Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+20
CsT
sneco7
juventute
_Tyler
.bb.
DartagnanX
simoon
s4tch
Krisz
kilopo
zetterberg40
bombahoppa
virracocha
rakkenroll
baggiofan
mbence
tjunior
exchaby
_DREAM_
EsztéNégy
24 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
zetterberg40
Allegri jobbkeze

Bevásárlóközpont - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-05-21, 14:13

Az ellenünk mindkét bl meccsen jól játszó Granit Xhakát 30-35 millió fontért vette meg az Arsenal. Ugye Sanchest is nagyjából ennyiért zsebelte be a Bayern, Andre Gomes ára szintén ebben a magasságban mozog, mint ahogy Pjanics kivásárlási ára detto.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy bárkit is hozunk a középpályára, nem lesz olcsó.
Vissza az elejére Go down
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-05-20, 12:22

ha már szóba került, az új barcelona mez (tervezet) kibaszott jól néz ki:

Bevásárlóközpont - Page 10 Fb_img12

mondjuk fura lenne, ha elkannék - miután végre kimenekítették a ferrarit a fiat/chrysler alól - pont a barcelonának fizetnének súlyos pénzeket.
http://bianconeri.taccs.hu
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-05-20, 12:03

jackie_d írta:
kurva ronda ez a mez

Csatlakozom, szerintem is, és ha mar itt vagyok kidühöngöm magam.
Én amúgy nem ertem, hogy miért olyan nehéz egy nyomorult mezt normalisan megtervezni. A tervezési folyamat szerves része, hogy az adott entitas kulturajaba passzolo, azok motivumait feldolgozo, beepito tervet rakjanak ossze. Ez egy (zebra) csikos mez miert olyan kurva vastagok a csíkok es minek az a vekony feher csík? Ha annyira ujitani akartak akkor miert nem a szabason valtoztattak, hogy ne ugy nezzen ki mint egy sima póló?
A Kappa mezek voltak a legjobbak (a valogatottnal is), persze nyilván megértem, hogy ők nem tudnak és nem fognak akkora lóvét hozzankvagni mint az adidas. Ami viszont szembetűnő, hogy nem fordít egyik orias sem eleg figyelmet a designra, lasd a sarga szamokat feher alapon a Nike mezen amit szezon kozben meg is kellett valtoztatni (mekkor blama) mert annyira elcseszett es olvashatatlan volt. Vagy minden ertelmes tervező a bárcareál mezeken dolgozik?
kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-05-20, 11:29

Nem azt mondom, hogy a legjobb, de azért annyira nem vészes sztem.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-05-20, 10:02

kurva ronda ez a mez
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-05-20, 09:17

morata ezt posztolta az instára:

Bevásárlóközpont - Page 10 13257132_187474891651234_1619233600_n.jpg?ig_cache_key=MTI1MzgyMTI2Mzg4MzIxNzYxOA%3D%3D

ha eddig nem indult volna be a firkászok agya, akkor semmitől. (egyébként van egy ' Very Happy ' szmájli a poszt alatt, szerintem trollkodik a fiú.)
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-05-19, 19:00

zetterberg40 írta:
Ja, Draxlerrel kapcsolatban tévedett, ettől függetlenül az esetek túlnyomó részében valós dolgokat ír. Messze nem a calciomercato és társainak a szintje. Ez esetben viszont azt kívánom, hogy most ne legyen igaza. Sajnálnám Morcit, remélem marad.
Di Marzio ahogy mondod nem a calciomercato vagy TMW szint, de csak ebben az összehasonlításban kedvező a megítélése, neki nem 2% az igazságtartalma, mint a fent említett oldalaknak, hanem mondjuk 6%, max 10, szóval ő sem megbízható, meg úgy egyáltalán, egy embert nem tudnék mondani a sportújságírók köréből aki megbízható lenne, max kevésbé kókler/többször ráhibáz/kevesebbet hazudik stb.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-05-19, 17:09

Ja, Draxlerrel kapcsolatban tévedett, ettől függetlenül az esetek túlnyomó részében valós dolgokat ír. Messze nem a calciomercato és társainak a szintje. Ez esetben viszont azt kívánom, hogy most ne legyen igaza. Sajnálnám Morcit, remélem marad.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-05-19, 16:55

s4tch írta:
zetterberg40 írta:
http://gianlucadimarzio.com/en/eng/juventus-everyone-wants-morata-chelsea-arsenal-manchester-united-and-psg-amongst-interested-clubs/

Hát ez nagyon szomorú... Sad

egyrészt ezeknek a di marzio-féle guruknak egy szavát sem hiszem. di marzio tavaly konkrétan leírta, hogy draxler a juventus játékosa, mindenki mindenkivel megegyezett, aztán jött marotta, aki azt mondta, hogy lófasz sem volt igaz az egészből, illetve allofs is tagadta, hogy egyáltalán előrehaladott tárgyalások folytak volna a juvéval. az olaszok találgatnak, pletykálkodnak, baromságokat hordanak össze, gyakorlatilag az összes újságíró tavaly nyáron lenullázta előttem a hitelét.

másrészt morata számára az angol bajnokságban nincs olyan csapat, amelyik előrelépés lenne a juventushoz képest. szerintem vagy megy vissza a realba (amihez kevés gólt szerez, ezeknek lewandowski kell inkább), vagy fizetünk 20-30 millát, és marad itt.

amen
http://windholz.wix.com/windholz
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-05-19, 16:20

zetterberg40 írta:
http://gianlucadimarzio.com/en/eng/juventus-everyone-wants-morata-chelsea-arsenal-manchester-united-and-psg-amongst-interested-clubs/

egyrészt ezeknek a di marzio-féle guruknak egy szavát sem hiszem. di marzio tavaly konkrétan leírta, hogy draxler a juventus játékosa, mindenki mindenkivel megegyezett, aztán jött marotta, aki azt mondta, hogy lófasz sem volt igaz az egészből, illetve allofs is tagadta, hogy egyáltalán előrehaladott tárgyalások folytak volna a juvéval. az olaszok találgatnak, pletykálkodnak, baromságokat hordanak össze, gyakorlatilag az összes újságíró tavaly nyáron lenullázta előttem a hitelét.

másrészt morata számára az angol bajnokságban nincs olyan csapat, amelyik előrelépés lenne a juventushoz képest. szerintem vagy megy vissza a realba (amihez kevés gólt szerez, ezeknek lewandowski kell inkább), vagy fizetünk 20-30 millát, és marad itt.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-05-19, 16:13

inkabb ez a verzio, minthogy bebukjon a spiler es a nyakunkon maradjon Smile

Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-05-19, 14:58

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-05-15, 11:33

s4tch írta:
az a helyzet, hogy ez az agnelli-marotta vezérkar valószínűleg a legjobb európában. iszonyú jó menedzser mindkettő.

Olyannyira jók, hogy "eltrollkodják" Pjanicsot Rómából?
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-05-11, 11:39

kilopo írta:
Építkezéssel majd talán egyszer eljut erre a szintre is a klub.

meglepő, de az utolsó pénzügyi évet nézve nem állunk sokkal rosszabbul, mint a bayern. írok is majd erről egy posztot a holtszezonban: az ebitda nálunk rekord 110 milla körüli, a bayern 100 alatt van. buzividaléknak magasabb a költségvetésük, de a juventus hatékonyabban működik.

az a helyzet, hogy ez az agnelli-marotta vezérkar valószínűleg a legjobb európában. iszonyú jó menedzser mindkettő.
kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-05-11, 09:19

zetterberg40 írta:
A Bayern egy nap alatt bezsákolta Hummels-t meg az idei benficás ébenfekete csodagyereket. Utóbbiért 35+ milliót fizettek, de állítólag Hummels ára is magas volt (35-40m), annak ellenére, hogy a szerződése egy év múlva lejárt volna.

Nem tartom ezt olyan nagy ügynek. Kicsit olyan ez, hogy én a használtauto.hu-n nézegetem a 10 éves járgányokat, más meg bemegy egy Audi kereskedésbe és megveveszi kilóra, ami kell neki. Más kategória. Építkezéssel majd talán egyszer eljut erre a szintre is a klub.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-05-10, 19:23

Közben Kobráék a fű alatt lezsírozták ezt a Mathias Pereira nevezetű gyereket Brazíliából.

Ezenkívül a holnapi nap folyamán hivatalosan bejelentik Buffon és Barzagli szerződéshosszabbítását 2018-ig.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-05-10, 13:20

A Bayern egy nap alatt bezsákolta Hummels-t meg az idei benficás ébenfekete csodagyereket. Utóbbiért 35+ milliót fizettek, de állítólag Hummels ára is magas volt (35-40m), annak ellenére, hogy a szerződése egy év múlva lejárt volna.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-05-07, 23:30

ffp-n lazítottak kicsit, és egyébként is gumiszabály volt.

ha már cselszki, lehet, hogy conte lesz a főgecink az idei mercato során: elvileg kéri vissza cuadradót, és friss pletykák szerint a real azért vásárolja vissza moratát, hogy aztán eladja a cselszkinek.

azbeszt.hu
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-05-04, 17:18

Azt valaki elmagyarázhatná, hogy a BL-ből kieső, Európából jövőre kimaradó Chelsea, hogyan költhet 150 millió fontot az idei mercaton. Tutira nagy minuszokat okozott ez az év egyrészt a bevetelek amitől elesnek, másrészt Mourinho leléptetési pénze + Hiddink sem olcsó. Azon túl hogy alapvetően kövér büdzséből gazdálkodhatnak igyekeztek gazdasagosan működni. Abramovic biztosan tud írni zsíros csekkeket (bár az olajár azért ebbe is beleszólhat), de idén en pont hogy konzervatív mercatora számítottam saját megfontolásból (plusz ehhez a kerethez nem sok kell amugy sem). Ha meg a külső tényezőket nézzük akkor nekik FFP immunitásuk van?
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-04-30, 18:42

Tudom hogy már most elég vad pletykák indultak el, de ha tényleg leigazoljuk Hameszt akkor én beállok s4tchyhez vonyítva maszturbálni.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-04-28, 18:30

Gomes mellett a mai napon elég rendesen felpörgött ez a Benatia pletyka is. Lehet valóságalapja, pláne a Dortmund mai hivatalos kommunikációja után, miszerint Hummels arra kérte a klubot, hogy engedjék el a Bayern-be.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-04-27, 21:04

Egyre konkrétabb információk jönnek Gomessel kapcsolatban.

http://gianlucadimarzio.com/en/eng/andre-gomes-valencia-president-expected-in-italy-meeting-fixed-with-juventus/
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-04-26, 20:26

zetterberg40 írta:
s4tch írta:
- a középpályára többek között állítólag andré gomest néztük ki. ő kurvajó az alapján, amit láttam belőle.

A GDS szerint Marottáék már nagyjából lezsírozták az érkezését a Valenciaval 25-30 millióért. A szezon végeztével jelentik be.
Nem tudom, mennyire lehet ezt így konkrétan elhinni, de hetekkel ezelőtt már Di Marzio is jelezte, hogy ő Marotta/Paratici fő kiszemeltje a középpályára.

http://gianlucadimarzio.com/en/eng/andre-gomes-agent-expected-in-italy-possible-meetings-with-juventus-napoli/
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-04-25, 19:41

s4tch írta:
elő a zsepikkel:
40 milla a kivásárlási ára, állítólag már járt is a képviselője torinóban, hogy az átigazolásáról tárgyaljon. 19 éves múlt pár hete, és első ránézésre neymar szintű tehetség. vonyítva maszturbálok.

Hát igen ez a Maradona/Ronaldinho/Messi/Neymar flow. A tehetségénél még nyilvánvalóbb, hogy Brazíliában katasztrofális védelme van a csapatoknak. Az ilyen védők miatt azért mindig van bennem egy kis szkepticizmus. És persze csinálni kell neki helyet a csapatban, mert roskadozunk a támadóktól.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-04-25, 17:07

s4tch írta:
elő a zsepikkel:

40 milla a kivásárlási ára, állítólag már járt is a képviselője torinóban, hogy az átigazolásáról tárgyaljon. 19 éves múlt pár hete, és első ránézésre neymar szintű tehetség. vonyítva maszturbálok.
ügyes
http://windholz.wix.com/windholz
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-04-25, 10:54

elő a zsepikkel:

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-04-24, 08:14

s4tch írta:
- a középpályára többek között állítólag andré gomest néztük ki. ő kurvajó az alapján, amit láttam belőle.

A GDS szerint Marottáék már nagyjából lezsírozták az érkezését a Valenciaval 25-30 millióért. A szezon végeztével jelentik be.
Nem tudom, mennyire lehet ezt így konkrétan elhinni, de hetekkel ezelőtt már Di Marzio is jelezte, hogy ő Marotta/Paratici fő kiszemeltje a középpályára.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-04-23, 18:59

s4tch írta:
- van egy lapadula nevű csatár a pescarában. focistához képest sűrű gyerek, 26 éves, és lőtt pár gólt idén. állítólag ő lehet az új cserecsatárunk, bár tartok tőle, hogy beppe csak azért igazolná le, hogy beintsen a napolinak (akik szintén kinézték).

Természetesen ilyet bárkiről lehet vágni, de azért nekem tetszik, nem egy egydimenziós csatár, viszont egyáltalán nincs szükségünk 5. csatárra. Zazát lecserélni rá nem hiszem, hogy sok értelme van, Dybala nyilván más kategória. Most ha Morata helyére jönne ha visszaveszi a real az mindenképp színvonalbeli visszaesés még ha el is hisszük, hogy a jövő sztárját igazoljuk le. Mandzukic Inzaghis góljait biztosan hozná és sokoldalúbb nála, viszont 178 centivel nem hiszem, hogy tudná azt a fizikai jelenlétet biztosítani mint a balkán tahó. A Napolinak minek akarunk beinteni, nincs elég bajuk? Smile (+ha Higany marad akkor nekik is felesleges, Gabbiadini is alig játszik)
___________________________________________________________________________________________________________________________
Közben elgondolkodtam a nyári igazolásokon.
- Meg kell valahogy tartani Cuadradot és Moratat. Cuadradoról lövésem sincs hogy lehetne, viszont ha Moratat a margit amúgy is továbbpasszolná akkor tényleg ki kell fizetni őket.
- A középpályán túl sokan vagyunk, ha Győzit nem akarjuk kirakni a szélre (az egyedüli poszt ahol eddig kiemelkedőt nyújtott) akkor őt el kell passzolni + Kwadcsi/Lemina.
- Caceres nem tudom marad-e, de ő lenne a jolly jokerünk aki sok poszton bevethető, viszont sosem alkalmas rá amikor kellene (sérülések, balfaszságok). Én őt is lepasszolnám.
- Ha Neto sokat siránkozik le lehet cserélni.
- Berardi mezét már varrják.
- Kell egy trequartista (Saponara elég jó vagy Isco féle kell?), egy fiatal jobbhátvéd és egy padozást tűrő minőségi csere középhátvéd.
- Buffon nem úgy tűnik, hogy meg akarna öregedni (voltak ugyan megingásai az utóbbi években), de szerintem ő sem fog 40en túl védeni, lassan az ő pótlásán is el kell gondolkodni - talán ez a legnagyobb dilemma.

+1 Erőnléti edző és koksz nyugatabbról.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-04-22, 23:53

s4tch írta:
vrsaljkót addig mondják, míg megkedvelem. igaz, még nem nagyon láttam jól játszani, szerintem az öreg lichti is jobb nála, nem beszélve az 5 évvel ezelőttiről. bruno peres, na, ő kéne.

ilyeneket is lehet ma olvasni, hogy:
- pogba hosszabbítani fog, szeretne maradni
- moratáért újabb 25 millát kínálnánk, ezzel a real kb. pénzénél lenne (ott tartana, mintha visszavennék, majd eladnák egy valag pénzért angliába). ha nem sikerül megegyezni, jöhetne cavani (szerintem rá esélyünk sincs).
- zaza nem túl elégedett a játékperceivel, menne angliába, jöhetne berardi a helyére. kurvára más poszt, de ha úgy nézzük, hogy zaza, mandzu és morata mind prima punták, nem ártana némi frissítés, pláne, hogy puli maradásáról egyelőre szó sincs. egyébként csípem zazinnyót, én inkább mandzut engedném el (akit szintén csípek).
- van egy lapadula nevű csatár a pescarában. focistához képest sűrű gyerek, 26 éves, és lőtt pár gólt idén. állítólag ő lehet az új cserecsatárunk, bár tartok tőle, hogy beppe csak azért igazolná le, hogy beintsen a napolinak (akik szintén kinézték).

Ha Zlatan hosszabbít én Cavani helyében tutira elhúznék a picsába. Az oké, hogy Zlatan mellett ő nem lehet center, Zlatan helyett meg végképp nem, "szélsőként" viszont lehúzza a karrierjét a WCn, kb bármely más csapatban a világon ő lehetne a center aki köré épül csapat. Bele is fásult egy kicsit szerintem ebbe a helyzetbe, pont ezért nem is hoznám. Zazanak bőven van hova fejlődnie (első körben abban, hogy nem kap 20 percentként sárgát), az utolsó 3 meccset végig is játszhatja. Nekem amúgy nem úgy tűnik, mintha elvágyódna, én csípem, de nem véletlenül 4. számú csatár, leszegett fejjel kell vért izzadnia edzésen és a meccsen, hogy ez változzon.
Berardi idén nem tűnik olyan balhésnak, mint az előző években, mindenképp megérett a Juvera. Ha Cuadradot sikerül valahogy megtartani (kin múlik ez?), akkor elég brutál 433at lehetne velük nyomni, de szerintem amúgy előbb-utóbb középre lesz tolva a srác.
Én Vrsaljkot csípem, mondjuk egyedül az első meccsen amin láttam játszott jól, Bruno Peressel nekem egyedül a lúzer mentalitása nem tetszik, de tény, hogy vadállat.

Egyébként a pletykák már most kiborítanak, pedig még a szezon se ért véget, aztán EB majd uborkaszezon... Rolling Eyes
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-04-22, 22:17

vrsaljkót addig mondják, míg megkedvelem. igaz, még nem nagyon láttam jól játszani, szerintem az öreg lichti is jobb nála, nem beszélve az 5 évvel ezelőttiről. bruno peres, na, ő kéne.

ilyeneket is lehet ma olvasni, hogy:
- pogba hosszabbítani fog, szeretne maradni
- moratáért újabb 25 millát kínálnánk, ezzel a real kb. pénzénél lenne (ott tartana, mintha visszavennék, majd eladnák egy valag pénzért angliába). ha nem sikerül megegyezni, jöhetne cavani (szerintem rá esélyünk sincs).
- zaza nem túl elégedett a játékperceivel, menne angliába, jöhetne berardi a helyére. kurvára más poszt, de ha úgy nézzük, hogy zaza, mandzu és morata mind prima punták, nem ártana némi frissítés, pláne, hogy puli maradásáról egyelőre szó sincs. egyébként csípem zazinnyót, én inkább mandzut engedném el (akit szintén csípek).
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2016-04-22, 21:34

Basszus, Conte még a végén tényleg nem adja Pulit.
Elvileg Marottáék egyik nyári prioritása lesz Licht utódjának megtalálása. Vrsaljko és Widmer a két jelölt, a reálos Danilora kevés az esély. Amúgy szerintem a horvát nem lenne rossz.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
10 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: