CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-02, 15:11 | |
| - Krisz írta:
Ezt a tudatosságot inkább úgy kell értelmezni, hogy abban volt betonbiztos Agnelli, hogy váltásra volt szükség Allegriről. Azon lehet vitatkozni, hogy a "mindegy kire (értsd akár Sarri is jöhet), de már nyáron" vagy a "kell a váltás de csak a megfelelő jelöltre" a helyes út. Nem mintha számítana, de én az utóbbi mellett vagyok (illetve az események fényében is lényegtelen már), emellett az is benne van a pakliban, hogy Agnelliék nem tudtak kivárni amíg esetleg letisztulnak a dolgok Guardiolaval és lezsírozzák, mert Allegrinek választ kellett adni, ill. aligha lehetett volna beadagolni Allegrinek, hogy "Sorry Max, szercsizünk meg minden, de változtatni szeretnénk és Guardiolaval tárgyalunk. De ha ő nem jön össze, akkor lehúznál még egy évet?". Szerintem meg pont, hogy lehetett volna mivel Maxinak 2020-ig volt érvényes szerződése. Agnelli ennél jóval keményebb döntéseket is bevállalt már. Ha Gigivel vagy ADP-vel nem finomkodott, itt is nyugodtan várhatott volna pár hetet még tisztázódik, hogy ki elérhető. Ráadásul a kiesés után mindkét fél a maradásról nyilatkozott, aztán egyszer csak hopp vége lett a szerelemnek. A hal elmondta, hogy nem azért távozik mert nem azt vesznek/adnak el akit ő akart illetve nem is kért hosszabb távú szerződést, én egyre jobban hajlok arra, hogy tényleg lehetett Nedved v Allegri ultimátum, ami nagyon gáz lenne... | |
|
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Bevásárlóközpont 2019-06-02, 14:55 | |
| - CsT írta:
- Engem pont ez zavar, hogy hogy lehet valahol Plan A Pep és Plan B Sarri?? Totál mást képviselnek a futballon belül, teljesen más karakterek....stb.
Kicsit olyan érzés ez mintha valaki bemegy az autókereskedésbe és nem tudja, hogy sport cabrio-t vagy terepjárót akar-e venni. Ezt a tudatosságot inkább úgy kell értelmezni, hogy abban volt betonbiztos Agnelli, hogy váltásra volt szükség Allegriről. Azon lehet vitatkozni, hogy a "mindegy kire (értsd akár Sarri is jöhet), de már nyáron" vagy a "kell a váltás de csak a megfelelő jelöltre" a helyes út. Nem mintha számítana, de én az utóbbi mellett vagyok (illetve az események fényében is lényegtelen már), emellett az is benne van a pakliban, hogy Agnelliék nem tudtak kivárni amíg esetleg letisztulnak a dolgok Guardiolaval és lezsírozzák, mert Allegrinek választ kellett adni, ill. aligha lehetett volna beadagolni Allegrinek, hogy "Sorry Max, szercsizünk meg minden, de változtatni szeretnénk és Guardiolaval tárgyalunk. De ha ő nem jön össze, akkor lehúznál még egy évet?". | |
|