Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+18_DREAM_ simoon laac tjunior juventute virracocha mbence rakkenroll .bb. kilopo exchaby EsztéNégy juve 1974 _Tyler cortamelasombra s4tch zetterberg40 Krisz 22 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-10, 10:09 | |
| Ami Contét illeti, a mai címlapok nem kecsegtetnek semmi jóval:
http://football-italia.net/todayspapers/48988 | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-10, 09:25 | |
| conte eddig egyetlen embert tett félre látványosan: q-t. bonuccit is addig játszatta, amíg terminátor nem lett belőle. még giovincót is visszahozta az önbizalomhiány ragadós, mély mocsarából. idén mirkóval (már) nem tud mit kezdeni, a többiek nagyjából hozzák magukat, amennyiben nincsenek kifingatva.
azt jó lenne tudni, milyen formációval játszanánk jövőre. a héten volt egy komoly megbeszélés conte, agnelli, nedved és paratici között, ezen nagyjából eldőlhetett, hogy tervezik a mercatót és a jövő évet. alig várom, hogy kiszivárogjon valami. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-10, 09:03 | |
| Pont ezt fejtegettem a másik topicban, egy év egy nem szétbarmolt csapatban kikövezné az utat hozzánk. Amit lentebb akartam kihozni ebből az pedig az, hogy még a mostani állapotában is előbb tenném be, mint Nanit.
A mostani Juveval csupán az a gond, hogy Conte túlságosan sikerorientált, emiatt néhány gyengébb meccs után könnyedén a padon találhatná magát hosszú időre. Kicsit kiegyensúlyozottabb teljesítmény kell tőle, ahhoz pedig szerintem kell még egy szezon. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-10, 08:50 | |
| ...vagy el kell hozni conte keze alá, és bedobni a mélyvízbe. még egy év a sassuolóban szerintem nem lenne neki előrelépés, csak megragadna a fejlődésben. ő tipikusan olyan srácnak tűnik, akit a nyomás inkább tuningol, mint visszavet. ha a langyika di francesco ezt hozta ki belőle, conte alatt ezerszer többre lenne képes. igen, az 16000 gól egy szezonban. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-09, 23:15 | |
| - s4tch írta:
- berardi kibaszott tehetséges, jobb napjain klasszis. viszont ami zavar benne, hogy idén volt kb. 6-8 jobb napja, a többi meg erős középszer. ha kiegyensúlyozott lenne, bármikor betenném 4-3-3-ban a kezdőbe.
Fiatalka még a kiegyensúlyozottsághoz, Ronaldo és Messi sem ennyi idősen lett világklasszis. Van benne potenciál, csak hagyni kell olyan csapatban, ahol rendszeresen játéklehetőséghez jut, és meglátjuk, mi lesz belőle. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-09, 22:56 | |
| berardi kibaszott tehetséges, jobb napjain klasszis. viszont ami zavar benne, hogy idén volt kb. 6-8 jobb napja, a többi meg erős középszer. ha kiegyensúlyozott lenne, bármikor betenném 4-3-3-ban a kezdőbe. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-09, 18:21 | |
| Nagyon remélem hogy Nani nem itt köt ki. Ő is overrated, és kellőképp patkány is, mondjuk tehetségesebb és kisebb patkány mint Hamsik. Egy Gabbiadinit vagy még akár Berardit is szívesebben látnék a helyén. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-09, 17:18 | |
| Szintúgy mai pletyi, eneso = érdemes óvatosan kezelni, de amúgy érdekes: http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/juventus-a-monaco-temerdek-penzzel-csabitja-contet-2334585 _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-09, 12:11 | |
| mai pletykák: - friss nyilatkozat alapján pogba maradni akar, és megnyerni a 4. bajnoki címet. ezek szerint raiolával és nedveddel ledumálták, hogy hosszabbít, aztán ha jön egy ökör nagy ajánlat (ami a real részéről borítékolható), többet lehet kasználni. némi cinizmussal azt is mondhatnánk, a dagi már rég eladta a realnak, most kezdődik a papírmunka. - islát állítólag megvesszük: van egy gentlemen's agreement marotta és pozzóék között, nincs más választásunk. az "első feléért" 9 millió fölött fizettünk, a második olcsóbb lesz. a 3-5-2 nem fekszik neki túlzottan, de négyvédős rendszerben ő is jobb lehetne. - sanchez mellett adrianót is sunáznánk a barcából. náluk komoly kiárusítás/keretfrissítés lesz, a messi-neymar-iniesta-busquets négyesen kívül szerintem bárki mozdítható lenne. - kolarovot lecsapja a kezünkről a roma. kár lenne. - nani érkezését több forrás kész tényként kezeli. nem túl megbízható játékos, sanchez vagy cuadrado sokkal jobb fogás lenne. - ha már cuadrado: állítólag a fiorentina 10 millát ajánlott az udinesének a srác játékjogának feléért, amit pozzo elutasított. az udineieket egy dolog érdekli: kapják meg a részüket. szerintem 30 milla körül fog elmenni a srác, és nem tartom kizártnak, hogy hozzánk kerüljön. nyilván hatalmas erősítés lenne, az idei formájában az egyik legjobb játékos a jobb szélen. simán bl-szint. | |
| | | cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-05, 22:50 | |
| - mbence írta:
- cortamelasombra írta:
- A Tuttosport szerint miénk Nani 5 millió + apróért.
Izgalmas.
edit: elvileg 4 milkát fog keresni évente. a lehangoló jobb szó pontosan ezért hagsúlyoztam így _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-05, 19:35 | |
| - cortamelasombra írta:
Izgalmas.
edit: elvileg 4 milkát fog keresni évente. a lehangoló jobb szó _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-04, 13:54 | |
| - s4tch írta:
- emlékeztek rá, vidal milyen nehezen indult be? az első pár meccsén nem is értettük, minek adtunk érte egyáltalán 10 millát. kapta az ívet, mert nehezen ért fel támadásokhoz (akkoriban marchisio játszott közelebb a kapuhoz). kellett conténak is pár hónap, mire rájött, hogy vidal támadásban is egész használható.
az is érdekes, hogy az első contés szezonban még marcsi volt a gólerősebb. szinte hihetetlen, milyen ívet rajzol a két pali teljesítménye. Marchisionak azóta nem megy, mióta stabilan átálltunk a 3-5-2-re. a 4-3-3 kifejezetten feküdt neki. Vidallal kapcsolatban én úgy emlékszem, hogy az tartott el egy ideig, amíg a nézők/szakértők rájöttek, hogy Vidal milyen sokoldalú, az elején rendre jött az a kritika, hogy Vidal vkp., miért teszi Conte olyan közel a kapuhoz, tiszta hülye. aztán neki lett igaza | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-04, 13:06 | |
| - cortamelasombra írta:
Izgalmas.
edit: elvileg 4 milkát fog keresni évente. Ha jól tévedek hosszabbított Nani, akkor meg miért adnák ide ilyen olcsón? | |
| | | cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-04, 12:38 | |
| A Tuttosport szerint miénk Nani 5 millió + apróért. Izgalmas. edit: elvileg 4 milkát fog keresni évente. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-04-28, 14:15 | |
| - s4tch írta:
- nekem annyi problémám van, hogy az a taktikai zseni, aminek conte 2 éve tűnt, az úgy tűnik, kissé illúzió. a bajnokságban nyilván mindenkit le tudunk gyűrni, ez teljesen pozitív, de ha egy taktikailag nagyon-nagyon fegyelmezett, modern, gyors focit játszó, presszingelő csapat jön szembe, akkor megáll a tudomány.
beninek van egy nagyon jó felvetése a benfica-meccs mögé írt poszt közepén: A kérdés tehát összetett, és nagyjából így foglalható össze: vajon azért követnek el ennyi marhaságot a védőink, mert képességbeli hiányosságaik vannak, vagy azért, mert a Serie A-ban bőven beleférnek ezek a hibák, így az olasz bajnokság nem készíti fel megfelelően őket az európai meccsekre?
szerintem pirlo. Pirlo miatt felejt el Bonucci felugrani a szögletnél? Vagy miatta bassza odébb Giorgio Ramost mikor Gigi ugrik a labdáért? Pirlo miatt csak lassúak vagyunk támadásban, de ez nem magyarázza az ökör védelmi hibákat, ha meg a csapat többi tagja odateszi magát akkor lehet presszingelni és máris kisebb a nyomás a védelmen. Persze presszingelni nem lehet mély keret és rotáció nélkül. A Serie A csapatai valóban nem képesek akkora nyomást kifejteni hogy erre külön készülni kelljen, de ez a csapat elvileg a BL-re készült, így ezt nékik is mérlegelniük kellett. Én amúgy nem is Conte taktikai képességei miatt aggódom/bosszankodok, hanem a sokszor elképesztő fafejusege miatt. Az első szezonban pl láthattuk, hogy milyen jol cserél, milyen jol vált felállást ha kell, milyen jól motivál, aztán azóta leragadt egy felállás mellett, nem rotál, leigazol majd nem játszat bizonyos embereket. Szerintem ez a keret nem gyenge, Bonucci és Ogbonna nem tehetségtelen, Moggi meg nem tévedhetetlen. Én tisztán emlékszem amikor azt okoskodta, hogy Amaurit kell megvenni, az lesz a tuti, persze ugyanakkror azt is megmondta hogy Krasicnak csak a haja hasonlít Nedvedre. Szerintem Contenek a BL tapasztalat hiánya szabta a korlátait, de két szezon alapján azt hiszem, hogy ki lehet dolgozni nyáron egy olyan stratégiát amely megoldast ígér ezekre a problémákra. Ha meg egy helyben toporgunk akkor tényleg fájdalmas búcsút kell venni, fajdalmasat mert fogalmam sincs, hogy a mostani identitasunk megtartása mellett ki lenne az a személy aki ezt a csapatot BL esélyes szintre tudná emelni. Azt még hozzátenném, hogy ez a csapat a BLre lett kalibralva, ezért hazai pályán az EL győzelem nem szenzáció, hanem kötelező. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-04-28, 13:23 | |
| nekem annyi problémám van, hogy az a taktikai zseni, aminek conte 2 éve tűnt, az úgy tűnik, kissé illúzió. a bajnokságban nyilván mindenkit le tudunk gyűrni, ez teljesen pozitív, de ha egy taktikailag nagyon-nagyon fegyelmezett, modern, gyors focit játszó, presszingelő csapat jön szembe, akkor megáll a tudomány.
beninek van egy nagyon jó felvetése a benfica-meccs mögé írt poszt közepén: A kérdés tehát összetett, és nagyjából így foglalható össze: vajon azért követnek el ennyi marhaságot a védőink, mert képességbeli hiányosságaik vannak, vagy azért, mert a Serie A-ban bőven beleférnek ezek a hibák, így az olasz bajnokság nem készíti fel megfelelően őket az európai meccsekre?
szerintem pirlo. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-04-28, 13:03 | |
| azért Vidal már az első meccsén is karatézott egy gólt, a fő kérdés itt inkább Asamoah szerepe, ha Conténak megfelel bal szélen akkor igazolni kell Pogba helyére egy komoly játékos pl. Verratti vagy Rakitic, ha viszont betolja kvadcsit középre házon belül megoldható Pogba pótlása, akkor inkább valami tehetséges kölök kellene, Rabiotot emlegették a PSGből és ugye akkor kellene egy futórobot szélre, aki nem tudom ki lenne (Kolarov? Criscito???) | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-04-28, 10:20 | |
| emlékeztek rá, vidal milyen nehezen indult be? az első pár meccsén nem is értettük, minek adtunk érte egyáltalán 10 millát. kapta az ívet, mert nehezen ért fel támadásokhoz (akkoriban marchisio játszott közelebb a kapuhoz). kellett conténak is pár hónap, mire rájött, hogy vidal támadásban is egész használható.
az is érdekes, hogy az első contés szezonban még marcsi volt a gólerősebb. szinte hihetetlen, milyen ívet rajzol a két pali teljesítménye. | |
| | | kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-04-28, 09:57 | |
| Én azt sem bánnám, ha vennénk még egy Vidalt. Értsd: számomra tök ismeretlen embert 10 milla körül, aki aztán az első meccsen lesz olyan jó, mint Vidal volt. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-04-28, 09:16 | |
| Sokmindent lehet olvasni Pogba-Verratti fronton, ma például az van hogy Pogba = Verratti + 35 millió euró, tegnap láttam olyat is, hogy a PSG felmenne 78 milláig csak kp (ez alapján ugye Verratti értéke 40+ lenne, nem 20) - szerintem ezt a srácot elszalasztottuk, bele kell törődni. Pogbát nem áldoznám be még érte sem, Vidalnak és neki itt kell maradni, ha ebből a langyi Serie A-ból valamit villantani akarunk BL-szinten is. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-04-27, 16:28 | |
| én nem nagyon hiszek abban, hogy áldozathozatal nélkül (értsd pogba eladása) ilyen transzfereket lehetne idén eszközölni. ha pogba marad, akkor készüljünk fel lulicsra és haverjaira _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-04-27, 14:31 | |
| nyilván egyelőre pletyka, nem kell komolyan venni, de álmodozni jó, úgyhogy leírom: egyre több firkász szerint van esély verratti leigazolására. olyan 20 millára taksálják, állítólag ennyiért pogba eladása nélkül is meg lehetne szerezni. mondanom sem kell, spermámmal írnám az égre, hogy köszönöm, agnelli.
viszont cuadradót 30 milla fölött fogják elvinni, akkora az érdeklődés. tavaly télen még mozdítható lett volna, őt kellett volna megvenni, nem pelusót. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-04-27, 00:38 | |
| Oszinál nem az a legnagyobb baj, hogy idekerült, hanem hogy itt is fog maradni (ne legyen igazam, de szerintem inkább kivaszunk rá feleslegesen egy valag zsét, minthogy vegyünk szélsőt, és hozunk vissza saját kölköt) _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-04-26, 23:41 | |
| én inkább azt sajnálom, hogy - vucsit nem adtuk oda akár 5-6 millióért bárkinek - idehoztuk oszit teljesen fölöslegesen - nem itt kötött ki nainggolan | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-04-26, 22:07 | |
| Egyetértek, Cuadrado nagyon kéne, a másik oldalra meg mondjuk Griezmann - ez így sanszos, hogy benne lenne olyan 50-60 millában, annyink meg egészen biztosan nem lesz. Azon gondolkoztam el az EL meccsünk után, hogy nagy kár, amiért az indonéz csávó megtorpedózta télen a játékoscserét: Vuc nem létező játékperceit lehozta volna a Gio-Q-Oszi hármas, a Guarín > Padoin képletet meg szerintem mindenki adja (főleg ha Vidalt műteni kell, akkor lesz jelentősége a dolognak). _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-04-26, 19:32 | |
| Egyébként én még mindig Cuadradot. Sajnos a Fioból pont elég nehéz lenne megvenni.. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-04-23, 13:58 | |
| http://gianlucadimarzio.com/juventus/sanchez-ce-il-si-alla-juventus-i-dettagli/ | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-04-20, 12:40 | |
| - mbence írta:
- EsztéNégy írta:
- Állítólag De Sciglio elhagyná a Milánt, amennyiben Seedorf marad az edző jövőre is. Én tuti hoznám, mindkét szélen tud védőt játszani, megalapozhatná a négy védős játékrendszert.
++ egy kis izom kellene a srácnak, talán elmehetne s4tch egyik gyémántbányájába pár hónapra Ronaldo se volt különb 20 évesen, de amúgy amikor láttam játszani egyáltalán nem volt könnyű elnyomni, szóval szerintem rendben van a srác. Most bagóért meg lehetne venni. | |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-04-20, 12:19 | |
| - EsztéNégy írta:
- Állítólag De Sciglio elhagyná a Milánt, amennyiben Seedorf marad az edző jövőre is. Én tuti hoznám, mindkét szélen tud védőt játszani, megalapozhatná a négy védős játékrendszert.
++ egy kis izom kellene a srácnak, talán elmehetne s4tch egyik gyémántbányájába pár hónapra _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-04-18, 12:34 | |
| de sciglio a mai olasz foci egyik kiemelkedő tehetsége, a posztján szerintem jobb lehet, mint balotelli vagy insigne. bármikor szívesen látnám a keretben.
állítólag osziért 8,5 (nyolc és fél) millió eurót ajánlunk a szerződésben rögzített 18 helyett. kicsit sokallom. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-04-17, 16:54 | |
| Állítólag De Sciglio elhagyná a Milánt, amennyiben Seedorf marad az edző jövőre is. Én tuti hoznám, mindkét szélen tud védőt játszani, megalapozhatná a négy védős játékrendszert. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|