Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+19Krisz bombahoppa LeRoi10 s4tch Tankcsapda sneco7 torinojuve virracocha Petike007 laac rcb3n21 rakkenroll simoon EsztéNégy exchaby _Tyler kilopo Malloy _DREAM_ 23 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-10, 11:26 | |
| - CsT írta:
- Na mizu buzik? Itt mindeni mandzu mezbe tolja,van már DM-ünk?
Sergi Roberto 40ért? | |
| | | torinojuve
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-10, 00:02 | |
| - CsT írta:
- Na mizu buzik? Itt mindeni mandzu mezbe tolja,van már DM-ünk?
Nem, de várj mindjárt keverek neked egyet! | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-09, 22:48 | |
| Na mizu buzik? Itt mindeni mandzu mezbe tolja,van már DM-ünk? | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-09, 21:12 | |
| - Petike007 írta:
Akkor jövőre igazol el. Szép hagyománya van már ennek a klubnál
Most lett hivatalos, hogy Dybcsi a 10-es A fb-on is ezt írta valaki, megtolják a kiscsávót meg a klubot marketing szempontból, egy év múlva meg távozik, ala Polip. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-09, 20:45 | |
| - zetterberg40 írta:
- Agresti szerint hamarosan Dybala lesz a 10-es mez viselője.
Akkor jövőre igazol el. Szép hagyománya van már ennek a klubnál Most lett hivatalos, hogy Dybcsi a 10-es | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-09, 20:01 | |
| Agresti szerint hamarosan Dybala lesz a 10-es mez viselője. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-09, 19:51 | |
| - Petike007 írta:
Érdekes fejleményeket látunk kibontakozni.
Megszabadultunk a ballaszttól, és a bomlasztó kis-mókusok is fedélzeten kívül találták magukat.
Most ott tartunk, hogy ez egy pluszos mercato, de a csapat védelmén és a középpályán tátongó lyukak vannak.
A keret arra alkalmas, hogy az olasz bajnokságban benne legyünk a legjobb 3-ban, de az egyértelmű dominanciát nem látom benne.
Kapus poszt:
Szerintem ez totál pipa, a liga két legjobb kapusa nálunk van.
Védelem:
Darabra megvan, de minőségre kérdéses. Hiába Bazilikakilincs orrú cukorbosó Giorgi nyilatkozata, de nem látom a stabilitást. Barza és Cselló sokat sérült (arza nagyon lassúnak is tűnt), Benatia a Roma óta keresi önmagát, Ruganiban van potenciál, de ez belső védőben nem túl bizalom gerjesztő, ha hosszú menetelést tervezünk.
Szélen van egy klasszis Sándorunk, egy balfasz Asamoah, egy totál homály Lichti és egy nagy kérdőjel Decsijjó személyében. Ez nem úgy hangzik, mint egy BL győztes alakulat védelme.
Ide minimum kell egy, de lehet kettő potens ember. A legjobb lenne a Spinazzola Caldara duó hazahozatala. Miattuk merült fel bennem, hogy nem tervszerű volt Bonu és Alves elengedése, valami nagyon szaros bili lehetett nálun, akárki akármit mond.
Spina és Caldarra megoldotta volna a rájuk háruló feladatot, nem kellett volna keresni senkit. Így viszont kérdéses, hogy egy év múlva ha jönnek, akkor mi a töknek és kit igazoljunk? Megér e nagyobb befektetést egyáltalán?
Középpálya:
Marci felébredt álmából, és duzzadó hímtagot villantott a nyáron. Pjancsika azon kívül, hogy nincsen posztja jó játékos, Khedira pedig egy olyan védekező kp, aki nem szerez labdát, cserébe elől mindent kihagy. Van Sztuáni aki olyan mint egy kölyökkutya. Boldogan futkározik a labda után, néha csíp, rúg, harap, de agya is annyi van a focihoz, mint a fent említett kiskutyusnak.
Ben szerintem hatalmas játékos lesz, olyan mint Marci, csak fiatalabb. Pikk-pakk 20 kiló izom és rendben is volnánk.
Ide kell egy játékos, aki gyors, és sok labdát szerez, mindemellett még egy egyneset is tud bele rúgni. Sok szerencsét. A casting nagyon zajlik, legalábbis a lapok szerint. Nincs élő játékos, akit már ne igazoltunk volna le (Stróman, Kán, Kavács, Matuidi, Zombi, Rabiot, Savic, és még sokan mások). minden esetre nagyon kíváncsi leszek ki lesz a befutó.
Támadó sor:
A bőség zavara. Minden posztra van legalább 2 játékos, aki közel azonos szintet képvisel. Pigu nem úgy jött vissza, mint aki megvett egy mamut csordás csak reggelire, amiben szintén látok potenciált. Ha a malacunk nem játszik a meccsek 99%-ban nem fog kifingani év végére. Mint ahogy a komplett támadósorunk is tette.
Pjaca visszatért, van Pulika, Mandzu, Dybcsi, Bernát, és Costa. Ha még ezek mellé akarjuk Keitát, akkor megpróbálkozunk a 8 támadós felállással másra nem tudok gondolni.
Allegrinek itt lesz a legnagyobb böllér balett, hogy megtalálja a rotáció, és a hiszti közötti kényes egyensúlyt.
Alig várom, hogy kiket igazolunk még, mind valóban, mind az újságokban. Az utóbbi két szezon elején is hasonló jóslatokkal szembesülhettünk, aztán a vége jól sült el. Mi vagyunk továbbra is az esélyesek, ehhez ne férjen kétség: 1. Lesz erősítés, a miénk lesz a legmélyebb keret. Minden posztra lesz két legalább használható játékosunk. Azt hiszem, Allegriék ezt jelölték meg a felkészülés előtt a legfőbb problémának, ami valahol igaz is volt, hiszen 2 vagy 3 megnyugtató csereopciónk volt a tavaszi szezon jelentős részében. Ha a tervek összejönnek, és legalább egy jobbhátvéd és egy középpályás érkezik, akkor tényleg lesz minden posztra megfelelő alternatíva, ezzel pedig nem tudnak versenyezni a riválisok. A Milannak lesz egy nagyon erős alapcsapata, a Napolinak masszív, de igazi klasszisokat nélkülöző kerete, a Roma is inkább a nápolyiak felé húz. A Zinter érdekes lehet, mert bár nem erősítették túlzottan a csapatot, mélyítették a keretüket. Azt pedig nem árt kihangsúlyozni, hogy nekik eddig sem a játékosanyaggal volt problémájuk, hanem az, hogy ebből nem sikerült egy masszív elegyet gyúrni. Ettől függetlenül az ő keretük sem ér fel a miénkkel. 2. Nálunk vagy egy sikeredző, az ellenfelek közül egyik mester sem az. 3. Az ellenfél játékosai nem ismerik a siker ízét. Nagyon motivált lesz mindegyik rivális, de ez önmagában talán nem lesz elegendő. Olyan dominanciát, mint ami az elmúlt 4-5 évben kialakult, nem is fogunk látni hosszú ideig. Van 5 csapat, amelyik a scudettot tűzte ki célul, és bár továbbra is mi vagyunk az esélyesek, egyikük reménye sem alaptalan. Plusz engem most valahogy csak a BL érdekel. Jó lenne a triplázás, de szerintem a BL legyen az elsődleges. Nehezebb lesz, mint előző szezonban, mert az angol csapatok most erősek, a Barca összeszedettebb lehet, a Bayern és a Real nem gyengült, az Atleticot érzékeny veszteség nem érte és még a PSG-vel is számolni kell. De velünk is, és van rá esélyünk. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-09, 19:27 | |
| Csikket ma újra megvizsgálták, azt írják, kutya baja. Holnaptól megkezdheti az edzéseket.
http://www.football-italia.net/107445/clean-bill-health-schick
Még mindig ködös ez a sztori, de hacsak nem kamuznak, a Sampnak volt igaza a srác állapota kapcsán. Mármint hogy semmi komoly, csak pihennie kell. Nagyon sajnálom, az izé jól jár majd vele, ebben biztos vagyok. | |
| | | torinojuve
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-09, 18:34 | |
| Többet ér az hogy jóba legyünk az Atalanta féle játékos keltetőkkel mint az hogy Spina és főleg Caldara mindenképp itt legyen. A nagy hülyeség inkább az volt hogy a jó kapcsolat tükrében is hagyták hogy Conti a Milanba menjen. Jobb oldali védőt csak akkor lenne értelme hozni ha Lichi menne. Én láttam milyen kedvetlenül tud játszani De Sciglio a bal szélén, de én bízom benne hogy jobb oldalon jól fogja tolni és akkor Lichivel talán megoldják. A balon Asamoah néha szinte tökéletesen megoldatta a feladatát, Sandro mellé jó lesz idén még. Az viszont biztos hogy a 2 kp ra kell 4 fasza játékos. Ha Marci, Pjanic, Khedira mellé még jön egy nagyobb név akkor azt hiszem ott is rendben lesz. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-09, 17:32 | |
| - zetterberg40 írta:
- Friss: Ringó bikákhoz igazolásához a játékos beleegyezése hiányzik, a klubok megegyeztek.
Érdekes fejleményeket látunk kibontakozni. Megszabadultunk a ballaszttól, és a bomlasztó kis-mókusok is fedélzeten kívül találták magukat. Most ott tartunk, hogy ez egy pluszos mercato, de a csapat védelmén és a középpályán tátongó lyukak vannak. A keret arra alkalmas, hogy az olasz bajnokságban benne legyünk a legjobb 3-ban, de az egyértelmű dominanciát nem látom benne. Kapus poszt: Szerintem ez totál pipa, a liga két legjobb kapusa nálunk van. Védelem: Darabra megvan, de minőségre kérdéses. Hiába Bazilikakilincs orrú cukorbosó Giorgi nyilatkozata, de nem látom a stabilitást. Barza és Cselló sokat sérült (arza nagyon lassúnak is tűnt), Benatia a Roma óta keresi önmagát, Ruganiban van potenciál, de ez belső védőben nem túl bizalom gerjesztő, ha hosszú menetelést tervezünk. Szélen van egy klasszis Sándorunk, egy balfasz Asamoah, egy totál homály Lichti és egy nagy kérdőjel Decsijjó személyében. Ez nem úgy hangzik, mint egy BL győztes alakulat védelme. Ide minimum kell egy, de lehet kettő potens ember. A legjobb lenne a Spinazzola Caldara duó hazahozatala. Miattuk merült fel bennem, hogy nem tervszerű volt Bonu és Alves elengedése, valami nagyon szaros bili lehetett nálun, akárki akármit mond. Spina és Caldarra megoldotta volna a rájuk háruló feladatot, nem kellett volna keresni senkit. Így viszont kérdéses, hogy egy év múlva ha jönnek, akkor mi a töknek és kit igazoljunk? Megér e nagyobb befektetést egyáltalán? Középpálya: Marci felébredt álmából, és duzzadó hímtagot villantott a nyáron. Pjancsika azon kívül, hogy nincsen posztja jó játékos, Khedira pedig egy olyan védekező kp, aki nem szerez labdát, cserébe elől mindent kihagy. Van Sztuáni aki olyan mint egy kölyökkutya. Boldogan futkározik a labda után, néha csíp, rúg, harap, de agya is annyi van a focihoz, mint a fent említett kiskutyusnak. Ben szerintem hatalmas játékos lesz, olyan mint Marci, csak fiatalabb. Pikk-pakk 20 kiló izom és rendben is volnánk. Ide kell egy játékos, aki gyors, és sok labdát szerez, mindemellett még egy egyneset is tud bele rúgni. Sok szerencsét. A casting nagyon zajlik, legalábbis a lapok szerint. Nincs élő játékos, akit már ne igazoltunk volna le (Stróman, Kán, Kavács, Matuidi, Zombi, Rabiot, Savic, és még sokan mások). minden esetre nagyon kíváncsi leszek ki lesz a befutó. Támadó sor: A bőség zavara. Minden posztra van legalább 2 játékos, aki közel azonos szintet képvisel. Pigu nem úgy jött vissza, mint aki megvett egy mamut csordás csak reggelire, amiben szintén látok potenciált. Ha a malacunk nem játszik a meccsek 99%-ban nem fog kifingani év végére. Mint ahogy a komplett támadósorunk is tette. Pjaca visszatért, van Pulika, Mandzu, Dybcsi, Bernát, és Costa. Ha még ezek mellé akarjuk Keitát, akkor megpróbálkozunk a 8 támadós felállással másra nem tudok gondolni. Allegrinek itt lesz a legnagyobb böllér balett, hogy megtalálja a rotáció, és a hiszti közötti kényes egyensúlyt. Alig várom, hogy kiket igazolunk még, mind valóban, mind az újságokban. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-09, 15:21 | |
| Friss: Ringó bikákhoz igazolásához a játékos beleegyezése hiányzik, a klubok megegyeztek. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-09, 09:45 | |
| Na és a polip mennyire gyenge volt megint, te jó ég. Mióta ott nyomja, konstans ezt az arcát mutatja? | |
| | | torinojuve
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-09, 01:37 | |
| - laac írta:
Én sajnálom,talán több lehetőséget kap,élt volna vele!!Inkább menne a sturaro-khedira páros!! Mindig is sajnáltam ezeket a posztnélküli játékosokat, mert tényleg mindig úgy látszik a pályán mintha kicsit el lennének veszve. Padoin, Pepe, Giaccherini. Ez is azt bizonyítja ha egy játékos "minden" poszton tud játszni, akkor igazából egyiken se nagyon. Az ő ellentétjeiket meg úgy hívják hogy világklasszisok. Vidal,Pogba, Kroos, stb. Szerintem ezért is tartják meg inkább Styuánit. Mert ő balfasz a támadásépítéshez, de legalább védekezni tud valamennyire. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-09, 01:28 | |
| Viccesek az "újságírók": Kovács nem szállt be a szuperkupán szóval biztosan távozik... Szép.. Közben úgy néz ki a Spurs túllicitál minket Canceloért, így Rincón sem igazol a Valenciába. Nagyon keveset tudunk a háttérben történő munkáról de ha tényleg arról van szó, hogy Canceloról már hetek óta tárgyalunk, nagyjából 3-5 millió eurón megy a vita, erre beugrik a spurs és egyből leteszi a pénzt amit a Valencia akart +2 milliót, akkor Marotta most egy kicsit bekaphatja. Sajnos nagyon nem áll úgy a piac, hogy rajta kívül kezdőesélyes és fiatal jobbhátvédet vegyünk. De persze még a Spursbe sem írt alá, még csak a sajtó írja. Egyébként nagyon durva amit Zidane a Reallal művelt. Elképesztő és már-már szimpatikus csapat benyomását keltik. Ma (a 14-ből) 8 olyan játékos lépett pályára akit 21 éves koruk előtt igazoltak vagy saját nevelésűek. 8!! És akkor ezen a 8 játékoson felül ott van még a mostani brigád: Vallejo, Dani Ceballos, Marcos Llorente, Theo Hernandez. Ráadásul úgy néz ki Balet is eladhatják, hogy a látványosan jobban teljesítő Isco-Asensio párosnak több játékperc jusson. Már így is 70 milliós plusszal állnak a piacon, úgy, hogy úgy néz ki nem gyengültek. Le a kalappal! Persze én is tudom, hogy ehhez egy korábbi féknélküli költekezés kellett, de sokat nem buknak a játékosokon. Ja, és közben a Real zsinórban 11. győztes európai kupadöntőjét húzta be. | |
| | | laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-08, 19:50 | |
| - zetterberg40 írta:
- Lemina távozása hivatalos: 17+3 millió, három részletben fizetve. Jó üzlet.
Én sajnálom,talán több lehetőséget kap,élt volna vele!!Inkább menne a sturaro-khedira páros!! _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-08, 19:45 | |
| Lemina távozása hivatalos: 17+3 millió, három részletben fizetve. Jó üzlet. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-08, 16:02 | |
| - zetterberg40 írta:
- Strootman kivásárlási záradéka július végéig volt aktiválható, úgyhogy ennyit az egész pletykáról.
Hála Istennek! Én egyébként rákérdeznék még az Internél K-Dogra is. Ott van Vecino, Borja Valero, Joao Mario, Gagliardini, Brozovic, Medel, Gnoukouri. Szerintem egyáltalán nem mozdíthatatlan, sőt... | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-08, 14:46 | |
| Strootman kivásárlási záradéka július végéig volt aktiválható, úgyhogy ennyit az egész pletykáról. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-08, 10:05 | |
| - s4tch írta:
elsősorban a statokkal kapcsolatban egy megjegyzés: kicsit túlértékeljük őket. igen, én is. pl. kovacic óriási tehetség, whoscored alapján feltétlenül le kéne igazolnunk, de elgondolkodtató, hogy gyakorlatilag a teljes karrierje során nem volt zsinórban 3 jó meccse, és hamarabb vitték el a realból danilót (aki második volt a saját posztján), mint kovácsot (aki előtt már tizenévesek is állnak a rangsorban). nekem ő az örök ígéret kategória. nyilván jöhetne, hogy a picsába ne, amikor nálunk sturaro és padoin is éveket töltenek a keretben, de nem biztos, hogy rá kéne kiadni egy valag pénzt.
strootman a szétbaszott térdével együtt komolyabb garancia, őt nagyon csípném. Ez megint szubjektív, de szerintem meg lehet neki az áttörés és megfelelő közegben be fog robbanni, én bízom benne. Sok lehetőséget nem kapott, azt azért érdemes megjegyezni. Isco esete szerintem elég jól mutatja, hogy #1 milyen könnyen lemondanak egy játékosról #2 milyen destruktív a real padján senyvedni. Isco gyakorlatilag a Malaga után szezonokon keresztül egy langyosvíz volt, aztán Zidane elkezdte használni és alapember lett klasszis teljesitmennyel. Persze lehet mondani, hogy ha nem tudja beverekedni magát akkor nem is olyan jó, de ez a legtöbb esetben (főleg a realnal) annyit jelent, hogy nem egy szupersztár aki annyira kurvajó, hogy mindenkit elsöpör maga elől - neki mellesleg Kroost vagy Modricot kellene kiszorítania, ahhoz meg tényleg földönkívülinek kell lenni 23 évesen. Ami minket illet, nekünk jelenleg nincs pénzünk szupersztárra (fizetés), a verified szupersztar jeloltek meg nem hozzank akarnak jönni (Pogba az egyik kivétel). Ő szerintem minimum annyira jó, hogy ha esetleg nem is robban be viszonylag jól ki lehessen szállni belőle. Stróman szerintem csak azért van a Romaban mert a nagyok közül senki nem akarja megkockáztatni a térdét, skillek es teljesítmény alapján simán a szűk elitbe tartozik. Na most nálunk a legnagyobb hiányposztra lenne két szétcseszett térdű Allegri kezei alatt. Ez nem túl bíztató, persze ott van még Khedira, de akkor meg megint ott tartunk mint tavaly. Ettől függetlenül ha nem kamu én örülni fogok. | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-08, 06:22 | |
| A statokat túlértékelni nem kell félnetek jó lesz. Az megvan, hogy Sturaro csendesen a Don rekordjára hajt? Már 3 scudetto a zsebben, na neg 3 coppa is. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-07, 23:26 | |
| - Krisz írta:
- ...Kovács az utolsó ínteres szezonjában lazán hozta Pogba statjait...
elsősorban a statokkal kapcsolatban egy megjegyzés: kicsit túlértékeljük őket. igen, én is. pl. kovacic óriási tehetség, whoscored alapján feltétlenül le kéne igazolnunk, de elgondolkodtató, hogy gyakorlatilag a teljes karrierje során nem volt zsinórban 3 jó meccse, és hamarabb vitték el a realból danilót (aki második volt a saját posztján), mint kovácsot (aki előtt már tizenévesek is állnak a rangsorban). nekem ő az örök ígéret kategória. nyilván jöhetne, hogy a picsába ne, amikor nálunk sturaro és padoin is éveket töltenek a keretben, de nem biztos, hogy rá kéne kiadni egy valag pénzt. strootman a szétbaszott térdével együtt komolyabb garancia, őt nagyon csípném. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-07, 22:35 | |
| - Krisz írta:
85 vékony? Annyi volt asszem Lukaku, és erre még rádobtak egy 30-40 millás Kovácsot, hát ha ez vékony... A hírek szerint a klub 140-re lőtte be Dybalát, ha menni akar. Oké, ez pletyka, de a mai bolond árak mellett szerintem többet kellene kihozni belőle mint 85+Kovács, ha már rá veri mindenki, mert eladható. Bár Polipról is 120-125-öt írtak, a vége 105+5 lett, amiből asszem 72 maradt a klubnál. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-07, 22:26 | |
| - zetterberg40 írta:
Szerintem a 85 az eléggé vékony a mai árak mellett még Kováccsal együtt is. Persze Marotta valszeg elfogadná, csak külön bizniszelné le a két játékost, aminek keretén belül Dybcsi menne mondjuk 120-ért, Kovács jönne 50-60-ért. (amúgy Kovácsot most GDM megszellőztette)
Ha tényleg 18+2-ért távozik Lemina, az Marotta legjobb üzlete lesz kimenő oldalon. 85 vékony? Annyi volt asszem Lukaku, és erre még rádobtak egy 30-40 millás Kovácsot, hát ha ez vékony... Más: kiváncsi vagyok Pogbáért mennyit szakítottunk volna, ha tavaly hosszabbít mi meg a mostani piacon kasszázunk... | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-07, 22:03 | |
| - Krisz írta:
- 85M + Kovács = Dybala?
Szerintem a 85 az eléggé vékony a mai árak mellett még Kováccsal együtt is. Persze Marotta valszeg elfogadná, csak külön bizniszelné le a két játékost, aminek keretén belül Dybcsi menne mondjuk 120-ért, Kovács jönne 50-60-ért. (amúgy Kovácsot most GDM megszellőztette) Ha tényleg 18+2-ért távozik Lemina, az Marotta legjobb üzlete lesz kimenő oldalon. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-07, 19:21 | |
| Elég kecsegtető pletykák terjednek az interneten:
-Asamoaht és Lichtit is eladhatjuk a közeljövőben. Lichtiért a Wolfsburg fizetne kb. 3 millió eurót, Asamoaht a Galata viheti 10-15 millió körüli összegért. Törökországból úgy hírlik Kwadcsi már meg is egyezett a fizujáról. - Cancelo egyre közelebb, Lemina pénze+Rincón az ára, ami egyáltalán nem rossz csomag. - Aktiviztáljuk magunkat Keitáért. Kurvára örülök neki. kb 20-24 millió lesz az ára. - Asamoah helyére Spinazzola az elsőszámú célpont, de úgy néz ki az Atalanta még Orsolini, és a szerintem teljesen korrekt Caldara-deal után is képes szopatni minket. Csak összejön valahogy. - középpályára még mindig Matuidi az egyik elsőszámú célpont. A PSG közel áll Dendoncker leigazolásához (kár, hogy nem mi), amint ő megérkezik készek lennének még nekünk is eladni a francia szerecsent (mivel nem jött szóba túl sok helyen a leigazolása).Ha Asamoah pénzéből kijön, szerintem nem lenne rossz üzlet. Strootmant rühellem mint a szart, Kovacic inkább Pjanic back-up lehetne, Emre Can meg olyan mintha Khedira öccsse lenne.
Abban igazuk van Marottáéknak, hogy tavaly lényegében a Khedira-Pjanic páros vitt végig minket egész évben. LEmina és Stu csak a szélen játszottak, Rincon játszogatott még. Most idén ugyanúgy megvan a kezdőpáros, Marchisio azt mondja végre megint 100%-osnak érzi magát (ez látszik is), Stu átveszi Rincón szerepkörét, ott van Bentancur, akitől még most sem tudjuk mire számíthatunk, és akkor még ott lenne a rutinos, ámde falábú Matuidi. 2 posztra szerintem ez teljesen rendben van. Elől brutál jók vagyunk, most úgy néz ki a védelem széleit is helyretesszük, kapusaink vannak, még egy középhátvéd kéne a békesség kedvéért, de a franc se tudja mi is a helyzet ott. Chiellini szerint többet utaztak mint edzettek. Gondolom ez is meglátszott a pocsék meccseinken, bár amúgysem nyáron szoktunk a csúcson lenni. #majdmárciusban
Az a jó hír az elmúlt évekhez képest, hogy már most is megvan az a keret amivel neki lehet menni a szezonnak. Ha augusztus végén érkeznek még újak, akkor őket is nyugodtan be tudja építeni Allegri. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-07, 19:20 | |
| 85M + Kovács = Dybala?
Persze firkász bullshit, de én egy masodperc töredéke alatt elfogadnám, annak ellenére, hogy szerintem Dybalaban nagyon sok van még (szerintem ugyanaz a szitu, mint Coutinho). Kovács az utolsó ínteres szezonjában lazán hozta Pogba statjait, igaz ő nem a vérengző futógép de sokkal előrébb lennénk vele mint Khediraval.
A hozzászólást Krisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-08-07, 19:22-kor. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-07, 13:37 | |
| Ironizáltam Strootmannal kapcsolatban. Szerintem kamu az egész, valami béna holland forrásra hivatkozva írta meg a római lapok közül is a leghiteltelenebb. Májusban hosszabbított szerződést, szerintem nem költene rá 45-öt a klub. Pjanics és Higuain tavaly ilyenkor már itt volt, ha az ő kivásárlási záradékát akarta volna aktiválni a klub, akkor az már megtörtént volna, hogy a felkészülést itt nyomhassa. Ordas kamunak tartom az egészet.
Az a selejt a mi vonalunk, akiket emlegetnek, hisz a klub csak kvázi egy csereembert keres.
Spinazzola vagy Cancelo viszont remélem érkezik, komolyan aggódom, hogy Licht még számításba kerül. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-07, 12:21 | |
| - tjunior írta:
Valóban, elég kockázatos, viszont ha egészséges, lövi a gólokat, adja a gólpasszokat, szerel, rúg, csíp, harap, megközelíti a chilei alkoholista teljesítményét. Agreed. Én mondjuk első körben megcéloznék egy egészséges játékost, aztán ha nem jön össze, akkor utolsó nap Hernanes helyett inkább leszúrnám a kivásárlási záradékot. Mindenesetre most már azért igyekezni kell, nincs sok hátra a mercatobol. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-07, 11:15 | |
| - Krisz írta:
Ha Strómannak nem szakadt volna szét 16szor a térde akkor bontanám is a pezsgőt, de így... risky. Valóban, elég kockázatos, viszont ha egészséges, lövi a gólokat, adja a gólpasszokat, szerel, rúg, csíp, harap, megközelíti a chilei alkoholista teljesítményét. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-07, 10:32 | |
| - tjunior írta:
Strootmanért a mai árak mellett nem pénz a 45 milla. Amúgy is, idén még nem raboltunk le egyetlen közvetlen riválist sem ( hacsak desíjót nem tekintjük annak), hiányérzetem van. Ha Strómannak nem szakadt volna szét 16szor a térde akkor bontanám is a pezsgőt, de így... risky. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-07, 09:26 | |
| - zetterberg40 írta:
- Na és ahhoz mit szóltok, hogy a Milan gondjait Biglia és a patkány kapcsán az a Banca Ifis orvosolta bankgarancia biztosításával, amely kapcsolatban áll az Agnelli családdal?
Nyugi, a középpályára Strootman érkezik, a római lapok megírták, hogy kicsengeti a klub a 45 milliós kivásárlási árát...
Di Marzio szerint a támadórészleg minden posztjára két játékost akar a klub (Mandzu/Pjaca, Dyb/Bernát, Koszta/Pumukli, Malac/Keita), ezért tartja magát a Keita pletyka. Az én személyes véleményem az, hogy Keita leigazolása Pumukli eladását jelentené, amit egyrészt nem akarok, másrészt teljességgel kizárja a minimális esélyét Csikk újratárgyalásának. Keita jó játékos lehet, Csikk viszont szvsz klasszis. Jól mutat majd az izében... Strootmanért a mai árak mellett nem pénz a 45 milla. Amúgy is, idén még nem raboltunk le egyetlen közvetlen riválist sem ( hacsak desíjót nem tekintjük annak), hiányérzetem van. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|