Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+18
sneco7
simoon
Petike007
_Tyler
DartagnanX
bombahoppa
Malloy
exchaby
tjunior
Tankcsapda
s4tch
Téjlor89
_DREAM_
zetterberg40
LeRoi10
EsztéNégy
CsT
Krisz
22 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
zetterberg40
Allegri jobbkeze

Bevásárlóközpont - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-17, 08:51

https://www.facebook.com/ruj2005/photos/a.256333724480201/2241792339267653/?type=3&theater

LOL
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-17, 06:52

Ez a "nem volt rossz" a Chelseanél dolog szerintem nem kellene, hogy elég legyen ahhoz, hogy a BL címre vágyó Juventus edzője legyen. Azért Conte ezzel a Chelseavel bajnok lett 2 éve (gyakorlatilag ugyanezzel a kerettel csak Matic,Fabre sé Diego Costa helyett Kovács, Jorginho és Giroud és a Malac volt neki ).

Ha tényleg BL-t akarunk nyerni akkor nyilván olyan edző kellene, akinek van tekintélye (Kepa), van BL rutinja (Főleg egyenes kieséses szakaszban), nyert trófeákat (hotelszoba) esetleg volt olyan kiugró eredménye, hogy a csapatával előrébb végzett mint a realitás. Na ebből egyik sem igaz az öreg cigisodróra, tehát szerintem SZAKMAILAG bőven van támadható felület, sőt szinte csak az van.

Morálisan meg már leírtak mindent előttem, nyilván moderálni fogja magát, nem szarik majd a kerítés mellé ahogy nápolyban szokták, de azért gyökeres változást ne várjunk egy 60 éves embertől, szóval valószőszínűleg nem lesznek spanok Lapo Elkannal. Smile

Arra is kíváncsi lennék, hogy mennyire volt ez Agnelli/Paratici döntése. Nem is tudom melyik lenne az ijesztőbb, hogy Agnelli az eddigi tudatos üzletemberből átvedlik ADL-é vagy, hogy az új sportigazgató a Benatia-Caceres cserét egy Allegri-Sarrival folytatja.

Persze nincs mit tenni, szurkolni kell(ene) nem puffogni, csak ezt most kurva nehéz...
virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-17, 02:40

Hát, csajok...
Én teljesen biztos voltam benne, hogy ez a Pep sztori egy hatalmas luft. Hozzáteszem, örülök neki. Úgyhogy már egy ideje próbálom emészteni Sarrit. És mit mondjak, nem egyszerű.
Próbálom kicsit más megközelítésből, szurkolói mivoltomon túlterjeszkedve szemlélni a dolgot. Ami mondjuk elég nagy hülyeség egy sport, főleg a foci tekintetében.
De ennek fényében az első princípium, amit megfogalmazhatunk:

SZAKMAILAG semmi kivetnivaló nincs Sarriban.
Azok a kifogások, hogy egy játékrendszert tud, nem rotál, semmit nem nyert, nem tudja kézben tartani az öltözőt, stb. mind nevetségesek.
Szerintem minden fotelszurkoló által hangoztatott szakmai kifogás a Sarrival szembeni unszimpátiából és nem szakmaiságból fakad.
Egy példa: az idei BL döntő előttig Klopp európai mérlege három bukott döntő volt. Mégis mindenki szopkodta, és a legtöbben őt látták volna szívesen a BL győzelmet megszállottként hajszoló Juve padján. Logikai bukfenc. Egyébként kíváncsi vagyok Lippi mit kapott volna, ha '94-ben már ilyen internetes szurkolói forumok léteznek. Hogy Allegri mit kapott, azt tudjuk...
Szóval szerintem kizárt, hogy bármelyikünk is innnen, fotelszurkolóként előre megítélje, hogy Sarri milyen munkát fog végezni nálunk.

Akkor mégis MI A PROBLÉMA? Kérdezhetné a vérprofi Agnelli.
Az, hogy egy bigott fasz ül le a Juventus kispasdjára, ami szembe megy a klub SZELLEMISÉGÉVEL, és emellett az enyémmel is. És amikor ezen gondolkoztam, rájöttem, hogy ez utóbbi az én igazi problémám. Kurva nehezen tudom megemészteni. A Juventus viszont köszöni szépen, jól van. És most egy kicsit megértem azokat, akiknél tavaly a CR transzfer kiverte a biztosítékot.
Nem igazán illik bele a vén bagós az image-be, oké, de biztos vagyok benne, hogy ő fog alkalmazkodni, ugyanis neki kell, különben ez a sokkal nagyobb dolog kiveti őt.
Ettől még lehet keresni a kifogásokat, hogy nem illik bele a koncepcióba, nincs marketing értéke, stb. Valamiért mégis őt választották Agnelliék és nem valaki mást. Biztos vagyok benne, hogy megvan az elképzelésük.
Nekünk meg csak az marad, hogy továbbra is szurkoljunk a JUVENTUSNAK, mégha most egy kicsit csalódottak is vagyunk.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-17, 00:02

EsztéNégy írta:
Szerintem amúgy a Chelsea nem szerepelt rosszul a kezei alatt a játékoskeret erősségét tekintve. Továbbra is bízom a legjobbakban.

Végeredményben szerintem sem. A Cityt és a Poolt nem foghatták meg, a United-Spurs-Arsenal féle zavarosban meg megcsípték a dobogót.

Játékban viszont az volt, amit s4tchy írt. Nézhetetlen szarpasszírozást produkáltak az év túlnyomó részében, kaptak kifejezetten kellemetlen veréseket kicsiktől-nagyoktól egyaránt, közte a City elleni 6-0-lal (vagy 7 volt az?) és érzésre úgy rémlik a rangadókon sem volt túl jó mérlegük. Kepa féle balhé, ilyesmi. Szóval az első két helyezett mögötti szarból ők voltak a legkevésbé szarok:)
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 22:57

Szerintem amúgy a Chelsea nem szerepelt rosszul a kezei alatt a játékoskeret erősségét tekintve. Továbbra is bízom a legjobbakban.

Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 21:28

Nápolyban nem szavazgatnak...
http://m.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/kep-maris-uzentek-napolybol-a-juvehoz-szerzodo-sarrinak-2706335
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 21:05

Nah berúgtam! Még mindig Sarri az edző? Very Happy

Nézem inkább az azurrini meccsét hátha reggelre kirúgjuk. Sad
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 19:53

s4tch írta:
... az eredmények vélhetően jönni fognak...

Én ebben sem vagyok biztos. Ha fullba nyomja majd a kretént, és csökönyösen ragaszkodik az egyetlen elképzeléséhez mindenféle alkalmazkodás nélkül, abból könnyen baj lehet a keret erejétől függetlenül. 

Mondjuk én támadófocit sem várok tőle, mert a Sarriball nem az, aminek sokan gondolják. 

Fel kell ismernie ugyanazt, mint Allegrinek az érkezésekor: hogy a klub erősségeire, összeszokottságra, csapategységre épít alapvetően és azt finomhangolja valamelyest a saját elképzeléseivel.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 18:01

tjunior írta:
... Shortolja valaki a juve részvényeit? mert az fix hogy most nagyot fognak esni...

a piac már pénteken beárazta ezt, 5% körüli bukta volt.

guardiolával valóban mehettek a tárgyalások, de vélhetően a city lobbiereje erősebb, mint agnellié.

iszonyú csalódott vagyok. az eredmények vélhetően jönni fognak, de ilyen stílustalan, szánalmas figura még nem ült a juve padján azóta, amióta követem a csapatot, beleértve zaccheronit és maifredit is.
http://bianconeri.taccs.hu
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 17:55

tjunior írta:
Ez mindenhogy csubakka. Nem volt itt semmi terv, kivágták úgy Allegrit, hogy lövésük nem volt arról kit hozzanak helyette. Persze bepróbálkozhattak Pepnél, onnan meg rövid úton elzavarták őket. Maradt a kapkodás aminek az eredményét láthatjuk. Momblano meg miket irkáltál? Shortolja valaki a juve részvényeit? mert az fix hogy most nagyot fognak esni.
Megint leírom Marrottával távozott a racionalitás a vezetőségből.

Igen, ezzel nyilvánvalóvá vált, hogy nem tudatos volt ez a dolog. Momblano meg ugyanolyan megmondóember mint a többi, most majd jön valami kamu magyarázattal, hogy Guardiolaval az utolsó pillanatban megfeneklettek a tárgyalások és a B tervhez fordultunk.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 16:40

Én a mercato vége előtt Paraticit nem temetném azért.

Sarrit meg a szezon vége előtt.

Agnelli dupla hetedik csapatból építette fel ezt a mostani Juventust. Kiérdemelte azt, hogy bízzunk a döntéseiben.

Nálam a top edzők Pep, Zizou, Ancelotti és Klopp. Egyik sem volt elérhető. Az új impulzusra szerintem mindenképp szükség volt, Maxnak mennie kellett. A lehetséges megoldások közül azt választotta Agnelli, amelyiket a legjobbnak gondolta. Én bízok benne, ne essünk kétségbe Smile
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 16:36

Pozitívum, hogy legalább nem Mourinho jött. Annál rosszabb nincs Smile

Vajon Agnelli vagy Paratici viszi majd neki az edzőpályára a frissen lefőtt kotyogóst? Vagy netán Nedved? És dohányzószobát kap e az öreg?
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 16:36

Ez mindenhogy csubakka. Nem volt itt semmi terv, kivágták úgy Allegrit, hogy lövésük nem volt arról kit hozzanak helyette. Persze bepróbálkozhattak Pepnél, onnan meg rövid úton elzavarták őket. Maradt a kapkodás aminek az eredményét láthatjuk. Momblano meg miket irkáltál? Shortolja valaki a juve részvényeit? mert az fix hogy most nagyot fognak esni.
Megint leírom Marrottával távozott a racionalitás a vezetőségből.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 16:26

CsT írta:
Momblánónak is a kurva anyját....na megyek inni, remélem a napon gyorsan megüt. Sad
Pontosan.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 16:05

simoon írta:

szerintem city kizárásra játszottunk, így most már tudható, nem zárják ki őket

Erre tippelnék én is. Nemcsak Momblanotól jött az a pletyka, hogy Guardiola március környékén előszerződést írt alá a Juventusszal. Gyanítom egy City kizárással léphetett volna ki Pep könnyedén az aktuális szerződéséből. 

Ezt írják Sarri stábjával kapcsolatban:
Giovanni Martusciello (vice allenatore)
Paolo Bertelli (preparatore atletico)
Luca Gotti (assistente tecnico)
Marco Ianni (umomo di campo)
Claudio Filippi (preparatore dei portieri)
Andrea Barzagli (??? - fel fogják kérni, hogy legyen része a stábnak)
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 15:58

zetterberg40 írta:
Remélhetőleg legalább az edzői stábját próbálják majd irányítottan okos, klubhoz köthető arcokkal feltölteni, akik formálhatják az öreg bagóst egy kis iránymutatással meg ilyesmi. 

Pirlo? Barza? A Conte korszak erőnléti edzőjét, Bertellit pár napja pletykálták Sarri esetleges kinevezése esetén.
szerintem city kizárásra játszottunk, így most már tudható, nem zárják ki őket
http://windholz.wix.com/windholz
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 15:56

EsztéNégy írta:
Ja és ami a legjobb: felkészül a visszatérésére Higany Very Happy Legalább Icarditól megment minket a balsors...?

Inkább a Malac kínlódjon nálunk mint az a patkány.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 15:47

Ja és ami a legjobb: felkészül a visszatérésére Higany Very Happy Legalább Icarditól megment minket a balsors...?

Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 15:47

Orvosin átment?
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 15:43

zetterberg40 írta:
Azt gondoltam, magasabb polcon vagyunk már ennél, de ezek szerint nagyon nem. Én hiszem amúgy, hogy tényleg Guardiola volt a fő célpont, de végül elutasította a lehetőséget, ezért a játékosigazolásokhoz hasonlóan ezúttal edzőfronton is csak egy második/harmadik számú opció maradt. Eddig ez jól sült el, legalábbis ami Contét és Allegrit illeti. Reménykedjünk, hogy most se legyen másként.

Ha valóban Guardiola volt a fő célpont akkor ez eléggé impulse decision volt Agnellitől, vagy ha Allegri megnyer még 3 meccset a BLben, akkor maradt volna? Ennyit számít? Ha meg nem a BL kiesés indukálta a dolgot, akkor miért nem zsírozta le Guardiolát már májusban? Én azt nem tudom elhinni, hogy márciustól júniusig Guardiola döntésére várt volna Agnelli fényorgonázva, aztán kibaszta Allegrit és jött egy B terv. Nekem ez semmilyen oldalról nem védhető.
Hacsak nem Sarri lesz a megváltó és ő volt a célpont az elejétől fogva akkor Agnelli részéről ez konkrétan rossz menedzsment. Na, de elválik majd, hogy mire lesz képes ez a sutyerák, legalább már van edzőnk lehet csapatot tervezni végre.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 15:43

Három év az a kettő...

Kicsit csalódtam én is, Allegri után Sarri nem biztos, hogy előrelépésnek mondható. Mindazonáltal én drukkolok neki, legyen mocsok sikeres és cáfoljon ránk ugyanúgy, ahogy Maxi tette!

Allegri jobbkeze
zetterberg40

Remélhetőleg legalább az edzői stábját próbálják majd irányítottan okos, klubhoz köthető arcokkal feltölteni, akik formálhatják az öreg bagóst egy kis iránymutatással meg ilyesmi. 

Pirlo? Barza? A Conte korszak erőnléti edzőjét, Bertellit pár napja pletykálták Sarri esetleges kinevezése esetén.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 15:31

Muszáj innom valamit....Evil or Very Mad
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 15:28

Sarri, Sarri... nem tudom, kicsit rizikós vállalkozás. Van legalább két edző a bajnokságban, akik szerintem magasabb szintet képviselnek, mint ő, és annak ellenére, hogy a keretünk erősebb, kicsit nagyobb feladata lesz a címvédés, mint Allegrinek körülbelül az összes szezonjában. A Zinter már eleve erősebb lett, a Napoli komoly játékosokat akar megszerezni (Manolas, Lozano, James), a Milan és a Roma az új edzővel egyelőre lutri, az Atalanta meg a BL-helyezés ellenére magasabbra valószínűleg nem fog törni, inkább lejjebb csúszik az EL-helyezésekig.

Ami miatt bizakodó vagyok, az az, hogy az általa képviselt játékstílus, sokkal, de sokkal jobban fekszik egyes játékosoknak, mint Maxié. Ronaldo, Pjanic, Costa, (ha számítani fog egyáltalán) Cancelo és talán Berna, Benta, akiknek kapásból jobban fekszik a Sarriball. Szerintem Mandzukicnak reszeltek, Khediranak remélhetőleg reszeltek, jó kérdés, hogy hol számít Sarri Spinazzolaval, illetve számol-e Cuadradoval, és a legnagyobb kérdés, hogy számol-e Dybalaval. Rugani meg előlép a védelemben a két öreg konkurenciájaként, ha nem igazoljuk le a de Ligt-Koulibaly-Romagnoli trió valamelyikét.

Két évre szerződött, a cél szerintem hosszabb távon továbbra is Guardiola, csak megvárják, amíg kitölti a szerződését. Előre nem ítélkezem, de nem biztos, hogy a vezetőség feltétlenül tudatosan választott, de mondom, én a kritikával megvárom a szezon végét (remélhetőleg).
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 15:27

Azt gondoltam, magasabb polcon vagyunk már ennél, de ezek szerint nagyon nem. Én hiszem amúgy, hogy tényleg Guardiola volt a fő célpont, de végül elutasította a lehetőséget, ezért a játékosigazolásokhoz hasonlóan ezúttal edzőfronton is csak egy második/harmadik számú opció maradt. Eddig ez jól sült el, legalábbis ami Contét és Allegrit illeti. Reménykedjünk, hogy most se legyen másként.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 15:24

Kurva nagyot csalódtam Agnelliben.....nálam ez minden szempontból egy vállalhatatlan döntés, főképp, hogy Allegrit kibasztuk egy olyan miatt akitől egy hotelszoba elveszi a scudettot.

Lehet gyártani a susogós nacit meg a J hamutartót.

Kíváncsian várom az elnök úr indoklását, hogy miért a déli surmóra esett a választás.

Már csak Icardi hiányzik....

Momblánónak is a kurva anyját....na megyek inni, remélem a napon gyorsan megüt. Sad
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 15:21

oké, akkor hivatalos: az izének 9 szezont követően jobb az edzője és az operatív igazgatója. még hozzuk el icardit, és az öltözőjük is egységesebb lehet.

bravo, agnelli.
http://bianconeri.taccs.hu
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 15:15

zetterberg40 írta:
Nekem ez csalódás, ahogy mondtam. Nem ezt vártam. Szerintem ez nem az az út, amiről Agnelli mindig beszél.
Ettől függetlenül remélem jó lesz, de baromi nehéz dolga lesz. A bajnoki cím is melós lesz, főként Conte miatt.

Conte is jobb lett volna ennél...
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 15:11

Nekem ez csalódás, ahogy mondtam. Nem ezt vártam. Szerintem ez nem az az út, amiről Agnelli mindig beszél.
Ettől függetlenül remélem jó lesz, de baromi nehéz dolga lesz. A bajnoki cím is melós lesz, főként Conte miatt.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 15:08

https://www.juventus.com/en/news/news/2019/maurizio-sarri-is-the-new-juventus-coach.php

Lehet ízlelgetni... én maradok a facepalmnál

Remélem sikerül rajta kupálni...
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime2019-06-16, 15:06

lehet, hogy hatalmas eredményeket hoz
de szeretni nem fogom, akkora jellemfejlődés nincs
http://windholz.wix.com/windholz
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 26 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
26 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: