| Bevásárlóközpont | |
|
+15Petike007 zetterberg40 LeRoi10 _Tyler CsT EsztéNégy Téjlor89 bombahoppa Tankcsapda fktgbr Malloy s4tch Krisz exchaby tjunior 19 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 19:43 | |
| szerintem j - bombahoppa írta:
Őszinte, tiszta, nyílt szívvel kívánunk neki sok balsikert és eredménytelenséget! szerintem buta, nagyon nagyon bejött neki az első kör bajnokságot talán be tudja húzni, de három bl cím után mi a siker? itt nagyobbat dobhatott volna, de nagy volt a bukás esélye is én vagy egy jó mercato utáni Allegrit vagy DD-t szeretném | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 19:37 | |
| - s4tch írta:
tévedtek a guruk.
ha conte visszatér, veszek egy indiai elefántot, és halálra kúratom magam vele. Én vagyok az orákulum: holnap 3-0ra nyerünk, és Allegri marad az edző jövőre (az előbbire tettem is 15 rongyot). Miért váltaná le Agnelli a sosem rinyáló Allegrit? | |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 19:36 | |
| - s4tch írta:
tévedtek a guruk.
ha conte visszatér, veszek egy indiai elefántot, és halálra kúratom magam vele. Reálisan nézve nincs jobb edző, aki szabad. Abba a sorba is beleillik, hogy a klub tradicionálisan olasz vagy a klubhoz kötődő edzőket alkalmaz. Nem lepődnék meg, ha visszatérne a körülményeket figyelembe véve. (kis Inzaghit látom még opciónak, őt kedvelem, de a klub jelenlegi státuszát figyelembe véve annyira nem látom, hogy őt nevezné ki Agnelli - másrészt lepett már meg, szóval ki tudja) Én bízom benne, hogy Allegri marad.
A hozzászólást zetterberg40 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2019-03-11, 19:38-kor. | |
|
| |
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 19:19 | |
| - Malloy írta:
- Közben hivatalos is.
Őszinte, tiszta, nyílt szívvel kívánunk neki sok balsikert és eredménytelenséget! _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
|
| |
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 19:16 | |
| - s4tch írta:
tévedtek a guruk.
ha conte visszatér, veszek egy indiai elefántot, és halálra kúratom magam vele. Indiait?! Annak kicsi a füle.... Afrikai elefánt kell neked! _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 19:13 | |
| - tjunior írta:
Aztán CRt is vissza ne csábítsák... El is engednénk. Mondjuk a Perez féle kurvadobálás (mayorga) miatt kötve hiszem, hogy oda visszamenne. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
|
| |
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 18:57 | |
| - s4tch írta:
tévedtek a guruk.
ha conte visszatér, veszek egy indiai elefántot, és halálra kúratom magam vele. Az afrikai nagyobb, csak szólok... | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 18:54 | |
| - zetterberg40 írta:
- Ennyit arról, hogy tuti Zidane az új edző Allegri után.
Még a végén Conte visszatérése valósul meg Pirloval és Storarival a segítőiként. tévedtek a guruk. ha conte visszatér, veszek egy indiai elefántot, és halálra kúratom magam vele. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 18:50 | |
| - Malloy írta:
- Úgy néz ki lesz számunkra jó vonatkozása is a Zidane-Real dealnek (kiemeltem)!
Ezek Zizou feltételei:
1.) A csapat teljes ellenőrzése az övé 2.) Eladni a felesleges játékosokat 3.) Marcelo és Isco nem lesz eladó 4.) Nem igazolják le Neymart 5.) James nem tér vissza 6.) Meg kell próbálni megszerezni Mbappét Viszont nincs közte, hogy nem adják el nekünk Ramost! | |
|
| |
Malloy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 18:39 | |
| | |
|
| |
Malloy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 18:36 | |
| Úgy néz ki lesz számunkra jó vonatkozása is a Zidane-Real dealnek (kiemeltem)!
Ezek Zizou feltételei:
1.) A csapat teljes ellenőrzése az övé 2.) Eladni a felesleges játékosokat 3.) Marcelo és Isco nem lesz eladó 4.) Nem igazolják le Neymart 5.) James nem tér vissza 6.) Meg kell próbálni megszerezni Mbappét | |
|
| |
Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 18:13 | |
| Ok, igy valoban eleg megalapozottnak tunik. Kar erte, szerettem volna ha hozzank jon. Igy talan a kis Inzaghi lenne a preferenciam, ha tenyleg megy a Hal. | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 17:53 | |
| - Téjlor89 írta:
- Ezt a Zidane-Madrid dolgot hol olvastatok? Mert en minden hir melle amit ezt allitja olvasok egy olyant is, ami azt allitja, h elkuldte Perezt a Juve kedveert. Valoszinuleg csak en keresgelek rossz helyen.
lényegében mindenhol. Valahol azt is írják, hogy már gyűlnek az újságírók a Realnál és 7 órára már Zidane lesz hivatalosan a Real edzője. 2022-ig ír alá. idézet az AS cikkéből: Zidane will return to coach Real Madrid, the club from which he resigned less than ten months ago. The dismissal of current coach Santiago Solari is expected to be confirmed this evening, with the Madrid board set to announce Zidane as his replacement. The news was broken earlier by Spanish TV program Jugones, which also was the first outlet to break the news of Cristiano Ronaldo’s move to Juventus last summer. A 4 legnagyobb spanyol sportlap honlapján is ez a fő hír: https://www.marca.com/en/football/real-madrid/2019/03/11/5c866fe4e2704eb9488b48e7.html https://en.as.com/en/2019/03/11/football/1552314923_613924.html https://www.mundodeportivo.com/futbol/real-madrid/20190311/46972406267/zidane-vuelve-real-madrid.html https://www.sport.es/es/noticias/real-madrid/zidane-nuevo-entrenador-del-real-madrid-7347959 | |
|
| |
Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 17:18 | |
| Ezt a Zidane-Madrid dolgot hol olvastatok? Mert en minden hir melle amit ezt allitja olvasok egy olyant is, ami azt allitja, h elkuldte Perezt a Juve kedveert. Valoszinuleg csak en keresgelek rossz helyen. | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 17:17 | |
| - s4tch írta:
- bréking: zidane megy vissza madridba. ha igaz, az szopás, allegri borítékolható távozása esetén ő lett volna a leginkább megfelelő jelölt.
Aztán CRt is vissza ne csábítsák... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 16:44 | |
| - s4tch írta:
- bréking: zidane megy vissza madridba. ha igaz, az szopás, allegri borítékolható távozása esetén ő lett volna a leginkább megfelelő jelölt.
Ennyit arról, hogy tuti Zidane az új edző Allegri után. Még a végén Conte visszatérése valósul meg Pirloval és Storarival a segítőiként. | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 16:30 | |
| Most robbant az igazi bomba. Még a héten, de akár még ma bejelentheti Perez a visszatérését. Ha ez igaz, akkor Zidane se moshatja le magáról, hogy inkább a kisebb ellenállás fele úszik. | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 16:11 | |
| - s4tch írta:
- már tavaly nyáron elhangzott több klub-közeli guru szájából, hogy mindenképp ez allegri utolsó éve, és az is, hogy zidane lesz az utód.
agnelli szerintem már nem szarozna akkor sem, ha guardiolát kéne kifizetni. akarja azt a tetves bl-t, és addig megy, amíg csődbe nem viszi a klubot nem jön össze neki. a Zidane pletyka nagyon adta magát tavaly nyáron: nem kapkodott munka után, Ronci hozzánk jött, ő még mindig munka nélkül volt. A játékos karrierje miatt egyből összeboronálta velünk mindenki. Valószínűnek is tartom, hogy volt legalább egy kis kötetlen egyeztetés, hiszen még azt is bedobták, hogy a vezetőségben is találnának neki helyet. Könnyen lehet, hogy a játékospolitika miatt nem lett egyezség. Most pedig minden arról szól, hogy visszatér-e a Realhoz. Rengeteg oldal lehozta, hogy már a válogatott szünet után ő lesz ismét a Real edzője és építheti a jövő csapatát. Rengeteg a potenciál abban a Real keretben: Asensio, Ceballos, Odriozola, Theo Hernandez, Brahim Díaz, Vallejo, Reguilon, Valverde, Vinicius Jr... Nyárra már lekötötték a következő brazil tinit, Rodrygot. Ők mind 23 év alattiak. Ha leigazolják Icardit és Iscot beépíti valaki az idén sokat öregedő Modric helyett, esetleg Kovacicot is visszafogadják akkor az még mindig egy jóval ütőképesebb csapat. Ráadásul még Hámesz is a tulajdonukban van. Zidane alatt szerintem Marcelo is motiváltabb lenne. Ráadásul az 5 éve szinte változtatás nélkül játszó csapatukban csak Ramos, Modric és Benzema legalább 31 éves... Nem lepődnék meg ha Zizou inkább őket választaná. Persze az is lehet, hogy már januárban aláírt hozzánk és teljesen feleslegesen gondolkozunk ezen ennyit. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 16:06 | |
| bréking: zidane megy vissza madridba. ha igaz, az szopás, allegri borítékolható távozása esetén ő lett volna a leginkább megfelelő jelölt. | |
|
| |
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 15:18 | |
| - s4tch írta:
- agnelli szerintem már nem szarozna akkor sem, ha guardiolát kéne kifizetni. akarja azt a tetves bl-t, és addig megy, amíg
csődbe nem viszi a klubot nem jön össze neki. Nem hiszem hogy akkora hülye, hogy all-int nyomna. A Chelseanek, mint első fecske összejött a BL, de azért azóta már néhány sejk(City, PSG) bizonyította hogy pénzért jó esetben csak FFP bírságot kapsz nem BL serleget. A világuralomhoz viszont szükség lesz belőle jó sokra(zseton), és ezen egész ügyesen dolgozik, mondhatni egyre ügyesebben. Pl Ronaldo bezsebelése: sportszakmai sikerekkel is kecsegtet és emellett pénzt is fial - ellentétben a Malaccal _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
Malloy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 14:57 | |
| - Malloy írta:
- Na, jön Ramos is. Összeveszett Perezzel, a meccs után.
Eztet mondta: „Fizessen ki, és már itt sem vagyok. Mindent beleadtam, kihajtottam a belem ezért a címerért, a klubért és magáért is.” Ráadásul Perez valószínűleg Mourinhot fogja kinevezni, aki szintén utálja Ramost. Kíváncsi vagyok mikor jönnek az első pletykák... Meg is érkezett! http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-a-juve-ramost-is-elhappolna-a-nyaron-2688561 | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 14:38 | |
| már tavaly nyáron elhangzott több klub-közeli guru szájából, hogy mindenképp ez allegri utolsó éve, és az is, hogy zidane lesz az utód.
agnelli szerintem már nem szarozna akkor sem, ha guardiolát kéne kifizetni. akarja azt a tetves bl-t, és addig megy, amíg csődbe nem viszi a klubot nem jön össze neki. | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 14:16 | |
| - s4tch írta:
igen.
nem.
mármint abban az értelemben "nem", hogy nem azért került lapátra sándor, buffon vagy marotta, mert konkurenciát jelentettek agnellinek. sándor egyszerűen kiöregedett, buffon szintén gyengébb kapus, mint szczesny, és marotta is csinált néhány marhaságot (lásd vidal eladása és elmaradt pótlása, vagy higuain leigazolása, ami később komoly problémákat okozott), simán lehet, hogy agnellinek ebből lett elege. Szerintem mindkettőnknek igaza lehet. Az elküldésüknek racionális okai is voltak de Agnelli sem akart konkurenciát. Persze a konkurencia nem a legjobb jelző de most hirtelen nem jut eszembe más . A sajtó naponta dobálja be a képtelenebnél képtelenebb neveket, aztán Agnellit ismerve, ha edzőt keres, Di Francesco vagy Gasperini váltalná Allegrit nem Guardiola vagy Zidane. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 13:11 | |
| - tjunior írta:
- ...Igazság szerint Agnellinek Allegri a tökéletes edző több szmpontból is. Nem szól bele az igazolásokban, abból fűz ami van.
igen. - tjunior írta:
- ...Másrészt látható, hogy Agnelli eltakarít mindenkit aki konkurálhat vele, DPt is elküldte, Marrotta is lapátra került, nem kell neki ezért ide egy Guardiola.
nem. mármint abban az értelemben "nem", hogy nem azért került lapátra sándor, buffon vagy marotta, mert konkurenciát jelentettek agnellinek. sándor egyszerűen kiöregedett, buffon szintén gyengébb kapus, mint szczesny, és marotta is csinált néhány marhaságot (lásd vidal eladása és elmaradt pótlása, vagy higuain leigazolása, ami később komoly problémákat okozott), simán lehet, hogy agnellinek ebből lett elege. | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 13:06 | |
| - Krisz írta:
- Hirtelen gondolat az edzőváltásról: ha lecseréljük Allegrit, akkor kurvára remélem, hogy már hónapokkal ezelőtt le van zsírozva az utód és már azokon az igazolásokon dolgoznak Paraticiék amiket az utód kért. Conte veretlen csapata így lett összerakva, most ezt nagyban kell ebben az esetben megcsinálni. Ha júniusban zsírozunk le valakit, akkor már nehéz lesz az új edzőnek igazolni hacsak nem a már korábban tárgyalt játékosok kellenek neki. Ha meg elverünk 150 millát olyanokra akik nem passzolnak az eredeti tervbe akkor megint ott tartunk, mint Allegrivel minden nyáron.
Erre azért sok pénzt ne tegyél. Figyeljük a piacot és lecsapunk a lehetőségre. 100szor hallottuk ezt. Amúgy Conte csapata sem lett így összerakva. Kis hal volt ő még akkor ahhoz, hogy beleszövegeljen a nagyok dolgába. Igazság szerint Agnellinek Allegri a tökéletes edző több szmpontból is. Nem szól bele az igazolásokban, abból fűz ami van. Másrészt látható, hogy Agnelli eltakarít mindenkit aki konkurálhat vele, DPt is elküldte, Marrotta is lapátra került, nem kell neki ezért ide egy Guardiola. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 13:02 | |
| - zetterberg40 írta:
Ha olyasmit terveznénk, hogy mondjuk 1-2 évre kizárólag kölcsönbe kerülne az Ajaxba mindenféle opciós jog nélkül, akkor szerintem az annyira nem lenne rossz ötlet. Szerintem meg ideje lenne változtatni a hozzáállásunkon a fiatalokhoz (olaszok). Más csapatokban az ilyen tehetségeket nem kölcsönadogatják hanem már bőven a stabil kezdőért küzdenek. Főleg úgy hogy Mandzukic 33 lesz, idén már korántsem hozta a magas szintet egyenletesen, jövőre akár ki is szoríthatná. A Serie A 60%a Udinese szint ez azt jelenti, hogy évi 20 meccsen akár kezdhetne is. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 11:23 | |
| - Krisz írta:
- A firkászok nagyon nyomatják ezt a Ken megy az Ajaxba, hogy lejjebb nyomjuk De Ligt árát faszságot. Ja, van egy 20 éves saját nevelésű kölykünk, aki megüti a Juve szintet kezdőcsapat és jövőbeli potenciál szinten is (évezredenként egy), majd biztos bedobjuk alkualapként hogy lealkudjunk 15 millát egy overrated középhátvéd árából.
(Persze ha igaz, akkor mi vagyunk a legnagyobb lúzerek az ínter után) Ha olyasmit terveznénk, hogy mondjuk 1-2 évre kizárólag kölcsönbe kerülne az Ajaxba mindenféle opciós jog nélkül, akkor szerintem az annyira nem lenne rossz ötlet. | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 10:35 | |
| - Krisz írta:
- Hirtelen gondolat az edzőváltásról: ha lecseréljük Allegrit, akkor kurvára remélem, hogy már hónapokkal ezelőtt le van zsírozva az utód és már azokon az igazolásokon dolgoznak Paraticiék amiket az utód kért. Conte veretlen csapata így lett összerakva, most ezt nagyban kell ebben az esetben megcsinálni. Ha júniusban zsírozunk le valakit, akkor már nehéz lesz az új edzőnek igazolni hacsak nem a már korábban tárgyalt játékosok kellenek neki. Ha meg elverünk 150 millát olyanokra akik nem passzolnak az eredeti tervbe akkor megint ott tartunk, mint Allegrivel minden nyáron.
Nehezen tudom elképzelni, hogy Zidane/Conte/Pep/DD látva az idei Juventust rácsapott az asztalra, hogy ide nekem Ramseyt ! Bármennyire is jó számokat hoz, egy brit srác Olaszországban mindenképpen lutri. De lehet, hogy Ramsey a válaszunk a Bundesligában kitörő britekre (Sancho, Nelson, Oxford), mert akkor 10 évet elkéstünk vele. Szerintem nem lesz szemléletváltás, ebben az esetben pedig egyértelmű, hogy Allegri a mi emberünk. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 10:21 | |
| Hirtelen gondolat az edzőváltásról: ha lecseréljük Allegrit, akkor kurvára remélem, hogy már hónapokkal ezelőtt le van zsírozva az utód és már azokon az igazolásokon dolgoznak Paraticiék amiket az utód kért. Conte veretlen csapata így lett összerakva, most ezt nagyban kell ebben az esetben megcsinálni. Ha júniusban zsírozunk le valakit, akkor már nehéz lesz az új edzőnek igazolni hacsak nem a már korábban tárgyalt játékosok kellenek neki. Ha meg elverünk 150 millát olyanokra akik nem passzolnak az eredeti tervbe akkor megint ott tartunk, mint Allegrivel minden nyáron. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-11, 08:03 | |
| A firkászok nagyon nyomatják ezt a Ken megy az Ajaxba, hogy lejjebb nyomjuk De Ligt árát faszságot. Ja, van egy 20 éves saját nevelésű kölykünk, aki megüti a Juve szintet kezdőcsapat és jövőbeli potenciál szinten is (évezredenként egy), majd biztos bedobjuk alkualapként hogy lealkudjunk 15 millát egy overrated középhátvéd árából. (Persze ha igaz, akkor mi vagyunk a legnagyobb lúzerek az ínter után) | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-03-10, 21:32 | |
| Ramsey:
https://mobile.twitter.com/khaledalnouss1/status/1104811376474755077 | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
|