol lehet?
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-29, 15:03

Érdemes elolvasni Chiesa búcsúüzijét..
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-29, 12:24

Nico írta:
Most már sima kölcsönt emlegetnek, ez így még nagyobb csubakka… (na mindegy elég ha Giuntoli érti)
Az egyetlen értelme egy ilyen igazolásnak az hogy egy nagy névvel többet számíthatunk a szponzortol…
Vagy van valami háttéralku, hogy jövőre elhozzuk az egyik ifijüket, vagy ök már hegyezik a cerkát nálunk valakire vagy csak simán a tizedik döntésünk nekünk is lehet balfaszság. Ha kilenc döntés ül, akkor már toppon leszünk!

Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-29, 10:57

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2024-08-28, 22:28

CsT írta:

Csubakka...10 milla rohadt sok egy év sima kölcsönért, így nem sokat ér, hogy csak 5 millát állunk a fizujából, ez kb ugyanaz mintha 2 milláért kölcsön vesszük és álljuk a teljes fizuját Smile

Olyan ez mint amikor megveszed kétezerrel drágábban a terméket mert ingyen van a szállítás! Smile

Nekem padra Kostic tökéletesen megfelelne.

Ezekből a 10 millákból nem csak Huijsenek jönnek ki, de lassan Calafiori is... nem hiszem el, hogy Motta nem tudta meggyőzni
Meg miatta gondolom Bambula megy majd kölcsönbe, ami megint netto faszság, mert eddig 2/2 faszrahúzós meccse volt. De ha esetleg úgy találnánk, hogy komolyabb csapatok ellen kevés, akkor is van vagy 30 meccs a szezonban ahol nem, akkor meg miről beszelünk?

sneco7 likes this post

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
3 / 33 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: