Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+39
_DREAM_
EsztéNégy
Murasaki
Latya
juventute
Norbee82
HungarianMotorMouse
JuveTaka
Krisz
kilopo
exchaby
Godbluff
Joseph Ducreux
Quagliarescu
farturo
tcs19
enzogigi
virracocha
balazs91
.bb.
s4tch
pietro10
tjunior
baggiofan
cortamelasombra
CsT
AndreasMatri
juve 1974
Arnijuve
el_ceRebr0
zetterberg40
andree10
Juve=scudetto
_benito
daneeka
laac
_Tyler
DartagnanX
Admin
43 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó

Bevásárlóközpont - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-18, 15:39

Smile
Vissza az elejére Go down
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-18, 14:28

juve 1974 írta:
Azért Aleksandar Kolarov-nak örülnék.Szerintem higany a célpont,Tevez neve meg csak be lett dobva mert lejár a szerződése.(Bár Beppe-re vallana,ha elhozná a fiatalabb Argentino helyett.)

http://football-italia.net/34313/tevez-agent-flies-juve

elvileg Torinóba utazott az ügynöke.
bár ez még semmit sem jelent, főleg hogy Bebatov már be is csekkolt a gépére amikor mégsem :DD

juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-18, 14:23

Azért Aleksandar Kolarov-nak örülnék.Szerintem higany a célpont,Tevez neve meg csak be lett dobva mert lejár a szerződése.(Bár Beppe-re vallana,ha elhozná a fiatalabb Argentino helyett.)
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-18, 13:39

Tevezzel, mint játékossal semmi bajom bár ha 3 évre 18 milliót adunk neki azért az elég húzós.
De nem tisztelem egyáltalán, szerintem egy zsoldos. Anno nagy menő hipster volt mert lenyilatkozta hogy ő bizony 26 évesen vissza akar vonulni és utálja azokat akik csak a pénzért játszanak.
Sőt, ő mondta azt az azóta általam is gyakran idézett mondást hogy aki azt mondja a fociban ilyen szinten a pénzért megy valahova az hazudik, mert a top ligákban bárki egy év alatt megkeres annyit hogy az egész családját eltartsa élete végéig.

Na ezek után még nem vonult vissza, és a pénzért váltogatja a csapatokat...csak akkor fog minket választani egy Monaco helyett ha több lesz a cash.

Murasaki

Murasaki

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-17, 19:58

Ez talán titeket is érdekel.

http://futbol.as.com/futbol/2013/05/17/mas_futbol/1368811143_534709.html
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-17, 16:55

http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Juventus/17-05-2013/juventus-tevez-nuova-pista-sognare-grande-20406797593.shtml
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-17, 16:14

s4tch írta:
EsztéNégy írta:
...Védekezni nem tud...

Gio védőmunkájára szerintem nem lehet sok panasz, lásd pl. szerelések számát. Nekem a támadójátékával van problémám: lassan elcsépelt jelző vele kapcsolatban a "súlytalan". Pedig taktikailag fegyelmezett, gyors, van esze a játékhoz, csatárhoz képest jól védekezik, de a fizikuma egyszerűen nulla ebben a mezőnyben. Lehet, hogy szélen többre mennénk vele.

Opta adat mára:
0: Sebastian Giovinco bajnoki góljai ennyi pontot értek.
(A kupában a Milan ellen hosszabbítást, a Cagliari ellen továbbjutást ért a gólja, de a bajnokságban vagy kikaptunk, mikor betalált [Samp], vagy olyan helyzetekben lőtt gólokat, amikor már vezetett a Juve.)

Szóval én a négy csatár közül őt engedném el elsőként, két okból: egyrészt piacképes, másrészt nem látom a hozzájárulását az eredményekben, a játékban. Az egész bajnokságban talán csak egy meccs volt (Udinese, idegenben), amikor az ő játéka hozta az eredményt. Q, Vidal, Vuc, Matri, Pirlo, Pogba mind döntöttek el meccseket a játékukkal.
Azt is tegyük hozzá, hogy Conte rosszul használja Giovincot,. Hányszor fordult elő az hogy, kis vagy középcsapat ellen, akik egyértelmű volt hogy beállnak 9-10 emberrel a 16osuk elé védekezni, beküldte középre az 50 kilójával. Esélytelen. Persze felmerül a kérdés, hogy mit lehet kezdeni egy 160 centis 50 kilós játékossal alapból? A balszélen kell erőltetni, gyors technikás, kellően agresszív az 1-1 elleni szituációkat meg tudja oldali, TUD BEADNI. Én nem küldeném el.
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-17, 13:36

Gio mutatói a legjobbak, legalábbis ami az összjátékot illeti.
Mivel szerintem sem a posztján játszott idén, szerintem kb. csoda hogy összesen ennyi gólt kitermelt.

Szerintem Conte hülye ha leirja egy szezon után, jövőre ki kéne próbálni a szélen, vagy egy más pozicióba. Ha akkor sem illik be akkor kell csak eladni.
3 frontos terhelés lesz jövőre is, rohadtul kell a mély keret. Ha veszünk egy spilert aki BL-t hozna nekünk, de mondjukcsak minden 3. meccsen tud pályára lépni vagy csak teliholdkor van formában (öhm Hernanes) akkor kb ottvagyunk mint 2 középszerű emberkével.

Q-val kapcsolatban viszont meggondoltam magam.
Szerintem még formába jöhet és az összes játékosunk közül ő emlékeztet leginkább egy csatárra. Mivel pénzt már nagyon úgyse kapnánk érte (legalábbis amit 'besegitene' valami nagy transzfernél) ezért semmiből nem tart jövőre csere csatárként játszatni. Ha megint lő egyenlitő gólt a Cselszkinek már megéri....

Matri szerintem Conténál már nem Juve játékos régóta.
Mirko-t viszont sajnálnám azért ha elmegy.
Bár kiváncsi vagyok az ő egójával a padozást hogy viselné.
Még az is lehet hogy jó hatással lenne rá és nem sétálná le az Ellenség elleni elvesztett otthoni rangadókat....te jó ég még ma is felmegy bennem a pumpa ha rá gondolok :DD

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-17, 12:56

EsztéNégy írta:
...Védekezni nem tud...

Gio védőmunkájára szerintem nem lehet sok panasz, lásd pl. szerelések számát. Nekem a támadójátékával van problémám: lassan elcsépelt jelző vele kapcsolatban a "súlytalan". Pedig taktikailag fegyelmezett, gyors, van esze a játékhoz, csatárhoz képest jól védekezik, de a fizikuma egyszerűen nulla ebben a mezőnyben. Lehet, hogy szélen többre mennénk vele.

Opta adat mára:
0: Sebastian Giovinco bajnoki góljai ennyi pontot értek.
(A kupában a Milan ellen hosszabbítást, a Cagliari ellen továbbjutást ért a gólja, de a bajnokságban vagy kikaptunk, mikor betalált [Samp], vagy olyan helyzetekben lőtt gólokat, amikor már vezetett a Juve.)

Szóval én a négy csatár közül őt engedném el elsőként, két okból: egyrészt piacképes, másrészt nem látom a hozzájárulását az eredményekben, a játékban. Az egész bajnokságban talán csak egy meccs volt (Udinese, idegenben), amikor az ő játéka hozta az eredményt. Q, Vidal, Vuc, Matri, Pirlo, Pogba mind döntöttek el meccseket a játékukkal.
http://bianconeri.taccs.hu
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-17, 12:44

Hernanes kurvajó játékos, csak olyan formaingadozásai vannak, hogy az elképesztő /egyik hónapban a brazil válogatott legjobbja, másikban meg egy olasz kiscsapat kezdőjébe nem férne be/. Amúgy Giovinco-val igazságtalanul bántok, egyrészt mert elképesztő nagy nyomás volt rajta egész évben, szerencséje sem volt sokszor /kapufák/, és ami a legfontosabb: szerintem nem is a posztján játszatta Conte. Ő alkalmatlan arra, hogy két csatáros játékban éket játsszon, sokszor nem is értettem, miért az volt a játék, hogy ő lépett vissza, és amint megkapta a labdát, a földbe is döngölték. Ha jövőre netalántán a 4-3-3 lesz az alap felállás,Gio bármelyik szélre behozható, lendületet tud vinni a játékba, a labdával is nagyon ügyesen bánik. Védekezni nem tud, de ezt akkor is tudtuk, mikor visszahozta a klub.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-17, 12:27

én Matrit simán eladhatónak gondolom: nem csak a szerelései, védekezése kevés, hanem erőcsatárként sem működik: nem bírja megtartani, letenni a labdákat. a fizikuma meglenne hozzá, de mégis kb. annyira hatékony ebben a játékelemben, mint Gio. jóval erőszakosabbnak kellene lennie, és nem csak a védekezésben, hanem pl. a beadásoknál is. Vucsinicset is simán beáldoznám: egy BL esélyes csapatban csak csere lehetne, de akkor már többet segít a klubnak, ha a távozásával segít megszerezni egy nála jobb játékost. Gio és Q meg lehetnek a cserék, ha bevállalják, mindkettő használható, de kezdőjátékosnak nem elég jó, viszont többféle taktikában is elvannak
a pletykákkal meg csak mérsékelten szabad törődni, az újságok a pletykák gyártásából élnek, mindennap valami bombasztikusnak szánt hírrel adják el a lapokat. bár néha bennem is felmerül, hogy milyen szer lenne, ha érkezne Hernanes, Lennon, Cerci, Biabiany stb. - csak, hogy tisztázzam: egyiknek sem örülnék
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-17, 12:18

s4tch írta:
...

röviden nem értesz egyet? Smile
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-17, 12:14

Nem gondolom, hogy igazságtalan lenne eladni egyes játékosokat. Ha tudunk helyettük jobbat hozni, akkor nem igazságtalanság, hanem hülyeség lenne nem lépni. Inkább azt gondolom, hogy meg kell rágni ezeket a döntéseket, jó alaposan. Lehet, hogy Matri vagy Q egy végigjátszott szezonban termelne 25 gólt, és akkor most nem azon gondolkodnánk, rá tudjuk-e sózni egyiket valakire 10M körül, hanem azon, hogy kinek adjuk el őket 20-22 környékén. Azt sem gondolom viszont, hogy Vucsinics, Matri vagy Q két bajnoki címmel, ebben a korban a következő szezonban jelentősen jobbak tudnának lenni. Mindenképp kell a változás a csatársorban, de semmiképp nem úgy, hogy nem vesszük meg Bendőt, lejár Análka szerződése, eladjuk a 4 meglévő csatárt, és újrakezdjük az építkezést egy szem meccshiányos, nulla olasz rutinnal rendelkedő Llorentével. A meglévők _mind_ jó játékosok. Vucsinics a legjobb, Matri és Q szintén bőven az olasz átlag fölött vannak, és Gio is hasznos. Ha a scudetto lenne a cél, maradhatna mind. A továbblépéshez viszont váltani kell.

-----------------------

http://www.football-italia.net/34277/juve-make-wholesale-changes

Nyilván nem kell minden álhírt kommentálni, ezt csak elrettentő példaként hozta. A tuttosport egész nyara egy kurvanagy LSD trip, tele olyan kopuláló állatokkal, amik nem is léteznek, olyan helyekkel, ahol sosem járt senki, és olyan játékosokkal, akiknek a neve borítékolhatóan sosem szerepelt Paratici jegyzeteiben. Bianiany, Lodi, wehehe. Szóval a tuttosport-pletyókon el sem kell gondolkodni. Nem véletlen, hogy a kisvakondos ősidőkben Tyler és Dincsi leálltak róluk.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-17, 12:08

s4tch írta:
...

röviden egyetértesz? Smile
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-17, 11:53

jackie_d írta:
beleértve azt is, hogy conte több mint a fél csapatot le akarja cserélni, mondván jövőre már nem lesznek éhesek a sikerre
emellett a komplett csatársort kiteszi, holott (a gólhiány ellenére, vagy épp pont azért) mérhetetlen szerepük volt a középpálya sikerében
sz'al ez így együtt eléggé hálátlan, kezd olyan lenni mint az NFL

Alapvetően két vélemény ütközik a csatárainkkal kapcsolatban.
1. Gyengék, ezért rúgnak kevés gólt; szégyen, hogy a középpályásoknak ilyen szinten kell termelni. Egy topcsatárral közel lenne az elit. Ezt hangoztatja az FM-en felnőtt, Marotta-fikázó drukkerek 99%-a, de nem minden alapot nélkülöző megállapítás.
2. Jók a csatárok, miattuk is rúg ennyi gólt a középpálya. Conte és Marchisio is hasonló nyilatkozatokat tettek.

Az igazság szerintem valahol középtájt van.

Láthattuk a Bayern ellen, hogy nincs olyan csatárunk, aki visszajönne védekezni, elveszi a labdát az ellenfél középpályásától, és megtartja addig, amíg csatlakozik a középpálya a támadáshoz, majd jó helyre, pontosan passzol, így nem kell a középpályának máris visszafelé sprintelni labdavesztés után. Kissé gonosz a Bayern elleni teljesítményt nézni, de annyiban mindenképp helytálló, hogy nagy nyomás alatt hatványozottan érvényesülnek a karakterek: Pirlo lassúcska, Chiellini sziklakemény, Forrest gyors és erőszakos, Vidal komplett, Barzagli stabil, de nem gyors - ez mind a Bayern-meccsek tanulsága, és mind igaz is. A csatárjaink a következő pontossággal passzolnak mezőnyben:
- Matri 67%
- Vuc 71%
- Q 73%
- Gio 74%

Nyilván ők nyomják a legkockázatosabb passzokat, de ez akkor is kriminális. Összehasonlításképp:
- Cavani 78%
- El Shaarawy 85%
- Jovetics 78%
- Klose 77%
- CR 77%
- Falcao 80%

Persze vannak rosszabb mutatóval bíró, jobb góllövő csatárok (Balotelli 71% vagy Di Natale, aki 70% alatt van), de nem ez a jellemző. A másik a védekezés: Matri egész szezonban 5 (öt, bazmeg, öt!), Q 11, Vuc 29, Gio 31 szerelést mutatott be. Cavani 45-nél jár, El-Sára 42-nél. Gio és Vuc értékei teljesen jók, de Matri és Q nem egy olyan csapatban játszanak, ahol megengedhető, hogy nulla védőmunkát végezzenek. Ilyen szemmel (is) messze Cavani lenne a legjobb választás, ő tulajdonképp box-to-box csatár, és nem is passzol rosszul.

Viszont tegyük hozzá, hogy a csatáraink nem játszanak állandóan. A rotáció egyrészt jó, mert nem fáradnak ki, másrészt nem jó, mert mire játékba lendülnek, visszaülnek a padra. Ehhez képest egyáltalán nem rossz a gólátlaguk, sőt! Perc/gól:
- Cavani 103 játékpercenként lő egy gólt
- Di Natale 119
- Sári 175. Ők ugye a bajnokság legjobb góllövői. És a mieink:
- Vuc 207
- Matri 125
- Q 132
- Gio 269
Még néhány, jó megítélésű csatár:
- Jovetics 202
- Klose 139
- Lamela 167
- a gazzetta szerint a szezon legjobbja, Totti: 235
- Osvaldo: 144

Tehát az aktuális, firkászok által célpontnak jelölt spílerek közül egyedül Cavaninak jobb ez a mutatója, mint a Q, Matri kettősé (akiket jellemzően Pirlo, Vidal vagy Vuc tömnek labdával, tehát sokszor nincsenek egyszerre a pályán). Jovetics, Osvaldo ilyen szempontból rosszabbak, mint a meglévő csatárok. Máshogy közelítve: ha Q és Matri nem durván 1000 percnél tartanának, hanem mondjuk 3000 környékén, mint Cavani, akkor bőven 20 gól fölött járnának.

Lehet okoskodni: Matri most akkor szar csatár-e, vagy nem. Szerintem egyáltalán nem az, sőt. Beljebb tartanánk-e bárki mással a mostani célpontok közül? Szerintem egyedül Cavani tudna olyan pluszt hozzátenni a csatárok közül, ami minden pénzt megérne. Szerintem egyszerűbb Matrit, Q-t pontosabb passzjátékra kényszeríteni, mint kibaszni a teljes csatársort külső körletre, és új embereket összeszoktatni a középpályával.

Ja, igen: beadásból hány gólt lőttünk idén? Hirtelen a Cagliari elleni ugrik be, és hosszú szünet. Szezon elején Kwadcsinak volt még 1-2 asszisztja, ezzel együtt kijelenthetjük, a széljátékunk rosszabb, mint a csatárjátékunk. Szerintem szélsőt vegyünk elsősorban, ne csatárt. A mostani, nyáron is szerződéssel rendelkező állományból Vucsinicset és Matrit megtartanám, és egyedül Giovincóra mondom fájó szívvel, hogy hosszú távon semmi nélkülözhetetlent nem tud hozzátenni a csapatjátékhoz.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-17, 11:33

EsztéNégy írta:
Conte szerencsére nem idióta, nem fogja az egész keretet egy csettintésre lecserélni /meg hát az anyagi háttér sincs meg hozzá/. Ő mindig azt hangoztatta, hogy a csapategység a Juve igazi ereje, na most ezt zsoldosokkal kábé elfelejtheti. Arról nem is beszélve, hogy jövőbe látó szerkezetem azt súgta tegnap éjjel, hogy Llorente az első félévben perceket fog játszani, őt azért kvázi újjá kell építenie a misternek.

hát nemt'om, mostanában azért ennek eléggé ellentmondó hírek jönnek
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-17, 10:14

Conte szerencsére nem idióta, nem fogja az egész keretet egy csettintésre lecserélni /meg hát az anyagi háttér sincs meg hozzá/. Ő mindig azt hangoztatta, hogy a csapategység a Juve igazi ereje, na most ezt zsoldosokkal kábé elfelejtheti. Arról nem is beszélve, hogy jövőbe látó szerkezetem azt súgta tegnap éjjel, hogy Llorente az első félévben perceket fog játszani, őt azért kvázi újjá kell építenie a misternek.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-17, 10:06

DartagnanX írta:
jackie_d írta:

ez mennyire hálátlan dolog már...

Hogy értve? Ez egy felállás.

beleértve azt is, hogy conte több mint a fél csapatot le akarja cserélni, mondván jövőre már nem lesznek éhesek a sikerre
emellett a komplett csatársort kiteszi, holott (a gólhiány ellenére, vagy épp pont azért) mérhetetlen szerepük volt a középpálya sikerében
sz'al ez így együtt eléggé hálátlan, kezd olyan lenni mint az NFL
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-17, 09:36

Marronével kapcsolatban mélységesen osztom S4tch véleményét: nem küldeném el.
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-17, 09:24

jackie_d írta:
DartagnanX írta:

Szerintem igen.

Jovetic - Llorente - Higuain

Hogy értve? Ez egy felállás.

kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-17, 06:50

Egyébként Marotta témában még azt is érdemes megjegyezni, hogy két 7. hely után azért nem könnyű a legjobb játékosokat elhozni, főleg talicska pénz nélkül.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-16, 21:24

'Pirlo azért szabikat, vagy szögleteket csak a fejére varázsolja a pálcájával!'

Pirlo és a szöglet??!!
már a 2006-bam is sírtunk ha a sarokba indult
http://windholz.wix.com/windholz
boric

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-16, 20:57

El Rey León azaz Fernando Llorente: https://www.youtube.com/watch?v=8GcKGewE5u8 !

Kiemeli mindenki, hogy mennyire erős fejjátékban, ami a Juvéban nem biztos, hogy érvényesülni tud ugye. Csak azt elfelejtjük, hogy egyáltalán nem ügyetlen lábbal se a srác. Halkan hozzáteszem, ha a rögzített szituknál, ki tudjuk aknázni a lehetőségeit, már javulhatunk. Pirlo azért szabikat, vagy szögleteket csak a fejére varázsolja a pálcájával! rendeer
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-16, 17:17

jackie_d írta:
DartagnanX írta:

Szerintem igen.

nyugi, erre a kombóra biztos hogy nincs pénzünk

Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-16, 17:08

DartagnanX írta:
tjunior írta:
Amúgy meg, Llorente és Higuain mellett mi szükségünk lenne Joveticre? Hol lenne a helye? 3-5-2ben oké átveszi Mirko helyét, de 4-3-3ban kitesszük baloldalra?

Szerintem igen.

DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-16, 15:21

tjunior írta:
Amúgy meg, Llorente és Higuain mellett mi szükségünk lenne Joveticre? Hol lenne a helye? 3-5-2ben oké átveszi Mirko helyét, de 4-3-3ban kitesszük baloldalra?

Szerintem igen.

DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-16, 15:21

tjunior írta:

Szerintem igen.

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-16, 13:10

tjunior írta:

Higuaínra nincs szükségünk. Korábban szó volt Joveticsről centerben, mármint hogy próbálgatták ott és nem volt rossz. De egyébként ha a teljes jelenlegi csatársorunk megy a levesbe akkor Jovetics is egy valid célpont lehet.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-16, 13:00

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-16, 12:57

s4tch írta:
Ventrone szerintem azért kellene, mert Conte látta, az alapvetően jó edzettségű játékosait mennyire szétfutották a bajorok. Lehet, hogy van valami tuti mix Ventrone tarsolyában. rabbit

A gazzettának alapvetően jó értesülései vannak, ezért örülök, hogy az előbb sorolt nevek mellett megemlítik Cuadradót is. Nálam ő simán olyan fontos célpont lenne, mint egy épkézláb csatár.

Nagyon adom a Cuadrados részt, csak a Fionak opciója van rá, ha jól tudom 5 milliós, majd bolond lennének nem megvenni ennyiért, amikor, ha így folytatja 3-4 szeresét érheti jövőre. Nem tud hogy lehetne lebeszélni őket erről...max nagyon olcsón adnánk oda mondjuk Quagliarellát, viszont az érte kapott pénz meg kellene, ördögi kör.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime2013-05-16, 12:25

Ventrone szerintem azért kellene, mert Conte látta, az alapvetően jó edzettségű játékosait mennyire szétfutották a bajorok. Lehet, hogy van valami tuti mix Ventrone tarsolyában. rabbit

A gazzettának alapvetően jó értesülései vannak, ezért örülök, hogy az előbb sorolt nevek mellett megemlítik Cuadradót is. Nálam ő simán olyan fontos célpont lenne, mint egy épkézláb csatár.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 10 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
10 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: