Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+18sneco7 simoon Petike007 _Tyler DartagnanX bombahoppa Malloy exchaby tjunior Tankcsapda s4tch Téjlor89 _DREAM_ zetterberg40 LeRoi10 EsztéNégy CsT Krisz 22 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-29, 11:42 | |
| https://twitter.com/SJP1897/status/1144696981346029572?s=19 jógabival szólva minden idők poénja | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-29, 10:59 | |
| - tjunior írta:
- Én már olyat is olvastam, hogy a PSG felvette a kapcsolatot Bonuccival . Ki akarnak cseszni velünk a Rabiot ügy miatt
A Spina-Pllegrini ügyhöz meg annyit. Hogy ki akarunk szállni a srácból amíg van értéke. 10 millió plusz egy fiatal olasz balbekk, ez nem olyan rossz, még akkor sem ha Spina nagyon szimpatikus srác. Ezzel Paratici megkapná a Moggi diplomát. | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-29, 09:42 | |
| - tjunior írta:
- Én már olyat is olvastam, hogy a PSG felvette a kapcsolatot Bonuccival . Ki akarnak cseszni velünk a Rabiot ügy miatt
bárcsak | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-29, 09:12 | |
| - Krisz írta:
Az a helyzet, hogy valakit el kell adnunk, ha a kiadás oldalon van 150 milla. Ez pedig kb csak Dybala lehet. A Malacért sok pénzt nem fogunk kapni, megtartani ugyan aligha fogjuk, különben már a nagy reuniont ünnepelnék. 4 védő annyira necces, egy józan menedzsment szándékosan ilyen kockázatot nem fog építeni a szezonba. Hát ez a menedzsment tavaly is neki ment 5 belső kp-vel a szezonnak. Szerintem pont azért adjuk el Cancelot, hogy Dybalát ne kelljen. Manzsu, Kebab, Malac(?) távozásával transzferdíj bevétel nem nagyon lesz, viszont a fizujuk miatt egy komolyabb összeg felszabadul. A sajtó szerint Sarrinál Ronci lesz a center, mondjuk fogalmam nincs akkor Dybalát hova szánja... | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-29, 08:26 | |
| Én már olyat is olvastam, hogy a PSG felvette a kapcsolatot Bonuccival . Ki akarnak cseszni velünk a Rabiot ügy miatt A Spina-Pllegrini ügyhöz meg annyit. Hogy ki akarunk szállni a srácból amíg van értéke. 10 millió plusz egy fiatal olasz balbekk, ez nem olyan rossz, még akkor sem ha Spina nagyon szimpatikus srác. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-29, 08:16 | |
| - Tankcsapda írta:
Akkor viszont semmi ellenvetésem nincs a cserével kapcsolatban. Ha az általad vázolt névsort sikerülne abszolválni, akkor elérnénk oda, hogy nagyrészt szükséges játékosokat igazolunk nem szükséges játékosok helyett, amire nem is tudom, mikor volt példa. Annyi, hogy szerintem Demiralt cseréljük ki Romerora, mert szerintem az argentin esetében van már megállapodás, csak a hivatalos bejelentés hiányzik több nyilatkozat alapján is. Most mondanám, hogy hagyjuk ott még egy szezonra a Genoaban, de túl gyenge csapat ahhoz, hogy ott még egy szezont eltöltve úgy érkezzen hozzánk, hogy akár 5. számú hátvédként is számoljunk vele. Amúgy eleve nem tartom valószínűnek, hogy lesz 5. hátvéd, Sarrinál nem opció a háromvédős rendszer, még ha a nyilatkozatai alapján nem is akarja eldobni az Allegri-éra erősségeit, ergo fölösleges egy plusz védő, azt az összeget fordítsuk másra.
Ha a realitásoknál maradunk, Dybalara számítani fog Sarri, aminek nem igazán örülök, ahogy annak sem, hogy Mandzukicra valószínűleg nem, még akkor is, ha NoGood esetében azért a racionalitás faktort figyelembe véve elviselhető kár lenne a távozása. De a névsorban minden benne lenne: erősödés, fiatalítás, olaszosítás (többre ne számítsunk szerintem, ez is szép lenne). Az a helyzet, hogy valakit el kell adnunk, ha a kiadás oldalon van 150 milla. Ez pedig kb csak Dybala lehet. A Malacért sok pénzt nem fogunk kapni, megtartani ugyan aligha fogjuk, különben már a nagy reuniont ünnepelnék. 4 védő annyira necces, egy józan menedzsment szándékosan ilyen kockázatot nem fog építeni a szezonba. | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-29, 06:41 | |
| - CsT írta:
- Sarri amúgy kemény, 60 szál cigit tol el naponta. Ha 8 órát alszik, akkor ha jól számolom akkor negyedóránként(!!??) gyújt rá.
Én 15 évig cigiztem, de egy-egy bulis nap után ahol elment másfél doboz másnap ki akart lyukadni a mellkasom.... Három doboz még bombahoppából is sok, nem hogy kátránypapírból. Nem lesz itt baj, S keményebb mint Chuck Norris. S, mint Special. Sorszám se kell neki, azt már a Műringyó elcsépelte! _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-28, 23:36 | |
| Sarri amúgy kemény, 60 szál cigit tol el naponta. Ha 8 órát alszik, akkor ha jól számolom akkor negyedóránként(!!??) gyújt rá. Én 15 évig cigiztem, de egy-egy bulis nap után ahol elment másfél doboz másnap ki akart lyukadni a mellkasom.... | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-28, 22:42 | |
| demiral tökéletes 5. belső védő lesz, meglássátok | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-28, 22:39 | |
| Az a baj 4 védő kevés, az 5 meg sok ha az ötödik Romero v Demiral, mert nekik játszani kellene. Ötödik védőnek olyan kellene mint pl Caceres, aki beugrik ha kell, de nem rinyál ha 2 hónapig nem játszik egy percet sem és nem gond ha emiatt nem fejlődik. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-28, 22:29 | |
| - Krisz írta:
Egy Ramsey, Rabiot, De Ligt, Demiral, Pellegrini, Zaniolo, Buffon in Malac, Dybala, Khedira, Spinazzola, Perin, out mercatoval kiegyeznék, Paratici kapna egy puszit a hasára. Már csak azért is, mert sikerült leigazolnunk valakit a fél világ elől. De Ligt szerintem pont az az eset, aki elől mindenki kihátrált ilyen-olyan okokból, mi maradtunk. Szerintem Dybala out nem lesz. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-28, 22:09 | |
| - Krisz írta:
Nem minősül annak. Ezért is maradt ki ősszel a BL keretből. Akkor viszont semmi ellenvetésem nincs a cserével kapcsolatban. Ha az általad vázolt névsort sikerülne abszolválni, akkor elérnénk oda, hogy nagyrészt szükséges játékosokat igazolunk nem szükséges játékosok helyett, amire nem is tudom, mikor volt példa. Annyi, hogy szerintem Demiralt cseréljük ki Romerora, mert szerintem az argentin esetében van már megállapodás, csak a hivatalos bejelentés hiányzik több nyilatkozat alapján is. Most mondanám, hogy hagyjuk ott még egy szezonra a Genoaban, de túl gyenge csapat ahhoz, hogy ott még egy szezont eltöltve úgy érkezzen hozzánk, hogy akár 5. számú hátvédként is számoljunk vele. Amúgy eleve nem tartom valószínűnek, hogy lesz 5. hátvéd, Sarrinál nem opció a háromvédős rendszer, még ha a nyilatkozatai alapján nem is akarja eldobni az Allegri-éra erősségeit, ergo fölösleges egy plusz védő, azt az összeget fordítsuk másra. Ha a realitásoknál maradunk, Dybalara számítani fog Sarri, aminek nem igazán örülök, ahogy annak sem, hogy Mandzukicra valószínűleg nem, még akkor is, ha NoGood esetében azért a racionalitás faktort figyelembe véve elviselhető kár lenne a távozása. De a névsorban minden benne lenne: erősödés, fiatalítás, olaszosítás (többre ne számítsunk szerintem, ez is szép lenne). | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-28, 21:30 | |
| szerintem ez pusztán pénzügyi döntés | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-28, 21:27 | |
| - Tankcsapda írta:
- Ez a Raiola nagyon beindult, mióta feloldották az eltiltását, Luca Pellegrininek is ő az ügynöke...
Amúgy szerintem is van ráció a cserében, engem leginkább csak azért zavar, mert Spina saját nevelésnek minősül tudomásom szerint. De ettől eltekintve én bedobnám azt a lehetőséget is, hogy Sarri kérte, hozzanak egy ballábas balhátvédet Sandro mögé, Spinazzola ezért nem maradhat. Emellett elől nem lenne elég jó, bár ha ezeket elfogadjuk, sokkal szívesebben nézném, hogy a védelem másik oldalán Spina küzd meg a (leendő?) jobbhátvédünkkel, és nem De Sciglio. De ha csak szimplán a cserét nézzük, nincs benne túl sok kivetnivaló, és egy csere lecserélésével lenne plusz 10 millió. Nem minősül annak. Ezért is maradt ki ősszel a BL keretből. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-28, 21:26 | |
| - CsT írta:
Őszintén szólva én sem láttam játszani, de ha a Lóma inkább egy Santont tart meg az beszédes.
Spina azért megérdemelt volna egy olyan szezont amit nem januárban kezd.
Amikor játszott nekem tetszett, sőt végre volt egy emberünk aki mert cselezni mellesleg sokoldalú, gyakorlatilag LB, LWB, LM de még LWF-ben használható (igaz Sarrinál nem lesz formációváltás, tehát ez a skill felesleges ).
Paratici nálam eddig 3-ból semminél tart, lassan villanthatna valamit. Egy Ramsey, Rabiot, De Ligt, Demiral, Pellegrini, Zaniolo, Buffon in Malac, Dybala, Khedira, Spinazzola, Perin, out mercatoval kiegyeznék, Paratici kapna egy puszit a hasára. Már csak azért is, mert sikerült leigazolnunk valakit a fél világ elől. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-28, 21:18 | |
| Ez a Raiola nagyon beindult, mióta feloldották az eltiltását, Luca Pellegrininek is ő az ügynöke...
Amúgy szerintem is van ráció a cserében, engem leginkább csak azért zavar, mert Spina saját nevelésnek minősül tudomásom szerint. De ettől eltekintve én bedobnám azt a lehetőséget is, hogy Sarri kérte, hozzanak egy ballábas balhátvédet Sandro mögé, Spinazzola ezért nem maradhat. Emellett elől nem lenne elég jó, bár ha ezeket elfogadjuk, sokkal szívesebben nézném, hogy a védelem másik oldalán Spina küzd meg a (leendő?) jobbhátvédünkkel, és nem De Sciglio. De ha csak szimplán a cserét nézzük, nincs benne túl sok kivetnivaló, és egy csere lecserélésével lenne plusz 10 millió. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-28, 21:01 | |
| - Krisz írta:
Spinazzola 26, egyszer már szétszakította a térdét, rengeteget sérült, Pellegrini egy generációval fiatalabb és statok alapján jobb védekezésben (ez nem meglepő, Spina inkább wingback/szélső), támadó statokban is jobb, viszont a passing accuracyje siralmas. Életemben nem láttam még Pellegrinit játszani, szóval nem ismerem a potenciálját, de ha hosszabb távra tervezünk vele és hozzánk vágnak mellé 10 millát, akkor jó kis deal is lehet belőle. Őszintén szólva én sem láttam játszani, de ha a Lóma inkább egy Santont tart meg az beszédes. Spina azért megérdemelt volna egy olyan szezont amit nem januárban kezd. Amikor játszott nekem tetszett, sőt végre volt egy emberünk aki mert cselezni mellesleg sokoldalú, gyakorlatilag LB, LWB, LM de még LWF-ben használható (igaz Sarrinál nem lesz formációváltás, tehát ez a skill felesleges ). Paratici nálam eddig 3-ból semminél tart, lassan villanthatna valamit. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-28, 20:44 | |
| - _DREAM_ írta:
Nagyon írják mindenhol... Spina 25m, Pel 15, ugyhogy még kapunk 10 gurigát. Ez most nekünk miért jó??? Spinazzola 26, egyszer már szétszakította a térdét, rengeteget sérült, Pellegrini egy generációval fiatalabb és statok alapján jobb védekezésben (ez nem meglepő, Spina inkább wingback/szélső), támadó statokban is jobb, viszont a passing accuracyje siralmas. Életemben nem láttam még Pellegrinit játszani, szóval nem ismerem a potenciálját, de ha hosszabb távra tervezünk vele és hozzánk vágnak mellé 10 millát, akkor jó kis deal is lehet belőle. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-28, 20:06 | |
| Arra tudok gondolni, hogy Spina sérülése annyira korlátozza az élsportban, hogy inkább gyorsan kiszállunk belőle, és ez a legjobb deal, amit találtunk érte a piacon. Másképp tényleg butaság a csere, főleg ha Sanyi megy (nem lennék meglepve, az éremátadón látványosan nem volt boldog szegényem). _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | _DREAM_ Allegri jobbkeze
| | | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-28, 19:11 | |
| Agresti szerint elcseréljük Spinazzolat Luca Pellegrinire. Ez elsőre orbitális faszságnak tűnik.... | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-28, 16:32 | |
| - EsztéNégy írta:
- Football-italia bedobta Ricardo Pereira nevét, na az egy nagyon komoly igazolás lenne jobbhátvédbe, szerintem sokkal több potenciál van benne, mint a londoni dokkmunkásban. Rinya sem szomorkodna, mert portugál portugált váltana a keretben
nekem már tavaly is ő lett volna az emberem a jobbhátvéd pozícióba, szerintem jobb, mint Cancelo | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-28, 14:50 | |
| - Krisz írta:
Jó persze, semmi se tuti amíg nem fogja a mezét a kezében Paratici mellett. De jobban hiszek nekik mint a Di Marzio féléknek. A Bárcánál lenyilatkozta valamelyik manager hogy nem tárgyalnak de Ligttel, persze lehet kamuzik, de itt megint csak inkább elhiszem neki, mint hogy valamelyik átigazolási ajatolla szenzációsztorijának higgyek. Egy apró érdekesség. Lájtika ügynöke hivatalosan nem a pizzás. Most néztem. Meglepődtem. https://www.transfermarkt.com/barry-hulshoff/beraterfirma/berater/4710 | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-28, 13:06 | |
| - tjunior írta:
Anno Vidal MUba való igazolásán se lehetett volna meggazdagodni a bukik szerint. Jó persze, semmi se tuti amíg nem fogja a mezét a kezében Paratici mellett. De jobban hiszek nekik mint a Di Marzio féléknek. A Bárcánál lenyilatkozta valamelyik manager hogy nem tárgyalnak de Ligttel, persze lehet kamuzik, de itt megint csak inkább elhiszem neki, mint hogy valamelyik átigazolási ajatolla szenzációsztorijának higgyek. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-28, 12:29 | |
| Rabiot muterja nemet mondott a P$G-re! A Barca elnökhelyettese szerint ők nem is akarták De ligtet. Úgy tűnik az arabokkal meccselünk mindkét játékos ügyében. Jó lenne 2-0-ra nyerni! | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-28, 10:18 | |
| - Krisz írta:
A bukik viszont 1.05 - 1.1 közé teszik az oddsát, az ő hírforrásaiknál kb csak a wall street királyoké megbízhatóbb, szóval szerintem már varrják a mezét. Anno Vidal MUba való igazolásán se lehetett volna meggazdagodni a bukik szerint. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-28, 09:43 | |
| - tjunior írta:
- Jó hát már megint megegyeztünk deligtel. Kicsit változtattak a számokon. Már CSAK a klubbal kell megegyezni. A szokásos bullshit.
A megalapozott véleményem szerint delight Juventusba igazolásának esélyét 0-100% közé teszem. A bukik viszont 1.05 - 1.1 közé teszik az oddsát, az ő hírforrásaiknál kb csak a wall street királyoké megbízhatóbb, szóval szerintem már varrják a mezét. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-27, 19:47 | |
| Football-italia bedobta Ricardo Pereira nevét, na az egy nagyon komoly igazolás lenne jobbhátvédbe, szerintem sokkal több potenciál van benne, mint a londoni dokkmunkásban. Rinya sem szomorkodna, mert portugál portugált váltana a keretben _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-27, 14:51 | |
| Nekem a hírek alapján az jön le, két okból billenhet felénk a mérleg nyelve De Ligt ügyben: 1) Antero Henrique-Leonardo csere sportigazgatói poszton a Psg-nél. Leonardo visszavett a korábban Antero által a játékosnak ígért feltételekből. 2) kivásárlási záradék, ami a franciáknál nem foglalható szerződésbe | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-27, 12:13 | |
| - Téjlor89 írta:
Ha kivesszük az egyenletből Spinát és Pellegrinit, akkor teljesen jó biznisz.
Higany + Perin = Zaniolo: ezt simán aláírnám. Zanioloból is lehet még bukó, de Perinre nincs szükségünk, Higanyért meg senki nem fog pénzt adni.
De ez szerintem is a kamu kategória. Nyilván a malacnak erősen engedni kellene a fizu igényéből, ha jól emlékszem a Lóma legjobban fizetett játékosa éppen az a Dzeko , akinek a helyére menne és olyan 4,5 milla körül keres. | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-27, 11:30 | |
| - CsT írta:
Én is a bukóra tenném a pénzemet, párszor láttam ezt a srácot, hát olyan erőtlen mint kb Giovinco volt. Ha meg beválik, őt is elviszik onnan 2év múlva.
Közben a napi bullshit generátor szerint Leonardo új szerződést ajánlott Rabiotnak (több fizuval mint a Juve), aki lehet visszalép tőlünk.
De Ligtről szerintük a P$G az új francia törvények miatt mondott le (ebből semmit nem értek).
A La Stampa pedig egy hatalmas bizniszt vizionál a Lóma és a Juve között, miszerint Perin és Higany és Spinazzola odamegy, Zaniolo és Luca Pellegrini (nem Lorenzo) meg ide. Ez elsőre egy jó nagy faszságnak tűnik, meg másodikra is! Ha kivesszük az egyenletből Spinát és Pellegrinit, akkor teljesen jó biznisz. Higany + Perin = Zaniolo: ezt simán aláírnám. Zanioloból is lehet még bukó, de Perinre nincs szükségünk, Higanyért meg senki nem fog pénzt adni. De ez szerintem is a kamu kategória. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|