Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+19
Krisz
bombahoppa
LeRoi10
s4tch
Tankcsapda
sneco7
torinojuve
virracocha
Petike007
laac
rcb3n21
rakkenroll
simoon
EsztéNégy
exchaby
_Tyler
kilopo
Malloy
_DREAM_
23 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34  Next
SzerzőÜzenet
CsT
Takaroggyon!!!

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-17, 09:59

s4tch írta:

a spanyoloknál minden játékos szerződésében kötelező elem a kivásárlási záradék. ceballosé korábbi hírek szerint 15m volt, úgyhogy erre vagy ráfizetett a real, vagy a korábbi hírek bizonyultak pontatlannak.
Na ezt nem tudtam, hogy ott ez kötelező jellegű. Very Happy Viszont rengeteg példa volt rá, hogy úgy lehetett érezni, hogy mi engedünk más csapatok javára, ők meg emelnek a mi kárunkra. Smile

Más. Rummenigger szerint kapcsolatban állnak a Milannal, Renato Sanchez ügyében....hát beszarok!
Vissza az elejére Go down
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-17, 09:19

CsT írta:
A lehúzásról meg: Dani Ceballost 17 milláért vette a Reál, kb olyan kaliber a srác mint Dibcsi volt amikor vettük, csak minket Zamparini simán lerántott 40 misiről....

a spanyoloknál minden játékos szerződésében kötelező elem a kivásárlási záradék. ceballosé korábbi hírek szerint 15m volt, úgyhogy erre vagy ráfizetett a real, vagy a korábbi hírek bizonyultak pontatlannak.
http://bianconeri.taccs.hu
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-17, 09:13

CsT: és abban sem vagyok biztos, hogy mi elvihettük volna azt a török gyereket 13,4+1,5 millióért. Amint mozdul valakira a klub, egyből jobban fog a toll a másik félnél.

tjunior: teljesen olyan a milan költekezése mintha nem is a valóságban lennénk, hanem valami szar menedzserjátékban. Egyrészt nem apróért igazolnak, másrészt nem is 3-4 játékost, hanem már lassan egy kezdőcsapatnyi új embernél tartanak.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-17, 09:06

A szopatás téma is valós. Az Atalanta lazán lepattintott minket Caldaráról miközben ott van náluk Spina meg Orsolinit is megkapták....pedig úgy gondolná az ember, hogy velük jó viszonyban vagyunk.

A lehúzásról meg: Dani Ceballost 17 milláért vette a Reál, kb olyan kaliber a srác mint Dibcsi volt amikor vettük, csak minket Zamparini simán lerántott 40 misiről....

Mi meg bontogatjuk itt fel közös megegyezéssel a szerződéseket.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-17, 09:01

zetterberg40 írta:

Valami tervet vázoltak fel a szövetség felé, de nem volt kedvem utána nézni, rohadjanak meg. Látatlanban sem értem, ez hogyan lehetséges, miközben Marottáék kínosan ügyelnek erre, mások viszont csak simán tesznek az egészre.

Nerozzi szerint Matics Műringyóval akar dolgozni, ezért ragaszkodik hozzá, hogy létrejöjjön a Mu-ba igazolása - annak ellenére, hogy ugye a dinamo erről hallani sem akar a Lukaku ügy miatt.
Én úgy tudom, hogy ősszel kell valami tervet prezentálniuk az UEFA felé...Ez mi most komolyan. Azt még elfogadom, hogy letesznek az asztalra egy 3 éves elképzelést az UEFA átvizsgálja és ha reálisnak tarja akkor rábólint. De ez mi? Puszira? Figyelj most költünk mint az állat, aztán később majd hozzáigazítjuk a számokat...Finoman szólva is tisztességtelen azokkal a csapatokkal szemben akik meg betartják az FFPt. Úgy látszik Berlusconi érdekérvényesítő ereje még mindig elég bizonyos dolgokra...
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-17, 08:57

zetterberg40 írta:

Valami tervet vázoltak fel a szövetség felé, de nem volt kedvem utána nézni, rohadjanak meg. Látatlanban sem értem, ez hogyan lehetséges, miközben Marottáék kínosan ügyelnek erre, mások viszont csak simán tesznek az egészre.

Nerozzi szerint Matics Műringyóval akar dolgozni, ezért ragaszkodik hozzá, hogy létrejöjjön a Mu-ba igazolása - annak ellenére, hogy ugye a dinamo erről hallani sem akar a Lukaku ügy miatt.
És ha nem sikerül betartani akkor mi lesz? Pénzbüntetés? Amit simán kiköhög a kínai majom? Mi meg fillérre számolgatjuk, hogy mennyit költhetünk....
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-17, 08:40

s4tch írta:
megállapodtak az uefával...

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-17, 08:24

Ami számomra egy ideje nyugtalanító, hogy a kvázi fiókcsapatok is mennyire lehúznak és hülyének néznek minket.

A Sas beszopatott minket Beradi ügyben. Ok interes volt a pizsamája stb, de akkor is az egyik legtehetségesebb olasz támadó.

Most az Atlanta szopat éppen Caldara ügyében plusz Spinazola is ott van.

A másik évek óta úgy zajlik a mercato, hogy nettó kapkodásnak tűnik az egész. Nem látom, hogy mi az irány ahová tartunk mit akarunk csinálni. Most elment Bonu, nincsen középpálya, de Bernát a fő prioritás. Évek óta nem posztra igazolunk. 

Agnelli azt ígérte, hogy megtartjuk a legjobbakat, és jön egy sztár igazolás. Na ez így nem jött be. Minden Mexikóvárosi gyerek Juve mezben lesz, erre lemondjuk egy héttel előtte a túrát. Lapo Elkan kellene elnöknek. jocolor  

Utoljára a Falsopolikor volt ekkora fejetlenség, de ott éppen a klub léte forgott veszélyben. Most rekord éveket zárunk nagyon masszív pluszban, mégis azon aggódunk hogy mi lesz holnap? Mikor megy el Dybala, vagy Sandro, mert nálunk ez bármelyik nap megtörténhet.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-17, 08:17

megállapodtak az uefával...
http://bianconeri.taccs.hu
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-17, 08:16

Ha a Milan leigazolja pl Moratat, az azt jelenti hogy kb 300 millát költött ezen a mercaton (ok tudom reszletek meg minden, de most tekintsünk el ettől - 300 millas terhet vállalt). Azt magyarazza már el nekem valaki, hogy kínai miliardos ide vagy oda hogy a picsába verhet el ennyit egy olyan csapat amelynek a bevetelei joval elmaradnak a miénktől, nincs BL pénz, saját stadion és az FFP erre nyom egy nagy thumbs upot? Én igazából ezt már a MUnal se nagyon értettem, de ők bevételek teren bőven top3asok BL meg egyebek nelkul is, na de a Milan...
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 22:06

CsT írta:

A Bernát ügyben Stuani a hibapont, mert az ügynöke szerint nem kíván Firenzébe játszani....szóval vagy bevonunk mást vagy marad a cash.
Rincon mehet nyugodtan
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 21:18

Tankcsapda írta:

Szerintem nem is lesz semmi Bonuccival kapcsolatban, gondolom, ezt már lezárták magukban, és a pótlásán dolgoznak. Én Garaynak pont, hogy örülnék. A védelem közepébe már megvan az "utánpótlás" Rugani és Caldara személyében, és egy low cost megoldásként tökéletes lenne az argentin. Rugani helyét nem venné el a kezdőben, viszont jobb, mint Benatia, Barzagli meg ugye alapembernek már túl öreg lenne. 15 millióból ha meglenne, én nem bánnám, ha jönne. Manolas utazik az USA-ba a Romaval, szóval ő valószínűleg felejtős, de Vrij még érdekes lehet, bár most a sokak által körbeudvarolt Virgil van Dijk is szóba került. Én Ruganinak bizalmat szavaznék, de ha egy drágább játékos érkezne, akkor Ruganival csereként fog Allegri számolni. Én úgy gondolom, ha megkapná a bizalmat, feledtetni tudná Bonucci távozását...legalábbis azt a részét, amit ő a teljesítményével tud.

Szczesny elvileg 9 millió €-ért fog érkezni, na ez így azért már nem rossz szerintem. Viszont amit megspórolunk rajta, azt betoljuk a Berna-transzferbe, 40 + Sturaroért cserébe jöhet, amit kicsit sokallok érte. De a két legfontosabb poszttal kapcsolatban még mindig kapálózunk. Csalódott lennék, ha a De Sciglio-Locatelli duó lenne a befutó. DS kevés, Locatelli még kevés, bár én látok benne potenciált, csak valahogy Khedira kezdőből való eltüntetését nem igazán segítené.
A Bernát ügyben Stuani a hibapont, mert az ügynöke szerint nem kíván Firenzébe játszani....szóval vagy bevonunk mást vagy marad a cash.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 21:11

CsT írta:
Pár hülyeség(?) amit délután olvastam:

A milány hivatalosan is behúzta Bigliát 17 milláért, ismét erősítés, ismét jó áron.....

A Lóma valszeg Mahrez-el pótolja Anulut....ezzel megintcsak nem gyengülnek.

Kroost nem csak mi szeretnénk hanem az inda is (Kérdés ő akar-e ez eddigi fizujánál kevesebbet kapni Very Happy)

Kondomhiba viszont nem Spalettinek, a valencia viheti kölcsön+opcióval.

Naingólam pedig hosszabbított (akármekkora patkány is, a Lómához lojális ezt meg kell hagyni)

A patkány helyére egyre rosszabb neveket olvasni, pl Garay (de jó lenne egy újabb 30-as védő...)

Spinazzola ügynöke szerint még nem tudják hol kezdi a szezont, Caldara viszont tuti marad Atlantában, ezt az elnökök is megerősítette.

Amúgy a patkány eladásával kapcsolatban volt már megszólalás a vezetők részéről? Mert én még lófaszt se láttam...

Szerintem nem is lesz semmi Bonuccival kapcsolatban, gondolom, ezt már lezárták magukban, és a pótlásán dolgoznak. Én Garaynak pont, hogy örülnék. A védelem közepébe már megvan az "utánpótlás" Rugani és Caldara személyében, és egy low cost megoldásként tökéletes lenne az argentin. Rugani helyét nem venné el a kezdőben, viszont jobb, mint Benatia, Barzagli meg ugye alapembernek már túl öreg lenne. 15 millióból ha meglenne, én nem bánnám, ha jönne. Manolas utazik az USA-ba a Romaval, szóval ő valószínűleg felejtős, de Vrij még érdekes lehet, bár most a sokak által körbeudvarolt Virgil van Dijk is szóba került. Én Ruganinak bizalmat szavaznék, de ha egy drágább játékos érkezne, akkor Ruganival csereként fog Allegri számolni. Én úgy gondolom, ha megkapná a bizalmat, feledtetni tudná Bonucci távozását...legalábbis azt a részét, amit ő a teljesítményével tud.

Szczesny elvileg 9 millió €-ért fog érkezni, na ez így azért már nem rossz szerintem. Viszont amit megspórolunk rajta, azt betoljuk a Berna-transzferbe, 40 + Sturaroért cserébe jöhet, amit kicsit sokallok érte. De a két legfontosabb poszttal kapcsolatban még mindig kapálózunk. Csalódott lennék, ha a De Sciglio-Locatelli duó lenne a befutó. DS kevés, Locatelli még kevés, bár én látok benne potenciált, csak valahogy Khedira kezdőből való eltüntetését nem igazán segítené.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 20:47

Pár hülyeség(?) amit délután olvastam:

A milány hivatalosan is behúzta Bigliát 17 milláért, ismét erősítés, ismét jó áron.....

A Lóma valszeg Mahrez-el pótolja Anulut....ezzel megintcsak nem gyengülnek.

Kroost nem csak mi szeretnénk hanem az inda is (Kérdés ő akar-e ez eddigi fizujánál kevesebbet kapni Very Happy)

Kondomhiba viszont nem Spalettinek, a valencia viheti kölcsön+opcióval.

Naingólam pedig hosszabbított (akármekkora patkány is, a Lómához lojális ezt meg kell hagyni)

A patkány helyére egyre rosszabb neveket olvasni, pl Garay (de jó lenne egy újabb 30-as védő...)

Spinazzola ügynöke szerint még nem tudják hol kezdi a szezont, Caldara viszont tuti marad Atlantában, ezt az elnökök is megerősítette.

Amúgy a patkány eladásával kapcsolatban volt már megszólalás a vezetők részéről? Mert én még lófaszt se láttam...
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 20:46

Khedira fizujánál 1-1,5 millióval volt magasabb az alapbére.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 20:39

Krisz írta:

Jó játszuk egy kicsit az ördög ügyvédjét, a világ legjobb középhátvédje aki sorozatban 6 scudettot nyer annak illik többet keresnie mint Khediranak. Ez a took him for granted tipikus esete.
Én már régóta mondom ezt, hogy minden rossznak Khedira az oka. Wink
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 17:15

zetterberg40 írta:

+1, pontosan.

Szerintem Belottit behúzzák, a Toro új mezeit négy játékossal reklámozzák, de ő nincs köztük. Bár igazság szerint Morata sem lepne már meg, volt olyan pletyka hogy a patkánnyal próbálják meggyőzni a transzferről.

Jó játszuk egy kicsit az ördög ügyvédjét, a világ legjobb középhátvédje aki sorozatban 6 scudettot nyer annak illik többet keresnie mint Khediranak. Ez a took him for granted tipikus esete.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 15:59

CsT írta:
Engem már nem is igazán érdekel, hogy mi az igazság a balhékról. Aki egykor az ultrákkal szurkol és sorozatban a hatodik megnyert scudettó után dupla fizuért elmegy a hatodik helyen végző riválishoz az egy PATKÁNY. Amely vezetőség pedig ezt biztosítja az dilettáns....

+1, pontosan.

Szerintem Belottit behúzzák, a Toro új mezeit négy játékossal reklámozzák, de ő nincs köztük. Bár igazság szerint Morata sem lepne már meg, volt olyan pletyka hogy a patkánnyal próbálják meggyőzni a transzferről.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 15:49

Fasszóne szerint még a Belotti/Morata/Aubameyang hármasból az egyik érkezni fog.....mondanám, hogy álmodik a nyomor, de már nem merem. No
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 15:39

Engem már nem is igazán érdekel, hogy mi az igazság a balhékról. Aki egykor az ultrákkal szurkol és sorozatban a hatodik megnyert scudettó után dupla fizuért elmegy a hatodik helyen végző riválishoz az egy PATKÁNY. Amely vezetőség pedig ezt biztosítja az dilettáns....
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 14:57

zetterberg40 írta:
http://www.football-italia.net/105865/barzagli-bonucci-we-know-truth

Pont most lattam instan. Még azt is hozzátette Barza, hogy "az igazság az, hogy nem történt semmi".
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 14:43

http://www.football-italia.net/105865/barzagli-bonucci-we-know-truth
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 12:58

zetterberg40 írta:
https://mobile.twitter.com/IndianRegista/status/885545351834464258

Ahogy a mellékelt ábra mutatja, Bentancurt még június végén, Costat pedig ezen a héten regisztrálta a klub.

Az is poén hogy a realos Danilot még mindig emlegetik velünk kapcsolatban. Viszont mást még pletyka szinten se láttam.

Egyébként Filippo Grassia (rá kellett gugliznom, író, újságíró tobb csapat sztoriját megírta) szerint Marotta nagyon elegánsan intézte a Bonucci problémát. Hát igen, mondjuk én jobban örültem volna valami Moggis maffia módszernek.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 11:55

https://mobile.twitter.com/IndianRegista/status/885545351834464258

Ahogy a mellékelt ábra mutatja, Bentancurt még június végén, Costat pedig ezen a héten regisztrálta a klub.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 11:54

CsT írta:

Akkor lehúzhatjuk a rolót, bár én még nem olvastam, hogy regisztráltuk volna, de lehetséges. Viszont Matics szerb, akkor ő hogy EU-s? Very Happy

Maticnak van szlovák útlevele. Fabinhonak is csináltatni kéne egyet.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 11:50

zetterberg40 írta:
Fabinho tudtommal már szóba sem jöhet, Bentancurra és Douglas Costara elment a két non-EU-s hely. A klub mindkettejüket regisztrálta a szövetségnél.

A valóság az, hogy a középpályára emlegetett nevek tetszenek vagy sem, ők a Juve jelenlegi szintje. Máshol kiselejtezett játékosok.

Legalább Bernardeschi meglesz, mondja a bankár. Mondja, hogy Csecsnyi is ideér hét elején. Csikkre kellene valami megoldás, a Samp igazán engedhetne tekintettel a szívproblémákra, de úgy tűnik, hogy inkább majd más viszi el, miután a játékos ügynöke eléggé kiakadt Marottara a "sok akadékoskodása" miatt.

Akkor lehúzhatjuk a rolót, bár én még nem olvastam, hogy regisztráltuk volna, de lehetséges. Viszont Matics szerb, akkor ő hogy EU-s? Very Happy
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 11:31

Krisz írta:

Szerintem ez sokkal inkább elhatározás mint lehetőség (szint) kérdése. Mi pedig vagy valami nagy dobásra készülünk (hát remélem nem Costat szánták erre) vagy csak simán erre pozícionáljuk magunkat, ami nagyon szomorú lenne.

Meglátjuk, mi sül ki belőle nyár végére, de extrát nem várok, miután a felsorolt jó opciók már elkeltek, Verrattira meg pl semmi esély.

Monchi a Roma gazdasági helyzetéhez, a nemzetközi porondon elfoglalt helyéhez képest továbbra is zseniálisan igazol. Moreno, Karsdorp, Gonalons után az a török csodagyerek szintén elfogadható áron.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 11:21

zetterberg40 írta:
Pont azért gondolom, hogy az emlegetett kiselejtezett arcok a mi szintünk, amit te is írsz.

Szerintem ez sokkal inkább elhatározás mint lehetőség (szint) kérdése. Mi pedig vagy valami nagy dobásra készülünk (hát remélem nem Costat szánták erre) vagy csak simán erre pozícionáljuk magunkat, ami nagyon szomorú lenne.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 11:12

Krisz írta:

Na ez szerintem baromira nem igaz. Ha a Milan vagy a Roma képes volt minőséget igazolni akkor mi is megtehetjük. Pl Gonalons tökéletes lett volna, egy marék szotyiért vette a Roma, a fizetése se vészes. Egyébként nálunk sem a pénz gond, igazából fogalmam sincs micsoda. Június első igazolása kellett volna hogy legyen az emlegetett középpályás, mint anno Dybala vagy Pjanic, erre most július közepén a közelében sem vagyunk senkinek ill. egy 29 éves Maticot emlegetnek. Vagy készül valami bődületessel Marotta (nem Bernát) vagy lehúzhatjuk az idei mercatot meg sanszosan a következő szezont a WCn.

Pont azért gondolom, hogy az emlegetett kiselejtezett arcok a mi szintünk, amit te is írsz. Jó ideje tudvalevő, hogy ez a poszt az egyik legnagyobb hiányosságunk, mégis a felkészülés érdemi részét jelentő amerikai túrára úgy indulunk, egyáltalán nem oldotta meg ezt a problémát a klub. A legideálisabb (Gonalons) vagy potenciális fiatal sztárjelöltek (Bakayoko, Tolisso) elkeltek vagy már szóba sem jöhetnek (Fabinho). Nainggolan sosem lesz Juve játékos és már mindjárt 30, a portós arc említés szintjén sem merül fel. Marad a Matuidi, Zombi, Matics, Emre Can vonal, amiből nekem Zombi kellene, de azért érte sem állnak sorban a legnagyobbak, másrészt a jelek szerint képtelenség alkudni az árából, harmadrészt korban nem a 23-26 közötti legideálisabb befektetés.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 10:42

zetterberg40 írta:

A valóság az, hogy a középpályára emlegetett nevek tetszenek vagy sem, ők a Juve jelenlegi szintje. Máshol kiselejtezett játékosok.

Na ez szerintem baromira nem igaz. Ha a Milan vagy a Roma képes volt minőséget igazolni akkor mi is megtehetjük. Pl Gonalons tökéletes lett volna, egy marék szotyiért vette a Roma, a fizetése se vészes. Egyébként nálunk sem a pénz gond, igazából fogalmam sincs micsoda. Június első igazolása kellett volna hogy legyen az emlegetett középpályás, mint anno Dybala vagy Pjanic, erre most július közepén a közelében sem vagyunk senkinek ill. egy 29 éves Maticot emlegetnek. Vagy készül valami bődületessel Marotta (nem Bernát) vagy lehúzhatjuk az idei mercatot meg sanszosan a következő szezont a WCn.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2017-07-16, 10:21

zetterberg40 írta:
Fabinho tudtommal már szóba sem jöhet, Bentancurra és Douglas Costara elment a két non-EU-s hely. A klub mindkettejüket regisztrálta a szövetségnél.

Legalább Bernardeschi meglesz, mondja a bankár. Mondja, hogy Csecsnyi is ideér hét elején. Csikkre kellene valami megoldás, a Samp igazán engedhetne tekintettel a szívproblémákra, de úgy tűnik, hogy inkább majd más viszi el, miután a játékos ügynöke eléggé kiakadt Marottara a "sok akadékoskodása" miatt.
Kedves ember lehet az ügynöke ha egy egészségproblémát akadékoskodásnak tekint. Aztán ha ne adj isten valami baj történne akkor meg neki lenne a legnagyobb pofája. Inkább örüljenek hogy kiderült és lehet tenni valamit, nem úgy mint most szerencsétlen Ajaxos srácnál...Nem tudom melyik csapat lenne olyan felelőtlen hogy leigazolja amíg nem vizsgálják ki teljesen.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
32 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: