Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+20bombahoppa Krisz s4tch LeRoi10 EsztéNégy exchaby Petike007 kilopo rakkenroll juventute vektra sneco7 _DREAM_ virracocha laac Malloy boric DartagnanX simoon _Tyler 24 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 12:49 | |
| - jackie_d írta:
viszont nem túl kreatív és a passzsávokat sem védekezi jól szerintem keresztezni kellene kebab-bal Szárba szökkenhetne a szerelem, ha már tavasz van. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 12:47 | |
| - Petike007 írta:
Mandzsuból kp-t kell csinálni. Probléma megoldva. Fejelni tud, szerel, rúg, csíp, harap. Mi kell még? viszont nem túl kreatív és a passzsávokat sem védekezi jól szerintem keresztezni kellene kebab-bal |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 12:45 | |
| - rakkenroll írta:
Igen, ezt észrevettem -volt itt már csörtéd ebből kifolyólag, a teljesség igénye nélkül: _Tylerrel, bombahoppával, s4tchival, tjuniorral-, és nincs is semmi baj azzal, hogy szeretsz vitatkozni, engem még szórakoztat is, főleg ha a humorod öniróniával, integli... intenling... intelligenciával párosul, és nem lenéző, lekezelő attitűddel. Az bizony sértő. szerintem pont itt van a kutya elásva, a kritikát (nemcsak) itt szinte mindenki sértésként éli meg (kivéve talán Krisz-t) "normális vitakultúrá"-ban a másik véleményének (nem a személyének!) a kritikája akár erős kifejezésekkel is teljesen elfogadott!!! (aki nem hiszi az vegyen részt akadémiai vitán, képviseljen akármit, legyen board member valahol, vagy szimplán vitatkozzon hollandokkal kb. bármiről) sz'al, amíg az "ez egy faszság" az ok, a "te egy fasz vagy" már egyáltalán nem ok az előbbire adott sértődött anyázás/kussolás reakció meg szerintem rettentő gyermekes tudom, írhatnék szebben is, de lusta vagyok sokat írni, meg ez ugye amúgy sem egy kazinczy verseny ha ezt valaki lenézésként, vagy lekezelésként éli meg, annak utólag is sorry részemről nincs harag senkivel all of you |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 12:36 | |
| - CsT írta:
- Martial simán lehet Duglaszkosztakettő, Kraft van benne, a többi tanulható, Maxi meg penge tanár.
Elől nincs nagy gond, a középpályánk, ami csak darabra van meg, de minőségre nagyon halvány. Jobban aggasz továbbá a szélső védők hiánya. Ha Szandi megy, akkor egy Daemiannal csak többen vagyunk, de nem jobbak. Jelenleg a kukások, jobb középpályával rendelkeznek mint mi, ha jövőre a védelmünk is gyengül, akkor már ott is jobban állnak. Nem akarok vészmadár lenni, de Maxi sem tudja védeni mindig a seggünket, előbb utóbb elfogy a pad alóla is. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 12:32 | |
| Martial simán lehet Duglaszkosztakettő, Kraft van benne, a többi tanulható, Maxi meg penge tanár. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 11:36 | |
| - _Tyler írta:
arról mi a vélemény, hogy Martialra hajtunk? nekem még a mai erősen inflálódott piacon is soknak tűnik az 50-60 millió euró, amennyiért el akarják adni - tehetségesnek tehetséges, de ha jól láttam, csak egy olyan bajnoki idénye volt eddig, amikor 10 gól felett lőtt. Martial baromi jó lenne, nagyon penge a srác, nem is kellene hogy huszasával lövöldözze a gólokat csak tömje a malacot labdával. Nem tud úgy védekezni mint Mandzu de úgy egy csatár se tud. Egy 22 éves csatártehetségnek ennyi az ára, 50-60 millió. Mondjuk szerintem nem a vételárán fog megbukni az üzlet. Mert azt még el tudod képzelni, hogy megadjuk a MU által kért árat de ha beszáll egy tőkerősebb csapat ( a Bayernt mondják) akkor a fizetési ajánlatukkal nem nagyon fogunk tudni versenyezni. Nagy fogás lenne de meglepne ha augusztusban ott vigyorogna Vinovóba. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 11:19 | |
| - DartagnanX írta:
Szerintem az a különbség, hogy mi nem próbáltuk elpusztítani Malac klubját soha. Az izé pedig - és ezt egy Juventus-játékosnak nyilván tudnia kellene - igencsak sokat tett érte, hogy a Juventus pusztuljon. Mondjuk szerintem ezt már leírta más is. Pirlo, Higuain helyzete más-más, de egyik sem hasonlítható. A Napoli szurkolóknak nyilván Higuain a főellenség, és részükről a _rivalizálás miatt_ érthető. Azonban az izé a Juventusszal nem rivalizált (hiszen abban csúfosan alulmarad minden évben), hanem egy aljas kirakatperben, hatósági segítséggel elpusztította. Van erről egy írásunk is: http://bianconeri.taccs.hu/2014/10/25/soha-ne-feledd-miert-gyulolod-az-izet/
Pirlót pedig kb kibaszták a Milanból, és egy zombiként bohóckodó Juventusba igazolt, hogy újjászülessen. Milánosként - ha a Milan nem lenne ekkora fos mostanában - még büszke is lennék rá, hogy egy klublegendánk máshol is az lehetett. Mint pl ha Zidane-ra gondolok.
Ha Kwadcsi a Milanhoz menne, annak sem tapsikolna senki, de nem érezném azt, hogy egy olcsó faszkalap.
Mintha a buzibarátod a főnöködért hagyna el, aki kirúgott. Vagy még durvább.
Egyébként Bombahoppa megadhatná a fejvadásza elérhetőségét. És óriási a farkam. köszi én már elengedtem a calciopoli-t, val'szeg ez okozza a szemléletbeli különbséget (bocs a politikai hasonlatért, de nem lehet örökké "elmúltnyolcévezni" és mi sem vagyunk angyalok) szerintem a nápoly-juve is több mint egyszerű rivalizálás (engem konkrétan egy öregember mentett meg attól, hogy nápoly környékén juve mezben meglincseljenek) számukra val'szeg a malac is legalább akkora faszalap, mint amekkorának ti kwadcsi-t tartjátok elfogultságot érzek, de mondjuk ez valahol normális is megkérdezem tőled is, hátha kapok választ: kwadcsi múltját velünk, illeteve a lehetőségeit figyelembe vetted az értékítéletedben? vagy az úgy kb. mindegy? fasza a hasonlatod de nem igazán értem, mert nincs főnököm |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 11:16 | |
| - rakkenroll írta:
- Én Mandzsut megtartanám, egyrészt mert nagyon csípem a búráját, másrészt mert szinte az egyetlen zsugásunk, aki nem szarja össze magát egy BEK döntőben például. Ilyenek kellenek a keretbe, most elsősorban a kp-ra.
Meg az egyetlen aki a védelemtől előre meg tud nyerni egy fejpárbajt! | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 10:48 | |
| - rakkenroll írta:
- Én Mandzsut megtartanám, egyrészt mert nagyon csípem a búráját, másrészt mert szinte az egyetlen zsugásunk, aki nem szarja össze magát egy BEK döntőben például. Ilyenek kellenek a keretbe, most elsősorban a kp-ra.
Mandzsuból kp-t kell csinálni. Probléma megoldva. Fejelni tud, szerel, rúg, csíp, harap. Mi kell még? | |
| | | rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 10:40 | |
| Én Mandzsut megtartanám, egyrészt mert nagyon csípem a búráját, másrészt mert szinte az egyetlen zsugásunk, aki nem szarja össze magát egy BEK döntőben például. Ilyenek kellenek a keretbe, most elsősorban a kp-ra. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 10:11 | |
| - jackie_d írta:
igen, szeretek kissé(?) provokatívan fogalmazni, mert az (általában) gondolkodásra és vitára késztet, de ettől még azt gondolom amit írok Igen, ezt észrevettem -volt itt már csörtéd ebből kifolyólag, a teljesség igénye nélkül: _Tylerrel, bombahoppával, s4tchival, tjuniorral-, és nincs is semmi baj azzal, hogy szeretsz vitatkozni, engem még szórakoztat is, főleg ha a humorod öniróniával, integli... intenling... intelligenciával párosul, és nem lenéző, lekezelő attitűddel. Az bizony sértő. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 10:06 | |
| - _Tyler írta:
- és most valami egészen más: a Milan álltólag vinné Mandzukicot, mert időtlen idők óta most a leggólszegényebbek, és kellene nekik egy gólvágó. mondjuk szerintem erre nem Mandzukic lenne a legjobb megoldás, benne én már nem látom a 15-20 gólos csatárt, de lelkük rajta. Mandzukic idei éve a madridi visszavágó kivételével nem a legjobban sikerült, szóval mi jól jönnénk ki egy ilyen üzletből. persze jobban örülnék, ha Kínába szerződne, mert ellenünk biztos betalálna a Milan játékosaként
arról mi a vélemény, hogy Martialra hajtunk? nekem még a mai erősen inflálódott piacon is soknak tűnik az 50-60 millió euró, amennyiért el akarják adni - tehetségesnek tehetséges, de ha jól láttam, csak egy olyan bajnoki idénye volt eddig, amikor 10 gól felett lőtt. Bonucsicskát kifizették már? | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 10:02 | |
| Én azt simán megértem, hogy a malacot rühellik a szurkolók Szudánban, hisz eligazolt a "leggyűlöltebb" csapathoz. Azért más, mert nekünk az inda a leggyűlöltebb, az afrikaiakat csak simán megvetjük mert a wc mellé hugyoznak, szemétdombon élnek meg a saját szarukkal dobálkoznak a meccsen. A disznó összeveszett ADL-el és kaptak érte annyi pénzt amelyből akár az összes nápolyi lakásba be lehetne vezetni a vizet meg a villanyt. A malac szempontjából is érthető, rekord fizu, jobb csapatba igazolás, az addigi lófasz helyett kupák, címek nyerése. Ellenben Asa fejében egyetlen dolog járhat, többet játszani, na azt 1427 másik csapatban is megtehetné. | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 09:46 | |
| és most valami egészen más: a Milan álltólag vinné Mandzukicot, mert időtlen idők óta most a leggólszegényebbek, és kellene nekik egy gólvágó. mondjuk szerintem erre nem Mandzukic lenne a legjobb megoldás, benne én már nem látom a 15-20 gólos csatárt, de lelkük rajta. Mandzukic idei éve a madridi visszavágó kivételével nem a legjobban sikerült, szóval mi jól jönnénk ki egy ilyen üzletből. persze jobban örülnék, ha Kínába szerződne, mert ellenünk biztos betalálna a Milan játékosaként arról mi a vélemény, hogy Martialra hajtunk? nekem még a mai erősen inflálódott piacon is soknak tűnik az 50-60 millió euró, amennyiért el akarják adni - tehetségesnek tehetséges, de ha jól láttam, csak egy olyan bajnoki idénye volt eddig, amikor 10 gól felett lőtt. | |
| | | DartagnanX Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 09:45 | |
| - jackie_d írta:
tényleg nem értem mi a különbség pl. a malac és kwadcsi között, elmagyaráznád? Szerintem az a különbség, hogy mi nem próbáltuk elpusztítani Malac klubját soha. Az izé pedig - és ezt egy Juventus-játékosnak nyilván tudnia kellene - igencsak sokat tett érte, hogy a Juventus pusztuljon. Mondjuk szerintem ezt már leírta más is. Pirlo, Higuain helyzete más-más, de egyik sem hasonlítható. A Napoli szurkolóknak nyilván Higuain a főellenség, és részükről a _rivalizálás miatt_ érthető. Azonban az izé a Juventusszal nem rivalizált (hiszen abban csúfosan alulmarad minden évben), hanem egy aljas kirakatperben, hatósági segítséggel elpusztította. Van erről egy írásunk is: http://bianconeri.taccs.hu/2014/10/25/soha-ne-feledd-miert-gyulolod-az-izet/ Pirlót pedig kb kibaszták a Milanból, és egy zombiként bohóckodó Juventusba igazolt, hogy újjászülessen. Milánosként - ha a Milan nem lenne ekkora fos mostanában - még büszke is lennék rá, hogy egy klublegendánk máshol is az lehetett. Mint pl ha Zidane-ra gondolok. Ha Kwadcsi a Milanhoz menne, annak sem tapsikolna senki, de nem érezném azt, hogy egy olcsó faszkalap. Mintha a buzibarátod a főnöködért hagyna el, aki kirúgott. Vagy még durvább. Egyébként Bombahoppa megadhatná a fejvadásza elérhetőségét. És óriási a farkam. _________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
| |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 09:41 | |
| - _Tyler írta:
neked aztán van vitakultúrád, gratulálok. maradjunk abban, hogy mindenki hülye, csak te vagy villamos. részemről lezárva a téma jajj cicus ne má'... egy szóval sem mondtam hogy hülye vagy, a véleményedet kritizáltam nem a személyedet ha valaki itt le van hülyézve az általában én vagyok... sértődés helyett esetleg válasz a kérdésre? |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 09:19 | |
| - jackie_d írta:
na szerintem, pont ez az egybites verziója a sztorinak figyelembe véve a nálunk eltöltött éveket, a képességeit és a lehetőségeit is úgy gondolod hogy rohadjon meg? vagy ezek a szempontok nem számítanak? neked aztán van vitakultúrád, gratulálok. maradjunk abban, hogy mindenki hülye, csak te vagy villamos. részemről lezárva a téma | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 09:17 | |
| - s4tch írta:
- baba, vagy nem érted, vagy nem akarod megérteni, miről brekegünk. @CsT is tök jól összefoglalta pár hozzászólással korábban a sztorit. én már nem tudok újat mondani.
tényleg nem értem mi a különbség pl. a malac és kwadcsi között, elmagyaráznád? |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 09:16 | |
| - bombahoppa írta:
Skacok, 45 éves középvezető (odabent buzi főnök) vagyok. 8 munkahely, abból 6 vezető. 1 - visszafele sose köpködünk. 2 - felmondási időt letöltjük, korrekten elszámolunk (ha sikerül ) 3 - konkurrenciához, szomszédba nem megyünk
Én viszont sosem alkudoztam, ha nem kaptam meg az elvárt lóvét, nem tetszett vmi hosszabb távon, váltottam, hol könnyen, hol nehezen. Hol jól, hol rosszul. Van egy fejvadász aki már négyszer helyezett el (nem Raiola). Sosem kevesebb pénzért mentem. Volt hely, ahova visszahívtak 2 év múlva. És hogy legyen egy kis Juventus is, van véleményem Asáról is, de nem rosszabb, mint Moratáról akivel szintén nincs bajom. A klub amikor kölcsönvette már tudta, hogy szopás. Vagy közben, vagy a végén.
A szeptemberi tvitter-vadászati idény után ítélkezzünk Asáról. Vagy amikor meglövi Torinóban az ex-gólt. jajj cicus, a cv-d alapján azért tudhatnád hogy a tekintélyalapú érvelés legalább akkora hiba mint a személyeskedő én is hivatkozhatnék arra hogy hét kontinensen vezetek cég(ek)et és heti szinten alkudozok aláírt szerződések módosításáról, meghogy hat olasz haveromból négy nem haragszik kwadcsira, de nem teszem, mert egyrészt a fele sem igaz, másrészt úgysem igazolja a mondandómat... amúgy, egyetértek kivéve a 3-ik pontot, mert ez szerintem egy ilyen magyar sajátosság ha annyira fontos vagy a cégnek hogy nem akar átengedni a szomszédba, akkor úgyis tesz exclusion clause-t a szerződésedbe (és fizet érte!!!), ha meg nem, akkor úgysem voltál elég fontos és nem fair ingyen az érzelmekre játszani |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 09:05 | |
| baba, vagy nem érted, vagy nem akarod megérteni, miről brekegünk. @CsT is tök jól összefoglalta pár hozzászólással korábban a sztorit. én már nem tudok újat mondani. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 09:03 | |
| - s4tch írta:
ez a lényeg.
el lehet menni riválishoz a versenyszférában is, de ha van az emberben némi tisztesség, akkor nem azt választja, amelyik éveken keresztül krumplikat dugdosott a mi kamionjaink kipufogóiba. pirlo is tisztességtelen? malac? |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 09:01 | |
| - _Tyler írta:
- Asamoah ahhoz a klubhoz megy el, akik tönkre akarták tenni a Juventust, és a lúzermentalitásuk egyik alapja, hogy mi csalunk. Persze, ettől még dönthet úgy, hogy a férgekhez igazol, de én meg azt gondolom, hogy rohadjon meg.
na szerintem, pont ez az egybites verziója a sztorinak figyelembe véve a nálunk eltöltött éveket, a képességeit és a lehetőségeit is úgy gondolod hogy rohadjon meg? vagy ezek a szempontok nem számítanak? |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 08:57 | |
| - rakkenroll írta:
- Lanyok, lanyok, hat az eszetekbe sem jutott, hogy Asa lesz a beepitett emberunk? Belulrol bomlasztjuk az ellenseget, plusz nemi szabotazs, 1-2 ev, es a B-ben lesznek, mert megerdemlik! jackie_d, most oszinten, te szandekosan provokalod itt a jonepet... vagy ha nem, akkor csak azt tudom elkepzelni, hogy Morcit bizony te is nagyon megkedvelted mig itt volt (l. Buffi), es ezert csapott ez at gyuloletbe (patkanyozod, mikor csak teljesitette azt, ami a szerzodeseben volt), amikor tavozott.
igen, szeretek kissé(?) provokatívan fogalmazni, mert az (általában) gondolkodásra és vitára késztet, de ettől még azt gondolom amit írok |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 08:51 | |
| - tjunior írta:
Valami általam ismeretlen ok miatt nagyon küzdesz egy flame war-ért. Máshol talán még meg is kapnád tőlem, de itt nem. Így ennek a beszélgetésnek itt és most vége. Kellemes estét. akar a faszom... te személyeskedtél érvelés helyett, cicus, de igazad van inkább hagyjuk |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 08:43 | |
| - s4tch írta:
ez a lényeg.
el lehet menni riválishoz a versenyszférában is, de ha van az emberben némi tisztesség, akkor nem azt választja, amelyik éveken keresztül krumplikat dugdosott a mi kamionjaink kipufogóiba. Azért (legalábbis én nagyon szeretném hinni, hogy még így van) van különbség, hogy egy mérnök átmegy az egyik multitól a másikhoz illetve aközött, hogy egy fodbalista átigazol a riválishoz. A sport nagyrészt érzelmi kérdés is ellentétben a "munkával", szurkolók százezrei imádnak v gyűlölnek. Az Inda-Juve ellentét pedig a calciopoli óta szerintem olyan szinten van ami vállalhatatlan. Ha a Genoa-ba menne Asa semmi gondom nem lenne vele, ha Nápolyba v Milanba, akkor picit húznám a számat de azt még elfogadnám. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 07:50 | |
| - _Tyler írta:
- Asamoah ahhoz a klubhoz megy el, akik tönkre akarták tenni a Juventust, és a lúzermentalitásuk egyik alapja, hogy mi csalunk. Persze, ettől még dönthet úgy, hogy a férgekhez igazol, de én meg azt gondolom, hogy rohadjon meg.
ez a lényeg. el lehet menni riválishoz a versenyszférában is, de ha van az emberben némi tisztesség, akkor nem azt választja, amelyik éveken keresztül krumplikat dugdosott a mi kamionjaink kipufogóiba. | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 06:56 | |
| Asamoah ahhoz a klubhoz megy el, akik tönkre akarták tenni a Juventust, és a lúzermentalitásuk egyik alapja, hogy mi csalunk. Persze, ettől még dönthet úgy, hogy a férgekhez igazol, de én meg azt gondolom, hogy rohadjon meg. | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-20, 06:11 | |
| - tjunior írta:
Jó azért ne mondjuk azt hogy Asa egy sokkal rosszabb ajánlatot kapott a klubtól mert ez ha lehet hinni lehet a híreknek mint az izétől. Ha már a saját tapasztalatunkról beszélünk, pár hónapja kaptam egy elég jó ajánlatot egy másik cégtől. Elmondtam a főnökömnek ő is lépett az ügyben. Barátok vagyunk, soha nem mondott még nemet egy kérésemre sem és jó pár olyan gesztust is tett felém az évek alatt amit én nem tudok elfelejteni neki. Nyilván én is pénzből élek ha nem pakol elém valami korrekt ajánlatot megyek, de erről mint Asa esetében szó sem volt. Nagy szavak de a pénz nem minden. Ezzel együtt ha Asa menni akar menjen csak miért az interbe? Az rossz szájízt hagy na. A lojalitás nem intelligencia hanem jellem kérdése, nekem fontos van akinek kevésbé de én akkor is csak magamból tudok kiindulni Skacok, 45 éves középvezető (odabent buzi főnök) vagyok. 8 munkahely, abból 6 vezető. 1 - visszafele sose köpködünk. 2 - felmondási időt letöltjük, korrekten elszámolunk (ha sikerül ) 3 - konkurrenciához, szomszédba nem megyünk Én viszont sosem alkudoztam, ha nem kaptam meg az elvárt lóvét, nem tetszett vmi hosszabb távon, váltottam, hol könnyen, hol nehezen. Hol jól, hol rosszul. Van egy fejvadász aki már négyszer helyezett el (nem Raiola). Sosem kevesebb pénzért mentem. Volt hely, ahova visszahívtak 2 év múlva. És hogy legyen egy kis Juventus is, van véleményem Asáról is, de nem rosszabb, mint Moratáról akivel szintén nincs bajom. A klub amikor kölcsönvette már tudta, hogy szopás. Vagy közben, vagy a végén. A szeptemberi tvitter-vadászati idény után ítélkezzünk Asáról. Vagy amikor meglövi Torinóban az ex-gólt. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-19, 20:36 | |
| - Krisz írta:
Értelek én, csak szerintem ez a focin kívül sem így működik. Én nem várnám el a saját alkalmazottamtól sem, hogy inkább egy sokkal gyengébb ajánlatot fogadjon el, mint hogy a riválisomhoz menjen több pénzért és magasabb pozícióért mint amit én nyújtok neki, ha már eldőlt hogy elmegy. Gyakorlatilag mindkét fél üzletember ebben az egyenletben és arról van szó, hogy az én cégemnél egyre kevésbé lesz fontos szerepe illetve kevesebb pénzt akarok adni neki mint amit most keres. Én nem hiszem, hogy a klubnál nagyságrendekkel különben kalkulálnának Asamoahval mint Padoinnal. Olasz csapatot nem hagyunk minket lerabolni (nincsenek is olyan pozícióban), ha szükségünk lett volna Asamoahra akkor már rég meghosszabbítottuk volna a szerződését. Ami Pogbat illeti, ő írta alá a szerződését a MUval, nem Raiola, a döntés végül az ő kezében van, Hamsik is elküldte a francba amikor el akarta vinni a kukásoktól. Lehet hogy nem egy okos gyerek, de a lojalitás intelligencia függvénye? Ha kell is hozzá valamennyi, nem hiszem, hogy Pogba a kellő szint alatt lenne. De akkor egyezzünk ki Bonucciban. Jó azért ne mondjuk azt hogy Asa egy sokkal rosszabb ajánlatot kapott a klubtól mert ez ha lehet hinni lehet a híreknek mint az izétől. Ha már a saját tapasztalatunkról beszélünk, pár hónapja kaptam egy elég jó ajánlatot egy másik cégtől. Elmondtam a főnökömnek ő is lépett az ügyben. Barátok vagyunk, soha nem mondott még nemet egy kérésemre sem és jó pár olyan gesztust is tett felém az évek alatt amit én nem tudok elfelejteni neki. Nyilván én is pénzből élek ha nem pakol elém valami korrekt ajánlatot megyek, de erről mint Asa esetében szó sem volt. Nagy szavak de a pénz nem minden. Ezzel együtt ha Asa menni akar menjen csak miért az interbe? Az rossz szájízt hagy na. A lojalitás nem intelligencia hanem jellem kérdése, nekem fontos van akinek kevésbé de én akkor is csak magamból tudok kiindulni | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-19, 19:32 | |
| Lanyok, lanyok, hat az eszetekbe sem jutott, hogy Asa lesz a beepitett emberunk? Belulrol bomlasztjuk az ellenseget, plusz nemi szabotazs, 1-2 ev, es a B-ben lesznek, mert megerdemlik! jackie_d, most oszinten, te szandekosan provokalod itt a jonepet... vagy ha nem, akkor csak azt tudom elkepzelni, hogy Morcit bizony te is nagyon megkedvelted mig itt volt (l. Buffi), es ezert csapott ez at gyuloletbe (patkanyozod, mikor csak teljesitette azt, ami a szerzodeseben volt), amikor tavozott. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-04-19, 19:04 | |
| - tjunior írta:
Padoin nem riválishoz ment el ( nem mintha esélye lett volna rá). Amúgy rendkívül egyszerű a dolog, kölcsönös tisztelet, mind a két fél sokat tett és kapott a másiktól. Így talán nem ördögtől való gondolod ha az egyik lelép akkor nem a másik riválisát akarja már erősíteni. Lehet ódivatú vagyok vagy nemtom, szerintem így korrekt a sztori vége. Pogbát annyiból felmentem, hogy ő csak Raiola kesztyűbábja, oda ment ahova a dagadt mondta, amikor a Juveba mondta oda ment, amikor a MUba vissza akkor oda. Igazából ebből az egész sztoriból Raiola kivételével mindenki rosszul jött ki. A MU 100 millióért kapott egy celebet, mi pénzügyileg jól jártunk de azóta se tudtuk pótolni, Pogba meg lehet hülyére keresi magát de fogja azt a karriert befutni amit jósoltak neki (lehet naiv vagyok és azt gondolom ez utóbbi számít neki). Értelek én, csak szerintem ez a focin kívül sem így működik. Én nem várnám el a saját alkalmazottamtól sem, hogy inkább egy sokkal gyengébb ajánlatot fogadjon el, mint hogy a riválisomhoz menjen több pénzért és magasabb pozícióért mint amit én nyújtok neki, ha már eldőlt hogy elmegy. Gyakorlatilag mindkét fél üzletember ebben az egyenletben és arról van szó, hogy az én cégemnél egyre kevésbé lesz fontos szerepe illetve kevesebb pénzt akarok adni neki mint amit most keres. Én nem hiszem, hogy a klubnál nagyságrendekkel különben kalkulálnának Asamoahval mint Padoinnal. Olasz csapatot nem hagyunk minket lerabolni (nincsenek is olyan pozícióban), ha szükségünk lett volna Asamoahra akkor már rég meghosszabbítottuk volna a szerződését. Ami Pogbat illeti, ő írta alá a szerződését a MUval, nem Raiola, a döntés végül az ő kezében van, Hamsik is elküldte a francba amikor el akarta vinni a kukásoktól. Lehet hogy nem egy okos gyerek, de a lojalitás intelligencia függvénye? Ha kell is hozzá valamennyi, nem hiszem, hogy Pogba a kellő szint alatt lenne. De akkor egyezzünk ki Bonucciban. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|