Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+20bombahoppa Krisz s4tch LeRoi10 EsztéNégy exchaby Petike007 kilopo rakkenroll juventute vektra sneco7 _DREAM_ virracocha laac Malloy boric DartagnanX simoon _Tyler 24 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-28, 21:54 | |
| - zetterberg40 írta:
- Fabino -> Liverpool 45+5 millió fontért
Lényegében 125 millió euróért vettek egy 23 éves Naby Keitát és egy 24 éves Fabinhot... Persze, a PL csábítóbb, meg a fizetések....na, de akkor is.. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-28, 21:18 | |
| Fabino -> Liverpool 45+5 millió fontért | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-28, 20:14 | |
| - Petike007 írta:
- Totál kamu az egész. Nevetséges, nem is szabad olvasni, ha valaki mezzel pózol az fasza, de nem az instán, hanem élőben. A többi meg kacsa.
Valószínüleg igen, de emlékszek rá, hogy ki hogyan reagált 2 éve a Higany pletykákra, amik a semmiből jöttek, majd 3 nap múlva Marottával pózolt. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-28, 20:11 | |
| - zetterberg40 írta:
https://www.juventibus.com/icardi-juventus/
Én is mindenképpen kihagynám. Szerintem olasz honban van egy jól titkolt Bullshit generátor, ami arra szolgál, hogy a firkászok is nyaralhassanak. Random kidobják a neveket, hogy ki hová igazol. Ezek szerint nálunk elmegy az eddigiek alapján: -Buffon -Rugany -Lichti -Asa -MArci -Matyika -Pjancsi -Higany -Dybala -Costa -Stuani -SándorSándor stb. stb. Totál kamu az egész. Nevetséges, nem is szabad olvasni, ha valaki mezzel pózol az fasza, de nem az instán, hanem élőben. A többi meg kacsa. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-28, 19:32 | |
| - Krisz írta:
Thohir 400 millát kér érte.
Nekem vele csak az a bajom, hogy a liga egyik legnagyobb patkánya, úgyhogy én inkább kihagynám. https://www.juventibus.com/icardi-juventus/ Én is mindenképpen kihagynám. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-28, 18:04 | |
| - LeRoi10 írta:
Az Icardi pletykák is egyre erősebbek, 100 milliót érte baromság lenne lerakni. Egy kicsivel kisebb baromság mint Higanyért, de nem lenne normális. Thohir 400 millát kér érte. Nekem vele csak az a bajom, hogy a liga egyik legnagyobb patkánya, úgyhogy én inkább kihagynám. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-28, 16:25 | |
| - s4tch írta:
- [...]
na ezért kéne egy gyilkos középpálya, és ezért kéne tudni dybalát és egy centert (aki lehet felőlem piggy is) a pályán tudni. a két új szélsőnk nagyon hatékony támadásban. persze semmi realitása, nem fog allegri visszaállni a 4-2-3-1-re.
nálam a középpályás lista nagyjából úgy néz ki, hogy ha pjanic és can mellé bárkit be tudunk húzni az sms, pogba, fabinho, nainggolan négyesből, és megtartjuk szandit, akkor szívesen véresre verem beppe faszát. vidalnak annyira nem örülnék, neki szerintem lassan vége - persze erősítés lenne, de már sajna nem akkora, mint a fentiek. king arturo csúnyán öregszik, sérülékeny, és lehet, hogy megy a böribe. Berniben az a durva, hogy a 824 percét 22 meccsen gyűjtötte össze. 8 meccsen volt kezdő, ezeken 496 percet játszott (62 perc/meccs): 4 gól és 4 gólpassz az eredményeA maradék 14 meccsen kapott 328 percet, ami átlagban 23 perc/meccs. Ezeken 2 gólpasszig jutott. Én jövőre nagyon sokat várok tőle. Sok a találgatás, de szerintem pont a szélsők miatt kéne elpasszolni Higanyt. Higany nem az a klasszikus center aki jól érkezik a kapu elé. Sajnos ilyen statisztikát nem tudom hol lehetne találni, de emlékeim szerint a góljainak nagyon nagyon kis százaléka születik 1 érintésből. Morata ilyen szempontból jobb lenne. Pl: Higany 3 gólt fejelt 2 év alatt. Mondjuk ebből az egyik pont az Ellenség elleni 3-2-es győztes gól volt. De szerintem erre is építeni kellene. Mivel Mandzu nem fog többet a szélen rohangálni, középen pedig nem elég hatékony nincs nagyon más választásunk. Én továbbra is tartom: Buffon (0 m ) --> Perin (15 m) Lichti (0 m) --> Cuadrado visszalép Höwedes (0 m) --> Caldara (0 m) Asamoah (0 m) --> Darmian (13 m), Spinazzola (0 m)Khedira (15 m) --> Emre Can (0 m)Mandzukic (25 m) --> Martial (50 m) Higany (55 m) --> Morata (15 m kölcsön + 45 m részletekben) Sturaro (7 m) --> Mandragora (0 m) Pjaca (20 m) --> Be'kúr --> kölcsön Ha szummmázzuk: Bevétel 122 millió; Kiadás: 105 millió (Morata kölcsönnel) Persze tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű. Imre ügynöke is rakott zsebre pénzt, DC első 20 millióját is perkálnunk kell. Meg az Isten tudja milyen szerződések vannak még a háttérben. De szerintem ennél jobb alkalmunk nincs az újjáépítésre. Ha a vezetőség képes és hajlandó lenne 60-70 milliót belefektetni a csapatba és a listámon felül még érkezne egy középpályás szörny , akkor ez lehetne az elmúlt 7 év legjobb Juventusa. Persze a pénzügyi beszámolóból nem az jön le, hogy ez lesz az az év, amikor sok pénzt fognak belerakni a csapatba. Kapus: Perin, Csecs, PinsoglioJHV: Cuadrado, Darmian, (DS)BHV: Alex Sandro, DS, Spinazzola, (Darmian)KH: Benatia, Chiellini, Rugani, Caldara, Barzamaci KK: Pjanic, Emre Can, Mandragora, Matuidi, Marchisio, (Meglepi szörnyeteg) Szélsők: Cuadrado, Martial, DC, Bernardeschi, (Spinazzola)Csatárok: Dybala, Morata, (Martial)Az Icardi pletykák is egyre erősebbek, 100 milliót érte baromság lenne lerakni. Egy kicsivel kisebb baromság mint Higanyért, de nem lenne normális. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-28, 13:58 | |
| - Petike007 írta:
Nézd meg Kebabot, amikor jött, ugyanúgy néz ki ő is. Csan anyukája most szerintem nagyon lapít otthon Felmegy a vérnyomásom Kebab látványától, pedig tudom, hogy a legjobb a szezonját tolta meg a passzsávok....meg minden...de akkor is | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-28, 13:02 | |
| - CsT írta:
- Jah amúgy hétfő van, lassan nézném a hálóspólós képeket Csan-ról!
Nézd meg Kebabot, amikor jött, ugyanúgy néz ki ő is. Csan anyukája most szerintem nagyon lapít otthon | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-28, 12:45 | |
| Jah amúgy hétfő van, lassan nézném a hálóspólós képeket Csan-ról! | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-28, 12:31 | |
| tuzon találtam: na ezért kéne egy gyilkos középpálya, és ezért kéne tudni dybalát és egy centert (aki lehet felőlem piggy is) a pályán tudni. a két új szélsőnk nagyon hatékony támadásban. persze semmi realitása, nem fog allegri visszaállni a 4-2-3-1-re. nálam a középpályás lista nagyjából úgy néz ki, hogy ha pjanic és can mellé bárkit be tudunk húzni az sms, pogba, fabinho, nainggolan négyesből, és megtartjuk szandit, akkor szívesen véresre verem beppe faszát. vidalnak annyira nem örülnék, neki szerintem lassan vége - persze erősítés lenne, de már sajna nem akkora, mint a fentiek. king arturo csúnyán öregszik, sérülékeny, és lehet, hogy megy a böribe. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-28, 09:03 | |
| Szerintem Praet vagy Pellegrini érkezik Can mellett a kp-ra.
Az álomkategória részemről: Fabinho vagy Kovacsics. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-28, 08:54 | |
| - tjunior írta:
- Ja, amúgy meg mibe, hogy Vidal lesz a befutó
Kérem tegyék meg tétjeiket:
Vidal:I Savic: Pogba: Pellegrini: Barella: Cristante: Mandragora: Fabinho:I Róla annyira nincs szó, hogy tuti érkezni fog! | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-28, 08:51 | |
| - tjunior írta:
Miért? Agresti max vakok közt a félszemű. Amit a Tutto ír az 2%ban igaz, amit Agresti az mondjuk 5, de a maradék 95 az nála is bullshit. Nincs egy hiteles ember ebben a buliban csak kevésbbé kamugép. Agresti azért totál faszságokkal nem szokott házalni, az inkább Di Marzio-ra meg az olasz lapokra jellemző. Reméljük ezzel most mellélőtt! | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-28, 08:23 | |
| Ja, amúgy meg mibe, hogy Vidal lesz a befutó Kérem tegyék meg tétjeiket: Vidal:I Savic: Pogba: Pellegrini: Barella: Cristante: Mandragora: | |
| | | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-28, 07:58 | |
| - Krisz írta:
Fel lesz itt még sorolva sok más játékos is, főleg hogy lesz egy VB ahol olyanok is fel fognak tűnni akikről kb fogalma se volt még az embereknek. Az egy dolog, ha a tuttosport ír ilyeneket, de Agresti? Ez legalább akkora faszságnak tűnik minthogy leigazoljuk Higuaint vagy hogy Bonucci megy a milanba. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-27, 22:54 | |
| - zetterberg40 írta:
- Na ne viccelődjünk már:
Il sogno di mercato della #Juventus è uno solo. E si chiama Mauro #Icardi @GoalItalia Fel lesz itt még sorolva sok más játékos is, főleg hogy lesz egy VB ahol olyanok is fel fognak tűnni akikről kb fogalma se volt még az embereknek. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-27, 22:18 | |
| Na ne viccelődjünk már: Il sogno di mercato della #Juventus è uno solo. E si chiama Mauro #Icardi @GoalItalia | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-27, 19:52 | |
| Szerintem baromság lenne a középső védelmet erősíteni, hiszen szélsővédő és belső középpályás posztokon sokkal messzebb vagyunk a BL esélyes csapatoktól. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-27, 19:00 | |
| - _Tyler írta:
- Benatia a margit és a napoli elleni meccsek után kikerült a csapatból, ami nekem arra utal, hogy Allegri (joggal) bünbakként kezelte e meccsek után. év közben volt arról szó, hogy az Arsenal vinné 40 millióért - annyiért én simán eladnám, de nem hiszem, hogy lesz ebből valami
aztán meg allegri berakta a kupadöntőre, amin a mezőny talán legjobbja volt. van egy olyan érzésem, hogy mi, szurkolók valahogy hamarabb ítélünk egy-egy játékossal kapcsolatban, mint az edzők vagy a klubok. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-27, 17:03 | |
| Tegnap Ronaldo múlt időben beszélt a kapcsolatáról a Reallal. Jövőhéten pedig nagy bejelentést készül tenni. Természetesen már tudni vélik, hogy alakul a Neymar - Ronaldo - Mbappe csatársor Párizsban. Talán már Buffon meggyőzésében is közrejátszott ez is. Mások szerint jöhet a Ronaldo-Neymar csere. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-27, 16:20 | |
| - EsztéNégy írta:
- Ezzel a kerettel nem reális BL győzelmet célul kitűzni. Óriási mázlival/bírói hátszéllel sikerülhetne esetleg, de jelenleg minőségben több csapat is egyértelműen a Juve előtt jár, és a Hal márciusra amúgy is keményen leharcolja a keretet sajnos.
Az utóbbi négy szezonban két BL-döntőt játszottunk. A másik két szezonban, fogalmazzunk úgy, volt "némi" ellenszél bírói részről a kiesésünkkor. Legutóbb a Bernabeuban vertük el a Realt nem gyengén (kár, hogy ebből sokat nem profitáltunk). Jelenleg a Bayern-Barca duó mellett nekünk van esélyünk trónfosztásra. Ilyen évek után nem reális cél a BL-győzelem? Keret alapján valóban nem, de Allegri bőven hozzáadott annyi pluszt a csapathoz, hogy az már komoly eredményekhez is elég lehet. Costanak nem kell fél szezon a beilleszkedéshez, Bernardeschi remélhetőleg nem lesz ennyire sérült, és elkezdi beváltani a hozzá fűzött reményeket, jönnek újak is, szóval lehet, hogy Buffon távozott, de erősebb lesz a keret, ha nem szúrják el valami egészen elképesztően Marrottaék. Minőségben kiket mondanál jobbnak? City? ManU? PSG? Liverpool? A játékosállomány talán jobb (már amelyiknél), de összevásárolt csapatok ellen még mindig jó esélyünk van. | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-27, 16:08 | |
| - s4tch írta:
- benatia azt is mondta, hogy a vb után le kell ülni beszélni a klubbal, és megvitatni, mi lesz a legjobb a juventusnak. ez alapján simán benne van a távozása, de szerintem ha nem vesszük meg godint (32 éves...) vagy romagnolit, akkor marad.
Benatia a margit és a napoli elleni meccsek után kikerült a csapatból, ami nekem arra utal, hogy Allegri (joggal) bűnbakként kezelte e meccsek után. év közben volt arról szó, hogy az Arsenal vinné 40 millióért - annyiért én simán eladnám, de nem hiszem, hogy lesz ebből valami
A hozzászólást _Tyler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-05-27, 20:33-kor. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-27, 15:56 | |
| Ezzel a kerettel nem reális BL győzelmet célul kitűzni. Óriási mázlival/bírói hátszéllel sikerülhetne esetleg, de jelenleg minőségben több csapat is egyértelműen a Juve előtt jár, és a Hal márciusra amúgy is keményen leharcolja a keretet sajnos. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-27, 15:49 | |
| - tjunior írta:
- Nem hinném, hogy a középső védelemre költeni akar a vezetőség amikor a szél ilyen bizonytalan, a középpályát meg kell erősíteni és Kosztáért is csengetni kell 40 millát. Ja és ugye Perin. Benatia meg nem keresne annyit Marseilleben mint itt akárki is az edző.
Godín nem biztos, hogy csak egy légből kapott pletyka. Őt korábban is szerettük volna megszerezni, és egy biztos, klasszis. Más kérdés, hogy 2-3 éve lett volna jó megszerezni. Ha most megszereznénk, 2-3 jó szezon biztos benne van még, és kevesebb rizikóval jár rövidtávon, mint Caldara vagy Rugani kezdőbe építése, de akkor megint úgy mennénk neki a szezonnak, hogy lenne legalább három 30 feletti védőnk. Ha az urut leigazoljuk, akkor két dolog indokolhatja: - nagyon rá akarunk menni a BL-re: ebből a szempontból kiváló lépés lenne, mert a Godín-Chiellini pároson fennakadnának a legjobb támadók is, és ez a páros biztosan megoldaná a feladatát - tegyük fel, hogy Benatia nem véletlenül nyilatkozik ilyen ködösen, és a helyére érkezne: abban reménykednek a vezetők, hogy ebből a cseréből pozitívan jönne ki anyagilag is a csapat Az más kérdés, hogy lassan ideje lenne beépíteni egy fiatalabb olaszt a kezdőbe, mert a végletekig nem lehet elhúzni ezt. Caldara vagy Rugani kapja meg a bizalmat, az, hogy Allegri melyiküket részesíti előnyben, legyen az ő dolga. Nálam Caldara egyből menne a mélyvízbe, viszont úgy Ruganit jövőre elveszítenénk, jó kérdés, melyik lenne jobb, de egyiküket Chiello mellé kellene tenni. Másik oldalról viszont szerintem következő szezonra egyértelmű célként kell megjelölni a BL-t. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-27, 14:11 | |
| Én kurva ideges leszek ha igazolunk CB-t, mert arra itt lett volna Döfrej ingyé. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-27, 12:08 | |
| Nem hinném, hogy a középső védelemre költeni akar a vezetőség amikor a szél ilyen bizonytalan, a középpályát meg kell erősíteni és Kosztáért is csengetni kell 40 millát. Ja és ugye Perin. Benatia meg nem keresne annyit Marseilleben mint itt akárki is az edző. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-27, 11:54 | |
| - s4tch írta:
- benatia azt is mondta, hogy a vb után le kell ülni beszélni a klubbal, és megvitatni, mi lesz a legjobb a juventusnak. ez alapján simán benne van a távozása, de szerintem ha nem vesszük meg godint (32 éves...) vagy romagnolit, akkor marad.
Én nem értem miért kellene középső védőt vennünk amíg Rugani a keretben van. Ha nem bízunk benne akkor el kell adni nyáron, ha meg látunk benne fantáziát (és szerintem látunk, különben nem kapott volna 2000+ játékpercet) akkor játszon akár jól nyomja akár nem - szezon végére meg eldől hogy ikon lesz vagy megy a levesbe. Én is csípem Romagnolit, de amíg van Benatia, Chiellini, Rugani, Caldara (+Höwedes, Barzagli) addig faszság még egy középső védőt igazolni, főleg úgy hogy nincs egyetlen épkézláb védekező kpnk sem, a védelem szélei pedig nyomorultak. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-27, 10:54 | |
| benatia azt is mondta, hogy a vb után le kell ülni beszélni a klubbal, és megvitatni, mi lesz a legjobb a juventusnak. ez alapján simán benne van a távozása, de szerintem ha nem vesszük meg godint (32 éves...) vagy romagnolit, akkor marad. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-27, 10:06 | |
| - CsT írta:
Valami olyasmit nyilatkozott, hogy nagyon szeretett Rudi Garciával dolgozni----> ebből a sajtó összerakta, hogy a Marseille-be akar igazolni Bocs, az előzménysztorit nem olvastam. Hát na, így mindjárt kevésbé hiteles a dolog, bár ettől függetlenül a nyilatkozata elég érdekes. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|