| Bevásárlóközpont | |
|
+16s4tch CsT LeRoi10 _Tyler _DREAM_ laac kilopo EsztéNégy bombahoppa virracocha simoon tjunior Petike007 sneco7 rakkenroll exchaby 20 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 16:43 | |
| - _DREAM_ írta:
És miert nem kerunk erte mondjuk 80 misit? Skacok, miután eladtuk Sanrot A Cselszkíj-nek, még Bonu is megy. Skandalum. Eldöntöttem, hogy pletykákra nem reagálok. Megvárom a tényeket. Viszont, ha a világ legjobb hátvédjét eladjuk 30M-ért akkor Marrottát egy talicska majom tossza meg. De legalább küldjük el a retekbe. Többször állítottam, hogy ez a mentalitás, amit Matolcsy csinál káros. Ha nagy klub vagyunk csináljunk is úgy. Nem fiókcsapat vagyunk, vagy nevelő egyesület, hanem a világ egyik legnagyobb és leggazdagabb klubja. Nem mondhatunk olyat, hogy aki menni akar menjen, példát kell statuálni, mert emiatt vagyunk örök looserek. Ha kell, rohadjon 2 évet a padon, de a többieket nem bátorítja, hogy 2 szem mogyoróért távozzanak, mert többet adnak. Marrotta takarodj! | |
|
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 16:33 | |
| - tjunior írta:
- Én igazából egy dolgot nem értek, ha már tavaly ment volna és csak a gyerek miatt maradt akkor miért hosszabbított szerződést? Ez nekem nem kerek.
És miert nem kerunk erte mondjuk 80 misit? | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 16:26 | |
| Én igazából egy dolgot nem értek, ha már tavaly ment volna és csak a gyerek miatt maradt akkor miért hosszabbított szerződést? Ez nekem nem kerek. | |
|
| |
simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 16:26 | |
| nekem nagy kedvencem Bonu, ám valami eltört benne ez világos volt a a lelátóra baszás után ha menni akar menjen, de az biztos h rettenetes csalódás lenne, kialakította a képet magáról, hogy juventusért megtesz mindent erre most ezek a hírek... baromira nem koser, pláne ha "csak" az edzővel van baja
én magasról letojom ki megy ki jön, az én csapatom, viszont bármi baja van most kiderülhet nem a mi emberünk, persze nem lehet mindenki Alex aki faszkalap úr szopatásait is bírta... | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 16:13 | |
| Allegri spoke of the falling out between the two and the reasons for excluding Bonucci for the Champions League match against Porto last season. “At that particular moment it was the right thing to do,” Allegri told Sky. “There are times when you should turn a blind eye and times when you have to have your eyes wide open and in that moment Leo was wrong. “I was wrong too, and in fact I punished myself and Leo was left out. It was an important and decisive game and even if we’d lost we’d have had the strength to win 10 more. “We played a good game against Porto and then after two days Bonucci came back, because he’s an important player, an extraordinary player and above all he has to understand that he’ll be the future leader of the Juventus dressing room.” Allegri interjú a BL döntő után 10 nappal. És ez interjú volt, nem pedig újságírói kitaláció. Ezek szerint nem értette meg a nyaralása alatt vagy fel nem tudom fogni mi a fasz történik. 40 millió??! A Lóma a stuttgarti zokniárust adta tovább 35 millióért Angliába. Mi meg bajnokesélyest csinálunk a Milanból. De még ha el is engedjük, megint mi a faszért úgy, hogy nincs meg az utódja. Ugyan ez volt Vidal, Pogba és Alves eladásakor is. A Bayern 1 nappal Douglas eladása előtt bejelenti Hámeszt sokkal kedvezőbb feltételekkel...stb... Minden normális elit helyen ha már egyszer kulcsembert adnak el, azt csak úgy ha van már utód. Építsük fel Caldarát és Ruganit, meg DS-t is mégegyszer. Nincs ezzel semmi gond, de akkor menjen a Malac meg Khedira is. Aztán építsük újra ezt az egészet. Kicsit olyan a hangulat a klubnál, hogy majd Allegri valahogy megoldja. Kurvára elkeseredtem. Holnap indulunk az (álca)asszonnyal nyaralni, már most sajnálom szegényt A kurva életbe. | |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 16:03 | |
| Ez esetben azonnal kell Caldara. | |
|
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 16:03 | |
| Megbaszhatja a k. anyját ha elmegy oda, a vezetéssel együtt. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 15:58 | |
| Felháborító, hogy a hírek szerint meg Marottáék fognak engedni Bonu árából, mivel a milan nem hajlandó Ds 15 milliós árából, miközben 10-nél többre nem tartja a Juve.
Én nem tudom mi folyik itt, de kurva nagy a gáz. Ezt így ebben a formában nem teheti meg a vezetőség. Kajak palira veszi őket egy jöttment kínai. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 15:53 | |
| - zetterberg40 írta:
- Bankár csávó szerint:
- tavaly mennie kellett volna, a gyerek betegsége tartotta vissza - Allegrivel nem oldódott a feszültség, annak ellenére, hogy a klub az ellenkezőjét állítja - a cardiffi döntőben tényleg nekieshetett Barzanak és Dybalanak, valszeg Alvesszel együtt keltették a hangulatot az öltözőben - kvázi menni fog, és azért milan, mert a család nem akarja elhagyni Olaszországot előbb olvastam én is. nem nagyon jutok szóhoz. ha a chelsea/city vinné, szarnék rá, de ez így elfogadhatatlan. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 15:53 | |
| - LeRoi10 írta:
- ...mindenfele már tényként kezelik azt, hogy a Milan ajánlatott tett.
az egy dolog, viszont állítólag meg is egyezett a két klub. mi a faszom, a kezdőből engedünk át éppen csúcson lévő embert a milanhoz, áron alul? vagy az év kacsája, vagy az évtized legrosszabb biznisze. bonucci kurvajó a pályán és vezér az öltözőben, simán bajnokesélyest csinálna a milanból. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 15:50 | |
| Bankár csávó szerint: - tavaly mennie kellett volna, a gyerek betegsége tartotta vissza - Allegrivel nem oldódott a feszültség, annak ellenére, hogy a klub az ellenkezőjét állítja - a cardiffi döntőben tényleg nekieshetett Barzanak és Dybalanak, valszeg Alvesszel együtt keltették a hangulatot az öltözőben - kvázi menni fog, és azért milan, mert a család nem akarja elhagyni Olaszországot | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 15:42 | |
| - Krisz írta:
Zamparinit felvehetnénk felőlem, a negotiationt vihetné Marotta helyett. Scoutnak elmenne, de az edzőkérdést nem tenném a munkakörébe! | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 15:42 | |
| - zetterberg40 írta:
- Tárgyalások folynak a felek között, úgyhogy nincs miről beszélni azt hiszem. Agrestinek hiszek, ő is hozza a sztorit. Ráadásul nevetségesen kis összegről van szó.
Ha bekövetkezik, bennem egy világ dől össze. Bonucci minden eddigi érdemét ez esetben lehúzza a wc-n. Úgy ahogy megemészteném a külföldi váltást, mondván itt volt évek óta, nem jött össze a bl győzelem stb. Több pénzt, új motivációt akar, de ez így ebben a formában nem járja.
Másrészt akkor a klubról is bizonyítványt állít ki, ha eladják a kínaiaknak. Digby ide vonatkozó véleményével értek egyet abban az esetben: https://mobile.twitter.com/Adz77/status/885476492704186368 https://mobile.twitter.com/Adz77/status/885476783088422912 Nem akarom elhinni. Az égvilágon semmi ráció nincs ebben az egészben. Malacban sem volt, de ott legalább az eladó fél járt jól . Ha van egy kis igazság is az egészben az ár még mindig nevetséges. 6-szoros olasz bajnokról van szó, aki Bl döntőkben, Eb döntőben játszott, 70-szeres olasz válogatott és nem is öreg, csak 30 éves. Ha igaz, remélem Conte felcsapja a telefont és 70 misiért viszi, Azpilicuetat úgyis megvenné a Barca. Persze szerintem semmi értelme az egésznek, de ijesztő, hogy mindenfele már tényként kezelik azt, hogy a Milan ajánlatott tett. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 15:34 | |
| Tárgyalások folynak a felek között, úgyhogy nincs miről beszélni azt hiszem. Agrestinek hiszek, ő is hozza a sztorit. Ráadásul nevetségesen kis összegről van szó.
Ha bekövetkezik, bennem egy világ dől össze. Bonucci minden eddigi érdemét ez esetben lehúzza a wc-n. Úgy ahogy megemészteném a külföldi váltást, mondván itt volt évek óta, nem jött össze a bl győzelem stb. Több pénzt, új motivációt akar, de ez így ebben a formában nem járja.
Másrészt akkor a klubról is bizonyítványt állít ki, ha eladják a kínaiaknak. Digby ide vonatkozó véleményével értek egyet abban az esetben: https://mobile.twitter.com/Adz77/status/885476492704186368 https://mobile.twitter.com/Adz77/status/885476783088422912 | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 15:34 | |
| Az megvan mindenkinek, hogy a Bayern kötelesség nélküli opcióval vette kölcsön Hámeszt 10+35 millióért ? Nekünk Costára kötelező opciónk, a 40 milliót 2 részletben fizetjük majd. Így még humorosabb az egész. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| |
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 15:16 | |
| - Krisz írta:
És milyen poszton játszik Ferrero? Kabalafigurának jó lenne (be se kellene öltöztetni) , de az is lehet, hogy kardiológus! Ezek az olasz elnökök mindenhez értenek! | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 15:11 | |
| - CsT írta:
- Schick közben újra orvosin, állítólag jött vele a szőrmókelnök is Jó lenne ma őt is bezsákolni!
És milyen poszton játszik Ferrero? | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 14:52 | |
| | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 14:51 | |
| Schick közben újra orvosin, állítólag jött vele a szőrmókelnök is Jó lenne ma őt is bezsákolni! | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 14:48 | |
| már olyanokat ír a calciomercato, hogy bonucci sietteti a transzfert, mert el akar menni a milannal a kínai túrára bazmeg, ez az elmútnyócév legnagyobb kacsája. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 14:39 | |
| - CsT írta:
Én a malac transzfer óta érzem azt, hogy itt már bárki bárhová elmegy.... Jó de nincs kivasarlasi opcio, nekünk meg főleg az idei mercato utan lennie kell annyi eszunknek hogy nem adjuk el a Milannak, Olaszorszagon belul azert pont velunk nem lehet versenyezni fizetesek teren. Amugy meg ordas kamu az egész nem kell az ilyenekkel foglalkozni. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 14:08 | |
| - _DREAM_ írta:
Nekem is ez a bajom ezzel a bejegyzéssel, de nem tudom elképzelni hogy elmenjen a Milanba. Bár Capello óta már nem áltatom magam.. Én a malac transzfer óta érzem azt, hogy itt már bárki bárhová elmegy.... | |
|
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 13:52 | |
| - _Tyler írta:
hát egy szót sem ejt a Juventusról a bejegyzésben, a felkészülést meg gondolom, a szerződése értelmében el kellett kezdenie. nekem egyáltalán nem arról szól ez a bejegyzés, hogy biztosan marad Nekem is ez a bajom ezzel a bejegyzéssel, de nem tudom elképzelni hogy elmenjen a Milanba. Bár Capello óta már nem áltatom magam.. | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 13:23 | |
| - _Tyler írta:
hát egy szót sem ejt a Juventusról a bejegyzésben, a felkészülést meg gondolom, a szerződése értelmében el kellett kezdenie. nekem egyáltalán nem arról szól ez a bejegyzés, hogy biztosan marad Jaj igen, a firkászok is beleálltak abba, hogy sehol egy Juve mez, se egy juve hashtag. | |
|
| |
_Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 12:42 | |
| - tjunior írta:
- https://www.instagram.com/p/BWem134Fas7/
Ilyenkor gondolom azt, hogy leszophat bő nyállal az összes szarkavaró zukfirkász, di marzioval az élen. hát egy szót sem ejt a Juventusról a bejegyzésben, a felkészülést meg gondolom, a szerződése értelmében el kellett kezdenie. nekem egyáltalán nem arról szól ez a bejegyzés, hogy biztosan marad | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 12:40 | |
| - s4tch írta:
az nem egy nyilatkozat, hanem egy sportitalia (lófasz forrás amúgy) által "elcsípett" mondat. nem nyilatkozott senkinek az ügynök, és ha tényleg mondta is azt, hogy "dolgozunk a klubváltáson", akkor sem biztos, hogy bonucciról beszélt. van egy valagnyi másik ügyfele, közülük nem egy váltott, válthat klubot a nyáron.
https://www.transfermarkt.com/alessandro-lucci-wsa/beraterfirma/berater/529 A listát olvasva nem tudok másra gondolni, mint hogy Vucinic visszatér! Végre! Egyébként én is simán kinézem a firkászokból, hogy Bertolacciról és a genovai visszatérésől beszélt, majd egyik mondatban nem mondta ki a nevét, a mondatot kiemelve ráhúzták Bonura. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 12:15 | |
| Csikket ezekben a percekben vizsgálják újra. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 11:04 | |
| Arról nincs még bővebb, hogy miért engedtük el a Mexikói utat? | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 11:01 | |
| https://www.instagram.com/p/BWem134Fas7/
Ilyenkor gondolom azt, hogy leszophat bő nyállal az összes szarkavaró zukfirkász, di marzioval az élen. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-13, 10:46 | |
| - zetterberg40 írta:
- Bonucci ügynökének a nyilatkozata megvan? Football-italian olvasható.
Csak Bonuccinak felejtettek el szólni hogy megy a Milanba. Ő szépen bebattyogott az edzőtáborba nyomott magáról egy full instagram-twitter-édesfaszom kollekciót majd beállt edzeni. Calma. Ne foglalkozzatok az ilyen Di Marzio féle bohócokkal. Tavaly láttam élőben ahogy leforgatott egy video hírt, erről a fickóról nekem Saul Goodman/Jimmy McGill jutott eszembe (aki néz Better Call Sault annak ez mondani fog valamit), mint amikor egy reklámfilmet forgat éppen. Szerintem egy az egyben ugyanaz a simlis karakter és a többi megmondóember sem különbözik tőle. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
|
| |
| Bevásárlóközpont | |
|