Áhh, a játékosokról biztosan infoznak az ügynökök a firkászoknak, de hogy a csapat pénzügyeiről nem tudnak semmit az is tuti. Lehet nem fogunk kicsengetni 60 millát Koopmeinersre, de az biztos hogy lesz 3-4 minőségi érkező meg takarítás is, kb mint 2011-ben.
Agresti azért a távozókkal és pénzügyekkel eléggé képben szokott lenni. Érkezőkkel kapcsolatban kevésbé, de a kimenő oldalon tuti van beépített embere.
Igazából én nyugodt vagyok, mivel jelenleg egyetlen olyan játékosunk sincs akiért könnyeket hullajtanék ha reális áron elviszik, másrészt szerintem csak akkor lehetünk sikeresek, ha olyan edzőt hozunk aki vagy nagyon tapasztalt vagy juve DNS-e van, mivel Mottára egyik sem igaz, én lebőgést várok jövőre is.
Sőt, szerintem ez a klub csak akkor tud majd újra nagy lenni, ha lesz egy karakán elnöke...amíg ilyen papíron létező kockák vannak, addig nem.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-06-01, 23:14
CsT írta:
Agrestiék szerint vékony a buksza az igazolásokra, 30-35 millát költhetünk eladás nélkül. Ezt bőven kimeríti a VR Pisti, Calafiori kettős. Több mint valószínű, hogy Soulé mellett Huijsen is értékesítésre kerül.
Koopmeijnersért 60 millát akar az Atalanta és cserealapnak csak Huijsent fogadnák el. Ennyiért (vagy 40+Huijsen-ért) biztosan nem hoznám le.
Di Lorenzo szerintem szóra sem érdemes, ADL előbb padoztatja egy évet és engedi el bárhová mint ide.
Rabbi hosszabbítása, hacsak nem enged el 2millát a fizujából (és miért engedne?) vicc.
De legyünk pozitívak, olvastam ma egy Kenő - Douglas Luis cserét, na az ilyen Cannavaro-Carini szintű lenne.
Áhh, a játékosokról biztosan infoznak az ügynökök a firkászoknak, de hogy a csapat pénzügyeiről nem tudnak semmit az is tuti. Lehet nem fogunk kicsengetni 60 millát Koopmeinersre, de az biztos hogy lesz 3-4 minőségi érkező meg takarítás is, kb mint 2011-ben.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-06-01, 23:07
Agrestiék szerint vékony a buksza az igazolásokra, 30-35 millát költhetünk eladás nélkül. Ezt bőven kimeríti a VR Pisti, Calafiori kettős. Több mint valószínű, hogy Soulé mellett Huijsen is értékesítésre kerül.
Koopmeijnersért 60 millát akar az Atalanta és cserealapnak csak Huijsent fogadnák el. Ennyiért (vagy 40+Huijsen-ért) biztosan nem hoznám le.
Di Lorenzo szerintem szóra sem érdemes, ADL előbb padoztatja egy évet és engedi el bárhová mint ide.
Rabbi hosszabbítása, hacsak nem enged el 2millát a fizujából (és miért engedne?) vicc.
De legyünk pozitívak, olvastam ma egy Kenő - Douglas Luis cserét, na az ilyen Cannavaro-Carini szintű lenne.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-06-01, 18:48
Krisz írta:
Ezt a Di Lorenzo dolgot nem tudom hogyan pörgették ki a firkászok... Én amúgy csípem az ilyen 'alábaszok meghal' típusú védőket akiknek van egy kis eszük is és nemcsak favágásra alkalmasak, de hát ő is kb egykorú Danilóval és gondolom sokat is keres, pont nem az ilyen profilt keressük.
A mercato amúgy hivatalosan július 1-én indul, de azért remélem, hogy nem kell addig várni hivatalos bejelentésekre...
2 évvel fiatalabb és nem brazil, viszont majdnem annyit keres mint Danilo. Fiatalnak ott van Kayote a fioból, ha megint le akarjuk rabolni őket, Singonak nem tudom milyen szezonja volt a Monacoban. Barbierit meg fix, hogy kölcsönadjuk.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-06-01, 15:39
Ezt a Di Lorenzo dolgot nem tudom hogyan pörgették ki a firkászok... Én amúgy csípem az ilyen 'alábaszok meghal' típusú védőket akiknek van egy kis eszük is és nemcsak favágásra alkalmasak, de hát ő is kb egykorú Danilóval és gondolom sokat is keres, pont nem az ilyen profilt keressük.
A mercato amúgy hivatalosan július 1-én indul, de azért remélem, hogy nem kell addig várni hivatalos bejelentésekre...
Kell is valaki aki ki fogja tesizni a csapatot. Kb mindenki fizikálisan szetvagott minket. Rakat sérülésről ne is beszéljünk.
Lehet nem csak 10 percet fog bírni a csapat hanem egy egész meccset? Elképesztő lenne. Azar lesz most nyáron Juventus csapat tagnak lenni. Ezek vert fognak hugyozni az biztos.
A Chelsea úgy tűnik a játékosok mellett az edzők szerződéseivel is manipulál. Maresca 5+1 éves szerződést ír alá a hírek szerint (5 milliós fizu). Btw Maresca számomra meglepő módon nagyon jól beszéli az angolt olasz létére. Szerintem ő sikeres lesz hosszútávon, de konkrétan ez a Chelsea meló szerintem öngyilkosság.
Ki az a hülye ( nyilván a cselszi) aki egy edzővel 5+1 évre irat alá szerződést? Már Allegri 4 éve is meredek egy kicsit, de akkor ott legelább volt előzmény. Kíváncsiságból megnéztem mert úgy rémlett, hogy Műringyó sokáig volt először az edzőjük, de ő is csak 3 évig bírta. De amúgy sok sikert Marescának.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-29, 16:28
zetterberg40 írta:
Tuz-on láttam. Azonnal alkalmaznom kellett
Motta jövő héten ír alá Agresti szerint.
A Chelsea úgy tűnik a játékosok mellett az edzők szerződéseivel is manipulál. Maresca 5+1 éves szerződést ír alá a hírek szerint (5 milliós fizu). Btw Maresca számomra meglepő módon nagyon jól beszéli az angolt olasz létére. Szerintem ő sikeres lesz hosszútávon, de konkrétan ez a Chelsea meló szerintem öngyilkosság.
Ugyanaz a szemétdomb lett mint a MU mióta Abramovics vasladyje kiszállt. Ettől függetlenül egy ilyenből is rengeteget lehet tanulni, egy Chelsea bukta után viszont gondolom olcsó lesz ezért nem fogják elásni.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-29, 15:26
Krisz írta:
Zseni ez az avatar!
Amúgy Xavi <> Hansi Flick csere a padon is megér egy misét, tekintve, hogy mekkorát hasalt a válogatottal, abban sem vagyok biztos hogy az edző vs klubidentitásnál megvan-e a találat.
Tuz-on láttam. Azonnal alkalmaznom kellett
Motta jövő héten ír alá Agresti szerint.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-29, 14:51
zetterberg40 írta:
Ez jó cikk, köszi!
Mottaval jön Bolognaból Simon Colinet, mint erőnléti edző.
Zseni ez az avatar!
Amúgy Xavi <> Hansi Flick csere a padon is megér egy misét, tekintve, hogy mekkorát hasalt a válogatottal, abban sem vagyok biztos hogy az edző vs klubidentitásnál megvan-e a találat.
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-28, 16:43
Max állítólag már meg is tette az első ajánlatát, 14 millió a 20 helyett, nem fogadtuk el…
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-28, 08:12
Krisz írta:
Nem tudom követitek-e a tükörszélsőt, nekem NST hiánypótló, az idei edzőkérdésről is remek gondolatokat szedett össze: https://tukorszelso.substack.com/p/mik-ezek-az-edzokivalasztasok
Ez jó cikk, köszi!
Mottaval jön Bolognaból Simon Colinet, mint erőnléti edző.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-27, 22:16
zetterberg40 írta:
Az instagram profilja a mindenféle izés oldalak követésével eléggé ótvarul néz ki.
Legutóbb azt olvastam, hogy ez a biznisz kölcsön+kötelező végelegesítés formájában valósul meg, amelyben a véglegesítés feltételei könnyen teljesíthetőek.
Audero meg a csicskák kapusa. Ez ilyen.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-27, 20:50
Nico írta:
I
Maresca? Szép
Nem tudom követitek-e a tükörszélsőt, nekem NST hiánypótló, az idei edzőkérdésről is remek gondolatokat szedett össze: https://tukorszelso.substack.com/p/mik-ezek-az-edzokivalasztasok
zetterberg40 likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-27, 20:47
zetterberg40 írta:
Motta mellett The VR Pisti hasonmásba is bele kell törődni sajnos, Bár előbbi engem jobban aggaszt.
Maresca tűnik befutónak a Chelsea padjára. Az is merész vállalás - mindkét oldalról. Conte már meg sem lep az észak-afrikaiaknál... Vajon mikor nyírják ki egymást ADL-lel?
VR Pisti? Egy gyors google után: Di Gregoriora gondolsz?
Ha csak a merda neveltetése a probléma, akkor én azt kb leszarom, ha profin kezeli, meg nem kap állandóan gólt rövidre. Azzal lenne bajom, ha mondjuk egy merda ikont próbálnánk idehozni, aki évekig minket köpködött (pl Barella, Nainggolan) vagy olyan ikont akinek agya is van/volt pl J. Zanetti, esetleg egy agyatlan merda szurkolót, pl Berardi. DG sosem játszott a felnőtt csapatban, ha az ifit félre tudja tenni, mint profi focista azonosul a projekttel, és odateszi magát, mint CR (vagy hozzá konvergálva) akkor jöjjön és legyen jövőre is a Serie A legjobb kapusa. Ha a számok stimmelnek egy 90'es évek Moggija is ugyanezt lépné.
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-27, 16:13
I
zetterberg40 írta:
Motta mellett The VR Pisti hasonmásba is bele kell törődni sajnos, Bár előbbi engem jobban aggaszt.
Maresca tűnik befutónak a Chelsea padjára. Az is merész vállalás - mindkét oldalról. Conte már meg sem lep az észak-afrikaiaknál... Vajon mikor nyírják ki egymást ADL-lel?
Maresca? Szép
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-27, 16:06
Krisz írta:
Nesta is echte laziale volt, aztán Milan legenda lett. Az én facebookom is tele van minden gagyi szar oldal követésével, ami 15 év alatt összegyűlt, mert az ember az esetek 99%ban nem követ ki semmit.
Egyébként nekem Carnesecchi szimpibb, ő elvileg juvés, hát majd meglátjuk. Mellesleg Zorteara is rá lehetne próbálni, előrefele mindenképp patent.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-27, 11:33
zetterberg40 írta:
Az instagram profilja a mindenféle izés oldalak követésével eléggé ótvarul néz ki.
Legutóbb azt olvastam, hogy ez a biznisz kölcsön+kötelező végelegesítés formájában valósul meg, amelyben a véglegesítés feltételei könnyen teljesíthetőek.
Nesta is echte laziale volt, aztán Milan legenda lett. Az én facebookom is tele van minden gagyi szar oldal követésével, ami 15 év alatt összegyűlt, mert az ember az esetek 99%ban nem követ ki semmit.
Egyébként nekem Carnesecchi szimpibb, ő elvileg juvés, hát majd meglátjuk. Mellesleg Zorteara is rá lehetne próbálni, előrefele mindenképp patent.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-27, 11:08
Krisz írta:
Di Gregorio amúgy könnyek között köszönt el a Monza ultráktól a meccs után. Gondolom Motta után őt is rögtön bejelentik majd.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-25, 22:10
Di Gregorio amúgy könnyek között köszönt el a Monza ultráktól a meccs után. Gondolom Motta után őt is rögtön bejelentik majd.
Petike007 likes this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-25, 16:47
CsT írta:
amúgy csak nekem meglepi, hogy ma játszunk? Pár napja még vasárnap 15:00-ra volt kiírva a meccs.
Elvileg ilyenkor minden meccs alapból egyszerre lenne, de azokat a meccseket, amik már nem döntőek átrakják hogy több tv-s meccs legyen
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-25, 16:45
Nico írta:
nem elég jó? tegnap lett a Serie A-ban a szezon kapusa a hírek szerint Motta egy lábbal ügyesebb kapust szeretne Csecs helyett olcsóbb, fiatalabb, olasz, az egyetlen szégyenfolt az izés múlt (fiatal volt és kellett a pénz )
Jó szezonja volt, ez tény. Lábbal is biztos ügyesebb mint a polák (ami azért nem nehéz).
De 27 évesen nincs nemzetközi meccse, válogatottnál sincs képben és eddig csak kiscsapatokban védett (bár ez talán nem mérvadó mert idén a mi kapunkra is ment annyi lövés mint a Monzáéra )
Szóval én úgy vélem kockázatos lenne egyből kezdőkapusnak hozni, szerintem Csecs mögé jön.
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-25, 16:18
CsT írta:
Romano közben "HERE WE GO"-zta Di Gregoriot. 18+2 milláért lesz a miénk. Nekem picit csubakka üzlet, cserekapusnak nagyon drága, kezdőkapusnak meg nem biztos, hogy elég jó.
nem elég jó? tegnap lett a Serie A-ban a szezon kapusa a hírek szerint Motta egy lábbal ügyesebb kapust szeretne Csecs helyett olcsóbb, fiatalabb, olasz, az egyetlen szégyenfolt az izés múlt (fiatal volt és kellett a pénz )
Krisz and Petike007 like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-25, 16:08
Romano közben "HERE WE GO"-zta Di Gregoriot. 18+2 milláért lesz a miénk. Nekem picit csubakka üzlet, cserekapusnak nagyon drága, kezdőkapusnak meg nem biztos, hogy elég jó.
Mondjuk 2 óra múlva bizonyíthat, amúgy csak nekem meglepi, hogy ma játszunk? Pár napja még vasárnap 15:00-ra volt kiírva a meccs.
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-25, 13:18
Krisz írta:
Amúgy Pöcs RB-ben nekem mindig tetszett akárhányszor láttam.
Soule éppen beáldozható, nem gondolom korszakos zseninek, viszont Huijsen nálam akkora tehetség. A másik dolog, hogy ezek a fiatalok semmibe sem kerülnek, lófaszt keresnek, bizonyítottan megütik a mostani csapatunk szintjét (legalább a padot), és ha valamit el is basznak, mindenki elnézi nekik, nem úgy mint egy francia zsoldosnak. Miért hoznánk valakit sok pénzért magas fizetésért?
A ballasztot egyébként is el kell takarítani. Kenő nagyot ment idén érdemes lenne bekesselni, Iling se volt rossz, de nem hiszem hogy egy kiemelkedő kvalitású játékos, ellenben fiatal és angol, garantáltan le lehet húzni valami PL csapatot egy irreális összeggel. Ezeket kár lenne kihagyni.
Egyébként a klub eddigi kommunikációja és a mercatos mozgás alapján, pontosan ezek az elvek mentén gondolkodnak ők is.
Én Iling-et nem adnám el, kell a szélső csere Yildiz és Géza mögé, olcsó, jól cselez, jól ad be, eladni meg később is el lehet, még talán többért is.
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-25, 13:16
CsT írta:
Anno a Speziánál sokszor játszott 3 védővel, bár ahogy nézem inkább azokon a meccseken amikor underdog szerepben voltak. Igazából nekünk olyan formáció kellene amiben Géza és Ildi egyszerre tud pályán lenni, mert jelenlegi helyzetünkben luxus bármelyiket is padoztatni. A védelmünknek a 3-4-3 állna jobban, a középpáylának meg a 4-3-3.
Viszont a négyvédőshöz nagyon kellene egy szélsőhátvéd, Cambi megoldja bármelyik oldalt, de Danilo már legutóbb is nagyon szarul nézett ki ott, bár a Bolognánál is az az 1.90 magas Posch lett a kezdő RB-je, aki igazából addig belső védőként szerepelt.
Én egyelőre vakon vagyok a mercatot illetően, kíváncsian várom miből akarunk pénzt csinálni: vezéráldozat (Bremer), fiatalok eladása (Huijsen, Soulé) esetleg a sallang ritkítása (Kenő,Weah,Illing,Kostic).
Nem kell senkit se beáldozni, jön egy csomó plusz bevétel a BL, Klub VB és az olasz szuperkupa miatt. Ha emellett csak a szemét egy részét eltakarítják plusz a normál távozók (AlexS, Rabiot) az is még 30-40 millió költségcsökkentés. Ha meg igazolunk valakit mondjuk 50 milláért azt nyugodtan el lehet osztani 5-tel, mert csak annyi fog az idei évre esni, szóval egy Koop fizetéssel, járulékokkal együtt kb 20 millió növekmény lenne max, akit a legdrágábbnak mondanak. Di Gregorio, Calafiori, Koop, K.Thuram ez max 100 millió átigazolási díj, ami kb 20 millió amortizáció növekményt hozna, ez simán belefér.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-25, 12:57
CsT írta:
Anno a Speziánál sokszor játszott 3 védővel, bár ahogy nézem inkább azokon a meccseken amikor underdog szerepben voltak. Igazából nekünk olyan formáció kellene amiben Géza és Ildi egyszerre tud pályán lenni, mert jelenlegi helyzetünkben luxus bármelyiket is padoztatni. A védelmünknek a 3-4-3 állna jobban, a középpáylának meg a 4-3-3.
Viszont a négyvédőshöz nagyon kellene egy szélsőhátvéd, Cambi megoldja bármelyik oldalt, de Danilo már legutóbb is nagyon szarul nézett ki ott, bár a Bolognánál is az az 1.90 magas Posch lett a kezdő RB-je, aki igazából addig belső védőként szerepelt.
Én egyelőre vakon vagyok a mercatot illetően, kíváncsian várom miből akarunk pénzt csinálni: vezéráldozat (Bremer), fiatalok eladása (Huijsen, Soulé) esetleg a sallang ritkítása (Kenő,Weah,Illing,Kostic).
Amúgy Pöcs RB-ben nekem mindig tetszett akárhányszor láttam.
Soule éppen beáldozható, nem gondolom korszakos zseninek, viszont Huijsen nálam akkora tehetség. A másik dolog, hogy ezek a fiatalok semmibe sem kerülnek, lófaszt keresnek, bizonyítottan megütik a mostani csapatunk szintjét (legalább a padot), és ha valamit el is basznak, mindenki elnézi nekik, nem úgy mint egy francia zsoldosnak. Miért hoznánk valakit sok pénzért magas fizetésért?
A ballasztot egyébként is el kell takarítani. Kenő nagyot ment idén érdemes lenne bekesselni, Iling se volt rossz, de nem hiszem hogy egy kiemelkedő kvalitású játékos, ellenben fiatal és angol, garantáltan le lehet húzni valami PL csapatot egy irreális összeggel. Ezeket kár lenne kihagyni.
Egyébként a klub eddigi kommunikációja és a mercatos mozgás alapján, pontosan ezek az elvek mentén gondolkodnak ők is.
bombahoppa likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-05-25, 10:43
zetterberg40 írta:
Kizárt dolog, hogy Calafiorit a szélen pocsékolja, illetve az is, hogy háromvédős rendszert alkalmazzon. Motta 7 embert tömörít a pálya közepén, amiben a kapus az egyik fontos szereplő, a széleken pedig 2-2 embert.
Ez a legjobb elemzés, ami eddig szembejött: https://youtu.be/6EGh5tZSK94