Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+39_DREAM_ EsztéNégy Murasaki Latya juventute Norbee82 HungarianMotorMouse JuveTaka Krisz kilopo exchaby Godbluff Joseph Ducreux Quagliarescu farturo tcs19 enzogigi virracocha balazs91 .bb. s4tch pietro10 tjunior baggiofan cortamelasombra CsT AndreasMatri juve 1974 Arnijuve el_ceRebr0 zetterberg40 andree10 Juve=scudetto _benito daneeka laac _Tyler DartagnanX Admin 43 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
cortamelasombra Gyúró
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-02, 21:06 | |
| - jackie_d írta:
- cortamelasombra írta:
- http://football-italia.net/33720/dzeko-vucinic-out
Eladjuk Mirko-t a manu-nak, akik hajlandóak kurvasokat fizetni érte.... wait a second....
MUHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA levegő.... MUHAHAHAHAHAHAHHMAUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHAAHHHHHHHHAHAHAHA
most rakják ki Rooney-t mert túl sok a csatár és magas a fizuja...imádom ezeket a cikekket :DD aztán majd nehogy meglepődj... Ja, bárcsak igaz lenne. De ez ugyanaz a szint minthogy a Kicsit tavaly a reálmargit vitte volna...hogyne...azért ennyire én se vagyok elvakult rajongó. De egyébként Mirko-t nem szabad eladni, különben oda a kreativitás 180 centi fölött a támadó szekcióból. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-02, 14:58 | |
| http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=138346
Csípem Lucescut, mert laza, bölcs és még a hazugságai is őszinték. Aszongya: - Mkhitaryan komplett játékos, nem eladó, hacsak valaki le nem teszi a 30 millió dolláros kivásárlási árát - Quagliarella jó, bár szerinte nem szeretne Ukrajnába költözni, és alapvetően fiatalabb játékosokat keresnek - a Juve jó úton halad, a vezetői okos fiúk, semmi szükségük tanácsra - Fernandinho szintén nem eladó, kivéve, ha valaki lerakja a szerződése záradékában szereplő 37 millió euró - senki nem eladó, jövőre erősebbek szeretnének lenni
Magyarul ha valaki tejel, azt visz, akit akar, a Juve meg nyugodtan tartsa meg az öregedő csatárait.
Picsába, hogy lemaradtunk Willianról. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-02, 09:45 | |
| - cortamelasombra írta:
- http://football-italia.net/33720/dzeko-vucinic-out
Eladjuk Mirko-t a manu-nak, akik hajlandóak kurvasokat fizetni érte.... wait a second....
MUHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA levegő.... MUHAHAHAHAHAHAHHMAUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHAAHHHHHHHHAHAHAHA
most rakják ki Rooney-t mert túl sok a csatár és magas a fizuja...imádom ezeket a cikekket :DD aztán majd nehogy meglepődj... |
| | | cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-02, 00:19 | |
| http://football-italia.net/33720/dzeko-vucinic-out
most rakják ki Rooney-t mert túl sok a csatár és magas a fizuja...imádom ezeket a cikekket :DD _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-01, 20:53 | |
| off: Úgy néz ki, Fernandinhót viszi a City.
Egyébként egyre több a pletyka a csapat háza táján is. Szar egy időszak a nyári mercato, de annyi újdonság van az eddigiekhez képest, hogy Vucsinics is távozhat egyes források szerint. | |
| | | kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-01, 20:16 | |
| http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/juventus-mattheus-torinoban-folytatja-a-palyafutasat-2240851 | |
| | | kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-01, 16:16 | |
| Talán csak simán alkudoznak. http://int.soccerway.com/players/felipe-melo-de-carvalho/3288/ Sokat játszott, szóval nem lehetett rossz. Nem hiszem, hogy 6,5-ért ne venné meg valaki. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-01, 15:02 | |
| - zetterberg40 írta:
- s4tch írta:
- Ki gondolta volna, hogy Melóval még gondunk lehet? A törököknek április 30-ig kéne eldönteni, megveszik-e a hülyegyereket a kölcsönszerződésében szereplő 6,5 milláért, vagy ugye ott a másik lehetőség, hogy nem. Ha tippelnem kellene, inkább Drogba és Sneijder durva fizetésére költenek inkább. Marotta meg mehet házalni a >20 millás Secco-hagyatékkal.
A legújabb hírek szerint 6,5-ért nem veszik meg. Újabb kedvezményt szeretnének kicsikarni Marottából, 4 milliót fizetnének érte. Nem igazán játszani most a BL-be, de ennyire csak nem lehet szar. 4 millióért Seria B-s jó szezont futott középpályásokat lehet kapni... Akkor már inkább hozzuk vissza jövőre, rakjuk fel egykét kupameccsen, BL csoportkörbe, csak elbohóckodik valahol a középpályán, rugassunk vele 2 tizit aztán legalább egy 8-10 millióért rásózhatjuk valami spanyol középcsapatra, esetleg egy frissen felkerült angol gárdára. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-01, 14:44 | |
| - s4tch írta:
- Ki gondolta volna, hogy Melóval még gondunk lehet? A törököknek április 30-ig kéne eldönteni, megveszik-e a hülyegyereket a kölcsönszerződésében szereplő 6,5 milláért, vagy ugye ott a másik lehetőség, hogy nem. Ha tippelnem kellene, inkább Drogba és Sneijder durva fizetésére költenek inkább. Marotta meg mehet házalni a >20 millás Secco-hagyatékkal.
A legújabb hírek szerint 6,5-ért nem veszik meg. Újabb kedvezményt szeretnének kicsikarni Marottából, 4 milliót fizetnének érte. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-26, 11:53 | |
| http://football-italia.net/33495/juve-line-€18m-robben-bid
idén korán virágzik az uborka. de hogy még május sincs de már egy egész ültetvény legyen belőle Torino-ba, azért ez ritka. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-25, 21:56 | |
| sokáig megosztott voltam Zlatannal kapcsolatban, aztán lassan kikristályosodott bennem, hogy én nem örülnék, ha visszatérne. én soha nem szerettem - sőt, utáltam, mint a szart - de ez még mellékes is. kurva jó játékos, de én a szájába szarnék annak, aki mindent megtett azért, hogy elmehessen tőlünk. sokkal jobb lenne vele a csapat, de ez nem a lélek nélküli, erkölcstelen Real Madrid. aztán, ha idejön, akkor szurkolok neki és a csapatnak, addig meg reménykedem | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-25, 21:24 | |
| - s4tch írta:
- jackie_d írta:
- tldnr?
#raiola #zlatan #juventus
A sztorik érdekesek benne, olvasd el, lusta disznó. a "pizzaguy always delivers" (vagy vmi ilyesmi) elvette az olvasástól a kedvem... |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-25, 21:18 | |
| - jackie_d írta:
- tldnr?
#raiola #zlatan #juventus A sztorik érdekesek benne, olvasd el, lusta disznó. | |
| | | exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-25, 20:39 | |
| "zsiros disznó" - eddig ez volt a leghízelgőbb jelző amit raioláról hallottam juveszurker tájakon, és hálamaci van pogbáért, de a cikkben már félig szentté avatták, ha jön ibra rakják lefele a szobra alapköveit _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-25, 20:21 | |
| - s4tch írta:
- http://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/pitchside-europe/ibra-back-juve-one-man-happen-161620787.html
Beninek köszönjétek. Kurvajó cikk. tldnr? |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-25, 19:09 | |
| http://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/pitchside-europe/ibra-back-juve-one-man-happen-161620787.html
Beninek köszönjétek. Kurvajó cikk. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-24, 21:43 | |
| http://football-italia.net/33467/bayern-%E2%82%AC45m-vidal-offer-rejected
Szerintem már idén el fog menni. Bár szeretem Artúrt, de ennyi pénzért mondjuk érthető is lenne. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-24, 16:55 | |
| Remélem,hogy Marci távozása csak fantazmagória. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-24, 14:34 | |
| http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/24/A_gyemantot_csak_a_gyemant_vagja_-_Iteletnap_a_BL-ben/
Tökéletesen leírja, amit én pedzegettem: "Az ahová a Bayern tegnap elért ugyanúgy egy hosszú folyamat eredménye, ugyanúgy egy út második felének erős állomása. Ha megnézzük őket, azt látjuk, hogy ami a Barca esetében a Puyol, Xavi, Messi és Iniesta alkotta tengely, az a Bayernnél Lahm, Schweinsteiger, Müller és Kroos. Ők a Bayern München klubmodellje, melléjük kell összeszedni azokat az embereket, akikkel meg lehet valósítani, amit szeretnének." Nekünk is van egy Chiello, Bonu, Vidal, Marcsi, (Pogba) vonulatunk, ami alkalmas lehet erre. Gigit és Pirlot azért nem írtam, mert nem hiszem hogy nekik 2 évnél több van hátra nálunk, így egy hosszabb távú projektben ők most a plusz embereket jelentik, akik a gerinchez kapcsolódnak. Egyébként nem áll rosszul a koncepciónk, kérdés, hogy ki lesz Pirlo és Buffon helyettese. Én azt mondom, hogy nyugodtan kibaszhatunk Verrattira 20-25 millát, ha már nyáron balfasz módon nem fizettünk ki érte 12-t. Ahogy Tyler is írta, nem éri meg ezekkel a tesco gazdaságos bizniszekkel kínlódni, ha előttünk van a megoldás, aki tökéletesen passzol a koncepciónkba. Egyébként pl Isla nem volt rossz ötlet, mert az Udineseben a sérülése előtt pont az a játékos volt, aki nekünk kellett, tehetséges wingback aki beadni is tud. A kockázat nyilván megvolt benne, ez most nem jött be, van ilyen. Asamoah balhátvédnek már kicsit meredekebb volt, de végülis ő úgy is felfogható, hogy ha nem válik be szélen akkor középen jó lesz, ott már bizonyított. Viszont most ott tartunk, hogy védekezésben mind2 szél rendben van, előrejátékban, beadásokban meg egyik sem megfelelő. A nyári mercato sok kérdésre választ fog adni (legalábbis remélem). Összegezve, továbbra is jó irányba haladunk, a projektben a jelenlegi pozíciónk pedig ott van ahova vártuk. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-24, 09:56 | |
| Mai gazzettában elég vad mercatós találgatások vannak: Zlatannak Marotta 4 évre (!!!) évi 7 milliót (!!!) ajánlott. Vidal eladását Conte nem engedélyezné, így az eladásra ítéltek (Márti, Q, DC, Licht; utóbbi wtf) mellé talán odatesszük Marchisiót, akit 30 milláért elengednénk. Erősen felköpünk, aláállunk jellege lenne eladni az egyetlen beérett saját nevelésű játékosunkat, nem passzol Marotta és Conte eddigi döntéseihez. | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-24, 07:56 | |
| - exchaby írta:
- az kellett is mert ha megnézed a mai kezdőcsapatot, bizony marci az egyetlen aki saját nevelés, nem pedig kukázva lett vagy jó adag lé csordogált valaki zsebébe azért hogy zebra mezt öltsön az illető(miután apróért odadobtuk a játékjoga felét). és az ilyen struktúra mellett még mindig vidal vagy lichti 10 milliója az aranytojást tojó tyúk. de padoin, vagy peluso? ilyet nem tudunk kinevelni??? ennyire kell nekünk az atalanta? mirko, matri, quag mind 15 millió fölé? (falcao óccsóbb vót meg többet vágott) az italjuve cucc áldozatokkal jár, de be kellene azért osztani
én reménykedem lealiban, masiban(ternana mostanság nem sok gólt kap ), appeltékről nem sokat hallani, de talán buoy...ne legyen igazam de gabbiadini meg immobile ilyen volpato-palladino vonalra hajaz, és boakye is hiába vitézkedik a B-ben, immobile mekkora király volt ott tavaly... Buoy súlyos sérülést szenvedett februárban, idén már nem játszik (addig többnyire játszott a Bresciában, nem is rosszul). Appelték közül Gabriel (ő a jobb, vkp), a Pro Vercelliben hol játszik, hol nem. Guilherme (ő csatár), először Olaszországban játszott kölcsönben, majd visszatért Brazíliába. | |
| | | exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-24, 02:19 | |
| az kellett is mert ha megnézed a mai kezdőcsapatot, bizony marci az egyetlen aki saját nevelés, nem pedig kukázva lett vagy jó adag lé csordogált valaki zsebébe azért hogy zebra mezt öltsön az illető(miután apróért odadobtuk a játékjoga felét). és az ilyen struktúra mellett még mindig vidal vagy lichti 10 milliója az aranytojást tojó tyúk. de padoin, vagy peluso? ilyet nem tudunk kinevelni??? ennyire kell nekünk az atalanta? mirko, matri, quag mind 15 millió fölé? (falcao óccsóbb vót meg többet vágott) az italjuve cucc áldozatokkal jár, de be kellene azért osztani én reménykedem lealiban, masiban(ternana mostanság nem sok gólt kap ), appeltékről nem sokat hallani, de talán buoy...ne legyen igazam de gabbiadini meg immobile ilyen volpato-palladino vonalra hajaz, és boakye is hiába vitézkedik a B-ben, immobile mekkora király volt ott tavaly... _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-23, 19:36 | |
| Értem én, amit mondasz. Az egyszerű aranyközépút. Nevelés is, vásárlás is. Egyébként tök igaz az is, hogy a bayern nem tud melléfogni, ha 25+ milliós játékosokat vesz.
Ahogy én látom, azért az elmúlt 1-2 évben a jövőre is gondoltak a vezetők. Több 0,5-1-2-3 milliót érő nagyon fiatal játékost igazoltak. Ha csak egy-kettőből lesz vidal szintű ember, akkor bőven megérte a befektetés.
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-23, 19:17 | |
| - kilopo írta:
- juve 1974 írta:
- Szerintem jó úton járunk,jöjjenek a fiatalok pl:Gabbiaidni,Immobile...
Tőlem jöhetnek, de ne Immobile. A kiváló Genoa-ba sem fér be. Azért ehez még túl olasz csapat vagyunk. Egyenlőre nem látom például jövőre ki lehetne a mi fáraónk. Egyébként meg a Bayern-féle csapatmodellnél nem feltétlenül a pénz mennyiségére gondoltam. Nálunk nem az a baj hogy nincs pénz, hanem hogy nem tudjuk okosan elkölteni. Legalábbis amikor nagyobb összegekről van szó. Bezzeg a kukázásban univerzum bajnokai vagyunk, amivel semmi baj, még sok-sok Barzagli-t és Pirlo-t. A Bayern a tipikus felvásárló csapat. Ül a bundásliga meg Európa tetején (bár ott nem egyedül) és megveszi azt akit jónak lát. Mivel pénze van, nem is fog mellé nyúlni. Neuer (vagy hogy irják), Javi Martinez, most Götze. A legjobbakat veszik meg a saját posztjukon, úgymond 0 rizikó van benne. Ha nincs sérülés vagy ilyenek csak azon kell matekozniuk hogy a pénzük vajon másfél, vagy 2 év múlva térül-e meg. Na erre mondtam hogy számomra nagyon unszimpatikus model. És mielött még valaki azt mondja hogy ez a modern foci, azért nem egészen. Nekünk olyan utat kell járnunk - és szerintem naggyából jól is csináljuk - mint a Barsza. A sok divatmajomtól eltekintve persze. Lehet hogy olyan akadémiánk sosem lesz hogy komplett VB győztes csapat jön ki belőle, de olyan simán lehet és van is ahonnan 2 évente kijön egy stabil Olasz válogatott, 4-5 évente meg egy Európai szinten is zseni. Emellé kéne még szezononként egy-két nem jó húzás, kukázás, ügyes igazolás, és kész is vagyunk. Szerintem világos hogy ilyen klubmodellel simán felveszzük a versenyt a pénzes arab trógerek vagy az adócsaló nácik ellen is :DD _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-23, 19:04 | |
| - juve 1974 írta:
- Szerintem jó úton járunk,jöjjenek a fiatalok pl:Gabbiaidni,Immobile...
Tőlem jöhetnek, de ne Immobile. A kiváló Genoa-ba sem fér be. | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-23, 18:34 | |
| a transfermarkt adatai szerint a Bayern nem költ nagyságrendekkel többet, mint a Juve, sőt: 2012-13: Bayern 70 millió, mi 54 millió (csak Martinez 40 millióba került, Mandzukic 13) 2011-12: Bayern 44, mi 100 millió(!) 2010-11: Bayern 17, mi 60 millió összesen náluk kb. 131 millió, nálunk 214!
az eladásokból ezalatt nekik 15 millió, nekünk 81 milliós bevételünk volt nyilván az adatokban van/lehet némi pontatlanság (+ volt, hogy játékosokat is bevontunk az üzletekbe), de azért az látszik, hogy téves azon sírni, hogy a Juve milyen csóró klub. ilyenkor érdemes Eliára (9 millió), Padoinra (5), Matrira (15,5 + a téli 2,5, összesen 18 millió), Giaccherinire (7,2 millió), Mottára, (3,75 + 1,25 a kölcsönért előtte), Gabbiadinire (5,5), Boakyére (4 a fél játékjogért), Islára (9,4 a feléért), Giora (11 a feléért), Lealira (4), Kraszicsra (15), Q-ra (összesen 14,5), minden flopok királyára, Martinezre (12 millió), korábbról Amaurira, Diegora és Melora (összesen mintegy 70-75 millió euró!) gondolni. nyilván geci vagyok, mert ezek közül nem mindegyik volt teljes pénzkidobás, de szerintem mindegyiküket tekinthetjük felülárazottnak, és pl. Gabbiadini, Boakye és Leali úgy volt összesen 13-14 millió, hogy igazából egyikük sem bizonyított még semmit. persze, ha bejönnek, akkor Marotta a király meg persze az építkezés is máshonnan indult a két klubnál, és itt jön be, amit s4tch is mond: a calciopoli után a Juvénak újra kellett kezdenie mindent | |
| | | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-23, 17:58 | |
| Szerintem jó úton járunk,jöjjenek a fiatalok pl:Gabbiaidni,Immobile,és vegyünk 2-3 kulcsjátékost posztra+a mostani keret.(Na az nagy kérdés,hogy Beppe képes lesz e ezt a story-t megoldani jól,és persze az is,hogy ki marad a jelenleg meglévő játékosainkból.)Remélem Conte választja a célpontokat,és azt is,hogy a Mr. kicsit frissebb,élesebb lesz a következő szezonban.A bajorok Götze leigazolásával megint megmutatták,hogy anyagilag is messzi még a legjobb 4,de mi is építkezünk rendesen,és az edzőnk is jobb.(Nem Heynckes-re értettem.)Mellesleg mi nem csalunk adót.Ha minden igaz akkor a matador pedig megy a Psg-be,kíváncsi leszek az afrikaiak mercato-jára is.Zdeněk Zeman-t pedig az isten küldte Itáliába. | |
| | | kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-23, 17:39 | |
| - Krisz írta:
- ...
az a tavalyi szezon amikor a nagyobb csapatok kapujától 20 méterre szereztük vissza a labdát, mert nem tudták kihozni ... | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-23, 15:16 | |
| (Drágáim, ha az előző hsz-re válaszolunk, ne idézzük be az egészet, ha szabad javasolni. Fölösleges, és azoknak, akik nem túl nagy monitoron, ne adja ég, telefonon olvasnak, még nem is túl praktikus. Köszi ) | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-04-23, 14:47 | |
| - cortamelasombra írta:
- ...
Most nem arról van szó, hogy a Bayernnek kell szurkolni. Szurkoljon nekik akinek két anyja van. Viszont a Bayern játékospolitikája nem hiszem hogy szemléletben sokban különbözne a miénktől. A bundásban szövetségi szinten van megszabva a pozitív pénzügyi mérleg és ők emellett tudják megengedni maguknak hogy 40 milliókat költsenek egy játékosra. Ez az irigylésre méltó, nem a rengeteg helyen patkány csapatuk. Senki sem Céronaldokat meg Neymarokat akar látni, hanem olyan világelitbe tartozó spílereket akik tökéletesen illenek az adott posztra. Mert mi is kifizettünk 50 millát egy Buffonért vagy 30 millát Nedvedért, stb stb. Egyébként a tavalyi Juventusnál én sem bántam volna különösebben, ha mondjuk nem jut tovább egy mostanihoz hasonló csoportból, ott minden meccsen ezer fokon izzó, vértől habzó szájú, ellentmondást nem tűrő küzdés és győzni akarás volt, Contenek minden meccs utáni sajtótájékoztatóját feliratozni kellett mert úgy berekedt. Az idei csapat öregedett egy évet, lejátszott egy EB-t, kapott egy ormótlan nagy plusz terhelést és kb 5-6 meccset tudnék felsorolni ami olyan volt vagy csak szimplán emlékeztetett a tavalyi szezonra. Olyan mintha hozzátunyultunk volna a gyengülő mezőnyhöz (kiherélt Milan, szétbarmolt sinter, inkonzisztens Napoli) és a csapat elvesztette volna azt, amitől az előző szezon olyan gyönyörű volt. Persze ha az eredményeket nézzük akkor nem lehet panasz, a csapat tökéletesen teljesíti amit a projekt megkíván tőle. Bajnoki cím, BL negyeddöntő, ezen a ponton nem is várhatunk többet. Ahhoz viszont, hogy átlépjük ezt a határt - mert senki ne kételkedjen benne, hogy hosszabb-rövidebb távon ez a cél - akkor nekünk is a legjobban a csapatba passzoló játékosokat kell megvennünk, nem pedig a maradékból kukázni. Nyilván ez sem megy egyik napról a másikra, meg baromi nehéz, de ezzel nem szabad megelégedni. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|