Conti 24 milliójába plusz egy játékosba kerül a Milannak, pénteken orvosi
Amúgy szóba sem került pletyka szintjén sem, talán nem bíznak benne/látnak benne sokat Paraticiék, ami szerintem hiba.
Gondolom ahogy megérkezik a lúzer De Scigliót ki is vágják a kukába mi meg rárepülünk és elhozzuk vagy 15 milláért...aztán jöhet a Hernanes deja-vu...mert a Real nem fog engedni Daniloból, ott csak a saját érdekeiket nézik.
Schick és Bernát lehet a pozitív ebben a mercatóban, a DM poszt megint üresen marad (lassan 3 éve), RB-be meg kukázás lesz. Plusz még ott Szandi vagy Spinazolla kezdi itt a szezont jövőre....
Per pillanat én is nagyon pesszimistán látom ezt az átigazolási szezont....
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 23:40
Conti 24 milliójába plusz egy játékosba kerül a Milannak, pénteken orvosi
Amúgy szóba sem került pletyka szintjén sem, talán nem bíznak benne/látnak benne sokat Paraticiék, ami szerintem hiba.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 23:29
LeRoi10 írta:
Ez csak egy szöveg, nem kell komolyan venni. Szerintem a legnagyobb probléma, hogy nincs kijelölt út a csapat előtt, nem tudjuk kik is vagyunk igazából. Szépen épül a brand, nőnek a bevételek, fantasztikus munkát végez a vezetőség, lökjük a sódert, hogy mi az elit vagyunk, a sajtó is felkapja, a szurkolók elhiszik, pedig nagyon messze vagyunk a csúcstól.
A középpálya lényegében valóban buziVidal óta lyukas, de nézzük kicsit elnézőbben, úgy is szomorú a kép:. Pogbát augusztus 9-én adtuk el, tehát lényegében 11 hónapja. 11 hónap alatt nem sikerült egy kurva robot/izmos/erős/hajtós középpályást venni a kezdőbe. Kukázzuk a kiöregedő sztárokat, közben leakasztunk 5-10 milliós fiatalokat, akik mind tehetségesek, de velük sem számolunk igazán.
A Higuain bizniszt is megbánták már Marrottáék szerintem. A Malacnak az égvilágon semmi reklámértéke nincs, a pályán meg úgy néz ki nem fogja visszahozni az árát: 65 BL meccsen 18 gólja van, eldöntötte az elődöntőt, de 2 gól 7 kieséses meccsen nem túl sok tőle. Hajtott meg minden, sokszor meg is védtük de ezek a számok fognak megmaradni róla. Ha idén lesz korrekt cseréje, meglátjuk mire lesz képes, de szerintem az ő BL tavasza nem csak a fáradtságon múlt.
Félreértés ne essék, ennél jobb vezetőséget nehéz elképzelni a csapatnak, csak kár, hogy (részben az új brand miatt) nem lehet kimondani, hogy mi nem a csúcs vagyunk. Ne szégyeljük kik vagyunk, vásároljuk fel a Serie A-t és ne lökjük a sódert Verrattiról, Baleről.. Csalódott vagyok, mert azt hittem tavasszal csendben, a háttérben már megszületett a döntés arról kiket akarunk, már akkor is pontosan láttuk a lyukakat a csapatban. És ne mondjuk azt, hogy Dani Alves borított mindent, mert amúgysem két 34 éves védőre kellett volna bízni a jobb oldalt. Nem egyszerű igazolások de a Berni, Schick, Fabinho, DS/Darmian kvartettel már túl is lennénk az egész szarakodáson, és lenne egy ütőképes perspektívákkal rendelkező csapatunk.
De igenis, Dani Alves a mercatot borította. Lichti lelépett volna, és jön a helyére De Sciglio vagy Conti, szinte biztos vagyok benne, hogy meg is indítottuk a lépéseket ezirányba, csak a brazilnak viszketett a hátsója. Legalább 10-15 milliót kell máshonnan elvenni a betervezett erősítések közül, hogy jöjjön egy ütős jobbhátvéd. Fabinhot jó lett volna megszerezni, de vannak gazdagabb klubok, akik már rendesen felverték az árát és a fizetési igényeit, ezzel pedig nem tudunk és nem is akarunk versenyezni. Nekem is ő lett volna a No. 1 a középpályára, de kár foglalkozni vele. Szerintem William Carvalho és Milinkovic-Savic közül kellene valaki, akikre azért lenne is reális esély, és akkor nagyon is elégedettek lehetnénk a középpályára.
