| Bevásárlóközpont | |
|
+18_DREAM_ simoon laac tjunior juventute virracocha mbence rakkenroll .bb. kilopo exchaby EsztéNégy juve 1974 _Tyler cortamelasombra s4tch zetterberg40 Krisz 22 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-23, 15:02 | |
| mittudomén... ezekben sosem voltak jó megérzéseim. 12 körül szerintem reális lenne. pár napja néztem a transfermarktot, ők 15-re tartják. ezen mondjuk nem segít, hogy kiszorult a kezdőből, és (immár vagy 2 hete) 30 éves.
12-ért elengedném. te/ti? | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-23, 14:47 | |
| - s4tch írta:
- a monaco falcao sérülése miatt csatárt keres, 9 milliót adnának mirkóért.
mennyibe lőnéd be az árát? _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-23, 14:01 | |
| a monaco falcao sérülése miatt csatárt keres, 9 milliót adnának mirkóért. | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-23, 07:36 | |
| ha twitteren elegen nyomulnánk, még meg is lehetne a fiúka _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-23, 01:40 | |
| - mbence írta:
csípem matát, de ha jön egy 20 év körüli fiúka és bemutat 2-3 cselt, én már dobom is le a tangeszt 45 millió pedig irreális egy olyan játékosért, aki annyit sem játszik klubjában, mint padoin. bevallom, amikor jött a frédi mizéria, termeltem a nyári guarín-mata cseréhez a rózsaszín képeket magamba, magamnak. Igazi ribi vagy De mondjuk Fischer tényleg jó kis spíler. Van benne lendület, lő jobbal-ballal, nem egy Krasic féle agyatlan futógép, a testcselei brutálisak kb mint CR, mondjuk egy holland védelmet nem nagy szám szétszopatni, de azért elfogadnám, tökéletes lenne egy 4-3-3-hoz. | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-22, 21:55 | |
| - zetterberg40 írta:
- mbence írta:
- más: ha esetleg van egy kis időtök és unjátok a merkátót és/vagy a kobe steaket: ajax-feyenoord. ezek a hollandusok sokadvirágzásukat élik, hihetetlen tehetségeik vannak. érdemes lecsekkolni de jong vagy fischer játékát; előbbi 23, utóbbi 19 (!!24321) éves, míg a feyenoordnál janmaat (24) és vrij (21) is igencsak szép falat.
egyébként egy ilyen kis picsa országnak mért van ennyi tehetsége? namindegy, fischert nagyon-nagyon. értitek Fischert még nem láttam, Janmaat fiút már igen, tetszett a játéka. Őt a Tuttosport (tudom, hápogó) meg is szellőztette, amikor Forrestre nyomult a PSG.
Álmodoztak itt páran Mataról. Nos, úgy néz ki 45 millió körüli összegért viszi a United. csípem matát, de ha jön egy 20 év körüli fiúka és bemutat 2-3 cselt, én már dobom is le a tangeszt 45 millió pedig irreális egy olyan játékosért, aki annyit sem játszik klubjában, mint padoin. bevallom, amikor jött a frédi mizéria, termeltem a nyári guarín-mata cseréhez a rózsaszín képeket magamba, magamnak. _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-22, 21:46 | |
| - mbence írta:
- más: ha esetleg van egy kis időtök és unjátok a merkátót és/vagy a kobe steaket: ajax-feyenoord. ezek a hollandusok sokadvirágzásukat élik, hihetetlen tehetségeik vannak. érdemes lecsekkolni de jong vagy fischer játékát; előbbi 23, utóbbi 19 (!!24321) éves, míg a feyenoordnál janmaat (24) és vrij (21) is igencsak szép falat.
egyébként egy ilyen kis picsa országnak mért van ennyi tehetsége? namindegy, fischert nagyon-nagyon. értitek Fischert még nem láttam, Janmaat fiút már igen, tetszett a játéka. Őt a Tuttosport (tudom, hápogó) meg is szellőztette, amikor Forrestre nyomult a PSG. Álmodoztak itt páran Mataról. Nos, úgy néz ki 45 millió körüli összegért viszi a United. | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-22, 21:38 | |
| - zetterberg40 írta:
- Ez érdekes:
Mirko Vucinic's agent threatens legal action against Ellenség! The striker's representative Alessandro Lucci told the Italian news agency; "We distance ourselves from certain malice, which is invented & without foundation. "On Monday, Mirko proved his fitness to the doctors, then on Tuesday I was at the headquarters of Ellenség to prepare contracts. This is a clear & blatant proof of the success of the medical visits. "We are planning to protect ourselves & to take legal action against those who put out these falsehoods."
