Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+39
_DREAM_
EsztéNégy
Murasaki
Latya
juventute
Norbee82
HungarianMotorMouse
JuveTaka
Krisz
kilopo
exchaby
Godbluff
Joseph Ducreux
Quagliarescu
farturo
tcs19
enzogigi
virracocha
balazs91
.bb.
s4tch
pietro10
tjunior
baggiofan
cortamelasombra
CsT
AndreasMatri
juve 1974
Arnijuve
el_ceRebr0
zetterberg40
andree10
Juve=scudetto
_benito
daneeka
laac
_Tyler
DartagnanX
Admin
43 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Guest
Vendég

Bevásárlóközpont - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-15, 22:39

_Tyler írta:
a zseni szót azért mindig túlzásnak értem mondjuk Vucsiniccsel (és más hasonló tudású és teljesítményű játékossal) kapcsolatban. ha ők zsenik, akkor mi Messi, Falcao, C. Ronaldo, Xavi, Iniesta, Zlatan, Rooney, van Persie? mi volt Del Piero vagy az igazi Ronaldo? extra-hiper-szuper-mega zsenik?

csak mert vitázni jó: Smile

nálunk azokat hívják zseninek, akik egyhelyben állva törött lábbal odavissza bebőrőznek, csukott szemmel 80 méteres passzokat adnak, a segglyukukkal is gólt rúgnak, vagy úgy szivatják testcselekkel a védőket ahogy pirlo szokta
de semmiképpen sem ezeket a fizikumukra és néhány cselre / lövőerőre építő sztárokat (rooney?!? nanemá...)
ezek tanulható / gyakorolható dolgok, amit mondjuk pirlo/zlatan/vucinic tud az meg nem
ha messinek elfogy az asztmagyógyszere, vagy cr 20%-ot lassul senkit sem fognak tudni kicselezni, míg mondjuk zlatan akkor is szopatni fogja a népet

félreértés ne essék, szép, ügyes, jó és sikeres focista mind, de én zseninek a listából csak zlatant nevezném
(ha már itt tartunk, dp a "meg nem értett zseni" is inkább csak egy nagyon tehetséges és alázatos focista)

kicsit olyan ez mint a nadal-federer dolog, amíg 100%-an fitt, addig nadal nyer, de mindig roger marad a jobb teniszező...

tudom, én vagyok a hülye
megyek, iszom egy sört
Vissza az elejére Go down
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-15, 21:09

Ok.Támadó szekció zsenije Question Papa tényleg az,de azért túl a csúcson.A védelem a kedvencem,és nagyon jók tényleg.Az említett zsenik, a bizonyos Messi, Falcao, C. Ronaldo, Xavi, Iniesta, Zlatan, Rooney, van Persie névsor számunkra megfizethetetlen.Ha tényleg fel akarjuk venni a versenyt minden szinten,bele kell nyúlni a zsebbe.
farturo

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-15, 20:32

_Tyler írta:
juve 1974 írta:

Próbáltam ironikus lenni Mirkóval kapcsolatban,Osvaldo játékmentalitását nem ismerem.Szólj Marottának ha valódi zsenit szeretnél látni újra a csapatban,elég kicsi az esélye.Majd kinevelünk újra párat idővel.

én látok zsenit a csapatban: Pirlo pl. biztosan az

és a maga módján Chiellini is
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-15, 18:52

juve 1974 írta:
_Tyler írta:

a zseni szót azért mindig túlzásnak értem mondjuk Vucsiniccsel (és más hasonló tudású és teljesítményű játékossal) kapcsolatban. ha ők zsenik, akkor mi Messi, Falcao, C. Ronaldo, Xavi, Iniesta, Zlatan, Rooney, van Persie? mi volt Del Piero vagy az igazi Ronaldo? extra-hiper-szuper-mega zsenik?
Próbáltam ironikus lenni Mirkóval kapcsolatban,Osvaldo játékmentalitását nem ismerem.Szólj Marottának ha valódi zsenit szeretnél látni újra a csapatban,elég kicsi az esélye.Majd kinevelünk újra párat idővel.

én látok zsenit a csapatban: Pirlo pl. biztosan az
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-15, 09:20

_Tyler írta:
zetterberg40 írta:

Eléggé megosztó személyek mindketten, hangulatfüggők, öntörvényűek, ha úgy tetszik meg nem értett tagok. A zseni szót szándékosan nem használtam, Vucs sokkal több lehetne mint ami, ha jobb mentalitással rendelkezne.

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-15, 09:16

zetterberg40 írta:
Ez a srác inkább szélső/támadó kp, ha jól emlékszem.

A Sahtarban leosztott posztok alapján valóban inkább Fernandinho lenne csereszabatos Vidallal, de Teixeira is tisztességesen tud védekezni, és tökéletesen fegyelmezett, érett játékos. Beférne hozzánk.
http://bianconeri.taccs.hu
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-15, 09:15

_Tyler írta:

Lehet félreérthető voltam, de nem tartom zseninek Vucsit. Azt gondolom az viszont egyértelmű, hogy sokkal jobb játékos lehetne, ha több alázat/mentalitás szorult volna belé.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-15, 09:06

zetterberg40 írta:
juve 1974 írta:
Mármint a rúgótechnikája,vagy a félig meg nem értett zseni arculata az amire gondoltál:?: Laughing

Eléggé megosztó személyek mindketten, hangulatfüggők, öntörvényűek, ha úgy tetszik meg nem értett tagok. A zseni szót szándékosan nem használtam, Vucs sokkal több lehetne mint ami, ha jobb mentalitással rendelkezne.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-15, 09:00

s4tch írta:
Na, ha a tuttosport nyáron eladja Vidalt a Realnak/MU-nak, meg is van az utódja:
http://www.football-italia.net/28444/teixeira-dreams-juventus

Ez a srác inkább szélső/támadó kp, ha jól emlékszem.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-15, 08:22

Na, ha a tuttosport nyáron eladja Vidalt a Realnak/MU-nak, meg is van az utódja:
http://www.football-italia.net/28444/teixeira-dreams-juventus
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-15, 01:01

juve 1974 írta:
Mármint a rúgótechnikája,vagy a félig meg nem értett zseni arculata az amire gondoltál:?: Laughing

juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-14, 20:59

zetterberg40 írta:
Ez az Osvaldo kicsit hasonlít Vucsinicsre...
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-14, 20:27

Ez az Osvaldo kicsit hasonlít Vucsinicsre...
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-14, 18:08

Jeleztem én a Tutton olvasottak alapján,hogy Osvaldo lehet a megoldás.Beleillik a Marotta-féle vásárlás politikába.Kiváncsi vagyok Zeman papa ehhez mit szól,már ha igaz.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-14, 14:57

Osvaldo elvileg rocker, tehát jöhet. Gyakorlatilag a Nothing Else Matters a kedvenc Metallica-nótája...
Quagliarescu

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-14, 14:46

Sziasztok,

Drogba a FIFÁ-ban nagyon jó megoldás lenne, de egyébként nem a Juventusba való. Ott csendes, alázatos, de intelligens játékosok tudnak érvényesülni. Ez a filozófia végre visszatért. Nem akarok fajelméletet belekeverni, de nézzétek meg, mi történik általában bohém braziljainkkal, de nem kell messzire visszamenni, ott van derék albán csatárunk, Quagliarella esete is. Drogbát a mentalitása nem teszi alkalmassá a Juve-mezre.

Llorente zsákbamacska. Az olasz sajtó most bedobta David Villát is.

A végén Osvaldo lesz a megoldás, figyeljétek meg.
enzogigi

enzogigi

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-13, 21:45

juve 1974 írta:
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=120849
Ja és bízni Bendtnerben? Laughing
Bendnernél rosszabb igazolásunk nem tudom volt e,talán Salas volt még ekkora homály.
Alex járókerettel is a seggébe dugta volna ezt a senkit,(fele ennyi fizuval)
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-12, 22:06

Lehet, hogy igazad van, ez idővel ki is derül, bár a három srác játékstílusa sem ugyanaz. Azt gondolom, Immobilének nem kedvez Delneri munkássága, ráadásul már ki is maradt az utóbbi két meccsen a kezdőből, ha jól emlékszem. Neki most állandó játéklehetőség kell, a hibái ellenére is.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-12, 17:19

zetterberg40 írta:
Én meg remélem, hogy idővel Immobile, szóval nehogy Nápolyba kerüljön januárban...

Szerintem simán keresztbe fogunk pakolni az afrikaiaknak. Kéne a Pescarának is, ha nem marad a játékgyárosnál, akkor oda megy. Amúgy Immobilét nem tartom akkora ígéretnek, szerintem El-Shaarawy és Insigne is tehetségesebbek. Persze remélem, hogy befut, de az a sanda gyanúm, hogy a tavalyi góltermése inkább Verratti és Insigne érdeme.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-12, 17:04

s4tch írta:
Drogbát szerintem is max. másfél évre szabadna első körben bevállalni.

Llorrentével az a baj, hogy ha nem válik be, akkor ekkora fizetéssel nehéz lesz eladni is. Ilyen kondíciók mellett kicsit a játékos kezében van a klub: ha el akarjuk adni, akkor nem elég megegyezni egy klubbal a vételárában, hanem olyan klubot kell neki találni, amelyik megadja legalább ezt a 4M-s fizetést (ilyenből nincs túl sok; ha lenne, velük egyezne meg eleve), vagy a nyakunkon ragad Amauri-, Jaki-módra. Amúgy szerintem erősítés lenne, Bendőnél sokkal jobb, a jó formában lévő Mártinál is gólérzékenyebb, de nem ő az emberünk. Kicsit olyan Kovacsevics-fílingem van vele kapcsolatban. Egyébként leginkább Angliába vágyik, szerintem nem lesz az ügyből semmi.

Tardelli megmondta a frankót: Falcao kell ide! (Ilyen alapon mondhatta volna Messit is.) De mivel őt lehetetlen megszerezni, jó lesz Aguero vagy Tevez is. Utóbbin szerintem érdemes lehet elgondolkodni, Conte mégsem egy Mancini, kézben tudná tartani. Más kérdés, hogy Tevezről Ferguson gyeplője is lecsusszant, tényleg nem egyszerű eset a fiú.

a karácsonyi csomagolós videón értelmesnek tűnt, de lehet csak azért mert balotelli állt mellette... Smile
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-12, 16:37

Tardelli jó ideje mondogatja, a Juve gondjait Falcao oldaná meg. Smile vagy Tevez.

Én meg remélem, hogy idővel Immobile, szóval nehogy Nápolyba kerüljön januárban...

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-12, 14:40

Drogbát szerintem is max. másfél évre szabadna első körben bevállalni.

Llorrentével az a baj, hogy ha nem válik be, akkor ekkora fizetéssel nehéz lesz eladni is. Ilyen kondíciók mellett kicsit a játékos kezében van a klub: ha el akarjuk adni, akkor nem elég megegyezni egy klubbal a vételárában, hanem olyan klubot kell neki találni, amelyik megadja legalább ezt a 4M-s fizetést (ilyenből nincs túl sok; ha lenne, velük egyezne meg eleve), vagy a nyakunkon ragad Amauri-, Jaki-módra. Amúgy szerintem erősítés lenne, Bendőnél sokkal jobb, a jó formában lévő Mártinál is gólérzékenyebb, de nem ő az emberünk. Kicsit olyan Kovacsevics-fílingem van vele kapcsolatban. Egyébként leginkább Angliába vágyik, szerintem nem lesz az ügyből semmi.

Tardelli megmondta a frankót: Falcao kell ide! (Ilyen alapon mondhatta volna Messit is.) De mivel őt lehetetlen megszerezni, jó lesz Aguero vagy Tevez is. Utóbbin szerintem érdemes lehet elgondolkodni, Conte mégsem egy Mancini, kézben tudná tartani. Más kérdés, hogy Tevezről Ferguson gyeplője is lecsusszant, tényleg nem egyszerű eset a fiú.
virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-12, 14:29

s4tch írta:
Drogba másfél évre érkezne, egyértelműen átmeneti megoldásként. (Ő egyébként 2,5 éves szerződést szeretne.) Miután a klubnak nincs 30-40 millája egy csatárra, szerintem egyáltalán nem rossz ötlet. Inkább attól tartok, a fizetéssel együtt túl drága nekünk, és ha kiharcolja a 2,5 éves szerződést, azzal azért jelentős kockázatot vállalnánk.

Egyébként kb. 24,67x jobb csatár, mint Llorrente. A baszknak nyártól 4 millás, 4 éves szerződést adnánk, ez aggasztóbb. 4 évre igazolni valakit, aki sosem játszott Olaszországban, nem is egy kimondott világklasszis, és többet adni neki, mint Chielliniéknek?! Nemá'.

Drogba jó, de max 1,5 évre.

Llorente viszont ingyen jönne. Ha nem válik be 1 év után mehetne vissza Bilbaoba 4 millióért és így nullán lennénk vele.
Egyébként kételkedem benne, hogy erősítés lenne a számunkra.
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-12, 13:03

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=120849
Ja és bízni Bendtnerben? Laughing
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-12, 12:08

Drogba másfél évre érkezne, egyértelműen átmeneti megoldásként. (Ő egyébként 2,5 éves szerződést szeretne.) Miután a klubnak nincs 30-40 millája egy csatárra, szerintem egyáltalán nem rossz ötlet. Inkább attól tartok, a fizetéssel együtt túl drága nekünk, és ha kiharcolja a 2,5 éves szerződést, azzal azért jelentős kockázatot vállalnánk.

Egyébként kb. 24,67x jobb csatár, mint Llorrente. A baszknak nyártól 4 millás, 4 éves szerződést adnánk, ez aggasztóbb. 4 évre igazolni valakit, aki sosem játszott Olaszországban, nem is egy kimondott világklasszis, és többet adni neki, mint Chielliniéknek?! Nemá'.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-12, 11:36

zetterberg40 írta:
jackie_d írta:
jajne.

Miért? Drogba rövid távon jó lehet.

tudom, de valahogy sosem szerettem, pláne a 4 évvel ezelőtti meccsek óta
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-12, 11:01

Ha igaz a Drogba sztori,akkor Marotta nem hazudtolja meg magát. Mad
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-12, 10:54

jackie_d írta:
jajne.

Miért? Drogba rövid távon jó lehet.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-12, 10:18

s4tch írta:
Mai GdS címlap:

jajne.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-12, 08:25

Mai GdS címlap:

Bevásárlóközpont - Page 28 523813_10151210532127851_2142609393_n
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2012-12-11, 18:07

Verratti-t én is sajnálnám,a Papa is el van tőle ájulva.Méltó utódjának tűnik nekem is.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
28 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: