Valaki öregebb nem elérhető? Jamie Carragher mit csinál?
Visszavonult, azért ilyen képtelenségekbe ne menjünk már bele. Viszont Wes Brownnak nincs csapata, egyszerűbb lenne megszerezni.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-30, 22:02
Valaki öregebb nem elérhető? Jamie Carragher mit csinál?
s4tch Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-30, 22:00
caceres után bruno alves beppe, gyere vissza.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-30, 20:02
Szerintem sincs rá esély.
Auderot illető hivatalos kommunikáció:
Juventus Football Club S.p.A. announces that the agreement with U.C. Sampdoria S.p.A. for the loan, until 30 June 2019, with option and counter-option rights, regarding the registration rights of the player Emil Audero Mulyadi has been modified.
According to the new agreement, Sampdoria will be obliged (instead of having the option right) to acquire on a permanent basis the player for a consideration of € 20 million, to be paid in the following four financial years, if the same club will achieve given sport results in the course of the 2018/2019 financial year. In consideration of the obligation assumed by Sampdoria, Juventus has waived its counter-option right granted by the previous agreement.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-30, 19:59
állítólag nincs esély. az arsenal 20 millát kér, paratici adna 10-et, az angolok meg inkább ingyen eresztik el ramsey-t nyáron.
EsztéNégy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-30, 19:56
Ha bármi esély van rá, hogy elhozzuk, szerintem nem szabad kihagyni az üzletet. Nem azért, mert akkora spíler az ír, hanem mert kezdünk eléggé elfogyni középen.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-30, 19:32
Denis Suarez már Londonban és mindkét fél megerősítette, hogy kölcsön+18m opcióval kerül az Arsenalba. Eléggé Ramsey posztra érkezik és már többször volt róla szó, hogy ő a kulcs Aaron januári érkezéséhez. Holnap az utolsó nap a piacon, ha minden igaz Ramsey már volt orvosin, amin a juve orvosok is részt vettek. (Özil úgy néz ki marad, az azeri szívtipró pedig jövőhéten térhet vissza, nem sérülés miatt igazolnak).
Szerintetek van bármi esély? Nem mintha mi döntenénk, de win-win üzlet lenne. Hacsak nem Paratici tényleg 100%-ig elégedett a középpályával. A kérdés, amire mi nem tudhatjuk a választ, hogy tényleg van-e már aláírt előszerződés.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-30, 17:43
Múltkor téma volt az U23-as csapat, ma leigazoltuk oda Mokulu-Tembét, aki egy 29 éves kongói csatár, a Carpitól jön, 16 meccsen 3 gólt is lőtt eddig
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-30, 15:57
LeRoi10 írta:
Cáceres meg is említette, hogy eddig mind a két debütálásakor betalált. Jó lenne harmadjára is.
Lazio ellen 2009-ben:
És a legendás dupla a milan elleni coppa meccsen 2012-ben.
De a csúcs még mindig ez:
Sok sikert Ingyán!
A harmadiknál ott voltam!
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-30, 15:35
CsT írta:
Maxi szerint akár már a mai meccsen bevethetjük.
Cáceres meg is említette, hogy eddig mind a két debütálásakor betalált. Jó lenne harmadjára is.
Lazio ellen 2009-ben:
És a legendás dupla a milan elleni coppa meccsen 2012-ben.
De a csúcs még mindig ez:
Sok sikert Ingyán!
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-30, 14:08
fktgbr írta:
“I am very happy to be back in this environment, as it has always been my home,” Caceres told JTV.
Maxi szerint akár már a mai meccsen bevethetjük.
fktgbr Labdaszedő
Posts : 267 Join date : 2013. Oct. 01. Age : 48 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-30, 13:17
Tankcsapda írta:
Minden rendben ment Cáceresszel? [...]
“I am very happy to be back in this environment, as it has always been my home,” Caceres told JTV.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-30, 11:27
Nem teljesen ez történt. 14 Milla volt az opció, ebben az esetben lett volna nekünk lehetőségünk 20-ért visszavenni. Így most megvették 20-ért és mi matchelhetjük az érte kapott ajánlatokat. Szóval ha valaki ajánl érte 50 milliót akkor nekünk lesz lehetőségünk 50-ért megvenni.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-30, 11:15
A Samp élt az opciójával és 20 milláért övék Audero júniustól. Nem rossz deal, nyilván ha esetleg befut akkor nem lesz nehéz visszahozni, ha meg nem akkor 20 milla jó kis pénz.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-30, 11:04
Én nem igazán ismerem ezt a Romerot, és alapvetően elég költséges igazolásnak tűnik, ha csak a transfermarkt 4 milliós értékét nézzük. De egyrészt csak ilyen túlárazással lehet venni ennyiért tehetséges védőt, másrészt nem ez a csapatrész szorul azonnali erősítésre a kezdőbe. Szerencsére van kb. 2 interim év, amíg beleszokhat, Chiellonak többet nem adnék sajnos a kezdőbe (már ez is szép lenne), de a lényeg, hogy azalatt megmutathatja, hogy érdemes-e megszerezni. Annak ellenére, hogy jó lenne, ha a legkomolyabb tehetségek közül valakit mi is meg tudnánk szerezni, nem hiszem, hogy ezek után pl. de Ligtet a lista elején hagyjuk. A legfontosabb jelenleg a fiatalítás, és egy kezdő középpályás, több nem kell a következő szezonra.
Auderoval a Samp ügyesen járt el, és mi is jól jöttünk ki belőle, habár sajnálom, hogy a jelek szerint nem egy saját nevelés fogja hosszabb időre átvenni Buffon örökségét. Ettől függetlenül egy kerettag leigazolását egy kölcsönadott játékos árából finanszírozzuk, ez mindig jól hangzik.
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-30, 10:22
vagy elcseréljük szőrt-szőrért a Milannal és visszajön Caldara. Már ha folytatjuk az idén felállitott sablont
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-29, 22:16
Elterjedt a sajtóban, hogy Romero ügye is lezárult és már nyáron csatlakozik a kerethez 20 millióért. Valószínűleg ő érkezik Barzamaci helyére. Ha ez igaz, akkor már csak Ruganin múlik, hogy mi lesz a sorsa. Ha produkál egy jó tavaszt, akkor akár Caceres is maradhat még 1 évre.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-29, 01:08
Krisz írta:
Hát nem tudom mit mondjak erre, én nehezen tudom elhinni, hogy ne félrevezetés lenne, ilyen bagatel faszságot ezen a szinten senki nem csinál. Amúgy Tonalit én is sunázom, de szerintem ő nem a Pirlo/Verratti vonal. Magyar játékossal meg eleve szkeptikus vagyok, nem a tehetség, hanem a mentalitás miatt. Dárdai, aki aztán tényleg nem egy nagy tálentum, egyedül a mentalitása miatt futott be ilyen pályát. Na most ilyen Nemeth Krisztián féléknek esélyük sincs rá, hogy beverekedjék magukat a csapatba (alázat, munka, kitartás a legfontosabb), talán Nagy Ádám az egyetlen akin ezt láttam a mostani generációból, de mivel ő a kiesés elől menekülő Bolognaban se stabil kezdő, így a tehetsége bizonyára nem kimagasló. Szoboszlairól most hallottam először, látom, hogy az osztrák másodosztályban 42 meccsen vert 16 gólt középpályásként, ami jó kis stat, de hogy ezért Paratici 10 millával rohanna... nem tudom elhinni. Meg amúgy is mi okból írna ilyen listát egy étteremben, illetve a mai világban kézzel?
Nyilván én is csak a feltételezés szintjén vetettem fel a dolgokat, mert azért ekkora hibát ilyen szinten nem vétenek, meg kissé XX. századi megoldás, de jó volt eljátszani a gondolattal. Tonali nagyon tehetségesnek tűnik, de én Verrattival csak annyiban hasonlítottam össze, hogy fiatal olaszként elbuktuk, most meg már nagyon nem tudnánk elhozni, de igazából nem is van rá szükség. Tonaliban az tetszik (amennyit láttam tőle), hogy jól lát a pályán, jók a hosszabb átadásai, indításai, de kifejezetten tetszetős, ahogy hirtelen oldalt vagy ritmust képes váltani. Egyvalami biztos: őt meg kellene szerezni, szerintem van benne potenciál.
Honfitársainkkal kapcsolatban én is szkeptikus vagyok, egyszerűen alig vannak, akik kihozzák magukból a maximumot, csak és kizárólag a mentalitás miatt. Dárdai a kevesek egyike volt, ma Szalai a jeles képviselője, aki korlátozott technikai képességei ellenére a Bundesligaban ragadt, és ha igazak a hírek, hogy visszautasított egy elég jó ajánlatot Törökországból. Ő soha nem érhetett volna magasabb szintre, ugye a Schalkeban el is vérzett, amikor a BL-ben is indulhattak, de ott van. Akiben lehet még valami, az Sallai, de az esetében megint a mentalitás az, ami dönthet. De sok magyar nem igazán esélyes erre, sőt, konkrétan továbbiakat nem is nagyon tudnék mondani. Szoboszlai azért lehet érdekes, mert ha a Salzburgban befutna, akkor lehet komoly érdeklődője. Mané, Kampl, Gulácsi, Keita, Upamecano, Lazaro, Caleta-Car mindannyian erős klubokhoz kerültek (jó, vannak, akik a német testvérhez), valamint Munas Dabbur is a Sevillahoz kerül. A lényeg, hogy Szoboszlainak adott a lehetőség, csak élnie kell vele.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-29, 00:38
Minden rendben ment Cáceresszel? Csak mert 1. ha jól tudom, pár napja már megérkezett orvosira, 2. mit akarunk mi még Bruno Alvestől?
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-28, 22:47
Benatiát végül 8+2 millióért adtuk el.... Hááátt.. Megint ott tartunk, hogy éppen nem lett mínuszos. Tehát lényegében elmentünk a legkisebb összegig amennyiért eladjuk.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-28, 13:46
Az általunk is figyelt 21 éves lengyel srác, Zurkowski 5 millióért a Fiorba igazol. Majd meglátjuk, Paraticinek bejött a srác, de még túl nyersnek találta.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-27, 16:29
Ekkora profi lenne Paratici, hogy étteremben, tollal irkál egy apró papírra? Azért egy átigazolás pénzügye kicsit bonyolultabb annál, hogy XY 20 milla.... Ilyet kb én szoktam melóban csinálni, hogy kit mennyiért igazolok le a Pro Evo Soccerben!
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-27, 16:14
Tankcsapda írta:
Tegyük fel, hogy igaz a sztori, habár vannak kétségeim ezzel kapcsolatban.
1. Megvan benne a fiatalítási törekvés (szükséges és elkerülhetetlen) 2. Megvan benne az ItalJuve visszaerősítése (nem bánnám, ha arra az útra, ahonnan leléptünk, bizonyos mértékben visszatérnénk) 3. Szoboszlait díjaznám, de csak akkor, ha 2020-ig, vagy még egy évig otthagynánk Salzburgban, hadd verekedje be magát a kezdőbe 4. A nevek tetszetősek, Tonalit mindenképpen el kellene hozni, nagyon tehetséges, és ne kövessük el ugyanazt a hibát, mint Verratti esetében (bár akkor jött Pogba) 5. Ezek az árak most biztos feljebb mennek egyes játékosoknál 6. Nekem eleve az az érzésem, hogy Pjanic nyáron távozni akar, nem lenne csoda, ha ez be is következne
Hát nem tudom mit mondjak erre, én nehezen tudom elhinni, hogy ne félrevezetés lenne, ilyen bagatel faszságot ezen a szinten senki nem csinál. Amúgy Tonalit én is sunázom, de szerintem ő nem a Pirlo/Verratti vonal. Magyar játékossal meg eleve szkeptikus vagyok, nem a tehetség, hanem a mentalitás miatt. Dárdai, aki aztán tényleg nem egy nagy tálentum, egyedül a mentalitása miatt futott be ilyen pályát. Na most ilyen Nemeth Krisztián féléknek esélyük sincs rá, hogy beverekedjék magukat a csapatba (alázat, munka, kitartás a legfontosabb), talán Nagy Ádám az egyetlen akin ezt láttam a mostani generációból, de mivel ő a kiesés elől menekülő Bolognaban se stabil kezdő, így a tehetsége bizonyára nem kimagasló. Szoboszlairól most hallottam először, látom, hogy az osztrák másodosztályban 42 meccsen vert 16 gólt középpályásként, ami jó kis stat, de hogy ezért Paratici 10 millával rohanna... nem tudom elhinni. Meg amúgy is mi okból írna ilyen listát egy étteremben, illetve a mai világban kézzel?
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-27, 13:31
_Tyler írta:
ez mennyire béna már: https://www.football-italia.net/133835/paratici-drops-juve-strategy-notes
Tegyük fel, hogy igaz a sztori, habár vannak kétségeim ezzel kapcsolatban.
1. Megvan benne a fiatalítási törekvés (szükséges és elkerülhetetlen) 2. Megvan benne az ItalJuve visszaerősítése (nem bánnám, ha arra az útra, ahonnan leléptünk, bizonyos mértékben visszatérnénk) 3. Szoboszlait díjaznám, de csak akkor, ha 2020-ig, vagy még egy évig otthagynánk Salzburgban, hadd verekedje be magát a kezdőbe 4. A nevek tetszetősek, Tonalit mindenképpen el kellene hozni, nagyon tehetséges, és ne kövessük el ugyanazt a hibát, mint Verratti esetében (bár akkor jött Pogba) 5. Ezek az árak most biztos feljebb mennek egyes játékosoknál 6. Nekem eleve az az érzésem, hogy Pjanic nyáron távozni akar, nem lenne csoda, ha ez be is következne
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-27, 10:45
s4tch írta:
rosszul emlékeztem, 17 volt a baba. a buziblog levlistán megtaláltam a linket, ezt fűztem hozzá:
"olvastátok, hogy mekkora balfasz volt? 2014-ben kavart egy 17 éves csajjal, akinek az apja bement a székházba és kiverte a balhét, illetve a csaj egy ismerőse megpróbálta eladni a sztorit a lapoknak is. a stampa ír az egészről, van benne maffia, ultrák, rendőrségi nyomozás, elég fullos fostenger. ezzel, és az ittas vezetéssel nagyjából érthető, miért nem ragaszkodott hozzá a klub."
Kicsit rozsdás már az olaszom, de azt értem, hogy találkozgattak egy parkolóban, ahol a csajszi barátai és egyik nővére figyelték. Mobillal fotózták? 20 ezer pengőért akarták el adni a fotókat egy sajtóügynökségnek. A rendőrség is nyomozott. Az apának vannak maffiás kapcsolatai.
Caceres szerint nem történt semmi.
Nem mintha nagypályások lennénk a blogszerkesztőkhöz képest (mert nem), de mekkora kispálya ez már az EU nyugati felén. 20ezer ejró a minimum jatt Monacóban(ha hétköznap megy az ember), de olyankor illik pironkodni vagy dresscode a szigorú inkognitó. Ha kisebb rendezvény van, teli bőrönd kp-t küldünk előre. Úgy illik, na.
_________________ a televizenyős düggönypakli
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-27, 10:16
ez mennyire béna már: https://www.football-italia.net/133835/paratici-drops-juve-strategy-notes
s4tch Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-27, 00:08
CsT írta:
Benátián nehezen igazodom ki, tavaly egész jó volt, viszont sok fontos meccsen csinált faszságokat, de volt olyan (kupadöntő) amit ő hozott....DE aki már arábiában gondolkodik (az már keresni akar inkább, nem játékperceket, amit én nem ítélek el, mert én is szívesen dolgoznék dupla pénzért feleannyit) az úgy gondolom nem való egy BL-t hajszoló Juventusba. Köszi, pacsi, de viszlát!
mi van, ha eleve azért jött hozzánk, mert mi ajánlottuk a legtöbbet? akkor most miért probléma, ha szintén a legjobb aktuális ajánlat irányába megy? azon nem hiszem, hogy felakadunk, hogy a légiósaink elsősorban kifizetőhelyként tekintenek a klubra...
ez az egész allegri sara.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-27, 00:05
tjunior írta:
Ez a sztori nekem abszolute nincs meg, csak a parti meg a balesetek (2 is volt ha jól tévedek.) Erről elmaradtam. Reméljük tanult a hibáiból, látta hova vezet ez az életmód.
rosszul emlékeztem, 17 volt a baba. a buziblog levlistán megtaláltam a linket, ezt fűztem hozzá:
"olvastátok, hogy mekkora balfasz volt? 2014-ben kavart egy 17 éves csajjal, akinek az apja bement a székházba és kiverte a balhét, illetve a csaj egy ismerőse megpróbálta eladni a sztorit a lapoknak is. a stampa ír az egészről, van benne maffia, ultrák, rendőrségi nyomozás, elég fullos fostenger. ezzel, és az ittas vezetéssel nagyjából érthető, miért nem ragaszkodott hozzá a klub."
@tjunior: anno marottánál az utolsó csepp caceres juventusi pályafutásával kapcsolatban az volt, amikor egy apuka berúgta a klubház ajtaját, és előadta, hogy caceres megkúrta a 16 éves lányát, és követeli a játékos fejét, különben a sajtó elé viszi a balhét. ehhez képest a baleset, a bulika és a sérülékenység kutyafasza volt.
rémlik még valami olyasmi is, hogy apuka befolyásos úr volt (=maffiózó), de ebben nem vagyok biztos. le kéne porolni a memoárjaim.
Ez a sztori nekem abszolute nincs meg, csak a parti meg a balesetek (2 is volt ha jól tévedek.) Erről elmaradtam. Reméljük tanult a hibáiból, látta hova vezet ez az életmód.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-26, 21:58
Krisz írta:
A Barcanal oké hogy rendezik a generáció váltást, de azert Rakitic meg Busquets még mindig ott van. Oké Vidal eléggé sérülékeny meg alkoholista, ha az ő helyére hoznak valakit azt megértem. De most úgy állnak a 433hoz hogy van Busquets, Rakitic, Arthur, Vidal, plusz a saját nevelésű kölykök, ehhez megy Frenkie és Rabiot. Ide minek Ndombele?
Félreértetted, nem Ndombelere, hanem Rabiotra gondoltam. De Jongot már leigazolták, így is bőven elég középpályásuk van. Busquets tuti, hogy nem szorul ki a kezdőből, és valószínűleg Arthurral sem a padot fogják koptatni, Rabiot meg biztosan nem cserének akar odamenni. Ha még nincs lefixálva sem a Rabiot-Barca, sem a Ramsey-Juve szerződés, akkor Rabiotra rá lehetne kérdezni, hogy ragaszkodik-e még a Barcahoz. Azért nagyon nem mindegy, hogy melyikük érkezik, mert Rabiot hatalmas fogás lenne, Ramsey meg na, nem igazán. Az mondjuk más kérdés, hogy a középpálya és a támadósor közti hézagot a walesivel lehetne könnyebben áthidalni, de akkor is a francia javára billen a mérleg.