Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
s4tch
CsT
LeRoi10
_Tyler
_DREAM_
laac
kilopo
EsztéNégy
bombahoppa
virracocha
simoon
tjunior
Petike007
sneco7
rakkenroll
exchaby
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34  Next
SzerzőÜzenet
LeRoi10
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeKedd Ápr. 04, 2017 3:51 am

A TS-ben ma arról írtak, hogy Paratici bizalma Lemina irányában megrendíthetetlen és egyébként is Lemina is maradna.
Nehéz hova tenni a srácot, látszik rajta, hogy ügyes és jó játékos (lesz) de nem látni benne a jövő kezdő spílerét. Kiegészítő játékosokra is szükség van de valamiért mégis szeretném azt hinni, hogy több van benne. 3-5-2-ben amikor Khedira helyén játszott jobb oldalon Alvessel és Dybalával kurva jól mozgott akkor már azt hittem végre megvan a helye. A lyoni piros óta Allegri jegeli amit kis túlzásnak érzek, de hát ő tudja.

Mindenesetre kár lenne érte.
Vissza az elejére Go down
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 03, 2017 4:31 pm

LeRoi10 írta:
Azért nyárig kezdjen el rendesen enni mert ennek így nem lesz jó vége. Megint fél év arra majd megy el, hogy egy amúgy tehetséges, profi játékosra izmot pakoljunk. Nagyszerű!

Szerinted. Szerintem meg minek, idén télen sem vágtuk le a malacot. pig

LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 03, 2017 12:46 pm

Azért nyárig kezdjen el rendesen enni mert ennek így nem lesz jó vége. Megint fél év arra majd megy el, hogy egy amúgy tehetséges, profi játékosra izmot pakoljunk. Nagyszerű!

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 03, 2017 5:02 am

Reggel óta vártam róla a szexi képet. Bevásárlóközpont - Page 32 17796054_1325520487535883_7028884441460661448_n
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 03, 2017 3:24 am

Petike007 írta:
Bentancourt orvosin van. Egy kp-val beljebb leszünk nyáron.

többen biztos, hogy beljebb-e az majd kiderül, reméljük
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 03, 2017 3:12 am

Bentancourt orvosin van. Egy kp-val beljebb leszünk nyáron.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeVas. Ápr. 02, 2017 5:37 am

Allegri nem egyeztetett a válogatott szünetben a hosszabbításáról, ami az újságírói fantáziát megmozgatta, most kicsit jobban, mint kellett volna. Simeone, Jardim és Spalletti után most Montella, Giampaolo, Gasperini. Simeone vagy Jardim esetében még gondolkodni is lehetne az edzőváltáson - már ha Max távozni szeretne -, de azért az utóbbi nevek láttán Allegri lelépése egyértelműen hiba lenne.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 30, 2017 1:30 am

Krisz írta:
A Gladbach hivatalosan bejelentette hogy Dahoud megy a Dortmundba nyáron.

12 millióért ingyen volt.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 30, 2017 12:54 am

A Gladbach hivatalosan bejelentette hogy Dahoud megy a Dortmundba nyáron.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeHétf. Márc. 27, 2017 9:27 am

jackie_d írta:
s4tch írta:
donnarumma aláírt egy juvés izét:
https://twitter.com/Marcocalcio22/status/846133110576222208/photo/1

vidal így lett anno man.utd játékos pig

ugyaninnen:  Laughing

Bevásárlóközpont - Page 32 C7oIKSIU8AE3IP2

Ezt betesszük a következő körkérdés rovatba: Ha te választhatnád ki, hogy kit fejeljen meg Buffon, akkor ki lenne az? Very Happy Nálam a, Vidal, a kurva anyját! b, egriviktor
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeHétf. Márc. 27, 2017 12:24 am

A hájfejűnek akkor sem hiszek, ha kérdez. Az ő személye miatt nem hiszek Donnaban se rövid-, se hosszútávon.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeVas. Márc. 26, 2017 9:44 pm

s4tch írta:

ugyaninnen: Laughing

Bevásárlóközpont - Page 32 C7oIKSIU8AE3IP2
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeVas. Márc. 26, 2017 9:25 pm

http://bianconeri.taccs.hu
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeVas. Márc. 26, 2017 7:32 am

Krisz írta:
Összeállítás a 11 legjobb védelmű csapatról Európában

Rányomtam erre és a Juvét találtam az első helyen. 5 gólt kaptunk az utolsó 12 meccsen. Oké, tudjuk hogy stabil a csapat, meg olaszok stb, de miért pont az utolsó 12 meccs alapján állították fel a listát?

A legjobb: The Old Lady's now iconic formation of three central defenders and two wing backs, in front of the evergreen Gianluigi Buffon, is a strategy that has yet to be truly unlocked in the Serie A.

Mikor játszottunk utoljára 352-ben?

Na ez konkrétan bemutatja a mai újságírás minőségét...

Szomorú, hogy nincs egy rendes magazin/online felület, ahol tényleg igényes, már-már szakértői cikkeket lehet olvasni úgy átfogóan bármelyik bajnokságról. Sokkal jobban lehet tájékozódni különböző szurkolói oldalak és "amatőr" (nem rólatok van szó srácok!) , különösebb bevétel nélkül(hahaha, mondtam én, hogy nem rólatok) blogoló futballfanok oldalairól. Én már jó ideje kizárólag ilyen felületeket keresek, de ha tudtok akár angol nyelvű normális futballal foglalkozó online vagy akár nyomtatott formában megjelenő oldalakat, akkor szívesen fogadom a tippeket.

Ahogy olvasom az általad linkelt cikkben a 2017-es naptári évben lejátszott meccseket nézték csak. Hogy ennek, ilyen formában mi értelme azt én sem tudom.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeVas. Márc. 26, 2017 5:16 am

Összeállítás a 11 legjobb védelmű csapatról Európában

Rányomtam erre és a Juvét találtam az első helyen. 5 gólt kaptunk az utolsó 12 meccsen. Oké, tudjuk hogy stabil a csapat, meg olaszok stb, de miért pont az utolsó 12 meccs alapján állították fel a listát?

A legjobb: The Old Lady's now iconic formation of three central defenders and two wing backs, in front of the evergreen Gianluigi Buffon, is a strategy that has yet to be truly unlocked in the Serie A.

Mikor játszottunk utoljára 352-ben?

Na ez konkrétan bemutatja a mai újságírás minőségét...
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 25, 2017 9:34 pm

EsztéNégy írta:
A Bayern útját szerintem azért nehéz járnunk, mert baromi magasak a kivásárlási árak, és nem dúskálnak a kisebb csapatok a Juve-pizsis olasz tehetségekben. Erre még rájön az adórendszer is, legalábbis azt hiszem, ennek köszönhetően költünk arányaiban sokkal többet fizetésekre a bőrgatyásoknál (de pl. a Barcával ugyanúgy 61% volt az arány, ha jól emlékszem).

Szerintem nem fogunk 100 milió ojrót eltapsolni kulcsember eladása nélkül. továbbra is tartom, hogy Dybala és Sandro megtartása a kulcs, ha bármelyikük megy, szerintem nem leszünk előrébb jövőre (bár sokakra mondtam már ezt). Jobbhátvédre és középpályásra mindenképp szükségünk lenne, és akkor még nincs cserénk a felső posztokra... egy viszonylag nagyobb átalakítás lesz szerintem a nyáron, nagyon kíváncsi leszek, hogy kitől válunk meg, illetve kit és mennyiért tudunk megszerezni. Továbbra is tartom, hogy Tolissoban minden megvan ahhoz, hogy elit középpályás legyen, nálunk kiteljesedhetne, én megfizetném az árát. Nálam egyelőre Bernardeschi jócskán túlértékelt, bár 25 körül elhoznám.

Szerintem továbbra sem lesz kolbászból a kerítés. Hiába a kobra nyilatkozata, én még mindig nem hiszem el, hogy Higanyt akkor is leigazoljuk ennyiért, ha Pogba marad.

Nézegettem mostanában német melókat és eléggé arconcsapott, hogy a germánok mennyit leadóznak (főleg a katari 0.0% után)... még talán többet kell adózniuk mint Magyarországon (persze ennek nagy része rájuk és az országra van költve, nem úgy mint kishazánkban, de ez már egy más téma). Én kétlem, hogy az olaszoknál ennél számottevően nagyobb terhek lennének, de én inkább a kisebbre tippelnék. A spanyoloknál valóban enyhébbek a terhek, az angoloknál nem vagyok biztos, de igazából mindegy is, mert ott a sugardaddyk ész nélkül mossák a pénzt + a tv-s díjak is brutálisak. Szerintem Pjanic, Higany, Dybala, Caldara, Gabbiadini, Zaza, Berardi, Orsolini, Sturaro, stb beleillik a sorba és Donna, Bernardeschi, (Kessie), stb is beleillene.

Tolissot én is sunázom, simán lehetne belőle egy Vidal kaliber és amint Mandzukic helyett veszünk egy echte szélsőt kelleni is fog (3 kps rendszerben már most is kellene). Én nem gondolom hogy nyáron eladjuk Mandzut, és Higany mögé sztem Kean van tervezve hosszabb távon. Vele kapcsolatban azt látom hogy több lehetőséget kap, mint az átlag primaverás, akik helyett egyébként 5 percekre is inkább valami első csapatost szokott Allegri favorizálni.
Bernardeschi státusza szerintem globális szinten van eltévesztve a Juve és olasz szurkolói körökben, különben nem az a helyzet, hogy a fél világ őt akarja, mint Pogbat.
Amit nem értek, hogy minek nekünk minden áron idén nyáron jobbhátvéd. Alvesnek még lazán van 2 jó éve minimum, helyenként világklasszis teljesítményt produkál, mellette van még Lichti 1 évre cserének (+ Cuadrado is bevethető ha épp nem kell a szélre). Jövő nyáron lejár Lirola kölcsöne, akkor el lehet dönteni, hogy lesz belőle zsugás, vagy megy a levesbe és lehet hozni valakit ha úgy adódik. Szélsők viszont kellenek, ehhez nem fér kétség. Orsolinivel nem tudom hogy komolyan számolunk vagy csak bizniszelünk vele, amennyiben az előbbi, akkor az egyik lehet ő, ha nem, akkor kell rögtön 2. Tehát nyáron hoznék 2 (1) szélsőt meg egy középpályást (Tolisso), ha meg le lehet bizniszelni, akkor nagyobb nevek közül Verratti és/vagy Donna. Verratti körül egyébként ugyanaz a kavarás megy, mint tavaly nyáron Pogbanal, szerintem váltani fog nyáron, Donnat meg már tutira árulja a pizzás.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 25, 2017 4:21 pm

Pénz lesz dögivel.... Tudom, hogy rengeteg kiadása is van a klubnak de

• már most 86 misinél állunk a BL-ben.
  • Zazáért 18, Comanért 21 misit akasztunk le
  • Valószínűleg több nem meghatározó játékos is távozik: Lemina/Rincon, Mandzu (ha úgy tekintünk rá mint Higany jövőbeli cseréje. Nem fog a szélen szaladgálni jövőre is
  • Végre nagy pénzes amerikai haknira megyünk az új logónkkal. kurva nagy marketinges lehetőség lesz eladni az új brandet

Én arra számítok, hogy legalább 2 nagy név érkezik majd 1 a szélre, 1 középre. Ha BL-t nyerünk azért, ha nem akkor meg azért. Plusz 1 jobbhátvéd és egy cserecsatár. Az amerikai turné miatt is szerencsés lenne őket nyár elején megszerezni, de Marrottáékat ismerve ez amúgy is mindig a céljuk.

Reméljük addigra Allegriről is leszállnak, és nem akarják majd bemocskolni ezt az egész új brand építést.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 25, 2017 12:31 pm

A Bayern útját szerintem azért nehéz járnunk, mert baromi magasak a kivásárlási árak, és nem dúskálnak a kisebb csapatok a Juve-pizsis olasz tehetségekben. Erre még rájön az adórendszer is, legalábbis azt hiszem, ennek köszönhetően költünk arányaiban sokkal többet fizetésekre a bőrgatyásoknál (de pl. a Barcával ugyanúgy 61% volt az arány, ha jól emlékszem).

Szerintem nem fogunk 100 milió ojrót eltapsolni kulcsember eladása nélkül. továbbra is tartom, hogy Dybala és Sandro megtartása a kulcs, ha bármelyikük megy, szerintem nem leszünk előrébb jövőre (bár sokakra mondtam már ezt). Jobbhátvédre és középpályásra mindenképp szükségünk lenne, és akkor még nincs cserénk a felső posztokra... egy viszonylag nagyobb átalakítás lesz szerintem a nyáron, nagyon kíváncsi leszek, hogy kitől válunk meg, illetve kit és mennyiért tudunk megszerezni. Továbbra is tartom, hogy Tolissoban minden megvan ahhoz, hogy elit középpályás legyen, nálunk kiteljesedhetne, én megfizetném az árát. Nálam egyelőre Bernardeschi jócskán túlértékelt, bár 25 körül elhoznám.

Szerintem továbbra sem lesz kolbászból a kerítés. Hiába a kobra nyilatkozata, én még mindig nem hiszem el, hogy Higanyt akkor is leigazoljuk ennyiért, ha Pogba marad.

Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 25, 2017 11:04 am

Krisz írta:
LeRoi10 írta:

Szerintem ezt ..... őket.

Szerintem ki tudnank fizetni Donnat (mellesleg Buffon 50 misijet 20 evvel ezelőtti mercevel kell merni tehat Donnaert én a 90et se sajnalnam) es szerintem abbol se lenne problema ha 50-50be lenne rotalva Buffon es Donna 1-2 evig. A kérdés az hogy mit akar a senior management. En ugy gondolom, hogy minden szempontbol fontos (identitas, csapat, marketing), hogy a valogatott (es a vilag) 1. szamu kapusa nalunk jatszon, ha pedig a Bayern modelljet kovetjuk egy ilyen lepes nem is lenne ördögtől valo (Neuer ugyebar).

Ahogy körvonalozódnak a pletykák/hírek a nyáron is nagyot akarunk dobbantani. Az biztos, hogy klasszis szélsőre (Alexis, Di Maria, ??Bernardeschi??) jobbhátvédre (De Sciglio, Darmian, ??Semedo??) , 1 középpályásra (Tolisso, Verratti, Dahoud, ??Goretzka??) mindenképpen szükségünk lesz. Egy nem létfontosságú 60-100 milliós kapus igazolása, hogy belefér-e majd Marrottáék eldöntik.

Mindenesetre továbbra se tudom elhinni, hogy reális esélyünk van rá de legyen úgy, nagyon is fogok neki örülni!
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 25, 2017 10:16 am

Krisz írta:
zetterberg40 írta:
Persze, minden második tehetséges olaszt beállítják a következő Buffonnak, Del Pieronak stb, az már megint más kérdés, hogy közülük a valóságban hányan ütik meg felnőttként a szintet. Lealival mostanra az lett a probléma, hogy rettentően hullámzó, inkonzisztens, instabil a teljesítménye. Twitteren nem egy hatalmas bakiját láttam az idei szezonból: volt közte görög bajnoki és el meccs egyaránt.

Meret-t talán egyszer ha láttam, azon kívül csak a beszámolókra, mások meglátásaira tudok hagyatkozni. Az idei teljesítménye ezek szerint gyakorlatilag hibátlan, több győzelmet is neki köszönhet a Spal. Ha őt képzelik el Gigi utódaként, akkor csak reménykedhetünk, hogy meg fog felelni az elvárásoknak.

A fiatalok közül egyedül Donna az, aki már validálta magát a szintünkön. Leali - bár baromi ígéretesnek látszott az elején - egy Cesenaban sem tudott egyenletesen kiemelkedni, míg Donna minden meccsen húzza a Milant felfelé és szerintem lazán pontokat jelent a Milannak minden meccsen. Na ez nem egyenlő azzal, hogy valaki kimagaslóan teljesít a Bben a Spalnal vagy a Brescianal. En személy szerint simán kicsengetnek Donnaert annyit amennyit Buffonert fizettunk, a pizzas amugy is jon nekunk a Pogba biznisz miatt.

+1
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 25, 2017 9:11 am

LeRoi10 írta:

Szerintem ezt senki nem kérdőjelezi meg. 50 misi Donnáért a mai piacon nem sok. A gond igazából pont a pizzásnál kezdődik. Nem kell minden pletykát benyelni de nyáron akár nagy kapuskeringő is beindulhat. Ha De Geát elviszi a  Real, a Unitednek is kapust kell vennie. A City is tuti  fog venni, Pep mesternek 250 misit tesznek a zsebébe. Manchester Raiola új kedvenc városa, ez nyilvánvaló.

Buffon megmondta, hogy jövőre még biztosan játszik. Kérdem én, még ha túl is licitálnánk Európa legnagyobb barmait, legtöbbet feleslegesen költő csapatait, mit csinálunk Donnarummával egy éven át?  Persze nem megoldhatatlan probléma, a Chelsea is megoldotta Courtoist, de szerintem akkor is felesleges lenne beleélni magunkat Donnába. Buffon személyiségét, jelenlétét lehetetlen pótolni. Teljesítménye is még mindig az elitben van, de szerintem jó pár kapus van a piacon aki miatt nem lenne szignifikáns visszaesés a csapat teljesítményében.

Szép dolog úgy gondolni, hogy Buffont egy 20 éves olasz tehetségnek kell pótolnia, aki aztán 15 évre megoldja a kapus gondokat, mi adnánk továbbra is a válogatott komplett védelmét (én is ennek örülnék a legjobban), de valljuk be, erre csekély az esély. Én még azt is simán eltudom képzelni, hogyha Neto kitart addig akár megkaphatja ő is az esélyt, vagy veszünk mellé egy hasonló kaliberű kapust és megversenyeztetjük őket.

Szerintem ki tudnank fizetni Donnat (mellesleg Buffon 50 misijet 20 evvel ezelőtti mercevel kell merni tehat Donnaert én a 90et se sajnalnam) es szerintem abbol se lenne problema ha 50-50be lenne rotalva Buffon es Donna 1-2 evig. A kérdés az hogy mit akar a senior management. En ugy gondolom, hogy minden szempontbol fontos (identitas, csapat, marketing), hogy a valogatott (es a vilag) 1. szamu kapusa nalunk jatszon, ha pedig a Bayern modelljet kovetjuk egy ilyen lepes nem is lenne ördögtől valo (Neuer ugyebar).
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 25, 2017 8:18 am

Krisz írta:
zetterberg40 írta:
Persze, minden második tehetséges olaszt beállítják a következő Buffonnak, Del Pieronak stb, az már megint más kérdés, hogy közülük a valóságban hányan ütik meg felnőttként a szintet. Lealival mostanra az lett a probléma, hogy rettentően hullámzó, inkonzisztens, instabil a teljesítménye. Twitteren nem egy hatalmas bakiját láttam az idei szezonból: volt közte görög bajnoki és el meccs egyaránt.

Meret-t talán egyszer ha láttam, azon kívül csak a beszámolókra, mások meglátásaira tudok hagyatkozni. Az idei teljesítménye ezek szerint gyakorlatilag hibátlan, több győzelmet is neki köszönhet a Spal. Ha őt képzelik el Gigi utódaként, akkor csak reménykedhetünk, hogy meg fog felelni az elvárásoknak.

A fiatalok közül egyedül Donna az, aki már validálta magát a szintünkön. Leali - bár baromi ígéretesnek látszott az elején - egy Cesenaban sem tudott egyenletesen kiemelkedni, míg Donna minden meccsen húzza a Milant felfelé és szerintem lazán pontokat jelent a Milannak minden meccsen. Na ez nem egyenlő azzal, hogy valaki kimagaslóan teljesít a Bben a Spalnal vagy a Brescianal. En személy szerint simán kicsengetnek Donnaert annyit amennyit Buffonert fizettunk, a pizzas amugy is jon nekunk a Pogba biznisz miatt.

Szerintem ezt senki nem kérdőjelezi meg. 50 misi Donnáért a mai piacon nem sok. A gond igazából pont a pizzásnál kezdődik. Nem kell minden pletykát benyelni de nyáron akár nagy kapuskeringő is beindulhat. Ha De Geát elviszi a Real, a Unitednek is kapust kell vennie. A City is tuti fog venni, Pep mesternek 250 misit tesznek a zsebébe. Manchester Raiola új kedvenc városa, ez nyilvánvaló.

Buffon megmondta, hogy jövőre még biztosan játszik. Kérdem én, még ha túl is licitálnánk Európa legnagyobb barmait, legtöbbet feleslegesen költő csapatait, mit csinálunk Donnarummával egy éven át? Persze nem megoldhatatlan probléma, a Chelsea is megoldotta Courtoist, de szerintem akkor is felesleges lenne beleélni magunkat Donnába. Buffon személyiségét, jelenlétét lehetetlen pótolni. Teljesítménye is még mindig az elitben van, de szerintem jó pár kapus van a piacon aki miatt nem lenne szignifikáns visszaesés a csapat teljesítményében.

Szép dolog úgy gondolni, hogy Buffont egy 20 éves olasz tehetségnek kell pótolnia, aki aztán 15 évre megoldja a kapus gondokat, mi adnánk továbbra is a válogatott komplett védelmét (én is ennek örülnék a legjobban), de valljuk be, erre csekély az esély. Én még azt is simán eltudom képzelni, hogyha Neto kitart addig akár megkaphatja ő is az esélyt, vagy veszünk mellé egy hasonló kaliberű kapust és megversenyeztetjük őket.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 25, 2017 8:02 am

zetterberg40 írta:

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 25, 2017 7:54 am

Új Buffonnak már sok ember be volt már állítva, Branescu,Leali,Audero....most Meret.... teljesítmény alapján eddig max Donnarumma lehet az illetve Meretet nem tudom megítélni mert serie B-t nehéz nézni itthon, de azért a keret tagság biztató.Very Happy
Verratti szerződtetésére nem sok esély látok, Párizst azért nehéz lesz nagyon felül licitálni.
Én most Bernardeschire vernék el minden pénzt és nem pl DiMáriára. Bentancurt nem tudom hova tenni, túl későn vannak a River Plate meccsek. Smile Valahogy Alexis szancsezbe se bízok, előbb megy ő valamelyik arab csapatba mint ide. Ma ilyen negatív napom van! De azért hajrá magyarok! Smile
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 25, 2017 6:25 am

LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 25, 2017 3:00 am

Petike007 írta:
zetterberg40 írta:
Meret állítólag a másodosztály legjobb kapusa 19 évesen. Ugye a listavezető Spalban véd, ahol 20 meccsen volt kezdő, ebből 8 meccset kapott gól nélkül hozott le. Nem véletlenül tagja a felnőtt válogatottnak.

-Leali is hatalmas tehetség volt, mára sikerült kb lenulláznunk.

A másik észrevételem, hogy látszik, hogy a klub egyre inkább erősödik gazdaságilag, és ami a meglepő az idei évre hiába költöttünk orbitálisan sokat, kb -20M ahogy állunk. Ergo bőven lesz még pénz az átigazolási keret bővítésére. Ami érdekes számomra, amikor anno azt mondták, hogy a Bayern mintáját akarjuk követni gazdaságilag gyakorlatilag áll.

Ha valakit le lehet rabolni a bajnokságból megtesszük, és a külföldi vásárlásaink is egyre inkább a minőség irányába mutatnak. Tisztára mint a bőrnacisok.

Leali lenullázása azért túlzás. Jelenleg a görög bajnok első számú kapusa, védett az Európa Ligában is. 24 évesen 75 felnőtt első osztályú meccse van, 91 Serie B-s mellett. Valószínűleg sosem lesz az első számú kapusunk de nem volt mellényúlás a szerződtetése. 3,8 millió ojróért igazoltuk, ennyiért simán el lehet adni + a többszöri kölcsönadásából is bejött már kicsivel több mint 1 millió. Nem azt mondom, hogy így akarunk pénzt keresni de ezekkel a "mikrobizniszekkel" nem lehet igazán mellényúlni. Ha 7-8 ilyen max 5 misiért igazolt játékosból 1 beválik már megérte. Lásd Stura, Rugani. Erre a listára kerülhet még Spinazzola, Cassata is.

Orsoliniért, Mandragoráért, Bentancurért már jobban a zsebünkbe nyúltunk, nekik már tényleg kötelező lesz valamit produkálni. Mandragora esete elég érdekes, remélem közös megegyezéssel játszik idény végéig a Primaverában, hogy megerősödjön.

Meretről egyébként Buffon már akkor is úgy beszélt mint az olasz utánpótlás egyik legjobb kapusa amikor még az Udinese primavera csapatában nyomta. Biztos vagyok benne, hogy Buffon véleményét is kikérik esetleges igazolásakor. A válogatott edzéseken sok időt töltenek együtt, és habár Buffon nem edző vagy játékosmegfigyelő, talán lehet adni a véleményére. Mindenesetre az állítólagos 5 misivel nem lehet nagyon mellényúlni.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 25, 2017 1:51 am

zetterberg40 írta:
Meret állítólag a másodosztály legjobb kapusa 19 évesen. Ugye a listavezető Spalban véd, ahol 20 meccsen volt kezdő, ebből 8 meccset kapott gól nélkül hozott le. Nem véletlenül tagja a felnőtt válogatottnak.

-Leali is hatalmas tehetség volt, mára sikerült kb lenulláznunk.

A másik észrevételem, hogy látszik, hogy a klub egyre inkább erősödik gazdaságilag, és ami a meglepő az idei évre hiába költöttünk orbitálisan sokat, kb -20M ahogy állunk. Ergo bőven lesz még pénz az átigazolási keret bővítésére. Ami érdekes számomra, amikor anno azt mondták, hogy a Bayern mintáját akarjuk követni gazdaságilag gyakorlatilag áll.

Ha valakit le lehet rabolni a bajnokságból megtesszük, és a külföldi vásárlásaink is egyre inkább a minőség irányába mutatnak. Tisztára mint a bőrnacisok.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimePént. Márc. 24, 2017 11:15 pm

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimePént. Márc. 24, 2017 10:49 pm

Néhány átigazolási pletyka:

- Bentancur megerősítette, hogy szerződtetni fogjuk, 9,5 + 2 millió € lesz az ára
- Verrattiról most a távozását pletykálják, más kérdés, hogy olyanokkal kell megküzdeni érte, mint a Bayern vagy a Barca
- Di María ismételten szóba került, állítólag 50 millió €-t kér érte a PSG; Allegri kívánsága Bernardeschi
- Párizsból előszeretettel hoznánk játékost, Rabiot a harmadik jelölt
- Alex Meret is célpont; valaki meglengette már a nevét, én annyira nem ismerem, de 5 millió € egy fiatal olasz válogatott kerettagért nem nagy összeg
- Tolissoért az Arsenal is bejelentkezett, de mi vagyunk a pole-ban érte, a 40 milliós vételár továbbra is érvényes
- Berardiért 45-50 milliót kérnek, még szerencse, hogy nem érdekel minket
- Nelson Semedo a Benficaból az egyik jelöltünk jobbhátvéd posztra (a ManU-t és a Dortmundot olvasni még vele kapcsolatban), a másik meg természetesen De Sciglio
- Dybalaért a Real-Barca duó indíthat támadást, Isco, illetve Andre Gomes, Rafinha, Mascherano lehet az üzlet része
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 23, 2017 8:28 am

tjunior írta:
http://index.hu/sport/futball/2017/03/23/ac_milan_kinai_befektetok_vasarlas/
Borítékolható Donnarumma nyári távozása, mondjuk nem ide fog jönni szerintem, de hogy a dagadt eladja az 100.
Ha tippelnem kellene ez egész eladási sztori csak Berlusconi pénzmosása volt.

a hivatkozás nagyon  lol!

Lassan átolvasok egy Milan fórumot inkognitóban,  hogy mit szólnak ehhez a bennfentesek...

A tervem az, hogy pl. Ács Milán néven regisztrálok, fiam keresztapjának a legénybúcsújára általam beüzemeltetett facebook accountjával, aki meg úgyis Róma szurker (ilyen egy megfelelően hiteles alapokon fenntartott virtuálhetero-háttér).

Ellenvélemény?

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 23, 2017 6:31 am

http://index.hu/sport/futball/2017/03/23/ac_milan_kinai_befektetok_vasarlas/
Borítékolható Donnarumma nyári távozása, mondjuk nem ide fog jönni szerintem, de hogy a dagadt eladja az 100.
Ha tippelnem kellene ez egész eladási sztori csak Berlusconi pénzmosása volt.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
32 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: