Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
s4tch
CsT
LeRoi10
_Tyler
_DREAM_
laac
kilopo
EsztéNégy
bombahoppa
virracocha
simoon
tjunior
Petike007
sneco7
rakkenroll
exchaby
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34  Next
SzerzőÜzenet
tjunior
Allegri jobbkeze

Bevásárlóközpont - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-23, 18:31

http://index.hu/sport/futball/2017/03/23/ac_milan_kinai_befektetok_vasarlas/
Borítékolható Donnarumma nyári távozása, mondjuk nem ide fog jönni szerintem, de hogy a dagadt eladja az 100.
Ha tippelnem kellene ez egész eladási sztori csak Berlusconi pénzmosása volt.
Vissza az elejére Go down
virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-17, 12:07

Bízom benne, hogy marad Allegri. Akire viszont érdemes figyelni, az Carrera. Már amúgy is nyert velünk egy szuperkupát Smile, most pedig az első évében az orosz bajnoki cím felé száguld.
rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-17, 10:24

Vicces, hogy a Lóma folyton a szkudettóról pofázik, miközben a nemzetközi színtéren nem bír el egy Lyonnal, vagy egy Portóval, a Barca kaliberű csapatoktól meg rendre összefossa magát.. ezt leszámítva, ha Maxi mégis menne, és mondjuk Spalletti érkezne, én azt mondom, amit egyébként Maxi érkezésekor is írtam, egy esélyt megérdemel, mielőtt kutyáznánk. A Lómának szinte mindegy ki az edzője, nem mérvadó. De szerintem is maradjon még egy-két évet, aztán jöjjön DD.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-16, 23:04

zetterberg40 írta:
http://www.football-italia.net/99589/please-stay-max

Agresti szerint 2019-ig hosszabbítana vele a klub, de ha menni akar, akkor most már szerinte is Spalletti az első számú jelölt.
Kutyaütőzni, lúzerezni nem akarok senkit, én egy fillért nem adtam volna arra, hogy Allegri fasza lesz.
Ha mondjuk választani kellene és lehetne (azaz mind elérhető, reális opció) a Spalletti, Simeone, Jardim, Sousa, Di Francesco sorból, akkor én Jardimot választanám. De ez csak az én véleményem.

nézve az EL meccset Spallettit lehúznám a listáról (bár Allegrire is fújtam), Sousa meg érthetetlen ötlet

egy évig még maradjon a boss aztán DD-t kérem
http://windholz.wix.com/windholz
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-13, 22:11

http://www.football-italia.net/99589/please-stay-max

Agresti szerint 2019-ig hosszabbítana vele a klub, de ha menni akar, akkor most már szerinte is Spalletti az első számú jelölt.
Kutyaütőzni, lúzerezni nem akarok senkit, én egy fillért nem adtam volna arra, hogy Allegri fasza lesz.
Ha mondjuk választani kellene és lehetne (azaz mind elérhető, reális opció) a Spalletti, Simeone, Jardim, Sousa, Di Francesco sorból, akkor én Jardimot választanám. De ez csak az én véleményem.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-13, 00:00

Krisz írta:

Ebben a világban továbbra is a pénz a fő motivátor. Bernardeschi max azért lesz türelmetlen, ha nem emelik meg (eléggé) a fizetését, a kérdés pedig arról, szól, hogy a Fior meg tudja-e eléggé emelni, hogy hosszabbítson. Most keres 1 milliót, ha a Fior elétol egy 2 milliós szerződést (mivel köré akarják építeni a csapatot ez nem tűnik irreálisnak) akkor szerintem lazán aláír 2022ig. Ha lesz komoly kérő - ilyen ínterbe megy Berardival együtt szintű kacsákkal én nem foglalkozom - és annyival többet tud ajánlani neki, mint a Fior akkor elveszíthetik. Tehát a kérdés, hogy #1 van-e egyáltalán komoly kérő #2 a Fior tudja-e a tartani a lépést. Európában ő közel sem olyan sztár hogy a nagyok rá csorgatnák a nyálukat, ezt ki is zárnám. Olaszországon belül ennyi pénze csak nekünk, a Napolinak, Romanak meg az ínternek van. A Romanak meg a Napolinak annyi szélsője van, hogy biztos nem fognak rámozdulni, maradunk mi meg az ínter. Nem tudom, hogy mi akarjuk-e, de az biztos hogy baromi nehezen adnák el pont nekünk (Baggio story). Az ínter szerintem elég jól elvan Candrevaval meg Perisiccsel, de ha mégsem (eladják valamelyiket) akkor megpályázhatják Bernardeschit. Mondjuk projekt szempontjából aligha nagyobb perspektíva.

Spaletti összességében azért nem lúzer mert megvert pár nagyobb olasz csapatot a Romaval? Hát szerintem sokkal többet dob a latba, ahogy kiesett a BL-ből...
Ranieri bajnok lett a Leicesterrel mégis egy tipikus lúzer. Ez a "nem győztes típus" olyan dolog, amit holisztikusan kell nézni.

Én nem látom benne azt a pluszt, hogy egy lúzer Romaból győztest csináljon. Ugyanolyan mentálisan gyengék a játékosok, mint Garcianal voltak. Persze össze tud rakni egy csapatot, meg néhány nagy/meglepő győzelmet is össze tud hozni, de azt Ranieri is bármikor megcsinálta. Nyerni már más kérdés, ha áttekintjük a múltját diadalból sokkal kevesebb volt, mint a cél előtti elhasalásból.

Nem tudom, miből gondoltad, hogy én a lúzer jelzőt kérdőjeleztem meg. Csak annyit írtam, hogy azért az nem teljesen igaz, hogy minden komoly csapat ellen elbukik. De néhány hozzászólással korábban kifejtettem, hogy miért is ne jöjjön Spalletti edzőváltás esetén. Én sem hiszem, hogy a 2. helynél többet ki tudna hozni akár egy bajnokesélyes keretből is.

Ha van egy kis esze Bernardeschinek, akkor lelép Firenzéből. Nyilván benne van az a lehetőség is, hogy nem lesz nagy eresztés, én látok a srácban lehetőséget. Tegyük fel, a Fior adja a jelenlegi fizetése dupláját. Akkor mi adunk neki még fél milliót. A szerződések meghosszabbítása manapság meg az értékes játékosok esetében csak arra jó, hogy feljebb srófolják a vételárat.
A Napoli és a Roma utóbbi évekbeli átigazolási politikája alapján ők nem fognak a mi kiszemeltjeinkre rárepülni, egyszerűen nincs kellő anyagi hátterük, vagy nagyon ügyesen rejtegetik. Az Internél már más a helyzet, ők nagyon komoly anyagi hátteret kaptak, nem csoda, hogy bedobják mindkét csapat nevét ugyanazokra a játékosokra. A két csapat szerintem elég komoly kérő, a Fiorentina meg nem tud olyat adni, amivel maradásra lehet bírni.

Azt azért tegyük hozzá, hogy a játékospolitikánkba inkább illene Alexis Sánchez vagy Di María. Bernardeschi elsősorban a saját nemzetiség miatt lehet befutó. Mindenesetre nem sok olasz játékos van a védelemtől felfelé, akit szívesen látnék a csapatnál.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-12, 20:25

Közben Zaza aktiválva, 16 milla jött!
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-12, 17:22

Tankcsapda írta:
LeRoi10 írta:
Marrotta a héten azt mondta:
-Dybala a Juventus jövője, és Dybala jövője a Juventus.
-Douglas Costát is figyelik de mellette még több játékost is.
- Allegrinek nagyon jó a kapcsolata a vezetőséggel, nincs miről beszélni. Az újságokat is meg kell tölteni valamivel.

Alexis közben otthagyta az Arsenal egyik edzését mert összeveszett egy csapattársával.

A Fior új stadiont tervez, Bernardeschit nem adnák senkinek semmiért, ő köré építik a csapatot. Megjegyzem a Saponara, Sportiello, Chiesa, Babacar, Vecino magra lehet is építeni.

Azért ez nem így megy. Bernardeschi nem fogja kivárni, amíg a projektjük esetlegesen felemelkedik. A stadion felépül, az csak egy dolog. Nekünk kellett a 2011-es nyár, amikor Conte lett az edző, és sikerült olyan játékosokat megszerezni, mint Pirlo vagy Vidal, onnantól kezdve reménykedhetnek nagyobb sikerekben, amik esetén már egy Bernardeschi kalibert meg tudnak tartani. Ezt ők nem fogják tudni megvalósítani.

Allegri sorsa valószínűleg eldőlt már, legalábbis ha távozik, akkor biztosan. A maradását meg esetlegesen az igazolásoktól teheti függővé, szóval körülbelül ugyanaz a helyzet alakulna ki, mint anno Conte távozásakor. Az meg, hogy Marrotta mit nyilatkozik, nem garancia semmire. Egyébként ő az egyenesebb nyilatkozatok híve, de azt most még nem tudja megmondani, hogy Dybala marad-e vagy sem. Pogbaról is lenyilatkozta tavaly, hogy nálunk lesz ebben a szezonban, aztán mégsem így lett. Mindenesetre remélem, hogy az argentin marad, a Higuaín-Dybala páros nagyon összeszokott.

CsT írta:
Spaletti nálam egy tipikus lúzer Nem csoda, hogy ő a lúzer fc edzője), a legfontosabb meccseken mond csődöt ő és a csapata is. A kis csapatokat szép focival kitömik, de a komolyabb csapatok ellen behugyoznak. Isten ments egy ilyen edzőtől. Jardim v Deschamps. Simeone remek edző de aki egyszer is Ellenség címert csókolgatott az ne jöjjön ide.

Azért ez így nem igaz. A Zintert oda-vissza verték(idegenben már a Pioli-féle csapatot), a Milant is megverték otthon, a Laziot is ütötték a bajnokságban, a Napolit pedig idegenben verték el. Nem rosszak ők egyébként, mert a Napoli-Ellenség duó is jobb kerettel rendelkezik, de úgy látszik, hogy örök másodikok lettek az évek során.

Szerinted a másik oldalról csinálnának ilyen kérdést abból, hogy Contet odavigyék-e vagy sem? Két évet volt náluk, erősen kétlem, hogy akkora lenne a kötődése, ami megakadályozná azt, hogy idejöjjön.

Ebben a világban továbbra is a pénz a fő motivátor. Bernardeschi max azért lesz türelmetlen, ha nem emelik meg (eléggé) a fizetését, a kérdés pedig arról, szól, hogy a Fior meg tudja-e eléggé emelni, hogy hosszabbítson. Most keres 1 milliót, ha a Fior elétol egy 2 milliós szerződést (mivel köré akarják építeni a csapatot ez nem tűnik irreálisnak) akkor szerintem lazán aláír 2022ig. Ha lesz komoly kérő - ilyen ínterbe megy Berardival együtt szintű kacsákkal én nem foglalkozom - és annyival többet tud ajánlani neki, mint a Fior akkor elveszíthetik. Tehát a kérdés, hogy #1 van-e egyáltalán komoly kérő #2 a Fior tudja-e a tartani a lépést. Európában ő közel sem olyan sztár hogy a nagyok rá csorgatnák a nyálukat, ezt ki is zárnám. Olaszországon belül ennyi pénze csak nekünk, a Napolinak, Romanak meg az ínternek van. A Romanak meg a Napolinak annyi szélsője van, hogy biztos nem fognak rámozdulni, maradunk mi meg az ínter. Nem tudom, hogy mi akarjuk-e, de az biztos hogy baromi nehezen adnák el pont nekünk (Baggio story). Az ínter szerintem elég jól elvan Candrevaval meg Perisiccsel, de ha mégsem (eladják valamelyiket) akkor megpályázhatják Bernardeschit. Mondjuk projekt szempontjából aligha nagyobb perspektíva.

Spaletti összességében azért nem lúzer mert megvert pár nagyobb olasz csapatot a Romaval? Hát szerintem sokkal többet dob a latba, ahogy kiesett a BL-ből...
Ranieri bajnok lett a Leicesterrel mégis egy tipikus lúzer. Ez a "nem győztes típus" olyan dolog, amit holisztikusan kell nézni.

Én nem látom benne azt a pluszt, hogy egy lúzer Romaból győztest csináljon. Ugyanolyan mentálisan gyengék a játékosok, mint Garcianal voltak. Persze össze tud rakni egy csapatot, meg néhány nagy/meglepő győzelmet is össze tud hozni, de azt Ranieri is bármikor megcsinálta. Nyerni már más kérdés, ha áttekintjük a múltját diadalból sokkal kevesebb volt, mint a cél előtti elhasalásból.

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-12, 16:52

CsT írta:
Spaletti nálam egy tipikus lúzer Nem csoda, hogy ő a lúzer fc edzője), a legfontosabb meccseken mond csődöt ő és a csapata is. A kis csapatokat szép focival kitömik, de a komolyabb csapatok ellen behugyoznak. Isten ments egy ilyen edzőtől. Jardim v Deschamps. Simeone remek edző de aki egyszer is Ellenség címert csókolgatott az ne jöjjön ide.

Azért ez így nem igaz. A Zintert oda-vissza verték(idegenben már a Pioli-féle csapatot), a Milant is megverték otthon, a Laziot is ütötték a bajnokságban, a Napolit pedig idegenben verték el. Nem rosszak ők egyébként, mert a Napoli-Ellenség duó is jobb kerettel rendelkezik, de úgy látszik, hogy örök másodikok lettek az évek során.

Szerinted a másik oldalról csinálnának ilyen kérdést abból, hogy Contet odavigyék-e vagy sem? Két évet volt náluk, erősen kétlem, hogy akkora lenne a kötődése, ami megakadályozná azt, hogy idejöjjön.[/quote]

Kezdjük ott, hogy a szezon elején nyerő helyzetből kiszoptak a gyengébb keretű Portó ellen, ezzel bukták a BL-t és egy halomnyi pénzt, a kupában is szarul állnak mert pont a rivális Laziótól coptak ki (persze ott még van esély de már nem ők a favoritok), a bajnokságot lezárhatták volna ha leütik az épp szar formában lévő Nápolyt, de inkább a nyakukra húzták őket. Az Ellenség elleni győzelmet gyorsan megünnepelték egy samp elleni vereséggel, így az sem ért lófaszt sem Very Happy az El-ben is sikerült legutóbb 2-1-es vezetésről kapni gyorsan még 3-at. Ha ez nem lúzerség, akkor nem tudom mi az!

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-12, 16:04

LeRoi10 írta:
- Allegrinek nagyon jó a kapcsolata a vezetőséggel, nincs miről beszélni. Az újságokat is meg kell tölteni valamivel.

Alexis közben otthagyta az Arsenal egyik edzését mert összeveszett egy csapattársával.

A Fior új stadiont tervez, Bernardeschit nem adnák senkinek semmiért, ő köré építik a csapatot. Megjegyzem a Saponara, Sportiello, Chiesa, Babacar, Vecino magra lehet is építeni.

Azért ez nem így megy. Bernardeschi nem fogja kivárni, amíg a projektjük esetlegesen felemelkedik. A stadion felépül, az csak egy dolog. Nekünk kellett a 2011-es nyár, amikor Conte lett az edző, és sikerült olyan játékosokat megszerezni, mint Pirlo vagy Vidal, onnantól kezdve reménykedhetnek nagyobb sikerekben, amik esetén már egy Bernardeschi kalibert meg tudnak tartani. Ezt ők nem fogják tudni megvalósítani.

Allegri sorsa valószínűleg eldőlt már, legalábbis ha távozik, akkor biztosan. A maradását meg esetlegesen az igazolásoktól teheti függővé, szóval körülbelül ugyanaz a helyzet alakulna ki, mint anno Conte távozásakor. Az meg, hogy Marrotta mit nyilatkozik, nem garancia semmire. Egyébként ő az egyenesebb nyilatkozatok híve, de azt most még nem tudja megmondani, hogy Dybala marad-e vagy sem. Pogbaról is lenyilatkozta tavaly, hogy nálunk lesz ebben a szezonban, aztán mégsem így lett. Mindenesetre remélem, hogy az argentin marad, a Higuaín-Dybala páros nagyon összeszokott.

CsT írta:

Szerinted a másik oldalról csinálnának ilyen kérdést abból, hogy Contet odavigyék-e vagy sem? Két évet volt náluk, erősen kétlem, hogy akkora lenne a kötődése, ami megakadályozná azt, hogy idejöjjön.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-11, 20:17

Spaletti nálam egy tipikus lúzer Nem csoda, hogy ő a lúzer fc edzője), a legfontosabb meccseken mond csődöt ő és a csapata is. A kis csapatokat szép focival kitömik, de a komolyabb csapatok ellen behugyoznak. Isten ments egy ilyen edzőtől. Jardim v Deschamps. Simeone remek edző de aki egyszer is Ellenség címert csókolgatott az ne jöjjön ide, sőt szopja ki a faszom. Már elnézést ha vulgáris voltam! Smile
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-11, 18:09

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-11, 18:07

Megjegyzem a csapatunk már bőven az európai élmezőnybe tartozik, nem vagyunk nemzetközi középcsapat, akit csak úgy leraboljanak. És ez alól az edzőnk sem kivétel (mivel nem a pizzás az ügynöke, így egy fokkal bizakodóbb vagyok, mint Pogesz esetén voltam)

Allegrivel kapcsolatban az eddigi pletykák:
-Barcelonába megy már aláírt spanyolul tanul( látott már spanyol zászlót, spanyol a bejárónője stb...)
-PSG edzője lesz (Eiffel torony volt a jele az oviban)
-Tutira az Arsenalba megy (az álma, hogy örökre 4. legyen, plusz szereti a szar időt, Mary Poppinst, úgyhogy tuti Anglia a köv célállomás)
-Plusz biztos vagyok benne, még találnak neki 3 további csapatot ahol biztos már aláírt és oda vágyik
-Egyébként hír volt hogy meghosszabbítják szerződését, illetve megemelik a fizuját is. (nyilatkozta, hogy jól érzi magát, ne becsüljük alá, hogy visszahoztuk amikor munkanélküli volt, mi lenne nélkülünk? Közmunkás. Na, ugye, hogy hálás és marad)

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-11, 17:54

zetterberg40 írta:
CsT írta:
A héten nem sok időm volt olvasgatni, csak úgy belekapdostam a pletykákba, viszont sok helyen olvastam a Berardi/Bernanrdeschi Vs Ellenség kapcsolatról. Valami komolyabban vehető figura is írt erről vagy csak az olasz szennyek?

Berardiról a CDS, Bernardeschiről a Messaggero írt. Állítólag olaszosítanának a kínaiak, azt meg mindenki döntse el maga, mekkora valóságalapja van bármelyiknek. Mindenesetre részemről Berardit vihetik, Bernardeschi viszont jó lenne, ha inkább itt kötne ki előbb-utóbb. Sokkal komplettebb, jobb játékosnak tartom.

Más: http://www.football-italia.net/99494/cds-spalletti-has-juventus-deal
Egyértelműen Spalletti neve került előtérbe az olasz sajtóban.
Kár, hogy Allegri jövője a szezon közben már nem fog fixen tisztázódni, így mehet a találgatás.

Bernardeschiben én is látnék fantáziát. Szerintem is jobb, mint Berardi, én őt nem is sajnálom, hogy elbukjuk. Bernardeschiben van annyi potenciál, hogy 45-50 milliót is érdemes legyen kiadni érte, ellenben Berardiért a 30-35 is merész lenne. De a szintén szóba hozott Douglas Costa is jöhetne, Pep edzői karrierjének egyik legérdekesebb, de egyben egyik legjobb vétele volt azzal, hogy a Bayern kihalászta a Shakhtarból.

Szerintem Spalletti nem a legjobb választás lenne, inkább határeset ő. Nekem tetszik, amit a Romaval csinál ebben a szezonban, és a felfogása, miszerint próbál eredménycentrikus futballt kialakítani. De valahol azt érzem, hogy túl nagy falat lenne neki. A jelenlegi Roma az erőviszonyok alapján a 4. helyen lenne, így tulajdonképpen a maximumot hozza ki abból a csapatból, és csak akkor éri meg neki maradni, ha igencsak megerősítik a keretet. A rómaiak most is sokat köszönhetnek neki, de 58 éves, és nem volt még topklub edzője. A vele egykorú Ancelotti meg hol jár? Ő és Mourinho azok, akik az "élvonalból" betöltötték az ötvenet, rajtuk kívül csupa negyvenes éveit taposó szakember tartozik ebbe a szűk körbe. Nem vagyok benne biztos, hogy most fog elkezdeni komoly sikereket szállítani.
Szerintem Simeone vagy Jardim jöjjön, hiába nem olaszok. Illetve ha Allegri marad még egy évet (erre esetleg van esély, többet nem hinnék), akkor Deschampsot is visszahozhatnánk. Az olasz edzők között ketten vannak, akikre nyugodtan rá lehetne bízni az esetlegesen keletkező űrt, de nem is ez a gond. Allegri sem volt biztos választás, de ott volt 1-2 olyan tényező, mint a balhés játékosok kezelése, a fiatal tehetségek beépítése vagy a korábbi scudetto, amik mellette szóltak. Contet és Ancelottit leszámítva nem nagyon tudnék olyan edzőt mondani, akikben legalább ezek a pozitívumok megvannak, éppen ezért most érdemes lenne külföldi edző mellett dönteni.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-11, 15:03

zetterberg40 írta:

Berardiról a CDS, Bernardeschiről a Messaggero írt. Állítólag olaszosítanának a kínaiak, azt meg mindenki döntse el maga, mekkora valóságalapja van bármelyiknek. Mindenesetre részemről Berardit vihetik, Bernardeschi viszont jó lenne, ha inkább itt kötne ki előbb-utóbb. Sokkal komplettebb, jobb játékosnak tartom.

Ezek nálam egyelőre bullshit generátor által újságba hányt hírek. Annyit még hozzátennék, hogy a 4231-hez éppen hogy csak ki tudunk rakni egy csapatot, ezért ha erre akarunk ráállni, akkor jöhet mindkettő egyszerre is. Jó alternatívák lennének Pjaca és Cuadrado mellé, akik ösztönlények (Cuadrado mindenképp), míg a két olasznak esze is van.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-11, 10:51

CsT írta:
A héten nem sok időm volt olvasgatni, csak úgy belekapdostam a pletykákba, viszont sok helyen olvastam a Berardi/Bernanrdeschi Vs Ellenség kapcsolatról. Valami komolyabban vehető figura is írt erről vagy csak az olasz szennyek?

Más: http://www.football-italia.net/99494/cds-spalletti-has-juventus-deal
Egyértelműen Spalletti neve került előtérbe az olasz sajtóban.
Kár, hogy Allegri jövője a szezon közben már nem fog fixen tisztázódni, így mehet a találgatás.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-11, 09:29

CsT írta:

Nincs komolyan vehető figura a sportsajtóban moratti de amúgy csak a szennylapok irkáltak, egyik nap ezt másik nap amazt
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-11, 08:44

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-10, 18:29

Elméletileg Inaki Williams is célpont nyárra.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-10, 10:26

CsT írta:
Hát ezt elrómázták megint! Very Happy Very Happy

Ez már tényleg csak a szokásos.

Ami egyébként meglepett, az Spalletti meccs utáni nyilatkozata. Brutál őszinte a kopasz, szerintem teljesen fején találja a szöget a karakteres résszel. A meglepő számomra ebben az, hogy ezt így nyíltan ki merte mondani.

http://www.football-italia.net/99440/spalletti-when-roma-go-wrong
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-10, 06:39

Hát ezt elrómázták megint! Very Happy Very Happy
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-09, 22:59

zetterberg40 írta:
Ma le lehet csekkolni Tolissot rinyáék ellen.

Az első félidőben eléggé láthatatlan volt, de rögtön a második elején vert egy szép gólt: katt Figyelitek azt az összjátékot előtte? Zseni.

A másodikban amúgy baromi jól nyomta a Lyon, a meccs embere Kazetta. Az a dugó komoly volt tőle!
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-09, 21:00

Ma le lehet csekkolni Tolissot rinyáék ellen.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-08, 15:50

A Milan vergődése a Chinese takeoverrel megvan? Nevetséges hogy kb 1 éve húzódik, most épp a befektetők tűntek el Smile
A poén az lesz ha tényleg addig kínlódnak amíg ingyen elhozzuk Raiolat megdobjuk néhány millával Donnaért.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-07, 20:00

Petike007 írta:
s4tch írta:
tessék, bazmeg, már egy ideje várom, hogy elkezdjenek conte visszatéréséről _cikkezni:

http://www.calciomercato.it/news/417100/calciomercato-juventus-folle-idea-conte.html

santa

A bullshit generátor működik. A Calciomercato-s cikkek nagy részét nem emberek írták. Conte most veri rommá Írországot, a Lokomotiv csapatával. Mindezt rekord fizuval 100 dolláros étterembe járhat. Miért menne el máshová?

Lehet fél, hogy jövőre sem tudja kifizetni az ebédet a Ritz-ben! Smile Egyébként az Allegri-Arsenal sztori fele már igaz, mert Útwenger távozik. Én a Pogba ügy óta óvatos vagyok és fordított pszichológiát alkalmazok. Szóval Takarodjon! Smile
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-07, 16:58

s4tch írta:
tessék, bazmeg, már egy ideje várom, hogy elkezdjenek conte visszatéréséről _cikkezni:

http://www.calciomercato.it/news/417100/calciomercato-juventus-folle-idea-conte.html

santa

A bullshit generátor működik. A Calciomercato-s cikkek nagy részét nem emberek írták. Conte most veri rommá Írországot, a Lokomotiv csapatával. Mindezt rekord fizuval 100 dolláros étterembe járhat. Miért menne el máshová?
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-07, 16:54

Ez egy baromi jó cikk, ajánlom. Meg úgy általában az oldalon íródott cikkeket, mert tudom, hogy itt sokan kedvelik az ilyesmit.

http://thesefootballtimes.co/2017/03/06/how-society-and-politics-gave-us-catenaccio-and-total-football/
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-07, 15:20

santa
http://bianconeri.taccs.hu
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-06, 15:53

s4tch írta:
simeone munkájáról ez nekem kb. mindent elmond:
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2018.html

Kedvencem az 58.hely a listán Very Happy

Elismerem Simeone munkáját,mert egy örök lúzerből csinált bajnok és BL-döntős csapatot,de azért az elmúlt 4 évben eltapsoltak ők is közel 400 milliót, szóval azért volt ott is miből főzni. Mindamellett,hogy a bevételi oldaluk is elég jó volt. Az edző személye mellett az igazolásaik is jól sültek el,mikor valakit pótolni kellett. Szóval ott az edzőn kívül több minden is épp jól alakult nekik a korábbi évekhez képest. De ha hozza magával hozzánk ugyanezt a munkát,akkor tőlem lehet nálunk edző, a múltja ellenére is Very Happy
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-06, 14:32

simeone munkájáról ez nekem kb. mindent elmond:
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2018.html
http://bianconeri.taccs.hu
rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime2017-03-06, 13:59

Krisz írta:
...

Rendben, elfogult vagyok az argentinokkal szemben, de te is, csak a másik irányba. Amit említesz, az jellemző volt egy korszakra, de általában nem jó dolog általánosítani. Tudod, olyan ez, mint a catenaccio -az olaszok sem játszották mindig, és már jó ideje nem tolják ezt. Láttam párszor Argentína válogatottját, a Boca miatt néhány bajnokijukat dettó, és nekem kifejezetten tetszett, amit láttam. Többnyire pörgős, kemény, küzdős, látványos meccsek voltak, szervezett játékkal (leszámítva Maradona edzősködését), igen sok parádés, penge megoldással tűzdelve. Egyáltalán nem voltak átitatva az általad emlegetett tahósággal, alattomossággal -csapatszinten pláne nem. Persze némi csibészség, dörzsöltség előfordult.

Simeonéban van tahóságra való hajlam, ez igaz, de én elnézőbb vagyok eme jellemhibája iránt, mert elképesztő, amit a matracosoknál elért, messze nem olyan körülményekkel rendelkezve, mint a két agyonhájpolt gigász. Nem vagyok különösebben Atletico drukker, de az kifejezetten tetszett, ahogy jó néhányszor megfricskázta a NAGYCSAPATOKAT.

A hozzászólást rakkenroll összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-03-06, 18:13-kor.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 33 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
33 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: