Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+20
bombahoppa
Krisz
s4tch
LeRoi10
EsztéNégy
exchaby
Petike007
kilopo
rakkenroll
juventute
vektra
sneco7
_DREAM_
virracocha
laac
Malloy
boric
DartagnanX
simoon
_Tyler
24 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Guest
Vendég

Bevásárlóközpont - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-22, 00:04

bombahoppa írta:
Az meg külön köszönet, hogy egyetlen kurvaanyád volt csatlakozásom óta, az az elhíresült  monkey nick.
a ministránsfiúk gyülekezete már csak ilyen Laughing
Vissza az elejére Go down
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-21, 23:52

s4tch írta:

az olasz focival nyilvánvalóan vannak más problémák is, mint a calciopoli nyomán eltűnt bevételek. de az sem véletlen, hogy az olaszokat - a suningot kivéve* - elkerülik a tehetős befektetők, és ezek hamarabb választják az angol, francia klubokat. az sem véletlen, hogy a bayern vagy a manutd 2006 körül még hasonló mezszállítói szerződést és hasonló nemzetközi szurkolói bázist vonzott, mint a juve, de azóta a szponzori pénzek és merch tekintetében is jelentősen elhúzott mindkettő, és az olló csak tovább nyílik. egyébként a spanyoloknál sem játszik minden csapat új stadionban. ebben a tekintetben az angolok speciális, az olaszok speciálisan szar helyzetben vannak.

az, hogy a juventus most itt tart, csakis az agnelli-féle vezetésnek köszönheti. az új stadionban, viszont egy cobolli gigli- vagy blanc-, secco-féle vezetéssel továbbra is delnerikkel meg amaurikkal lennénk körülvéve.

*a kínaiakról mindig eszembe jut, amit a bundával kapcsolatban vallanak. szerintem simán lehet, hogy az izé tavalyi, piolival mutatott pocsék formájára az okokat nem az öltözőben, hanem a menedzseri irodában kell első körben keresni.
azért 2011-ben nekünk is volt egy laza €171 millás tőkeemelésünk, de az a túléléshez kellett
sz’al csak annyit akarok mondani, hogy szerintem a befektetési hajlandóság igenis megvolt a klub felé
az a corporate strategy része, hogy milyen forrásból finanszírozzuk a klub működését, de ökölszabályként elmondható hogy a tőkeemelés a legdrágább a magasabb roi igény miatt

sz’al új befektetővel akár most is lehetne lehetőségünk gyorsan nőni, de a jelenlegi, (olcsó) hitelből és egyéb módon finanszírozott lassú növekedés fenntarthatóbb és alacsonyabb kockázatú

mi lett volna a calciopoli nélkül:
nem lett volna szükség nagy befektetőre akkor sem, a válság miatt úgyis necces lett volna
ill. akár dönthettünk volna úgy is hogy bevonunk valakit, hogy tartsuk a lépést az épp tőkét emelő klubokkal, akkor viszont most azért sírnánk, hogy miért állunk amerikai/kínai/indonéz/stb. befolyás alatt...

sz’al a finanszírozás módja szempontjából a calciopoli irreleváns

ezt mind “szerintem” és bocs ha megint túl leereszkedő voltam... scratch

A hozzászólást jackie_d összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-04-22, 00:09-kor.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-21, 23:13

EsztéNégy írta:
Húha, nem gondoltam volna, hogy a Mormotás hozzászólásom ilyen messzire fog vezetni. Nálam az, hogy ő totál kussban visszahúzott a klubjához, miután kvázi kineveltük, az nagyobb árulás, mint hogy valaki a minden szempontból középcsapat indába igazol a padunkról. Cuadrado a tökéletes ellenpélda, aki egy sima kölcsönadás után bulizta ki a maradását, Morata meg a mi a játékosunk volt gyakorlatilag, szóval ne már, hogy ne lehetett volna megoldani. Szóval ja, a hetedik, zsinórban megszerzett scudetto kapujában már én sem tudok tömény undorral gondolni az indára, inkább csak egy erős rivalizálás van bennem irányukban (kb. mint a Romával jelenleg).

A gazdasági oldal is érdekes kérdés. A calciopoli nélkül most minden csapatnak új, saját stadionja lenne? Amennyire én látom a dolgokat, akkoriban is már csak az olasz oligarchák fociba pumpált pénztömege tartotta az elitben az olasz labdarúgást. Nekünk lett volna egy ennyire újszerű és sikeres projektünk a calciopoli nélkül, vagy még mi is az omladozó Delle Alpiban harcolnánk az EL-ért, mint a két milánói csapat? Persze nem azt mondom, hogy köszönjük meg az indának azt, ahol most vagyunk, de szerintem végül mi jöttünk ki jól abból, hogy újra kellett építeni a klubot az alapoktól.
jé, végre valaki megért  wub
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-21, 23:11

s4tch írta:

és most elvárod, hogy ne küldjelek el a picsába, ugye.

szerintem is az a kár, hogy nettó hülyékkel beszélgetsz, benne tylerrel, tjuniorral és persze velem, akik sorozatban félreértenek.

már megint ez a felkérdezős-leereszkedős stílus. nem tudom, mi van veled, de tudsz te máshogy is.

ha több köze lenne a régiók és a tulajdonosok gazdasági teljesítményéhez, akkor a spanyol klubok is szépen beleálltak volna a földbe. a foci egy globális ágazat, az angol klubokat sem az angol gazdaság tartja el. a komplett olasz foci - benne a juventusszal - a calciopolit követően szakadt le anyagilag a nemzetközi élmezőnytől, amiben benne van a teljesen más regionális makro és mikro mutatókkal rendelkező német, angol és spanyol közeg focija is.

ja, és biztosan lemaradtam valamiről; a befektetők bizalmával mi történhetett a calciopolit követően, esetleg van ötleted? ki is fejtheted, vagy linkelhetsz is, rád van bízva, ezek a felkérdezős beszélgetések már csak ilyenek.
jajj, basszus már megint ezt a sértődés...  Mad

semmilyen felkérdezés/leereszkedés nincs és senki sem hülye itt, max. én hogy mindenen vitázok
nem követem olyan részletesen a calcio-t mint ti és néha hetekig nincs időm/energiám/lehetőségem hogy foglalkozzak vele, sz’al előfordul hogy lemaradok dolgokról

ezért kérdeztem hogy mi volt az általad említett pénzosztás, azt hittem lemaradtam valamiről
sz’al volt valamilyen konkrét dolog, vagy mi?
szerintem a calciopoli inkább csak az utolsó szög volt a koporsóban, a gazdasági átrendeződés anélkül is a küszöbön állt
de erről akár vitázhatunk is ha hajlandó vagy érdemben válaszolni

más: a félreértés nem azt jelenti hogy hülye vagy, sőt inkább épp az ellenkezőjét
persze, az én lusta, tömör stílusomat nagyon könnyű félreérteni, sz’al ez az én hibám
mint ahogy az is, hogy azt gondoltam egy smiley eléggé kifejezni, hogy nem kell véresen komolyan venni amit írtam...

természetesen nem várok el semmit, úgy teszel ahogy neked tetszik
azért az egy kicsit meglep, hogy a világ legfaszább, legszarkasztikusabb és legirónikusabb blogjának fórumán ekkora sértődés lesz némi vitából, szarkazmusból és iróniából
de ez is az én hibám, majd igyekszem csak az engedélyezett szófordulatokat és retorikai eszközöket használni...
geek
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-21, 22:16

s4tch írta:

az olasz focival nyilvánvalóan vannak más problémák is, mint a calciopoli nyomán eltűnt bevételek. de az sem véletlen, hogy az olaszokat - a suningot kivéve* - elkerülik a tehetős befektetők, és ezek hamarabb választják az angol, francia klubokat. az sem véletlen, hogy a bayern vagy a manutd 2006 körül még hasonló mezszállítói szerződést és hasonló nemzetközi szurkolói bázist vonzott, mint a juve, de azóta a szponzori pénzek és merch tekintetében is jelentősen elhúzott mindkettő, és az olló csak tovább nyílik. egyébként a spanyoloknál sem játszik minden csapat új stadionban. ebben a tekintetben az angolok speciális, az olaszok speciálisan szar helyzetben vannak.

az, hogy a juventus most itt tart, csakis az agnelli-féle vezetésnek köszönheti. az új stadionban, viszont egy cobolli gigli- vagy blanc-, secco-féle vezetéssel továbbra is delnerikkel meg amaurikkal lennénk körülvéve.

*a kínaiakról mindig eszembe jut, amit a bundával kapcsolatban vallanak. szerintem simán lehet, hogy az izé tavalyi, piolival mutatott pocsék formájára az okokat nem az öltözőben, hanem a menedzseri irodában kell első körben keresni.

A korábbi vezetést nem kell szerintem ilyen szinten leírni. Kellettek Agnelliék, és jó ütemben is érkeztek, illetve talán egy szezonnal hamarabb is jöhetett volna a váltás. De azért jó nagy szarból kellett kiemelni a klubot, és azért Gigliék megcsinálták. Azonnal visszajutottunk, utána egyből BL. Arról nem ők tehetnek, hogy Tiago, Amauri vagy Diego ekkora bukás lesznek, mindegyikükben ott volt a lehetőség az előrelépésre, és Amauri fél szezon erejéig még mutatott is erre jeleket, aztán mint egy elem lemerült. Más kérdés, hogy az a vezetés körülbelül csak egy átmeneti váltásra volt alkalmas, három szezonra megfeleltek, de ha Agnelliék nem jönnek, akkor két út lett volna: visszaesünk tartósan a 4-6. hely környékére, vagy bejárjuk az arab utat, ami vagy bejön, vagy nem, de inkább nem.
rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-21, 12:22

És most, valami egészen más!

Én nem gyűlölöm az Intert - a faterom szerette őket, igaz ő a '60-as évek Ellenségét kedvelte meg, sokat mesélt például egy Helenio Herrera nevezetű argentin edzőről is -, a Calciopolit is elengedtem, de megbocsátani nem fogok soha nekik. Főleg az okozott erkölcsi kárért felelősek, ami megbocsáthatatlan.
virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-21, 12:00

EsztéNégy írta:
Nekünk lett volna egy ennyire újszerű és sikeres projektünk a calciopoli nélkül, vagy még mi is az omladozó Delle Alpiban harcolnánk az EL-ért, mint a két milánói csapat?

A stadionépítésről még a farsopoli előtt, olyan 2003-04 környékén döntött az akkori vezetőség.
rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-21, 11:43

_Tyler írta:

szerintem igaz lehet, hogy Mandzukicnak tele van a töke azzal, hogy nem középcsatárként játszatják, mert idén kifejezetten motiválatlannak tűnik. én simán elengedném
Ha igazak a pletykák, akkor sajnos így is, úgy is menni fog.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-21, 10:35

EsztéNégy írta:
A gazdasági oldal is érdekes kérdés. A calciopoli nélkül most minden csapatnak új, saját stadionja lenne? Amennyire én látom a dolgokat, akkoriban is már csak az olasz oligarchák fociba pumpált pénztömege tartotta az elitben az olasz labdarúgást. Nekünk lett volna egy ennyire újszerű és sikeres projektünk a calciopoli nélkül, vagy még mi is az omladozó Delle Alpiban harcolnánk az EL-ért, mint a két milánói csapat? Persze nem azt mondom, hogy köszönjük meg az indának azt, ahol most vagyunk, de szerintem végül mi jöttünk ki jól abból, hogy újra kellett építeni a klubot az alapoktól.

http://bianconeri.taccs.hu
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-21, 10:22

EsztéNégy írta:
Húha, nem gondoltam volna, hogy a Mormotás hozzászólásom ilyen messzire fog vezetni. Nálam az, hogy ő totál kussban visszahúzott a klubjához, miután kvázi kineveltük, az nagyobb árulás, mint hogy valaki a minden szempontból középcsapat indába igazol a padunkról. Cuadrado a tökéletes ellenpélda, aki egy sima kölcsönadás után bulizta ki a maradását, Morata meg a mi a játékosunk volt gyakorlatilag, szóval ne már, hogy ne lehetett volna megoldani. Szóval ja, a hetedik, zsinórban megszerzett scudetto kapujában már én sem tudok tömény undorral gondolni az indára, inkább csak egy erős rivalizálás van bennem irányukban (kb. mint a Romával jelenleg).

Ha Cuadrado nem hasalt volna akkorát a Chelseaben hogy fél évet a padon fényorgonázzon, illetve a Chelsea nem épp edzőt buktat és produkál egy hulladék szezont akkor még lehet most is ott játszana. Tehát a Chelseanek kellett a pénz, illetve egy egyszer már totál homály játékos visszahozatala biztosan nagyobb risk mutatóval rendelkezett volna, mint ami nekik elfogadható (De Bruyneből és Lukakuból is lazán kiszálltak). Ha ehhez hozzáadjuk a rinyálást akkor egy beancounternek ez egy no brainer.

Csak annyit akarok mondani, hogy Morata és Cuadrado pozíciója totál más volt.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-21, 09:22

Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-21, 08:01

jackie_d írta:
azért kioktatás előtt nem árt tisztába kerülni a szavak jelentésével:
https://www.arcanum.hu/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-a-magyar-nyelv-ertelmezo-szotara-1BE8B/s-4893A/serelem-49254/
geek

és most elvárod, hogy ne küldjelek el a picsába, ugye.

jackie_d írta:
kár hogy félreértetted

szerintem is az a kár, hogy nettó hülyékkel beszélgetsz, benne tylerrel, tjuniorral és persze velem, akik sorozatban félreértenek.

jackie_d írta:
ja, biztosan nem figyeltem, de nekem ez a mesés vagyont bebetonozó pénzosztás nincs meg, adnál róla linket (vagy esetleg kifejtenéd)?
oké, mi kimaradtunk belőle, de az izé akkor miért nem áll ott ahol a madrid, bayern, stb?
nem lehet hogy ennek több köze van az adott országok/régiók/tulajdonosok gazdasági teljesítményéhez?
amúgy köszi, fasza lett a kifejtésed

már megint ez a felkérdezős-leereszkedős stílus. nem tudom, mi van veled, de tudsz te máshogy is.

ha több köze lenne a régiók és a tulajdonosok gazdasági teljesítményéhez, akkor a spanyol klubok is szépen beleálltak volna a földbe. a foci egy globális ágazat, az angol klubokat sem az angol gazdaság tartja el. a komplett olasz foci - benne a juventusszal - a calciopolit követően szakadt le anyagilag a nemzetközi élmezőnytől, amiben benne van a teljesen más regionális makro és mikro mutatókkal rendelkező német, angol és spanyol közeg focija is.

ja, és biztosan lemaradtam valamiről; a befektetők bizalmával mi történhetett a calciopolit követően, esetleg van ötleted? ki is fejtheted, vagy linkelhetsz is, rád van bízva, ezek a felkérdezős beszélgetések már csak ilyenek.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-21, 06:17

Na ezért is járok ide,  mert a lenti idézetben olyan szép szókapcsolatok vannak,  mint a "fájó méltánytalanság" vagy a "... a király termébe meztelen karddal". Kiművelt emberfők sokaságánál ülök egy asztalnál,  és ez olyan tévhitbe kerget,  hogy akár ma nem is kell olvasnom semmit,  elég a kávé és calcio. 

Az meg külön köszönet, hogy egyetlen kurvaanyád volt csatlakozásom óta, az az elhíresült  monkey nick. 

Peace,  l'amour, és kraft mindörökké!  Na meg a calcio.  juve

Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-21, 01:01

s4tch írta:

aztakurva Very Happy

a calciopoli sem jogilag, sem erkölcsileg, sem sportszakmailag nem volt egy megalapozott eljárás. egy dologra volt jó: több mint 10 év hátrányba került vele a juve (és az olasz mezőny) a nemzetközi élmezőnyhöz képest, kivéve persze a tetű int3rt, amelyik kapott 5 évnyi lendületet. a calciopoli nélkül anyagilag kb ott tarthatna a juventus, ahol a real, a barcelona, a man.utd és a bayern. ehhez képest még pár év, és stabilan top10-en kívüli csapat leszünk, amelyik már most is arra kényszerül, hogy eladja a legjobbjait.

sérelem, ja. a sérelmek a fejünkben léteznek. a calciopoli és a jelenre gyakorolt hatása meglehetősen valóságos. gyakorlatilag tönkretették és az európai középmezőnybe száműzték a klubot. hogy onnan vissza tudott kapaszkodni az élmezőny végére a juve, az csak agnellinek és néhány kulcsembernek (conte, marotta, a conte-féle aranycsapat, majd az allegri-féle társaság húzóemberei) köszönhető. csak épp közben a juve kimaradt abból a pénzosztásból, ami megalapozta és bebetonozta néhány, 2005-ben még a juve szintén álló klub elképesztő vagyonát. a "sérelem" részt leszarom, ellenben az objektív hátrányokat, amik a calciopoliból erednek, képtelenség nem észlelni. homokba lehet dugni a fejünket, meg össze lehet zagyválni tréningeken hallott lózungokat az elengedésről, de ettől még a calciopoli definiálta újra a juventust.
azért kioktatás előtt nem árt tisztába kerülni a szavak jelentésével:
https://www.arcanum.hu/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-a-magyar-nyelv-ertelmezo-szotara-1BE8B/s-4893A/serelem-49254/
geek

sz’al ez most kicsit félrement, senki sem vitatja az “objektív hátrányokat”, sőt...
az elengedés sem tréninges lózung (btw: egyáltalán milyen tréningen oktatnak ilyeneket?!?), hanem saját tapasztalat, és sajnos durvább mint a calciopoli... Neutral
de legalább megtanított elengedni (megbocsátás nélkül is) nagyon durva sérelmeket (lásd a fenti linket pirat)...

sz’al csak annyit akartam mondani, hogy szerintem tovább lehet (és kell) lépni akár a calciopoli-ból is
pláne hogy már 10 éve volt, az izé ugyanolyan lúzer azóta, mi meg eredményesebbek vagyunk mint előtte...
kár hogy félreértetted

ja, biztosan nem figyeltem, de nekem ez a mesés vagyont bebetonozó pénzosztás nincs meg, adnál róla linket (vagy esetleg kifejtenéd)?
oké, mi kimaradtunk belőle, de az izé akkor miért nem áll ott ahol a madrid, bayern, stb?
nem lehet hogy ennek több köze van az adott országok/régiók/tulajdonosok gazdasági teljesítményéhez?
amúgy köszi, fasza lett a kifejtésed
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-21, 00:06

_Tyler írta:
és most valami egészen más: a Milan álltólag vinné Mandzukicot, mert időtlen idők óta most a leggólszegényebbek, és kellene nekik egy gólvágó. mondjuk szerintem erre nem Mandzukic lenne a legjobb megoldás, benne én már nem látom a 15-20 gólos csatárt, de lelkük rajta. Mandzukic idei éve a madridi visszavágó kivételével nem a legjobban sikerült, szóval mi jól jönnénk ki egy ilyen üzletből. persze jobban örülnék, ha Kínába szerződne, mert ellenünk biztos betalálna a Milan játékosaként
arról mi a vélemény, hogy Martialra hajtunk? nekem még a mai erősen inflálódott piacon is soknak tűnik az 50-60 millió euró, amennyiért el akarják adni - tehetségesnek tehetséges, de ha jól láttam, csak egy olyan bajnoki idénye volt eddig, amikor 10 gól felett lőtt.

Mandzukic mehet a Milanba, de azért kicsit feláron legyen már. 20-25 millióért szerintem eladhatjuk nekik, bár megmondom őszintén, a Real elleni meccs miatt elbizonytalanodtam, mert szerintem hatalmas értékek azok a játékosok, akik nem tojják össze magukat a legkiélezettebb helyzetekben, ellentétben Higuaínnal és talán Dybalaval. Nem a legjobb játékosunk, lassú, nem várhatunk tőle kulcspasszokat, de Carvajal, Kimmich, Sergi Roberto, Dani Alves vagy szinte bármelyik jobbhátvéd oldalán simán jó 1-1 fejesgólra, emellett még mindig a világ legjobb védekező támadója. Smile

De ha Martial a helyére jön, erősebbek leszünk, és nem is kicsivel. Szerintem a francia bőven bejárhatja azt az utat az első szezonjában, mint Costa, ami azért megsüvegelendő. Nem gondoltam volna, hogy ennyire nagy fogás lesz, a támadósor egyetlen nélkülözhetetlen eleme...ami nemcsak az ő erénye, hanem az argentin duó sara is. Rohadt pipa vagyok Dybalara, amiért képtelen lehozni egy klasszisra ráillő szezont. A bajnokságban hozza magát, 28 meccs 21 gól, ez briliáns, de a BL-ben van 1 találata 8 meccsen. Tavaly 11 meccs 4 gól, előtte 7 meccs 1 gól, egyik sem valami kiemelkedő. Ha nyerünk a Napoli ellen, akkor megint elmondhatjuk, hogy nincs olyan ellenfelünk a bajnokságban, akivel vért izzadva kell küzdenünk a scudettoért. Sorozatban 7 bajnoki cím szenzációs, mindezt két edzővel azt mutatja, jól szervezett építkezés folyik a klubnál. És tegyük hozzá, Martial inkább esélyes lehet Dybala helyett, mint Mandzu pótlására, mert a francia árát biztos nem NoGood eladásával teremtjük meg.
Most a római menetelés miatt a BL-pénzekből is kevesebbet szerzünk, mint az utóbbi években, így megint csak, ha komoly vételeket akarunk felmutatni, akkor ahhoz vezéráldozat(ok)ra lesz szükség. Sandro helyére egyértelműen olcsóbb játékos fog érkezni, legalábbis én szinte semmi esélyt nem látok a maradására, ő lesz a biztos távozó. Akik még vezéráldozatok lehetnek, az Dybala és Rugani. Dybala nyilván lehetséges távozó ilyen szempontból, hiszen érdeklődés van érte bőséggel, ha úgy gondolja, hogy nem az ő képességei korlátoltak, hanem a csapat nem elég erős, akkor lelép. Rugani más. Ő azért mehet, mert nem kapott elég bizalmat Allegritől, vagyis ez a részigazság. Neki ebben az évben be kellett volna törni a kezdőbe, mert volt egy megüresedő hely a kezdőben...amit gyanítom, Höwedesnek szántak. Ő folyamatosan sérült volt, Rugani pedig továbbra is a sor végén kullogott. Valami gond csak lehet vele, hogy Allegri nem játszatja.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-20, 22:47

Pont szembejött.

Bevásárlóközpont - Page 28 31120784_1624681144234522_494849746544885760_n
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-20, 22:46

jackie_d írta:
kinyilatkoztatni akarsz?

aztakurva Very Happy

a calciopoli sem jogilag, sem erkölcsileg, sem sportszakmailag nem volt egy megalapozott eljárás. egy dologra volt jó: több mint 10 év hátrányba került vele a juve (és az olasz mezőny) a nemzetközi élmezőnyhöz képest, kivéve persze a tetű int3rt, amelyik kapott 5 évnyi lendületet. a calciopoli nélkül anyagilag kb ott tarthatna a juventus, ahol a real, a barcelona, a man.utd és a bayern. ehhez képest még pár év, és stabilan top10-en kívüli csapat leszünk, amelyik már most is arra kényszerül, hogy eladja a legjobbjait.

sérelem, ja. a sérelmek a fejünkben léteznek. a calciopoli és a jelenre gyakorolt hatása meglehetősen valóságos. gyakorlatilag tönkretették és az európai középmezőnybe száműzték a klubot. hogy onnan vissza tudott kapaszkodni az élmezőny végére a juve, az csak agnellinek és néhány kulcsembernek (conte, marotta, a conte-féle aranycsapat, majd az allegri-féle társaság húzóemberei) köszönhető. csak épp közben a juve kimaradt abból a pénzosztásból, ami megalapozta és bebetonozta néhány, 2005-ben még a juve szintén álló klub elképesztő vagyonát. a "sérelem" részt leszarom, ellenben az objektív hátrányokat, amik a calciopoliból erednek, képtelenség nem észlelni. homokba lehet dugni a fejünket, meg össze lehet zagyválni tréningeken hallott lózungokat az elengedésről, de ettől még a calciopoli definiálta újra a juventust.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-20, 22:12

bombahoppa írta:
Naja,  de én középkorú buzi magyar buzi vagyok, ideszocalizálódandotattam. 42!

És lehet, hogy dübörög a midlife crisis is, mert múlt szombat óta erősen gondolkodok egy Lada Niva vásárlásán. Nem konkrét autó,  hanem konkrét típus. Legalább 20 éves legyen,  ez az alapvetés.  Ti hogyan kezdenétek hozzá? Nem baj,  ha LPG-s. 
.....
Egy jó Fiat Barchetta sosem rossz Very Happy Ha meg rossz én féláron simán átveszem!
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-20, 21:55

s4tch írta:
szóval a calciopoli egy sérelem. újszerű megközelítés...
legalább annyira mint a honfoglalás... tongue
kifejted hogy miért nem vagy csak kinyilatkoztatni akarsz?
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-20, 21:47

bombahoppa írta:

És lehet, hogy dübörög a midlife crisis is, mert múlt szombat óta erősen gondolkodok egy Lada Niva vásárlásán. Nem konkrét autó,  hanem konkrét típus. Legalább 20 éves legyen,  ez az alapvetés.  Ti hogyan kezdenétek hozzá? Nem baj,  ha LPG-s. 

Szerintem egyébként Asa azért teszi rosszul,  amit tesz,  mert totál megosztja a blogot. Párttörés és világvége!  Kutyafutta! 

Nagyon remélem,  hogy senki nem indít egy igazi.bianconeriblog.hungarianforum.komot.

Csácsumicsá!
nyugi, nem lesz törés, nem ez volt az első ilyen cicaharc
néhány évente kiakasztok mindenkit, azonkívül többnyire nyugodtan buzulunk Laughing

lada: próbáld meg pucér szendvicsemberként hirdetni hogy ladát vennél
ja és légyszi’ kérj meg valakit hogy készítsen képeket
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-20, 21:47

szóval a calciopoli egy sérelem. újszerű megközelítés...
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-20, 21:35

Krisz írta:

Cica wub

Érdekes amúgy ez a szitu, mert én nem fogom soha elengedni a calciopolit és nem fogom soha kevésbé gyűlölni az íntert és mégis ugyanúgy látom az Asamoah dolgot mint te. Neki ez egy career move, több pénz, kezdőcsapat. A mi részünkről pedig megszabadulunk valakitől aki nekünk már alacsony szint, viszont a csürhe kezdőcsapatának szintjét fogja ezzel hátráltatni. Jobb lenne, ha valaki jobbat vennének vagy valami fiatal (olasz) tehetséget rontanának el?
itt mindenki buzi, csak a mi szerelmünk tiszta wub

szerintem egy idő után túl kell lépni a sérelmeken, bármennyire mélyek is
különben még kb. mindig az avarokkal baszakodnánk a honfoglalás miatt...
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-20, 20:40

Idézet :

"amúgy, egyetértek  jocolor
kivéve a 3-ik pontot, mert ez szerintem egy ilyen magyar sajátosság"

Szerintem egyébként Asa azért teszi rosszul,  amit tesz,  mert totál megosztja a blogot. Párttörés és világvége!  Kutyafutta! 

Nagyon remélem,  hogy senki nem indít egy igazi.bianconeriblog.hungarianforum.komot.

Csácsumicsá!

_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-20, 19:39

rakkenroll írta:
Én Mandzsut megtartanám, egyrészt mert nagyon csípem a búráját, másrészt mert szinte az egyetlen zsugásunk, aki nem szarja össze magát egy BEK döntőben például. Ilyenek kellenek a keretbe, most elsősorban a kp-ra.

szerintem igaz lehet, hogy Mandzukicnak tele van a töke azzal, hogy nem középcsatárként játszatják, mert idén kifejezetten motiválatlannak tűnik. én simán elengedném
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-20, 18:35

CsT írta:

Nedved szépeket mondott a két ottani szlovákról (Jankto,Barak), az ő nevük lehet fenn van 1 listán. Mondjuk szerintem meglehetősen szar üzleteket kötöttünk velük Smile Asát vehetjük nullszaldósnak mert volt jobb meg szarabb szezonja is, Győzike sem váltotta meg a világot, de pl Isla az egyik legnagyobb melléfogás volt és a Iaquinta sztori sem heppienddel végződött. Talán Pepe aki pozitív, na meg Manninger Very Happy

Asamoah szerintem jó igazolás volt és biznisznek se volt rossz. Isla gecijó volt mielőtt szétszakította a térdét, az egy kockázatos biznisz volt, nem jött be (hasonló eset amúgy Conti). Pepe volt a szegény ember Messije, nagyon kellett abba a csapatba. Allant kihagytuk, pedig ő lazán beférne a mostani csapatba és alapvetően egy nagyon underrated játékos nemzetközi szinten (ha a Real Madridban játszana most őt szopkodná mindenki, semmivel sem gyengébb Casemironál). Az Atalantanal esetleg maradt még valaki akit nem adtak el?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-20, 17:28

Krisz írta:

Erről jut eszembe, régen bizniszeltünk már az Udinesevel, nincs nekik valami jóféle középpályásuk (esetleg szélsővédő)?
Nedved szépeket mondott a két ottani szlovákról (Jankto,Barak), az ő nevük lehet fenn van 1 listán. Mondjuk szerintem meglehetősen szar üzleteket kötöttünk velük Smile Asát vehetjük nullszaldósnak mert volt jobb meg szarabb szezonja is, Győzike sem váltotta meg a világot, de pl Isla az egyik legnagyobb melléfogás volt és a Iaquinta sztori sem heppienddel végződött. Talán Pepe aki pozitív, na meg Manninger Very Happy
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-20, 17:08

CsT írta:

Ráadásul a kukások a kp-jük nagy részét (Diawara,Zielinski,Allan,Jorginho) a ligából kukázták össze.

Erről jut eszembe, régen bizniszeltünk már az Udinesevel, nincs nekik valami jóféle középpályásuk (esetleg szélsővédő)?
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-20, 17:07

jackie_d írta:

I love you

szerintem pont itt van a kutya elásva, a kritikát (nemcsak) itt szinte mindenki sértésként éli meg (kivéve talán Krisz-t)

Cica wub

Érdekes amúgy ez a szitu, mert én nem fogom soha elengedni a calciopolit és nem fogom soha kevésbé gyűlölni az íntert és mégis ugyanúgy látom az Asamoah dolgot mint te. Neki ez egy career move, több pénz, kezdőcsapat. A mi részünkről pedig megszabadulunk valakitől aki nekünk már alacsony szint, viszont a csürhe kezdőcsapatának szintjét fogja ezzel hátráltatni. Jobb lenne, ha valaki jobbat vennének vagy valami fiatal (olasz) tehetséget rontanának el?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-20, 15:21

Petike007 írta:

Elől nincs nagy gond, a középpályánk, ami csak darabra van meg, de minőségre nagyon halvány.

Jobban aggasz továbbá a szélső védők hiánya. Ha Szandi megy, akkor egy Daemiannal csak többen vagyunk, de nem jobbak.

Jelenleg a kukások, jobb középpályával rendelkeznek mint mi, ha jövőre a védelmünk is gyengül, akkor már ott is jobban állnak. Nem akarok vészmadár lenni, de Maxi sem tudja védeni mindig a seggünket, előbb utóbb elfogy a pad alóla is.
Ráadásul a kukások a kp-jük nagy részét (Diawara,Zielinski,Allan,Jorginho) a ligából kukázták össze.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-20, 15:14

Petike007 írta:

Szárba szökkenhetne a szerelem, ha már tavasz van.
Kebab az MLS-be szerethetne már bele. Wink Biztos ott is vannak passzsávok! Very Happy
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2018-04-20, 12:49

jackie_d írta:

viszont nem túl kreatív és a passzsávokat sem védekezi jól  geek
szerintem keresztezni kellene kebab-bal

Szárba szökkenhetne a szerelem, ha már tavasz van.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
28 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: