Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+16s4tch CsT LeRoi10 _Tyler _DREAM_ laac kilopo EsztéNégy bombahoppa virracocha simoon tjunior Petike007 sneco7 rakkenroll exchaby 20 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-20, 09:04 | |
| Meg az időrendi sorrendet jó lenne betartani. Szóval először pózoljon az új jobb bunkó vigyorogva a mezzel, aztán bontsuk fel Alves szerződését, ne az legyen, hogy Alvest elengedjük, aztán majd aug 30.-án igazoljunk valakit aki sehova nem kell (Hernanes effektus). | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-20, 08:55 | |
| - CsT írta:
- Számomra elfogadhatatlan dolgok ezek a szerződés felbontások. Ez üzlet basszameg. Oké, hogy 1 év van a szerződéséből, de egy világklasszis játékost ne adjunk már oda ingyen egy riválisnak, főleg ne olyannak aki kétszer gazdagabb mint mi. Ennek kurva szar üzenete van mind a játékosok mind a többi klub felé. Oké Alvesnek sokat köszönhetünk az elmúlt szezonért, de megkapta érte a fizuját, nem értem miért kell tovább jótékonykodni vele.....a másik probléma a pótlása, ha De Sciglio jön, akkor hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy jövőre újra Lichti lesz a kezdő jobb bekk. Éljen!
A N'zonzi ügy meg tűnik zátonyra futott, mert az Espanyol 1 dekát se akar engedni a 40 millás árból... Lichti tutira nem lesz többet #1 jobbhatvéd, tavaly bantoan kilogott a csapatból, ősszel a BLbeb se biztunk benne, nem tudom elkepzelni hogy ugy igazolnank, hogy ő legyen a kezdo. Junius közepén boven van még ideje Marottanak akarkit leigazolni. Ahogy korabban írtam, én Szandi sztorira számítok és ebben bőven benne van az is, hogy Conti hirtelen kepbe kerül lebasszuk érte a pénzt az asztalra és pikk-pakk hozzank kerül. Ha a klub hitvallasat nézzük, akkor egy fiatal olasz tehetség pont beleillene Conti és DS is (Max knows), hirtelen nem tudnek mondani realisan mozdithato jobbhatvedet hosszu tavu perspektivaval. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-20, 08:42 | |
| - LeRoi10 írta:
Ennyire érte meg Llorrentét is ingyen elengedni. Aztán még tovább is adták 6,5 millióért a Cardiffnak... Nem mindenben vagyunk profi csapat. Míg Madridban arról volt szó, hogy a fél csapat többet akar játszani, és boldogtalan évek óta, nem engedtek el senkit és nyertek egy BL-t. Kiegészítő emberekről van szó, nem a csapat gerincéről. Ezzel szemben mi évről évre, eladjuk a legjobbjainkat, az első szóra. Mi az, hogy nem lehet itt tartani egy játékost, akinek élő szerződése van. Milyen üzenet értéke van ennek? Ha valaki köhint, hogy máshol több a pénz, és élete álma volt gyerek kora óta Mancicis pizsiben rohangálni, egyből eladjuk ráadásul áron alul. Megteszik, mert megtehetik. Ezzel szemben, ha valakit hagyunk a padon vagy a lelátón rohadni, azzal példát statuálunk. B...Vidal is amennyiért ment az nettó vicc volt. Pogba eladása is azért sikerült, mert a Pizzás hajtotta a jutalékát. Marotta egy fantasztikus szakember, aki egy közép csapat szintjén maradt. Ahová tartunk oda ez már kevés. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-20, 08:07 | |
| - CsT írta:
- Számomra elfogadhatatlan dolgok ezek a szerződés felbontások. Ez üzlet basszameg. Oké, hogy 1 év van a szerződéséből, de egy világklasszis játékost ne adjunk már oda ingyen egy riválisnak, főleg ne olyannak aki kétszer gazdagabb mint mi. Ennek kurva szar üzenete van mind a játékosok mind a többi klub felé. Oké Alvesnek sokat köszönhetünk az elmúlt szezonért, de megkapta érte a fizuját, nem értem miért kell tovább jótékonykodni vele.....a másik probléma a pótlása, ha De Sciglio jön, akkor hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy jövőre újra Lichti lesz a kezdő jobb bekk. Éljen!
A N'zonzi ügy meg tűnik zátonyra futott, mert az Espanyol 1 dekát se akar engedni a 40 millás árból... Ennyire érte meg Llorrentét is ingyen elengedni. Aztán még tovább is adták 6,5 millióért a Cardiffnak... | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-20, 06:49 | |
| Számomra elfogadhatatlan dolgok ezek a szerződés felbontások. Ez üzlet basszameg. Oké, hogy 1 év van a szerződéséből, de egy világklasszis játékost ne adjunk már oda ingyen egy riválisnak, főleg ne olyannak aki kétszer gazdagabb mint mi. Ennek kurva szar üzenete van mind a játékosok mind a többi klub felé. Oké Alvesnek sokat köszönhetünk az elmúlt szezonért, de megkapta érte a fizuját, nem értem miért kell tovább jótékonykodni vele.....a másik probléma a pótlása, ha De Sciglio jön, akkor hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy jövőre újra Lichti lesz a kezdő jobb bekk. Éljen! A N'zonzi ügy meg tűnik zátonyra futott, mert az Espanyol 1 dekát se akar engedni a 40 millás árból... | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-20, 00:03 | |
| pont ezért írtam én az ilyen esetekben megengedő vagyok cserébe ha valakit meg akarunk tartania teszem azt SándorSándor vagy Bonucci és minden ajánlatot visszadobunk akkor lenne egy jó kép: juve nagyvonalú de kemény csapat (ez a szurkolók álma, ám ki tudja mi megy igazából a klub wc-ben)
ne feledjük, soha a büdös életben nem fogunk belátni a menedzsment irodájába
én Zizuval vesztettem el a szüzességem és hát ott se a szurkolóknak lett igazuk végül Nedved sokkal nagyobb klubikon lett a szememben | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 23:31 | |
| - simoon írta:
én pont leszarom, hozott egy rakat pénzt a BL-ben de sose lesz a csapatunk tagja, jót turnézott itt hasznunkra is volt, de neki ezek szerint nem itt van a helye ingyen jött, ingyen megy mégis jól jártunk Itt nem ezen van a hangsúly. Alves eladásából sokat nem nyerhettünk volna, bár az a 6-8 millió, amit esetleg kaphattunk volna, is valami. Llorentet is eladhattuk volna korábban legalább annyiért, erre inkább ugyanezt az utat választottuk. Kicsit lehetnénk erélyesebbek, és megmondhatnánk egy játékosnak, hogy legalább ennyit tegyenek le érte, akkor mehet. Akit pedig mindenképpen meg akarunk tartani, azt ne engedjük el. Két döntőt játszottunk az utóbbi három évben, ennek tudatában ezt megengedni hiba. Komoly ráfizetés lesz a pótlása, és korántsem biztos, hogy a teljesítménye elegendő lesz. Aurier is konkrét jelölt, mondjuk én neki örülnék...feltéve, ha viselkedik is tudna, mert egyébként ő elfogadható áron kifejezetten jó választás lenne. | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 22:01 | |
| - zetterberg40 írta:
- Úgy néz ki, hogy a klub felbontja Alves szerződését a játékos kérésére. Ingyen távozhat.
én pont leszarom, hozott egy rakat pénzt a BL-ben de sose lesz a csapatunk tagja, jót turnézott itt hasznunkra is volt, de neki ezek szerint nem itt van a helye ingyen jött, ingyen megy mégis jól jártunk | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 20:21 | |
| - zetterberg40 írta:
- Úgy néz ki, hogy a klub felbontja Alves szerződését a játékos kérésére. Ingyen távozhat.
Mi szeretünk ingyen és két marék mogyoróért elengedni játékosokat. Ez a mi hitvallásunk. Cserébe minket mindenki torokra kap, ha valakit szeretnénk. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 20:18 | |
| Úgy néz ki, hogy a klub felbontja Alves szerződését a játékos kérésére. Ingyen távozhat. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 17:22 | |
| A pizzás közben tisztára akarja mosni Donnát, azt állítja, halálosan fenyegették őt a Milannál! | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 14:13 | |
| - tjunior írta:
Allegri azt mondta a védelem rendben van, akkor lesz érkező, ha valaki távozik. Na most valaki nagyon úgy tűnik távozik. Kell egy jobbhátvéd. Ebből lehet válogatni. https://www.transfermarkt.com/spieler-statistik/wertvollstespieler/marktwertetop/plus/0/galerie/0?ausrichtung=alle&spielerposition_id=5&altersklasse=alle&land_id=0&yt0=Show Marrottát ismerve rábeszéli Lahm-ot a folytatásra! Meglenne az idei "ingyenérkező". Amúgy rá kellene menni Contira, gondolom az U21-es eb miatt még nem írt alá a Milanhoz. Sidibé is jó lenne, csak gondolom érte bankot kellene robbantani. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 14:07 | |
| - Krisz írta:
Én vele kapcsolatban sem hallottam semmit a vezetők szájából. Allegri azt mondta a védelem rendben van, akkor lesz érkező, ha valaki távozik. Na most valaki nagyon úgy tűnik távozik. Kell egy jobbhátvéd. Ebből lehet válogatni. https://www.transfermarkt.com/spieler-statistik/wertvollstespieler/marktwertetop/plus/0/galerie/0?ausrichtung=alle&spielerposition_id=5&altersklasse=alle&land_id=0&yt0=Show | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 13:42 | |
| Szandit illetően Marotta szavai zavaróak: elutasítottuk a Chelsea ajánlatát, de a játékos akarata dönt. Remélem ezzel nem arra céloz, hogy Szandi menni akar.
Jó lenne, ha inkább a TS féle szerződéshosszabbításos verzió bizonyulna igaznak. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 13:42 | |
| - s4tch írta:
attól tartok én is. Én vele kapcsolatban sem hallottam semmit a vezetők szájából. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 13:22 | |
| - zetterberg40 írta:
- Szerintem De Sciglio jön.
attól tartok én is. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 13:17 | |
| - tjunior írta:
- Semmi konkrétum nincs erről. Marrotta annyit mondott, hogy elutasítottunk egy giga ajánlatot a Cheleseatól, Sándor csak akkor megy ha ő akarja.
Persze a pletykagyártók beindultak. Azzal nyilván nem tudnak mit kezdeni, hogy elutasítottuk az ajánlatot érte, de hírt mindenképpen kreálni kell. Tehát Sándor menni akar. A Chelsea újabb ajánltra készül. Már ki is néztük az utódját. Összeszedik ki iránt érdeklődünk mert Sándor lelép, tutifrankó, így görbüljek meg. Valamelyik "szakértő" értsd pletykagyártó faszpörgetyű elmondja a szarkavaró rádióban, hogy ő mint mercato szakértő biztos forrásból tudja hogy Sanyi már házat keres Londonba. Agent Johnny likevadász twitter-huszár szerint Alex elkezdte követni iwiwen a Chelsea portását. stb. stb. http://www.fourfourtwo.hu/hirek/anglia/premier-league/arsenal/mbappe-lajkolt-az-arsenal-szurkolok-megorultek Valóban hír lehet abból, hogy ki mit lájkol a facsén. Újságírás, vagy amit akartok. Bocsi, ha egy kicsit off, de blog buli volt? http://24.hu/kulfold/2017/06/19/lehetetlen-szexpozban-halt-meg-a-perverz-ferfi/ | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 11:54 | |
| Mélyen belül tudtam, de a BL-döntő, és az elmúlt pár hét (pletykák ide, pletykák oda), jól letörték a szarvam. Kurva messze vagyunk a Real-Barca duótól.Talán messzebb, mint két éve. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 11:50 | |
| - Krisz írta:
- Arra kivancsi leszek, hogy Alves helyett kit hozunk. Higany üzenete után szerintem nem kétséges hogy megy. Kölcsönjátékosok közül egyedül Lirola jöhet szóba, de ő még túl zöld, ezért nem fog jönni. Másról konkrétumra nem emlékszem (értsd rákérdeztek Marottanal vagy Allegrinél és vakkantott rá valamit). Én hasonló dealre számítok, mint amit Szandival nyomtunk - olyan gyorsan jött képbe és igazoltuk le, hogy a firkászoknak nem is volt ideje igazi faszságokat összehordani.
Amúgy azt jó lenne megfejteni, hogy itt miért hülyül meg minden harmadik játékos. Ez a Cancelo nem rossz, de mivel portugál és benficas a múltja, tippre tuti Mendeshez tartozik, azt meg nem erőltetném. Szerintem De Sciglio jön. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 11:28 | |
| - tjunior írta:
- Igazán egyeztethetnének, mert máshol meg az van, hogy Verratti érkezése miatt leigazoljuk Rakiticet.
az egyik a mundo deportivo, a másik meg gondolom a marca. jól van ez így, virágozzék minden virág! | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 11:11 | |
| Arra kivancsi leszek, hogy Alves helyett kit hozunk. Higany üzenete után szerintem nem kétséges hogy megy. Kölcsönjátékosok közül egyedül Lirola jöhet szóba, de ő még túl zöld, ezért nem fog jönni. Másról konkrétumra nem emlékszem (értsd rákérdeztek Marottanal vagy Allegrinél és vakkantott rá valamit). Én hasonló dealre számítok, mint amit Szandival nyomtunk - olyan gyorsan jött képbe és igazoltuk le, hogy a firkászoknak nem is volt ideje igazi faszságokat összehordani. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 11:05 | |
| - s4tch írta:
- és a legjobb: miután verrattival mégsem sikerült megegyezni, a barca vinné pjanicsot
Igazán egyeztethetnének, mert máshol meg az van, hogy Verratti érkezése miatt leigazoljuk Rakiticet. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 11:04 | |
| - s4tch írta:
- ma reggeli sajtószemle:
- kwadcsi menni akar - neto is - licht is mehet, ha jön jó ajánlat - cuadrado a piacon - alves 100%, hogy távozik (a tegnapi faszsága után nem is bánom, kis pöcs) - szandi szintén menne - lemina több lehetőségre vágyik - és a legjobb: miután verrattival mégsem sikerült megegyezni, a barca vinné pjanicsot
és ez csak a mai nap. bonuccit, dybalát nyilván már rég eladták a firkászok. bejövő oldal: - koszta 40 milla lesz - alves helyére bellerin 40 milláért (muhaha), cancelo meg még valaki esélyes
eddig elég tuti a nap, és még csak fél 11 van. Én pl olyanokat is olvastam reggel, hogyha összejön Verratti a Bárcának akkor Rakitic jönne hozzánk Ja és ismét leporolták Matuidit, aki Zombi alternatívája lenne. Végül a legjobb Raiola állítólag nekünk adná el legszívesebben Donnát! Le kellene szoknom a reggeli kávé közben hírolvasásról. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 10:46 | |
| az a baj, hogy az újságok mindenre találnak ésszerűnek tűnő magyarázatot. ha csak cuadradót nézzük: megvesszük costát és keitát, ennyi lehetősége sem lesz játszani, nem akar egyértelmű csereember lenni, illetve allegri is kiábrándult belőle a tavaszi gyenge formája miatt. elképzelhető forgatókönyv, ugye? | |
| | | _DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 10:43 | |
| - s4tch írta:
- ma reggeli sajtószemle:
- kwadcsi menni akar - neto is - licht is mehet, ha jön jó ajánlat - cuadrado a piacon - alves 100%, hogy távozik (a tegnapi faszsága után nem is bánom, kis pöcs) - szandi szintén menne - lemina több lehetőségre vágyik - és a legjobb: miután verrattival mégsem sikerült megegyezni, a barca vinné pjanicsot
és ez csak a mai nap. bonuccit, dybalát nyilván már rég eladták a firkászok. bejövő oldal: - koszta 40 milla lesz - alves helyére bellerin 40 milláért (muhaha), cancelo meg még valaki esélyes
eddig elég tuti a nap, és még csak fél 11 van. Teljesen reális hogy Pumuklit el akarjuk adni. A Leminás mondjuk lehet pont igaz. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 10:36 | |
| ma reggeli sajtószemle: - kwadcsi menni akar - neto is - licht is mehet, ha jön jó ajánlat - cuadrado a piacon - alves 100%, hogy távozik (a tegnapi faszsága után nem is bánom, kis pöcs) - szandi szintén menne - lemina több lehetőségre vágyik - és a legjobb: miután verrattival mégsem sikerült megegyezni, a barca vinné pjanicsot
eddig elég tuti a nap, és még csak fél 11 van. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 10:24 | |
| - zetterberg40 írta:
- A hétvége nekem kimaradt a hírek követését illetően, ezért kérdezném: Szandi tényleg menni akar?
Mondjuk az is érdekes lesz, ha a komplett jobb szárny távozik (Alves, Licht, Pumukli). Akkor megint ott tartanánk, hogy a szezon első fele rámegy az építkezésre. Állandóság nuku, csak a szokásos mókuskerék. Semmi konkrétum nincs erről. Marrotta annyit mondott, hogy elutasítottunk egy giga ajánlatot a Cheleseatól, Sándor csak akkor megy ha ő akarja. Persze a pletykagyártók beindultak. Azzal nyilván nem tudnak mit kezdeni, hogy elutasítottuk az ajánlatot érte, de hírt mindenképpen kreálni kell. Tehát Sándor menni akar. A Chelsea újabb ajánltra készül. Már ki is néztük az utódját. Összeszedik ki iránt érdeklődünk mert Sándor lelép, tutifrankó, így görbüljek meg. Valamelyik "szakértő" értsd pletykagyártó faszpörgetyű elmondja a szarkavaró rádióban, hogy ő mint mercato szakértő biztos forrásból tudja hogy Sanyi már házat keres Londonba. Agent Johnny likevadász twitter-huszár szerint Alex elkezdte követni iwiwen a Chelsea portását. stb. stb. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-19, 10:08 | |
| A hétvége nekem kimaradt a hírek követését illetően, ezért kérdezném: Szandi tényleg menni akar?
Mondjuk az is érdekes lesz, ha a komplett jobb szárny távozik (Alves, Licht, Pumukli). Akkor megint ott tartanánk, hogy a szezon első fele rámegy az építkezésre. Állandóság nuku, csak a szokásos mókuskerék. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-06-18, 22:27 | |
| | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| | | | s4tch Admin
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|