Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+16s4tch CsT LeRoi10 _Tyler _DREAM_ laac kilopo EsztéNégy bombahoppa virracocha simoon tjunior Petike007 sneco7 rakkenroll exchaby 20 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-08, 19:51 | |
| - CsT írta:
Őt én rendszeresen leigazolom ilyen olyan manager játékokban. Most megint Cancelót emlegetik sok helyen, hogy a Neto transzfer során örök barátságot kötöttünk a Valenciával. Most már én is kíváncsian várom a következő napok eseményeit, mert azt nagyjából mindenütt állítják, hogy az amerikai túra kezdetére itt lesznek a fontosabb igazolások, márpedig az egy hét múlva kezdődik. Kosztával kapcsolatban 10 milliós kölcsönt, majd 2018-ban vagy 2019-ben kötelező 30 milliós véglegesítést emlegetnek. A keret azon tagjai, akik a bl döntő után mentek a válogatotthoz, azok plusz egy hét szabadságot kaptak a többiekhez képest. Csikk szabadságából egy interjú alapján még egy hét hátravan, de pl. Rugani is csak Bostonban csatlakozik a csapathoz. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-08, 18:56 | |
| - laac írta:
Valamiért én is azt érzem nagyobb a füstje mint a lángja ennek a formálódó milannak!Bár a riválisok közül őket szeretném leginkább magunk mögött látni! Szerintem sok a rizikó a választásokban. 2011-ben amikor mi elkezdtük az építkezést, a védelmünk gerince adott volt (Bonucci, Barzagli, Chiellini), voltak vezéreink akik tudták hogyan kell győzni (Buffon, Pirlo, Del Piero, Barzagli). A Milanban nincsenek ilyen vezéregyéniségük, ráadásul teljesen új védelmük lesz: Romagnoli tehetséges de sok hibával játszott még tavaly(Bonucci példáján akár be is érhet), Musacchio sérülékeny, kb 3 évvel ezelőtt volt a csúcson, Ricardo Rodriguez is fiatal még, de ő sem volt a csúcson idén, sérülések is hátráltatták. Donnarummát nem tudjuk mennyire viszi el a pénz, az U21-es EB-n semmi extrát nem tett hozzá, sőt néha már-már gyengének éreztem. Kessie az atalantás fiatalok között a leggyengébb volt szerintem, kb 4-5 meccsen láttam játszani, azok alapján szerintem nem volt véletlen, hogy mi kiszálltunk a buliból. Persze fiatal, potenciál van benne, bármi kisülhet belőle. Conti, Biglia, André Silva viszont tényleg minőségi igazolások, főleg a Milanhoz képest. Még talán Bigliát is elfogadnám még hozzánk is. Száz szónak is egy a vége: Szerintem a Milan a maga szintjén csillagos ötös mercatót visz, de nagyon sok kérdőjel van még az új igazolásokkal kapcsolatban. Például Musacchio és Ricardo Rodriguez bokája is elszáll és nézhetik a Conti, Paletta, Romagnoli, Calabria védősort. | |
| | | laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-08, 18:39 | |
| - LeRoi10 írta:
Úgy néz ki, hogy közben a Milan behúzta Bigliát is. A következő Kalinic lesz Bacca helyére. Én továbbra is úgy érzem a Milan nem váltja meg a világot, elég rizikós igazolásaik vannak, könnyen elúszhat a dolog. Ugyanakkor van rá esély, hogy beválnak és versenyben lehetnek a 2. de inkább 3-4, helyért. Magukhoz képest persze az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
Valamiért én is azt érzem nagyobb a füstje mint a lángja ennek a formálódó milannak!Bár a riválisok közül őket szeretném leginkább magunk mögött látni! _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-08, 16:10 | |
| - zetterberg40 írta:
- A TS bedobta Ricardo Pereira nevét jobb bunkóba a Nizzaból. Üssétek fel a csávót yt-on, rá fogtok rántani utána.
Őt én rendszeresen leigazolom ilyen olyan manager játékokban. Most megint Cancelót emlegetik sok helyen, hogy a Neto transzfer során örök barátságot kötöttünk a Valenciával. Piggyről biztatóbb az első kép mint tavaly. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-08, 16:08 | |
| - Krisz írta:
Tavaly a kukás kerettel is baromi masszívak voltak, most meg egyértelműen minőséget igazoltak. Az ELt gondolom majd szépen elengedik. Szerintem ugyanaz a szitu mint mikor mi megreformáltuk a csapatot 2011ben és siman az elso helyert fognak kuzdeni. Most még bedobták Aubameyang nevét is, de akkor beleszarok az FFP-be , kicsit hajazna a Pogba ügyre, hogy aki egyszer ingyen sem kellett azért most adnak 80 millát. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-08, 10:45 | |
| - LeRoi10 írta:
Úgy néz ki, hogy közben a Milan behúzta Bigliát is. A következő Kalinic lesz Bacca helyére. Én továbbra is úgy érzem a Milan nem váltja meg a világot, elég rizikós igazolásaik vannak, könnyen elúszhat a dolog. Ugyanakkor van rá esély, hogy beválnak és versenyben lehetnek a 2. de inkább 3-4, helyért. Tavaly a kukás kerettel is baromi masszívak voltak, most meg egyértelműen minőséget igazoltak. Az ELt gondolom majd szépen elengedik. Szerintem ugyanaz a szitu mint mikor mi megreformáltuk a csapatot 2011ben és siman az elso helyert fognak kuzdeni. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-08, 10:17 | |
| A TS bedobta Ricardo Pereira nevét jobb bunkóba a Nizzaból. Üssétek fel a csávót yt-on, rá fogtok rántani utána. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-08, 09:41 | |
| - CsT írta:
- Puli szerintem nagyon hasznos játékos, támad-védekezik, a jobb oldal bármelyik posztján, bármilyen rendszerben. Én azért meglepődnék ha két ilyen szintű (árkategóriájú) szélsőt igazolnánk, jobb bunkó még nincs, középen meg továbbra is kibaszott lyuk tátong. Én Kosztától fosok....szerintem ő nem idevaló.
Mindennel egyetértek. Nerozzi szintén írja, hogy Bernáttal párban érkezne Koszta, illetve hogy a Matuidi-transzfer is gyorsan nyélbe üthetőnek tűnik. Amúgy Bernátot megvásárolnák Kobráék, Kosztát meg kölcsön+kötelező véglegesítés formájában hoznák. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-07, 23:53 | |
| - zetterberg40 írta:
Azt is írja, hogy a fennmaradó non-EU-s helyet a jelek szerint bizony Douglas Costara tartogatja Marotta. Ettől még Bernát megszerzése is cél, úgyhogy talán tényleg nem zörög a haraszt és Pumukli eladó Pedig én hozzá ragaszkodnék, csórikám tavaly ilyenkor kb bőgött, csak hogy maradhasson. Az ilyeneket kell becsülni. Puli szerintem nagyon hasznos játékos, támad-védekezik, a jobb oldal bármelyik posztján, bármilyen rendszerben. Én azért meglepődnék ha két ilyen szintű (árkategóriájú) szélsőt igazolnánk, jobb bunkó még nincs, középen meg továbbra is kibaszott lyuk tátong. Én Kosztától fosok....szerintem ő nem idevaló. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-07, 23:23 | |
| - CsT írta:
- Agresti szerint Marrotta először a távozókkal akar foglalkozni, Neto,Rincon,Lemina,Licht és Stuani van a listán.
Azt is írja, hogy a fennmaradó non-EU-s helyet a jelek szerint bizony Douglas Costara tartogatja Marotta. Ettől még Bernát megszerzése is cél, úgyhogy talán tényleg nem zörög a haraszt és Pumukli eladó Pedig én hozzá ragaszkodnék, csórikám tavaly ilyenkor kb bőgött, csak hogy maradhasson. Az ilyeneket kell becsülni. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-07, 21:50 | |
| - LeRoi10 írta:
Kebabbal az a gond, hogy én már teljesen megszerettem. Nálam jobban kevesen utálhatták, amikor leigazoltuk de kiderült róla, hogy egy nagyon normális srác. Persze az is állhat a háttérben, hogy ő is pontosan tudja, hogy innen már csak lefele van neki, azért becsüli meg ezt a lehetőséget ennyire. Megvolt neki Adriana Lima is, ami még egy plusz érv mellette.
Én azt olvastam a Milan is részletekben fizet. Kessie kölcsönbe érkezett 2 évre kötelező opcióval. Conti fizetése 2 millió lett, Kessie is ennyit kap, Andre Silva 3 milliót kap évente. A többiekről így hirtelen nem találtam semmit. Szóval a fizetések egyáltalán nem durvák. Főleg, hogy a Milan tavaly 67 millióval kevesebbet költött fizetésre mint mi. Idén ők nagy bevételnövekedést várnak, egyrész a jegyekből, másrészt mennek Kínába turnézni, kínai tulajjal. Mirabelli azt mondta a marketinges részlegen legalább annyira szorgosan dolgoznak mint ahogy Fassone igazol. A 3 millás fizut olyan átlagnak vettem, Rodriguez pl majdnem 5 millát kapott Wolfsburgban, Calhanoglu 3,5 körül a Leverkusennél, viszont nem akarok hülyeséget mondani de mintha úgy rémlene, hogy a bevételük 140-150 millával volt kevesebb a miénknél. Szóval lehet, hogy nem ők költenek sokat hanem mi keveset? Kebab remek srác, tényleg olyanokat nyilatkozik, hogy az embernek könny szökik a szemébe meg akkor is, amikor 10 másodperc alatt fordul meg egy jobb csapat ellen. Pjanicson kívül én bárkit eladnék a középpályánkról, (Na jó Marcsit meghagynám , mert a mi fiunk). | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-07, 21:36 | |
| - CsT írta:
- Egyszer lehetne már nekünk is szerencsénk és elvihetné valaki mondjuk 20 milláért Kebabot!
Amúgy a Milan kb 120 millánál jár költésben (ebben még nincs benne Kessié + Biglia, ha igaz) az újonnan igazolt 7-8 játékosnál mondjuk 3 millás évi fizuval számolva 3-4 évre, rohadt sok pénz, ehhez kurva kevés lesz jövőre eladni Dunnát, más piacképes játékosuk nincs, Bl bevételük jövőre nem lesz, hogy fog ez megfelelni a FFP-nek?
Csori Verratti felvette a Barcás pizsit, de Párizsban ezt konkrétan leszarják! Kebabbal az a gond, hogy én már teljesen megszerettem. Nálam jobban kevesen utálhatták, amikor leigazoltuk de kiderült róla, hogy egy nagyon normális srác. Persze az is állhat a háttérben, hogy ő is pontosan tudja, hogy innen már csak lefele van neki, azért becsüli meg ezt a lehetőséget ennyire. Megvolt neki Adriana Lima is, ami még egy plusz érv mellette. Én azt olvastam a Milan is részletekben fizet. Kessie kölcsönbe érkezett 2 évre kötelező opcióval. Conti fizetése 2 millió lett, Kessie is ennyit kap, Andre Silva 3 milliót kap évente. A többiekről így hirtelen nem találtam semmit. Szóval a fizetések egyáltalán nem durvák. Főleg, hogy a Milan tavaly 67 millióval kevesebbet költött fizetésre mint mi. Idén ők nagy bevételnövekedést várnak, egyrész a jegyekből, másrészt mennek Kínába turnézni, kínai tulajjal. Mirabelli azt mondta a marketinges részlegen legalább annyira szorgosan dolgoznak mint ahogy Fassone igazol. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-07, 21:27 | |
| Egyszer lehetne már nekünk is szerencsénk és elvihetné valaki mondjuk 20 milláért Kebabot! Amúgy a Milan kb 120 millánál jár költésben (ebben még nincs benne Kessié + Biglia, ha igaz) az újonnan igazolt 7-8 játékosnál mondjuk 3 millás évi fizuval számolva 3-4 évre, rohadt sok pénz, ehhez kurva kevés lesz jövőre eladni Dunnát, más piacképes játékosuk nincs, Bl bevételük jövőre nem lesz, hogy fog ez megfelelni a FFP-nek? Csori Verratti felvette a Barcás pizsit, de Párizsban ezt konkrétan leszarják! | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-07, 21:16 | |
| Hétvégén keződő felkészülés résztvevői: Első csapatból: Asa, Benatia, Bentancur, Kean, Khedira, Orsolini, Sturaro, Rincon, Mandragora És a fiatalok/kölcsönből visszatérők: BERUATTO Pietro, CALIGARA Fabrizio, CLEMENZA Luca, COCCOLO Luca, DEL FAVERO Mattia, GARCIA TENA Pol, KANOUTE' Elimane Franck, LEALI Nicola, MARRONE Luca, NICOLUSSI CAVIGLIA Hans, PADOVAN Stefano, PARODI Giulio, PASQUATO Cristian, PINSOGLIO Carlo, ROMAGNA Filippo, TELLO Andrés, THIAM Mame, TOURE' Oumar, UNTERSEE Joel, VOGLIACCO Alessandro
Hajrá a Bentancur, Kean, Orsolini, Mandragora kvartettnek! Ami érdekes, hogy Lemina nincs a listán, Rincón már hétfőn mehet az Atalantába. Di Marzio szerint Carlo Pinsoglio lesz a harmadik kapusunk ha meggyőzi Allegrit.
Úgy néz ki, hogy közben a Milan behúzta Bigliát is. A következő Kalinic lesz Bacca helyére. Én továbbra is úgy érzem a Milan nem váltja meg a világot, elég rizikós igazolásaik vannak, könnyen elúszhat a dolog. Ugyanakkor van rá esély, hogy beválnak és versenyben lehetnek a 2. de inkább 3-4, helyért. Magukhoz képest persze az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
Az Ellenség nem csak Skriniart, de úgy néz ki Borja Valerot is leigazolja a napokban, valamint olyan pletyka is felmerült, hogy Danilo ügynöke nem csak a Juve miatt járt Milánóban. Mindenesetre a K-Dog, Joao Mario, Borja Valero, Brozovic, Gagliardini, Medel középpálya azért elég bitang. Elől Icardi, Candreva, Perisic, Éder sem rossz. Övék a liga egyik legjobb kapusa, szereztek egy normális edzőt. Ha a védelmet megerősítik az Interrel is lehet még számolni a Napoli mellett. A Roma és a Napoli is pontrekordot döntött tavaly, idén sem lesz sima a móka.
A Napolinál is megkezdődik a szezon. Hamsik elmondta a szokásos 'majd idén' szövegét. Van is benne valami, mert úgy néz ki, hogy a Napoli meg tud tartani mindenkit. Nagyon jó korban lévő játékosaik vannak, és ők már elkezdték mélyíteni a keretet. Milikkel -Marottát idézve- előre új sztárigazolásuk van, Mario Ruí remek igazolás bal oldalra. Az új szélsőjük gyors és technikás, valószínüleg nem is lesz túlterhelve, szépen be tudják építeni. Rog, Diawara és Zielinski idén még többet mutathat, sokat fejlődtek tavaly. Ha Allan is csúcsformában játszik, akkor azt mondom Hamsikkal kiegészülve az ő középpályás soruk is jobb a miénknél. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-07, 21:09 | |
| Sikk még mindig nyaral vagy mi a faszomért nem vizsgálja már meg az orvos? Agresti szerint Marrotta először a távozókkal akar foglalkozni, Neto,Rincon,Lemina,Licht és Stuani van a listán. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-07, 21:05 | |
| Neto távozása hivatalos: 6 milliót fizet érte a Valencia négy részletben, ami további 1 millióval emelkedhet.
Skriniar szerintem nem rossz játékos, csak még kicsit nyers, kiforratlan. Sokszor láttam a szlovák utánpótlás válogatottban és még anno Zsolnán játszani. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-07, 20:18 | |
| Amugy ha mar a kezdobe nem igazolunk nagyon senkit (bar jobb hatved meg nagyon kene), akkor miert nem kezdjuk el lecserelni hasznalhato arcokra a cseresorunkat? Mit varunk jovore azoktol a jatekosoktol, akik iden az emberi teljesitokepesseg hataraig lettek hajtva (lasd Mandzu, Malac, Dibcsi, Lufifej vagy akar Keddi, Bonu)? Kezdem en is nagyon borusan latni az idei nyarunk, Conti miatt extrabus panda vagyok. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-07, 18:29 | |
| Az inda is megkezdte, 30M a szlovák tajparasztért! | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-07, 11:02 | |
| - tjunior írta:
Gyakorlatilag ugyanazzal a kerettel mint amivel az előző szezont befejeztük, ilyenre sem emlékszem. Dani Alves out, Bentancur in, ennyi a változás eddig. Mondjuk én emlékszem arra az időre, amikor Moggi mindig az utolsó nap még durrantott egy nagyot. Franc tudja mi lesz. DS-től 2 éve még mindenki gatyába csurgatott, most meg futottak mégnek tekintjük. DaniLó is ugyan ez. Ha jön és beválik frankó. Ha drágán bukta, mint Pigu, az kevésbé. Vidal sem volt sehol mikor elhoztuk nemzetközi szinten, de volt benne potenciál, és hatalmas vezér lett. Lehet Bentancur lesz az egyik legnagyobb igazolásunk, és hatalmas klasszis lesz, akit eladunk két év múlva, és hozunk helyette egy 30 éves kiégett játékost magas fizuval. Én bízok benne. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-07, 09:19 | |
| - zetterberg40 írta:
- Úgy néz ki, szombaton kezdődnek az edzések Vinovoban.
Bentancurt hamarosan regisztrálja a klub a szövetségnél és egyelőre nincs tervben a kölcsönadása. Gyakorlatilag ugyanazzal a kerettel mint amivel az előző szezont befejeztük, ilyenre sem emlékszem. Dani Alves out, Bentancur in, ennyi a változás eddig. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-07, 08:57 | |
| Úgy néz ki, szombaton kezdődnek az edzések Vinovoban. Bentancurt hamarosan regisztrálja a klub a szövetségnél és egyelőre nincs tervben a kölcsönadása. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| | | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-06, 20:36 | |
| Netonak holnap már Spanyolországban van jelenése, a Valenciaba igazol. 7 millió+bónuszokért távozik, ami végül is nem rossz, bár az érdeklődő angol csapatok többet fizettek volna érte (oda viszont a játékos nem akart menni). | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-06, 17:28 | |
| Ibra leigazolásának kb annyi értelme lenne mint Higuain-énak tavaly, szóval szerintem jönni fog. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| | | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-06, 17:05 | |
| - LeRoi10 írta:
- Nem tudom, hogy egy egyértelmű tényt is be tudnak-e kamuzni az újságírók, de azt írják, hogy Raiola és Zlatan Torinóban tartozkodnak, együtt ebédeltek Nedveddel és Paraticivel. Semmi fénykép, ami így 2017-ben kicsit lehúzza a hír értékét és hihetőségét, ugyanakkor csak nincs ekkora fasz firkász, hogy ilyet kamuzzon, vagy igen? Mindenesetre semmi értelmét nem látnám Zlatan érkezésének, de nem is bánnám különösöbben, ha nem tudnám, hogy akkor ő lenne a hőn áhított sztár igazolásunk - mint ahogy itt többen is jósolják- Marchisio mellett
Mindenki nyugodjon le a picsába, jön Mbappe... A legjobb amit tehetünk, hogy augusztus végéig nem olvasunk újságot. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-06, 16:47 | |
| - LeRoi10 írta:
- Nem tudom, hogy egy egyértelmű tényt is be tudnak-e kamuzni az újságírók, de azt írják, hogy Raiola és Zlatan Torinóban tartozkodnak, együtt ebédeltek Nedveddel és Paraticivel. Semmi fénykép, ami így 2017-ben kicsit lehúzza a hír értékét és hihetőségét, ugyanakkor csak nincs ekkora fasz firkász, hogy ilyet kamuzzon, vagy igen? Mindenesetre semmi értelmét nem látnám Zlatan érkezésének, de nem is bánnám különösöbben, ha nem tudnám, hogy akkor ő lenne a hőn áhított sztár igazolásunk - mint ahogy itt többen is jósolják- Marchisio mellett
Fiatal tehetség. Erre van szükség. Bár marketing értéke jelentős, így több értelme van mint a daginak. Ami közös bennük, nagy meccsen mindegyik totál betli. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-06, 16:46 | |
| Kinyílt a kapu DS előtt is.... | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-06, 16:37 | |
| Nem tudom, hogy egy egyértelmű tényt is be tudnak-e kamuzni az újságírók, de azt írják, hogy Raiola és Zlatan Torinóban tartozkodnak, együtt ebédeltek Nedveddel és Paraticivel. Semmi fénykép, ami így 2017-ben kicsit lehúzza a hír értékét és hihetőségét, ugyanakkor csak nincs ekkora fasz firkász, hogy ilyet kamuzzon, vagy igen? Mindenesetre semmi értelmét nem látnám Zlatan érkezésének, de nem is bánnám különösöbben, ha nem tudnám, hogy akkor ő lenne a hőn áhított sztár igazolásunk - mint ahogy itt többen is jósolják- Marchisio mellett
A hozzászólást LeRoi10 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-07-06, 16:46-kor. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-06, 15:20 | |
| - CsT írta:
- Közben összebútoroztunk a Betfair-el is. Anyagi részletekről egyenlőre nem olvasni.
Jobb Oddsokat kapunk. Buffon is tipsszmixelhet. Mindenki boldog. Ami fura, hogy a nagy menetelésünk közben nem változtak a szponzori bevételeink. Ez pedig várható lett volna. Amíg a Rotorgrád London simán váltott szponzort, egy jobb ajánlatért, mi a még ganén kötött szerződéseket nem vizsgáljuk felül. Nemzetközi üzletfejlesztési vezetőt keres szeretett klubunk. Úgy látszik komolyan gondoljuk ezt a Brand építést. Kicsit vissza az átigazolási pletykákra. Egy dolog látszik, hogy semmi sem látszik. A Milan nagyon jól igazolt, mi eddig senkit. Ennek a pontos okait nem látjuk. A pletykák nagy része, meg totál kamu. Azt hiszem el, amit a hivatalos oldalon látok a többi pletyka. Kívánom, hogy okosan igazoljunk a tavalyi totális katasztrófa helyett. Ennyike | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-06, 15:12 | |
| Közben összebútoroztunk a Betfair-el is. Anyagi részletekről egyenlőre nem olvasni. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|