Vessetek a csivavák elé, de nekem Géza egyre kevésbé nem fáj. 5 évéből 3-at használhatatlan amikor játszi ka fetrengésen és a reklamáción kívül nem sok minden jut eszembe. JA és az EB-n is lefele sikerült kilógni ebből a hulladék fos olasz csapatból.
Erre fizu emelést kérni csak nekem tűnik meredeknek?
Én már Locatelli miatt sem dőlnék a kardomba.
_DREAM_ likes this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-02, 15:38
Petike007 írta:
Vessetek a csivavák elé, de nekem Géza egyre kevésbé nem fáj. 5 évéből 3-at használhatatlan amikor játszi ka fetrengésen és a reklamáción kívül nem sok minden jut eszembe. JA és az EB-n is lefele sikerült kilógni ebből a hulladék fos olasz csapatból.
Fizetés emelés túlzás , de jó lenne egy normális edző alatt látni mit tud. Benne mindig benne van a buggy, aztán néha Dybala-rá emlékeztet: sokat sérült zseni, akinek nincs igazán posztja
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-02, 15:05
zetterberg40 írta:
Agresti is hozza, hogy egy lépésre vagyunk a Thuram ügylet véglegesítésétől. Azt írja, a következő egyértelmű célpont Koopmeiners.
Tutira veszem, hogy lesz fájdalmas (?) távozó. Chiesa/Soule, Huijsen, sőt szerintem Locatelli sem esélytelen.
Malloy likes this post
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-02, 13:49
Agresti is hozza, hogy egy lépésre vagyunk a Thuram ügylet véglegesítésétől. Azt írja, a következő egyértelmű célpont Koopmeiners.
Tutira veszem, hogy lesz fájdalmas (?) távozó. Chiesa/Soule, Huijsen, sőt szerintem Locatelli sem esélytelen.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-02, 12:19
Nico írta:
Rosszul számolsz Nem azt kell nézni mennyibe kerül egy játékos, hanem hogy mennyi a költsége, ami a bére és az amortizációja. Pl Douglas Luiz 50 millióért jött 5 éves szerződéssel, az évi 10 milla amortizáció plusz a bére járulékokkal kb 8 millió, összesen 18 millió költség évente, ezzel szemben Kean amortizacioja 15 millió évente és kb 5 millió a bére, azaz Kean költsége kimegy, ha eladjuk és Douglas Luizé bejön, de a kettő kb kiüti egymást. Csecs bére fedezi kb Di Gregorio amortizaciojat és bérét összesen, szóval az is egy kb neutrális váltás. Thuram viszonylag olcsón jön 4-5 Milla amortizáció plusz a bére, ezt lehet fedezni AlexSandro béréből. Szóval egyelőre még van pénz igazolni… Kérdés csak az mennyire kell zsebbe nyúlni az FFP miatt, de a klub VB és a BL azért elég szépen hoz majd idén…
Ja én nem számolgattam semmit csak ránézésre írtam. Értem én (közgazdászként ) az amortizáció és a költség fogalmát, de szerintem ebből nehéz megítélni, hogy mennyit költhetünk. Ehhez sokkal több adat és az FFP szabályok komolyabb ismerete kellene (mármint az én ismereteimnél komolyabbak ). Lehet, hogy idén szépen hoz a klub vb meg a BL, de az elmúlt évben meg nullát hozott és azelőtt sem sokat a 3 megszerzett ponttal. Ráadásul ha jól emlékszem 2022-ben változtattak is az FFP szabályokon és már csak a bevétel 70%-át lehet(ne) igazolásokra/fizetésekre fordítani és ugye jövő nyáron telik le a 3 éves intervallum amit vizsgálni fognak(?).
Egyébként az új BL lebonyolítást sem látom még át, hogy pénzügyi szempontból hogyan fog kinézni. Még a lebonyolítás sem teljesen tiszta.
Vagy pl tegnapelőttől már nem a Jeep a mezszponzorunk és ők azért még európai mértékkel is jól tejeltek.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-02, 11:53
Nico írta:
Rosszul számolsz Nem azt kell nézni mennyibe kerül egy játékos, hanem hogy mennyi a költsége, ami a bére és az amortizációja. Pl Douglas Luiz 50 millióért jött 5 éves szerződéssel, az évi 10 milla amortizáció plusz a bére járulékokkal kb 8 millió, összesen 18 millió költség évente, ezzel szemben Kean amortizacioja 15 millió évente és kb 5 millió a bére, azaz Kean költsége kimegy, ha eladjuk és Douglas Luizé bejön, de a kettő kb kiüti egymást. Csecs bére fedezi kb Di Gregorio amortizaciojat és bérét összesen, szóval az is egy kb neutrális váltás. Thuram viszonylag olcsón jön 4-5 Milla amortizáció plusz a bére, ezt lehet fedezni AlexSandro béréből. Szóval egyelőre még van pénz igazolni… Kérdés csak az mennyire kell zsebbe nyúlni az FFP miatt, de a klub VB és a BL azért elég szépen hoz majd idén…
Ha nem adjuk el Huijsent (Locat is sajnálnám) akkor nagyon már nem tud olyat csinálni Giuntoli, hogy ne legyek elégedett. Engem a mostani mercato manőverek és projekt a 2011-es Marotta féle szezont idézi. Ott is ugyanúgy jól átgondolt követve lett az egész lezongorázva, kapkodás nélkül, megfelelően előre előkészítve.
bombahoppa and Malloy like this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-02, 10:25
Nico írta:
Megelőztél tanult kolléga. Pontosan
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-02, 10:03
CsT írta:
Oké, hogy Rabbi űrbére felszabadul de érte egy vasat sem kapunk, Kean-ért is csak aprót. Thuramnál 20M-at írnak (ami ugye a végére majd 25 lesz ), Di Gregorio is hasonló áron lesz és ott lenne még Cala 50-ért. Csecsni bére felszabadul és Kenőt is el lehetne még passzolni, de szerintem ez még így is kevés, Huijsen-nek vagy Chiesának szerintem menni kell. De ne legyen igazam és vessen fel minket a pénz, de valahogy az utóbbi években nem ez volt a jellemző.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-02, 09:50
Nico írta:
Se Douglas, se Thuram nem hatalmas anyagi áldozat. Ha Rabiot meg Kean távozik, az kb fedezi is a költségüket. És akkor az Iling és Barnaechea után kapott pénzt nem is számoltuk…
Oké, hogy Rabbi űrbére felszabadul de érte egy vasat sem kapunk, Kean-ért is csak aprót. Thuramnál 20M-at írnak (ami ugye a végére majd 25 lesz ), Di Gregorio is hasonló áron lesz és ott lenne még Cala 50-ért. Csecsni bére felszabadul és Kenőt is el lehetne még passzolni, de szerintem ez még így is kevés, Huijsen-nek vagy Chiesának szerintem menni kell. De ne legyen igazam és vessen fel minket a pénz, de valahogy az utóbbi években nem ez volt a jellemző.
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-02, 09:30
CsT írta:
Ez a maradni akar/nem akarjuk eladni csak ilyen marketing duma a szurkolók felé. Most robbant be, most lehet érte a legnagyobb lóvét szakítani. Nyilván a vezetőség tereli abba az irányba, hogy menjen külföldre mert valszeg anyagilag jobban jár ő is meg a klub is, az már csak bónusz, hogy ne a Juvét erősítse.
Duglász meg Thuram (aki Romano szerint már zsákban van) után már nem hiszem, hogy elbírnánk egy ilyen volumenű igazolást vezéráldozat nélkül.
Chiesa eladásával az a gondom, hogy nincs a helyére valaki a ligában akit mondjuk 15-20 millából ide lehetne hozni, az angol vonaltól meg nagyon fosok.
Se Douglas, se Thuram nem hatalmas anyagi áldozat. Ha Rabiot meg Kean távozik, az kb fedezi is a költségüket. És akkor az Iling és Barnaechea után kapott pénzt nem is számoltuk…
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-02, 09:22
Krisz írta:
Ha Calafiori nem akar menni akkor egy kretén. Egy olyan csapatban maradna, ami ugyan BL-ben játszik jövőre, de biztosan szétcincálják, más edző, meg amúgy is bőven megérett a szintlépésre. Akiben van egy kis ambíció, ilyenkor meg is lépi, arról nem is beszélve, hogy bárhova megy, egészen más léptékű fizut kaphat.
Ha menni akar, akkor a Bologna el fogja engedni ebben biztos vagyok, ha meg nem ide akar jönni minden áron akkor megint nincs miről beszélni, nagyobb licitháborúba aligha tudunk belemenni.
Ez a maradni akar/nem akarjuk eladni csak ilyen marketing duma a szurkolók felé. Most robbant be, most lehet érte a legnagyobb lóvét szakítani. Nyilván a vezetőség tereli abba az irányba, hogy menjen külföldre mert valszeg anyagilag jobban jár ő is meg a klub is, az már csak bónusz, hogy ne a Juvét erősítse.
Duglász meg Thuram (aki Romano szerint már zsákban van) után már nem hiszem, hogy elbírnánk egy ilyen volumenű igazolást vezéráldozat nélkül.
Chiesa eladásával az a gondom, hogy nincs a helyére valaki a ligában akit mondjuk 15-20 millából ide lehetne hozni, az angol vonaltól meg nagyon fosok.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-02, 08:36
Krisz írta:
Ha Calafiori nem akar menni akkor egy kretén. Egy olyan csapatban maradna, ami ugyan BL-ben játszik jövőre, de biztosan szétcincálják, más edző, meg amúgy is bőven megérett a szintlépésre. Akiben van egy kis ambíció, ilyenkor meg is lépi, arról nem is beszélve, hogy bárhova megy, egészen más léptékű fizut kaphat.
Ha menni akar, akkor a Bologna el fogja engedni ebben biztos vagyok, ha meg nem ide akar jönni minden áron akkor megint nincs miről beszélni, nagyobb licitháborúba aligha tudunk belemenni.
Nekem most olyan érzésem van, hogy erre a mercatora Dzsúdló felkészült.
NEm az utolsó pillanatos kapkodás megy. Látszi ka koncepció, és Motta részéről is elismerétk, hogy kb január óta le lett zsírozva a dolog.
Karfiol esetén is ezt érzem. LEhet a Bologna most pénz szagot érez, és eladná a PL-be de valójában ha a játékos már döntött akkor baszhatják.
Luiz és főleg Lehman hatalmas erősítés, várom a hálós képeket. Illetve Gregorio is jónak tűnik. Eddig a megszokott forgatókönyv hogy minden fasza aztán egy fagyott vidrával képen basznak. Remélem ez idén elmarad
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-02, 01:06
Nico írta:
na az ilyenek miatt tart ott az olasz foci ahol meg persze a Bologna is...
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-01, 23:09
_DREAM_ írta:
Calafiorit nagyon be kellene húzni. Ha még jönne valaki a középpályára akkor én már nem lennék elégedetlen.
Chiesa-val és Rabbival vajon mi lesz? Előbbi nem nagyon adta el magát az EB-n az utóbbi meg gondolom még kivár szokás szerint hogy milyen ajánlatot kap máshonnan?
remélem Géza rááll az eredeti ajánlatra és hosszabbít, nagyon nem érné meg most eladni és ő se tudna nagy pénzt szakítani Rabiot szerintem nem marad, ha Jadon Sancho megkaphat 20 millát, akkor ő is megkaphat egy tízest...
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-01, 23:05
CsT írta:
na az ilyenek miatt tart ott az olasz foci ahol meg persze a Bologna is...
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-01, 22:50
_DREAM_ írta:
Calafiorit nagyon be kellene húzni. Ha még jönne valaki a középpályára akkor én már nem lennék elégedetlen.
Chiesa-val és Rabbival vajon mi lesz? Előbbi nem nagyon adta el magát az EB-n az utóbbi meg gondolom még kivár szokás szerint hogy milyen ajánlatot kap máshonnan?
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-01, 11:53
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-01, 11:51
zetterberg40 írta:
Iling-Junior: 14 millió + 3 millió bónusz, 11.9 millió plusvalenza Barrenechea: 8 millió + 3 milliós bónusz, 5.5 millió plusvalenza
A két játékoson felül 28 millió az Aston Villanak.
Tehát Douglas Luiz = Iling + Barbibaba + 22 milla. Nem olyan rossz.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-01, 11:43
zetterberg40 írta:
Iling-Junior: 14 millió + 3 millió bónusz, 11.9 millió plusvalenza Barrenechea: 8 millió + 3 milliós bónusz, 5.5 millió plusvalenza
Ember, 3 perce jött ki a hivalos közlemény. dzsudló küldött üzenetet viberen mi.
bombahoppa likes this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-07-01, 11:40
tjunior írta:
Honap meg bejentik Ilinget meg Baranecseát, hogy rendben legyenek a Villa könyvei. Kívácsi vagyok végül mennyibe számolták be őket, ha Luiz "csak" 50 millió volt.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-06-30, 15:39
off
Az megvan, hogy Varane megy a Comoba? Azon gondolkodtam, hogy maga a hely, az exkluzivitása, a környezet mennyit számít. Max annyit fog keresni ott mint a muban havonta de ha reggel kinéz az ablakon nem valami ratyi mencseszteri "panorámát" láthat ( vagy valami sivatagi betonvárost ha az arabokhoz ment volna pénzért levezetni) hanem a Comoi tavat. Nem mindegy.
on
bombahoppa likes this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-06-30, 15:32
Krisz írta:
Na, Douglas Costa most már hivatalos. 50 milla, bónuszokkal +1.5 milla lehet, 4 év.
Örülünk, Vincent?
(Mivel a magasságos transfermarkt szerint 70 millát ér, ezért millánként egy pont levonást kapunk. Remélem aktiválódik a bónusz, hogy 1.5 ponttal kevesebbet vonjanak le!)
a 1,5 millió nem bónusz, hanem ügynöki díj, azt ki kell fizetni most
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-06-30, 15:24
Krisz írta:
Na, Douglas Costa most már hivatalos. 50 milla, bónuszokkal +1.5 milla lehet, 4 év.
Örülünk, Vincent?
(Mivel a magasságos transfermarkt szerint 70 millát ér, ezért millánként egy pont levonást kapunk. Remélem aktiválódik a bónusz, hogy 1.5 ponttal kevesebbet vonjanak le!)
Honap meg bejentik Ilinget meg Baranecseát, hogy rendben legyenek a Villa könyvei. Kívácsi vagyok végül mennyibe számolták be őket, ha Luiz "csak" 50 millió volt.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-06-30, 14:39
Örülünk, Vincent?
bombahoppa and Malloy like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-06-28, 17:59
Nico írta:
vannak klubok (vagy inkább elnökök) , mint a Lazio vagy a Napoli akikkel nem lehet üzletelni, de a liga többi részével lehet pl Fior vagy a Torino, hogy a nem túl jóban lévő klubokat említsem, a legjobb játékosaink tőlük vannak...
Brémernél erősen ráígértünk az interre, Vlaho meg egyszerűen nem akart máshová menni. De mindkettőt csak felárazva engedték ide. Chiesát is 2 évvel a szerződése lejárta előtt engedték el, 2 év kölcsönnel és kötelező opciókkal és ha jól emlékszem már a kölcsönért valami 13 millát kellett fizetni meg utána még annyit amennyit ért
Talán a Sassuolo meg az Udinese akikkel lehet normálisan bizniszelni, más kérdés, hogy akik onnan jöttek azok nem nagyon váltak be.
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-06-28, 17:25
CsT írta:
Dzsúdlóval kb most jött szembe a valóság, hogy ha a Juvéba akarsz igazolni olaszból akkor egyből 20%-al többet kérnek a reális értéknél és az elnökök (sportigazgatók) előbb lógatják salétromsavba a lőcsüket minthogy elengedjenek valaki a Juvéba.
vannak klubok (vagy inkább elnökök) , mint a Lazio vagy a Napoli akikkel nem lehet üzletelni, de a liga többi részével lehet pl Fior vagy a Torino, hogy a nem túl jóban lévő klubokat említsem, a legjobb játékosaink tőlük vannak...
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-06-28, 17:21
Krisz írta:
Továbbá én azért nagyon fázom attól, hogy lecseréljük egy nyár alatt a fél csapatot, a #wearesorich Milan is hatalmasat hasalt vele. Kpra a Kenő - Luiz csere és a Rabiot - Thuram mellé soknak tűnik Koopmeiners (pedig én nagyon sunázom). Hátul konkrétan 3-4 ember jönne a védelembe (DiGreg-Csecs, Karfiol-Bré?, 1 LB, 1 RB) a kezdőbe vagy a környékére. Szerintem ennél többet nem szabad.
Hát igen, ha minden igaz lenne, amit pletykálnak... Hátra jön Di Gregorio, ez jó szélre Cambiaso-n kivül nincs szélsőnk, ezért én teljesen ki vagyaok békülve, ha Danilo kifárad a szélre és egy évig vele oldjuk meg, de cserénk sincs nagyon: Barbieri talán visszahozható, Spina free agent, nem tudom középre szerintem nem jön Karfiol, max ha Gattiból kiszállunk jópénzért, Huijsen-t kölcsönbe elengedném, még így is marad Bremer, Rugani, Djaló + Gatti vagy Karfiol Középpályán ott lesz Döglesz, Fagyi, Loca, Thuram, ide kéne még egy játékos(akár Kenő is maradhat) és egy ifista(Nicolussi vagy Ngonge), Miretti menjen kölcsönbe, neki kell a játékperc, Koop szerintem nem jön, drága a belga, helyette lett az uruguay-i előre én nagy mozgást nem várok, szerintem az a kérdés, hogy Géza vagy Soulé lesz eladva. Ha Géza hosszabbít, akkor Soulé. A Vlahovics/Milik kettős egy támadó(bb) csapatban jól fog muzsikálni, szélre ott lesz Yildiz, Chiesa/Soulé, Weah, esetleg Kosztics, ha nem adjuk el
és ez így is vagy 4-5 kezdőjátékos, aki érkezik. Nem lehet egy év alatt mindent átalakítani...
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-06-28, 16:36
Huijsen szerintem maradhat ha Calafiori nem jön, elvileg őt a Koopmeijners üzletbe akarta volna bevonni az Atalanta, de mivel 60M-re árazták be a belgát inkább átnyergeltünk Thuramra, ami szerintem nem is baj.
Dzsúdlóval kb most jött szembe a valóság, hogy ha a Juvéba akarsz igazolni olaszból akkor egyből 20%-al többet kérnek a reális értéknél és az elnökök (sportigazgatók) előbb lógatják salétromsavba a lőcsüket minthogy elengedjenek valaki a Juvéba.
Sztem a balvédőt meg lehet oldani Cambival és Kosticcal, ellenben jobbra nagyon kellene valaki és jó lenne ha Danilo elé jönne és nem mögé (de mivel ő a csk nyilván vele számolunk kezdőként). Di Lorenzó eladását megvétózta Conte, ami az eb-n nyújtott teljesítményét nézve nem baj. Arra nem nagyon akarok gondolni, hogy Danilo & DS oldja meg ezt a posztot!
Kp-re a DL, Thuram, Loca,Fagyi, Miretti sor egész jónak mondható, jó lenne még ide bezsákolni valaki Kenő helyére (remélem őt eladjuk). Rabbival én már abszolút nem számolok (ilyen fizuért remélem a vezetőség sem).
A DL üzlettől amúgy kicsit fosok mert van egy ilyen Pjanic/Artúr szaga a dolognak, hogy inkább anyagilag akar mind a két klub jól járni. Bár a brazil statjai jók, és amikor láttam akkor jó játékosnak tűnt, de anno Artúr sem tűnt ennyire alibiszarnak amikor csak kéthavonta egyszer láttam játszani a Barcában.
Elől szerintem Soulét vissza fogjuk hozni Ken helyett, az egyetlen kérdés, hogy Chiesa marad-e. Bár szerintem sem (lesz) a régi, de még mindig jobban támogatnám mint az angol vonalat (Sancho/Zölderdő).
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-06-28, 11:50
Krisz írta:
Véletlenül Sanchezt olvastam, lefehéredtem egy esetleges Renato Sanchez ügytől. Azt mondjuk nem vágom, hogy Chiesa, Soulé, Yildiz, Weah mellett miért akarnánk szélsőre költeni. Egyébként nem tudom mennyit keres Sancho, de arra tippelek hogy Chiesanal magasabb igényei vannak és jelenleg is többet keres. Emellett azon kívül hogy nem volt még szétszakadva a térde ugyanolyan sérülékeny, mint Chiesa. Akkor meg a lóvét inkább Chiesanak adnám.
