Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+39
_DREAM_
EsztéNégy
Murasaki
Latya
juventute
Norbee82
HungarianMotorMouse
JuveTaka
Krisz
kilopo
exchaby
Godbluff
Joseph Ducreux
Quagliarescu
farturo
tcs19
enzogigi
virracocha
balazs91
.bb.
s4tch
pietro10
tjunior
baggiofan
cortamelasombra
CsT
AndreasMatri
juve 1974
Arnijuve
el_ceRebr0
zetterberg40
andree10
Juve=scudetto
_benito
daneeka
laac
_Tyler
DartagnanX
Admin
43 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Guest
Vendég

Bevásárlóközpont - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 23:52

kilopo írta:
Nem vágom, hogy mikor vannak a meccsek a tarcsiban, de szerintem nem olyan egyszerű összeegyeztetni, mint megye 3-ban.

Amúgy Buffon 35 éves. Nem tudom miért várjátok annyira, hogy elmenjen/visszavonuljon. Van der saar 40+ ig aktív volt.

ha kell megoldható, lehet eleget játszatni
Vissza az elejére Go down
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 23:51

Krisz írta:
kilopo írta:
Nem vágom, hogy mikor vannak a meccsek a tarcsiban, de szerintem nem olyan egyszerű összeegyeztetni, mint megye 3-ban.

Amúgy Buffon 35 éves. Nem tudom miért várjátok annyira, hogy elmenjen/visszavonuljon. Van der saar 40+ ig aktív volt.

Nem a kor a gond, hanem a motiváltság és az öregedés jelei. A tavalyi azt hiszem nevezhető egy feltámadásnak, mivel kiugróan jobb teljesítményt nyújtott, mint az előző években, gyakorlatilag hiba nélkül (max a Lecce elleni baki). Idén viszont már sokkal több hibát tudnánk megemlíteni és nekem továbbra is beszédes, hogy 3 éves szerződést akartak vele aláiratni, ő pedig egy évest akart. Conte mellett amúgy sem sokáig maradnak meg azok a játékosok akik nem éhesek a sikerre, és hát végülis érthető, a BL-en kívül mindent megnyert és 35 éves.

szerintem arra játszott, hogy bl-t nyerünk, o'szt majd jobb kondíciókkal köt még egy két éveset
mást nem nagyon tudok elképzelni, de lehet csak gyenge a fantáziám
(na jó, egy zsíros kínai szerződést igen, de azt meg nem akarok)

szerintem gigivel nincs gond, amikor szarok voltunk neki sem, mikor megy a szekér ő is jó
attól viszont tartok, hogy "hirtelen fog megöregedeni" és pár meccs alatt kicsinálja magát
ezért is örülnék, ha már a bevethető utód ülne a padon, nem egy szakállas majom Smile
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 23:42

kilopo írta:

Nem a kor a gond, hanem a motiváltság és az öregedés jelei. A tavalyi azt hiszem nevezhető egy feltámadásnak, mivel kiugróan jobb teljesítményt nyújtott, mint az előző években, gyakorlatilag hiba nélkül (max a Lecce elleni baki). Idén viszont már sokkal több hibát tudnánk megemlíteni és nekem továbbra is beszédes, hogy 3 éves szerződést akartak vele aláiratni, ő pedig egy évest akart. Conte mellett amúgy sem sokáig maradnak meg azok a játékosok akik nem éhesek a sikerre, és hát végülis érthető, a BL-en kívül mindent megnyert és 35 éves.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 23:36

kilopo írta:
Mert szerintetek attól fejlődik, hogy ül a padon, és edzéseken nézi, ahogy Buffon fejelgeti ki a beíveléseket?

Szerinted úgy Juventus játékos lesz, ha 26 éves koráig az Empoliban, Livornoban, Ascoliban esetleg a Bolognaban vagy a Genoaban tengődik? Tengődik, mert itt sincs semmi garancia a kezdőre, különösképp egy kölcsönjátékos esetében. Vagy eladnád felét, hogy a másik klubnak jobban érdekében álljon hogy kezdjen? Buffon 23 évesen már stabil kezdő volt klubcsapatban és a válogatottban is. Csak ismételni tudom önmagam: dobjuk be a mélyvízbe, ha megállja a helyét akkor fokozatosan be lehet építeni, ha nem, akkor meg nyugodt szívvel el lehet adni (valószínűleg jó pénzért). A Barca is ezt csinálta, így építettek olyan csapatot ami a világ legjobbja volt évekig, ha mi is ezt a mintát szeretnénk követni, akkor első lépésként ezt kell csinálni.
kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 23:36

Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 23:23

kilopo írta:
Mert szerintetek attól fejlődik, hogy ül a padon, és edzéseken nézi, ahogy Buffon fejelgeti ki a beíveléseket?

a tarcsiban attól még játszhat
mondjuk sokat nem kellene padoztatni, max egy évet aztán irány a kezdő
kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 23:06

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 22:14

Krisz írta:
Őszintén szólva én azt sem bánnám, ha idén nem adnánk kölcsön Lealit. Szerintem ő méltó örököse lehet Giginek, már a Bresciás időktől kezdve figyelem és sunázom. Az egyértelmű, hogy a hozzánk hasonló szintű csapatoknál sokkal jobban fejlődnek a játékosok - nyilván azzal feltétellel ha játszanak is. Lealit annak ellenére választották meg a Serie-B legjobb kapusának, hogy a Virtus Lanciano 60 gólt kapott, ami tükrözi a tabellán elfoglalt helyét: 18, ami osztályozót ér. Az őrségváltás szerintem simább ha nem nyáron történik, hanem folyamatosan és egyébként is, ha a Bayern a minta, akkor bizony be kell dobni a fiatalokat a mélyvízbe.

Egyetértek. Amennyiben Storari tényleg megy, akkor Leali felőlem is átvehetné a helyét. Kapja meg jövőre a kupameccseket, tanuljon az edzéseken, mentorálja Buffon.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 21:54

zetterberg40 írta:
Buffon mögé is szükség lehet valakire, állítólag Storari megy vissza a Sampdoriaba.

Őszintén szólva én azt sem bánnám, ha idén nem adnánk kölcsön Lealit. Szerintem ő méltó örököse lehet Giginek, már a Bresciás időktől kezdve figyelem és sunázom. Az egyértelmű, hogy a hozzánk hasonló szintű csapatoknál sokkal jobban fejlődnek a játékosok - nyilván azzal feltétellel ha játszanak is. Lealit annak ellenére választották meg a Serie-B legjobb kapusának, hogy a Virtus Lanciano 60 gólt kapott, ami tükrözi a tabellán elfoglalt helyét: 18, ami osztályozót ér. Az őrségváltás szerintem simább ha nem nyáron történik, hanem folyamatosan és egyébként is, ha a Bayern a minta, akkor bizony be kell dobni a fiatalokat a mélyvízbe.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 21:33

_Tyler írta:
zetterberg40 írta:
Buffon mögé is szükség lehet valakire, állítólag Storari megy vissza a Sampdoriaba.

megmondom őszintén, én nem is bánnám: szerintem Manninger sokkal jobb cserekapus volt, mint Storari

szerintem ezt csak mi ketten látjuk helyesen így
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 21:31

kilopo írta:
_Tyler írta:
De ő már nincs itt.
Egyébként amikor 2 éve Buffon sérült volt, akkor Storari elég jól védett.

jajj ne Exclamation
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 21:14

_Tyler írta:
megmondom őszintén, én nem is bánnám: szerintem Manninger sokkal jobb cserekapus volt, mint Storari

Apropó Manninger: azt hittem visszavonult, miután távozott. De nem, még aktív, Augsburgban véd.
kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 20:21

_Tyler írta:
De ő már nincs itt.
Egyébként amikor 2 éve Buffon sérült volt, akkor Storari elég jól védett.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 19:57

zetterberg40 írta:

juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 19:52

http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Juventus/20-05-2013/juventus-higuain-fissato-blitz-domani-marotta-vola-madrid-20427485667.shtml
Úgy néz ki Beppe rámozdul higanyra.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 19:03

juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 18:01

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/juventus-az-mu-nak-marchisio-a-torinoiaknak-hernandez-kell-2246671
Na az ilyen hírek kicsinálnak,az olaszok is ezzel jönnek,már az angol média is nyomja.
Murasaki

Murasaki

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 12:22

Az újságok híreszteléseit is figyelembe véve a végén még jövőre így fog kinézni a kezdőcsapatotok:
Buffon
Piszczek--Barzagli--Chiellini--Caceres
Vidal--Pogba
Nani--Marchisio--Robben
Higuaín
Very Happy Very Happy Very Happy

Persze ez csak fikció, de azt megjegyzem, hogy ha így lesz és a Real meg nem erősít a középpályán, akkor nem nagyon akarok veletek összefutni jövőre a BL-ben! Very Happy

cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 11:56

És még be sem indult az igazi nyár! Bár ahogy az előszezon mutatja idén rekord méretű uborkák fognak teremni mindenmerre, szegény újsgáirók allig fognak tőlük kilátni.

Murasaki

Murasaki

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 11:46

Számomra eddig a legszebb, hogy Higuaín pénzért és Lichsteinerért cserébe menne hozzátok.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 11:06

Az olasz lapok nem normálisak. Minden évben ez megy, sőt, még be sem indultak igazán. Az eddigi legszebb a Marchisio-MU pletyka, de lesz még durvább is.
http://bianconeri.taccs.hu
Murasaki

Murasaki

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 10:57

Jézusom, hogy hány csatárral hoz szóba titeket a sajtó! Shocked Shocked
Higuaín, Ibra, Tevez, Jovetic és most még Chicharito is!Ez minden évben így van?
Higuaín meg állítólag titeket preferál.
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 10:35

jackie_d írta:
juve 1974 írta:
Ha Őt eladjuk,és Gio-t megtartjuk én felkötöm magam. http://www.transfermarkt.co.uk/en/claudio-marchisio/profil/spieler_44716.html

hiányozni fogsz Twisted Evil
Gondolom. Cool
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 08:40

juve 1974 írta:
Ha Őt eladjuk,és Gio-t megtartjuk én felkötöm magam. http://www.transfermarkt.co.uk/en/claudio-marchisio/profil/spieler_44716.html

hiányozni fogsz Twisted Evil
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-21, 07:19

Murasaki

Murasaki

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-18, 18:56

Hát, a tesója nyilatkozata alapján Higu tényleg egyre közelebb hozzátok. Nem tudom közületek ki mennyre fog örülni neki, de remélem az önbizalomtól újra az a nagy gólokat tekerő srác lesz, aki mondjuk tavaly volt, vagy akár 2-3 évvel ezelőtt.
Én egyrészt szomorú leszek, ha eligazol tőlünk, mert ha Benzema lesz a kezdőcsatárunk, akkor felszarok az égbe és alá állok!Másrészt meg örülni is fogok, mert kedvelem a Juvét és szeretném, ha ti is komoly tényezőt jelentenétek Európában (borzalmas, hogy német BL döntő lesz, meg se nézem!), ehhez pedig szükségetek van egy harcos gólvágóra és Higu ilyen. Smile

A másik dolog ez a 4-2-3-1. Ahogy olvastam a neten, szóba került Nani neve, hogy elhoznátok. Erről mi a véleményetek?Mert ő egyébként olyan Di María szerű játékos, szóval a rendszerbe beleillik. Csak hát szerintem még agyatlanabb, mint a mi argentinunk. Mondjuk az tuti, hogy ugyanúgy 3 tüdeje van és ehhez a rendszerhez kell is szerintem. Smile
kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-18, 18:39

s4tch írta:

egyetértek
Norbee82

Norbee82

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-18, 17:30

s4tch írta:
http://kazinczyse.blog.nepsport.hu/archives/2013/05/18/II_Az_inverted_winger/

Ha esetleg valaki eddig úgy gondolta, a keretben lévő játékosokkal simán lehetne eredményes 4-2-3-1-et játszani...

Lehet elég hülyén hangzik, de én azért megnézném ebben a fordított szélsős szituban jobb oldal Asamoah-t ill. balon Giovinco-t, támadó középben Vuci-val. Néha meccs közbeni helycserével a két szélsőt... Csatárt nem igazán tudom ki lenne... talán Q...
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-18, 16:25

http://kazinczyse.blog.nepsport.hu/archives/2013/05/18/II_Az_inverted_winger/

Ha esetleg valaki eddig úgy gondolta, a keretben lévő játékosokkal simán lehetne eredményes 4-2-3-1-et játszani...

A topik témájához szorosabban kapcsolódva: napok óta tartja magát a MU-Marchisio pletyka. Ezt az is erősíti, hogy Conte nem kérte, hogy - Vidal és Pogba mellett - Marcsi is legyen "érinthetetlen". Mivel a piaci értéke bő 30M körül van, ezért a sportmediaset nem tartja kizártnak, hogy beáldozzuk mondjuk Joveticsért. Sommás véleményem: lófaszt. Bővebben: akármilyen kontraszt is Zidane meg Del Piero után, az van, hogy Marchisio a mai Juventus szimbóluma. Fiatal, olasz, saját nevelésű, csak itt játszott, imádják a szurkolók, nincsenek kilengései, ideális franchise player (legalábbis olasz területen), stabil válogatott, ezer szállal kötődik a klubhoz. Őt eladni szerintem nagyobb adag turha lenne a klub imázsára, mint nem hosszabbítani Sanyival. Igen, még akkor is, ha Vidal jobb játékos, és Pogba is jobb lehet 1-2 éven belül.
http://bianconeri.taccs.hu
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-18, 15:50

http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Juventus/17-05-2013/calciomercato-juve-tevez-contatto-apache-fuga-city-20409551643.shtml
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime2013-05-18, 15:39

Smile
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 9 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
9 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: