Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+15
Petike007
zetterberg40
LeRoi10
_Tyler
CsT
EsztéNégy
Téjlor89
bombahoppa
Tankcsapda
fktgbr
Malloy
s4tch
Krisz
exchaby
tjunior
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
CsT
Takaroggyon!!!

Bevásárlóközpont - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-04-10, 20:05

Krisz írta:
Ezt a Brandt gyereket látta valaki játszani?
Állítólag letennénk a 25 miska kivásárlási árat,  ami a mai piacon amúgy lófasz. A statok alapján én sunázom. Rengeteg kulcspassz, 10 assist idén, a passzpontosságot lehetne kicsit feljebb tornászni, de trequartista poszton egyébként nem rossz. Meg amúgy 23 éves a kölyök, van ideje csiszolódni meg megtanulni védekezni.
Vétó! Már van itt elég német! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-04-10, 19:45

Ezt a Brandt gyereket látta valaki játszani?
Állítólag letennénk a 25 miska kivásárlási árat,  ami a mai piacon amúgy lófasz. A statok alapján én sunázom. Rengeteg kulcspassz, 10 assist idén, a passzpontosságot lehetne kicsit feljebb tornászni, de trequartista poszton egyébként nem rossz. Meg amúgy 23 éves a kölyök, van ideje csiszolódni meg megtanulni védekezni.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-04-09, 11:31

LeRoi10 írta:
A Mundo Deportivo szerint Rabiot-t lepattintotta a Barca de Jong miatt, Zidane sem kéri, így már érdekelné a Juventus is mint nyári opció. Emre Can szerű igazolás lenne, annyi különbséggel, hogy a Francia se nem szexi, se nem túl értelmes.

És emellett egy arrogáns kics pöcs az anyukájával együtt (aki ugye az ügynöke). Én nem szeretnék a Juventusban ilyen csapategységet bontó senkiházi kis suttyókat látni, mint Icardi meg Rabiot.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-04-09, 11:19

mindenekelőtt egy új orvosi stábot vegyünk

Crying or Very sad
http://bianconeri.taccs.hu
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-04-09, 11:08

A Mundo Deportivo szerint Rabiot-t lepattintotta a Barca de Jong miatt, Zidane sem kéri, így már érdekelné a Juventus is mint nyári opció. Emre Can szerű igazolás lenne, annyi különbséggel, hogy a Francia se nem szexi, se nem túl értelmes.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-04-08, 13:04

Akkor Marcelo mégsem jön? És Zidane se váltja Allegrit?
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-04-08, 11:45

Az agyam eldobom, komolyan. Nagyon remélem, hogy kacsa. Miért nem tudunk elszakadni ettől nyugger igazolós megközelítéstől? Higannyal meg Bonuccival nem szoptuk eléggé be morálisan és anyagilag is?
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-04-08, 10:04

akkor pjanic megy.

faszom.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-04-08, 10:01

GDS szerint megegyeztünk Rakiticcel. Shocked
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-04-04, 19:35

Érdekes. Múltkor ment Chiellini meg az olasz védőiskola felszopkodása, aztán lenyilatkozta, hogy a Juve érdekelődik és egy lehetőség, most meg ez. Lehet, hogy egyszer végre nem rábaszunk, hogy "jóban vagyunk" Raiolaval? De Ligt leigazolása kb. akkora fegyvertény lenne, mint Roncié: fél Európa akarja és a karrierje elején áll.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-04-04, 18:02

natessék:

Bevásárlóközpont - Page 20 Clipbo11

https://www.instagram.com/p/BvzxgZkn_d6/
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-04-03, 11:33

Malloy írta:
Mostmár a bajnokságban nyomatni kellene a 3-5-2-t. Ebben a felállásban hasonlít leginkább futballistára Dybala meg a csicska is!
Meg Can is, tegnap is jobbnak tűnt védőként mint amikor a kp-n játszott.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-04-03, 11:29

Mostmár a bajnokságban nyomatni kellene a 3-5-2-t. Ebben a felállásban hasonlít leginkább futballistára Dybala meg a csicska is!
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-04-03, 11:23

Malloy írta:
Varane úgy néz ki Zidane visszatérése ellenére sem akar Madridban maradni. Persze ez lehet csak a nagyobb fizetésről szól, de én inkább őt hoznám,akár Dybalát beáldozva, mint a holland gyereket. 
Varane+40 millió=Dybala. Simán aláírnám!
Már csak a csicskának kellene 1 csapatot találnunk, mert őt ekkora fizuval nem fogjuk padoztatni, meg ugye Varane fizuja kb 7-8 milla körül lehet és gondolom kevesebbet nem szeretne keresni.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-04-03, 10:54

Varane úgy néz ki Zidane visszatérése ellenére sem akar Madridban maradni. Persze ez lehet csak a nagyobb fizetésről szól, de én inkább őt hoznám,akár Dybalát beáldozva, mint a holland gyereket. 
Varane+40 millió=Dybala. Simán aláírnám!
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-03-30, 16:46

Közben De Ligt egy nyilatkozatban felszopkodta Chiellinit és azt mondta, h az olasz védők a legeslegfaszábbak. Azt is mondta, h lehet, hogy a Juventusba jön, de más csapatok is érdeklődnek. Forrás: calciomercato.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-03-29, 13:58

Hernandez ugyanaz mint Pavard, tud középen és szélen is játszani. Amit Pavardon spóroltak, azt megfizették Hernandez esetében. Mindkettőért a kivásárlási záradékot aktiválták, 35 és 80 milliót. Szerintem jó üzlet, pláne annak figyelembe vételével, hogy ezek ketten kb onnan is mennek majd nyugdíjba.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-03-28, 21:58

LeRoi10 írta:
De miért pánikolnak Alabával a keretben?

mert látták idén játszani alabát cyclops elég vegyes szezont fut ő is...
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-03-28, 21:17

CsT írta:

Uli bácsi sem marketing és piacgazdaságból diplomázott, rettentő ügyes húzás egy ilyet kijelenteni a mercato kezdete előtt! Smile Smile

Ahogy a Bayernt ismerem, már le vannak nekik zsírozva a spílerek. Egyébként elég egyértelmű a generáció váltás: Robben-Ribery már rég leves, a csapat magja 30 körül van, Neuer 33, ha elébe akarnak menni akkor a fos szezon után a legegyszerűbb a nagytakarítás. Egyébként szerintem Alabat egyszerűen feljebb tolják majd Ribery helyére. Havertz nekem kicsit overratednek tűnik, Werner meg nagyon, ha nem lennének germánok, nem hiszem hogy ennyire sztárolnák őket.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-03-28, 20:32

LeRoi10 írta:

Hoeness bácsi azt mondta, hogy sosem látott költekezés jön, mert itt az ideje a generációváltásnak. Felkészül Havertz 60-70 misiért.
Uli bácsi sem marketing és piacgazdaságból diplomázott, rettentő ügyes húzás egy ilyet kijelenteni a mercato kezdete előtt! Smile Smile
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-03-28, 20:22

Téjlor89 írta:
Kicsit pánik jellege van ennek a Bayern-féle költekezésnek...

Teljesen irreális ez a Hernandez 80 milla.
De miért pánikolnak Alabával a keretben? Még ha egy Peluso, De Ceglie párosuk lenne, akkor megérteném.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-03-28, 19:51

Kicsit pánik jellege van ennek a Bayern-féle költekezésnek...

Teljesen irreális ez a Hernandez 80 milla.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-03-28, 19:48

s4tch írta:
ráadásul hernandez sérült, így fizetnek érte ennyit. nem gyenge.
nem is akármije bibis, ha igaz hogy műteni kell a térdét

Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-03-28, 19:10

CsT írta:

Ráadásul pont a Bayern akikre ez eddig kurvára nem volt jellemző. Talán egy 23 éves Chielliniért adnék ennyi pénzt, de Hernandez nálam egy max top 10-be fér be a posztján.
Hoeness bácsi azt mondta, hogy sosem látott költekezés jön, mert itt az ideje a generációváltásnak. Felkészül Havertz 60-70 misiért.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-03-28, 19:00

s4tch írta:
Ráadásul pont a Bayern akikre ez eddig kurvára nem volt jellemző. Talán egy 23 éves Chielliniért adnék ennyi pénzt, de Hernandez nálam egy max top 10-be fér be a posztján.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-03-28, 17:29

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-03-28, 16:56

Rugani szerződéshosszabbítása hivatalos. 2023-ig írt alá.

A Bayern 80 millióért vett bal bekket? Az se rossz.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-03-28, 06:19

Imádom amikor nagy tételben szakmáztok, de a kritikai részből rendszeresen kihagyjátok a szexi/nem szexi kérdést. 

Pjancsit én lehet, hogy alulértékelem, néha balkáni narancssárga lapos a srác, de amikor a szabadokhoz odaáll, az nekem a zenmennyországshangrila.

Mellé kell szintlépés, nem helyette. Bentank Úr meg mennyi idős? Ha annyit fejlődik, mint az elmúlt öt évben, akkor akár David Beckham is lehet belőle, vagy Trezeguet. Tudom túlzok, de tudom elnézitek nekem. 

OFF: Kicsit izgulok már a szombat Empoli miatt, egyrészt este hatkor lesz (korai berúgás), másrészt félelmetes sorozatot tolnak, két győzelem, egy döntetlen az utolsó öt meccsen. Mikor állítsuk meg őket, ha nem most?

juve

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-03-27, 22:53

Krisz írta:
motivációjával

ezzel leginkább. és egyébként is hiányzik belőle az a fajta agresszivitás, ami pjanicban mostanában kissé túlteng. szerintem kroos egy puhány focista, hiányoznak a tökei, ellentétben pjaniccsal.

LeRoi10 írta:
Be'kúr az Udinese ellen Jancsi helyén játszott és elég meggyőző volt. Természetesen ég és föld van még közte és a bosnyák között, de hosszabb távon talán lehetne belőle egy labdabiztos Busquets vagy Pirlo utáni Marcsi-féle spíler.

hú, tesó, szerintem bekúr beláthatatlan távolságban van ezektől a játékosoktól. persze legyen igazad.

Téjlor89 írta:
Nem direkt helyettesítőként gondoltam Ndombelere. ... A Real/Barca is ezt csinálja és működik.

ezekkel nagyjából egyetértek. annyit tennék hozzá, hogy ndombélé a lyonban nem szervez, inkább azzal viszi előre a támadásokat, hogy gyors a labdakihozatalban. pjanicnak pont ez az egyik gyengéje, így a két faszi szerintem kurvajól ki tudná egészíteni egymást. egy pjanic, ndombélé, matuidi, can, bekúr, ramsey anyagból azért nagyon jókat lehetne főzni, főleg, hogy most már nem csak azok számára világos, hogy spina mennyire fasza wingback, akik figyelték az atalantában.

ja, teljesen random gondolat: dybalát vissza kell csinálni (hamis) kilencesnek, vagy el kell adni.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-03-27, 22:13

LeRoi10 írta:

Be'kúr az Udinese ellen Jancsi helyén játszott és elég meggyőző volt. Természetesen ég és föld van még közte és a bosnyák között, de hosszabb távon talán lehetne belőle egy labdabiztos Busquets vagy Pirlo utáni Marcsi-féle spíler. Ahogy már többször beszéltük, a hátralévő bajnokikat a jövő évre kéne szánni. Orrba szájba játszatni Ruganit Chiellini helyett, Spinát, Bernicicát (őt azért mértékkel) a csatárok mögött, Keant Mandzu helyén, Be'kúrt Pjanic tehermentesítésére és kezdeni valamit Dybalával. Ezek alapján megtervezni a nyarat. Én egyre kevésbé hiszek a de Ligt és Ndombele féle kapós fiatalok leigazolásában.

Érdekes, hogy Pirlo a napokban azt mondta, hogy neki Zaniolo egy tökéletes Mezzala alapanyag és ő biztos, hogy ebben az irányban fejlesztené tovább. Nekem bejön a  mostani fiatal olasz generáció, biztos nem fog megvalósulni de én most tolódnék a "made in italy" irány felé, mert nem biztos, hogy a közeljövőben lesz ilyen felhozatal. Tökös belevaló srácoknak tűnnek. És nem azért, mert kiverték Lichtensteint.

Talán még Dybalát is beáldoznám, ha jönne Tonali (1 évet maradhatna még a Bresciában), Zaniolo, Barella és Chiesa. Dybalát pótolná Bernicica, Mandzu és Kean osztoznának a center poszton, DC idei játékperceit Chiesa is simán elbírná, Spina elég durván csipkedi már Sándor seggét, sosem baj ha rivalizálás van egy poszton, DS tökéletes back up Cancelo mögé, Barella a harcosságával tehermentesítheti Matyit.

Így lenne egy brutális, és fiatal olasz magunk, úgy, hogy egyáltalán nem gyengülne a keret az ideihez képest, sőt, a középpálya jóval variálhatóbb lenne:
Csecs (Perin)
Cancelo (DS), Bonucci (Rugani), Chiellini (?Romero?), Alex Sandro (Spina)

Can(Zaniolo), Pjanic (Be'kúr), Matuidi (Barella)

Bernicica (Ramsey), Mandzukic (Kean), Ronaldo (Chiesa)

Persze, ez túlzónak tűnik, de volt már arra is példa, hogy Agnelliék 5-6 új játékos beépítésére kényszerítették Allegrit, amiből 2-3 kulcsjátékos helyére érkezett. Ebben az esetben viszont az alapkezdő, lényegében nem is változna. Dybalát sajnálnám, de ennyi költőpénzt nélküle tuti nem lehetne összeszedni. A fiatal olaszok bedobása talán hozna egy kis állandóságot is a keretbe a következő évekre.

Spina mikor jutott el Sandro-közeli szintre? Mert nálunk letolt 2-3 tisztességes meccset? Lehet, hogy soha nem fog, de hogy most még messze van a braziltól, az holtbiztos. Nekem sem tetszik Sandro utóbbi másfél szezonja, de ez attól még kicsit erős.

Az olaszosító fiatalítás viszont tetszetős, még ha olyan sok esély nem is lesz rá, hogy Bernardeschi, Kean, Chiesa és Zaniolo egyszerre legyenek a csapatban. Barellaval kapcsolatban csak a magassága lenne problémás, meg szerintem ő annyira nem is volt célpont. Én Pellegrinit talán kicsit jobban is favorizálnám, de nem hiszem, hogy Ramsey után őt annyira szeretnénk leigazolni. Zaniolonál meg nekem az az érzésem, hogy egyfajta hamis kilencesnek lenne a legjobb. Viszonylag gyors, de kicsit darabos mozgású, és szélsőnek talán nem lenne valami tökéletes, viszont piszkosul jól tartja a labdát, és a letámadásoknál is kifejezetten használható. Én mindenesetre ezt látom benne, van potenciál a srácban, de gyorsan meg kell találni a legjobb szerepkört a számára.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2019-03-27, 21:23

LeRoi10 írta:

Be'kúr az Udinese ellen Jancsi helyén játszott és elég meggyőző volt. Természetesen ég és föld van még közte és a bosnyák között, de hosszabb távon talán lehetne belőle egy labdabiztos Busquets vagy Pirlo utáni Marcsi-féle spíler. Ahogy már többször beszéltük, a hátralévő bajnokikat a jövő évre kéne szánni. Orrba szájba játszatni Ruganit Chiellini helyett, Spinát, Bernicicát (őt azért mértékkel) a csatárok mögött, Keant Mandzu helyén, Be'kúrt Pjanic tehermentesítésére és kezdeni valamit Dybalával. Ezek alapján megtervezni a nyarat. Én egyre kevésbé hiszek a de Ligt és Ndombele féle kapós fiatalok leigazolásában.

Érdekes, hogy Pirlo a napokban azt mondta, hogy neki Zaniolo egy tökéletes Mezzala alapanyag és ő biztos, hogy ebben az irányban fejlesztené tovább. Nekem bejön a  mostani fiatal olasz generáció, biztos nem fog megvalósulni de én most tolódnék a "made in italy" irány felé, mert nem biztos, hogy a közeljövőben lesz ilyen felhozatal. Tökös belevaló srácoknak tűnnek. És nem azért, mert kiverték Lichtensteint.

Talán még Dybalát is beáldoznám, ha jönne Tonali (1 évet maradhatna még a Bresciában), Zaniolo, Barella és Chiesa. Dybalát pótolná Bernicica, Mandzu és Kean osztoznának a center poszton, DC idei játékperceit Chiesa is simán elbírná, Spina elég durván csipkedi már Sándor seggét, sosem baj ha rivalizálás van egy poszton, DS tökéletes back up Cancelo mögé, Barella a harcosságával tehermentesítheti Matyit.

Így lenne egy brutális, és fiatal olasz magunk, úgy, hogy egyáltalán nem gyengülne a keret az ideihez képest, sőt, a középpálya jóval variálhatóbb lenne:
Csecs (Perin)
Cancelo (DS), Bonucci (Rugani), Chiellini (?Romero?), Alex Sandro (Spina)

Can(Zaniolo), Pjanic (Be'kúr), Matuidi (Barella)

Bernicica (Ramsey), Mandzukic (Kean), Ronaldo (Chiesa)

Persze, ez túlzónak tűnik, de volt már arra is példa, hogy Agnelliék 5-6 új játékos beépítésére kényszerítették Allegrit, amiből 2-3 kulcsjátékos helyére érkezett. Ebben az esetben viszont az alapkezdő, lényegében nem is változna. Dybalát sajnálnám, de ennyi költőpénzt nélküle tuti nem lehetne összeszedni. A fiatal olaszok bedobása talán hozna egy kis állandóságot is a keretbe a következő évekre.

Én is sunáznám, de annyira fel lett nyomva az áruk, hogy aligha fog ez így megvalósulni. Barellaért meg Chiesaért is 50et akarnak, Zaniolot meg elképzelni se tudom.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
20 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: