Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+20bombahoppa Krisz s4tch LeRoi10 EsztéNégy exchaby Petike007 kilopo rakkenroll juventute vektra sneco7 _DREAM_ virracocha laac Malloy boric DartagnanX simoon _Tyler 24 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-16, 18:14 | |
| A szélsővédő kérdést tovább bonyolítja, hogy Spina térdét a legújabb hírek szerint műteni kell. Nemcsak meniscus, hanem valszeg elülső keresztszalag is (mint nekem), ami kb fél év. Valószínűleg De Sciglio marad egyedüliként mint nem újonc. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-16, 16:01 | |
| - Petike007 írta:
Mandzu Pojáca csere annyira nem lenne rossz. Mandzu egy kényszer megoldás szélen. Leginkább a nemlétező középpályánk miatt van kulcsszerepe. Ékben nem képes arra teljesítményre, amit elvárnánk.
Cserébe 32 éves és bár nagy kedvencem, de fiatalabb nem lesz, és a fizikális játékából fakadóan benne van a sérülés.
Pojáca tehetséges, egy nagyon szar sérülés után jön vissza. A srácban bőven van fantázia, a fizikális felépítése nagyon jó. Kérdés mennyire reked meg a fejlődésben, és mennyire lesz sérülékeny a jövőben.
Cserébe óriási potenciál van benne.
Mandzsu csak lefelé megy már, Pjaca még bőven mehet felfelé.
Darmian-Sándor viszont nagyon gáz. Sándor még így is az egyik legjobbunk volt, hogy félseggel volt idén a csapatban. Az a bajom az ifjabb horváttal, hogy eddig semmit sem mutatott. Tehetséges, nem vitatotom de akkor is 23 éves valamit már villantania kellett volna. A sérülése nagyon rosszkor jött, viszont egy Schalkéban nem tudta fél év alatt beverekedni magát a kezdőbe. Szerintem akkor járnánk a legjobban ha eladnánk valahova visszavásárlási opcióval. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-16, 15:48 | |
| - tjunior írta:
- Mandzut Pjacaval helyettesíteni az nálam legalább akkora leépítés lenne mint egy Sándor-Darmian csere.
Mandzu Pojáca csere annyira nem lenne rossz. Mandzu egy kényszer megoldás szélen. Leginkább a nemlétező középpályánk miatt van kulcsszerepe. Ékben nem képes arra teljesítményre, amit elvárnánk. Cserébe 32 éves és bár nagy kedvencem, de fiatalabb nem lesz, és a fizikális játékából fakadóan benne van a sérülés. Pojáca tehetséges, egy nagyon szar sérülés után jön vissza. A srácban bőven van fantázia, a fizikális felépítése nagyon jó. Kérdés mennyire reked meg a fejlődésben, és mennyire lesz sérülékeny a jövőben. Cserébe óriási potenciál van benne. Mandzsu csak lefelé megy már, Pjaca még bőven mehet felfelé. Darmian-Sándor viszont nagyon gáz. Sándor még így is az egyik legjobbunk volt, hogy félseggel volt idén a csapatban. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-16, 15:35 | |
| - CsT írta:
Hát kibaszott bús panda leszek ha így leépítjük a széleinket. Az idei mercatónak erről kellene szólni: 2 fasza fullback meg egy DMF + Can és kész is lennénk. Minden más (ra ott a mastercard) házon belülről pótolható (Asa-Spian, Höwe(Barza?)-Caldara, Mandzu-Pjaca, Stuani-Mandragora). De ha ilyen középkategóriás rejectekkel erősítünk akkor be lesz baszva... Ha jobbra lenyúlnánk Kanszelót azért az sokat javítana a közérzetemen. Mondjuk Mandzut Pjacaval helyettesíteni az nálam legalább akkora leépítés lenne mint egy Sándor-Darmian csere. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-16, 15:08 | |
| - CsT írta:
- Hát kibaszott bús panda leszek ha így leépítjük a széleinket. Az idei mercatónak erről kellene szólni: 2 fasza fullback meg egy DMF + Can és kész is lennénk. Minden más (ra ott a mastercard) házon belülről pótolható (Asa-Spian, Höwe(Barza?)-Caldara, Mandzu-Pjaca, Stuani-Mandragora). De ha ilyen középkategóriás rejectekkel erősítünk akkor be lesz baszva...
Ha lenne 10.000 Forintom megtanítanám Beppét posztra igazolni. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-16, 14:58 | |
| - tjunior írta:
Darmian jobb bekk elsősorban, persze baloldal sem idegen számára. Aztán, hogy itt hova szánná a vezetőség az egy jó kérdés. Szerintem balra Bernat lesz a befutó. Hát kibaszott bús panda leszek ha így leépítjük a széleinket. Az idei mercatónak erről kellene szólni: 2 fasza fullback meg egy DMF + Can és kész is lennénk. Minden más (ra ott a mastercard) házon belülről pótolható (Asa-Spian, Höwe(Barza?)-Caldara, Mandzu-Pjaca, Stuani-Mandragora). De ha ilyen középkategóriás rejectekkel erősítünk akkor be lesz baszva... | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-16, 14:38 | |
| - CsT írta:
Ez akkor is szar csere lenne ha az 50 milla mellé ingyen adnák Darmiant, mert az még annak a lehetőségét is kizárja, hogy vegyünk egy rendes balbunkót. Darmian jobb bekk elsősorban, persze baloldal sem idegen számára. Aztán, hogy itt hova szánná a vezetőség az egy jó kérdés. Szerintem balra Bernat lesz a befutó. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-16, 12:31 | |
| - zetterberg40 írta:
- Ez a Szandi-Darmain sztori gyakorlatilag a Bonucci-De Sciglio történet második felvonásának ígérkezik. Nem ránk nézve lesz hízelgő a két játékos transzferdíjának különbözete. Én nagyjából 50 millió eurót saccolok Szandira, 20-at Darmianra.
Ez akkor is szar csere lenne ha az 50 milla mellé ingyen adnák Darmiant, mert az még annak a lehetőségét is kizárja, hogy vegyünk egy rendes balbunkót. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-16, 11:29 | |
| Ez a Szandi-Darmain sztori gyakorlatilag a Bonucci-De Sciglio történet második felvonásának ígérkezik. Nem ránk nézve lesz hízelgő a két játékos transzferdíjának különbözete. Én nagyjából 50 millió eurót saccolok Szandira, 20-at Darmianra. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-16, 09:07 | |
| - tjunior írta:
Ez utóbbiról én nem vagyok meggyőződve. Lehet az internél köt ki, sőt, de hogy ma orvosin volt... Viszont ha ezek után tényleg ott köt ki, az még cinkesebb lesz az ő szemszögéből. Ez is kemény: http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/sporting-betortek-az-oltozobe-es-a-jatekosokra-tamadtak-a-drukkerek-2635757 William Carvalhora akár rá is mozdulhatnánk. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-15, 22:46 | |
| - s4tch írta:
- persze, mit is mondjon, amíg nincs aláírt szerződése, és amíg megy a szezon.
ekkorát azért az olasz lapok sem szoktak bakizni. Ez utóbbiról én nem vagyok meggyőződve. Lehet az internél köt ki, sőt, de hogy ma orvosin volt... | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-15, 21:44 | |
| persze, mit is mondjon, amíg nincs aláírt szerződése, és amíg megy a szezon.
ekkorát azért az olasz lapok sem szoktak bakizni. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-15, 21:27 | |
| Kvadcsi közben azt nyilatkozta, hogy még azt sem döntötte el távozik-e, nemhogy az internél járt volna orvosin. | |
| | | sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-15, 17:53 | |
| - Krisz írta:
- Fabinho Alves sérülése ellenére is kimaradt a brazil keretből, a Monaco sem villantott semmi érdekeset, szóval nem lesz a középpontban. Remélem lecsapunk rá.
Ez meglepett, pedig a whoscored szerint benne volt a szezon csapatában a bajnokságban. A brazilok ennyire jól állnak belső középpályás szintjén? De szerintem a jobbhátvédeknél is jobb választás lenne a Danilo, Fagner kettősnél. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-15, 17:19 | |
| Fabinho Alves sérülése ellenére is kimaradt a brazil keretből, a Monaco sem villantott semmi érdekeset, szóval nem lesz a középpontban. Remélem lecsapunk rá. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-15, 16:20 | |
| Spinazzola térde március óta nincs rendben. Csütörtökön vizsgálják meg újra, műtét lehet a vége. Meniscus, ha minden igaz.
Az új mez most már hivatalos, a Verona ellen elvileg ebben játszik a csapat. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-15, 15:49 | |
| Asának én már a Verona meccs után sem adnék érmet, hogy szokja! | |
| | | _DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-15, 15:26 | |
| - sneco7 írta:
Tudtommal ingyen távozik tőlünk,ha pedig a fizura gondoltál,akkor valami 3,5 millióról lehetett olvasni korábban. Ah, ez nem volt meg hogy ingyer megy, köszi. | |
| | | sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-15, 15:24 | |
| - _DREAM_ írta:
- Asa mennyibe fáj az Internek? Fura lesz őt ott látni.. :/
Tudtommal ingyen távozik tőlünk,ha pedig a fizura gondoltál,akkor valami 3,5 millióról lehetett olvasni korábban. | |
| | | _DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-15, 15:06 | |
| Asa mennyibe fáj az Internek? Fura lesz őt ott látni.. :/ | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-13, 23:25 | |
| - _Tyler írta:
- ...Higuain eladása a kora miatt még 50 millióért sem lenne rossz üzlet...
nem csak a kora miatt nem lenne rossz üzlet 50 milla: a könyv szerinti értéke valahol 54 körül lesz, ha leírjuk az idei értékcsökkenését, úgyhogy 50 körül nagyjából árában szállnánk ki belőle. más kérdés, hogy ennyiért nem nagyon dobálják a 20+ gólos csatárokat. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-13, 23:08 | |
| A Milan ultrák szépen elüldözik Donnát, inkább őt vegyük meg Perin helyett. | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-13, 19:29 | |
| - Tankcsapda írta:
Pjanic az egyetlen játékos, akinek az eladásából jó eséllyel rosszul jönnénk ki, már legalábbis akiknek a távozása szóba került a hírekben mostanában. Nagyon, de nagyon minimális az alternatívája, olyan kulcsposzton játszik, és a hiányát szinte mindig megérezzük (ha ma nem játszik, a kivétel erősíti a szabályt lépjen érvénybe). Két játékost tudok mondani hirtelen, akiket alapvetően megszerezhetünk, és alkalmasak is lehetnek a pótlásra: Jorginho és Kovacic. A többiek vagy esélytelenek, vagy meg sem közelítik a bosnyák szintjét. A két játékos is gyengébb egyelőre, de bennük lenne fantázia. De Pjanic nem távozhat. Ahogy olvasom, ez a Higuaín-féle manőver még akár valós is lehet. Az 50 milla ne legyen, mert 1: túl nagy bukás lenne, 2: a Chelseat és a PSG-t le lehet húzni. Úgy tűnik, nagyon rámegyünk a sokoldalúságra, ami amúgy cseppet sem baj, és nem is fér meg a kezdőben két, ebből a szempontból korlátozott játékos. Márpedig a két argentin ilyen. 4-3-3-at játszani együtt nem tudnak, a többi felállásba pedig csak úgy nem lehet beleugrani, mert Dybala nem tud védekezni, Piggy nem tud védekezni. Amúgy nem is baj, ha megbontják a duót, mert a kontratámadásokhoz nem a legjobbak. Nem gyorsak, és ez sokszor kiütközött, hogy a labdakihozatalunk körülményes volt. Na meg ugye Khedira is a sebességéről híres (sajnos)... Sandro pedig legnagyobb valószínűség szerint a ManU-ba kerül, 50 millió fontot rebesgetnek. Jobb lenne a Chelseanek adni, Marcos Alonso azért nem lenne rossz pótlás, támadásban nagyon penge a spanyol, tavaly 6, most 7 gólt szerzett a PL-ben. Bár most bukják el a BL-t Mondjuk nálam a Leverkusenből Wendell lenne a number one, és mivel nincs reflektorfényben, ezért maximum Sandro árának a feléért el is lehetne hozni. Mindenesetre nincs nagy választék arra a posztra, bele kell törődni, hogy legjobb esetben is az első szezonbeli teljesítményét tudja az érkező hozni, mert az előző szezont jelenleg csak 2-3, elérhetetlen posztriválisa képes elérni. Khedira meg Liverpoolba menne? Ha sikerülne a két ex-Realost elengedni egy nyár alatt, az már önmagában nagy teljesítmény. Azért remélem, hogy egy 80-85 millió összejön az eladásukból, mindenesetre jó lenne, ha fiatalabb, sikerorientáltabb játékosok érkeznének helyettük, főleg Piggyboy helyett. Mindenesetre szerintem komoly erősítések lesznek itt. Ariast jó játékosnak tartom, elvileg ő lett az Eredivisie legjobbja, ha Cuadrado nem jó jobbhátvédnek, akkor jöhet a honfitársa. a holland bajnokság nagyon gyenge, én fenntartásokkal kezelem az onnan komoly csapatokhoz igazoló játékosokat, az utóbbi években az a liga nem is termelt ki igazi világklasszist, nem véletlen, hogy a válogatottjuk is mélyponton van. szóval én óvatos vagyok Ariasszal szemben. Meunier szerintem jó lett volna, és azért magasabb szinten bizonyított, , de most, hogy Alves megsérült, a PSG gondolom, nem lesz halandó eladni a belgát Khedirát remélem, nem ingyen engedjük el, az angol kluboknál egyébként is annyi pénz van, mint a szemét, nekik nem tétel 10-20 millió euró. de az amúgy jó, ha elengedjük. viszont Pjanicot mindenképp meg kell tartani, egyetértek azokkal, akik szerint Verratti fejben nincs rendben, és hogy megrekedt a fejlődésben a PSG-nél. nekem ő nem kellene a csapatba Higuain eladása a kora miatt még 50 millióért sem lenne rossz üzlet. ha eladnánk Piggyt és Mandzukicot, és jönne Morata és Martial, jelentőset gyorsulna a csapat. állítólag amúgy Allegri egy komoly átalakítást akart a keretben, gondolom innen jönnek a pletykák, hogy Higuaint vagy Khedirát eladjuk. ha mellettük Barzagli, Buffon visszavonul, Lichti, Asamoah a szerződésük lejártával eligazol, akkor az elég komoly átalakítás. az amúgy megvan, hogy Alex Sandro a statisztikák alapján a csapat legjobbjai között van idén is? a whoscored rangsorában pl. csak Dybala előzi meg | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-13, 17:20 | |
| Pjanic az egyetlen játékos, akinek az eladásából jó eséllyel rosszul jönnénk ki, már legalábbis akiknek a távozása szóba került a hírekben mostanában. Nagyon, de nagyon minimális az alternatívája, olyan kulcsposzton játszik, és a hiányát szinte mindig megérezzük (ha ma nem játszik, a kivétel erősíti a szabályt lépjen érvénybe). Két játékost tudok mondani hirtelen, akiket alapvetően megszerezhetünk, és alkalmasak is lehetnek a pótlásra: Jorginho és Kovacic. A többiek vagy esélytelenek, vagy meg sem közelítik a bosnyák szintjét. A két játékos is gyengébb egyelőre, de bennük lenne fantázia. De Pjanic nem távozhat. Ahogy olvasom, ez a Higuaín-féle manőver még akár valós is lehet. Az 50 milla ne legyen, mert 1: túl nagy bukás lenne, 2: a Chelseat és a PSG-t le lehet húzni. Úgy tűnik, nagyon rámegyünk a sokoldalúságra, ami amúgy cseppet sem baj, és nem is fér meg a kezdőben két, ebből a szempontból korlátozott játékos. Márpedig a két argentin ilyen. 4-3-3-at játszani együtt nem tudnak, a többi felállásba pedig csak úgy nem lehet beleugrani, mert Dybala nem tud védekezni, Piggy nem tud védekezni. Amúgy nem is baj, ha megbontják a duót, mert a kontratámadásokhoz nem a legjobbak. Nem gyorsak, és ez sokszor kiütközött, hogy a labdakihozatalunk körülményes volt. Na meg ugye Khedira is a sebességéről híres (sajnos)... Sandro pedig legnagyobb valószínűség szerint a ManU-ba kerül, 50 millió fontot rebesgetnek. Jobb lenne a Chelseanek adni, Marcos Alonso azért nem lenne rossz pótlás, támadásban nagyon penge a spanyol, tavaly 6, most 7 gólt szerzett a PL-ben. Bár most bukják el a BL-t Mondjuk nálam a Leverkusenből Wendell lenne a number one, és mivel nincs reflektorfényben, ezért maximum Sandro árának a feléért el is lehetne hozni. Mindenesetre nincs nagy választék arra a posztra, bele kell törődni, hogy legjobb esetben is az első szezonbeli teljesítményét tudja az érkező hozni, mert az előző szezont jelenleg csak 2-3, elérhetetlen posztriválisa képes elérni. Khedira meg Liverpoolba menne? Ha sikerülne a két ex-Realost elengedni egy nyár alatt, az már önmagában nagy teljesítmény. Azért remélem, hogy egy 80-85 millió összejön az eladásukból, mindenesetre jó lenne, ha fiatalabb, sikerorientáltabb játékosok érkeznének helyettük, főleg Piggyboy helyett. Mindenesetre szerintem komoly erősítések lesznek itt. Ariast jó játékosnak tartom, elvileg ő lett az Eredivisie legjobbja, ha Cuadrado nem jó jobbhátvédnek, akkor jöhet a honfitársa. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-13, 15:52 | |
| A Pjanics-Verratti csere nem reális. Elméleti síkon: én nem húznék meg egy ilyen cserét, Verratti persze jöhetne ide Pjancsi mellé.
Verrattit amúgy fejben rendbe kellene rakni, kritikus szitukban nyeli a pirosakat ilyen-olyan hülyeségekért. A statisztikái jók, ennek ellenére szerintem megrekedt a PSG-ben. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-13, 11:29 | |
| Becsapósok ezek a statisztikák. Verratti egy olyan csapatban játszik ami a bajnokságot minden megerőltetés nélkül simán hozza, neki sem kell megerőltetnie a bajnoki meccsek 80%án. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-13, 10:58 | |
| | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-13, 10:48 | |
| így van, arra nincs garancia, hogy évi 40 tétmeccset le tudna hozni azonos színvonalon. őszintén szólva nekem elég lenne, ha a roma, napoli, izé, lazio, milan ellen, illetve a bl egyenes kieséses szakasz hazai meccsein, és a két kupadöntőben lenne a csúcson. a többit megoldja max rotációval. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-13, 10:37 | |
| Ez a Ligön Verratti - Béel Verratti izgi összehasonlítás. Én egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy utóbbi teljesítményét akár csak megközelítené bármikor, ha 50 meccses lenne neki egy szezon, nem tíz. A bajnokságuk egyszerűen vicc kategória, ott bármelyik meccset lepihenheti, nálunk meg melózhatna egész évben, szóval tuti kevesebb energiája maradna összességében. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-13, 08:43 | |
| - LeRoi10 írta:
- Csak egy kis tipp a jövőre nézve:
Ha squawkán csináltok összehasonlítást, akkor a linket megosztva mások is tudják interaktívan megnézni és kezelni, amit csináltatok. Persze a képek is fontosak itt a fórumon, hogy egyből kivehető legyen a lényeg, de a másik életéből mentünk meg pár percet ha tovább tudja vinni, amit más elkezdett. faszom, én meg állandóan fotoshoppolgatok :DDDD Amúgy olyat nem lehet, hogy egybe mutassa a BL-t + bajnokságot vagy ehhez is én vagyok hülye? | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-05-13, 00:53 | |
| Csak egy kis tipp a jövőre nézve:
Ha squawkán csináltok összehasonlítást, akkor a linket megosztva mások is tudják interaktívan megnézni és kezelni, amit csináltatok. Persze a képek is fontosak itt a fórumon, hogy egyből kivehető legyen a lényeg, de a másik életéből mentünk meg pár percet ha tovább tudja vinni, amit más elkezdett. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|