Továbbá én azért nagyon fázom attól, hogy lecseréljük egy nyár alatt a fél csapatot, a #wearesorich Milan is hatalmasat hasalt vele. Kpra a Kenő - Luiz csere és a Rabiot - Thuram mellé soknak tűnik Koopmeiners (pedig én nagyon sunázom). Hátul konkrétan 3-4 ember jönne a védelembe (DiGreg-Csecs, Karfiol-Bré?, 1 LB, 1 RB) a kezdőbe vagy a környékére. Szerintem ennél többet nem szabad.
Bré most nemcsak a legjobb védőnk, de a legjobb játékosunk is, viszont nehezen látom, hogy a mostani szerződése mellett hogyan tarthatnánk meg hosszabb távon vagy miképp szállhatunk ki belőle jövőre jól (sehogy). Na most ha Huijsent elbarmoljuk ócóért, jövőre lehúznak minket Brével (ami adott), akkor a világ bohócai vagyunk. Azt meg hozzáteszem, hogy védekezésben nem kérdés, hogy Bré sokkal jobb, de alapvetően érettebb, viszont a labdával Huijsen sokkal ügyesebb és a passzjátéka már most mérföldekkel jobb - ez pedig nem mellesleg iszonyat fontos Motta rendszerében.
Kosticcsal mi lesz? Se Mottához nem passzol, 4 védős rendszerben nincs igazán helye és el is satnyult, de mégsem hallani semmi pletykát róla, pedig ugyanaz a szitu, mint Desijjó.
Én meglepődnék, ha Chiesa és Huijsen jövőre még Juventus játékos lenne. Mindkettőből kiszállunk 20-25 milió euróért.
Azt nem látom, hogy a védelem szélére új emberek érkezzenek. Szerintem azt oldjuk Cambiasoval és Daniloval kényszerből.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-06-28, 11:43
zetterberg40 írta:
Pedulla idén a többiek előtt jár. Ő volt az első, aki lehozta az igazolásainkat. Szerinte Thuram is meglesz napokon belül, finisben van az üzlet.
Az a probléma, hogy ő emlegeti erősen Sanchot is a szélre...
Véletlenül Sanchezt olvastam, lefehéredtem egy esetleges Renato Sanchez ügytől. Azt mondjuk nem vágom, hogy Chiesa, Soulé, Yildiz, Weah mellett miért akarnánk szélsőre költeni. Egyébként nem tudom mennyit keres Sancho, de arra tippelek hogy Chiesanal magasabb igényei vannak és jelenleg is többet keres. Emellett azon kívül hogy nem volt még szétszakadva a térde ugyanolyan sérülékeny, mint Chiesa. Akkor meg a lóvét inkább Chiesanak adnám.
Bré most nemcsak a legjobb védőnk, de a legjobb játékosunk is, viszont nehezen látom, hogy a mostani szerződése mellett hogyan tarthatnánk meg hosszabb távon vagy miképp szállhatunk ki belőle jövőre jól (sehogy). Na most ha Huijsent elbarmoljuk ócóért, jövőre lehúznak minket Brével (ami adott), akkor a világ bohócai vagyunk. Azt meg hozzáteszem, hogy védekezésben nem kérdés, hogy Bré sokkal jobb, de alapvetően érettebb, viszont a labdával Huijsen sokkal ügyesebb és a passzjátéka már most mérföldekkel jobb - ez pedig nem mellesleg iszonyat fontos Motta rendszerében.
Kosticcsal mi lesz? Se Mottához nem passzol, 4 védős rendszerben nincs igazán helye és el is satnyult, de mégsem hallani semmi pletykát róla, pedig ugyanaz a szitu, mint Desijjó.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-06-28, 08:03
Pedulla idén a többiek előtt jár. Ő volt az első, aki lehozta az igazolásainkat. Szerinte Thuram is meglesz napokon belül, finisben van az üzlet.
Az a probléma, hogy ő emlegeti erősen Sanchot is a szélre...