Mindeközben Marotta 18:30-kor sajtótájékoztatót tart Vinovoban a tegnapi történések miatt. edit: http://football-italia.net/44194/Ellenség-mistreated-vucinic-and-guarin kibaszott _röhej az egész. más: ha esetleg van egy kis időtök és unjátok a merkátót és/vagy a kobe steaket: ajax-feyenoord. ezek a hollandusok sokadvirágzásukat élik, hihetetlen tehetségeik vannak. érdemes lecsekkolni de jong vagy fischer játékát; előbbi 23, utóbbi 19 (!!24321) éves, míg a feyenoordnál janmaat (24) és vrij (21) is igencsak szép falat. egyébként egy ilyen kis picsa országnak mért van ennyi tehetsége? namindegy, fischert nagyon-nagyon. értitek _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-22, 17:56 | |
| Ez érdekes:
Mirko Vucinic's agent threatens legal action against Ellenség! The striker's representative Alessandro Lucci told the Italian news agency; "We distance ourselves from certain malice, which is invented & without foundation. "On Monday, Mirko proved his fitness to the doctors, then on Tuesday I was at the headquarters of Ellenség to prepare contracts. This is a clear & blatant proof of the success of the medical visits. "We are planning to protect ourselves & to take legal action against those who put out these falsehoods."
Mindeközben Marotta 18:30-kor sajtótájékoztatót tart Vinovoban a tegnapi történések miatt. edit: http://football-italia.net/44194/Ellenség-mistreated-vucinic-and-guarin | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-22, 12:21 | |
| A kútba esett csere ellenére sem igazán van maradása Vucsinak, legalábbis a hírekből kiindulva. Ismét felmerültek angol csapatok, valamint már a másik milánói horda is.
Mirko mentalitása ide vagy oda, nyugodtabb vagyok vele a padon, mint Gioval. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-21, 21:17 | |
| http://football-italia.net/44153/fassone-why-guarin-vucinic-failed : Ellenség dg Marco Fassone met with protesting fans and said the Fredy Guarin sale was scrapped due to “economic, technical and environmental issues.” sz'al gazdasági, technikai és környezetvédelmi okai vannak a transzfer kútba esésének magyarul nincs az izének pénze olyan hi-tech légtisztítóra, amivel mirko kibírná a san siró öltözőjében lévő szar bűzét |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-21, 20:57 | |
| |
|
| |
juventute Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-21, 19:19 | |
| Felajánlottak egy cserét, amit aztán ők maguk fújtak le, mert mérgesek lettek a szurkolók. Mekkora szemétdomb klub ez az Ellenség, arra azért nincsenek szavak. | |
|
| |
laac Labdaszedő
| Tárgy: nincs 2014-01-21, 18:55 | |
| Guarinnak egyébként mitől/mivel lett tele a tőke,h lelépne a hogyishívjákoktól???? _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-21, 18:53 | |
| - zetterberg40 írta:
- Hivatalos közleményt adott ki a sinter, mely szerint a csere lefújva. Hurrá.
a juve szintén kiadott egy közleményt, aminek kb. az a tartalma, hogy nem kommentáljuk az izé sajtóközleményét, hanem a kupameccsre koncentrálunk, és csak azután járunk a végére a mai szarkavarásnak. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-21, 18:30 | |
| Mekkora gyökerek Guarín biztosan EL győztes formában fog játszani tavasszal... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-21, 18:29 | |
| Hivatalos közleményt adott ki a sinter, mely szerint a csere lefújva. Hurrá. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-21, 16:47 | |
| - virracocha írta:
- (nyáron Guarínt is eladhatjuk, ha sok az 5 belső középpályás)
pont ez az: ha nem sikerül beilleszkednie, kinek, és főleg mennyiért fog kelleni egy 3 milliót kereső, jó korban lévő (tehát csökkentésbe bele nem egyező) középpályás? mindegy, alapvetően bízom marottában és paraticiben, irreálisan rossz szerződést eddig még senkivel sem kötöttek, biztos tudják, mit csinálnak. a vecchiasignora most írta ki a fb-ra, hogy guarinnak tele a töke, azonnal beszélni akar thohirral. szóljatok, ha vége ennek... | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-21, 15:58 | |
| - zetterberg40 írta:
Továbbá azt gondolom, hogy ez tényleg egy meghatározó középpályás nyári eladását vetíti előre. Előre bebiztosítanak egy helyettest, hiszen a 3 milliós fizujával nyilván nem a padra jön hosszútávon. Lehet, azt mindenképpen értékelni kell a vezetőségben, hogy előre dolgoznak ha ez így van, ők tisztában vannak vele mit akar Raiola Pogba hosszabbításáért, ha egyáltalán hosszabbítani akarnak, viszont azt is látni kell, hogy elértünk egy olyan szintre, ahonnan 800ezer-1milliós Padoinokkal nem lehet továbblépni. | |
|
| |
virracocha Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-21, 15:48 | |
| - s4tch írta:
- zetterberg40 írta:
- ...hiszen a 3 milliós fizujával nyilván nem a padra jön hosszútávon.
na igen, ez a másik ökörség. az ilyen lutri, de magas fizetésű játékosok szoktak rárohadni a klubokra. Nem fog többet keresni, mint Vuci és szerintem piacképesebb is a montenegróinál (nyáron Guarínt is eladhatjuk, ha sok az 5 belső középpályás), persze attól is függ, milyen lesz a félszezonja. Vucinic nyáron ment volna, ez biztos, nem hiszem, hogy olyan sokat kaptunk volna érte. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-21, 14:16 | |
| - zetterberg40 írta:
- ...hiszen a 3 milliós fizujával nyilván nem a padra jön hosszútávon.
na igen, ez a másik ökörség. az ilyen lutri, de magas fizetésű játékosok szoktak rárohadni a klubokra. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-21, 13:24 | |
| - zetterberg40 írta:
- Továbbá azt gondolom, hogy ez tényleg egy meghatározó középpályás nyári eladását vetíti előre. Előre bebiztosítanak egy helyettest, hiszen a 3 milliós fizujával nyilván nem a padra jön hosszútávon.
Szerintem nem fogunk eladni senkit nyáron, egyszerűen kell még egy normális középpályás, ha nem akarjuk Padoint a kezdőben látni. Asamoahra láthatóan nem számít középen csak ha már mindenkinek kifordult a bele, Pepeből nem tudni lesz-e még játékos így gyakorlatilag a 3 fős fedezetsorba van 4 normális emberünk plusz Padoin. Amíg volt BL és nagyobb volt a terhelés érezhető volt hogy jó lenne még egy kp és kicsit vékonyak vagyunk ott, főleg ha valamelyikük picit hosszabb időre lesérül. Most ugye nincs már BL, de elképzelhető hogy ez előrevetíti, hogy komolyan fogjuk venni az EL-t is. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-21, 13:11 | |
| - s4tch írta:
- én inkább azt nem értem, miért nem kérünk pénzt mirkóért.
Nekem ez alapján az jön le, hogy túlzott kereslet nem volt rá. Talán kölcsönbe vitte volna más is, de ha jól emlékszem, Vucsi szerződése jövő nyáron lejár, így a lehető legjobban akart a vezetőség "kiszállni belőle". Az utóbbi napok pletykái alapján kölcsönről nem akartak hallani Marottáék, plusz a férgek új tulaja sem költ egyelőre, így ezt látták a legkézenfekvőbb megoldásnak a felek. Mondom, nekem egyáltalán nem tetszik ez a biznisz, de tényleg nincs visszaút. Továbbá azt gondolom, hogy ez tényleg egy meghatározó középpályás nyári eladását vetíti előre. Előre bebiztosítanak egy helyettest, hiszen a 3 milliós fizujával nyilván nem a padra jön hosszútávon. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-21, 12:48 | |
| - Krisz írta:
- Mondjuk nem egészen értem, hogy miért mikor Palacio és Milito mellett ott van még nekik az agyon ajnározott és minket állandóan szopató Icardi meg Belfodil és elvileg csapatot építenek.
ezt szerintem egyedül mazzarri tudja. amúgy milito sokat sérült és kifejezetten lassú, icardiról kiderült, hogy igazából nem különösebben tehetséges, belfodil meg valamiért nincs benne a pixisben. én inkább azt nem értem, miért nem kérünk pénzt mirkóért. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-21, 12:44 | |
| - kilopo írta:
- Most akkor ott tartunk, hogy Vucsi eligazolt, és Guarin maradt?
Vagy Vucsi még nem írt alá? Vucsi eligazolásának feltétele Guarín. Le fogják ezt szépen zsírozni csak megy még a cécó. Szerintem nekik sokkal jobban kell Vucinic, mint nekünk Guarín. Mondjuk nem egészen értem, hogy miért mikor Palacio és Milito mellett ott van még nekik az agyon ajnározott és minket állandóan szopató Icardi meg Belfodil és elvileg csapatot építenek. Boristól mentsen meg a jóisten, de azt hiszem ez csak randa pletyka, akkora a fizetése hogy nem lehetünk olyan balfaszok, hogy padmelegítőnek leigazoljuk. Arra bőven jó egy primaveras is, hogy Conte megnyugodjon, hogy van egy 5. csatára is akit soha nem játszat. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-21, 12:41 | |
| semmi sem hivatalos még. állítólag ma egész nap tárgyalnak a felek. a tuttojuvét érdemes nézni, elég gyakran frissítik a bejegyzéseket.
pepe után storari is elköszönt mirkótól, "egy kalappal, barátom!" szöveggel: http://instagram.com/p/jZd8IlQt7T/ | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-21, 12:38 | |
| - kilopo írta:
- Most akkor ott tartunk, hogy Vucsi eligazolt, és Guarin maradt?
Vagy Vucsi még nem írt alá? Di Marzio szerint ezekben a pillanatokban véglegesítik a felek a cserét. A játékosok ügynökei a szerződés részleteiről egyeztetnek, s valószínűleg 1.5 millió körüli összeget fizetünk még Vucsinics mellé, aki már tegnap átesett az orvosin. Ezt már nem ússzuk meg... | |
|
| |
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-21, 12:30 | |
| Most akkor ott tartunk, hogy Vucsi eligazolt, és Guarin maradt? Vagy Vucsi még nem írt alá? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-21, 11:47 | |
| Már csak Borriello hiányzik... | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-21, 00:45 | |
| ruhazsepit használok, kelleni fog egy négyzetméter hálátlan gecik vagyunk ha elcseréljük, remélem ötöt rúg nekünk a derbin és egy kamutizivel nyerûnk 6-5-re amúgy meg valahol érthető a távozása, nándi mellett nem sokat játszana, ő meg mentálisan szerintem kellően gyenge hozzá hogy ettől összeomljon (ami amúgy kicsit bosszantó, mert nándi azért elég szürke, viszont be-betalál) de legalább így gondolom fábi marad, sz'al lesz kit imádni na de ne sírjunk, amíg be nem jelentik off: szülinapomra megkaptam a dp könyvet, pedig bosszúból nem akartam megvenni, mert dino egyszer nem adta haza a labdát egy szurkolói tornán, amikor kértem... remélem úgy lopták a könyvesboltból off |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 22:17 | |
| Micsoda hiszti alakult ki a csere körül. Még mindig sajnálom Vucsit. Gondolom már Jackie telesírt egy százas zsepit | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
|
| |
| Bevásárlóközpont | |
|