Szerintem meg azért nem vagyunk mi messze a csúcstól, na persze csak a szakmai szempontokat nézve. Ha a BL-re tekintünk, a PL-csapatokat valószínűleg elvernénk a kieséses szakaszban, a PSG nem lenne probléma, és fennmarad a Real-Bayern-Barca-Atletico négyes, amelyikkel szemben nem merném azt mondani, hogy esélyesek vagyunk, sőt, az Atleticot is húzzuk ki a sorból, de a három gigász ellen sem lennénk esélytelenek. Ha Allegri egy ilyen vékony keretet BL-döntőbe vezetett, akkor mire lehet képes egy ennél jóval bővebb kerettel? Az aggasztó, hogy lassan jönnek a felkészülési meccsek, de a keret messze van a késztől.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 23:21
Egyébként ha egy 34 éves Alves távozása borítja a mercatónkat, akkor tényleg ne nevezzük magunkat nagy csapatnak....
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 22:51
EsztéNégy írta:
Nekem a Berni sztorirol amugy egy az egyben a Jovetics-szaga ugrik be, szerintem is hasonlo lesz a vegeredmeny is sajnos. Szerintem Kobra knows, marmint azzal elegge tudok azonosulni, hogy egy harom ev alatt ket BL dontot jatszo keret nehezen fejlesztheto (meg ha tenyleg vannak elegge lyukas posztok, mint Keddie vagy a jobb bunko). Csak azt nem ertem, hogyha nem tudunk magas fizetessel kulfoldrol sztarokat elhozni, akkor miert nem kezdjuk el felvasarolni es beepiteni a fiatal olasz tehetsegeket... szerintem Conti es Berni pont eleg lenne most, jovore meg johetne Caldara melle meg valaki (Donna mondjuk ). Alapbol nem ertem, miert akarjuk Danilot, amikor Conti kivalo megildas lehetne jopar szezonra...
Conti kiváló megoldás lett volna akkor, ha Dani Alves cseréjének érkezik egy évre. Tavaly ilyenkor még alig ismerték, nem számíthattunk a kitörésére. Ha egy sikeres Atalanta-szezon után megkapja a Juve jobbhátvéd posztját úgy, hogy Allegri kénytelen vele alapemberként számolni, nem biztos, hogy elbírt volna vele, így viszont őt elbuktuk. Olyan jobbhátvédet keresnek Marrottaék, akiből Allegri ki tudja hozni a képességei legjobbját tavaszra, ami feltételezi, hogy hosszabb ideje játszik magas szinten, ezért is kerülhet szóba Danilo vagy Aurier. Rugani, Caldara, Orsolini, Mandragora...nem mondhatjuk, hogy az olasz fiatalokba nem próbálunk fektetni. Caldara már nemcsak egy kiugró szezon után fog érkezni, hanem egy Európa Ligás szezont is maga mögött hagyva. Orsolinit talán kölcsönadjuk, ki tudja még, hogy mi lesz vele, de nem azért nyomtuk le a többi érdeklődőt, hogy pénzt lássunk az eladásából. Azért nem a Zinter vagy a Roma vagyunk, hogy az olasz játékosokat kevés kivétellel meg se próbáljuk beépíteni. Az fájó volt, hogy Gagliardini nem minket választott, ahogyan az is, hogy Conti valószínűleg a Milant választja, de vannak fiatal olasz igazolásaink. Én inkább azt szeretném látni, hogy a saját nevelésű játékosok közül 1-2 megragadna a keretben öt év alatt, mert a fiataljainkba vetett bizalom marad el lassan egy évtizede.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 22:28
CsT írta:
..... Szóval ne jöjjön azzal Beppe, hogy nehéz erősíteni a keretet meg azzal se, hogy fizuban gyengék vagyunk (talán a malac transzfer pénzt arra fordíthattuk volna)....csapja ki a brét, zsákoljuk be Fabinhót meg Bernátot meg gyorsan keressen valami fasza jobb bekket oszt gyerünk!
Ez csak egy szöveg, nem kell komolyan venni. Szerintem a legnagyobb probléma, hogy nincs kijelölt út a csapat előtt, nem tudjuk kik is vagyunk igazából. Szépen épül a brand, nőnek a bevételek, fantasztikus munkát végez a vezetőség, lökjük a sódert, hogy mi az elit vagyunk, a sajtó is felkapja, a szurkolók elhiszik, pedig nagyon messze vagyunk a csúcstól.
A középpálya lényegében valóban buziVidal óta lyukas, de nézzük kicsit elnézőbben, úgy is szomorú a kép:. Pogbát augusztus 9-én adtuk el, tehát lényegében 11 hónapja. 11 hónap alatt nem sikerült egy kurva robot/izmos/erős/hajtós középpályást venni a kezdőbe. Kukázzuk a kiöregedő sztárokat, közben leakasztunk 5-10 milliós fiatalokat, akik mind tehetségesek, de velük sem számolunk igazán.
A Higuain bizniszt is megbánták már Marrottáék szerintem. A Malacnak az égvilágon semmi reklámértéke nincs, a pályán meg úgy néz ki nem fogja visszahozni az árát: 65 BL meccsen 18 gólja van, eldöntötte az elődöntőt, de 2 gól 7 kieséses meccsen nem túl sok tőle. Hajtott meg minden, sokszor meg is védtük de ezek a számok fognak megmaradni róla. Ha idén lesz korrekt cseréje, meglátjuk mire lesz képes, de szerintem az ő BL tavasza nem csak a fáradtságon múlt.
Félreértés ne essék, ennél jobb vezetőséget nehéz elképzelni a csapatnak, csak kár, hogy (részben az új brand miatt) nem lehet kimondani, hogy mi nem a csúcs vagyunk. Ne szégyeljük kik vagyunk, vásároljuk fel a Serie A-t és ne lökjük a sódert Verrattiról, Baleről.. Csalódott vagyok, mert azt hittem tavasszal csendben, a háttérben már megszületett a döntés arról kiket akarunk, már akkor is pontosan láttuk a lyukakat a csapatban. És ne mondjuk azt, hogy Dani Alves borított mindent, mert amúgysem két 34 éves védőre kellett volna bízni a jobb oldalt. Nem egyszerű igazolások de a Berni, Schick, Fabinho, DS/Darmian kvartettel már túl is lennénk az egész szarakodáson, és lenne egy ütőképes perspektívákkal rendelkező csapatunk.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 21:51
Conti kihagyása kurva nagy hiba a kobránál, már tavasszal opció lehetett volna a lassan távozó Lichti helyére, buzialves lelépése után meg pláne..... Persze rohadt szép teljesítmény a 3 év alatt 2 simán elbukott BL döntő, de Buzividal távozása utáni kurva nagy űrt meg semennyire sem sikerült pótolni, Kebab,Lemina,Rincón,Sturaro meg idevehetjük Marcit is, akit imádunk de közel sem klasszis. Ezek a játékosok nemhogy a Barca/Real/Bayern de még a Lóma/Napoli középpályára sem férnének be....szélre is bőven jöhetne erősítés. Meg a Malac mögé is (Ezt talán Sikkel már pipálhatjuk). Szóval ne jöjjön azzal Beppe, hogy nehéz erősíteni a keretet meg azzal se, hogy fizuban gyengék vagyunk (talán a malac transzfer pénzt arra fordíthattuk volna)....csapja ki a brét, zsákoljuk be Fabinhót meg Bernátot meg gyorsan keressen valami fasza jobb bekket oszt gyerünk!
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 21:26
EsztéNégy írta:
Nekem a Berni sztorirol amugy egy az egyben a Jovetics-szaga ugrik be, szerintem is hasonlo lesz a vegeredmeny is sajnos. Szerintem Kobra knows, marmint azzal elegge tudok azonosulni, hogy egy harom ev alatt ket BL dontot jatszo keret nehezen fejlesztheto (meg ha tenyleg vannak elegge lyukas posztok, mint Keddie vagy a jobb bunko). Csak azt nem ertem, hogyha nem tudunk magas fizetessel kulfoldrol sztarokat elhozni, akkor miert nem kezdjuk el felvasarolni es beepiteni a fiatal olasz tehetsegeket... szerintem Conti es Berni pont eleg lenne most, jovore meg johetne Caldara melle meg valaki (Donna mondjuk ). Alapbol nem ertem, miert akarjuk Danilot, amikor Conti kivalo megildas lehetne jopar szezonra...
Contit is vitte a Milan. A Milán idén nemcsak mindenkit leigazol, hanem mindenkit is.
