| Bevásárlóközpont | |
|
+18_DREAM_ simoon laac tjunior juventute virracocha mbence rakkenroll .bb. kilopo exchaby EsztéNégy juve 1974 _Tyler cortamelasombra s4tch zetterberg40 Krisz 22 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 22:17 | |
| Micsoda hiszti alakult ki a csere körül. Még mindig sajnálom Vucsit. Gondolom már Jackie telesírt egy százas zsepit | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 21:19 | |
| Dilettáns egy csapat ez a merda, Guarin is jönne állítólag már, személyes feltételekben megegyeztek, így két lehetőség van: vagy elengedik és irány a posvány, vagy ott tartják ezek után és motiváció hiányában padoztatják... _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 19:56 | |
| - Krisz írta:
- Még a PL is jobban érdekel mint a spanyolok, szóval semennyire sem ismerem a játékosokat. Hogy ad be? A Whoscored weaknessként említi.
egész faszán cselez be vagy kényszerítőzik játékostársával, kevésbé statikus, mint lichti. egy acélos tökű kasa támadásokban. hogy oldalvonal mellől hogy ad be, azt sajnos nem tudom. gondolom szarul, ha a huszkord ezt írja _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 19:40 | |
| mi ebben a Vucinic-Guarin bizniszben áldozatok vagyunk , mi mindent megtettünk, ezt még Mirko is felfogja, ellenben Guarin átment hisztériába a túloldalon, ezen már így is úgy is milliókat bukik az izé | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 19:12 | |
| Most, hogy a zinter szurkolók tiltakoznak Guarín átigazolása ellen mindennél jobban akarom hogy leigazoljuk (na jó, egy szolis punci jobban kellene). | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 18:13 | |
| Még a PL is jobban érdekel mint a spanyolok, szóval semennyire sem ismerem a játékosokat. Hogy ad be? A Whoscored weaknessként említi. | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 17:53 | |
| - Krisz írta:
- mbence írta:
- ++
én amúgy hiszek abban, hogy a csapatunknak egy minőségi bal szárnyas kell csak (!), kb mint amit muniaintól várok pár év múlva. (igazából nem is ugrik be nagyon a két spanyolon kívül más minőségi wb) kwadcsi remek csere lehetne bal szélen, de középen is. bika csapatunk van Muniain wingback? Nekem mindig szélső rémlett akinek főleg a támadó skilljei jók. a védekező skilljei is igen rendben vannak. kb olyan játékos, mint puerta fénykorában _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 17:34 | |
| - mbence írta:
- ++
én amúgy hiszek abban, hogy a csapatunknak egy minőségi bal szárnyas kell csak (!), kb mint amit muniaintól várok pár év múlva. (igazából nem is ugrik be nagyon a két spanyolon kívül más minőségi wb) kwadcsi remek csere lehetne bal szélen, de középen is. bika csapatunk van Muniain wingback? Nekem mindig szélső rémlett akinek főleg a támadó skilljei jók. | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 17:19 | |
| - EsztéNégy írta:
- Anno én nagyon nem örültem neki, hogy nem sikerült megszereznünk Guarint Vidal cseréjének, és hogy a merdákhoz került. Én jó játékosnak tartom amúgy, a rossz passzmutatója annak is köszönhető hogy arrafelé nincs standard körbejáratós foci, sokkal inkább kontrákra mennek. Szerintem Mirkoért cserébe is jó biznisz, a Tevez-Ll csatársort úgysem lehet megbontani ebben az évben (sőt, jövőre is csak nagy igazolással), középre meg kell az ember, ha nem akarjuk vész esetén Kwadcsit behúzni, csak akkor ugye igen fogyatékossá lesz az amúgy sem acélos balszárnyunk.
++ én amúgy hiszek abban, hogy a csapatunknak egy minőségi bal szárnyas kell csak (!), kb mint amit muniaintól várok pár év múlva. (igazából nem is ugrik be nagyon a két spanyolon kívül más minőségi wb) kwadcsi remek csere lehetne bal szélen, de középen is. bika csapatunk van _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 16:19 | |
| Anno én nagyon nem örültem neki, hogy nem sikerült megszereznünk Guarint Vidal cseréjének, és hogy a merdákhoz került. Én jó játékosnak tartom amúgy, a rossz passzmutatója annak is köszönhető hogy arrafelé nincs standard körbejáratós foci, sokkal inkább kontrákra mennek. Szerintem Mirkoért cserébe is jó biznisz, a Tevez-Ll csatársort úgysem lehet megbontani ebben az évben (sőt, jövőre is csak nagy igazolással), középre meg kell az ember, ha nem akarjuk vész esetén Kwadcsit behúzni, csak akkor ugye igen fogyatékossá lesz az amúgy sem acélos balszárnyunk. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 15:58 | |
| fogalmam sincs, hogy örüljek-e vagy sem. zorró miatt nem vagyok szomorú, frédibe kifejezetten szerelmes voltam még a portugál török korszakában. nem tudom elég jóképű és/vagy szakállképes-e _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 15:40 | |
| - tjunior írta:
- Mirko most mennyit ér? max 8-10 millió?, nagyon sérülékeny az utóbbi időben, idén 31lesz, valahogy úgy lehet vele a vezetőség, hogy adjuk el amíg pénzt látunk belőle, Guarin nekem sem a szívem csücske, finoman szólva sem, de úgy tűnik semmi nem ment meg tőle. Bízzunk benne, hogy Conte embert farag belőle is.
Oké, rendben van, korosodik, sérülékeny, hangulatember, adjuk el amíg pénzt látunk belőle. De egy fillért nem látunk belőle, mivel a csere mellé még pár millát hozzá kell csapnunk... Conte Bonucci passzjátékának is adott vagy 10-20%-ot, persze ehhez az is kellett, hogy a 3 fős védelem közepén játszon. Guarínból valami box-to-boxot kell faragni, hogy ember legyen belőle, mert láthatóan a szervezéshez nincs elég agya. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 15:28 | |
| guarin támadó középpályásként 72% alatti pontossággal passzol. ez pont vucsinics szintje amúgy azt írják itt-ott, hogy néhány milliót (4-5 körül) rá kellene fizetni mirkóra. | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 15:26 | |
| - Krisz írta:
- tjunior írta:
- ez aztán a villámbiznisz, Vuci már Milánó felé halad, Guarinnal állítólag már megegyeztünk, holnap jön orvosira
Ez egy nagyon tré biznisz... Kell egy kp, de Guarín nem ér annyit, hogy emiatt Mirkot begórjuk a mocsokba. Én amúgy csípem, de az kifejezetten idegesítő, hogy ő adta el a legtöbb labdát tavaly a bajnokságban. Hogy passzol ez bele Conte labdatartós játékába? Mirko most mennyit ér? max 8-10 millió?, nagyon sérülékeny az utóbbi időben, idén 31lesz, valahogy úgy lehet vele a vezetőség, hogy adjuk el amíg pénzt látunk belőle, Guarin nekem sem a szívem csücske, finoman szólva sem, de úgy tűnik semmi nem ment meg tőle. Bízzunk benne, hogy Conte embert farag belőle is. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 14:47 | |
| - Krisz írta:
- Ez egy nagyon tré biznisz... Kell egy kp, de Guarín nem ér annyit, hogy emiatt Mirkot begórjuk a mocsokba. Én amúgy csípem, de az kifejezetten idegesítő, hogy ő adta el a legtöbb labdát tavaly a bajnokságban. Hogy passzol ez bele Conte labdatartós játékába?
Arról nem beszélve, hogy védjegye az "eszetlenül püfölöm a kaput" mentalitás. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 14:45 | |
| - tjunior írta:
- ez aztán a villámbiznisz, Vuci már Milánó felé halad, Guarinnal állítólag már megegyeztünk, holnap jön orvosira
Ez egy nagyon tré biznisz... Kell egy kp, de Guarín nem ér annyit, hogy emiatt Mirkot begórjuk a mocsokba. Én amúgy csípem, de az kifejezetten idegesítő, hogy ő adta el a legtöbb labdát tavaly a bajnokságban. Hogy passzol ez bele Conte labdatartós játékába? | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 14:40 | |
| padoin legyen, akkor nem járunk rosszul. a többiek jobbak nála. távozásra egyedül pogbánál van sansz, őt nyilván nem tudja pótolni 6 guarin sem. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 14:39 | |
| Di Marzio: Guarín holnap orvosi vizsgálatokon vesz részt Torinoban.
Ez előrevetítheti egy középpályás távozását legkésőbb a nyár folyamán? | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 14:39 | |
| ez aztán a villámbiznisz, Vuci már Milánó felé halad, Guarinnal állítólag már megegyeztünk, holnap jön orvosira | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 14:09 | |
| Azt írják, Vucsinics elköszönt a csapattársaktól Vinovoban...
Én nem örültem, amikor jött, de nagy szerepe volt a bajnoki címekben. Nem örülnék, ha a koszos sinternek adnánk.
Edit: viszont ez a Guarín ne jöjjön, eléggé buta játékos. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 13:30 | |
| - tjunior írta:
- Valaki magyarázza el miért lenne nekünk jó a Vucinic-Guarin csere. Minek nekünk Frédi?
Így kezdődik egy alkudozás, nekünk nem kell Vuci, nekik nem kell Guarín. Pár vacsora és üzleti ebéd és megkapjuk Kovacicet meg némi kp-t | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-20, 13:21 | |
| Valaki magyarázza el miért lenne nekünk jó a Vucinic-Guarin csere. Minek nekünk Frédi? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-17, 23:19 | |
| De Ceglie és Motta nem véletlenül maradtak ki a Samp elleni keretből. Di Marzio szerint holnap már mindketten a Genoa edzésén vesznek részt. További részleteket egyelőre nem tudni. | |
|
| |
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-16, 14:41 | |
| nekem eszem ágában sincs most keresni, de a 3 év(szezon) az azonnal beugrott valahonnan _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-16, 13:13 | |
| "18.10 A “club-trained player” is a player who, betw een the age of 15 (or the start of the season during which he turns 15) and 21 (or the end of the season during which he turns 21), and irrespective of his nationa lity and age, has been registered with his current club for a period, cont inuous or not, of three entire seasons (i.e. a period starting with the first offi cial match of the relevant national championship and ending with the last offi cial match of that relevant national championship) or of 36 months"
ezt találtam eddig, de ha haza érek, megnézem alaposabban. itt bent igen fos a rendszert, ezt is fél óráig tartott megnyitni és kikeresni. ha valakit érdekel esetleg, akkor a forrás:
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/competitions/Regulations/01/79/68/69/1796869_DOWNLOAD.pdf _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-16, 11:51 | |
| sajna nem. bl/el versenyszabályzatot kellene megnézni, biztos elérhető angolul az uefa honlapon. ha lesz rá időm, utánanézek. | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-16, 11:12 | |
| - s4tch írta:
- úgy néz ki, veszünk egy jobb bekket:
http://www.tuttojuve.com/primo-piano/esclusiva-tj-elio-di-toro-ds-manfredonia-granatiero-alla-juventus-manca-solo-l-ufficialita-ottimi-i-rapporti-tra-i-nostri-club-172910 16 éves, több első- és másodosztályú klub is vadászott rá. a serie d-ből érkezik. gondolom, megy valahová kölcsönbe, vagy a primaverához kerül. Azt nem tudod véletlenül, hogy hány éves kortól kell egy játékosnak adott csapatban játszani ahhoz, hogy a FIFA szerint saját nevelésűnek minősüljön? _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-16, 10:59 | |
| úgy néz ki, veszünk egy jobb bekket: http://www.tuttojuve.com/primo-piano/esclusiva-tj-elio-di-toro-ds-manfredonia-granatiero-alla-juventus-manca-solo-l-ufficialita-ottimi-i-rapporti-tra-i-nostri-club-172910 16 éves, több első- és másodosztályú klub is vadászott rá. a serie d-ből érkezik. gondolom, megy valahová kölcsönbe, vagy a primaverához kerül. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-14, 16:26 | |
| vidalban többek között az a nagyon durva, hogy amellett, hogy rengeteget szerel, nagyon tisztán játszik. a napoli ellen kapott utoljára sárgát, azóta 7 bajnokit úgy játszott le, hogy ha besárgul, eltiltják. különösen az atalanta ellen lett volna kínos sárgát kapnia, akkor a roma ellen ült volna a lelátóra, de máskor sem lett volna jópofa, ha kiesik, lévén az udinese-meccs után nem volt pirlo, marchisio meg formán kívül játszik, így tulajdonképp egy eltiltással pogbára hagyta volna a teljes középpályát. egy szó mint száz, ezen a 7 meccsen egyetlen necces faultjára sem emlékszem. | |
|
| |
rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-14, 15:31 | |
| - exchaby írta:
- cuki bizony mert az ilyen vetődések során sokan nem labdát szereznek hanem piros lapot, gondoljunk csak pl de rossira
Jó,jó, de amikor nincs formában, mondjuk nem nagyon emlékszem mikor volt ilyen, tehát nagy ritkán, az ilyen belépőinél, igencsak rezeg a léc Artúrnál is. | |
|
| |
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-14, 10:59 | |
| <3 ahogy megtolja, hogy ne menjen ki, és ezzel együtt indítja is magát | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
|