Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+19
Krisz
bombahoppa
LeRoi10
s4tch
Tankcsapda
sneco7
torinojuve
virracocha
Petike007
laac
rcb3n21
rakkenroll
simoon
EsztéNégy
exchaby
_Tyler
kilopo
Malloy
_DREAM_
23 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34  Next
SzerzőÜzenet
zetterberg40
Allegri jobbkeze

Bevásárlóközpont - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeKedd Júl. 18, 2017 10:10 am

Desijjó+30m = patkány (4 év volt még hátra a szerződéséből)

Rolling Eyes
Vissza az elejére Go down
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeKedd Júl. 18, 2017 10:04 am

Krisz írta:

Ott a probléma hogy minden jöttment tudja, hogy kell nekünk egy kapus és egy jobbhátvéd. Előbb kellett volna leigazolni őket mint ahogy kivágtuk Alvest és elpasszoltuk Netot. A másik opció, hogy rámozdulunk komolyabban másokra. A lejáró szerződésű DSért 10+ milla az valóban nonszensz. Remélem a reális balansz az első törlesztő Donnáért.

Ergo megint oda jutunk, hogy idén a vezetőség nem végzi jól a dolgát.

Ja és igen, nemcsak Desijjónak, hanem Csecsnyinek is egy év van hátra a szerződéséből, így még durvább ez a kombinált 24+3 millió.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeKedd Júl. 18, 2017 9:59 am

Krisz írta:

Ott a probléma hogy minden jöttment tudja, hogy kell nekünk egy kapus és egy jobbhátvéd. Előbb kellett volna leigazolni őket mint ahogy kivágtuk Alvest és elpasszoltuk Netot. A másik opció, hogy rámozdulunk komolyabban másokra. A lejáró szerződésű DSért 10+ milla az valóban nonszensz. Remélem a reális balansz az első törlesztő Donnáért.
Ha Csecsnyi jön, akkor a bankárfiú minek jönne? Főleg ha jövőre a Milánnak felfele áll? Arról nem is beszélve, hogy egy jó szezonos Milán után ráugrik az összes olajbáró.

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeKedd Júl. 18, 2017 9:49 am

zetterberg40 írta:
Nekem nem lenne bajom Desijjóval, ha alapvetően a padra jönne, plusz olcsón, de nem ez a helyzet. Szerintem ahogy Csecsnyiért sok a 12+3 millió (4 milliós fizuval), úgy DS-ért is sok a 12 millió. Egyikük sem kell a csapatának, nem állnak értük sorban a klubok (=nincs számukra jobb opció a Juventusnál), így az lenne a normális, ha az eladó klub engedne az árából, nem pedig Marottáék közelítenének az eladó elvárásaihoz. El kellene érni, hogy a játékosok helyezzenek nyomást az Arsenalra és a milanra. Oké, a mai árak mellett nem kirívó összegekről beszélünk, de a játékosok klubjaiban betöltött szerepéhez (szemétnek számítanak, létszám felettiek) képest ez arányaiban véve még nagyobb túlfizetés, mintha mondjuk egy kezdőbe szánt, több tízmilliós középpályásért fizetnénk 8-10 millióval többet.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeKedd Júl. 18, 2017 9:30 am

Nekem nem lenne bajom Desijjóval, ha alapvetően a padra jönne, plusz olcsón, de nem ez a helyzet. Szerintem ahogy Csecsnyiért sok a 12+3 millió (4 milliós fizuval), úgy DS-ért is sok a 12 millió. Egyikük sem kell a csapatának, nem állnak értük sorban a klubok (=nincs számukra jobb opció a Juventusnál), így az lenne a normális, ha az eladó klub engedne az árából, nem pedig Marottáék közelítenének az eladó elvárásaihoz. El kellene érni, hogy a játékosok helyezzenek nyomást az Arsenalra és a milanra. Oké, a mai árak mellett nem kirívó összegekről beszélünk, de a játékosok klubjaiban betöltött szerepéhez (szemétnek számítanak, létszám felettiek) képest ez arányaiban véve még nagyobb túlfizetés, mintha mondjuk egy kezdőbe szánt, több tízmilliós középpályásért fizetnénk 8-10 millióval többet.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeKedd Júl. 18, 2017 8:32 am

zetterberg40 írta:
Szerintem Desijjó kezdő jobb hátvéd lesz.

és ez egyszerre nagyon vicces és nagyon szomorú. a 6. helyezett kispadjáról igazolunk a kezdőcsapatba védőt, akinek 4 vagy 5 éve volt az utolsó jó idénye
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeKedd Júl. 18, 2017 8:13 am

Én az előző szezont egy milanos haverommal végigröhögtem De Sciglión....olyan gólokat kaptak róla, hogy az hihetetlen. Ő mindig azzal szopatott, hogy Allegri majd megszabadítja a Milant tőle. Hát igaza lesz..
110 meccsen 0 gól és 4 gólpassz a mérlege, szóval támadásban bőven Lichti alatti (kb olyan Decsejje szint, bár még az ő statjai is bőven jobbak). TM 8,5 millára becsüli, volt két totál szar szezonja, szóval ha a Milan leránt érte 12 millát akkor Marrotta megint megnyeri a hét bohóca címet....ennek szerintem annyi értelme lenne mint Rincon leigazolásának, csak őt kb 5. számú kp-nek hoztuk, őt meg kezdő jobbhátvédnek hoznánk. Persze meghajlok Marotta előtt, ha Barza féle igazolás lesz belőle, de inkább valószínű az Anelka/Bendtner vonal....

A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 18, 2017 9:49 am-kor.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeKedd Júl. 18, 2017 8:06 am

LeRoi10 írta:
Higanyhoz nem fűzök semmit, ha tényleg volt 100 milliós ajánlat kár, hogy még itt van. Az ára és fizuja ellenére szeretjük, kidolgozta a belét tavaly, de a BL-ben nagyon csúnyán besült.

100 milláért kötelező lett volna eladni malacot. sőt, ha igaz a barcelona 95 milliós ajánlata dybaláért, akkor én azt is elfogadtam volna. a disznó egy lúzer, a világ 8. csodája lett volna, ha nyereséggel sikerül belőle kiszállni, míg dybala szerintem erősen túlértékelt
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeKedd Júl. 18, 2017 7:42 am

LeRoi10 írta:
...

Én mindig is csíptem DSt, örülök, hogy jön még ha pl Conti jobb is lett volna. Én vele kapcsolatban úgy vagyok, hogy mindenki elvárása olyan alacsony vele kapcsolatban, hogy csak jól sülhet el. Azon se lepődnék meg ha úgy járnánk vele mint Barzaval - a visszatérés Allegrihez egész biztosan pozitív hatással lesz rá. Ha hoz egy olyan tisztességes teljesítményt, mint Allegri alatt akkor mindenképp jó igazolásként könyvelhetjük el. Aztán jövő nyáron el lehet dönteni hogy kell-e valaki elé.

Csecsnyivel csak az a bajom, hogy benne van a pakliban hogy ő lesz Buffon utódja, ami szerintem gáz. Netonál jobb, új Juve eranak kevés.

Azt mondjuk nem értem, hogy ha jön Bernát, akkor minek még valaki előre. Egyedül az ilyen Sikk féle fiatal tálentum jöhet szóba, de abból azért nem sok kóricál a piacon. Ha meg Sikk mégsem jön (nekem ez jobban fájna mint Bonucci), akkor Kean kaphat több lehetőséget. Miután lesz 4 echte szélsőnk Mandzukic majd Higany vetelytarsa lesz inkább és tutira kevesebb jatekpercet kap majd, ami miatt garantáltan lesz némi feszültség.

Rohamnégernek elhoznám Kondogbiat, 5. védő szerintem nem kell, mert Bonucci nélkül nem fogunk többet 3 védővel játszani, de ha mondjuk sikerülne visszahívni Caldarat akkor meg kötelezően Barzanak és Giorgionak Evra szerepet kell szánni a fiatalok mögött.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeKedd Júl. 18, 2017 7:30 am

Szerintem Desijjó kezdő jobb hátvéd lesz. Szinte biztos, hogy Allegri kérése. Szerdán jön orvosira, Csecsnyi pedig ma.

Bernát aligha fog beesni a túra kezdetére, ha ma estére nem lesz végleges megállapodás a Fiorral.

Védekező középpályásra meg pláne várni kell még. A Matics, Zombi, Emre Can, Matuidi négyes mellé bedobták William Carvalhot. Zombi vagy a rettentően ronda bajuszos portugál legyen a befutó, ha már választani kell.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeKedd Júl. 18, 2017 12:06 am

Most, hogy kiáztattam a seggem már jóval szebben látom a világot. A  kiindulási alapom, hogy miénk a világ legjobb edzője és a vezetőség nem teljesen hülye.

Csecsnyi -Szerintem jobb, de legalább olyan jó kapus, mint mondjuk Keylor Navas vagy Ter Stegen. Igazi bravúrkapus, ha 50 percig álldigál is tud nagyot védeni. 27 éves, beszél olaszul, ismeri a közeget, 1 évet Buffonnal játszik. 11 millióért tökéletes.

Bonucci -  Valami miatt biztosan el kellett mennie, talán sosem tudjuk meg miért, talán pár év múlva egy önéletrajzi könyvben. Nem akart külföldre menni, ez van. Ha pedig tényleg Allegrivel volt összeférhetetlénsége,(mint ahogy itt már írta valaki) az csak Bonut minősíti. Elment, a legdrágább 30 év feletti igazolás lett, felszabadult a fizetése. Nincs gáz, Rugani és Benatia megoldja. Csak ne igazoljunk senkit 15-20-30 millióért, elég egy 5. védőnek való olcsó megoldás is.

Jobbhátvéd - Licthi valószínűleg Wolfsburgban vagy Niceben köthet ki, tehát a jobb oldali párosunkat lecseréljük. DS nálam jó igazolás, de nem feltétlenül a kezdőbe. 24 éves, Allegri ismeri, ő építette fel, most felépíti újra. Ha nem igazolunk senkit, akkor is ott van Cuadrado, a Fiorban és a Leccében is nyomta hátul. Tud úgy védekezni, mint Dani Alves. Rakjuk csak félre a pénzt a középpályára.