EsztéNégy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 19:48
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 18:00
Az elmúlt évek miatt majdnem biztos vagyok benne, hogy Danilo, Auier, Bernardeschi, Douglas Costa, N'zonzi, Matuidi nem lesz a Juventus játékosa!!Sőt, Alex Sandro sem. Tavaly az egész nyár nem volt elég, hogy igazoljunk 1 db középpályást. Előre sajnálom azokat akik abban bíznak, hogy ezek közül a játékosok közül 4-et is le fogunk igazolni ezen a nyáron.
Szerintem a legreálisabb forgatókönyv az, hogy Alex Sandro távozik (a játékos akarata dönt, nem tudtuk akartuk itt tartani.) Helyette jön Spinazzola. "Tehetséges, fiatal, olasz stb..." Jobb oldalra ugyanezen elv alapján elhozzuk De Scigliot...
Középre majd azt mondja a Kobra, hogy Marchisio végigcsinálta az alapozást, ő az új igazolás!!
Előre van némi esély Bernardeschi leigazolására, pontosan azért amit S4tch is írt, mégpedig Della Vallééknak kell a kp... Új Baggio/Del Piero 10-es mez meg amit akartok!!
Még talán Shick itt marad a ot tehermentesíteni.
Ennyi barátaim. (és még így is meglesz a bajnoki cím)
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 12:11
tjunior írta:
Ha megalapozottak lettek volna azok az állítások, az UEFA már makkra húzták volna a klubot. Nem azt mondom, hogy a háttérben nem megy csendben a diskurzus, de arról a firkászok nem tudnak. Ergo könnyen lehet, hogy fű alatt már le vannak zsírozva Bernát szerződéseinek főbb pontjai.
Az UEFA amíg nem szabályozza az ügynököket, addig miről beszélünk. Az ügynök vázol koncepciókat a másik klubnak pl Bernát klubváltása kapcsán is. De a pizzás is állandóan eljár mindenki nevében, hogy egy klubváltást előmozdítson egy fix irányba. Ezeket nem biankóra teszik, így maga a szabályozás egy rakat kula.
Viszont ami érdekes. Kijöttek a féléves mérlegadatok szeretett klubunk háza tájáról.
72M tiszta profit jóféle Ojróban. és az adósságunk is csökkent 25M értékben (már csak 174M, ha lesz időm megnézem, ebből mennyit adtak Agnelli, akarom mondani cukipofi Elkan-ék)
Ami vagány, hogy 314,9 M féléves bevételünk, az elmúlt időszak 204,5M bevételével szemben. Ezt nem lehet csak a BL menetelésre fogni, ebben benne van a kereskedelmi bevételek növekedése is. A további bővülést ebben látom a leginkább a jövőben. Ezért jó a randa új logó, mert brand-et akarunk építeni (attól még kifejezetten csúnya).
Továbbá az operatív költségek is nőttek 140M-ről 182,2M-re. Fizuban lassan beérjük a Bayern Monakó szintjét. (B...i Vidal)
Ergo, ha azt mondják nincsen gempa igazolni, akkor füllentenek ezek a huncut Marrottáék.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 10:55
CsT írta:
Azért Marrotáról állították már többen is, hogy nem mindig tartja be ezt a "szabályt"
Ha megalapozottak lettek volna azok az állítások, az UEFA már makkra húzták volna a klubot. Nem azt mondom, hogy a háttérben nem megy csendben a diskurzus, de arról a firkászok nem tudnak. Ergo könnyen lehet, hogy fű alatt már le vannak zsírozva Bernát szerződéseinek főbb pontjai.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 10:52
LeRoi10 írta:
Ma bedobtak egy új nevet is, de szerintem maximum annyi esély van rá, mint Ceballosra. Cengiz Ünder '97-es születésű, ballábas trequartista, a török 2. Basaksehirből. Van már benne 102 profi felnőtt meccs, idén 7 gólt és 5 asszisztot szerzett. Technikára, fizikumra (de még talán arcra is ) tiszta Dybala-feeling a srác. 15 misit emlegetnek nála.
Bárkiről lehet fasza youtube videót csinálni, de azért látszik, hogy ösztönös tehetség a srác. (2:15-nél tényleg mintha Dybcsi lenne)
Én pár napja olvastam róla valamelyik Juvés oldalon. Volt vele interjú is, azt mondta szívesen játszana a Barcába,Reálba,MU-ban vagy a Chelsea-ben!
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 10:48
s4tch írta:
nem tudom, volt-e szó róla a topikban: a bernardeschi-témához kapcsolódóan érdekes adalék, hogy állítólag della valléék árulják a klubot, így nem is bánnák, ha a mostani mercato pluszos lenne. ezért próbálják kierőszakolni borja valeróból is, hogy írjon alá az indához.
+ Illicicet eladták az Atalantának (ő amúgy nálunk is elfért volna a padon Dibcsi mögé). Ceasar Sanchezt és Kalinicet is árulják. Vajon Pioli is tudta ezt amikor aláírt?
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 10:45
Ma bedobtak egy új nevet is, de szerintem maximum annyi esély van rá, mint Ceballosra. Cengiz Ünder '97-es születésű, ballábas trequartista, a török 2. Basaksehirből. Van már benne 102 profi felnőtt meccs, idén 7 gólt és 5 asszisztot szerzett. Technikára, fizikumra (de még talán arcra is ) tiszta Dybala-feeling a srác. 15 misit emlegetnek nála.
Bárkiről lehet fasza youtube videót csinálni, de azért látszik, hogy ösztönös tehetség a srác. (2:15-nél tényleg mintha Dybcsi lenne)
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 10:42
tjunior írta:
Ez rendben van, szerintem is fog jönni. Csak annyit mondtam, hogy amíg a klubok birkóznak, a Fio nem enged semmilyen tárgyalást Bernáttal.
Azért Marrotáról állították már többen is, hogy nem mindig tartja be ezt a "szabályt"
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 10:27
s4tch írta:
vagy inkább párizsban úgy utálnak minket, hogy ő az egyetlen játékosuk, akivel egyenesen örömmel fertőzik a juve öltözőjét.
aurier egyetlen jó védő, de egy ostoba fasz. az alapján, amit eddig mutatott a pályán kívül, semmi keresnivalója nálunk. tudom, a balhés múltú tevezt is megszelídítettük, de ez a csávó külön kategória.
edit: egy psg-drukker (dujj) aurier-ről: http://www.juventuz.com/threads/42935-Summer-mercato-thread-2017-18?p=5558751#post5558751
Mit lehet kezdeni egy olyan, állítólag felnőtt, emberrel aki az instán thecrazychild93 néven nyomul? A csávó ugyanolyan magamutogató majom mint Pogba, fele annyi tehetséggel ( ezzel együtt sem rossz játékos).
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 10:24
Petike007 írta:
Bernát szerintem biztos érkező. Nemcsak a hírek, a megnyilatkozások alapján is. Copfi és Alex a két példaképe, távozni akar stb.
Olasz játékosnak jelenleg mi vagyunk a legjobb klub. Biztos Bl (ezüst), és magas fizetés.
Bernát hiányposztra érkezik, és piszok tehetséges játékos.
A Fior most tudja érte a legjobb lóvét megkapni, ezt ők is tudják. Ha Bernát kerek pere kijelenti, hogy ide akar jönni, nincsen nagy választási lehetőségük, el kell, hogy fogadják a 40M körüli ajánlatot. Nem tehetik meg, hogy jövőre fele áron adják el, nekik ez a farok kicsapás az asztalra nem működik, mert lekapcsolják az áramot a stadionban.
Ez rendben van, szerintem is fog jönni. Csak annyit mondtam, hogy amíg a klubok birkóznak, a Fio nem enged semmilyen tárgyalást Bernáttal.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 10:10
nem tudom, volt-e szó róla a topikban: a bernardeschi-témához kapcsolódóan érdekes adalék, hogy állítólag della valléék árulják a klubot, így nem is bánnák, ha a mostani mercato pluszos lenne. ezért próbálják kierőszakolni borja valeróból is, hogy írjon alá az indához.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 10:01
tjunior írta:
Szerintem meg pont ezért nem engedélyezték.
Bernát szerintem biztos érkező. Nemcsak a hírek, a megnyilatkozások alapján is. Copfi és Alex a két példaképe, távozni akar stb.
Olasz játékosnak jelenleg mi vagyunk a legjobb klub. Biztos Bl (ezüst), és magas fizetés.
Bernát hiányposztra érkezik, és piszok tehetséges játékos.
A Fior most tudja érte a legjobb lóvét megkapni, ezt ők is tudják. Ha Bernát kerek pere kijelenti, hogy ide akar jönni, nincsen nagy választási lehetőségük, el kell, hogy fogadják a 40M körüli ajánlatot. Nem tehetik meg, hogy jövőre fele áron adják el, nekik ez a farok kicsapás az asztalra nem működik, mert lekapcsolják az áramot a stadionban.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 09:54
CsT írta:
...Bízzunk abban, hogy Párizsban úgy utálnak minket, hogy nem jön össze!
vagy inkább párizsban úgy utálnak minket, hogy ő az egyetlen játékosuk, akivel egyenesen örömmel fertőzik a juve öltözőjét.
aurier egyetlen jó védő, de egy ostoba fasz. az alapján, amit eddig mutatott a pályán kívül, semmi keresnivalója nálunk. tudom, a balhés múltú tevezt is megszelídítettük, de ez a csávó külön kategória.
edit: egy psg-drukker (dujj) aurier-ről: http://www.juventuz.com/threads/42935-Summer-mercato-thread-2017-18?p=5558751#post5558751
A hozzászólást s4tch összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-07-05, 10:03-kor.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 09:51
CsT írta:
Én úgy tudom ha az eladó klub engedélyt ad rá, akkor tárgyalhat a leendő vevő a játékossal és utána jöhet a két klub közötti csörte. Mivel tegnap Bernát ügynöke elmondta, hogy nem hosszabbítanak, lehet a Fionál engedélyezték, hogy keressen magának csapatot. Persze ez csak az én összeesküvés elméletem.
Szerintem meg pont ezért nem engedélyezték.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 09:39
tjunior írta:
Ezeket a megvan az egyezség a játékossal már csak a klubbal kell megegyezni híreket, mind lehet ignorálni. Kamu az összes. Az 100, hogy a Fio, vagy bármilyen más csapat, nem engedi a tárgyalásokat amíg meg nem egyezünk velük. (Bernáttal is vagy 6szor meggyeztünk már az utóbbi 2 hétben)
Én úgy tudom ha az eladó klub engedélyt ad rá, akkor tárgyalhat a leendő vevő a játékossal és utána jöhet a két klub közötti csörte. Mivel tegnap Bernát ügynöke elmondta, hogy nem hosszabbítanak, lehet a Fionál engedélyezték, hogy keressen magának csapatot. Persze ez csak az én összeesküvés elméletem.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 08:28
CsT írta:
Bernáttal úgy tűnik megvan van egyezség 4M+ bónuszok/év, most jöhet a nehezebb falat a Fio...
Ezeket a megvan az egyezség a játékossal már csak a klubbal kell megegyezni híreket, mind lehet ignorálni. Kamu az összes. Az 100, hogy a Fio, vagy bármilyen más csapat, nem engedi a tárgyalásokat amíg meg nem egyezünk velük. (Bernáttal is vagy 6szor meggyeztünk már az utóbbi 2 hétben)
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 08:04
zetterberg40 írta:
Az elefántcsontparti Felipe Melo csak hátvéd a posztja.
kb...+ rapper is Bízzunk abban, hogy Párizsban úgy utálnak minket, hogy nem jön össze!
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 07:36
CsT írta:
Aurier
Az elefántcsontparti Felipe Melo csak hátvéd a posztja.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-05, 06:57
Úgy tűnik Danilo távolodik mert a díszbuzik 30-35 (!!) millát szeretnének érte, Di Marzio szerint ezért tegnap Aurier ügynökével találkoztak Milánóban a Juve vezetői. Bernáttal úgy tűnik megvan van egyezség 4M+ bónuszok/év, most jöhet a nehezebb falat a Fio...
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-04, 18:40
Szerintem jelen pillanatban semmi esélye, hogy egy fiatal spanyol a BarcaReál helyett ide jöjjön. Bale tényleg röhejes, biztos szívesen jönne ide fele fizuért!
Hogy valami jó hír is legyen: Visszavonult Rizzoli!
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-07-04, 18:38
zetterberg40 írta:
Ti mondjátok mindig, hogy nem kell hinni a firkászoknak, úgyis fogalmuk sincs a történésekről stb. Most én mondom hogy "easy", Kobráék biztos dolgoznak. Amúgy épp ezekben a percekben van egy míting Bernát ügynöke és a Fio vezetősége között. Nem akar hosszabbítani és valszeg Marottáék ajánlatát is prezentálják egyben. Nerozzi és Agresti szerint is fontos hét ez Bernát, Matuidi (még mindig nem hiszem el) és Danilo fronton.
Hivatalos: augusztus 5-én sörmeccs a Wembleyben a Tottenham ellen.