Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+39
_DREAM_
EsztéNégy
Murasaki
Latya
juventute
Norbee82
HungarianMotorMouse
JuveTaka
Krisz
kilopo
exchaby
Godbluff
Joseph Ducreux
Quagliarescu
farturo
tcs19
enzogigi
virracocha
balazs91
.bb.
s4tch
pietro10
tjunior
baggiofan
cortamelasombra
CsT
AndreasMatri
juve 1974
Arnijuve
el_ceRebr0
zetterberg40
andree10
Juve=scudetto
_benito
daneeka
laac
_Tyler
DartagnanX
Admin
43 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó

Bevásárlóközpont - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-12-11, 18:07

Verratti-t én is sajnálnám,a Papa is el van tőle ájulva.Méltó utódjának tűnik nekem is.
Vissza az elejére Go down
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-12-11, 14:31

juve 1974 írta:
A Marotta féle költségvetési rendszerbe ez nem férhet bele.Laughing Egyébként szerintem is 4-3-3-ban jó ,és így sok érte a 25m.

Ettől a bizonyos Marotta féle költségvetési rendszertől néha a hajam kitépem :DD értem én hogy nem a 100 euróssal gyújtják meg a szivart Torinoba meg elmúltak azok az idők amikor minden jöttment semmirekellért leraktunk 20 millát az asztalra...de könyörgöm. Egyszer zseniális húzásai vannak az embernek (Vidal, Barzagli, sztem Forrestre is nyugodtan rámondhatjuk hogy itt érte el a csúcsot)
másszor meg egy B kategóriás csatárt nem tud szerezni aki legalább 10 gólt begyötörne egy évbe. Berbatov a veretlenül olasz bajnokcsapat és a tuti BL szereplés helyett a Fulham-et választja ? most komolyan ennyire beleszeretett a fish-n-chipsbe ? hátazért kétlem.

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-12-11, 13:25

A Sneijder-üggyel kapcsolatban felmerült, hogy Verratti Milánóba költözne. Nem örülnék neki, ő tényleg a következő Pirlo.
http://bianconeri.taccs.hu
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-12-11, 12:00

A Marotta féle költségvetési rendszerbe ez nem férhet bele.Laughing Egyébként szerintem is 4-3-3-ban jó ,és így sok érte a 25m.
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-12-10, 13:08

s4tch írta:
Alexis Sanchezhez mit szólnátok? Mostanában pletykálnak róla, Moggi szerint jó húzás lenne, az olaszok szerint már ára is van (25M), a Barcelonában nem játszik túl sokat, talán mozdítható lenne. Szerintem ő leginkább 4-3-3-ba passzolna, 3-5-2-ben nehezebben tudom elképzelni jobb szélen, masszív védekező feladatokkal.

Szerintem nagy húzás lennem mert mindig is birtam a fejét. Az már más kérdés hogy ha már van 25 milkánk azt akkor már költhetnénk jó csatárra/james Rodrigezre/Neymar jobb lábára...az egészhez kéne még párszor ennyi milla :DD
de simán jöhetne a mostanában divat kölcsön +'1 év opció. mindenki jól járna, bár azért nemhiszem hogy a barsza most ennyire szabadulni akar tőle. mostanában nem ment neki de azért mióta odament kb stabil kezdő volt és lőtte is a gólokat meg mentek is tőle a passzok ahova kellett.

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-12-10, 12:01

Alexis Sanchezhez mit szólnátok? Mostanában pletykálnak róla, Moggi szerint jó húzás lenne, az olaszok szerint már ára is van (25M), a Barcelonában nem játszik túl sokat, talán mozdítható lenne. Szerintem ő leginkább 4-3-3-ba passzolna, 3-5-2-ben nehezebben tudom elképzelni jobb szélen, masszív védekező feladatokkal.
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-12-09, 22:37

Falcao
Sturm (MS), 26 Jahre
50.000.000 €+10 milka szerintem.Egyébként tényleg elképesztő a figura.
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-12-09, 22:29

s4tch írta:
Falcao ma eddig ötöt rúgott, és még van hátra 10 perc. Ez vajon mennyivel nyomja meg az árát?

Egyszerűen félelmetes az az ember de komolyan.

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-12-09, 20:38

Falcao ma eddig ötöt rúgott, és még van hátra 10 perc. Ez vajon mennyivel nyomja meg az árát?
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-12-07, 22:55

cortamelasombra írta:
Diego-ért is leraktuk a pénzt az asztalra, hasonló tipusú játékos (-nak tűnt), ő se volt olcsó, 20 millió körül?
Sajnos annyiszor nem láttam játszani mint szerettem volna, de nekem úgy maradt meg mintha inkább a szélen lenne erős, tehát Vidalhoz képest a vonalhoz közelebb képzelem, viszont akkor a wingback-ek útjába lenne.

Igazából dobjuk ki az egészet a fenébe és legyen 4-2-2-2 és igazoljunk minél brazilabb, minél nagyobb afro séróval rendelkező embereket akik minden meccs elkött másnaposak :DD

Diegoért egy ész nélküli vezetőség dobott ki 24.5 millió eurót. Marotta színre lépése óta a 15.5 millió a plafon, amit egy játékosért fizettünk (Bonucci és Matri). Aligha fogunk hirtelen kétszer ennyiért igazolni, ha valamiféle csoda folytán mégis, akkor az hamarabb lesz egy támadó.

Vidal posztja teljesen más, hiszen ő egy modern box-to-box középpályás. James ezzel szemben egy támadó középpályás/szélső, aki védekezésben kb. használhatatlan. Ahogy írtam, három csatáros rendszerben a széleken él igazán.
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-12-07, 22:22

zetterberg40 írta:
cortamelasombra írta:
James Rodrigez

Az a srác szerintem is nagyon jó.
Felállást annyiban kéne változtatni miatta, hogy többször alkalmazni a 4-3-3-at. A Porto abban a rendszerben játszik, amelyben James a támadó trió jobb vagy bal szélén kap helyet.
A megszerzésére persze nulla az esély, szerintem a Porto jó játékosait 25-30 milla alatt még nem adta el.

Diego-ért is leraktuk a pénzt az asztalra, hasonló tipusú játékos (-nak tűnt), ő se volt olcsó, 20 millió körül?
Sajnos annyiszor nem láttam játszani mint szerettem volna, de nekem úgy maradt meg mintha inkább a szélen lenne erős, tehát Vidalhoz képest a vonalhoz közelebb képzelem, viszont akkor a wingback-ek útjába lenne.

Igazából dobjuk ki az egészet a fenébe és legyen 4-2-2-2 és igazoljunk minél brazilabb, minél nagyobb afro séróval rendelkező embereket akik minden meccs elkött másnaposak :DD

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-12-07, 22:04

cortamelasombra írta:
James Rodrigez

Az a srác szerintem is nagyon jó.
Felállást annyiban kéne változtatni miatta, hogy többször alkalmazni a 4-3-3-at. A Porto abban a rendszerben játszik, amelyben James a támadó trió jobb vagy bal szélén kap helyet.
A megszerzésére persze nulla az esély, szerintem a Porto jó játékosait 25-30 milla alatt még nem adta el.
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-12-07, 21:50

A másik topikból jött ötlet alapján Chicharito se lenne olyan rossz megoldás, 20 millió alatt hozhatnánk (ha adják), szerintem nem egy hatalmas focista, 10ből 9x lesre fut (lásd 2vel ezelötte BL döntő...)
DE ez pont Digóland-be egyáltalán nem lenne probléma mert minden olasz védő iszonyat mélyen védekezik....
Ha rugna 15 gólt a bajnokságba és mondjuk még 5-6ot a BL-be, már megérné.

A másik meg aki egyenesen imádnék ha itt kötne ki az James Rodrigez a Porto-ból. Elvileg velünk már hirbe volt hozva valaha....de kivel nem...
Viszont érte a zsebbe kéne nyúlni és lehet h felállást is kéne módositani, ki tudja. De simán benne van hogy a következő Kaka legyen (csak gyorsabb) csak most mondjuk nálunk :DD

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-12-04, 21:49

Miután ma sajtótájékoztatón jelentette ki Llorente, hogy nem hosszabbít a Bilbaoval, spanyol források szerint biztossá vált, nyártól Juventus játékos lesz.
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-12-04, 13:21

Na ez =Mission:Impossible Marottának.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-12-04, 12:17

Friss hírek szerint vércseként csapunk le Verrattira, ha Carlót kipenderítik Párizsból.
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-12-01, 11:33

http://www.corrieredellosport.it/serie_a/juve/2012/12/01-284294/Juve+su+Lewandowski.+Obiettivo+per+giugno
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-11-30, 19:49

zetterberg40 írta:
Lewandowski ára 20 millió fölött van még úgy is, hogy nem akar hosszabbítani Dortmundban.
Szerintem 18-ért tudnánk hozni,ismerve Marottát,és nagyon megérné.Tudom,hogy a Serie a-t szokni kell,de jó a fiú,szóval ha megy Matri+Bendtner vissza az ágyúsokhoz,lesz lové,bár az említett sportigazgatónk folyamatosan azt nyilatkozza,hogy no money.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-11-30, 18:42

Lewandowski ára 20 millió fölött van még úgy is, hogy nem akar hosszabbítani Dortmundban.
farturo

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-11-30, 18:05

cortamelasombra írta:
juve 1974 írta:
Mi a helyzet Lewandowski-val?Már nem csak a Tutton olvasom lehet,hogy igaz?A psg-megint kopogtat a svájciért,a 15m nem rossz szerintem.

bevallom rühellem a német focit, Lewandowskiról annyit tudok hogy az EB elött mindenki körbenyaldosta hogy majd most ő megmutatja aztán nem csinált semmit.
jó lenne ő nekünk ? nézem a statisztikáit, rendben vannak, befére ne a csapatba, de az oalsz ligába is ? és 15 millió lehet h nem tűnik soknak de azárt annyiért már kapunk jobb helyismerettel rendelkező évi cirka 15 gólos emberkét is.

a felmerült nevek(Llorente,Villa,Drogba)közül egyértelműen a legjobb lenne. Fiatal is, jó is, de szerintem a Dortmund mocskosul lehúzna minket, nem adnák olcsón..Kérdés hogy Marrotta mennyi pénzt szán rá
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-11-29, 23:50

juve 1974 írta:
Mi a helyzet Lewandowski-val?Már nem csak a Tutton olvasom lehet,hogy igaz?A psg-megint kopogtat a svájciért,a 15m nem rossz szerintem.

bevallom rühellem a német focit, Lewandowskiról annyit tudok hogy az EB elött mindenki körbenyaldosta hogy majd most ő megmutatja aztán nem csinált semmit.
jó lenne ő nekünk ? nézem a statisztikáit, rendben vannak, befére ne a csapatba, de az oalsz ligába is ? és 15 millió lehet h nem tűnik soknak de azárt annyiért már kapunk jobb helyismerettel rendelkező évi cirka 15 gólos emberkét is.

juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-11-29, 17:20

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-11-29, 12:32

Kis színes-szagos pletyusok:
- Lucio télen távozni készül, olyan klubot szeretne, ahol játszik is. A Wolfsburgban köthet ki. Mondjuk nem lesz egyszerű a váltás, ha az emlékeim szerint 2,5 millás fizetéséhez ragaszkodik.
- A nyáron a sampos Soriano érkezhet. Lejár a szerződése, ingyen igazolhatóvá válik. Nem láttam még játszani; 21 éves, U21-es válogatott középpályás a srác.
- Bendtner után még egyet igazolhatunk az Arsenaltól: Djourouért Matrit küldenénk cserébe. Inkább menjen vissza Bendtner, és jöjjön vissza Sörensen vagy Masi a védelembe.
- Mártit a firkászok gondolatban már megint elcserélték Pazzinire. Halál fölösleges ügylet lenne, senki nem járna jól.
- Lucio helyére Bochetti is felmerült a Rubinból. Az ügynöke szerint egy rakás kérőjük van, de hosszabbítanának a ruszkikkal.
- Szerencsére csak a tuttosport írja, hogy Marronét januárban odaadnánk kölcsönbe valamelyik kisebb klubnak; az Atalanta és a Genoa a két lehetséges jelölt. Ő tipikusan az a játékos, akit inkább be kellene dobni a sűrűbe, hadd játsszon évi 20 meccset a Juventusban.
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-11-23, 09:54

Ha megvennénk Pelusot annak örülnék,Teo-pedig egyértelműen jobb mint Farfán, szerintem.Kevés esélyt látok ugyanakkor egy szélső érkezésére,ha marad a játék rendszerünk.Persze ez változhat,és úgy is csak Conte isten tudja milyen meglepetések lesznek a mercaton télen.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-11-22, 22:40

Közben olvasom, hogy Farfán is kiszemelt (állítólag 15 misit kérne érte a Schalke). Ő jó kis játékos, csak nem igazán illik a jelnlegi rendszerbe
mert ő leginkább szélső középpályás vagy szélső támadó, Wingback-nek kicsit túl támadó felfogású szerintem.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-11-22, 14:48

http://www.football-italia.net/27581/marotta-talks-juventus-transfers

Marotta nem zárta ki Drogba érkezését, hmm.

Máshol azt pedzegetik, hogy Matri és Bendtner közül az egyiknek januárban menni kell. Én Nickiboyra szavazok, hónapokig nem tudta magát fizikailag formába hozni, és akkor sem mutatott sokat, amikor végre játszott. Mártiról legalább tudjuk, hogy a 4-3-3 pöpecül megy neki. Meg amúgy is szebb.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-11-22, 10:03

Az megvan, hogy Drogba kérelmezte, hogy az átigazolási időszak megkezdése előtt elmehessen kölcsönbe? A FIFA vizsgálja a kérelmet, nem lehet tudni azt sem, hol kötne ki. A firkászok szerint a Juve az egyik lehetséges célpont. Mondjuk nem lenne túl hosszú románc: január 22-én kezdődik az Afrika-kupa, arra akar felkészülni, és ennek érdekében már január 1. előtt eljönne Kínából.
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-11-20, 18:47

Ez így van.A skót nagyon ragaszkodik hozzá érthetően.Szerintem nagyon gólérzékeny,a serie a-ban biztos,hogy beválna. De hát ez csak álom. Cool
el_ceRebr0

el_ceRebr0

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-11-20, 17:04

juve 1974 írta:
Nekem Javier Hernandez Chicharito a nagy álmom.Szerintem az elmúlt pár év egyik legjobb befejező csatára.

Megmondom őszintén, én még nem láttam játszani, nem nézek angol meccseket, MU-t meg főleg. Emlékszem, hogy amikor érkezett, nagy dirrel-durral tette azt, és villogot is nagyon az elején, de aztán egy jó ideig nem hallottam róla, mostanában kezdik felkapni megint. Annyira jó lenne tényleg? Nem hiszem, hogy emberi áron ideadná az öreg piás, főleg nem a Pogba ügy után Very Happy
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-11-20, 13:29

Nekem Javier Hernandez Chicharito a nagy álmom.Szerintem az elmúlt pár év egyik legjobb befejező csatára.
el_ceRebr0

el_ceRebr0

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2012-11-20, 11:23

Sajnálom, hogy a nagy álmom soha nem teljesült, hogy Philip Lahm-ot játszam a bal oldalunkon játszani, valószínűleg már nem is fog. Pedig volt idő, amikor volt rá esély, hogy jön, de valamiért nem jött össze. Ez most csak egy elmélkedés a részemről, amit gondoltam megosztok veletek Razz
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
29 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: