Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+18
sneco7
simoon
Petike007
_Tyler
DartagnanX
bombahoppa
Malloy
exchaby
tjunior
Tankcsapda
s4tch
Téjlor89
_DREAM_
zetterberg40
LeRoi10
EsztéNégy
CsT
Krisz
22 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Krisz
Takaroggyon!!!

Bevásárlóközpont - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-04, 11:43

Gigi megvillantotta a bimbót.
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-04, 10:18

Krisz írta:

A pizzás fellebbezett, amit jóváhagytak, így nincs eltiltva. A firkászok tuti vakon vannak, ez egy triviális dolog, viszont ez a klubbal megegyezünk téma szerintem már rég nem így működik a gyakorlatban. Megy közben whatsappon a bazár az ügynökök és a sportigazgatók között, majd ha megvan a deal leadják a drótot a firkászoknak, azok tele okádják a sajtót a transzferről, így indirekt módon nyomás alatt van a klub hogy eladják a játékost és hivatalosan nincs megszegve a szabály.

Attól függ mit akar játszani Sarri. 433ban Dybala halott, max false 9nal lehet próbálkozni, ha meg Ronci lesz a center akkor az kiesett. Egy két csatáros játéknál elférne Dybala és Ken is.
Meglepne ha nem 4-3-3 lenne, 2 csatáros játék nem jellemző Sarrira (talán az Empolinál volt néha ilyen) de a 2 kp-s rendszerhez höz szerintem nem alkalmas a kp Pjancsi miatt, 4-3-1-2-höz meg nem illik a keret, mert Bernátot még át lehet képezni AM-nek, de pl abban meg Kosztának nincs hely. A 3 védős rendszer szerintem kizárt. 4-3-3 lesz ez, Roncival Cf-ben vagy Roncival a szélen és Dybalával F9-ben. Esetleg Ken is kikerülhet a szélre mint a válogatottban?? Sok még a kérdés! Smile
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-04, 10:04

CsT írta:

Mandzu tutira off, főleg ha Roncit tényleg középre tervezi az öreg, sőt ha Dybala marad nekem még Ken helye is kérdéses ráadásul még ott van a malac is.

Remélem Paratici csak kúrja Wandát és nem tárgyal vele.

A DeLigt ügy aggályos, tuti vakon van a sajtó, mert addig vele meg sem egyezhetünk amíg az Ajaxxal nem...bár a fasz tudja, a pizzás hivatalosan nem is az ügynöke, el is van tiltva, mindenesetre a transfer market már nyitva 4 napja, jó lenne ha lassan ideérne.

A pizzás fellebbezett, amit jóváhagytak, így nincs eltiltva. A firkászok tuti vakon vannak, ez egy triviális dolog, viszont ez a klubbal megegyezünk téma szerintem már rég nem így működik a gyakorlatban. Megy közben whatsappon a bazár az ügynökök és a sportigazgatók között, majd ha megvan a deal leadják a drótot a firkászoknak, azok tele okádják a sajtót a transzferről, így indirekt módon nyomás alatt van a klub hogy eladják a játékost és hivatalosan nincs megszegve a szabály.

Attól függ mit akar játszani Sarri. 433ban Dybala halott, max false 9nal lehet próbálkozni, ha meg Ronci lesz a center akkor az kiesett. Egy két csatáros játéknál elférne Dybala és Ken is.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-04, 09:20

_DREAM_ írta:

Ne is mondd bazz, most olvastam én is... Mandzu meg off?
Mandzu tutira off, főleg ha Roncit tényleg középre tervezi az öreg, sőt ha Dybala marad nekem még Ken helye is kérdéses ráadásul még ott van a malac is.

Remélem Paratici csak kúrja Wandát és nem tárgyal vele.

A DeLigt ügy aggályos, tuti vakon van a sajtó, mert addig vele meg sem egyezhetünk amíg az Ajaxxal nem...bár a fasz tudja, a pizzás hivatalosan nem is az ügynöke, el is van tiltva, mindenesetre a transfer market már nyitva 4 napja, jó lenne ha lassan ideérne.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-04, 09:20

tjunior írta:

Ami ugye teljesen szabálytalan.

Közben Gigi megérkezett az orvosira.

Remélem beválik az új kapus, a padra jó lesz.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-04, 09:09

Krisz írta:

"Megegyeztünk a játékossal"
Amúgy Grízmant még Delight előtt bejelentették, eközben még mindig az Atleticonál van. Én optimista vagyok.
Ami ugye teljesen szabálytalan.

Közben Gigi megérkezett az orvosira.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-04, 08:27

tjunior írta:

Egyáltalán csinálunk valamit? Ugyanazok a fírkászok akik 2-3 hete folyamatosan írják, hogy holnapra megállapodás lesz delájtal kapcsoaltban, ma szemrebbenés nélkül írják, hogy megtettük a első ajánlatot 55+10
A mercato veteránok láttak már pár ilyen hetekig mesterségsen fenntartott kamut. Pl. Iturbe. Delájtal meg remekül lehet címlapot eladni. Remélem itt nem erről van szó, de igazából semmi objektív bizonyítéka nincs a transzfernek csak a firkászok kitalálmányai.

"Megegyeztünk a játékossal"
Amúgy Grízmant még Delight előtt bejelentették, eközben még mindig az Atleticonál van. Én optimista vagyok.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-04, 08:16

_DREAM_ írta:
Addig fogunk PEPecselni DeLigtel amíg róla is lemaradunk (mindig holnap mutatják be).
Egyáltalán csinálunk valamit? Ugyanazok a fírkászok akik 2-3 hete folyamatosan írják, hogy holnapra megállapodás lesz delájtal kapcsoaltban, ma szemrebbenés nélkül írják, hogy megtettük a első ajánlatot 55+10
A mercato veteránok láttak már pár ilyen hetekig mesterségsen fenntartott kamut. Pl. Iturbe. Delájtal meg remekül lehet címlapot eladni. Remélem itt nem erről van szó, de igazából semmi objektív bizonyítéka nincs a transzfernek csak a firkászok kitalálmányai.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-04, 08:11

CsT írta:

De legalább Paratici és Wanda ugyanabban a hotelban szálltak meg Ibizán pale

Ne is mondd bazz, most olvastam én is... Mandzu meg off?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-04, 08:04

_DREAM_ írta:
Addig fogunk PEPecselni DeLigtel amíg róla is lemaradunk (mindig holnap mutatják be).
De legalább Paratici és Wanda ugyanabban a hotelban szálltak meg Ibizán pale
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-04, 07:06

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-03, 21:56

Tankcsapda írta:

Egyik legtehetségesebb balhátvéd. Így jól is hangzik, meg a gyenge olasz balhátvéd felhozatal miatt nem is, és reálisabb. Mindenesetre én remélem, hogy nem fogjuk kölcsönadni, mert ha a Realnak is elég volt a cserepadra néhány ígéretes fiatal játékos, akikből lehet, hogy nem lesz nagy játékos, akkor nekünk miért ne? Szerintem Pellegrini tökéletesen megfelel majd a kívánalmaknak Sandro alternatívájaként.
Szerintem maradjunk a tényeknél. Ő egy fiatal olasz balhátvéd, akit egy Pezzella, Dimarco kettős (mindkettő egy kis csapat peremembere) kiszorított az U21-es válogatottból.

Valószínűleg a Lóma bejelentkezett Spináért, aztán megegyeztünk, hogy ők is adnak helyette valakit, szépen felsrófoljuk az árukat így mindkét csapat tapsolhat a plusvalenzának, de itt nem arról van szó, hogy elcsatliztunk egy hatalmas tehetséget akit fél itália szeretett volna. Very Happy  Persze ettől függetlenül beválhat a srác, de az is benne van, hogy leadjuk Leccébe és a bal oldalt a Szandi,DS páros oldja meg, a jobbat pedig Kanca és Puli. Sarrira amúgy sem jellemző, hogy sokat forgatná a szélső hátvédjeit.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-03, 21:25

_Tyler írta:
Pellegrini mint az egyik legtehetségesebb olasz hátvéd? emelje már fel a kezét, aki egyáltalán tudott a létezéséről mondjuk 3 hónappal ezelőtt.

Egyik legtehetségesebb balhátvéd. Így jól is hangzik, meg a gyenge olasz balhátvéd felhozatal miatt nem is, és reálisabb. Mindenesetre én remélem, hogy nem fogjuk kölcsönadni, mert ha a Realnak is elég volt a cserepadra néhány ígéretes fiatal játékos, akikből lehet, hogy nem lesz nagy játékos, akkor nekünk miért ne? Szerintem Pellegrini tökéletesen megfelel majd a kívánalmaknak Sandro alternatívájaként.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-03, 20:52

CsT írta:

Hektorra közben lecsapott az ATMA.
Én Andert sunázom
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-03, 20:19

Pellegrini mint az egyik legtehetségesebb olasz hátvéd? emelje már fel a kezét, aki egyáltalán tudott a létezéséről mondjuk 3 hónappal ezelőtt.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-03, 19:38

LeRoi10 írta:

Hector vagy  Ander Herrera is elérhető még ingyen Very Happy
Hektorra közben lecsapott az ATMA.

Sőt Zsoáó Féliksz árát is kipengették.

A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2019-07-03, 20:36-kor.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-03, 17:57

Malloy írta:
Valamelyik nap megnéztem Pogba insta oldalát. Nekem nem hiányzik abszolút az a bohóckodó önimádó díszmajom az idióta táncaival. Ráadásul a világ pénzét rá kellene költeni.

Nem hiszem h reális esély lenne a leigazolására.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-03, 17:44

Buffon holnap jöhet orvosira, kurva fura ezt így leírni! Smile
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-03, 17:10

Valamelyik nap megnéztem Pogba insta oldalát. Nekem nem hiányzik abszolút az a bohóckodó önimádó díszmajom az idióta táncaival. Ráadásul a világ pénzét rá kellene költeni.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-03, 13:06

Nálam a helyzet eddig közepes, a két ingyen kp önmagában nagyon fasza, meglátjuk milyen lesz Rabiot magatartása és Remzi sérülékenysége.

Pellegrinit nem láttam, de kétlem, hogy a legnagyobb olasz tehetségről ilyen lazán mondana le egy Lóma, ahol a szépkorú Kolarov és Santon oldotta meg az LB posztot, persze a könyvek miatt szépen felsrófoltuk Luca meg Spina árát is.

A többi eladás még a Kobra maradéka, általában megállapított fix árakkal, ezekből Paraticit megítélni szerintem nem lehet. Nála az lenne a mérvadó ha mondjuk a Kebab & Matyi párosért be tudna hajtani 15-20 millát, mert az ilyenek az elődjének nem mentek.

Továbbra is azt mondom sokkal jobb lenne most eladni Dybalát 80-100M-ért mint majd jövőre 40-ért. A válogatottban ugyanúgy keresik (de nem találják) a helyét, de ott is mindenhol szar. Én akár már abba is belemennék, hogy adjuk el és maradjon itt a malac akiért szerintem nem fogunk komoly ajánlatot kapni. De amennyire nekem lejön főleg Pável szerelmes a kis brazilba.

Szerintem hatalmasat fog csalódni aki Napoli-szerű focit vár Sarritól, sokkal inkább fog ez hasonlítani a tavalyi cselzi féle szarhoz, kíváncsi leszek mi lesz ha beüt 1-2 rossz meccs, mennyire fog nyígni minden szar miatt és fog-e változtatni valamin vagy nyomatja ugyanazt a stílust és felállást továbbra is, mert az eddigi csapatainál így tette, persze miért ne változhatna meg 60 évesen! Smile

Mindenesetre sokkal minőségibb kp-t kap mint Maxi az elmúlt 2 szezonban.

Meglátjuk jön-e De Ligt és marad-e kanca, ha mindkettő az kurva nagy dobás lenne, ha csak egyik akkor maradok a közepesnél, ha egyik sem akkor nálam átfordul negatívba a mercato (Ebbe már beleveszem Manzsu távozását és a csicska maradását is). Esetleg még Demiralt várom, mást nem nagyon (Traoré szerintem felesleges, hacsak Matyi nem megy el, Sári nem fog 7 kp-t forgatni)  kivéve ha valami hülye klub tényleg ki nm csenget a hisztizősért egy irreális összeget.

Azt továbbra sem látom, hogyan tudnánk szponzorügyileg egy nagyobb lépést tenni a Real/Barca/PL csapatok felé, erre kurva jó lett volna Pep. Agnelliben vakon bízom ha üzletről van szó, de ha fociról akkor azért nem.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-03, 12:31

Petike007 írta:

Nem viszont korántsem biztos, hogy ide akart jönni. 

Magam részéről amivel eddig nagyon elégedett vagyok.

A középpályánk jelentősen megerősödött mindezt full ingyé. Rabiot pénzért is bőven megérős kategória lett volna, de így még szebb.
Végre jól tudtunk eladni. A hecsedliből jött 112 M
Megszereztük az egyik legtehetségesebb olasz hátvédet.
Eddig nem adtunk el egy kulcsjátékost sem. 
Demiral Traore Romero nagy valószínűség szerint érkezik.
Ha Lájtika jön és Csicska megy nagyon boldog vagyok.
Ha Khedirát és Matyikát egy marék szotyiért legalább el tudjuk adni még boldogabb leszek.

Valahogy nyugodt vagyok PAratici miatt. Szerintem kiválóan végzi a munkáját. SArrival a foci is nézhető lesz. NEkem tetszik a formálódó csapat. Ha Agnelli egy normális mezszponzor akkor nagyon is rendben leszünk. Durva , de néztem, hogy a Sassol-nak is jobb a főszponzori pénze, mint nekünk. És akkor még a nemzetközi helyzetről nem is beszéltem.

Én akkor is rendben leszek, ha Delight jön és Bonucci ránk rohad. Egy masszívabb kpval az ő satnyaságai se domborodnak annyira ki, passingban meg világelit.
Nekem azért vannak kétségeim Pellegrini kapcsán, mint "legtehetségesebb olasz hátvéd", de én is próbálok optimistán hozzáállni.
A végre jól tudunk eladni kijelentéssel én azért egy picit várnék még, egyedül Spinazzola az aki ebbe a kategóriába tartozik, a többi az még Marotta spíler mutyi projectje, ami most akkumulálódott. Nekem ebből a szempontból Malac, Matuidi, Khedira és esetleg Mandzukic sorsa lesz döntő. Illetve ha eladjuk Dybalat akkor lehúznak-e megint - a mai bullshit generator a Dybala + 60-70milla = Pogba dealt lökte ki, ez eléggé lehúzás, még ha Dybala nem is ér 100at, mert Pogba se ér 150et.

A játék szépsége nekem nem elsődleges szempont, viszont ami a csapat szerkezetét (balance a kozeppalyasok karaktere között, illetve, összhang a kp szerkezete és Sarri stílusa között) és Sarri erényeit (egyénileg kihozni a legjobbat a játekosokból) illeti én is nagyon optimista vagyok.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-03, 12:01

Krisz írta:
Ndombele hivatalos. 60milla - nem is kiugróan nagy összeg.

Nem viszont korántsem biztos, hogy ide akart jönni. 

Magam részéről amivel eddig nagyon elégedett vagyok.

A középpályánk jelentősen megerősödött mindezt full ingyé. Rabiot pénzért is bőven megérős kategória lett volna, de így még szebb.
Végre jól tudtunk eladni. A hecsedliből jött 112 M
Megszereztük az egyik legtehetségesebb olasz hátvédet.
Eddig nem adtunk el egy kulcsjátékost sem. 
Demiral Traore Romero nagy valószínűség szerint érkezik.
Ha Lájtika jön és Csicska megy nagyon boldog vagyok.
Ha Khedirát és Matyikát egy marék szotyiért legalább el tudjuk adni még boldogabb leszek.

Valahogy nyugodt vagyok PAratici miatt. Szerintem kiválóan végzi a munkáját. SArrival a foci is nézhető lesz. NEkem tetszik a formálódó csapat. Ha Agnelli egy normális mezszponzor akkor nagyon is rendben leszünk. Durva , de néztem, hogy a Sassol-nak is jobb a főszponzori pénze, mint nekünk. És akkor még a nemzetközi helyzetről nem is beszéltem.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-02, 22:52

sneco7 írta:

Ha valóban jön a belga, akkor megértem,hogy kihagytuk ezt a lehetőséget,amúgy meg nagyon sajnálom. Ha megy Kebab és Matyi, akkor is marad Pjanic,Bentancour, Rabiot,Can,Ramsey plusz Nicolussi,jöhetne még ide Marcika vissza Very Happy De szerintem a két világbajnok közül max. 1 fog távozni idén.
Hector vagy  Ander Herrera is elérhető még ingyen Very Happy
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-02, 22:40

Krisz írta:

Ha valóban jön a belga, akkor megértem,hogy kihagytuk ezt a lehetőséget,amúgy meg nagyon sajnálom. Ha megy Kebab és Matyi, akkor is marad Pjanic,Bentancour, Rabiot,Can,Ramsey plusz Nicolussi,jöhetne még ide Marcika vissza Very Happy De szerintem a két világbajnok közül max. 1 fog távozni idén.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-02, 20:30

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-02, 15:22

s4tch írta:
https://twitter.com/FrSerieA/status/1145661428021551104?s=19

a mama már a reptéren kavarta a kását. fasza lesz ez.

A mama nagyon irritáló. Előbb basznám arcon szívlapáttal, mint Raiolat, azért az nagy szó.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-02, 14:56

CsT írta:
Ma sem akar ez a belga mezzel pózolni? Very Happy
Milyen mézzel?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-02, 14:13

Ma sem akar ez a belga mezzel pózolni? Very Happy
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-01, 23:41

Tankcsapda írta:

Bár így lenne. Viszont Adrienn hivatalos. Azért jobban fest a mostani transzferkeret-kímélő középpályás erősítés, mint korábban, azért nagyon nem mindegy, hogy Khedira és Matuidi, vagy pedig Ramsey és Rabiot van a mérleg bal, illetve jobb oldalán.

Pedig mindkettő egy világbajnok csapat gerincének tagja volt, igaz egyikük 2014-ben...de a másik meg kis túlzással Rabiot helyett volt kezdő.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-01, 21:27

https://twitter.com/FrSerieA/status/1145661428021551104?s=19

a mama már a reptéren kavarta a kását. fasza lesz ez.
http://bianconeri.taccs.hu
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime2019-07-01, 20:40

_DREAM_ írta:
Lemaradtam Ligt bemutatásáról? Rolling Eyes

Bár így lenne. Viszont Adrienn hivatalos. Azért jobban fest a mostani transzferkeret-kímélő középpályás erősítés, mint korábban, azért nagyon nem mindegy, hogy Khedira és Matuidi, vagy pedig Ramsey és Rabiot van a mérleg bal, illetve jobb oldalán.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 17 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
17 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: