Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+39_DREAM_ EsztéNégy Murasaki Latya juventute Norbee82 HungarianMotorMouse JuveTaka Krisz kilopo exchaby Godbluff Joseph Ducreux Quagliarescu farturo tcs19 enzogigi virracocha balazs91 .bb. s4tch pietro10 tjunior baggiofan cortamelasombra CsT AndreasMatri juve 1974 Arnijuve el_ceRebr0 zetterberg40 andree10 Juve=scudetto _benito daneeka laac _Tyler DartagnanX Admin 43 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-15, 22:39 | |
| - _Tyler írta:
- a zseni szót azért mindig túlzásnak értem mondjuk Vucsiniccsel (és más hasonló tudású és teljesítményű játékossal) kapcsolatban. ha ők zsenik, akkor mi Messi, Falcao, C. Ronaldo, Xavi, Iniesta, Zlatan, Rooney, van Persie? mi volt Del Piero vagy az igazi Ronaldo? extra-hiper-szuper-mega zsenik?
csak mert vitázni jó: nálunk azokat hívják zseninek, akik egyhelyben állva törött lábbal odavissza bebőrőznek, csukott szemmel 80 méteres passzokat adnak, a segglyukukkal is gólt rúgnak, vagy úgy szivatják testcselekkel a védőket ahogy pirlo szokta de semmiképpen sem ezeket a fizikumukra és néhány cselre / lövőerőre építő sztárokat (rooney?!? nanemá...) ezek tanulható / gyakorolható dolgok, amit mondjuk pirlo/zlatan/vucinic tud az meg nem ha messinek elfogy az asztmagyógyszere, vagy cr 20%-ot lassul senkit sem fognak tudni kicselezni, míg mondjuk zlatan akkor is szopatni fogja a népet félreértés ne essék, szép, ügyes, jó és sikeres focista mind, de én zseninek a listából csak zlatant nevezném (ha már itt tartunk, dp a "meg nem értett zseni" is inkább csak egy nagyon tehetséges és alázatos focista) kicsit olyan ez mint a nadal-federer dolog, amíg 100%-an fitt, addig nadal nyer, de mindig roger marad a jobb teniszező... tudom, én vagyok a hülye megyek, iszom egy sört |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-15, 21:09 | |
| Ok.Támadó szekció zsenije Papa tényleg az,de azért túl a csúcson.A védelem a kedvencem,és nagyon jók tényleg.Az említett zsenik, a bizonyos Messi, Falcao, C. Ronaldo, Xavi, Iniesta, Zlatan, Rooney, van Persie névsor számunkra megfizethetetlen.Ha tényleg fel akarjuk venni a versenyt minden szinten,bele kell nyúlni a zsebbe. | |
| | | farturo
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-15, 20:32 | |
| - _Tyler írta:
- juve 1974 írta:
Próbáltam ironikus lenni Mirkóval kapcsolatban,Osvaldo játékmentalitását nem ismerem.Szólj Marottának ha valódi zsenit szeretnél látni újra a csapatban,elég kicsi az esélye.Majd kinevelünk újra párat idővel. én látok zsenit a csapatban: Pirlo pl. biztosan az és a maga módján Chiellini is | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-15, 18:52 | |
| - juve 1974 írta:
- _Tyler írta:
a zseni szót azért mindig túlzásnak értem mondjuk Vucsiniccsel (és más hasonló tudású és teljesítményű játékossal) kapcsolatban. ha ők zsenik, akkor mi Messi, Falcao, C. Ronaldo, Xavi, Iniesta, Zlatan, Rooney, van Persie? mi volt Del Piero vagy az igazi Ronaldo? extra-hiper-szuper-mega zsenik? Próbáltam ironikus lenni Mirkóval kapcsolatban,Osvaldo játékmentalitását nem ismerem.Szólj Marottának ha valódi zsenit szeretnél látni újra a csapatban,elég kicsi az esélye.Majd kinevelünk újra párat idővel. én látok zsenit a csapatban: Pirlo pl. biztosan az | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-15, 09:20 | |
| - _Tyler írta:
- zetterberg40 írta:
Eléggé megosztó személyek mindketten, hangulatfüggők, öntörvényűek, ha úgy tetszik meg nem értett tagok. A zseni szót szándékosan nem használtam, Vucs sokkal több lehetne mint ami, ha jobb mentalitással rendelkezne. a zseni szót azért mindig túlzásnak értem mondjuk Vucsiniccsel (és más hasonló tudású és teljesítményű játékossal) kapcsolatban. ha ők zsenik, akkor mi Messi, Falcao, C. Ronaldo, Xavi, Iniesta, Zlatan, Rooney, van Persie? mi volt Del Piero vagy az igazi Ronaldo? extra-hiper-szuper-mega zsenik? Próbáltam ironikus lenni Mirkóval kapcsolatban,Osvaldo játékmentalitását nem ismerem.Szólj Marottának ha valódi zsenit szeretnél látni újra a csapatban,elég kicsi az esélye.Majd kinevelünk újra párat idővel. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-15, 09:16 | |
| - zetterberg40 írta:
- Ez a srác inkább szélső/támadó kp, ha jól emlékszem.
A Sahtarban leosztott posztok alapján valóban inkább Fernandinho lenne csereszabatos Vidallal, de Teixeira is tisztességesen tud védekezni, és tökéletesen fegyelmezett, érett játékos. Beférne hozzánk. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-15, 09:15 | |
| - _Tyler írta:
- a zseni szót azért mindig túlzásnak értem mondjuk Vucsiniccsel (és más hasonló tudású és teljesítményű játékossal) kapcsolatban. ha ők zsenik, akkor mi Messi, Falcao, C. Ronaldo, Xavi, Iniesta, Zlatan, Rooney, van Persie? mi volt Del Piero vagy az igazi Ronaldo? extra-hiper-szuper-mega zsenik?
Lehet félreérthető voltam, de nem tartom zseninek Vucsit. Azt gondolom az viszont egyértelmű, hogy sokkal jobb játékos lehetne, ha több alázat/mentalitás szorult volna belé. | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-15, 09:06 | |
| - zetterberg40 írta:
- juve 1974 írta:
- Mármint a rúgótechnikája,vagy a félig meg nem értett zseni arculata az amire gondoltál:?:
Eléggé megosztó személyek mindketten, hangulatfüggők, öntörvényűek, ha úgy tetszik meg nem értett tagok. A zseni szót szándékosan nem használtam, Vucs sokkal több lehetne mint ami, ha jobb mentalitással rendelkezne. a zseni szót azért mindig túlzásnak értem mondjuk Vucsiniccsel (és más hasonló tudású és teljesítményű játékossal) kapcsolatban. ha ők zsenik, akkor mi Messi, Falcao, C. Ronaldo, Xavi, Iniesta, Zlatan, Rooney, van Persie? mi volt Del Piero vagy az igazi Ronaldo? extra-hiper-szuper-mega zsenik? | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-15, 09:00 | |
| - s4tch írta:
- Na, ha a tuttosport nyáron eladja Vidalt a Realnak/MU-nak, meg is van az utódja:
http://www.football-italia.net/28444/teixeira-dreams-juventus Ez a srác inkább szélső/támadó kp, ha jól emlékszem. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-15, 08:22 | |
| Na, ha a tuttosport nyáron eladja Vidalt a Realnak/MU-nak, meg is van az utódja: http://www.football-italia.net/28444/teixeira-dreams-juventus | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-15, 01:01 | |
| - juve 1974 írta:
- Mármint a rúgótechnikája,vagy a félig meg nem értett zseni arculata az amire gondoltál:?:
Eléggé megosztó személyek mindketten, hangulatfüggők, öntörvényűek, ha úgy tetszik meg nem értett tagok. A zseni szót szándékosan nem használtam, Vucs sokkal több lehetne mint ami, ha jobb mentalitással rendelkezne. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-14, 20:59 | |
| - zetterberg40 írta:
- Ez az Osvaldo kicsit hasonlít Vucsinicsre...
Mármint a rúgótechnikája,vagy a félig meg nem értett zseni arculata az amire gondoltál:?: | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-14, 20:27 | |
| Ez az Osvaldo kicsit hasonlít Vucsinicsre... | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-14, 18:08 | |
| Jeleztem én a Tutton olvasottak alapján,hogy Osvaldo lehet a megoldás.Beleillik a Marotta-féle vásárlás politikába.Kiváncsi vagyok Zeman papa ehhez mit szól,már ha igaz. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-14, 14:57 | |
| Osvaldo elvileg rocker, tehát jöhet. Gyakorlatilag a Nothing Else Matters a kedvenc Metallica-nótája... | |
| | | Quagliarescu
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-14, 14:46 | |
| Sziasztok,
Drogba a FIFÁ-ban nagyon jó megoldás lenne, de egyébként nem a Juventusba való. Ott csendes, alázatos, de intelligens játékosok tudnak érvényesülni. Ez a filozófia végre visszatért. Nem akarok fajelméletet belekeverni, de nézzétek meg, mi történik általában bohém braziljainkkal, de nem kell messzire visszamenni, ott van derék albán csatárunk, Quagliarella esete is. Drogbát a mentalitása nem teszi alkalmassá a Juve-mezre.
Llorente zsákbamacska. Az olasz sajtó most bedobta David Villát is.
A végén Osvaldo lesz a megoldás, figyeljétek meg. | |
| | | enzogigi
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-13, 21:45 | |
| - juve 1974 írta:
- http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=120849
Ja és bízni Bendtnerben? Bendnernél rosszabb igazolásunk nem tudom volt e,talán Salas volt még ekkora homály. Alex járókerettel is a seggébe dugta volna ezt a senkit,(fele ennyi fizuval) | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-12, 22:06 | |
| Lehet, hogy igazad van, ez idővel ki is derül, bár a három srác játékstílusa sem ugyanaz. Azt gondolom, Immobilének nem kedvez Delneri munkássága, ráadásul már ki is maradt az utóbbi két meccsen a kezdőből, ha jól emlékszem. Neki most állandó játéklehetőség kell, a hibái ellenére is. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-12, 17:19 | |
| - zetterberg40 írta:
- Én meg remélem, hogy idővel Immobile, szóval nehogy Nápolyba kerüljön januárban...
Szerintem simán keresztbe fogunk pakolni az afrikaiaknak. Kéne a Pescarának is, ha nem marad a játékgyárosnál, akkor oda megy. Amúgy Immobilét nem tartom akkora ígéretnek, szerintem El-Shaarawy és Insigne is tehetségesebbek. Persze remélem, hogy befut, de az a sanda gyanúm, hogy a tavalyi góltermése inkább Verratti és Insigne érdeme. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-12, 17:04 | |
| - s4tch írta:
- Drogbát szerintem is max. másfél évre szabadna első körben bevállalni.
Llorrentével az a baj, hogy ha nem válik be, akkor ekkora fizetéssel nehéz lesz eladni is. Ilyen kondíciók mellett kicsit a játékos kezében van a klub: ha el akarjuk adni, akkor nem elég megegyezni egy klubbal a vételárában, hanem olyan klubot kell neki találni, amelyik megadja legalább ezt a 4M-s fizetést (ilyenből nincs túl sok; ha lenne, velük egyezne meg eleve), vagy a nyakunkon ragad Amauri-, Jaki-módra. Amúgy szerintem erősítés lenne, Bendőnél sokkal jobb, a jó formában lévő Mártinál is gólérzékenyebb, de nem ő az emberünk. Kicsit olyan Kovacsevics-fílingem van vele kapcsolatban. Egyébként leginkább Angliába vágyik, szerintem nem lesz az ügyből semmi.
Tardelli megmondta a frankót: Falcao kell ide! (Ilyen alapon mondhatta volna Messit is.) De mivel őt lehetetlen megszerezni, jó lesz Aguero vagy Tevez is. Utóbbin szerintem érdemes lehet elgondolkodni, Conte mégsem egy Mancini, kézben tudná tartani. Más kérdés, hogy Tevezről Ferguson gyeplője is lecsusszant, tényleg nem egyszerű eset a fiú. a karácsonyi csomagolós videón értelmesnek tűnt, de lehet csak azért mert balotelli állt mellette... |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-12, 16:37 | |
| Tardelli jó ideje mondogatja, a Juve gondjait Falcao oldaná meg. vagy Tevez. Én meg remélem, hogy idővel Immobile, szóval nehogy Nápolyba kerüljön januárban... | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-12, 14:40 | |
| Drogbát szerintem is max. másfél évre szabadna első körben bevállalni.
Llorrentével az a baj, hogy ha nem válik be, akkor ekkora fizetéssel nehéz lesz eladni is. Ilyen kondíciók mellett kicsit a játékos kezében van a klub: ha el akarjuk adni, akkor nem elég megegyezni egy klubbal a vételárában, hanem olyan klubot kell neki találni, amelyik megadja legalább ezt a 4M-s fizetést (ilyenből nincs túl sok; ha lenne, velük egyezne meg eleve), vagy a nyakunkon ragad Amauri-, Jaki-módra. Amúgy szerintem erősítés lenne, Bendőnél sokkal jobb, a jó formában lévő Mártinál is gólérzékenyebb, de nem ő az emberünk. Kicsit olyan Kovacsevics-fílingem van vele kapcsolatban. Egyébként leginkább Angliába vágyik, szerintem nem lesz az ügyből semmi.
Tardelli megmondta a frankót: Falcao kell ide! (Ilyen alapon mondhatta volna Messit is.) De mivel őt lehetetlen megszerezni, jó lesz Aguero vagy Tevez is. Utóbbin szerintem érdemes lehet elgondolkodni, Conte mégsem egy Mancini, kézben tudná tartani. Más kérdés, hogy Tevezről Ferguson gyeplője is lecsusszant, tényleg nem egyszerű eset a fiú. | |
| | | virracocha Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-12, 14:29 | |
| - s4tch írta:
- Drogba másfél évre érkezne, egyértelműen átmeneti megoldásként. (Ő egyébként 2,5 éves szerződést szeretne.) Miután a klubnak nincs 30-40 millája egy csatárra, szerintem egyáltalán nem rossz ötlet. Inkább attól tartok, a fizetéssel együtt túl drága nekünk, és ha kiharcolja a 2,5 éves szerződést, azzal azért jelentős kockázatot vállalnánk.
Egyébként kb. 24,67x jobb csatár, mint Llorrente. A baszknak nyártól 4 millás, 4 éves szerződést adnánk, ez aggasztóbb. 4 évre igazolni valakit, aki sosem játszott Olaszországban, nem is egy kimondott világklasszis, és többet adni neki, mint Chielliniéknek?! Nemá'. Drogba jó, de max 1,5 évre. Llorente viszont ingyen jönne. Ha nem válik be 1 év után mehetne vissza Bilbaoba 4 millióért és így nullán lennénk vele. Egyébként kételkedem benne, hogy erősítés lenne a számunkra. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-12, 13:03 | |
| http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=120849 Ja és bízni Bendtnerben? | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-12, 12:08 | |
| Drogba másfél évre érkezne, egyértelműen átmeneti megoldásként. (Ő egyébként 2,5 éves szerződést szeretne.) Miután a klubnak nincs 30-40 millája egy csatárra, szerintem egyáltalán nem rossz ötlet. Inkább attól tartok, a fizetéssel együtt túl drága nekünk, és ha kiharcolja a 2,5 éves szerződést, azzal azért jelentős kockázatot vállalnánk.
Egyébként kb. 24,67x jobb csatár, mint Llorrente. A baszknak nyártól 4 millás, 4 éves szerződést adnánk, ez aggasztóbb. 4 évre igazolni valakit, aki sosem játszott Olaszországban, nem is egy kimondott világklasszis, és többet adni neki, mint Chielliniéknek?! Nemá'. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-12, 11:36 | |
| - zetterberg40 írta:
- jackie_d írta:
- jajne.
Miért? Drogba rövid távon jó lehet. tudom, de valahogy sosem szerettem, pláne a 4 évvel ezelőtti meccsek óta |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-12, 11:01 | |
| Ha igaz a Drogba sztori,akkor Marotta nem hazudtolja meg magát. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-12, 10:54 | |
| - jackie_d írta:
- jajne.
Miért? Drogba rövid távon jó lehet. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-12, 10:18 | |
| - s4tch írta:
- Mai GdS címlap:
jajne. |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-12, 08:25 | |
| Mai GdS címlap: | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2012-12-11, 18:07 | |
| Verratti-t én is sajnálnám,a Papa is el van tőle ájulva.Méltó utódjának tűnik nekem is. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|