Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+15
Petike007
zetterberg40
LeRoi10
_Tyler
CsT
EsztéNégy
Téjlor89
bombahoppa
Tankcsapda
fktgbr
Malloy
s4tch
Krisz
exchaby
tjunior
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
CsT
Takaroggyon!!!

Bevásárlóközpont - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-09, 08:59

Jó lenne ha ennek a P$G,Juve,inda Allegri, Conte edzőkeringőnek az lenne a vége, hogy egyik sem köt ki a csürhéhél Very Happy
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-09, 08:36

Téjlor89 írta:

Legalább lehet, hogy lesz egy kihívónk végre a bajnoki címért. Gatyába rázná ő szerintem rendesen azt a csürhét.

Persze borzasztó lenne egy volt Juve CSK-t az Ellenség padján látni. A Romaba, vagy a Milanba simán elengedném Smile
Ez érdekes kérdés, én mindig azt kérdezem, hogy miért lenne jó ha valamelyik riválisunk (főleg az inda) megerősödne? Szerintem a bajnokságnak nem sok köze van a BL-hez...lásd az Ajax a bűn gyenge eredivisieből is el tudott eddig jutni meg az angolok is a brutál erős PL-ből, az elmúlt években a Real úgy nyerte a BL-eket, hogy (talán egy kivétellel) a bajnokságában esélye sem volt. Vagy a sokat emlegetett Heynckess féle Bayern amely 20 ponttal nyert bajnokságot mégis totál élesek maradtak és szarrá vertek mindenkit a BL-ben. De tavaly például komoly rivális volt a Napoli (még a hotelszoba el nem vette tőlük a scudettot) mi még sem nyertünk BL-t.

A BL teljesen más sorozat lebonyolítás szempontjából is, ha van 1 szar meccsed már el is buktad, néha vissza lehet hozni a sírból mint az ATMA ellen, néha meg nem mint az Ajax ellen. A bajnokság teljesen más, igazságos, mindenki játszik mindenkivel, tudod előre a sorsolást, be tudod osztani, hogy mikor lehet majd pihentetni...stb.

Ami nekünk igazi hátrány szerintem, az a saját és a többi olasz csapat felfogása, nekünk elég 1-0-ás győzelem, nekik meg elfogadható az 1-0-ás vereség. Valahogy ezen kellene változtatni, hogy még 3-0-nál se tegyük magunkat takarékra hanem akarjunk negyedik gólt, a kis csapatok pedig győzni jöjjenek Torinoba (ahogy PL, meg spanyol csapatok a saját bajnokságukban) ne pedig egy vállalható vereségért. 20+ éve vagyok Juve szurkoló tudom jól, hogy ez kurvára nem a mi stílusunk de valahogy muszáj lenne ebbe az irányba elmozdulni, mert jelenleg ezzel a focival/hozzáállással lehetne több esélyünk a BL-ben, utoljára szerintem pont a csürhe tudott nyerni taktikus/védekező focival.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-09, 00:07

s4tch írta:
https://www.goal.com/it/notizie/niente-juventus-bis-per-conte-trattativa-in-corso-tra-lex/1mpsnn4qmi06v13fbbgtrac78i
https://www.sportface.it/calciomercato/sky-conte-verso-Ellenség-non-andra-juventus/738161

a sky és a goal/agresti szerint conte az izéhez áll közelebb. az azért övön aluli lenne, nem érdemlik meg azok a retkek contét.

Legalább lehet, hogy lesz egy kihívónk végre a bajnoki címért. Gatyába rázná ő szerintem rendesen azt a csürhét.

Persze borzasztó lenne egy volt Juve CSK-t az Ellenség padján látni. A Romaba, vagy a Milanba simán elengedném Smile
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-09, 00:04

Krisz írta:

Nekem hatalmas facepalm lenne, ismerjük a korlátait, azt hiszem az ő szintjén már túl léptünk. Jól motivál, de taktikailag kevés, erőből meg aligha verünk le bárkit is.

Mindamellett, hogy én Allegri távozását szeretném, én sem Contét tartom az ideális megoldásnak. Nekem az elsődleges problémáim az elválás körülményei, illetve a BL-ben való általános sikertelensége.

Viszont sajnos én úgy látom, hogy azok a csapatok a nyerők Európában, akik hatalmas tempót tudnak diktálni, hiába gyengébbek adott esetben akár az ellenfélnél technikailag vagy taktikailag. Ez szerintem egy hosszú távú trend, aminek alapból nagyon nem örülök, mert szerintem az eleganciát és a kreativitást szorítja mindez háttérbe, ami számomra sokkal szimpatikusabb a játékban. Tehát akár az is lehet az irány, hogy erőből nyomunk le ellenfeleket, ha sikeresek akarunk lenni Európában is.

De ehhez az úthoz sem Conte a legjobb opció.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-09, 00:04

https://www.goal.com/it/notizie/niente-juventus-bis-per-conte-trattativa-in-corso-tra-lex/1mpsnn4qmi06v13fbbgtrac78i
https://www.sportface.it/calciomercato/sky-conte-verso-Ellenség-non-andra-juventus/738161

a sky és a goal/agresti szerint conte az izéhez áll közelebb. az azért övön aluli lenne, nem érdemlik meg azok a retkek contét.
http://bianconeri.taccs.hu
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-08, 23:33

_DREAM_ írta:
According to SportMediaset Allegri is close to sign for PSG and consequently Antonio Conte is one step away from returning to Juventus. Nedved is the big supporter for the return of Conte. Antonio will probably sign a 3-year contract. (Sportmediaset) @Khaledalnouss2

Nekem hatalmas facepalm lenne, ismerjük a korlátait, azt hiszem az ő szintjén már túl léptünk. Jól motivál, de taktikailag kevés, erőből meg aligha verünk le bárkit is.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-08, 22:46

According to SportMediaset Allegri is close to sign for PSG and consequently Antonio Conte is one step away from returning to Juventus. Nedved is the big supporter for the return of Conte. Antonio will probably sign a 3-year contract. (Sportmediaset) @Khaledalnouss2
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-08, 21:57

több esti hír szerint allegri pár napon belül bejelenti, hogy távozik, és conte lesz az utód

mondjuk ezért értelmetlenek a játékosokkal kapcsolatos pletykák: amíg nincs edző, értelmetlen spekulálni

lukaku amúgy rettenetes döntés lenne, annyira gyenge technikailag
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-08, 21:08

CsT írta:

Nálam ő az kategória aki ingyen sem kellene....tipikus "nagydögnéger", kevés ésszel és iszonyú nagy fizikummal (Cselló az ilyeneket szokta úgy faszra húzni, hogy a nevét se halljuk a meccs alatt, a MU ellen is így volt). Szerintem komolyabb csapatoknál nincsenek ilyen típusú prima punták, gondolom ez sem véletlen.  Akkor már inkább hozzuk vissza a malacot vagy csináljunk Roniból centert.
Chiellini megenné, de Rugani aranyom izzadtan pattanna a Jeepbe, mert még a zuhanyzót is kerülné Very Happy
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-08, 20:07

Téjlor89 írta:
Ha mindenképp prima puntát akarunk igazolni, Lukakuhoz mit szólnátok egyébként? Icardi helyett bárkit. Alapvetően nem nyúlnék a támadó posztokhoz, jó lenne az jövőre Mandzu/Kean leosztásban. Viszont Lukaku szerintem egy jó kis spíler: erős, használható összjátékban is, befejezni is jól tud és nagyon kelleti magát a Serie A csapatok felé.
Nálam ő az kategória aki ingyen sem kellene....tipikus "nagydögnéger", kevés ésszel és iszonyú nagy fizikummal (Cselló az ilyeneket szokta úgy faszra húzni, hogy a nevét se halljuk a meccs alatt, a MU ellen is így volt). Szerintem komolyabb csapatoknál nincsenek ilyen típusú prima punták, gondolom ez sem véletlen.  Akkor már inkább hozzuk vissza a malacot vagy csináljunk Roniból centert.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-08, 19:59

Téjlor89 írta:
Ha mindenképp prima puntát akarunk igazolni, Lukakuhoz mit szólnátok egyébként? Icardi helyett bárkit. Alapvetően nem nyúlnék a támadó posztokhoz, jó lenne az jövőre Mandzu/Kean leosztásban. Viszont Lukaku szerintem egy jó kis spíler: erős, használható összjátékban is, befejezni is jól tud és nagyon kelleti magát a Serie A csapatok felé.
Meg is válaszoltad a kérdésed. Igazából mindegy Lukaku milyen jó vagy rossz, nem kell, felesleges.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-08, 15:59

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-08, 15:50

Téjlor89 írta:

Érdekes!

A következő hírek viszont megmondom, miről fognak szólni: Allegri - Tüchel csere.

Akkor már sokkal inkább Tüchel, mint Pochettino, bár a közeg neki is totál idegen lenne...
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-08, 14:47

s4tch írta:
vannak olyan hírek, melyek szerint allegri elfogadja a psg 15 millás ajánlatát, és az utódja nem conte lesz.
A múltkori Conte interjúból nekem az jött lett, hogy ő jönne, de Agnelli nem kell, ezért megy milánóba...

Remélem nem akarunk olyat robbantani Pep-pel mint Ronaldoval....
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-08, 14:08

s4tch írta:
vannak olyan hírek, melyek szerint allegri elfogadja a psg 15 millás ajánlatát, és az utódja nem conte lesz.

Érdekes!

A következő hírek viszont megmondom, miről fognak szólni: Allegri - Tüchel csere.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-08, 14:02

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-08, 13:13

Krisz írta:

Zaniolo anyja mindent cáfolt

Más: Így is lehet kezelni a bajkeverőket
Én mondjuk ebben a kinek milyen pizsamája volt dologban kevésbé hiszek, de ha ebből indulunk ki akkor Tonalinal semmi esélyünk mivel elmondta, hogy az apja Milan, az anyja Ellenség szurkoló (Mekkora egy beteg geci család már ez...) és ő maga is a Milanért rajongott fiatal korában, valamint Gattuso volt a példaképe.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-08, 10:21

Az már volt, hogy a calciomercato szerint Rabiot anyja 10 millás fizut akar a kisfiának?

Ezeknek a kreténeknek nem volt elég, hogy kibaszták őket a Barcától, mint macskát szarni pont emiatt? Remélem Paratici is elhajtja őket. 

Amúgy nagyon el kéne kerülni az ilyen Rabiot, Icardi féle bomlasztó patkányokat. Továbbá ez az anyuka/barátnő, mint ügynök téma nagyon nem működik.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-08, 01:36

Téjlor89 írta:
Zaniolo lenyilatkozta, hogy ugyan ki ne akarna már a Juventusba szerződni? Smile Ritka a klubhoz lojális játékos manapság és ha ő tényleg akkora Juve drukker, mint amekkorának kinéz, akkor nem kéne elszalasztani. Aztán reméljük, hogy a pályán is úgy folytatja, ahogy elkezdte.

Zaniolo anyja mindent cáfolt

Más: Így is lehet kezelni a bajkeverőket
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-07, 16:32

Zaniolo lenyilatkozta, hogy ugyan ki ne akarna már a Juventusba szerződni? Smile Ritka a klubhoz lojális játékos manapság és ha ő tényleg akkora Juve drukker, mint amekkorának kinéz, akkor nem kéne elszalasztani. Aztán reméljük, hogy a pályán is úgy folytatja, ahogy elkezdte.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-07, 14:35

zetterberg40 írta:

Mást is ír Agresti:

- Dybala a piacon van, a klub és Allegri részéről is
- Allegrinek megvannak a saját feltételei a maradása esetén a szakmai stábját illetően, továbbá ha marad, akkor 1 évvel hosszabbítják meg a szerződését
- szerinte Pjanics távozik (a csapat háza tájáról Balzarininek is ugyanez a megérzése), azért is, mert vaskos profitot jelentene az eladása
- tiszta a képlet: amennyiben Allegri marad, úgy Conte az izé edzője lesz; ha Allegri távozik, akkor Conte váltja, és komoly esélyt lát az Allegri-izé házasságra
- De Ligt megszerzésén két éve dolgozik a klub, de így is esélytelen az egész, a holland a Barca játékosa lesz
- Manolas nem konkrét opció a védelembe

Van egy Conte interjú a Gazzettaban. Antonio szavaiból ugyanaz jön le, amit Agresti ír. Ő elsősorban Agnelli hívó szavára vár, ha ez nem lehetséges, akkor Milánó lehet a következő desztináció számára.

Kezdem azt hinni, hogy a strategikus asztrológusok blue oceant láttak a foci megmondóember piacon és átcímkézték magukat. Kb olyanok ezek a jóslatok mint a horoszkóp...
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-07, 14:33

zetterberg40 írta:

Ezt én sem kétlem, de ennek nem hiszem, hogy Verratti profilja a probléma (én nem azt a Nainggolan kategóriát látom benne - onnantól lefelé egészen Balotelliig van a probléma profizmust, intelligenciát és viselkedést tekintve), hanem mert a PSG nem fogja eladni, nekünk meg nincs/nem lenne pénzünk rá.
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-07, 13:57

Pjancsika nem biztos,hogy annyira menni akarna,ha rajta múlik...
Bevásárlóközpont - Page 12 60224011
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-07, 13:35

LeRoi10 írta:
Agresti szerint Mandzukic könnyen távozhat a nyáron. Óó a faszomat, egyre rosszabb irányba mennek a pletykák már megint....

Mást is ír Agresti:

- Dybala a piacon van, a klub és Allegri részéről is
- Allegrinek megvannak a saját feltételei a maradása esetén a szakmai stábját illetően, továbbá ha marad, akkor 1 évvel hosszabbítják meg a szerződését
- szerinte Pjanics távozik (a csapat háza tájáról Balzarininek is ugyanez a megérzése), azért is, mert vaskos profitot jelentene az eladása
- tiszta a képlet: amennyiben Allegri marad, úgy Conte az izé edzője lesz; ha Allegri távozik, akkor Conte váltja, és komoly esélyt lát az Allegri-izé házasságra
- De Ligt megszerzésén két éve dolgozik a klub, de így is esélytelen az egész, a holland a Barca játékosa lesz
- Manolas nem konkrét opció a védelembe

Van egy Conte interjú a Gazzettaban. Antonio szavaiból ugyanaz jön le, amit Agresti ír. Ő elsősorban Agnelli hívó szavára vár, ha ez nem lehetséges, akkor Milánó lehet a következő desztináció számára.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-07, 13:23

Krisz írta:

Most komolyan, mennyire alkoholista kurvapecér a srác? Én követem instan de nem ez jött le. Durvább mint Vidal?
Csak azért, mert Vidal karrierje elég jól ívelt. Juve > Bayern > Barca, az hogy néha nyom egy kis bulikát, hát bumm. Egyébként meg ahogy Suarezt megrendszabályozta a Bárca, úgy mi is megtehetjük ugyanezt.

Nyilván nem tudom bizonyítani, nem bulizunk együtt Marcoval (Very Happy), de a francia sajtóban gyakori téma az éjszakázása meg az életvitele. Iszik, cigizik, bulizik, ezt mondják róla, aminek ellenére képes villantani elképesztő teljesítményeket, de ahogy Tyli írta, kiélezett szituációkban nagyon gyakran ostoba, fegyelmezetlen. Az mondjuk evidens, hogy nincs olyan csapat a legmagasabb szinten sem, ahol ne lenne a keretben egy-két nagypofájúbb, bulizósabb arc, de szerintem a Verratti-Juve házasság sosem fog realizálódni.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-07, 09:40

Mandzsunál nyilván a nem tavaszi teljesítménye pótolhatatlan, hanem a mentalitása, amihez hasonló max Chiellininek és Roncinak van a csapatban.

A másik aggasztó dolog, hogy mivel jelenleg ő a kezdő CF, mi lesz jövőre?

1. Mégsem adjuk el Dibcsit és CF-et csinál belőle a hal (kurvára nincsenek hozzá skilljei)
2. Ronciből csinálunk kezdő centert? (Ebben lenne logika, mert bár szezon elején nem ment ott neki, mostanában több gólt lőtt középről mint szélről) de akkor kell igazolni 1 szélsőt (sőt ha Costa elmegy, ami sanszos akkor már kettőt).
3. Visszajön a malac pig 🐷aki mióta elment, kisebb csapatokban se tudott meghatározó lenni.
4. Veszünk egy tök új CF-et, akiről eddig szó sem volt (mégis kit??)
5. Világvége (tényleg betesszük a lábunkat mordorba és elhozzuk azt a gyökeret (esetleg még Kent is bedobjuk a közösbe))

Gazetta szerint tárgyaltunk Rabiot-tal, aki az "ingyen jövök"-ért 10 millás fizut szeretne, remélem  Paratici úgy bassza rájuk az ajtót, hogy még ki sem mentek rajta.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-06, 23:08

LeRoi10 írta:

Azzal önmagában nem lenne problémám, hogyha Mandzut eladnánk, mert érezni rajta a visszaesést, de

1) ez egy lépés Icardi irányába (nézzetek rá Wanda instagramjára, megéri...)
2) egy lépés abba az irányba, hogy már megint a csatárokra költsünk (igen, csak visszatérek a középpályára)
3) Mandzu mellett Morzsának is bőven lett volna helye jövőre, jól el lehetne osztani köztük a játékperceket

Egyébként igazad van, a teljes képet kell nézni, de sajnos én még a pletykákban sem látom a koncepciót. Nem, hogy az utolsó két év mercatoiban.

(Dybalát én is szemrebbenés nélkül továbbadnám. (lásd lejjebb --> Dybala +DC +Khedira + Matyi  = 2 középpályás ) Még ha tényleg Allegri a hibás a formájában (szerintem nem), akkor sem jól reagálta le a szituációt. Valahogy nem az jön le, hogy ő mindent megtenne, hogy bebizonyítsa, hogy igenis mennyire jó)

Megértem az aggályaidat, én nem tudom hogyan tudnék megbékélni azzal ha azt a moslék patkányt leigazoljuk, de alaptalannak gondolom akkor is ha eladjuk Mandzukicot. Egyébként tekintve hogy Mandzukic félig védekező kpt játszik, az eladása akár egy tisztességes box to box leigazolását is elősegítené. Az ő játéka amúgy lehet pont elég lett volna hogy továbbjussunk az Ajax ellen (akár Dybala helyén a kezdőben vagy őt váltva a felidőben). Most ha nem a centerünknek kell DMet játszani, hanem egy echte DMnek akkor az talán sportszakmailag is előrelépés lenne koncepcióban is.

A koncepció az nem sportszakmai eddig, de ennek nem feltétlenül kell így lennie, mivel azért van elég sok lehetőségünk.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-06, 22:18

Krisz írta:

Most őszintén, mekkora veszteség ez? Mekkora veszteség lett volna Barzaglit kirakni 3 éve? 

Minden vételt és eladást a teljes mercato kontextusában kell nézni. Ha ez az év nem bizonyítja ezt akkor semmi. Konkrétan nyáron mindenki a támadó szekcióra verte, de azért ott volt az aggály a vékony kpval és Bonucci feltámadásával kapcsolatban. És gyakorlatilag ez be is jött. Bonucci egyéni hibáin rengeteget szoptunk, registakent pedig nem sok mindent tett hozzá, talán volt egész szezonban az az álompassza Ronci? kapáslövéséhez és annyi. A kpnak felesleges megint nekimenni, a fél fórum ezzel van tele.

Visszatérve Mandzukicra, ha ő a rég megérett takarítás része és úgy formáljuk át a keretet hogy mindenhol meglesz az egyensúly, akkor hajrá!

Egyébként a Pool is úgy lépett szintet, hogy eladták a talán kicsit (szerintem nagyon) túlértékelt Coutinhot - Dybala lehet(ne) a mi Coutinhonk.
Azzal önmagában nem lenne problémám, hogyha Mandzut eladnánk, mert érezni rajta a visszaesést, de

1) ez egy lépés Icardi irányába (nézzetek rá Wanda instagramjára, megéri...)
2) egy lépés abba az irányba, hogy már megint a csatárokra költsünk (igen, csak visszatérek a középpályára)
3) Mandzu mellett Morzsának is bőven lett volna helye jövőre, jól el lehetne osztani köztük a játékperceket

Egyébként igazad van, a teljes képet kell nézni, de sajnos én még a pletykákban sem látom a koncepciót. Nem, hogy az utolsó két év mercatoiban.

(Dybalát én is szemrebbenés nélkül továbbadnám. (lásd lejjebb --> Dybala +DC +Khedira + Matyi  = 2 középpályás ) Még ha tényleg Allegri a hibás a formájában (szerintem nem), akkor sem jól reagálta le a szituációt. Valahogy nem az jön le, hogy ő mindent megtenne, hogy bebizonyítsa, hogy igenis mennyire jó)
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-06, 21:41

LeRoi10 írta:
Agresti szerint Mandzukic könnyen távozhat a nyáron. Óó a faszomat, egyre rosszabb irányba mennek a pletykák már megint....

Most őszintén, mekkora veszteség ez? Mekkora veszteség lett volna Barzaglit kirakni 3 éve? 

Minden vételt és eladást a teljes mercato kontextusában kell nézni. Ha ez az év nem bizonyítja ezt akkor semmi. Konkrétan nyáron mindenki a támadó szekcióra verte, de azért ott volt az aggály a vékony kpval és Bonucci feltámadásával kapcsolatban. És gyakorlatilag ez be is jött. Bonucci egyéni hibáin rengeteget szoptunk, registakent pedig nem sok mindent tett hozzá, talán volt egész szezonban az az álompassza Ronci? kapáslövéséhez és annyi. A kpnak felesleges megint nekimenni, a fél fórum ezzel van tele.

Visszatérve Mandzukicra, ha ő a rég megérett takarítás része és úgy formáljuk át a keretet hogy mindenhol meglesz az egyensúly, akkor hajrá!

Egyébként a Pool is úgy lépett szintet, hogy eladták a talán kicsit (szerintem nagyon) túlértékelt Coutinhot - Dybala lehet(ne) a mi Coutinhonk.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-06, 19:55

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2019-05-06, 18:42

s4tch írta:

hát az tényleg kurva nagy gáz lenne. eddig sem tudott mit kezdeni a felforgatott keretekkel, biztos másnak ez sokkal jobban megy.

Nekem rohadtul beleégett a retinámba az a nyilatkozata, mikor elmondta, hogy ő nem foglalkozik abszolút a támadójáték felépítésével.
Na ez meg is látszott az elmúlt 2 évben. Szerintem egy edző, aki foglalkozik a támadójáték felépítésével (főleg ilyen támadókkal), annak a védelemmel sem lett volna ennyi munkája. 
Nem lett volna ez a védelem annyira szar, ha van felépített játékunk, és nem vezetik rájuk annyiszor lendületből a labdát...
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
12 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: