Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!
 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

 

 Bevásárlóközpont

Go down 
+17
tjunior
EsztéNégy
Téjlor89
Tankcsapda
virracocha
_Tyler
Krisz
CsT
zetterberg40
bombahoppa
vektra
simoon
LeRoi10
DartagnanX
Malloy
_DREAM_
Petike007
21 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34
SzerzőÜzenet
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Bevásárlóközpont - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 34 I_icon_minitime2019-09-07, 15:16

tjunior írta:
Paraticivel kapcsolatban van szerintem egy találó történelemi példán.
Sir Redvers Buller tábornokra mondták, hogy a brit hadsereg legjobb ezredese és a legrosszabb tábornoka. Egyszerűen túl magasra emelkedett a képességeihez képest. Valami ilyesmit érzek Paraticivel is. Marotta mögött világszínvonalű munkát végzett, ez senki nem vitathatja. Viszont egyel feljebb lépve erősen kérdéses az eddigi teljesítménye. Ezt már leírtam itt, olyan mintha nem gondolkozna előre. Marrotta több lépéssel előre gondolkodott, Paraticinél ezt nem látom.

Az azért túlzás, hogy több lépéssel előre gondolkodott volna Marrotta, akkor már kb. 2016 óta fiatalítási folyamatot indított volna meg, illetve kb. Allegri érkezése óta szorgalmazta volna az utánpótlás erősítését. A hasonlat viszont nagyon találó. Very Happy Másfelől sajnálom, hogy ezzel beletrafáltál, mert Paraticiben kell, hogy legyen minden bizodalmunk, azonban Agnelliék érkezése óta most érzem először a tervszerűtlenséget. Illetve terv az van, mert a cél a BL-győzelem, meg a tíz scudetto sorozatban, csak a megvalósítás nem tervszerű, a célkitűzés kicsit átcsapott az Agnelli-Paratici duó megalomániájába. Illetve lehet, hogy Paraticinél nincs meg, csak ennek megfelelően cselekszik. Az az érzésem, hogy ő azt érezte, hogy bizonyítania kell, alkalmas Marrotta utódlására, és a vételi oldalt nagyon meg akarta nyomni, ami sikerült is, csak közben az eladási oldalon még rosszabbul tevékenykedett, mint Marrotta, ő legalább le tudta szűkíteni a keretlétszámot a szükségesre, most meg Can és Mandzukic kimarad a BL-keretből...durva pazarlás.

A másik meg az, hogy tavaly nyárig mi voltunk az a topklub, amelyikről példát lehetett venni, hogy még csak véletlenül se kelljen izzadni a FFP megfelelésének, most meg a plusvalenza lett a legfontosabb kritérium az eladásoknál. Tény, Marrotta nem vállalta volna be de Ligtet (és Ronaldot sem?), nála valószínűleg az lett volna, hogy Boatenget nyomott áron (vagy kölcsön + opcióval) elhozzuk, és szerintem Bonucci visszahozatalához sem sok köze volt már, a rend és a fegyelem nála alapelv volt, még ha némi korlátot is adott az igazolások terén a gazdasági fegyelem miatt. Viszont az az érzésem, amit többen is írtak, hogy kellene egy "ellenőr", aki rendben tartja a klub anyagi helyzetét, mert a Kobra kiválásával ez sajnos nincs meg.
Vissza az elejére Go down
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó



Posts : 556
Join date : 2018. Sep. 24.

Bevásárlóközpont - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 34 I_icon_minitime2019-09-06, 15:26

CsT írta:
[quote=[...] ott van még Bekúr, akinek nagyon kellenének a játékpercek, de valahogy úgy érzem Sarri listáján ő az utolsó a sorban.]
[/quote]

Sajnos ezt én is így érzem, de nem teljesen értem, hogy miért. Abban reménykedem, hogy azért, mert a Copa miatt későn csatlakozott a csapathoz. Szerintem ő gyorsan képes gondolkodni, plusz tud pontosan passzolni nyomás alatt is és a védekező statjai is kimondottan jók. Kevésbé kiélezett meccseken én bizony registában próbálgatnám Jancsi helyén. Nagy kár lenne, ha belőle nem tudnánk kihozni, ami benne van. Tavaly rengeteget fejlődött a srác és a hozzáállása is nagyon szimpatikus.
Vissza az elejére Go down
 
Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
34 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: