szóval a roma kitwittelte, hogy megegyeztek malcom átigazolásáról, jön a gyerek orvosira. ma este kellett volna megérkeznie, várta egy stáb és néhány szurkoló a reptéren, aztán mégse jött. állítólag a barcelona az utolsó pillanatban rálicitált a római ajánlatra, a franciáknak - és a brazil gyereknek - meg ennyi az adott szó.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 19:30
Tankcsapda írta:
A Zinter azért erősebb lett. Az mondjuk igaz, hogy a középpályájukban zéró kreativitás, de azért a De Vrij-Nainggolan-Asamoah trió nem rossz. Persze mi annak ellenére jobban nyomjuk a mercaton, hogy eleve erősebbek vagyunk.
Na pont ez az, hogy tuskóságban jók lesznek, játékuk nem lesz. Azt megnézem, hogy egy full tufa kp sor a Robben imitátorral meg Candrevaval mire fog menni a betömörülő Chievok ellen.
Na ezért nem lesznek sehol idén sem
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 19:26
EsztéNégy írta:
Szerintem a hullarablók játékban nem fognak tudni előrelépni ezekkel az igazolásokkal, pontjuk sok lehet amiatt, hogy a védelmük szerintem rendben lesz (még ha De Vrijt nem is tartom akkora spílernek, hogy érdemes legyen megbontani miatta a tavalyi játékrendszert).
Szerintem papíron egyedül mi erősödtünk idén, mi viszont eddig brutálisat. Can-Cancelo-Caldara-Ronci mellé jött egy ígéretes kapus a padra, szerintem ez milliószor jobban néz ki, mint bármelyik riválisunk mercatoja.
A Zinter azért erősebb lett. Az mondjuk igaz, hogy a középpályájukban zéró kreativitás, de azért a De Vrij-Nainggolan-Asamoah trió nem rossz. Persze mi annak ellenére jobban nyomjuk a mercaton, hogy eleve erősebbek vagyunk.
EsztéNégy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 18:20
Szerintem a hullarablók játékban nem fognak tudni előrelépni ezekkel az igazolásokkal, pontjuk sok lehet amiatt, hogy a védelmük szerintem rendben lesz (még ha De Vrijt nem is tartom akkora spílernek, hogy érdemes legyen megbontani miatta a tavalyi játékrendszert).
Szerintem papíron egyedül mi erősödtünk idén, mi viszont eddig brutálisat. Can-Cancelo-Caldara-Ronci mellé jött egy ígéretes kapus a padra, szerintem ez milliószor jobban néz ki, mint bármelyik riválisunk mercatoja.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 17:39
Krisz írta:
Két tavaly semmit se játszó játékost el lehet adni 60ért? Akkor tényleg van esély megszabadulni Sturarotól 20ért...
Ezek csak pletykák. De Dalbert val'szeg a PSG-ben köt ki Berchiche helyére, Franciaországban neki azért jó a híre, a Nice-ben nagyon fasza volt. Joao Mario pedig egy európa bajnok, "Pogba szerű", papíron box-to-box középpályás. Angliában jó le lehet húzni az ilyennel a népet.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 17:16
LeRoi10 írta:
Még egy kis olvasnivaló a Ronaldo-bizniszról : [url=https://www.footballbenchmark.com/documents/files/public/KPMG Football Benchmark_Ronaldo Economics.pdf][From Madrid to Turin: Ronaldo economics][/url]
Nem szurkolok nekik, de szerintem az Inda képes lehet megverni a napolit. Nápolyban szerintem is sok a kérdőjel. Az Indánál pedig még van tartalék alapvetően jól és olcsón erősítenek. Könnyen előfordulhat, hogy Buzividal is ott köt ki. Spal nem egy tipikus bajnok edző, de a második helyre bőven elég a tudása. Idén már forgatni is tudja a csapatát, ami nagy előrelépés. Bőven van még tartalékuk, Joao Mario és Dalbert eladásából nagyjából 50-60 millió ojró még üti idén a markukat. Továbbá a BL-bevételek is sokat nyomnak majd nekik.
Két tavaly semmit se játszó játékost el lehet adni 60ért? Akkor tényleg van esély megszabadulni Sturarotól 20ért...
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 16:57
Pjanicsnak új ügynöke van: Fali Ramadani. A hírek szerint keveri a szart, de jó lenne, ha inkább a szerződéshosszabbításon dolgozna.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 16:13
Még egy kis olvasnivaló a Ronaldo-bizniszról : [url=https://www.footballbenchmark.com/documents/files/public/KPMG Football Benchmark_Ronaldo Economics.pdf][From Madrid to Turin: Ronaldo economics][/url]
Nem szurkolok nekik, de szerintem az Inda képes lehet megverni a napolit. Nápolyban szerintem is sok a kérdőjel. Az Indánál pedig még van tartalék alapvetően jól és olcsón erősítenek. Könnyen előfordulhat, hogy Buzividal is ott köt ki. Spal nem egy tipikus bajnok edző, de a második helyre bőven elég a tudása. Idén már forgatni is tudja a csapatát, ami nagy előrelépés. Bőven van még tartalékuk, Joao Mario és Dalbert eladásából nagyjából 50-60 millió ojró még üti idén a markukat. Továbbá a BL-bevételek is sokat nyomnak majd nekik.
rakkenroll Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 14:58
Conte szerintem is jó megoldás lenne a Milannak -aki bajnokságot nyer a SeriaA-ban és a PL-ben, az azért szakmailag nem éppen kontár, motivátorként meg imerjük, minket is ő emelt ki a középszerűségből, és adta vissza a Juventus tartását, győzni akarását... kéne már egy jó Milan, van is rá esély, csak azok a pancser kínaiak kicsit bekavartak, így 1-2 évet csúsznak.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 14:15
s4tch írta:
brozovic tavaszra, rafinha érkezése után kapott egy fix posztot, és a vb-n is hasonló szerepkörben nyomta, nagyjából végig egész jól. neki egyébként baromi jók a képességei, és megvan benne a szláv pofátlanság is. nem mondom, hogy tuti dobogósok, csak azt, hogy szerintem a kezdőt most tudatosan erősítik. spalletti állítólag 3 védővel akar játszani, az a skriniar, miranda, de vrij hármas egyáltalán nem gyenge. ezen kívül asa tudja a bal wingbacket, középre van egy nainggolan, brozovic stabil páros, mindkettő tud passzolni, melléjük mondjuk gagliardini vagy vecino sem épp hulladék, ha épp 3-5-2 lenne a felállás. a jobb wingback gyenge pont, candreva és d'ambrosio is genoa szint. a csatársor meg megint oké, icardi és martinez is faszák. a cseresor gyenge, de legalább egy erős kezdőjük van. szerintem a milan kezdője ehhez képest egyszerűen szar, és gattuso sem tűnik olyan jó edzőnek, mint spalletti. szerintem az izé eddig erősödött a nyáron, és ha icardit nem viszi a real, akkor arra számítok, hogy nem lesznek rosszabbak, mint tavaly.
a napolinál mi az a nagy változás? reina és sepe helyére hoztak 2 korrekt kapust, jorginho helyére jött a betisből ruiz, más lényegi változás hirtelen nem jut eszembe. a kezdőbe még esetleg verdit kell valahogy gyorsan beépíteni, ha marad a 4-3-3, és callejon távozik. meglepne, ha nem a napoli lenne a legnagyobb rivális a bajnoki címért.
a roma valóban felforgatott keretnek tűnik, bennük nagyobb a bizonytalanság, mint a kukásokban vagy a kínaiakban. náluk hasonló a helyzet, mint nálunk: pár éve minden év transition year, és eddig mindig megúszták pofára esés nélkül. stabil a működés, kompetensnek tűnik a vezetés, mi baj lehet.
ja, benéztem a dán kapust, ez csak hasonlít arra, aki akkor a koppenhágában védett.
Az bőven elég ha egy teljes szél hulladék, de jobb bunkó helyett inkább a védekező kpkat halmozzák. Én nem látom hogy ki szervezi a játékot, illetve Brozovicban nem bízom. A válogatott totál más, illetve egészen más úgy játszani hogy nincs melletted egy igazán világklasszis Modric-Rakitic páros. A Nápolyi minőségben és keret mélységben se fejlődött gyakorlatilag semmit, viszont 1 évvel idősebbek lettek, pl Hamsik szerintem már idén is hanyatlóban volt. Az hogy Jorginho helyén Ruiz milyen lesz azért minimum kérdéses. A 3 évet Romaban játszó Pjanicnak is kellett egy jó fél év mire sikerült beépíteni, ez a poszt elég kényes. Új edző, megint csak bizonytalansági tényező. A Romaban meg egyetértünk. A Milanban sokkal több a potenciál mint amit idén mutattak, egyénenként szerintem egy magas minőséget képviselnek, ha tavaly kevesebb a cirkusz és az edző kérdés stabil sokkal előrébb lennének. Nyílvánvaló volt hogy nem az első szezonban lesz csapat a 20 új igazolásból. Most pedig ott tartanak, hogy van pár játékos akiben van fantázia, van aki nem jött be. A csatár poszt volt a legfőbb gond, ha oda jön a Malac, sikerül mondjuk Conte aki úgy ordibál mint Gattuso de egy dobogós csapatot is össze tud rakni, akkor már komolyabb esélyekről van szó. Ha ők meghagyják az olaszok képviseletét az ELben a Lazionak és az Atalantanak akkor megint csak javulnak az esélyeik. Persze sok az 'if' meg a ''could', de ettől függetlenül megvan a potenciál, a profi háttér és menedzsment pedig mindennél többet számít. Az ADL vagy a gangnam bagázs nem ilyen.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 13:36
Krisz írta:
Az ínternél pont az a helyzet (kb Mourinho óta) hogy néhány poszton hányásig vannak emberekkel, néhány poszton meg eszméletlenül nullák. Szervezőjük sincs amúgy és nem is pletykálnak róla, Brozovic esetleg, de ő ugyanaz a típus mint Vucinic, baromi kiegyensúlyozatlan, nehezen tudom elképzelni hogy a csürhében ezt kinőné.
brozovic tavaszra, rafinha érkezése után kapott egy fix posztot, és a vb-n is hasonló szerepkörben nyomta, nagyjából végig egész jól. neki egyébként baromi jók a képességei, és megvan benne a szláv pofátlanság is. nem mondom, hogy tuti dobogósok, csak azt, hogy szerintem a kezdőt most tudatosan erősítik. spalletti állítólag 3 védővel akar játszani, az a skriniar, miranda, de vrij hármas egyáltalán nem gyenge. ezen kívül asa tudja a bal wingbacket, középre van egy nainggolan, brozovic stabil páros, mindkettő tud passzolni, melléjük mondjuk gagliardini vagy vecino sem épp hulladék, ha épp 3-5-2 lenne a felállás. a jobb wingback gyenge pont, candreva és d'ambrosio is genoa szint. a csatársor meg megint oké, icardi és martinez is faszák. a cseresor gyenge, de legalább egy erős kezdőjük van. szerintem a milan kezdője ehhez képest egyszerűen szar, és gattuso sem tűnik olyan jó edzőnek, mint spalletti. szerintem az izé eddig erősödött a nyáron, és ha icardit nem viszi a real, akkor arra számítok, hogy nem lesznek rosszabbak, mint tavaly.
a napolinál mi az a nagy változás? reina és sepe helyére hoztak 2 korrekt kapust, jorginho helyére jött a betisből ruiz, más lényegi változás hirtelen nem jut eszembe. a kezdőbe még esetleg verdit kell valahogy gyorsan beépíteni, ha marad a 4-3-3, és callejon távozik. meglepne, ha nem a napoli lenne a legnagyobb rivális a bajnoki címért.
a roma valóban felforgatott keretnek tűnik, bennük nagyobb a bizonytalanság, mint a kukásokban vagy a kínaiakban. náluk hasonló a helyzet, mint nálunk: pár éve minden év transition year, és eddig mindig megúszták pofára esés nélkül. stabil a működés, kompetensnek tűnik a vezetés, mi baj lehet.
ja, benéztem a dán kapust, ez csak hasonlít arra, aki akkor a koppenhágában védett.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 12:48
Krisz írta:
Ezt sosem értettem, eladni nem akarjuk, ő meg miért menne a Marseillebe? Kevesebb fizu, francia bajnokság, gyengébb csapat...
Szerelmes Rudiba. Ez nem érv? Az igaz szerelem ilyen. Nem racionális.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 12:44
CsT írta:
A GDS még mindig ezerrel nyomtaja a Ruga-Cselszkij szálat, az OM viszont leigazolta a szerb válogatott Caleta-Car-t 19 misiért szóval Benácia már nem fog kelleni nekik.
Ezt sosem értettem, eladni nem akarjuk, ő meg miért menne a Marseillebe? Kevesebb fizu, francia bajnokság, gyengébb csapat...
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 11:53
s4tch írta:
szerintem az izé és a roma is jól igazolnak. milánóban a kezdőben két kurva gyenge láncszem maradt (candreva és d'ambrosio), a többi teljesen oké. a roma is ügyes, pl. ez az olsen gyerek pár éve a szemünket kivédte a mytjylland kapusaként, és a többiben is van potenciál. a napolinál nagyon nagy az arc, adl imád szerepelni, de ettől még rendben van a mercatójuk. jorginho helyén ruiz nem lesz rossz, cavani nélkül is erősek maradnak.
a milannak szerintem esélye sincs négybe kerülni. talán ha a roma nagyon elkúr valamit - de monchi szerintem sokkal ügyesebb, mint azt az átlag drukker gondolja.
Az ínternél pont az a helyzet (kb Mourinho óta) hogy néhány poszton hányásig vannak emberekkel, néhány poszton meg eszméletlenül nullák. Szervezőjük sincs amúgy és nem is pletykálnak róla, Brozovic esetleg, de ő ugyanaz a típus mint Vucinic, baromi kiegyensúlyozatlan, nehezen tudom elképzelni hogy a csürhében ezt kinőné. A Románál és a Nápolyinál is sok a változás a csapatban és rajtuk ott van a BL terhe akárcsak az ínternél. A Malac góljaival és egy jobb edzővel (amúgy Conte pont jó választás lenne ha nem akar 352t játszani) plusz egy kis nyugival a klub körül szerintem ez a keret versenyben lehet.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 10:19
Krisz írta:
...Az ínternél megint megy a koncepciótlan vásárlás - kell egy 6. védekező kp minden áron - a Rómánál és a Nápolyinál átszerveződés van...
szerintem az izé és a roma is jól igazolnak. milánóban a kezdőben két kurva gyenge láncszem maradt (candreva és d'ambrosio), a többi teljesen oké. a roma is ügyes, pl. ez az olsen gyerek pár éve a szemünket kivédte a mytjylland kapusaként, és a többiben is van potenciál. a napolinál nagyon nagy az arc, adl imád szerepelni, de ettől még rendben van a mercatójuk. jorginho helyén ruiz nem lesz rossz, cavani nélkül is erősek maradnak.
a milannak szerintem esélye sincs négybe kerülni. talán ha a roma nagyon elkúr valamit - de monchi szerintem sokkal ügyesebb, mint azt az átlag drukker gondolja.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 10:01
s4tch írta:
maradhat olaszországban, a családnak fél megyényit kell költözni, és nincs akkora nyomás, mint torinóban. más kérdés, hogy a milannál azt sem tudni, fél év múlva ki lesz a tulaj.
Megszabadultak a kínai bohóctól, az amcsik rendet fognak rakni ahogy kell, nyomnak is beléjük egy kis pénzt és onnantól kezdve nagyjából mindegy hogy fél év múlva ki lesz a tulaj, ha legalább fél lábbal a földön jár nem fog kisiklani a dolog. Ha szereznek egy kevésbé korlátolt edzőt akkor gyakorlatilag néhány Marottas igazolás választja el őket a BLtől amit amúgy kinézek Leonardoból is. Az ínternél megint megy a koncepciótlan vásárlás - kell egy 6. védekező kp minden áron - a Rómánál és a Nápolyinál átszerveződés van, a Lazio meg örök lúzer. Bőven lehet esélyük egy jó vízióval és pár kulcsember leigazolásával. Higany amúgy tökéletes lenne nekik a bajnokságra, más egyelőre úgy se számít. Egy rá épített csapatban kevesebb melózással, kisebb teherrel tündökölni fog.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 09:36
s4tch írta:
maradhat olaszországban, a családnak fél megyényit kell költözni, és nincs akkora nyomás, mint torinóban. más kérdés, hogy a milannál azt sem tudni, fél év múlva ki lesz a tulaj.
+ Nincs BL, úgyhogy nem kellene összeszarnia magát minden szerdán
Engem amúgy meglepne ha Milánóba menne (Egyáltalán tudná állni a silány a fizuját, mert gondolom nem akar kevesebbet enni keresni?).
A GDS még mindig ezerrel nyomtaja a Ruga-Cselszkij szálat, az OM viszont leigazolta a szerb válogatott Caleta-Car-t 19 misiért szóval Benácia már nem fog kelleni nekik.
Bár szerintem minket már nem érint, de Kovács jelezte a távozási szándékát a Reállal. (Jajj ha valamelyik reptéren véletlenül összecserélnénk Khedirával )
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 09:27
úgy rémlik azt olvastam hogy az Elliot garanciát vállalt, 3 évig nem passzolják tovább a Milant, és ez is közrejátszott abban hogy a CAS visszangedte őket a mézescsuporhoz. De megengedem hogy csak valami firkász találta ki, vagy én vagyok szenilis és nem is olvastam ilyet
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
s4tch Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 08:55
_DREAM_ írta:
Kíváncsi leszek Higany hol köt ki, most a Milan-t írják, de az nem tudom miért lenne vonzó a számára. Akkor már inkább megy Sarri után.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 08:33
Tényleg ő kell?
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 07:53
Kíváncsi leszek Higany hol köt ki, most a Milan-t írják, de az nem tudom miért lenne vonzó a számára. Akkor már inkább megy Sarri után.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 06:43
Szerintem a felállásunkat nagy részben az dönti majd el mit tud védekezésben Can. Ha tud annyit, hogy Pjanic nem döglik meg mellette (mind esetében) akkor mindenképp 4-2-3-1 (4-4-2) lesz, hiszen Dybi abban tud középen játszani (és ha lesz kp védekezés, akkor közelebb is lehet a kapuhoz). Az, hogy a belső kp előtt kik és milyen felállásban lesznek az gyakorlatilag mindegy, forma, ágyban mutatott teljesítmény dönt majd.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-23, 00:32
Én már nagyon várom a következő szezont, mert iszonyatosan erősek lehetünk, de kíváncsi vagyok, mi fog még történni a mercaton. Sturaro távozása szinte borítékolható (nem sajnálom), de a pletykák alapján annak nagyobb a valószínűsége, hogy több mozgás lesz még. Higuaín is elég valószínű, hogy távozni fog, de simán lehet, hogy ennyi lesz a vége, és nem igazolunk többet. Ezt veszem most alapul.
Pedzegetik erősen, hogy vajon milyen formációval fogunk kiállni. Három opciót soroltak fel, a 4-3-3, mint a legvalószínűbb, 4-4-2 és a 4-2-3-1. Én a 4-4-2-t passzolnám, kissé sablonosnak tűnik elsőre. 4-2-3-1, ebben most talán lenne fantázia, persze olasz csapat lévén nem a legtámadóbb fajtában. Nekem tetszett Deschamps húzása, hogy Matuidit feltolta kvázi balszélsőnek. Vele azt a formációt el tudnám képzelni, Costa-Dybala-Matuidi, előttük Ronaldo. Persze sok esélyt erre nem látok, bár Allegri próbálkozott a francia szélre tolásával, kevesebb sikerrel. Szép lenne a Cuadrado-Dybala-Costa-Ronaldo négyest egyszerre játszatni (ilyet is írtak), csak szerintem nem túl sok a realitása. Plusz én Costatól nem szívesen vonnám meg a jobbszélső posztot, balon kiváló, jobbon klasszis.
A másik a 4-3-3. Itt leginkább csak a középpálya lehet kérdéses, az, hogy Chiellini mellett ki fog kezdeni, teljesen független a formációtól. Ha Pjanic marad (és csak marad), akkor mellé kellene két játékost tenni. A legvalószínűbb, hogy a két németet pakolja fel Allegri, de én azért bízom benne, hogy Bentancur utat tör magának a kezdőbe Khedira helyére. Szerintem simán lenne fantázia benne, és amit Sami csinál, arra ő is képes lehet. A passzsávok tökéletes lezárását meg a király megtaníthatná neki.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-22, 21:00
simoon írta:
rossz a lista, Stuani sehol
20 millás árcímkével a nyakában ül a kirakatban!
simoon Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-22, 20:48
bombahoppa írta:
oÉs jó, hogy Marchisio, Macek és Di Pardo is listás!
rossz a lista, Stuani sehol
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-22, 19:32
És jó, hogy Marchisio, Macek és Di Pardo is listás!
_________________ a televizenyős düggönypakli
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-22, 16:35
Krisz írta:
Itt a hivatalos lista. Lehet kicsit szusszanni, egyelőre se Rugani, se Pjanic, se Szandi nem repül Angliába orvosira.
Rugani meglep, de örülök!
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-22, 16:25
LeRoi10 írta:
Hivatalos lista természetesen nincs még. Fogtam a július 8-án edzésre jelentkezők listáját , hozzáadtam Benátiát, Khedirát és Csecsnyit, valamint kivontam a távozókat. Nincs olyan sok olaszunk, de akkor Berni, Perin, Caldara/Rugani, Chiellini, Barza, DS is kiesne.
Itt a hivatalos lista. Lehet kicsit szusszanni, egyelőre se Rugani, se Pjanic, se Szandi nem repül Angliába orvosira.