Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+16s4tch CsT LeRoi10 _Tyler _DREAM_ laac kilopo EsztéNégy bombahoppa virracocha simoon tjunior Petike007 sneco7 rakkenroll exchaby 20 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-27, 17:13 | |
| - LeRoi10 írta:
Ha Ancelotti marad passzolják is tovább a Pepnek 40-45 misiért. Ennek ellenére jó üzletet csináltak vele Marottáék, ebben a 4-2-3-1ben sem lenne helye. Szelen azert elszaladgalna. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-27, 16:19 | |
| Kerestünk 28 millát a srácon, soha rosszabbat. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-27, 16:00 | |
| - s4tch írta:
- https://fcbayern.com/de/news/2017/04/pressemitteilung-coman
coman a bayerné Ha Ancelotti marad passzolják is tovább a Pepnek 40-45 misiért. Ennek ellenére jó üzletet csináltak vele Marottáék, ebben a 4-2-3-1ben sem lenne helye. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-27, 14:51 | |
| https://fcbayern.com/de/news/2017/04/pressemitteilung-coman
coman a bayerné | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-26, 16:49 | |
| - lichti tökre összekapta magát, amióta visszakerült a bl keretbe (ettől persze nyáron simán távozhat) - ds allegri alatt volt utoljára fasza, és minő véletlen, allegri volt a milan utolsó jó edzője - contit én is sunáznám - lirola még nagyon kevés lenne ide, a sasolban sem atomkezdő - spinazzolát vélhetően vissza fogjuk hívni, és ő ráadásul az olasz szabályok szerint saját nevelésűnek is minősülne, úgyhogy simán reális forgatókönyv az is, hogy de sciglio nem érkezik, viszont behúzzuk a két szélre contit és spinazzolát
két olaszról sajnálom, hogy lemaradtunk: nyilván verratti az egyik, a másik meg gagliardini. (donnarumma és bernardeschi még nincs veszve, wehehe.) milyen lenne 4-5 év múlva egy ilyen csapat: donnarumma - conti, rugani, caldara, spinazzola - verratti, mandragora, gagliardini - orsolini, kean, bernardeschi | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-26, 15:47 | |
| De Sciglio szerintem egyáltalán nem középszerű játékos. Allegri tanítványaként igencsak tiszteletre méltó teljesítményt nyújtott, a válogatottban meg csak mutatja, hogy tud valamit. Egyfelől Lichtsteinernél csak jobb lehet, másrészt pedig jobb játékos válhat belőle, ami azt is jelentheti, hogy később átveheti Dani Alves helyét. Pirlo nem egy, hanem legalább 2-3 rossz szezon után jött hozzánk, szóval annyiból rizikós volt a szerződtetése, hogy kiégett, vagy csak új impulzusokra vágyó klasszist hozunk el, szerencsére utóbbi lett belőle. 15-ért szerintem mozdítható, annyiért manapság nem lehet jó játékosokat szerezni. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-26, 14:02 | |
| - Petike007 írta:
Szunditól is szabadulni akartak, annyira nem jártunk vele rosszul. De Sciglio egy univerzális szélső hátvéd, fiatal, olasz, és tehetséges. Ha hozza azt, ami benne van, nagyon jó igazolás. Pirlo egy klasszis volt egy rossz szezonnal a háta mögött amikor idejött. Desijjó nálam egy középszerű játékos, egy rossz szezonnal. Inkább Widmer-re mozdulnék rá vagy kivárnám Lirolát. Vagy az előbb említett Conti (bár azt olvasni, a silány pont őt szeretné Desijjó helyére). | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-26, 09:01 | |
| De Sciglio olcsón jöhet, mivel jövőre lejár a szerződése ez nem lehet probléma, mélyíteni a padot. Másra én nem látom jónak, aztán Allegri támassza fel és cáfoljon rám. Alex Sandrot ha nem adjuk úgy sem tudja kiszorítani. Jobb oldalra meg nálam egyértelműen Conti kell. Fiatal, tehetséges, olasz, juventino, ilyen játékosból kell minél több a csapatba. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-26, 08:38 | |
| - CsT írta:
- De Scigliotól minden milanos ismerősöm szabadulna, katasztrofális idénye van, amikor én láttam idén a milant gyakorlatilag mindig volt valamie elemi hibája. Hacsak Lichti nem dobbant akkor szerintem nincs szükség rá. Ebben a Schick gyerekben viszont van kraft!
Szunditól is szabadulni akartak, annyira nem jártunk vele rosszul. De Sciglio egy univerzális szélső hátvéd, fiatal, olasz, és tehetséges. Ha hozza azt, ami benne van, nagyon jó igazolás. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-26, 08:08 | |
| De Scigliotól minden milanos ismerősöm szabadulna, katasztrofális idénye van, amikor én láttam idén a milant gyakorlatilag mindig volt valamie elemi hibája. Hacsak Lichti nem dobbant akkor szerintem nincs szükség rá. Ebben a Schick gyerekben viszont van kraft! | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-25, 09:17 | |
| - zetterberg40 írta:
- Mindenhol téma most, hogy a hétvégi szurkolói inzultáció volt az utolsó csepp a pohárban, úgyhogy De Sciglio mindenképpen le akar lépni a Milanból. Természetesen már írják is, hogy Marottáék rámozdulnak gőzerővel. Mondjuk kétségtelen, hogy jó lenne Licht helyett.
A Lóma új sportigazgatója pedig az a Monchi lett, aki az elmúlt 17 évben a Sevillanál dolgozott hasonló pozícióban. Ő szedte össze apróért többek között Dani Alvest, Baccát, Kondogbiát, Aleix Vidalt, Rakiticset, Seydou Keitát stb. Jöjjön. Tud balhátvédet is játszani, olasz, plusz ha valaki a Milannál akar befutni, annak türelmesen és keményen kell dolgoznia, hogy egyáltalán évek múltán meglegyen az esélye a kiemelkedő sikerre - már ha minőségi irányba terelődik az ottani munka. Ha De Sciglio ki akarja várni ezt, akkor kb. bukja az ígéretesnek indult pályafutását, nálunk pedig azért megvan a lehetőség a trófeák szerzésére. Az olasz válogatottban megmutatta legutóbb is, hogy van benne potenciál, Allegri Milanjában egyébként is kiválóan teljesített, jó lenne ő. Lehet, hogy most nagyot húztak a Romanál. Ameddig Milánóban a pénzköltésben látják a lehetőséget a kitörésre, addig Rómában a tehetségek felfedezésére mehetnek rá. Monchival kemény ellenfelek lehetnek 2-3 éven belül. Nem baj, legalább minket is a folyamatos erősödésre ösztökélnek. Ami a játékospolitikánkat illeti, érkezik Bentancur, Orsolini, később Caldara, még Spinazzolat sem írnám le teljesen, szóval a fiatalítási irányvonal megvan. Utóbbival kapcsolatban a transfermarkt vételi opciót jelölt meg visszavásárlási záradékkal. Ez számokban mit takar? Tetszik az is, amit valaki már korábban felvetett, hogy az lenne az igazi, ha már előre megszereznénk játékosokat, még bőven a mercato kezdete előtt, mindez megvalósul. Nagyobb vételre egyelőre talán ne számítsunk, viszont mindhárom igazolásért komoly ellenfelek voltak "harcban", Bentancurt a Real akarta nagyon korábban, Orsoliniért PL- és Serie A klubok álltak sorban emlékezetem szerint. Mandragorara is kíváncsi leszek, elvégre a következő évben már teljes értékű tagja lehet a csapatnak. De Sciglio is tökéletesen illene a csapatunkba, Dani Alvesnek lenne egy fiatalabb motivált riválisa, és Asamoah kiesésével is kalkulálunk. Abban viszont biztos vagyok, hogy előre fog érkezni nagy név. Egyrészt szükség van rá, mert nagyon vékony elől az állomány, másrészt nem vagyok biztos abban, hogy a jelenlegi négyes még egy ilyen szezont képes lesz produkálni (bár még messze van a vége). Pjaca sérülésével kalkulálni kell, ki tudja, mikor lesz ő egészséges, jó esetben a naptári év végére képes lesz érdemben beszállni a csapatba kerülésért, Higuaínnak pedig nincs helyettese. Ha Tolisso érkezik is, akkor inkább Cuadrado helyére fog, mint Khediraval venné fel a versenyt. A középpályára egyébként talán elég is lehet a Pjanic-Khedira-Marchisio-Mandragora-Rincón ötösfogat, esetleg Leminaval vagy Sturaroval kiegészülve. Januárban ahelyett, hogy ezzel a résszel tököltünk, inkább jöhetett volna valaki előre, már csak a mennyiségi tényező miatt is. Egyébként én egy Badelj-Rincón cserében simán benne lennék, a horvát azért egy fokkal jobb játékos. Viszont ami fontos, hogy két játékos jöjjön előre. Lehet Tolisso is Cuad posztjára, de oda lenne bőven jelölt. Lemar, Bernardeschi, Felipe Anderson, Douglas Costa, Di María, és egyik oldalon Isco is elférne, hiába alapvetően nem ott játszik. Az én opcióm szélső posztra viszont Carrasco lenne, a belgában hihetetlen potenciál van. 50-60 millióért lenne esély elhozni, ami ma már nem annyira kirívó összeg (sajnos). Én visszahoznám Moratat is, ha 40-45-ért eljönne, bár sok esélyt nem látok rá. Schick-Muriel duó egyike a Samptól jöhetne Higuaín cseréjének, viszont helyettük lehetne Fekir vagy Pléa is. Egyszerűen rengeteg lehetőség van az igazolásokra, annyira megnőtt a tekintélyünk a futballtérképen. Eddig lenéztek minket, most a BL esélyeseinek tartanak minket. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-25, 08:43 | |
| - zetterberg40 írta:
- Mindenhol téma most, hogy a hétvégi szurkolói inzultáció volt az utolsó csepp a pohárban, úgyhogy De Sciglio mindenképpen le akar lépni a Milanból. Természetesen már írják is, hogy Marottáék rámozdulnak gőzerővel. Mondjuk kétségtelen, hogy jó lenne Licht helyett.
A Lóma új sportigazgatója pedig az a Monchi lett, aki az elmúlt 17 évben a Sevillanál dolgozott hasonló pozícióban. Ő szedte össze apróért többek között Dani Alvest, Baccát, Kondogbiát, Aleix Vidalt, Rakiticset, Seydou Keitát stb. Attól, hogy a rinyához megy Mocsicsi, még nem nyernek semmit. A sportigazgatójuk eddig is kiváló munkát végzett. Nem ő tehet róla, hogy nincsen normális edzőjük, hogy nincsen győztes mentalitás, és hogy Totti még nincsen nyugdíjban. De Schiglio, illene a sorba, hogy leraboljuk a versenytársakat, ráadásul posztra érkezne, és erősítés is. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-24, 21:58 | |
| Mindenhol téma most, hogy a hétvégi szurkolói inzultáció volt az utolsó csepp a pohárban, úgyhogy De Sciglio mindenképpen le akar lépni a Milanból. Természetesen már írják is, hogy Marottáék rámozdulnak gőzerővel. Mondjuk kétségtelen, hogy jó lenne Licht helyett.
A Lóma új sportigazgatója pedig az a Monchi lett, aki az elmúlt 17 évben a Sevillanál dolgozott hasonló pozícióban. Ő szedte össze apróért többek között Dani Alvest, Baccát, Kondogbiát, Aleix Vidalt, Rakiticset, Seydou Keitát stb. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-22, 22:40 | |
| - s4tch írta:
- caldara keményen tolja, már 7 gólnál tart. dybalának van 8, piggynek nyilván csilliárd, a többi játékosunknak mind kevesebb találata van a bajnokságban.
Akkor csekkoljátok a statjait. A statisztikai alapon (néha ugyan hülyén és irreálisan) működő whoscored-on Caldara a szezon csapatában is helyet kap jelenleg. 90 perccel leosztva: | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-22, 20:39 | |
| caldara keményen tolja, már 7 gólnál tart. dybalának van 8, piggynek nyilván csilliárd, a többi játékosunknak mind kevesebb találata van a bajnokságban. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-22, 19:50 | |
| Újabb Caldara gól: https://mobile.twitter.com/khaledalnouss1/status/855840006312787968 | |
| | | exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-22, 00:27 | |
| Tevez bekaphatja negyvenmilliószor _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-21, 21:48 | |
| Ma vált hivatalossá Bentancur szerződtetése. 2022-ig írt alá. 9,5 millió az ára, ami tovább emelkedhet bizonyos számú pályára lépést követően. Valamint ha a későbbiekben eladjuk, annak az összegnek az 50%-a a Bocahoz kerül, ami mondjuk nem túl jó. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-13, 16:16 | |
| Azért remélem, ez a 100 millió körüli záradék nem igaz. 2018-ra ennél bőven többért is értékesíthetjük - már persze remélhetőleg ez egy klasszikus szándékú hosszabbítás, és nem csak az árát akarták felsrófolni vele. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-13, 15:05 | |
| - exchaby írta:
te mirol beszelsz???
forras: http://index.hu/sport/futball/2017/04/13/dybala_hosszabbit/ Csak a szokásos index-szint | |
| | | exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-13, 15:03 | |
| - zetterberg40 írta:
- Amúgy pár helyen azt írják, hogy ezzel a Palermo megkapja a teljes bónuszt, azaz 8 milliót. Így Dybcsi végleges ára 40 milla lett.
te mirol beszelsz??? - Idézet :
- A 23 éves játékos 8 millió euróért került a Palermótól 2015-ben a Juventushoz.
forras: http://index.hu/sport/futball/2017/04/13/dybala_hosszabbit/ _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-13, 13:22 | |
| - Petike007 írta:
- Dybcsi már vagy fél éve egy hét múlva hosszabbít. Amikor alá lesz írva örülünk. Kb Allegrivel is így vagyok. Addig el kell adni a lapokat.
Dybala 2022-ig hosszabbított, most már hivatalos. Meglátjuk, hogy ő is követi-e a sormintát. Ha igen, akkor még 2 éve van itt. Amúgy pár helyen azt írják, hogy ezzel a Palermo megkapja a teljes bónuszt, azaz 8 milliót. Így Dybcsi végleges ára 40 milla lett. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-10, 20:26 | |
| - EsztéNégy írta:
Dani Alves meg inkább szélső, védekezésben elég gyakran kihagy, ami 3-5-2-ben még bele-belefér, négy védős rendszerben viszont aligha. Remélem figyel valakit a vezetőség, én kb. De Scigliot meg Darmiant tudnám elképzelni a posztra, de nem is nagyon nézek focit a Juve meccseken kívül. Azért rajtuk kívül is van néhány igencsak ígéretes lehetőség, pl. Bellerínt szóba is hozták velünk. Rajta kívül akiket én szívesen látnék: - Mario Gaspar (Villareal) - szerintem több van benne, mint a jelenlegi klubja - Nelson Semedo (Benfica) - róla is pletykáltak keveset, de ő minden komolyabb klub látókörében ott van - Elseid Hysaj (Napoli) - ha valakit megint a riválisoktól akarunk szerződtetni, ő legyen - Benjamin Henrichs (Leverkusen) - őszintén szólva őt csak keveset láttam játszani, de az utóbbi 5-6 évben sikerült eladniuk néhány minőségi játékost (Vidal, Schürrle, Carvajal, Can, Son), a srác alapember, bemutatkozott a német válogatottban, és most 20 éves...szóval szintén akarják a nagyok - Silvan Widmer (Udinese) - ha jól emlékszem, róla korábban cikkeztek, amikor Lichti távozása terítéken volt, viszont már negyedik éve Udineben játszik, ami jelentheti azt is, hogy nem képes megugrani a szintet - Pablo Zabaleta (Man. City) - őt csak azért írom, mert ingyenes igazolás lenne Dani Alves támadó szellemű játéka azért sem probléma, mert az oldalán ott van egy Cuadrado, aki azért be tud segíteni neki. De a másik oldalon Sandro is hasonló stílust képvisel, neki pedig Mandzu segít be általában. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-10, 14:10 | |
| Zazinho hivatalosan is a Valenciáé, 16ot lapunk érte. Így már bőven pozitívban vagyunk vele kapcsolatban, nem hittem volna. (Mondjuk Moratta Berardin is kereset 5,5 milliót úgy hogy egy percet sem játszott nálunk ) | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-09, 23:53 | |
| - Tankcsapda írta:
Azért szerintem egy jobbhátvédet is nyugodtan lehetne igazolni. Én nagyon nem vagyok kibékülve azzal, hogy Lichti még mindig a csapat tagja. Bírom, meg sokat tett már a klubért, de ez a szint neki már túl magas. Dani Alves meg inkább szélső, védekezésben elég gyakran kihagy, ami 3-5-2-ben még bele-belefér, négy védős rendszerben viszont aligha. Remélem figyel valakit a vezetőség, én kb. De Scigliot meg Darmiant tudnám elképzelni a posztra, de nem is nagyon nézek focit a Juve meccseken kívül. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-09, 21:06 | |
| - zetterberg40 írta:
- Ami a legörömtelibb, hogy most már minden forrás egyhangúan állítja Allegri maradását, szerződéshosszabbítását. Sőt, van olyan verzió, miszerint a Hal hosszabb időre szeretne maradni, tehát az ilyenkor szokásos egy helyett három évvel hosszabbítana 2021-ig. Plusz egy szélsőt, illetve egy Vidal-szerű játékost szeretne leginkább.
Igen, de a vezetőség csak 2019-ig akar hosszabbítani. Szerintem csak a szezon végén leszünk okosabbak Dybala és Allegri kapcsán is, ami időben remélhetőleg a BL-döntő függvényében zárul a csapat számára. Nagyon jó lenne, ha legalább 2020-ban meg lehetne egyezni, ezek alapján nem Allegrin múlik a hosszútávú folytatás. Azért szerintem egy jobbhátvédet is nyugodtan lehetne igazolni. Én nagyon nem vagyok kibékülve azzal, hogy Lichti még mindig a csapat tagja. Bírom, meg sokat tett már a klubért, de ez a szint neki már túl magas. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-09, 18:27 | |
| - zetterberg40 írta:
- Ami a legörömtelibb, hogy most már minden forrás egyhangúan állítja Allegri maradását, szerződéshosszabbítását. Sőt, van olyan verzió, miszerint a Hal hosszabb időre szeretne maradni, tehát az ilyenkor szokásos egy helyett három évvel hosszabbítana 2021-ig. Plusz egy szélsőt, illetve egy Vidal-szerű játékost szeretne leginkább.
Dybcsi már vagy fél éve egy hét múlva hosszabbít. Amikor alá lesz írva örülünk. Kb Allegrivel is így vagyok. Addig el kell adni a lapokat. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-09, 18:16 | |
| Ami a legörömtelibb, hogy most már minden forrás egyhangúan állítja Allegri maradását, szerződéshosszabbítását. Sőt, van olyan verzió, miszerint a Hal hosszabb időre szeretne maradni, tehát az ilyenkor szokásos egy helyett három évvel hosszabbítana 2021-ig. Plusz egy szélsőt, illetve egy Vidal-szerű játékost szeretne leginkább. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-08, 15:58 | |
| Verratti ismét terítéken, állítólag 80 millió €-t szánunk a leigazolására. Na az azért már erősen elgondolkodtató Párizsban is, a rossz viszony ellenére. A középpályára még De Rossit(!) is olvasni lehet, nyilván ennek azért nincs túl sok valóságalapja. Viszont Dybala hosszabbítása állítólag azért húzódik, mert a szerződésbe akar foglaltatni egy különleges záradékot, ami a Barcaba igazolást nem lehetetleníti el... | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-04, 18:15 | |
| - LeRoi10 írta:
- A TS-ben ma arról írtak, hogy Paratici bizalma Lemina irányában megrendíthetetlen és egyébként is Lemina is maradna.
Nehéz hova tenni a srácot, látszik rajta, hogy ügyes és jó játékos (lesz) de nem látni benne a jövő kezdő spílerét. Kiegészítő játékosokra is szükség van de valamiért mégis szeretném azt hinni, hogy több van benne. 3-5-2-ben amikor Khedira helyén játszott jobb oldalon Alvessel és Dybalával kurva jól mozgott akkor már azt hittem végre megvan a helye. A lyoni piros óta Allegri jegeli amit kis túlzásnak érzek, de hát ő tudja.
Mindenesetre kár lenne érte. Azon kívül, hogy nem ütközik, viszont cserélbe előre használhatatlan, felesleges itt tartani. Amikor kapott lehetőséget nem élt vele. Talán egyszer volt egy jó meccse. Van olyan játékos, aki soha nem lesz nagy spíler, ő szerintem ilyen. Ha elmegy nem bánom. Off.: Néztem én is az új srácot, amit Pigutól el kell venni kaját oda kell adni Bentancourt-nak, Nincs mese elég gizda a gyerek. Viszont ahogy nézem a statjait ütközik, elég rendesen. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-04-04, 16:51 | |
| A TS-ben ma arról írtak, hogy Paratici bizalma Lemina irányában megrendíthetetlen és egyébként is Lemina is maradna. Nehéz hova tenni a srácot, látszik rajta, hogy ügyes és jó játékos (lesz) de nem látni benne a jövő kezdő spílerét. Kiegészítő játékosokra is szükség van de valamiért mégis szeretném azt hinni, hogy több van benne. 3-5-2-ben amikor Khedira helyén játszott jobb oldalon Alvessel és Dybalával kurva jól mozgott akkor már azt hittem végre megvan a helye. A lyoni piros óta Allegri jegeli amit kis túlzásnak érzek, de hát ő tudja.
Mindenesetre kár lenne érte. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|