Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+20bombahoppa Krisz s4tch LeRoi10 EsztéNégy exchaby Petike007 kilopo rakkenroll juventute vektra sneco7 _DREAM_ virracocha laac Malloy boric DartagnanX simoon _Tyler 24 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-30, 12:46 | |
| Ez alapján az is lehet hogy Pjancsi helyére jön. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-30, 11:36 | |
| így van, ezt számoltam már én is múltkor. lehet, hogy az egyszeri szurkoló szemében már 70 milla is 20 millás veszteség lenne a klubnak, miközben a valóság az, hogy egy 70 millás eladási ár 16 millával járulna hozzá a klub esetleges profitjához. ha 60 milláért elvinné a cselzi, az is szép lenne.
ja, és szerintem higuain eladásának nem szakmai, hanem pénzügyi okai lennének. egyrészt jövőre sem lenne könnyű az akkori könyv szerinti értéke fölött eladni, egy 32 éves játékosért ritkán fizetnek 40m körül. másrészt az évi fizetése bruttó 15m, ez sem kevés, még akkor sem, ha a potenciális utódok (jelen pillanatban morata vagy icardi néz ki annak, szerintem az icardi-téma irreális) sem keresnének keveset. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| | | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-30, 11:25 | |
| - Petike007 írta:
- ...A bankár csávó elég jókat szokott mondani, valószínű, a szükséges pénzügyi mahinációkat vele végeztetik Agnelliék, így rá érdemes odafigyelni...
nincs közvetlen munkakapcsolatban a klubbal, "csak" monzai, torinói ismerősökkel, benne ultrákkal, klub közelében dolgozó arcokkal. tévedett már ő is, pl. 2 éve azt a fülest kapta, hogy licht megy 10 milláért az arsenalba, amiből akkor nem lett semmi. sms körül akkora a hype, és lotito akkora bizonytalansági tényező, hogy ebben az ügyben szerintem nincs megbízható pletyka. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-30, 10:27 | |
| LOLito szerint a Juvénak nincs pénze SMS-re! Örömteli, hogy így belelát a papírokba az öreg! Belőlük (is) lehet tervezni a B csapatot: | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-30, 09:35 | |
| | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-30, 09:16 | |
| | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-30, 09:16 | |
| Amit látok, hogy CR-re rá lehetne menni kölcsön plusz opcióval. Ha már távozni akarna...
Viccet félretéve. Annyi, és olyan név fog még elhangzani, amiről még nem is hallottunk, és olyan játékosok fognak jönni-menni amit nem is képzeltünk.
Pjancsi, Dybusz, Szandi, Koszta, Akit jelenleg nem tudnánk pótolni. Az összes többi játékost igen.
Ha Malac megy, és jó áron, akkor szuper, 30 év feletti, neki már felfelé nem megy út. Nagy meccseken nem döntő, csak lassabb lesz, cselezni eddig sem tudott. Nem lenne kár érte.
Fabinho nem jött, lehet vonzotta az angol konyha a klíma és a csúnya nők.
A bankár csávó elég jókat szokott mondani, valószínű, a szükséges pénzügyi mahinációkat vele végeztetik Agnelliék, így rá érdemes odafigyelni.
DiMarzio és a többi csak bulsshit generátor, aki a nagy számok törvénye alapján néha talál, de semmi különös. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-30, 08:36 | |
| SMS kapcsán egy ütőkártyánk lehet, ha csak és kizárólag ide akar igazolni. Itt már olyan pénzről van szó ami még Lotitót is becsicskítja. Egyszerűen nem teheti meg hogy veszni hagyjon büszekeségből kb a Lazio 1 évi költségvetését. Ha SMS nem ilyen karakán - és miért lenne az - akkor kb esélytelen megnyernünk a licit és a fizetésháborút. A malacot ha eladjuk inkább azért lesz, hogy kiüssük a könyvekből az értékét. Eladjuk a Chelseanak, kölcsön meg hozzuk Mormotát kötelező opcióval vagy valami ilyesmire tippelek. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-30, 08:30 | |
| Higany távozása igencsak felkapott téma lett. Még a végén itt tényleg készülőben van valami. Egyébként egy szerb újságíró két nappal ezelőtti bejegyzésében is azt írta, szerinte a piac állását és a körülményeket figyelembe véve SMS a Juvéba igazol. Mondjuk ő azt is hozzátette, részéről ez megérzés. De így a bankár infojával együtt erre érdemes lesz odafigyelni - mármint az ezzel kapcsolatos pletykák intenzitásának változására. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-30, 08:04 | |
| Remélem a Pjanic dolog pletyka, mert akit a Barca/Real akar azt el is viszi (lásd Coutinhot kurvára nem akarta eladni a Pool). Abban egyetértek, hogy ő pótolhatatlan kategória, de anno buziVidal,Pogab és a csicska is annak számított mégis első szóra elengedte őket a vezetőség, szóval sajnos ebben kár bízni. Én sem látom, hogy miről akar szólni ez a mercato...egy biztos Fabinhot kihagyni kurva nagy ziccer volt. A visszatérőkben nem bízok mivel mindegyikük jóval többet keres mint amennyit itt kaphatna. Ha SMS a MU-nak drága akkor nekünk kb lehetetlen. Az Icardis pletykát egy totális faszságnak tartom, a malacnak (sajnos) volt felvásárlási kivásárlási ára, Icának nincs, az inda előbb szopna le egy lovat minthogy eladjon valakit a Juvénak, és bár mint játékos jó, nem hiszem, hogy egy ilyen 200 argentínnal fenyegető kis buzit akarnánk igazolni. Egy dologban vagyok biztos, nagy érkező csak nagy távozó esetén lesz. Badelj? Talán az egyetlen aki még Kebabnál is lassabb a ligában! Ami még eddig nem volt (istenem és máj 30. van ) - Rugani ---> Arsenal sztori szerintem kilőve mert az ágyúsok szerződtették Szókratészt. - Bekúrt vinné a Samp (nyilván kölcsönben) - Rabiot-ért harcolunk a Barcával Na lassan várom a fejleményeket Szandi ügyben és a félmeztelen Csant! | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-30, 07:51 | |
| - s4tch írta:
- stu másfelet keres.
közben kurvára beindult a pletykagyár, néhány "hír": - pjanicot vinné a barca és a real is, 60m fölötti ár a minimum - icardit berántanánk úgy, hogy piggyt és 50m-t küldenénk érte mordorba - az olasz bankár szerint (aki egyébként anno már akkor szólt, hogy pjanic jön, amikor egyetlen firkász sem említette) sms done deal - pogba visszatérése továbbra is porondon, a pizzás dolgozik rajta
szédülök, bazmeg, és még június sincs Én úgy tudom 1-2 éve hosszabbítottunk Stuanival, akkor lett a 1,5-ből 2,5, de lehet tévedek. https://www.totalsportek.com/money/juventus-player-salaries/ | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-30, 00:13 | |
| Azért mindenekelőtt egyvalamit a vezetőségnek le kell szögeznie: Pjanic marad - ő a szinte pótolhatatlan elem a keretben, jelenleg top 3-as playmaker, a távozásával csak gyengülnénk
- szerintem ez az Icardi-pletyka csak elterelés valami elől, vagy ettől függetlenül kacsa (szerintetek a Zinter ebbe belemenne?) - azt is nehezen hittem el, hogy Piggy hozzánk igazolt, Icardi meg egyenesen elképzelhetetlen; annyi mellette szólna, hogy klasszis matéria, csak na, szinte esélytelen - Milinkovic-Savicot nem zárom ki, bár jó kérdés, miből lesz meg a pénz rá, mert vezéráldozat nélkül erre nincs sok esély - Pogba leigazolásában nem hiszek, de Raiola dolgozzon csak ezen, nem feltétlenül bánnám, ha visszajönne | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-30, 00:00 | |
| - zetterberg40 írta:
- Na de vajon akkor Piggyn felül ki lesz a vezéráldozat? Pjanics? Vagy Pjanics+Szandi?
fene tudja, találgat mindenki, párhuzamosan futnak a forgatókönyvek... nedved nyilatkozata alapján nem kizárt, hogy higuain és mandzu is lépnek, a kettő együtt olyan 70-90 körül hozhat. aztán ott van pjanic, akit szerintem (is) bődületes hiba lenne elengedni, nála elvileg 60 az alap. ez eddig 130-150, és nincs szó szandiról, sturaróról, vagy olyan kölcsönbe adott rabszolgákról, mint pl mandragora, akit én megtartanék. ja, meg ott van khedira, aki elvileg menne angliába, ruganit évek óta vinné az arsenal, pjacával is ki tudja, mi lesz. aztán érkezők között szó van pogba, vidal és morata visszatéréséről, martialról, gondinról (bár ha gimenez kivásárlási árát tényleg leteszi a real, akkor ennek a realitása még tovább csökken), pellegriniről, meg ma már olvastam olyan teljesen random nevet is, mint badelj mondom, szédülök simán elképzelhető, hogy can mellett csak a távozó öregek pótlása történik nyáron, és az is, hogy a fél keretet lecseréljük. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-29, 23:20 | |
| - s4tch írta:
- stu másfelet keres.
közben kurvára beindult a pletykagyár, néhány "hír": - pjanicot vinné a barca és a real is, 60m fölötti ár a minimum - icardit berántanánk úgy, hogy piggyt és 50m-t küldenénk érte mordorba - az olasz bankár szerint (aki egyébként anno már akkor szólt, hogy pjanic jön, amikor egyetlen firkász sem említette) sms done deal - pogba visszatérése továbbra is porondon, a pizzás dolgozik rajta
szédülök, bazmeg, és még június sincs Ha megint igaza lesz, lefosom a rüsztöm. Na de vajon akkor Piggyn felül ki lesz a vezéráldozat? Pjanics? Vagy Pjanics+Szandi? Smst nehezemre esik elhinni, Icardit még inkább. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-29, 23:11 | |
| stu másfelet keres.
szédülök, bazmeg, és még június sincs | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-29, 22:56 | |
| - CsT írta:
Mandragorának kurva jók a védekezési statjai, láthatóan mi ilyen játékost nem keresünk! Stuaninak sajnos a tudásához képest álomfizetése van (asszem 2,5 milla) így baromi nehéz lesz rátukmálni valami középcsapatra. Genoában a legjobban kereső Perin fizuja olyan 1,5 milla körül van... Sturaro hogy kaphat annyit? Hiszen ő a keret leggyengébb tagja... | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-29, 18:22 | |
| - CsT írta:
- Ez?
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-az-Ellenség-utan-a-juve-is-szoboszlaira-palyazik-sajtohir-2638275
Hát ez a link itt nem fog működni :DDDDD
http://www.goal.com/it/notizie/calciomercato-juventus-occhi-puntati-sul-17enne-szoboszlai/1idq842mw2qre1bij5atkb5tk7 csak akkor jöjjön hozzánk, illeve eleve Olaszországba, ha tönkre akarja baszni a pályafutását. a Juvénak csak azért van utánpótlászektora, mert kötelező, meg ha már van, akkor emberkereskedelemre használjuk | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-29, 11:51 | |
| - LeRoi10 írta:
- Sturaro fizetését nem hajlandó megadni a Genoa, mi meg nem vagyunk hajlandóak megadni a kért összeget. Most azt írják Mandragora lesz az üzlet része, akár visszavásárlási opcióval. Hát kurvára bús panda leszek ha Mandragora még az edzőtáborban sem kapja meg az esélyt.
Mandragorának kurva jók a védekezési statjai, láthatóan mi ilyen játékost nem keresünk! Stuaninak sajnos a tudásához képest álomfizetése van (asszem 2,5 milla) így baromi nehéz lesz rátukmálni valami középcsapatra. Genoában a legjobban kereső Perin fizuja olyan 1,5 milla körül van... | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-29, 11:42 | |
| Sturaro fizetését nem hajlandó megadni a Genoa, mi meg nem vagyunk hajlandóak megadni a kért összeget. Most azt írják Mandragora lesz az üzlet része, akár visszavásárlási opcióval. Hát kurvára bús panda leszek ha Mandragora még az edzőtáborban sem kapja meg az esélyt. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-29, 11:20 | |
| Ez? http://www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-az-Ellenség-utan-a-juve-is-szoboszlaira-palyazik-sajtohir-2638275 Hát ez a link itt nem fog működni :DDDDD http://www.goal.com/it/notizie/calciomercato-juventus-occhi-puntati-sul-17enne-szoboszlai/1idq842mw2qre1bij5atkb5tk7 | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-29, 09:38 | |
| - zetterberg40 írta:
Nyilván nem hátrány, de "az angol liga eszetlen futkosása (különösen Klopp csapatában) vs e tekintetben kevésbé hangsúlyos olasz liga" összevetésben utóbbi jobban kedvezhet neki. Allegrinek szerintem sem kell rohamnéger, sőt a Vidal-típus sem (Matuidi kb azért jött, hogy jöjjön már valaki/legalább mennyiségre többen legyünk a kp-n). Én azt gondolom, neki teljesen más az elképzelése a középpályával kapcsolatban. Can elvileg a hét folyamán érkezik. A hétfőt bedobták a lapok, de nem volt realitása a bl döntő után. Nem az olasz bajnokságra kéne hangolni a csapatot, hanem a BLre. A bajnokságra egyre nehezebb motiválni a csapatot, ami érthető is, a BLre viszont bőven éhesnek kell legyünk. Az összes létező sportban az dominál aki erőből megy neki, a Federerek kora leáldozott sajnos. Valamilyen szinten nekünk is tartani kell a lépést. A Romaban van egy De Rossi-Nainggolan-Strootman-Gonalons kp, aminek már a fele is elég lenne hogy ne taposson földbe minket egy jöttment Tottenham. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-29, 08:09 | |
| - zetterberg40 írta:
Nyilván nem hátrány, de "az angol liga eszetlen futkosása (különösen Klopp csapatában) vs e tekintetben kevésbé hangsúlyos olasz liga" összevetésben utóbbi jobban kedvezhet neki. Allegrinek szerintem sem kell rohamnéger, sőt a Vidal-típus sem (Matuidi kb azért jött, hogy jöjjön már valaki/legalább mennyiségre többen legyünk a kp-n). Én azt gondolom, neki teljesen más az elképzelése a középpályával kapcsolatban. Can elvileg a hét folyamán érkezik. A hétfőt bedobták a lapok, de nem volt realitása a bl döntő után. Néztem a pulik meccseit. Can baszott jó játékos. Nem egy fiatalabb Kebab. Sokkal fizikálisabb a játéka. Emellett van agya is a játékhoz. Legalább akkora fogás volt, mint a többi ingyenes kismókus, akit Beppe hozott. Ha jön még egy komplex kp, akkor nagyon jó kis csapat lesz itt kérem szépen. És akkor nem kell Dybusznak középpályást játszani, mert lesz aki ki tudja hozni a lasztit. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-29, 08:08 | |
| - zetterberg40 írta:
Nyilván nem hátrány, de "az angol liga eszetlen futkosása (különösen Klopp csapatában) vs e tekintetben kevésbé hangsúlyos olasz liga" összevetésben utóbbi jobban kedvezhet neki. Allegrinek szerintem sem kell rohamnéger, sőt a Vidal-típus sem (Matuidi kb azért jött, hogy jöjjön már valaki/legalább mennyiségre többen legyünk a kp-n). Én azt gondolom, neki teljesen más az elképzelése a középpályával kapcsolatban. Can elvileg a hét folyamán érkezik. A hétfőt bedobták a lapok, de nem volt realitása a bl döntő után. Bármi is az elképzelése Maxinak, komolyabb tackles & interceptions mutató nélkül nehéz BL szinten ütőképes csapatot létrehozni. Mindenhol van legalább 1 "melós" aki megszerzi a labdát a mellette játszónak, nálunk Pjanicnál akkor van a labda ha megszerzi magának. Fabinho azért lett volna jó húzás, mert az ő védekezésével akár a 4-2-3-1 is ment volna egy Pjanic,Fabinho -Berni,Dybala,Koszta - Malac sor azért nem lett volna rossz, ezzel kivédtük volna a "Dybala/Malac egyszerre hogy" paradoxont is. Így meg lesz egy Can-Pjanic-Kebab - Koszta,Malac,Dybcsi sor és a kis argentin játszhat újra szélen.... | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-29, 07:58 | |
| - Krisz írta:
Azért az olasz bajnokságban se hátrány a sebesség... Elég nyilvánvaló, hogy Allegrinek nem kell rohamnéger, abban biztos vagyok, hogy ha azt kérne akkor Marotta hozna neki (lehet nem Fabinhot, de valakit tutira). Ez azért totálisan csubakka, mert ha már perverz módon ragaszkodik a passzsávok őrzőjéhez akkor kérhetne valakit aki kézzel foghatót is tesz le az asztalra védekezésben. Imre egyébként mikor jön orvosira, nem úgy volt hogy hétfőre van időpontja? Nyilván nem hátrány, de "az angol liga eszetlen futkosása (különösen Klopp csapatában) vs e tekintetben kevésbé hangsúlyos olasz liga" összevetésben utóbbi jobban kedvezhet neki. Allegrinek szerintem sem kell rohamnéger, sőt a Vidal-típus sem (Matuidi kb azért jött, hogy jöjjön már valaki/legalább mennyiségre többen legyünk a kp-n). Én azt gondolom, neki teljesen más az elképzelése a középpályával kapcsolatban. Can elvileg a hét folyamán érkezik. A hétfőt bedobták a lapok, de nem volt realitása a bl döntő után. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-29, 07:57 | |
| - zetterberg40 írta:
- A Keita-Fabinho kettőssel szerintem is jót húzott a Pool. Két nagyon jó korban levő, ugyanakkor már most magas színvonalat képviselő játékost szereztek, akik a mozgékonyságuk, gyorsaságuk miatt jobban illeszkednek Klopp elképzelésébe mint Can.
Ettől mondjuk még Can sem rossz szerintem, engem az általam lentebb linkelt vidi győzött meg róla, hogy tényleg komoly fizikális jelenléte van és technikailag is korrekt. Viszont eléggé lassú és nem annyira kiegyensúlyozott, úgyhogy Maxinak lesz vele dolga, de transzferdíj nélkül szolid igazolás (függetlenül a zsák ügynöki jutaléktól). Talán az olasz bajnokság jobban fekszik majd az ő ‘sebességének’. Ha valahogy összejönne Kovacsics még Can mellé, az szuper lenne. Lassú, védekezési statjai kb azonosak Matyiéval (kicsit tényleg fiatal Kebab a srác) nyilván ingyen jó üzlet, de összességében nem olyan típusú játékos akire igazán szükség lenne. Közben folytatódik az Icardi-s agymenés, most éppen malac + 50 milla az "jólértesültek" szerint az ajánlat.
A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-05-29, 07:59-kor. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-29, 07:50 | |
| - zetterberg40 írta:
- A Keita-Fabinho kettőssel szerintem is jót húzott a Pool. Két nagyon jó korban levő, ugyanakkor már most magas színvonalat képviselő játékost szereztek, akik a mozgékonyságuk, gyorsaságuk miatt jobban illeszkednek Klopp elképzelésébe mint Can.
Ettől mondjuk még Can sem rossz szerintem, engem az általam lentebb linkelt vidi győzött meg róla, hogy tényleg komoly fizikális jelenléte van és technikailag is korrekt. Viszont eléggé lassú és nem annyira kiegyensúlyozott, úgyhogy Maxinak lesz vele dolga, de transzferdíj nélkül szolid igazolás (függetlenül a zsák ügynöki jutaléktól). Talán az olasz bajnokság jobban fekszik majd az ő ‘sebességének’. Ha valahogy összejönne Kovacsics még Can mellé, az szuper lenne. Azért az olasz bajnokságban se hátrány a sebesség... Elég nyilvánvaló, hogy Allegrinek nem kell rohamnéger, abban biztos vagyok, hogy ha azt kérne akkor Marotta hozna neki (lehet nem Fabinhot, de valakit tutira). Ez azért totálisan csubakka, mert ha már perverz módon ragaszkodik a passzsávok őrzőjéhez akkor kérhetne valakit aki kézzel foghatót is tesz le az asztalra védekezésben. Imre egyébként mikor jön orvosira, nem úgy volt hogy hétfőre van időpontja? | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-29, 07:32 | |
| A Keita-Fabinho kettőssel szerintem is jót húzott a Pool. Két nagyon jó korban levő, ugyanakkor már most magas színvonalat képviselő játékost szereztek, akik a mozgékonyságuk, gyorsaságuk miatt jobban illeszkednek Klopp elképzelésébe mint Can.
Ettől mondjuk még Can sem rossz szerintem, engem az általam lentebb linkelt vidi győzött meg róla, hogy tényleg komoly fizikális jelenléte van és technikailag is korrekt. Viszont eléggé lassú és nem annyira kiegyensúlyozott, úgyhogy Maxinak lesz vele dolga, de transzferdíj nélkül szolid igazolás (függetlenül a zsák ügynöki jutaléktól). Talán az olasz bajnokság jobban fekszik majd az ő ‘sebességének’. Ha valahogy összejönne Kovacsics még Can mellé, az szuper lenne. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-28, 22:13 | |
| - zetterberg40 írta:
- Fabino -> Liverpool 45+5 millió fontért
baszki, nem is drága... | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-28, 22:03 | |
| - zetterberg40 írta:
Nekem ez az 1 igazolás elég lett volna a nyárra (Can + Darmian mellé). Így már jövőre is borítékolható a lófasz középpálya... | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-28, 21:54 | |
| - zetterberg40 írta:
Lényegében 125 millió euróért vettek egy 23 éves Naby Keitát és egy 24 éves Fabinhot... Persze, a PL csábítóbb, meg a fizetések....na, de akkor is.. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|