Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+20
bombahoppa
Krisz
s4tch
LeRoi10
EsztéNégy
exchaby
Petike007
kilopo
rakkenroll
juventute
vektra
sneco7
_DREAM_
virracocha
laac
Malloy
boric
DartagnanX
simoon
_Tyler
24 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-04, 09:46

CsT írta:
Nem tudom, hol szoktuk ezeket a témákat kibeszélni (mivel nincs pénzügy/számvitel topic a több millás tagdíj ellenére sem Very Happy ) de idén kb 92 millió lesz a BL bevétel, a Lómáért kb 100-ra saccolják.

Bedobtak egy olyan pletykát is, hogy a Bályern adna 100 millát Dybaláért ha Lewa lelép. Ha ebből meg tudnánk venni SMS-t én simán belemennék. Smile

Annál kicsit többet is lehetne kapni érte. 125 alatt szerintem semmiképp.
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-04, 09:31

Nem tudom, hol szoktuk ezeket a témákat kibeszélni (mivel nincs pénzügy/számvitel topic a több millás tagdíj ellenére sem Very Happy ) de idén kb 92 millió lesz a BL bevétel, a Lómáért kb 100-ra saccolják.

Bedobtak egy olyan pletykát is, hogy a Bályern adna 100 millát Dybaláért ha Lewa lelép. Ha ebből meg tudnánk venni SMS-t én simán belemennék. Smile
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-02, 09:03

CsT írta:

Alapvetően egyetértek vele, de a Bayern jóval könnyebb helyzetben van mivel rendszeresen 15 ponttal nyeri a bajnokságot, több lehetőség van próbálgatásra, plusz azon a poszton Rafinhával szemben kellett megméretni Kimmich-et, nálunk azért Rugának a világ legjobb védelmébe kellett volna beverekednie magát. Én azt se tartom katazstrófának ha Ruganiból egy örök 3. számú védő lesz nálunk(mint pl Nacho a Realnál), ilyen is kell egy keretbe. Smile

Barzagli játékperceit bőven megkaphatta volna tavaly is. Emellett az ideit leszámítva mi is rendszeresen 6-8 meccsel a bajnokság vége előtt ünnepeltük a scudettot.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-02, 08:25

Krisz írta:

Pontosan. Ezt hajtogatom hónapok óta. Én ezt várnám pl Rugani esetében, egy szezon alatt eldőlne hogy van-e helye a csapatban. De amúgy ugyanez az eset Molinaro vagy Bonucci is.
Alapvetően egyetértek vele, de a Bayern jóval könnyebb helyzetben van mivel rendszeresen 15 ponttal nyeri a bajnokságot, több lehetőség van próbálgatásra, plusz azon a poszton Rafinhával szemben kellett megméretni Kimmich-et, nálunk azért Rugának a világ legjobb védelmébe kellett volna beverekednie magát. Én azt se tartom katazstrófának ha Ruganiból egy örök 3. számú védő lesz nálunk(mint pl Nacho a Realnál), ilyen is kell egy keretbe. Smile
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-02, 08:04

zetterberg40 írta:
Köszi az adatgyűjtést, zseniális meló!
A végeredmény elszomorító, de látatlanban is ezt mondjuk mióta.

Amúgy emlékeztek még Kimmich bemutatkozására, első évére? Nem volt jó, sok hibával játszott, de bárki ült a padon a Bayern-nél, az játszatta. Ma ott tartunk, hogy egy olyan poszton kiemelkedő, ami eredendően nem is a sajátja. Ebben a szezonban 6 gólnál és 17 gólpassznál tart.

Pontosan. Ezt hajtogatom hónapok óta. Én ezt várnám pl Rugani esetében, egy szezon alatt eldőlne hogy van-e helye a csapatban. De amúgy ugyanez az eset Molinaro vagy Bonucci is.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-02, 07:48

Köszi az adatgyűjtést, zseniális meló!
A végeredmény elszomorító, de látatlanban is ezt mondjuk mióta.

Amúgy emlékeztek még Kimmich bemutatkozására, első évére? Nem volt jó, sok hibával játszott, de bárki ült a padon a Bayern-nél, az játszatta. Ma ott tartunk, hogy egy olyan poszton kiemelkedő, ami eredendően nem is a sajátja. Ebben a szezonban 6 gólnál és 17 gólpassznál tart.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-01, 22:15

CsT írta:
Köszönet a tábláért, ez is megerősített abban, hogy SMS-nek sokkal inkább a támadóskilljei klasszisok így inkább Pjanics helyére való és nem mellé, vele pl a 2 kps rendszer nem nagyon menne (persze ha Kebabbal ment...).

Nincs mit.

Viszont nem hagyott nyugodni, hogy összevetésben másokkal hogy állunk. Hát bassza meg, nagyon szarul. A BL TOP4-et vettem alapul, és a hivatkozott nagy Barcát, aki mindig viszonyítási alap.

Bevásárlóközpont - Page 26 913_sszhasonl_t_1

Itt pedig ugyanez összehasonlítva a mi teljesítményünkkel(?). 

Bevásárlóközpont - Page 26 766_sszehasonl_t_2

Következtetéseim:

-Szarok vagyunk középen
-Egyedül a Pool-nál van jobb KP-nk de ott a félelmetes támadó egység mellett nem tűnik fel a kp lyukassága
-A Roma után a mi kp-nk adja a legkevesebb sikeres passzt
-Mindenki többet szerel mint mi. b Vidal és Casmeiro egyedül többet, mint nálunk 3 ember!!!!!!444!!!!

Ha ebbe a szarkupacba nem nyúlunk bele, csak Can nem old meg semmit. Lehet bármilyen védelmünk, a folyamatos nyomás amit Kebab és Matyika biztosít, hosszú távon nem vezet eredményre. Benne lesz a hiba.

Ennyi sikeres passzal, nem jön ki a Higanyban rejlő potenciál. Dybcsi poszton kívüli így nem tudom mi lesz. Bús panda vagyok, és vészmadár, de ha nem lesz változás, olyanok leszünk mint a Silány, amikor hirtelen kifogyott alóluk a pad, és a sok öreg egyszerre épült le. Erre tartunk mi is.

Ne így legyen. Beppe vegyél jó játékosokat, ne alibikirályokat, és lepattanókat. Nem vagyunk más "kiscsapat", tegyünk is úgy.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-01, 21:22

Tankcsapda írta:

Ha Allegrinek igazán számított volna, hogy a sok szélsőnket mindenképpen pályára küldje, akkor most sem változtat szezon közben. Szerintem neki eleve terve volt, hogy három középpályásos rendszerre álljon át, csak ugye nála nagyon fontos az átmeneti szakasz, mint ahogyan eldobta a 3-5-2-t is, az sem egyik napról a másikra történt.

Akkor megvett egy raklap szélsőt dísznek? Ugyan már.
Azért változtatott mert eléggé kényszerpályán mozgott, illetve Cuadrado, Mandzukic, Bernát felváltva volt sérült. Egyébként a szezon elején point blank le is nyilatkozta hogy az alapfelállás a 4231 lesz. Az elején egyébként tényleg óvatosan szokta bedobálni az új igazolásokat, az mindenki számára balszerencse hogy pont akkor jött a sérülésjárvány mikor bemelegedtek az újak.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-01, 21:05

Na akkor én is.
Cuadrado visszavitele RBbe teljesen logikus lépés Maxtól.  Pumukli napokon belül 30, a gyorsaság meg a robbanékonyság kopik először az életkorral, ellenben a technikája 35 évesen se lesz rosszabb a tapasztalata meg csak nő. Viszont ezzel a lépéssel a támadósorban is változik a helyzet. Mandzu emberi számítás szerint megy, Cuad hátrébb, Dybala is kérdéses. Marad biztosra a Koszta-Berna-Malac trió. Kell 2 ember. Ergo a ki lesz az RB kérdést áttranszformáltuk a kell egy Berna mellé valaki a jobboldalra problémává. Pjaca jelenleg nem megoldás, a Schaléban se tudja beverekedni magát. Chiesa adja magát de jelenleg nem hiszem hogy realitás a srác.
A másik fontos kérdés, hogy Can esetleges érkezésével Allegri mennyire veszi elő újra a 4-2-3-1? Dybala miatt se ártana ugye csak it megint az van, hogy ez Mandzuval meg Dani Alvessel működött igazán. 
Savicról annyit, hogy nyilván drága de ha Dybalát eladnánk az érte kapott pénz költsük csak el az utolsó eurocentig. Én nem leszek attól boldog ha a könyvek rekordnyereséget mutatnak. Ha meg költekezni kell jelenleg nem látok biztosabb befektetést nála. Ismeri a bajnokságot, fizikailag remek, technikás, gólerős jól védekezik. 4-2-3-1 a Perrotta-posztot is meg tudja oldani stb. stb.
Ami a balbekk posztot illeti én Spina mellé valami bevált, rizikómentes játékosra tenném a voksom. Filipe Luis hiába 33 éves idén pár év még van benne. (Viszont ő meg nagyon sérülékeny lett.).
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-01, 19:42

Köszönet a tábláért, ez is megerősített abban, hogy SMS-nek sokkal inkább a támadóskilljei klasszisok így inkább Pjanics helyére való és nem mellé, vele pl a 2 kps rendszer nem nagyon menne (persze ha Kebabbal ment...).

RB: Sokkal költséghatékonyabb megoldás lenne Pulit átnevelni mint megvenni egy vagyonért Bellerint, mögé ott lenne a kislány vis maior esetben pedig Can is tud ott játszani sőt esetleg Höwedes is, akinek a helyzete elég bonyolult hiszen érkezik Caldara viszont ha Barza hosszabbít akkor valszeg a németre nem lesz igény (pedig a 3 meccse rendben volt, ráadásul szélső védőben is jobban használható mint Barzamackó (akit könnyes szemmel én is elengednék). Rugani fiatal,olasz, rá lehet húzni a saját nevelés kártyát is, bár nem sokat játszott most Maxi be merte dobni a szezon legfontosabb meccsén, szóval faszságnak érezném az eladását.

LB: A fasz tudja mi van Szandival, nekem úgy rémlik maga Marrotta nyilatkozta egyszer, hogy a brazil kérte a maradását, ezért nem fogadtuk el a giga ajánlatokat. Most szerintem a felét se kapnánk érte, ezért én nem biztos , hogy eladnám, mert mozdítható balbekk nem sok van...szarabbat meg nyilván nem vegyünk mint pl Darmian. 

A felállásunk szerintem is váltott 4-3-3/4-2-3-1 bár egy jobb DMF-el akár lehet 4-4-2 is, ahol Dibusz közelebb van a kapuhoz (persze ha maradna, amiben én annyira nem bízok).
Arról, hogy mennyi kp érkezik az dönt, hogy mennyi távozik...ez lehet egy Stuani-Can csere is, de akár egy Stuani,Marcsi,Kebab OUT - Mandragora,Can és Pellegrini IN is. Persze az 1-2 távozó sokkal valószínűbb mint a 3.

Előre Mandzu helyett jöhet MArciál meg Pjaca vissza (akinek akkor lehet helye ha Puli többet nyomná RB-ben.). Aztán ha Dibusz távozik az boríthat mindent, akkor lehet jobban ráállunk a 4-3-3-ra és veszünk egy nagy nevet a kp-re (akár Fabinhot vagy SMS-t).
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-01, 17:23

Nem lennék teljesen meglepve, ha nem Höwedes, hanem Rugani lenne Barza maradásának az áldozata. Can szerződtetése mellett nagyon izzik a Bellerín-biznisz, és ugye az Arsenal körülbelül 1. a várólistán Ruganiért. Nem lennék meglepve, ha őt kérnék a spanyolért cserébe.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-01, 17:21

_Tyler írta:

elszomorít, hogy Barza nem látja, milyen kínosra sikeredett ez az éve, és hogy már tavaly vissza kellett volna vonulnia, amikor csak szép emlékeket hagy maga után. most meg majd szépen lerombolja a saját szobrát - pontosabban már hozzá is kezdett

Engem az is elszomorít, hogy egy fölösleges játékosnak - elismerésem Barzagli itteni évei miatt, de ez az igazság - miért nem tudja megmondani a vezetőség, hogy apukám, az itteni éveknek bezony vége, mindenki így járna a legjobban, szedd meg magad az MLS-ben, mert kijár neked, stb. Dani Alves mehet ingyen, mert boogie van a lábában, Bonucci kisírhatja magának a Milant a Chelsea helyett, holott így 10-15 milliót bukunk rajta, felbontjuk Llorente szerződését, mert gentlemanek vagyunk, Tévez rinyálhat a Boca miatt, hogy ott akarja befejezni (bár közben volt egy rövid kínai kitérője), Evra mehet szezon közben is, holott nem valami bő a játékoskeret, Giovincot télen ingyen elengedhetjük Kanadába, holott még szerződése volt. Del Pieronál bevállalták a vezetők, hogy a megfelelő időben elengedjék, vállalva ezzel a népszerűtlenségi kockázatot is, Barzagli ráadásul nem is akkora ikon, mint ő volt, így minden racionalitás afelé mutatna, hogy elengedjük. Van elég tapasztalt védőnk, nem kell olyan, aki évi 15-20 meccsnél többet nem nagyon bírna (bár most 30 fölött jár). És még egyszer, Barzaglit bírom, nagyszerű éveket töltött a csapatnál, de lejárt az ideje.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-01, 16:06

LeRoi10 írta:
Agresti szerint Chiellini (2020) és Barzamaci (2019) is hosszabbít, Buffon visszavonul, Asa és Lichti pedig ingyen távoznak. Marchisio sorsa kérdéses, valószínűleg a játékos dönt majd. Amerika felé leskelődik Marci is. 

Hát, Barzát sajnálom, ha 2011 és 2017 között mintázunk, akkor ebben az időszakban szerintem a világ legjobb, legmegbízhatóbb és stabilabb védője volt. De ebben a szezonban már csak azt nézhetjük, ahogy leépül. 5. opciónak maradhat, de valószínűleg előrébb lesz a rangsorban...

elszomorít, hogy Barza nem látja, milyen kínosra sikeredett ez az éve, és hogy már tavaly vissza kellett volna vonulnia, amikor csak szép emlékeket hagy maga után. most meg majd szépen lerombolja a saját szobrát - pontosabban már hozzá is kezdett
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-01, 15:33

Krisz írta:

Nagyra értékelem az összegzést! wub

Ami nem jön át a számokból/ahol torzítanak a számok az megint csak a különböző csapatok eltérő taktikája és ennek hatása a statokra.
Nyilván nagy vonalakban stimmelnek a dolgok, illetve a játékosok karakterét jól tükrözi.

Két dolgot jegyeznék meg:
#1 azért favorizálnám SMSt Can helyett, mert +10centivel hozza a terminátort (=brutálabb fizikum) és az ő statjai a Serie Aból jönnek, a Liverpool azért kicsit más focit játszik, egy évvel fiatalabb is. Talán több a fejlődési potenciál is benne, tekintve hogy csak idén robbant be
#2 ha Can jön, szerintem nem fogunk pénzt kiadni Fabinhora (pedig baromira kellene). Ha Pjanicot és Cant beletesszük a két formációnkba akkor a következő lehetősegek vannak:
a) 4231 - Can és Pjanic középen, nincs hely Fabinhonak (és Khedirának sem)
b) 433 - ide nyilván befér, de ez azt jelenti, hogy vagy Dybala vagy a raklapnyi szélsőnk nem játszik, szerintem ilyen nem lesz.

Ami mellette szól a fentiek ellenére, hogy ha tumultus van a középpályán, akkor ő lehet a jobbhátvéd. De erre nem fogunk 50+ millát kiadni. Ezt a mercatot lehozhatjuk gyakorlatilag ingyen + Szandi pótlása, cserekapusnak Mirante a legjobb opció tekintve hogy saját nevelés, ha pedig ez egy opció akkor szinte biztos hogy ezt választjuk.

Az az igazság, hogy Pjanic mellé egy Fabinho kéne, nem egy Can, így Allegri majd agyalhat megint a felálláson.

Balhátvédre ötletem sincs, pedig Szandi tuti megy.

Ha Allegrinek igazán számított volna, hogy a sok szélsőnket mindenképpen pályára küldje, akkor most sem változtat szezon közben. Szerintem neki eleve terve volt, hogy három középpályásos rendszerre álljon át, csak ugye nála nagyon fontos az átmeneti szakasz, mint ahogyan eldobta a 3-5-2-t is, az sem egyik napról a másikra történt. Következő szezonban is előfordulhat, hogy nem a most alkalmazott szisztémával próbálkozik majd tavaszra, de biztos, hogy legalább ősszel ez lesz az elsődleges. Szerintem úgy eleve hiba lenne 4231-re visszaállni, legfeljebb ha gólt kell lőni a végén, akkor jól jön. A jelenlegi keret annak ellenére erre a kiegyensúlyozott formációra alkalmas, hogy szélsőket vettünk nyáron. Előre és a középpályára is 6-6 emberünk van, ez nem fog szerintem változni. De a keret változatossága miatt valószínűleg mindkét formáció szerepet fog kapni. A kétfős középpálya kevés, Khediraval vagy nélküle, szinte mindegy is, legfeljebb akkor van értelme, ha Cuadrado és Mandzukic játszik a széleken (esetleg majd Spinazzola), akik a védekezésben be tudnak segíteni.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-01, 14:19

Agresti szerint Chiellini (2020) és Barzamaci (2019) is hosszabbít, Buffon visszavonul, Asa és Lichti pedig ingyen távoznak. Marchisio sorsa kérdéses, valószínűleg a játékos dönt majd. Amerika felé leskelődik Marci is. 

Hát, Barzát sajnálom, ha 2011 és 2017 között mintázunk, akkor ebben az időszakban szerintem a világ legjobb, legmegbízhatóbb és stabilabb védője volt. De ebben a szezonban már csak azt nézhetjük, ahogy leépül. 5. opciónak maradhat, de valószínűleg előrébb lesz a rangsorban...
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-01, 14:18

Krisz írta:

Nehéz szitu, mert jó, tehetséges, mozdítható balhátvédből még kevesebb van mint jobb oldaliból.

Hirtelen Gayá, Grimaldo, Henrichs ugrik, mint számunkra ideális opció (értsd: fiatalok, fejlődőképesek, anyagilag meg tudjuk engedni). Leginkább az első kettő. Én Dignet és Bernatot nem veszem ide, ők közepesek, túl nagy fejlődést nem nézek ki belőlük.

A Marcelo, Kurzawa, Mendy, Marcos Alonso vonal nem mozdítható, Filipe Luis meg kifele megy.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-01, 13:50

Petike007 írta:

Kibővített tábla:

Konklúziók:

Pjancsika klasszis rajta kívül csak kutyaütők vannak a keretben. Kebab passzelfogó mestersávzáró ninja képességei kimutathataltlanok. Ergo jó szeretője Allegrinek. Más lehetőség nincs.

Matyika csak egy fokkal rosszabb, mint Kebab, de ettől még borzasztó játékos. Egy színesbőrű Stuáni, aki gyors, cserébe idős, nagy fizu, és Raiola.

Pellegrini nagy szopkodása látszik, hogy számokban kimutathatatlan, ergo akkora büdös nagy Flop lenne, mint ide Buda. 

SMS és Can egy szint, Can ingyen jön, SMS 100M. Ebből kijön Fabinho és MArtial. Enyit nem ér a szerb. Ha csak Fabinho jönne, akkor sem lennék szomorú. Cserébe Kebab és Matyika is mehet. (MAndragora jöhet vissza, Benkúr meg megkaphatná a lehetőséget)

A Can Fabinho Pjancsi KP. Európában is klasszisnak számítana. Pjancsinak lenne ereje szervezni. Fabinho és Can is ügyes a labdával, előre sem gyengék, végre egy olyan alapja lenne a csapatnak, ami a b Vidal Pogesz Pirlo féle trióhoz fogható.

Egy észrevétel. Pumukli nagyon jól tolta jobb bunkóban, érdemes lenen a kövi szezonban ott játszatni, klasszis teljesítményre lehet képes. 

Sandro-t nem szabad eladni. Mert jelenleg nem tudjuk pótolni.

Nagyra értékelem az összegzést! wub

Ami nem jön át a számokból/ahol torzítanak a számok az megint csak a különböző csapatok eltérő taktikája és ennek hatása a statokra.
Nyilván nagy vonalakban stimmelnek a dolgok, illetve a játékosok karakterét jól tükrözi.

Két dolgot jegyeznék meg:
#1 azért favorizálnám SMSt Can helyett, mert +10centivel hozza a terminátort (=brutálabb fizikum) és az ő statjai a Serie Aból jönnek, a Liverpool azért kicsit más focit játszik, egy évvel fiatalabb is. Talán több a fejlődési potenciál is benne, tekintve hogy csak idén robbant be
#2 ha Can jön, szerintem nem fogunk pénzt kiadni Fabinhora (pedig baromira kellene). Ha Pjanicot és Cant beletesszük a két formációnkba akkor a következő lehetősegek vannak:
a) 4231 - Can és Pjanic középen, nincs hely Fabinhonak (és Khedirának sem)
b) 433 - ide nyilván befér, de ez azt jelenti, hogy vagy Dybala vagy a raklapnyi szélsőnk nem játszik, szerintem ilyen nem lesz.

Ami mellette szól a fentiek ellenére, hogy ha tumultus van a középpályán, akkor ő lehet a jobbhátvéd. De erre nem fogunk 50+ millát kiadni. Ezt a mercatot lehozhatjuk gyakorlatilag ingyen + Szandi pótlása, cserekapusnak Mirante a legjobb opció tekintve hogy saját nevelés, ha pedig ez egy opció akkor szinte biztos hogy ezt választjuk.

Az az igazság, hogy Pjanic mellé egy Fabinho kéne, nem egy Can, így Allegri majd agyalhat megint a felálláson.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-01, 12:03

A probléma az, hogy Szandinak egy ilyen szezon után aligha lesz maradása. Nagyrészt nulla motivációval tolta le a teljes szezont a nyári huzavona után, ebből kiindulva valszeg most már végképp bemondja távozási szándékát, másrészt mindezek után szerintem a klub sem marasztalja túlságosan. Mivel a Juventusról van szó, a tavalyihoz képest az értékéből is veszített (másutt egy csutka rossz szezon után is csilliókért adnák el), így ő lesz a következő áron alul távozó fontos láncszem. Tippre 50 fölött nem adnak majd érte, vagy tényleg lesz valamiféle csere a Chelseavel/ManU-val Morciért/Martialért, ahol még mi fizetünk rá. Én nagyon meglepődnék, ha a következő idényt itt kezdené.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-01, 11:48

CsT írta:
wub Exceltábla.
Fura amikor régebben nézegettem hasonló statokat nem tűnt ki ennyire Csan, még a két álomkategóriát Fabinhot meg SMS-t megnéztem volna benne Very Happy Ha esetleg van ráérő rabszolgád akkor beleszerkeszthetné! Wink

Kibővített tábla:

Bevásárlóközpont - Page 26 822F_rumra_1

Jelenlegi KP.:

Bevásárlóközpont - Page 26 994F_rumra_2

Megvalósítható legjobb opció:

Bevásárlóközpont - Page 26 614F_rumra_3

Konklúziók:

Pjancsika klasszis rajta kívül csak kutyaütők vannak a keretben. Kebab passzelfogó mestersávzáró ninja képességei kimutathataltlanok. Ergo jó szeretője Allegrinek. Más lehetőség nincs.

Matyika csak egy fokkal rosszabb, mint Kebab, de ettől még borzasztó játékos. Egy színesbőrű Stuáni, aki gyors, cserébe idős, nagy fizu, és Raiola.

Pellegrini nagy szopkodása látszik, hogy számokban kimutathatatlan, ergo akkora büdös nagy Flop lenne, mint ide Buda. 

SMS és Can egy szint, Can ingyen jön, SMS 100M. Ebből kijön Fabinho és MArtial. Enyit nem ér a szerb. Ha csak Fabinho jönne, akkor sem lennék szomorú. Cserébe Kebab és Matyika is mehet. (MAndragora jöhet vissza, Benkúr meg megkaphatná a lehetőséget)

A Can Fabinho Pjancsi KP. Európában is klasszisnak számítana. Pjancsinak lenne ereje szervezni. Fabinho és Can is ügyes a labdával, előre sem gyengék, végre egy olyan alapja lenne a csapatnak, ami a b Vidal Pogesz Pirlo féle trióhoz fogható.

Egy észrevétel. Pumukli nagyon jól tolta jobb bunkóban, érdemes lenen a kövi szezonban ott játszatni, klasszis teljesítményre lehet képes. 

Sandro-t nem szabad eladni. Mert jelenleg nem tudjuk pótolni.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-01, 10:31

zetterberg40 írta:
Eszem ágában sincs okoskodni, de sajnos azt kapjuk Matuiditől, amire én számítottam/amitől féltem. Szerethető figura, a szezon elején pár jó meccsel, de ennyi van benne. Ami a csapat nagy hiánycikke, ahhoz ő sajnos kevés. Technikailag gyenge és nem is túl intelligens játékos.

Sajnos abszolút igazad van, és igen, ezt várni lehetett tőle. Jó ő, csak korlátoltak a képességei. Baromira sajnálom, hogy Tolissot elszórakoztuk, mert lehet, hogy a Bayernben nem egy nagy ász, de attól még nálunk beválhatott volna. Remélem, hogy valakit elé raknak következő szezonban.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-01, 09:44

Eszem ágában sincs okoskodni, de sajnos azt kapjuk Matuiditől, amire én számítottam/amitől féltem. Szerethető figura, a szezon elején pár jó meccsel, de ennyi van benne. Ami a csapat nagy hiánycikke, ahhoz ő sajnos kevés. Technikailag gyenge és nem is túl intelligens játékos.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-01, 09:39

Petike007 írta:

Sokszor hallom ezt az Emre Can Khedira kisöccse témát, így csináltam egy gyors összehasonlítást az általunk leginkább emlegetett játékosok, és a jelnlegi hármasunk között.

Az átlagtól való 10%-nál nagyobb eltérés, piros színt ér amiért pontlevonás van, az efeletti teljesítmény +1(a Griffendélnek).

Bevásárlóközpont - Page 26 975F_rumra

Ez alól az átlag passzpontosság kapott egyedül felmentést, ott az átlagtól való elmozdulást vettem alapul, a 10% durván torzított volna.

Ami következtetés Pjancsika a legjobb KP nincs mese. Illetve, hogy Kebab, egy kibaszott alibi játékos. A nagy helyezkedés mestere a lopott labdákban is magasan alul teljesített a fenti versenyzőkhöz képest. Egy olyan eleme nem volt ahol átlag felett teljesített volna. Mit keres itt?

Ellenben Can a második legjobb a komplex elemzést tekintve. A fórumon szétszopkodott Pellegrini pedig akkora flop, mint az állat. (Sajna mint Matyika, aki hatalmas csalódás nekem).

Nem tudományos az elemzésem, de az összevetés jogos. Can egy komplex játékos, aki sokat ütközik és szerel. Van agya a játékhoz, és sokat van játékban a labdával is, nála többet csak Pjancsi volt. 

Labdaszerzésben messze ő volt a legjobb. Van még kérdés, hogy kell e ide?
wub Exceltábla.
Fura amikor régebben nézegettem hasonló statokat nem tűnt ki ennyire Csan, még a két álomkategóriát Fabinhot meg SMS-t megnéztem volna benne Very Happy Ha esetleg van ráérő rabszolgád akkor beleszerkeszthetné! Wink
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-01, 08:47

boric írta:

Meh, kevertem Pellegrinivel, mea culpa, fejembe szállt a házibor.
cheers
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-05-01, 08:18

Idézet :

Köszi a táblázatot, én is gyártottam ilyet régebben. Csak miután beleraktam a táblázatba Kroost, Modricot, meg Vidalt... leálltam vele. Sad
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-04-30, 22:53

Tankcsapda írta:

40 millióért körülbelül el lehetne passzolni, nincs is gond, ha eladnánk, mert jól jönnénk ki belőle. De itt nem a rizikó a fontos tényező, hanem hogy most már a mercaton jelezni kell, hogy nem nagyon akarunk esélyt adni a trónfosztásra, viszont ezt Cannal nem igazán érjük el. Persze ha most a védelem két szélére költünk többet, és Can-Pellegrini duóval kellene beérni, felőlem rendben van, de akkor a jobb- és balhátvéd posztokra olyanok érkezzenek, akik a bajnokságban a legjobbak lennének, és ez semmiképp nem Darmiannal érhető el (megint erősen pletykálják, tartok tőle, hogy ő fog érkezni).

Sokszor hallom ezt az Emre Can Khedira kisöccse témát, így csináltam egy gyors összehasonlítást az általunk leginkább emlegetett játékosok, és a jelnlegi hármasunk között.

Az átlagtól való 10%-nál nagyobb eltérés, piros színt ér amiért pontlevonás van, az efeletti teljesítmény +1(a Griffendélnek).

Bevásárlóközpont - Page 26 975F_rumra

Ez alól az átlag passzpontosság kapott egyedül felmentést, ott az átlagtól való elmozdulást vettem alapul, a 10% durván torzított volna.

Ami következtetés Pjancsika a legjobb KP nincs mese. Illetve, hogy Kebab, egy kibaszott alibi játékos. A nagy helyezkedés mestere a lopott labdákban is magasan alul teljesített a fenti versenyzőkhöz képest. Egy olyan eleme nem volt ahol átlag felett teljesített volna. Mit keres itt?

Ellenben Can a második legjobb a komplex elemzést tekintve. A fórumon szétszopkodott Pellegrini pedig akkora flop, mint az állat. (Sajna mint Matyika, aki hatalmas csalódás nekem).

Nem tudományos az elemzésem, de az összevetés jogos. Can egy komplex játékos, aki sokat ütközik és szerel. Van agya a játékhoz, és sokat van játékban a labdával is, nála többet csak Pjancsi volt. 

boric

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-04-30, 22:49

CsT írta:

Perotti? Olasz? Nála ellenszenvesebbet keresve se találnék....bármelyik szélsőnk bőven jobb ennél a senkiházi lómai tizenegyesnél topogó utolsó faszszopó gyökérnél....
Meh, kevertem Pellegrinivel, mea culpa, fejembe szállt a házibor.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-04-30, 22:28

boric írta:
Szerintem ha Dybala marad, akkor a Malac helyén kellene nyomja, ez a 4-3-3 fekszik neki. Viszont szerintem menni fog nyáron, de az a véleményem, hogy előre (ha visszajött Pjaca is), kb nélküle is megvagyunk.

Középre SMS nyilván kiváló választás lenne, nagy potenciál van benne, de az én favoritom Kanté, bár szerintem Londonból lehetetlen elhozni, még úgyis ha nem lesz nekik BL. Perottit azért hoznám mert olasz, nem rossz player, ha hűséges lesz, lehet 6 évre van egy fix középpályásunk, aki ha nem is világklasszis, de egy korrekt szintet tud hozni. Egy SMS/Pjanic/Kanté/Can/Perotti/Marchisio/Benhur sorral szerintem komoly probléma nem lenne. Nagyon megnézném már egyszer a bosnyákot úgy, hogy leszarhatja a védekezést..

A védelemben Buffi/Barza/Licti tuti távozó, de valszeg Sandro is. Az új hátvédsor összeállításánál szerintem kulcskérdés lesz, hogy középen le tudják róluk venni a terhet védekezésben (amikor itt volt még Vidal és Marcsinak is ment éppen ugye...). Én Spinazzolának és Caladarának is megadnám a lehetőséget, látom bennük a kakaót. Az Atalantával két korrekt szezont nyomtak le (tudtommal), mikor lépjenek szintet, ha nem most? Meg hát olaszok is, Bonu szerintem kutyafaszát mutatott fel a Bariban hozzájuk képest. Darmian brrr, hagyjuk is. Viszont ide kell minimum egy kiemelkedő játékos, egy ideális világban, ahol tudunk fizetést is adni, hoznám Bellerint.
Perotti? Olasz? Nála ellenszenvesebbet keresve se találnék....bármelyik szélsőnk bőven jobb ennél a senkiházi lómai tizenegyesnél topogó utolsó faszszopó gyökérnél....
boric

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-04-30, 21:29

Szerintem ha Dybala marad, akkor a Malac helyén kellene nyomja, ez a 4-3-3 fekszik neki. Viszont szerintem menni fog nyáron, de az a véleményem, hogy előre (ha visszajött Pjaca is), kb nélküle is megvagyunk.

Középre SMS nyilván kiváló választás lenne, nagy potenciál van benne, de az én favoritom Kanté, bár szerintem Londonból lehetetlen elhozni, még úgyis ha nem lesz nekik BL. Perottit azért hoznám mert olasz, nem rossz player, ha hűséges lesz, lehet 6 évre van egy fix középpályásunk, aki ha nem is világklasszis, de egy korrekt szintet tud hozni. Egy SMS/Pjanic/Kanté/Can/Perotti/Marchisio/Benhur sorral szerintem komoly probléma nem lenne. Nagyon megnézném már egyszer a bosnyákot úgy, hogy leszarhatja a védekezést..

A védelemben Buffi/Barza/Licti tuti távozó, de valszeg Sandro is. Az új hátvédsor összeállításánál szerintem kulcskérdés lesz, hogy középen le tudják róluk venni a terhet védekezésben (amikor itt volt még Vidal és Marcsinak is ment éppen ugye...). Én Spinazzolának és Caladarának is megadnám a lehetőséget, látom bennük a kakaót. Az Atalantával két korrekt szezont nyomtak le (tudtommal), mikor lépjenek szintet, ha nem most? Meg hát olaszok is, Bonu szerintem kutyafaszát mutatott fel a Bariban hozzájuk képest. Darmian brrr, hagyjuk is. Viszont ide kell minimum egy kiemelkedő játékos, egy ideális világban, ahol tudunk fizetést is adni, hoznám Bellerint.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-04-30, 17:53

LeRoi10 írta:

Persze, hogy sok. A szabadon igazolhatóknál mindig ez van. Nézd úgy, hogy 5 évre 30 millióért van egy német válogatott spílerünk, akiből bármikor ki tudunk szállni alsóhangon is 15-20 millióért. 0 rizikó. De ha még hozzávesszük, hogy milyen dugipénzek mennek a háttérben akkor sincs többen mint 35-40 millió. Egyébként a mai piacon inkább egy 30-40 milliós játékosról van szó.

40 millióért körülbelül el lehetne passzolni, nincs is gond, ha eladnánk, mert jól jönnénk ki belőle. De itt nem a rizikó a fontos tényező, hanem hogy most már a mercaton jelezni kell, hogy nem nagyon akarunk esélyt adni a trónfosztásra, viszont ezt Cannal nem igazán érjük el. Persze ha most a védelem két szélére költünk többet, és Can-Pellegrini duóval kellene beérni, felőlem rendben van, de akkor a jobb- és balhátvéd posztokra olyanok érkezzenek, akik a bajnokságban a legjobbak lennének, és ez semmiképp nem Darmiannal érhető el (megint erősen pletykálják, tartok tőle, hogy ő fog érkezni).
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-04-30, 17:22

Tankcsapda írta:
Szerintem is inkább Martialban van potenciál. Can is kezdő lenne nálam, bár kicsit olyan Khedira-szerű, nemcsak kinézetre. Ha valóban jönne Pellegrini, akkor lenne két olyan játékos, akik inkább Khedira posztját töltenék be, csak kicsit gyorsabbak, viszont a passzsávok lezárásában a mester közelébe nem érhetnek. 6 millióért nem a padra igazoljuk, így aztán vagy Khedira helyére jön, vagy Matuidit szorítja ki. A francia nagyon visszaesett tavaszra, abszolút nem bánnám, ha elé igazolnánk valakit, ha Cannal sikerül betölteni ezt a feladatkört, akkor hajrá. A fizuja azért enyhén szólva sok.
Persze, hogy sok. A szabadon igazolhatóknál mindig ez van. Nézd úgy, hogy 5 évre 30 millióért van egy német válogatott spílerünk, akiből bármikor ki tudunk szállni alsóhangon is 15-20 millióért. 0 rizikó. De ha még hozzávesszük, hogy milyen dugipénzek mennek a háttérben akkor sincs többen mint 35-40 millió. Egyébként a mai piacon inkább egy 30-40 milliós játékosról van szó.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2018-04-30, 16:36

Szerintem is inkább Martialban van potenciál. Can is kezdő lenne nálam, bár kicsit olyan Khedira-szerű, nemcsak kinézetre. Ha valóban jönne Pellegrini, akkor lenne két olyan játékos, akik inkább Khedira posztját töltenék be, csak kicsit gyorsabbak, viszont a passzsávok lezárásában a mester közelébe nem érhetnek. 6 millióért nem a padra igazoljuk, így aztán vagy Khedira helyére jön, vagy Matuidit szorítja ki. A francia nagyon visszaesett tavaszra, abszolút nem bánnám, ha elé igazolnánk valakit, ha Cannal sikerül betölteni ezt a feladatkört, akkor hajrá. A fizuja azért enyhén szólva sok.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
26 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: