Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
s4tch
CsT
LeRoi10
_Tyler
_DREAM_
laac
kilopo
EsztéNégy
bombahoppa
virracocha
simoon
tjunior
Petike007
sneco7
rakkenroll
exchaby
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
LeRoi10
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-21, 23:11

Nagy mozgolódások lehetnek a háttérben, mert Marrotta azt is mondta, hogy ez nem a vásárlás ideje, hanem azé, hogy egyben tartsák a csapatot. Elmondta, hogy BL döntős keretről beszélünk, tehát egyáltalán nem állunk rosszul... Igazi süket duma megint. Persze nyilván ők is tudják, hogy ez a keret alkalmatlan a 4-2-3-1-re. Az a királyság, hogy 3-4 igazolással lényegében bármelyik felállásban ki tudnánk állni elég faszán. 

Kis érdekesség, hogy Keita továbbra is kizárólag a Juvéba írna alá, sehova máshova. Azzal fenyegeti a Laziot, hogyha nem adják el idén, jövőre ingyen távozik. Érdekes ez annak tudatában, hogy az elmőlt 2 hétben egyáltalán nem volt Keitás pletyka. Jobban örülnék neki mint Costanak.
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-21, 21:04

Marotta nyilatkozott : Közös megegyezés lesz Alves ügyében. Sad Vegye be a faszt Alves meg Marrotta is. Meg hagyja már abba, hogy minden nyilatkozatában elmondja, hogy ha valaki menni akar azt elengedjük megfelelő ajánlat esetén....ahogyan az elmúlt években is. Exclamation Exclamation Exclamation
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-21, 19:46

zetterberg40 írta:

Cancelo szerintem ügyes, de úgy gondolom, nemzetközi szinten valamivel rutinosabb arcot kereshet a vezetőség, aki a szezon elejétől első számú jobb bekk lehet. A Darmian, De Sciglio vonalat esélyesebbnek tartom, már csak azért is, mert jól ismerik a bajnokságot.

Ha jól emlékszem, Agresti ezt az 5-6 milliót még napokkal ezelőtt írta, utána jött képbe a szerződésbontásos verzió. 

Amúgy Alves szerintem is bassza meg. A klub hosszabbítani akart vele, úgyhogy gondolhatjátok, hogy ez a hiszti milyen mértékben változtat a klub tervein. A Douglas Costa vonal ezért halhatott el nagy hirtelen, mivel ha jól tudom, már csak egy non-EU-s játékos érkezhet (Costa ilyen), mivel Bentancurra elment egy hely. 

Matuidi neve megint előkerült, remélem csak vicc. 

Én előre még mindig Bernardeschi érkezésében bízom. 23 éves, olasz, szélen és középen is bevethető (később Dybalát is pótolhatná a 4231-ben, ha úgy alakul), azt meg már mondanom sem kell, mennyivel jobban bízom egy olaszban, mint a dél-amerikaiakban. Kisebb az esélye az elvágyódásnak, hisztinek, fejedelmi fizetés követelésének. Én ezért építenék a legjobb olaszokra, úgyhogy egyetértek S4tchyvel, nem szabad hagyni, hogy máshova kerüljenek (Gagliardini, Conti stb).
Matuidit mindig bedobják B tervnek. Úgy néz ki a Zonzi ügylet távolodóban, mert a Sevilla 40 millát a játékos meg 7 millás fizut akar.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-21, 15:28

sneco7 írta:
Többnyire jobbszélső volt inkább, Montoya volt a jobbhátvéd. Támadásban erős,de a védekezése kérdéses. Mondjuk én nem dőlnék a kardomba,ha ő jönne.

Amúgy valahol azt olvastam(Agrestire hivatkozva),hogy Alves nem ingyen megy,hanem valami 5-6 millióért, erről mit tudunk?

Cancelo szerintem ügyes, de úgy gondolom, nemzetközi szinten valamivel rutinosabb arcot kereshet a vezetőség, aki a szezon elejétől első számú jobb bekk lehet. A Darmian, De Sciglio vonalat esélyesebbnek tartom, már csak azért is, mert jól ismerik a bajnokságot.

Ha jól emlékszem, Agresti ezt az 5-6 milliót még napokkal ezelőtt írta, utána jött képbe a szerződésbontásos verzió. 

Amúgy Alves szerintem is bassza meg. A klub hosszabbítani akart vele, úgyhogy gondolhatjátok, hogy ez a hiszti milyen mértékben változtat a klub tervein. A Douglas Costa vonal ezért halhatott el nagy hirtelen, mivel ha jól tudom, már csak egy non-EU-s játékos érkezhet (Costa ilyen), mivel Bentancurra elment egy hely. 

Matuidi neve megint előkerült, remélem csak vicc. 

Én előre még mindig Bernardeschi érkezésében bízom. 23 éves, olasz, szélen és középen is bevethető (később Dybalát is pótolhatná a 4231-ben, ha úgy alakul), azt meg már mondanom sem kell, mennyivel jobban bízom egy olaszban, mint a dél-amerikaiakban. Kisebb az esélye az elvágyódásnak, hisztinek, fejedelmi fizetés követelésének. Én ezért építenék a legjobb olaszokra, úgyhogy egyetértek S4tchyvel, nem szabad hagyni, hogy máshova kerüljenek (Gagliardini, Conti stb).
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-21, 14:40

Azt hittem a mercatós bullshit generátorokat nem lehet felülmúlni, de Kean apjának sikerült:

1. Szerinte Raiola nem ügynöke a fiának.
2. A Juventustól mezőgazdasági gépeket kért mert Afrikában rizst és kukoricát akart termeszteni, de ezeket nem kapta meg.

Asszem kiégtem....
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-21, 10:44

s4tch írta:
https://www.calciomercato.it/news/267157/calciomercato_juventus_dal_portogallo_conferme_su_joao_cancelo

ő lehet az alves-utód. nem rémlik a valenciából, pedig zaza miatt megnéztem pár tavaszi meccsüket.

Többnyire jobbszélső volt inkább, Montoya volt a jobbhátvéd. Támadásban erős,de a védekezése kérdéses. Mondjuk én nem dőlnék a kardomba,ha ő jönne.

Amúgy valahol azt olvastam(Agrestire hivatkozva),hogy Alves nem ingyen megy,hanem valami 5-6 millióért, erről mit tudunk?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-21, 06:43

s4tch írta:
https://www.calciomercato.it/news/267157/calciomercato_juventus_dal_portogallo_conferme_su_joao_cancelo

ő lehet az alves-utód. nem rémlik a valenciából, pedig zaza miatt megnéztem pár tavaszi meccsüket.

Hát a tegnapi U21-es meccs alapján tuti nem igazolnám le, tipikus latin védő, gyors, technikás, de védekezésben langyos, beadásai szarok voltak. Na de egy meccsből ne ítéljünk, lehet ez volt élete legrosszabb meccse! Smile
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 23:15

http://bianconeri.taccs.hu
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 23:02

Nyilván először Alvesnek a kurva anyját, mert ezzel szétbaszta valszeg a betervezett mercatót, hiszen a védelem rendben volt oda nem terveztünk igazolást szerintem. Most viszont elmegy ingyen és igazolhatunk a helyére:

1. Vagy egy jó spílert jó pénzért, ami elvonja a zsét mondjuk egy vkp vagy szélső igazolásából.

2. Vagy valami kölcsön/kényszer megoldás Lichti mellé...ami nem kerül sok pénzbe. Ettől a verziótól már most könny csordult a szemembe.

Mellesleg Alves nem azért távozik, mert keveset játszik vagy nem jön ki az edzővel, hanem kalandvágy/pénzvágy...stb okból szóval másodszor Marrottának is kurva anyját ha elengedi ingyen.

Persze 35 éves, nincs igazán értéke már a piacon, de nem a Bahiához tér haza, hanem a világ leggazdagabb csapatába igazol, szóval ha Marrotta a nyakába akasztana egy 10 millás táblát valszeg röhögve kifizetné a city....fel sem merülne, hogy szotyizzon 1 évet.

Ebbe a transfer ban-ba meg jobb bele se gondolni....
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 22:33

tjunior írta:
Arra azért kíváncsi leszek, hogy bizonyítják be, hogy az ügynöki jutalék, még ha ilyen nagy is, harmadik fél által birtokolt játékjog, vagy mi. Esetleg itt is a bűnösség vélelme lesz mint Conte eltiltásnál és nekünk kell bizonyítani?

Magam részéről érdekesnek találom, hogy miért pont ezt az üzletet vizsgálják, miközben az ügynökök működése már évek óta minimum átláthatatlan. Elég csak a másik jómadárra a portugál csodaügynökre is gondolni.

Inkább ezt kellene szabályozni és táláthatóvá tenni, nem pedig a csapatokat basztatni.

Egyszerűen egy klubnak sincsen más választása. Vagy üzletel ezekkel az alakokkal, vagy nem igazol senkit.

Ezt pedig a FIFA aki szabályozhatná. Viszont valószínűleg nem érdekelt ez a patyolat tisztán működő szervezet a transzparencia megteremtésében, így marad a boszorkányüldözés.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 22:26

Petike007 írta:

A klub a világ egyik leggazdagabb csapata. A bevételeink és a reputációnk folyamatosan nő. A Juve, mint brand is megjelent.

Ezzel szemben a Lazio egy olasz középcsapat. Így az összehasonlítás nem feltétlen releváns. 

A magam részéről egy 35 éves játékost kell egy évig a padon jegelni még rosszabb, mint egy 25 évest, ugyanis Alvesnek már nincsen sok jó éve. Neki piszkosul fáj az az egy év is.

Nem arról van szó, hogy mindenkivel el kell játszani a keményt, de Moggi alatt nem tartottam volna valószínűnek, hogy ezt egy játékos is el merte volna játszani. Nálunk ez inkább sorminta, mint kivétel.

Nálunk nemhogy gátat szabunk a hisztinek, hanem még táptalajt is biztosítunk neki. Egy vezetőnek nehéz döntéseket is meg kell hozni, nálunk ez hiányzik. 

Nézzük meg, mit nyilatkoztunk SándorSándor kapcsán. Nem akarjuk eladni, de a játékos dönt a maga sorsáról. Így nyilatkozik egy nagy csapat vezetője? Ez nem a Genoa, vagy Samp. Ez a Juventus.

Ez a tökösség hiányzik az eladásainkból is. B.Vidal a világ legjobb b2b játékosaként nevetségesen olcsón került el innen. Mert hisztizett, és távozni akart. Most elképzelem, amikor a Bayernben ugyanezt előadja valaki, vagy Madridban. Nehezen megy na...

U.I.: Darmian, mint lehetséges alternatíva? Kukázva lenne, nem rossz játékos, olasz is. Szerintem ő lesz a titkos befutó.

Szerintem a Lazio esete akármilyen nagy a különbség a két klub és brand között ugyanúgy megtörténhet velünk is. Azért valóban nem releváns, mert mi azonnal eladjuk azokat akik komolyan berinyálnak. Persze Moggi idejében más volt, de akkor a klub hatalma is más volt, meg lássuk be azért elég nagy maffiózó volt az öreg, hogy be legyenek szarva játékosok és ügynökök.

Alves 1 éves jegelése a klub szemszögéből nézve: kifizetünk valakinek 4 millát azért hogy a lelátón szotyizzon meg bejárjon egyedül edzeni, majd elköszön és egy petákot nem látunk belőle, ezidő alatt marketing hozzájárulása 0 sőt, még az imaget is rombolja (ha De Ceglie vagy Iaquinta megy a lelátóra azzal senki nem fog foglalkozni, de Alves 10 millió insta meg twitter followere biztosan), sokkal jobban járunk ha azt a 4 millát megspóroljuk az évre. Edzői szemszögből: milyen teljesítményt fog nyújtani egy olyan játékos akit felküldtek a lelátóra majd 2 hónap után keservesen visszakullog, biztosan nem évi 4 millás teljesítmény lesz. A lelátó egy lose-lose szitu (ilyenben világbajnok Lotito meg az albán), ez az amit minden áron kerülni kell.

Szandi esete nekem is agyfasz, persze lehet pszichológiai hadviselés, hogy Szandi legyen a szar alak a szurkolók és a világ szemében, ha elmegy a PL-be több pénzért, de láthattuk Pogba és Dollarumma eseténél, hogy ez lófaszt nem számít egy(es) játékos(ok)nak. Amúgy ez a szemlélet szerintem egész biztos jóvá van hagyva Agnelliékkel, láthattuk a faszkalap katari esetén, hogy ha úgy van akkor fentről simán nyomhatnak egy féket. Ebben az esetben, meg Marotta megint csak nem vonható kfelelősségre. Egyébként az Arsenalnál is biztosan konszenzus van a játékospolitika kapcsán, nem pedig Wenger rigolyája hogy játékoskeltető a csapat, gondolom ha megegyeznének abban, hogy építsünk világverő csapatot akkor ő is úgy igazolgatna.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 22:06

CsT írta:

De ez így kicsit a "fika eszi az óvodást" módszer. Alvesnek szerződése van, meg amúgy se a játékos parancsoljon már. Főleg ha szerződésbontást akar, Maxinak meg nem hiszem, hogy az ilyen ügyekbe nagy beleszólása lenne. Egyébként Conti érkezésében én sem bízok. Most Darmian nevét is bedobta a sajtó....hát nem tudom vele mennyire lennénk előbbre.

Most két külön dologról van szó. Az egyik az, hogy Alvest ingyen elengedjük, ez szerintem is agyfasz, de nem olyan nagy tétel, mintha Bonuccit adnánk oda nekik (btw: állítólagos balhé a BL döntő félidejében Bonucci főszereplésével, azóta már tagadta).
A másik pedig az, hogy a vezetőség a védelmet elégségesnek gondolja, ezért ha nem megy Alves akkor nincs Conti, vagy másik játékos.

És optimista személettel: a jó dolog ebben, hogy megnyithatja az utat Conti előtt (hacsak addigra nem igazolja le a Milan).
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 21:40

tjunior írta:
Arra azért kíváncsi leszek, hogy bizonyítják be, hogy az ügynöki jutalék, még ha ilyen nagy is, harmadik fél által birtokolt játékjog, vagy mi. Esetleg itt is a bűnösség vélelme lesz mint Conte eltiltásnál és nekünk kell bizonyítani?
Szerintem a calciopoli bebizonyította, hogy itt semmihez sem kell bizonyíték....amúgy Raiola tiszta haszon nekünk....
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 21:32

EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 20:22

Még egy jó transfer ban hiányzik a 35 éves átlag életkorú csapatunknak, lassan öregfiúk lesz a vénlányból Very Happy

Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 20:16

“We can confirm that disciplinary proceedings have been opened against Juventus FC. We cannot comment further as proceedings are ongoing,” a spokesman for FIFA told ESPN.
“We can confirm that no disciplinary proceedings have been opened against Manchester United.”
If Juve are found guilty of breaching third-party rules, they could receive a fine or even a transfer ban.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 15:37

Több hírforrás szerint is megegyezett a Milan az Atalantával és Contival is. 25+3 millió bónusz az ára, illetve évi 2 millát fog kereseni. 5 éves szerződést kötnek a felek.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 13:53

LeRoi10 írta:

Kean pedig aláír 3 évre, évi 200ezer ojróért. Nem is vészes.
A problémás hosszabbítás a következő lehet  Basketball
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 13:43

Agresti lehozta, hogy Cuadrado a piacon van, nagyjából 30 milliót várunk érte. Mindez azért, hogy legyen hely és pénz Bernardeschire ÉS Douglas Costara is.  Mindkettő 40 millió +bónusz áron érkezhet.  Nem tudom elképelni, hogy Douglas Costa hátrafele is elvégzi ugyanazt a munkát mint Cuadrado de ők tudják, Bernardeschit pedig nem szabad kihagynunk.

Kean pedig aláír 3 évre, évi 200ezer ojróért. Nem is vészes.

Teljesen új pletyka, hogy Neto+Lemina megy Milánóba egy kis pénz társaságában, Donna jön hozzánk, Csecsnyi pedig Nápolyban köthet ki. Így rendben is lenne.

A hozzászólást LeRoi10 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-06-20, 13:53-kor.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 13:14

Krisz írta:

Ezzel nem értek egyet, szerintem a klub jelenlegi pozicioja/ereje van kicsit tulertekelve, ezt a BL döntő is igazolta. Meg a nagy család brandhez sem passzol a lelatos balhé. Egyebkent a Real pont az eros pad miatt bir el dohogo jatekosokat, van kihez nyulni. Ha mi padoztatjuk Alvest mert picsog akkor van helyette Lichti... Ill az is más, hogy egy 60 millas 25 éves Hámesz boldogtalan es rombolja a morált, ill. egy 34 éves 5 millás Alves. Az elobbi megeri a balhet, az utobbi lehet nem. Ha nem valogatjuk meg a csatainkat akkor meg ugy jarunk mint a Lazio, ahol minden evben van egy eleg jo piackepes jatekos aki behisztizik, az albán meg a maffiozo kirakja a lelatora, ordenare modon pocskondiazzak egymast a mediaban, majd szezon vegen elengedik a jatekost apropenzert. A legnevetsegesebb a dologban, hogy a pelda statualasnak semmi eredmenye nincs mert kovetkezo evben valaki mas ugyanazt eljatssza veluk, ők meg orokre a kozepmezony vegen toporgasra vannak karhoztatva.

A klub a világ egyik leggazdagabb csapata. A bevételeink és a reputációnk folyamatosan nő. A Juve, mint brand is megjelent.

Ezzel szemben a Lazio egy olasz középcsapat. Így az összehasonlítás nem feltétlen releváns. 

A magam részéről egy 35 éves játékost kell egy évig a padon jegelni még rosszabb, mint egy 25 évest, ugyanis Alvesnek már nincsen sok jó éve. Neki piszkosul fáj az az egy év is.

Nem arról van szó, hogy mindenkivel el kell játszani a keményt, de Moggi alatt nem tartottam volna valószínűnek, hogy ezt egy játékos is el merte volna játszani. Nálunk ez inkább sorminta, mint kivétel.

Nálunk nemhogy gátat szabunk a hisztinek, hanem még táptalajt is biztosítunk neki. Egy vezetőnek nehéz döntéseket is meg kell hozni, nálunk ez hiányzik. 

Nézzük meg, mit nyilatkoztunk SándorSándor kapcsán. Nem akarjuk eladni, de a játékos dönt a maga sorsáról. Így nyilatkozik egy nagy csapat vezetője? Ez nem a Genoa, vagy Samp. Ez a Juventus.

Ez a tökösség hiányzik az eladásainkból is. B.Vidal a világ legjobb b2b játékosaként nevetségesen olcsón került el innen. Mert hisztizett, és távozni akart. Most elképzelem, amikor a Bayernben ugyanezt előadja valaki, vagy Madridban. Nehezen megy na...

U.I.: Darmian, mint lehetséges alternatíva? Kukázva lenne, nem rossz játékos, olasz is. Szerintem ő lesz a titkos befutó.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 13:07

Nagyrészt szerintem az ilyen ügyletek miatt is vagyunk a Barca/Real/Bayern mögött. Nem emlékszem, hogy ott bármelyik stabil kezdőnek a szerződését lazán felbontották volna, hogy ingyen távozzon. Előrelépés az lenne ha Alves mellé jönne Conti (vagy valaki) akit szépen be lehetne építeni és jövőre kezdőként számolni vele.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 13:01

Krisz írta:

Jo de ez nem igy mukodik. Allegri allaspontja hogy nem igazolunk senkit a vedelembe csak ha valaki megy. Tehat nem igazolhatod le elobb Contit amig Alvest el nem adtuk.

De ez így kicsit a "fika eszi az óvodást" módszer. Alvesnek szerződése van, meg amúgy se a játékos parancsoljon már. Főleg ha szerződésbontást akar, Maxinak meg nem hiszem, hogy az ilyen ügyekbe nagy beleszólása lenne. Egyébként Conti érkezésében én sem bízok. Most Darmian nevét is bedobta a sajtó....hát nem tudom vele mennyire lennénk előbbre.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 13:00

allegri azt is mondta, hogy a klubvezetés (marotta, paratici) felel az átigazolásokért. meg azt is, hogy ő maga nem kér senkit, csak annyit, hogy minőségi játékosok érkezzenek.

nem tudjuk, mi folyik a székházban, de az eléggé valószínű, hogy ha alves távozása nagyjából biztos, akkor a klub elkezd gondoskodni pótlásról.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 12:51

CsT írta:

A Conti-Alves cserébe belemennék, de előbb leigazolnám az olaszt és csak abban az esetben engedném el Alvest (akkor se ingyen, fordított esetben nem hiszem, hogy a cici ingyen elengedné hozzánk...). Párszor megszívtuk már, hogy úgy engedtünk el valakit, hogy még nem volt meg a helyettese. Lásd Hernanes vagy pl tavaly amikor Matuidi helyett csak Lemina lett....szóval én elkerülném azt, hogy esetleg De Sciglio/Lirola/Lichti-ből kettővel menjünk neki a szezonnak. Közben a Chelsea is beszállt a harcba Alvesért (Skysport) és licitháború helyett mi ingyen adjuk majd pedig egy 6-8 millát simán le lehetne venni érte, ebből meglenne Conti 3 éves bére.

Jo de ez nem igy mukodik. Allegri allaspontja hogy nem igazolunk senkit a vedelembe csak ha valaki megy. Tehat nem igazolhatod le elobb Contit amig Alvest el nem adtuk.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 12:50

contiról lehet, hogy lemaradunk. a milan bármikor bejelentheti, hogy leigazolta.

nem tudom, mi folyik torinóban. marotta a távozókat sokszor előre pótolja, lásd vidal-khedira, tevez-dybala. nem látta időben, hogy alves nem fog maradni? vagy csak mi értékeljük túl contit, marotta tud jobbat?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 12:08

Krisz írta:

Szandi se volt jobban kepben amikor leigazoltuk. Higany akkor került képbe amikor Morata sorsa vegleg eldőlt. Ahogy Eszténégy is írta Conti tökugyanazokon a posztokon jatszik, mint Alves, logikus lenne a leigazolása. Eddig nem volt kepben mert a védelem kész volt, most ha Alves távozik kelleni fog valaki. Úgy is fel lehet ezt fogni, hogy Alves lelépése teszi lehetővé Conti leigazolását. Így én egy pillanatra se bánnám hogy ingyen a Citihez basszuk.
A Conti-Alves cserébe belemennék, de előbb leigazolnám az olaszt és csak abban az esetben engedném el Alvest (akkor se ingyen, fordított esetben nem hiszem, hogy a cici ingyen elengedné hozzánk...). Párszor megszívtuk már, hogy úgy engedtünk el valakit, hogy még nem volt meg a helyettese. Lásd Hernanes vagy pl tavaly amikor Matuidi helyett csak Lemina lett....szóval én elkerülném azt, hogy esetleg De Sciglio/Lirola/Lichti-ből kettővel menjünk neki a szezonnak. Közben a Chelsea is beszállt a harcba Alvesért (Skysport) és licitháború helyett mi ingyen adjuk majd pedig egy 6-8 millát simán le lehetne venni érte, ebből meglenne Conti 3 éves bére.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 11:36

CsT írta:
Conti egyenlőre még képbe sincs, ráadásul nemzetiözi tapasztalata nulla, De Sciglio meg a bűngyenge Milanból is kilógott...szóval én simán látom Lichtit a kezdőben az első Bl meccsen. Esetleg Barzamacit oda pakoljuk kényszerből. Sad Mellesleg így Lichti is kitölti a szerződését és jövő nyáron szintén ingyen dobbant.....

Szandi se volt jobban kepben amikor leigazoltuk. Higany akkor került képbe amikor Morata sorsa vegleg eldőlt. Ahogy Eszténégy is írta Conti tökugyanazokon a posztokon jatszik, mint Alves, logikus lenne a leigazolása. Eddig nem volt kepben mert a védelem kész volt, most ha Alves távozik kelleni fog valaki. Úgy is fel lehet ezt fogni, hogy Alves lelépése teszi lehetővé Conti leigazolását. Így én egy pillanatra se bánnám hogy ingyen a Citihez basszuk.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 11:20

Alvesnél az a fura, hogy most nem egy csóró klubbal kell megállapodni (Boca), hanem a világ egyik leggazdagabbjával, akiknek 5-10 milla semmit nem számítana. Gondolom az lehet a háttérben, hogy alapból olyan szerződést kötöttünk Alvessel, hogy nem gördítünk akadályt a távozása elé, ha ez a szándéka. Érdekes lesz, hogy kivel pótoljuk, én is simán elhoznám Contit, ő Alveshez hasonlóan tud játszani jobb hátvédet és eggyel feljebb is.

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 09:08

Petike007 írta:
Marotta egy fantasztikus szakember, aki egy közép csapat szintjén maradt. Ahová tartunk oda ez már kevés.

Ezzel nem értek egyet, szerintem a klub jelenlegi pozicioja/ereje van kicsit tulertekelve, ezt a BL döntő is igazolta. Meg a nagy család brandhez sem passzol a lelatos balhé. Egyebkent a Real pont az eros pad miatt bir el dohogo jatekosokat, van kihez nyulni. Ha mi padoztatjuk Alvest mert picsog akkor van helyette Lichti... Ill az is más, hogy egy 60 millas 25 éves Hámesz boldogtalan es rombolja a morált, ill. egy 34 éves 5 millás Alves. Az elobbi megeri a balhet, az utobbi lehet nem. Ha nem valogatjuk meg a csatainkat akkor meg ugy jarunk mint a Lazio, ahol minden evben van egy eleg jo piackepes jatekos aki behisztizik, az albán meg a maffiozo kirakja a lelatora, ordenare modon pocskondiazzak egymast a mediaban, majd szezon vegen elengedik a jatekost apropenzert. A legnevetsegesebb a dologban, hogy a pelda statualasnak semmi eredmenye nincs mert kovetkezo evben valaki mas ugyanazt eljatssza veluk, ők meg orokre a kozepmezony vegen toporgasra vannak karhoztatva.

A hozzászólást Krisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-06-20, 11:27-kor.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 09:08

Krisz írta:

Lichti tutira nem lesz többet #1 jobbhatvéd, tavaly bantoan kilogott a csapatból, ősszel a BLbeb se biztunk benne, nem tudom elkepzelni hogy ugy igazolnank, hogy ő legyen a kezdo. Junius közepén boven van még ideje Marottanak akarkit leigazolni. Ahogy korabban írtam, én Szandi sztorira számítok és ebben bőven benne van az is, hogy Conti hirtelen kepbe kerül lebasszuk érte a pénzt az asztalra és pikk-pakk hozzank kerül. Ha a klub hitvallasat nézzük, akkor egy fiatal olasz tehetség pont beleillene Conti és DS is (Max knows), hirtelen nem tudnek mondani realisan mozdithato jobbhatvedet hosszu tavu perspektivaval.

Conti egyenlőre még képbe sincs, ráadásul nemzetiözi tapasztalata nulla, De Sciglio meg a bűngyenge Milanból is kilógott...szóval én simán látom Lichtit a kezdőben az első Bl meccsen. Esetleg Barzamacit oda pakoljuk kényszerből. Sad Mellesleg így Lichti is kitölti a szerződését és jövő nyáron szintén ingyen dobbant.....
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime2017-06-20, 09:04

Meg az időrendi sorrendet jó lenne betartani. Szóval először pózoljon az új jobb bunkó vigyorogva a mezzel, aztán bontsuk fel Alves szerződését, ne az legyen, hogy Alvest elengedjük, aztán majd aug 30.-án igazoljunk valakit aki sehova nem kell (Hernanes effektus).
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 18 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
18 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: