| Bevásárlóközpont | |
|
+18_DREAM_ simoon laac tjunior juventute virracocha mbence rakkenroll .bb. kilopo exchaby EsztéNégy juve 1974 _Tyler cortamelasombra s4tch zetterberg40 Krisz 22 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-14, 10:59 | |
| <3 ahogy megtolja, hogy ne menjen ki, és ezzel együtt indítja is magát | |
|
| |
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-14, 09:57 | |
| cuki bizony mert az ilyen vetődések során sokan nem labdát szereznek hanem piros lapot, gondoljunk csak pl de rossira _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-14, 08:52 | |
| moyes minden bizonnyal vidalt jött megnézni a hétvégén, állítólag 50 millát kínálnak majd érte. nem mintha fosni kéne, hogy ebből üzlet lesz, csak mondom.
és ha már vidal, ezt valamelyik olasz oldalon találtam, cuki: http://gfycat.com/SlimyAnxiousCirriped | |
|
| |
.bb. Vízhordó
Posts : 483 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-14, 08:38 | |
| Marotta nyilatkozott Berardiról, Marchisioról, Pirloról és Pogbáról:
The Director General spoke to Radio Anhch'io Sport, here’s what he said;
"We have to look ahead without being satisfied with the present. I work together with (Sporting Director) Fabio Paratici to coordinate all the scouts of Juventus. Thanks to him we completed operations like that of Berardi & have seven young players on loan in Serie A, as well as another large group spread between Serie B & foreign leagues .
“Berardi is co-owned with Sassuolo. Our relationship with President Squinzi is excellent & I’m convinced that we will continue this collaboration. Currently I do not know if Berardi will be part of the Juventus squad for next season, he’s still only 19 years old & the move to Juventus weighs very heavily for everyone.
On Claudio Marchisio: "There is no problem with him. Claudio is one of the few guys, along with De Ceglie, to have worn the shirt of every team in the Juventus youth sector & he loves this shirt. With the many commitments of the season, each player lives with periods of low playing time, but everything is normal. Look at the hug between Claudio & Conte after he scored!"
On Pirlo & Pogba: "I told Andrea last week that this is his natural habitat, we talked and in February we will find the solution to continue together. From our point of view, we do not want to sell Pogba, & so far we have closed the door to any possible buyer." | |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-13, 21:41 | |
| A német Bild mennyire hiteles forrás? Szerintük a Werder viszi Mottát 1 millióért. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-10, 23:56 | |
| Off: De Bruyne-t napokon belül eladja a Chelsea a Wolfsburg-nak 17-18 millió körüli összegért. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-10, 22:00 | |
| - mbence írta:
- lamela húzóembere volt tavaly a rómának, idén hozza a gólpasszkirályt, pedig igazán nem lehet elmondani róla, hogy meccskész formában lenne. 3-5-2-ben nincsen helye, de megfelelő taktikai hadrendben szivesen venném.
csípem lamela fokhagymáját Felőlem lehet Alex, Pirlo, Messi, C Ronaldo, Vidal, Nesta, Totti, Ibrahimovic manifesztációja is, egy ilyen sunyi, alattomos, beképzelt patkányt nem akarok a csapatomba. Szerintem amúgy egy Hamsik féle túlértékelt átlagnál picit jobb középszer. | |
|
| |
.bb. Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-10, 21:16 | |
| én Pirlo pótlását úgy tudom elképzelni, hogy konkréten őt nem pótoljuk.
lesz egy teljesen más rendszer a középpályán. igaz, nekem fogalmam sincs, hogy ez milyen lesz, de nem is nekem kell kitalálni. | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-10, 21:09 | |
| Nekem a tökéletes Pirlo-pótlék 3-4-5 évre amúgy Modric lenne. Jól passzol, van esze a csapat mozgatásához, védekező feladatokat is rá lehet bízni, mert korrektül ellátja őket, és amiben sokkal erősebb, mint a mi Szundink: távoli lövések! _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-10, 20:35 | |
| julian kifejezetten előrébb játszik, de imádnám. transfermarkt 30millióra taksálja, '18-ban jár le a szerződése: nem a juventus lesz a következő csapata. jorginhot is sunáznám mondjuk: 17-7-4 a statja idén a hellasban _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-10, 20:18 | |
| - mbence írta:
- fogalmam sincs, ki tudná pótolni, ha elmegy -röhej, de csak verrattit tudom egyelőre opciónak tekinteni.
nálatok? Világos, hogy Pogba-szintű tehetség kevés szaladgál a pályákon. Verratti mellett nekem hirtelen olyan nevek ugranak be, mint Luiz Gustavo, Draxler, Paulinho, Fernando, Matuidi. Ezek közül akad, amelyik közelebb játszik a kapuhoz (Draxler), valamint olyan is, aki inkább védekezőbb felfogású (Fernando, Luiz Gustavo).Túl sokszor egyiket sem látom játszani, de stílusban talán Paulinho áll a legközelebb Pogbához. | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-10, 19:42 | |
| - EsztéNégy írta:
- Nehéz ügy ez a Pogba-kérdés, én speciel nem leszek tőle se gazdagabb, se szegényebb, ha elmegy. A nyilatkozataiból egyébként azt szűröm le, hogy tényleg jól érzi magát, és nem vágyódik el - ha ehhez hozzáteszem még, hogy ezek az ajánlatok sem biztos, hogy valóban léteznek, szerintem jó esély van rá, hogy marad a csávó. Az egyetlen bajom az eladásával az lenne, hogy ezzel kvázi "kiscsapat mentalitást" sugároznánk: a nagyok a stabil kezdőjátékosok közül nem nagyon szoktak játékost eladni, és nálam a Moggi-Zidane hasonlat is sántít valamelyest. Nálam is Conte és Vidal maradása a legfontosabb amúgy, Polpo azért kéne, mert itt két év múlva egy Chiellini - Bonucci - Ogbonna (?) - Vidal - Pogba - Marcsi tengelyben benne lehetne egy kiugró BL szezon is akár. Aztán utána kell eladni a kongóit, 250M euróért
a chiellini-bonucci-ogbi hármas sajnos sosem fog összeállni utóbbi isteni bal lába miatt. viszont ma olvastam egy pletyit kempfről, ami fincsi lenne, de szintén balos. pubi pótlása könnyebb meló lenne, mint pirloé. fogalmam sincs, ki tudná pótolni, ha elmegy -röhej, de csak verrattit tudom egyelőre opciónak tekinteni. nálatok? _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-10, 18:30 | |
| Nehéz ügy ez a Pogba-kérdés, én speciel nem leszek tőle se gazdagabb, se szegényebb, ha elmegy. A nyilatkozataiból egyébként azt szűröm le, hogy tényleg jól érzi magát, és nem vágyódik el - ha ehhez hozzáteszem még, hogy ezek az ajánlatok sem biztos, hogy valóban léteznek, szerintem jó esély van rá, hogy marad a csávó. Az egyetlen bajom az eladásával az lenne, hogy ezzel kvázi "kiscsapat mentalitást" sugároznánk: a nagyok a stabil kezdőjátékosok közül nem nagyon szoktak játékost eladni, és nálam a Moggi-Zidane hasonlat is sántít valamelyest. Nálam is Conte és Vidal maradása a legfontosabb amúgy, Polpo azért kéne, mert itt két év múlva egy Chiellini - Bonucci - Ogbonna (?) - Vidal - Pogba - Marcsi tengelyben benne lehetne egy kiugró BL szezon is akár. Aztán utána kell eladni a kongóit, 250M euróért _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-10, 17:52 | |
| Abban szerintem mindenki egyetért, hogy Marotta eddig viszonylag jól dolgozott az igazolásokat illetően. Voltak melléfogások, de összességében "pozitív" a mérlege.
Eladásokban viszont annyira még nem jeleskedett. Tény, fodrászokat és egyéb, profi focira alkalmatlan embereket nehéz eladni focicsapatoknak.
Mindenesetre érdekes lesz a nyár. Fogok tudni aludni, ha úgy adódik és egy jó üzlet keretei között távozik pogba. Ellenben nagyon be leszek fosva, ha Contével lesz valami.. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-10, 15:47 | |
| - s4tch írta:
- pogbáért a gazzetta szerint beszállt a real és a bayern is, 60 millás ajánlattal. a psg 7 millás, a másik két csapat 8 millás fizetést adna, mi 4,5-nél tartunk. a "nem adnám el 100 csilliárdért sem" kommenteket elfelejtve lassan azon kell gondolkodni, ki legyen a helyettese. az már biztosnak tűnik, hogy az anyagiakat illetően a klub történelmének legjobb igazolása lesz.
Ha már nem tudjuk tartani, akkor remélem mocskosul pofátlanok lesznek Agnelliék. Minél többet ki kell sajtolni a leendő vevőből. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-10, 15:42 | |
| pogbáért a gazzetta szerint beszállt a real és a bayern is, 60 millás ajánlattal. a psg 7 millás, a másik két csapat 8 millás fizetést adna, mi 4,5-nél tartunk. a "nem adnám el 100 csilliárdért sem" kommenteket elfelejtve lassan azon kell gondolkodni, ki legyen a helyettese. az már biztosnak tűnik, hogy az anyagiakat illetően a klub történelmének legjobb igazolása lesz. | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-10, 08:21 | |
| lamela húzóembere volt tavaly a rómának, idén hozza a gólpasszkirályt, pedig igazán nem lehet elmondani róla, hogy meccskész formában lenne. 3-5-2-ben nincsen helye, de megfelelő taktikai hadrendben szivesen venném.
csípem lamela fokhagymáját _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-09, 23:09 | |
| - s4tch írta:
- http://sportgeza.hu/futball/2014/01/07/meg_megy_a_huzavona_ronaldinhoert/
az állítólagos igényeit - persze fenntartásokkal kezelve - érdemes elolvasni. http://uk.eurosport.yahoo.com/news/south-american-football-ronaldinho-heading-back-europe-besiktas-132628847--sow.html _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-09, 20:11 | |
| Most olvastam, hogy Lamelat akarjuk elbizniszelni a Tottenhammel... Komolyan mondom, hogy inkább játszon 11 Padoin a kezdőben és vitézkedjünk a Serie D-ben, de egy ilyen felhypeolt középszerű takony patkány kölyök ne játszon a csapatomban! | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-09, 18:55 | |
| ja én nem pubira utaltam, hanem a mercatora. pubival én is úgy vagyok, ahogy te _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
juventute Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-09, 17:49 | |
| - mbence írta:
- zetterberg40 írta:
- http://football-italia.net/43595/%E2%80%98pogba-will-join-psg-summer%E2%80%99
csak felbaszod magad ilyenekkel. ráérsz nyárig azzal Szerintem nyáron sem kell idegeskedni. Vagy marad Pogba, vagy az árából okosan igazolva még évekig biztosíthatjuk a scudettót. | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-09, 16:58 | |
| - zetterberg40 írta:
- http://football-italia.net/43595/%E2%80%98pogba-will-join-psg-summer%E2%80%99
csak felbaszod magad ilyenekkel. ráérsz nyárig azzal _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-09, 16:16 | |
| http://football-italia.net/43595/%E2%80%98pogba-will-join-psg-summer%E2%80%99 | |
|
| |
kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-07, 21:43 | |
| A legjobb, hogy a telefont is fizessék neki A villanyszámlát is felírhatta volna xD | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-07, 21:04 | |
| http://sportgeza.hu/futball/2014/01/07/meg_megy_a_huzavona_ronaldinhoert/
az állítólagos igényeit - persze fenntartásokkal kezelve - érdemes elolvasni. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-06, 22:27 | |
| A sokat emlegetett Nainggolan Romaba igazol. | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-05, 15:31 | |
|
én előre félek emiatt
_________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
.bb. Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-05, 15:26 | |
| - kilopo írta:
Evra nagy igazolás lenne, de nem hiszem, hogy elhagyná az MU-t. Ha mégis, akkor vagy visszavonul, vagy hazamegy Franciaországba. Egyébként ő bal hátvédet játszik, szóval nem wing back.
Baines-re szerintem rámegy a MU Evra helyett. érdekes, hogy még Vidic és Ferdinand szerződése is lejár. | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-04, 20:53 | |
| Lewa a Münchené, de ez szerintem senkit nem lepett meg igazán. Matuidire viszont rámehetnénk, szépséges fekete férfi! _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-04, 14:11 | |
| - Krisz írta:
Evra nagy igazolás lenne, de nem hiszem, hogy elhagyná az MU-t. Ha mégis, akkor vagy visszavonul, vagy hazamegy Franciaországba. Egyébként ő bal hátvédet játszik, szóval nem wing back. Én egy mocsok jó embert vennék a bal oldalra, de nem hiszem, hogy ez télen lehetséges (véges pénzösszeggel). Ez persze azzal járna, hogy kwadcsi sokkal kevesebbet lenne a pályán, amit egyetlen jóérzésű buzi sem akarhat Továbbá ugye felmerül a kérdés, hogy Conte továbbra is a 3-5-2 ben gondolkozik-e, mert ha nem, akkor más hiányposztok is felmerülhetnek. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-04, 13:29 | |
| Off: De Laurentiis januárban is költ, 13 millióért veszi meg Lyonból Gonalons-t. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
|
| |
| Bevásárlóközpont | |
|