Középpálya - Na, itt van gáz egyelőre. Bentancur fekete ló, nem várom tőle, hogy úgy berobbanjon mint Pogba. Tavaly év végén a Pjanic-Marchisio páros elég pofás volt, ha Marci képes lenne felvenni a 2 éve formáját, akkor itt sem lenne gond. Sturaro remélem marad, kellenek az ilyen spílerek a padra. Leminában mindig reménykedem, de amit kaphatunk érte 15-20 millió hasznosabb lenne, mint ő. A lényeg, hogy kell valaki, akitől úgy érezzük, hogy nem Khedira a feltétlen első számú jelölt Pjanic mellé.

Fantastic Four elől - Higanyhoz nem fűzök semmit, ha tényleg volt 100 milliós ajánlat kár, hogy még itt van. Az ára és fizuja ellenére szeretjük, kidolgozta a belét tavaly, de a BL-ben nagyon csúnyán besült. Irányítót Dybala és Douglas Costa megoldja, szerintem Douglas még ki is szoríthatja középen Dybcsit. Bernardeschi szerintem egyértelműen a szélre jött, van fizikuma, még védekezik is valamennyire, szerintem nagyobb vétel lesz mint Dybala. Könnyen előfordulhat az is, hogy Mertens módra, Dybala váltja elől Higuaint. A Palermoban elől játszott, nem is rosszul. Pjaca felépülése egész szépen halad, de én jobbekk helyett inkább Keitaba raknám a 20 milliót, Pjacát pedig elküldeném Fiorentinára. Lényeg a lényeg, előre még kell valaki Bernin felül is, inkább egy centernek való fiatal, de szélső is megteszi, mert ott van Mandzu és Dybala is.

Csecsnyi, DS, Rohamnéger, Berni, 5. középhátvéd és előre valaki, akiben van potenciál. Ha ez a lista összejön, Marottáéknak idén megkegyelmezek.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 10:23 pm

Jelenleg nálam is bús panda üzemmód van. Nehezen tudok olyan forgatókönyvet elképzelni amivel ez a mercato pozitív lesz.

Kapus: Gigi, klasszis de 1 évvel öregebb lett, ez nem jó. Mögé Csecsnyi (főleg 4m fizuval) nem jó, Jövőre a helyére nagyon nem jó.

Középső Védelem: A patkány elment ezzel egyértelműen gyengülünk, van 2 verzió A. pénzkidobás Manolasra/De Vrijre (mélyebbek leszünk erősebbek nem)... nem jó   
                                                                                                                 B. Kölcsön valaki/Marrone megoldja, olcsó viszont 2 sérültnél geci nagy baj lesz

Összességében sehogy sem tudunk jól kijönni ebből jól.

Szélsővédő: 98%, hogy Desijjó lesz, aki hatalmas visszalépés a másik patkányhoz  képest. Lichti/Asa komoly meccsen? Ez sem jó....

Középpálya közepe: Pjanic ok, cseréje Ben ez végre jó. DM poszt: Hajjaj....Kebab/Marcsi térde megoldja? Először a veretes Lemina/Ringó/Stuani párosból kellene eladni egyet (mindet).
                              Ide 3 utat látok:   A, Jó, de nem klasszis igazolás kurva drágán (Matic,Nzonzi)
                                                       B, Maradunk a középszer, de hátha beválik vonalon (Locatelli, EmreCsan)
                                                       C, Lófasz se jön....
Szélek: Nah, itt van remény. Kosztával kapcsolatban én szkeptikus vagyok még mindig, de ha beáll a sorba akkor erősítés lehet, ahogy Bernát is ha végre idehozzuk. Mindenesetre lesz 2 cserénk ellentétben a tavallyal.

Csatárok: Sikk miatt vagyon igazán bús, benne hatalmas potenciált láttam volna, ráadásul mind a malac, mind Dibcsi posztjára használható lett volna....szerintem annak a sztorinak vége van, kölcsön nem adják/betegen nem vesszük meg. Nem tudom ki lesz a B terv, de talán még rá lehetne mozdulni Keitára (bár tegnap olvastam olyat, hogy az ellenségnél várják orvosira).

Én fosok, hogy Koszta lett idén a nagynév. Összességében egy ilyen mercatóval szerintem nem leszünk erősebbek...bár talán gyengébbek se. Viszont a Lóma/Napoli/FinalFairPlay Fc erősödik, az ellenségnek lesz edzője. A Bl riválisok pedig jócskán erősödnek. Szóval megint marad a bízzunk Allegriben dolog.
torinojuve

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 8:39 pm

Szervusztok!

Én jelenleg elég borulátó vagyok. Szerintem eléggé lassan halad a keret erősítése. A jobb hátvéd poszt eléggé kérdéses, mondanám hogy középen rendben vagyunk de nem tudom kit tennék oda Chiellini melé egy újabb Bl döntőn. A középpályával ugyan ez a gond. Darabra megvagyunk de minőségben ismét sehol sem, illetve az elmúlt 5 év leggyengébbje még mindig.
De itt jegyezném meg hogy az utánpótlás képzés is szerintem hagy kivetni valót maga után. Láttátok pl hogy a kölcsön adok-veszek játékosok kora 20-23 közé tevődik. Ezek rendszeresen elmennek kölcsön. Ilyen idős korban már bőven játszaniuk kéne mint annó Pogbának, vagy eladni a fenébe ha nem teljesít úgy ahogy egy Juventusban kéne.

A Bonucci (és hozzátéve a két bukott BL döntő) ügye pedig megmutatta hogy a 2006 utáni olasz generáció totális bukásra van ítélve. Gyakorlatilag azóta egyetlen egy olasz játékos se nyert semmilyen európa szerte elismert címet, legyen az válogatott vagy klubb. Még játék tudásban ott lennének a németek,spanyolok,portugálok mellett de mentálisan teljesen szét vannak csúszva, egyszerűen egy fontos pillanatban képtelenek megfelelő döntést hozni, és az hogy a Juventus gerincét olasz játékosok adják ez meglátszott mind a 2 BL döntőn, illetve most ennél a Bonucci balhénál is.
Csak nézzük már meg, Marchisio jó játékos de korosztályában kikkel méred össze? Aquilani? Montolivo? Csatár poszton meg egészen nevetséges nevek követték a Del Piero-Totti-Inzaghi vonalat. Pazzini, Cassano,Boriello.
Jelenleg a mostani 25-35 ös olasz generációra felesleges alapozni mert kuka az egész.
Szóval így végiggondolva nem bánom Bonuccit. Egyedül Buffont sajnálom.
Ez a jelenlegi törekvés a fiatal olasz generációra meg egész egyszerűen nevetséges. Le kellett volna tenni a megfelelő mennyiségű pénzt Contira, Bernardeschire, tavaly le kelett volna csapni Gagliardinire, aztán már idén lett volna egy fiatal olasz alap...
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 5:20 pm

Petike007 írta:

Totál jogos amit írsz. Ezek eredmények fantasztikusak.

Ezért is érthetetlen, ez a Csubakka ami folyik. Illetve az aki akar menjen (majd eladjuk fél áron) kijelentések.

Az emelkedő bevételek és a vaskos profit tenné lehetővé, hogy ezeket az értékeket megtartsuk, vagy legalább valóban minőségben pótoljuk. Ahogy nincsen ingyen ebéd, úgy nincsen ingyen világklasszis védekező kp sem. (khm Khedira)

A Milan projektnél ami érthetetlen, hogy ez eddig masszív 1.000M Eur beruházás, ami még kínai szemmel nézve is sok. Azt, hogy hamis bankgaranciával indítottak, nem tudom mit jelent, lehet, hogy baj lesz még ebből, de nem nekünk. Majd visszavesszük Bonut felszámolásból.

Nem állunk rosszul, csak, nem látom merre tovább, és ez bánt igazán. Brandet akarunk építeni, megcsináljuk a minimal design logót, ami biztos jó, mert divatos meg minden, de a márka arcát eladjuk az élő szerződése ellenére. Mert Pogba akkora FP lehetett volna mint a huzat.

A fiatalok beépítése tényleg nem megy. Akiket vettünk fiatal titánokat egyik sem sikerült. Mandragora, Pjaca szalagsérülés, Lemina, Sturaro homály. Leali totális bukás. Csikk pedig szívbeteg, ami a Samp szerint olyan, mintha megfázás lenne. Kean pedig pizzás növendék, így hosszú jövőt nem jósolok neki a Juvéban.

Annyit bármelyik ifi tudott volna, amit Lemi, Rincon, vagy Stuani. 

Ami tetszik, hogy most kölcsön adjuk őket vásárlási opcióval, egyben visszavásárlási záradékkal, így anyagilag is érdekelt a másik klub, hogy játszassák és fejlődjenek a csikóink.

A gazdasági háttér nem is annyira az igazolások miatt kell, hanem a fizetésekre. Ott nem tudunk versenyezni az elittel. Franchise playert nehéz találni, én meg meg tudom érteni, ha azon a ponton Pogbat nem tudtuk megtartani - szerintem egy csomó korábbi igazolásunknál voltak gentlemen's agreementek (nála is), illetve ha nem tudtuk megadni neki azt a pénzt (fizetés + marketing) akkor hiába az akarat, idén sokkal kevesebbért tudtuk volna eladni (bár elnézve a mostani piacot franc se tudja).

Én azért Keanben jobban bízom, ő még lehet olyan korban van, hogy még nem fog annyira elszállni a fizetése mire ki fogjuk tudni csapni a brét abban a tekintetben is.

A másik - lehet csak wishful thinking - de a most elburjánzott befolyását a super agenteknek előbb-utóbb le fogják szabályozni valami Bosman ügyhöz hasonló témával - csupán azért gondolom mert minden middle mannek ez a sorsa alapvetően (a manapság legnagyobb tech disruptionök is ezen alapulnak).

Mandragoranal nekem az rémlik, hogy a lábközépcsont törését kezelték rosszul és kellett többször megműteni, azért az más kategória mint a szalag bibi, Pjaca majd elválik, bármi lehet még belőle. Sikkel kapcsolatban én hivatalosan megerősített konkrét dolgot (i.e. szívbeteg) amúgy nem hallottam, gondolom nem a bölcsességfogával van gond - de lehet ez olyan téma is ami nem életveszélyes, de lehetőséget ad alkudni az árán. Mindenki érdeke, hogy ezt gyorsan lezárják, nem is értem hogy miért szarakodnak ennyit.

Ezek a shady ázsiai üzletemberek nem igazán jelentenek betonbiztos hátteret. Thohir is éppen elhagyni készül az íntert. Az biztos, hogy 11 új játékosból nem lesz két csettintésre csapat, plusz gondolom az ő mercatójukban is lesz hibaszázalék, de ha nem lesz túl sok zűr a front officeban akkor szerintem simán a bajnoki címért fognak hajtani (őszintén megmondom, hogy ennek nagyon örülök).

Ami a koncepciót illeti szerintem az tiszta a branddel meg miegymással, csak a sportszakmai részét kell még hozzátenni, ez Marotta-Paratici dolga. Lehet Dybalat akarják, lehet veszünk valakit még (Costa nem ilyen). Ha augusztus végén nem lesz tiszta ez akkor én is elkezdem majd a fejem csóválni Marottával kapcsolatban (egyébként ez szinte minden évben megtörtént, majd október-november környékére elmúlt).
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 5:13 pm

2 friss hír:
- Csecsnyi ma érkezik Torinóba, holnap orvosi. 11-12m+bónuszok a vételár. Szerintem sok, pláne a 4 millió körüli fizetésével együtt. Tényleg őt szánják Gigi utódnak.
- Desijjó valszeg szintén ideér még a túra előtt, 12m vételár. Nem kommentálnám, a milan akarata ismét győzött.
kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 4:30 pm

Az igazolások hiánya vezethet egy olyan kényszerhelyzethez, hogy komolyan be kell vetni a fiatalokat. Lásd pl Donna odaát. Azonban nem állítom, hogy szakmailag megalapozott forgatókönyv Very Happy 

Egyébként most jut eszembe, hogy tavaly év vége fele egyre jobban úgy gondoltam, hogy majdnem mindegy kiket vesznek meg az olajmezők királyai, ha Allegri marad. Bevallom, az utóbbi időben elfelejtettem, hogy minden rossz ellenére ő maradt.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 4:27 pm

Krisz írta:

Oké oké, de ha a bottom linet nézed, akkor zsinórban 6 bajnoki cím, 2 BL döntő, nem tudom mennyi coppa és egy rakás profit, konzisztensen emelkedő bevételekkel minden szegmensben.

Szerintem a big picture értékelésénél minimum meg kell várni a mercato végét még akkor is ha kijelenthetjük, hogy egyértelmű hibákat vétettünk. Ugyanez igaz a Milan projektnél is.

Egyébként ha belevesszük most a várható igazolásokat is akkor annyira rosszul nem állunk a csapat gerincét és az utánpótlást illetően. Ha valamit fel lehet hozni az utánpótlással kapcsolatban, az a hozzáállás, miszerint jobban kéne bízni a fiataljainkban és/vagy jobb fiatalokat összeharácsolni.

Totál jogos amit írsz. Ezek eredmények fantasztikusak.

Ezért is érthetetlen, ez a Csubakka ami folyik. Illetve az aki akar menjen (majd eladjuk fél áron) kijelentések.

Az emelkedő bevételek és a vaskos profit tenné lehetővé, hogy ezeket az értékeket megtartsuk, vagy legalább valóban minőségben pótoljuk. Ahogy nincsen ingyen ebéd, úgy nincsen ingyen világklasszis védekező kp sem. (khm Khedira)

A Milan projektnél ami érthetetlen, hogy ez eddig masszív 1.000M Eur beruházás, ami még kínai szemmel nézve is sok. Azt, hogy hamis bankgaranciával indítottak, nem tudom mit jelent, lehet, hogy baj lesz még ebből, de nem nekünk. Majd visszavesszük Bonut felszámolásból.

Nem állunk rosszul, csak, nem látom merre tovább, és ez bánt igazán. Brandet akarunk építeni, megcsináljuk a minimal design logót, ami biztos jó, mert divatos meg minden, de a márka arcát eladjuk az élő szerződése ellenére. Mert Pogba akkora FP lehetett volna mint a huzat.

A fiatalok beépítése tényleg nem megy. Akiket vettünk fiatal titánokat egyik sem sikerült. Mandragora, Pjaca szalagsérülés, Lemina, Sturaro homály. Leali totális bukás. Csikk pedig szívbeteg, ami a Samp szerint olyan, mintha megfázás lenne. Kean pedig pizzás növendék, így hosszú jövőt nem jósolok neki a Juvéban.

Annyit bármelyik ifi tudott volna, amit Lemi, Rincon, vagy Stuani. 

Ami tetszik, hogy most kölcsön adjuk őket vásárlási opcióval, egyben visszavásárlási záradékkal, így anyagilag is érdekelt a másik klub, hogy játszassák és fejlődjenek a csikóink.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 4:16 pm

Petike007 írta:

Nem nevezném stratégiának azt, hogy irány nélkül kapkodunk.

Évek óta nem látom, hogy mi a koncepciónk. Elengedjük a legértékesebb játékosainkat áron alul, akiket később nem tudunk pótolni. 

Egy ennyire erős klub stratégiája nem merülhet ki a környezeti kényszerekre adott válaszokban, ez a fajta reaktív tervezés (?) egy kis szervezet sajátja. A juve pusztán gazdasági erejéből fakadóan alakítója kell hogy legyen a folyamatoknak nem pedig követője. Ez az egyik legalapabb menedzsment paradigma.

Ezzel szemben minket úgymond mind a kisebb beszállítóink (fiókcsapatok Atlanta, SaS) finggatnak, a gyengébb riválisok, és közvetlen riválisok simán elviszik a legjobbjainkat (Vidal, Bonu, Pogba, stb). 

Egyszerűen nem látom, mik a prioritások. Anno volt, hogy legyen egy erős csapat gerinc, amihez az esetleges minőségi cseréket hozzá igazítsuk, illetve adjunk vérfrissítést a csapatnak. Ez sikerült is, viszont egy ideje nem látom a hova továbbot. Nem posztra igazolunk, konkrétan a Vidal által keltett lyukat mind a mai napig nem sikerült pótolnunk. Megvettük Pjanicot, aki kiváló játékos, úgy hogy nincsen posztja. Egyszerűen nem illeszkedik a jelenlegi keretünkhöz. Oké gyengítettük a Romát, de túlélték, és így is erősebb a középpályájuk, mint a miénk. És ez valljuk be nem Allegri hibája.

Erre nem lehet azt mondani, hogy a klub filozófiája lenne, mert ez nem igaz. Ez nettó inkompetencia, semmi több.

Oké oké, de ha a bottom linet nézed, akkor zsinórban 6 bajnoki cím, 2 BL döntő, nem tudom mennyi coppa és egy rakás profit, konzisztensen emelkedő bevételekkel minden szegmensben.

Szerintem a big picture értékelésénél minimum meg kell várni a mercato végét még akkor is ha kijelenthetjük, hogy egyértelmű hibákat vétettünk. Ugyanez igaz a Milan projektnél is.

Egyébként ha belevesszük most a várható igazolásokat is akkor annyira rosszul nem állunk a csapat gerincét és az utánpótlást illetően. Ha valamit fel lehet hozni az utánpótlással kapcsolatban, az a hozzáállás, miszerint jobban kéne bízni a fiataljainkban és/vagy jobb fiatalokat összeharácsolni.

Edit: Az Allegris részhez még annyit hozzátennék, hogy ő többször lenyilatkozta, hogy nem kér specifikus játékosokat, csak annyit kér, hogy adjanak neki jó játékosokat, ő meg kitalálja mit kezdjen velük. Ennek megfelelően pl a Pjanic biznisz is védhető, ami a posztját illeti úgy is lehet szemlélni, hogy nem neki nincs posztja, hanem 1 db vadállat középpályás hiányzik mellőle - szerintem amúgy ha Khedira helyett nem is Kante lenne, hanem mondjuk egy Parolo (vagy bármely átlagos echte box2box DMC) már akkor jól működne a középpálya közepe. Igazából ha a tavalyi kezdőt nézzük, akkor olyan valaki kell, aki hoz stabilan egy ~3as tackle mutatót ~90% passzpontossággal, a többi nem lényeg. Annyi a dolga hogy labdát szerezzen, majd azt egyszerűen csapattárshoz játssza, meg rohanjon sokat. Mivel ilyen közelben sincs a csapatban, ezért már egy Matuidi is bőven előrelépés lenne. Jövőre meg lehet qualityben fejleszteni. De én azt se bánom, ha most veszünk valami fiatal néger franciát statok alapján, akinek több agya van Leminánál, csak akkor kapjon bizalmat és Khediranak ne legyen bérelt helye a kezdőben, de pl Allan vagy Diawara is jöhetne (már ha szóba áll velünk ADL), Kondogbia, stb.

A hozzászólást Krisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 17, 2017 4:46 pm-kor.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 3:43 pm

Krisz írta:

Sanszos hogy volt valami ultimátum, amire a nyaralas végéig senki nem akart reagalni. Ezt az is alatamasztja miszerint Marotta azt vazolta fel hogy elobb azt fixaljuk le hogy ki marad a keretben aztan igazolunk. Most nem tudom mennyire mozgott kenyszerpalyan de ez így is úgy is egy irdatlan kretén stratégia

Nem nevezném stratégiának azt, hogy irány nélkül kapkodunk.

Évek óta nem látom, hogy mi a koncepciónk. Elengedjük a legértékesebb játékosainkat áron alul, akiket később nem tudunk pótolni. 

Egy ennyire erős klub stratégiája nem merülhet ki a környezeti kényszerekre adott válaszokban, ez a fajta reaktív tervezés (?) egy kis szervezet sajátja. A juve pusztán gazdasági erejéből fakadóan alakítója kell hogy legyen a folyamatoknak nem pedig követője. Ez az egyik legalapabb menedzsment paradigma.

Ezzel szemben minket úgymond mind a kisebb beszállítóink (fiókcsapatok Atlanta, SaS) finggatnak, a gyengébb riválisok, és közvetlen riválisok simán elviszik a legjobbjainkat (Vidal, Bonu, Pogba, stb). 

Egyszerűen nem látom, mik a prioritások. Anno volt, hogy legyen egy erős csapat gerinc, amihez az esetleges minőségi cseréket hozzá igazítsuk, illetve adjunk vérfrissítést a csapatnak. Ez sikerült is, viszont egy ideje nem látom a hova továbbot. Nem posztra igazolunk, konkrétan a Vidal által keltett lyukat mind a mai napig nem sikerült pótolnunk. Megvettük Pjanicot, aki kiváló játékos, úgy hogy nincsen posztja. Egyszerűen nem illeszkedik a jelenlegi keretünkhöz. Oké gyengítettük a Romát, de túlélték, és így is erősebb a középpályájuk, mint a miénk. És ez valljuk be nem Allegri hibája.

Erre nem lehet azt mondani, hogy a klub filozófiája lenne, mert ez nem igaz. Ez nettó inkompetencia, semmi több.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 2:10 pm

CsT írta:

Nekem az is fura, hogyha készültünk kidobni, akkor miért vártunk a felkészülés első napjáig (már a patkány szempontjából)....hisz az orvosira még bejött, aztán indult milánóba. Olyan kapkodásnak tűnt az egész...

Sanszos hogy volt valami ultimátum, amire a nyaralas végéig senki nem akart reagalni. Ezt az is alatamasztja miszerint Marotta azt vazolta fel hogy elobb azt fixaljuk le hogy ki marad a keretben aztan igazolunk. Most nem tudom mennyire mozgott kenyszerpalyan de ez így is úgy is egy irdatlan kretén stratégia
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 1:56 pm

Krisz írta:

Marronet felejtsük el, ő már a levesben van. Nálunk nagyon bizonytalan volt, a Sassolban se tudott alkotni. Mandragora más tészta, még nem volt alkalma bizonyítani, de komolyan ő legyen így hirtelen Bonucci utódja, a védelem vezére? Szerintem a stafétát át kell adni Ruganinak, most legalább meglátjuk, hogy fel tud-e nőni a szerephez. 4 védős rendszerben amúgy darabra simán megvagyunk. Nem védő kell hanem középpályás.
Persze, nálam is a mostani 4-es folyamatos rotációja lenne a kezdő, Ruganinak nagy szerepet adva. Én az 5. tartalék/biztosíték védőről beszéltem, ha ne adj'Isten Chiello és Benatia is hozza a sérült formáját, Barzamaci pedig már nem tud 3 meccset 7 napon belül lejátszani.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 1:53 pm

LeRoi10 írta:

Sehol nem olvastam még, de én megpróbálnám Marronét vagy Mandragorát középhátvédként. Marrone amikor hátul kapott pár meccset, brutál jó volt. Még ha 3 védős rendszerben is és nem világverő csapatok ellen. Mandragora pedig a Pescara feljutó évének második felében csak középhátvédet játszott. Oddo többször el is dicsekedett vele, hogy az új Bonuccit adja a Juvénak. 4-5. opciónak megtennék, csak könyörgöm, ne adjunk ki 20-30 milliót egy csere hátvédért!

Marronet felejtsük el, ő már a levesben van. Nálunk nagyon bizonytalan volt, a Sassolban se tudott alkotni. Mandragora más tészta, még nem volt alkalma bizonyítani, de komolyan ő legyen így hirtelen Bonucci utódja, a védelem vezére? Szerintem a stafétát át kell adni Ruganinak, most legalább meglátjuk, hogy fel tud-e nőni a szerephez. 4 védős rendszerben amúgy darabra simán megvagyunk. Nem védő kell hanem középpályás.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 1:47 pm

Valami nagyon sántít a Bonus sztoriban. Legalábbis Barzagli rejtélyesen de úgy néz ki tagadja a dolgot Twitteren, azt írja ők tudják az igazságot. Barzamaci meg nem lehet olyan hülye, hogy bevédi Bonut, amivel a mostani csapattársainál húzhatná ki a gyufát. Gigi visszavonul, aztán hátha a könyvében benne lesz Very Happy . 

Sehol nem olvastam még, de én megpróbálnám Marronét vagy Mandragorát középhátvédként. Marrone amikor hátul kapott pár meccset, brutál jó volt. Még ha 3 védős rendszerben is és nem világverő csapatok ellen. Mandragora pedig a Pescara feljutó évének második felében csak középhátvédet játszott. Oddo többször el is dicsekedett vele, hogy az új Bonuccit adja a Juvénak. 4-5. opciónak megtennék, csak könyörgöm, ne adjunk ki 20-30 milliót egy csere hátvédért!
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 1:39 pm

Krisz írta:

Caldara kapcsán volt egy deal az Atalantaval miszerint jövőre marad náluk. Na most ha a srác olyan jó hogy a jelenlegi keret mellett simán kinézne neki ~15 meccs akkor gondolj bele, hogy az Atalantaban mekkora betonbiztos kezdő alappillér. Én egyáltalán nem csodálom hogy az ELre nagyban készülő csapat nem akarja csak úgy elengedni az egyik alapemberét július közepén. Ami engem zavar az inkább az, hogy mi a pöcsöm csücskéért nem zsíroztuk ezt le június elején vagy még hamarabb ha tudtuk hogy ki fogjuk baszni Bonuccit.
Nekem az is fura, hogyha készültünk kidobni, akkor miért vártunk a felkészülés első napjáig (már a patkány szempontjából)....hisz az orvosira még bejött, aztán indult milánóba. Olyan kapkodásnak tűnt az egész...
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 12:53 pm

CsT írta:
A szopatás téma is valós. Az Atalanta lazán lepattintott minket Caldaráról miközben ott van náluk Spina meg Orsolinit is megkapták....pedig úgy gondolná az ember, hogy velük jó viszonyban vagyunk.

Caldara kapcsán volt egy deal az Atalantaval miszerint jövőre marad náluk. Na most ha a srác olyan jó hogy a jelenlegi keret mellett simán kinézne neki ~15 meccs akkor gondolj bele, hogy az Atalantaban mekkora betonbiztos kezdő alappillér. Én egyáltalán nem csodálom hogy az ELre nagyban készülő csapat nem akarja csak úgy elengedni az egyik alapemberét július közepén. Ami engem zavar az inkább az, hogy mi a pöcsöm csücskéért nem zsíroztuk ezt le június elején vagy még hamarabb ha tudtuk hogy ki fogjuk baszni Bonuccit.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 12:51 pm

sneco7 írta:

Szerintem annyi a sztori,hogy a 15 milla egyben érvényes, de ők 2 részletben fizetnek, most 10-et aztán 7-et és ennyi a "kamat".

Azt nem értem,hogy Renato Sanches nekünk nem lenne jó középre? Benne legalább van potenciál,de a 30-asok max már visszafelé fognak csak fejlődni.

Én csak azt nem értem,hogy a többi csapat ezt simán nézi,hogy a Milan kivételt kapjon az FFP alól? 
Persze én is szeretnék egy erős Milant látni,de azért Bonucci miatt remélem kizárják őket a nemzetközi kupákból 5 évre Very Happy
Én is jobban kiegyeznék Renato Sanchez-el mint Matuiditvel vagy Locatellivel.....
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 12:41 pm

Vagy csak rádobtak +2 milliót a kivásárlási árra a Barca konkurencia miatt - erről írtak is. Hasonlóan mint ahogy eredetileg Marottáék csinálták volna a Csikk bizniszt.

Csikk ügynöke genovai lapok szerint perelné a klubot a baszakodás miatt. Ferrero szerint egészséges a gyerek, apróságnak nevezte Csikk problémáját.
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 12:26 pm

s4tch írta:

a spanyoloknál minden játékos szerződésében kötelező elem a kivásárlási záradék. ceballosé korábbi hírek szerint 15m volt, úgyhogy erre vagy ráfizetett a real, vagy a korábbi hírek bizonyultak pontatlannak.

Szerintem annyi a sztori,hogy a 15 milla egyben érvényes, de ők 2 részletben fizetnek, most 10-et aztán 7-et és ennyi a "kamat".

Azt nem értem,hogy Renato Sanches nekünk nem lenne jó középre? Benne legalább van potenciál,de a 30-asok max már visszafelé fognak csak fejlődni.

Én csak azt nem értem,hogy a többi csapat ezt simán nézi,hogy a Milan kivételt kapjon az FFP alól? 
Persze én is szeretnék egy erős Milant látni,de azért Bonucci miatt remélem kizárják őket a nemzetközi kupákból 5 évre Very Happy

A hozzászólást sneco7 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 17, 2017 12:47 pm-kor.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 12:25 pm

Az komoly hogy Morcit 10millás fizuval csábítják? Miaf.szom van már...??affraid
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 11:05 am

https://mobile.twitter.com/khaledalnouss1/status/886865005135642624/video/1
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitimeHétf. Júl. 17, 2017 9:59 am

s4tch írta:

a spanyoloknál minden játékos szerződésében kötelező elem a kivásárlási záradék. ceballosé korábbi hírek szerint 15m volt, úgyhogy erre vagy ráfizetett a real, vagy a korábbi hírek bizonyultak pontatlannak.
Na ezt nem tudtam, hogy ott ez kötelező jellegű. Very Happy Viszont rengeteg példa volt rá, hogy úgy lehetett érezni, hogy mi engedünk más csapatok javára, ők meg emelnek a mi kárunkra. Smile

Más. Rummenigger szerint kapcsolatban állnak a Milannal, Renato Sanchez ügyében....hát beszarok!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
31 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: