Remélem Moratara kaptunk valami discountot, elég reménytelen szegény idén.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-23, 19:15
simoon írta:
Manu pont jó lenne
Manu sportszakmai szempontból lehet franchise playa, de sosem lesz akkora reklámértéke, mint Dybabnak. Manu szerintem az új Marcsink lesz, ami szintén baromi jó.
Pinso marad 2022-ig, Frabotta pedig Genoa felé veszi az irányt kölcsön + opcióval.
simoon Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-23, 18:36
Idézet :
A transferpolitikát is adom, viszont emellett párhuzamosan dolgozni kell a franchise playeren is, amire Dybala nem hiszem, hogy alkalmas.
Manu pont jó lenne
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-23, 18:28
Simán kinéz amúgy az is, hogy a Demiral pénzből fedezzük a mercatot és/vagy a hiány kompenzáció egy részét, Milenkovic helyett meg marad Rugani.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-23, 16:13
Petike007 írta:
Bernát mentálisan van totál szétesve. Magam részéről továbbra is maradnék a kis és középcsapatok lerablásán. Illetve szerb-horvát vadállatok igazolásán. Ők valahogy grintában mindig nagyok voltak. Ott van az Isteni Mario, aki egy középszerű csatár, de egy gyilkológép, és ezért mindenki imádta.
A klub nem technikailag képzetlen focistákat igazolt, hanem pont a számok lettek a mentális profil elé helyezve. Számok nyelvén Bernát, Ramsey stb jó igazolás volt. Viszont sérülékeny, és vagy primadonnák, vagy éppen a nyomást nem bírják. Így a Juve most kurvára nem Juve. Sinter lettünk. Remélem Para-Nedved elzavarásával, és Maximus vezér visszatértével önmagunk leszünk.
Ki vagy, ha éhes vagy?
Bernátnak 100% mentális állapotban is baj lenne a posztjával. A Fiorban is ide-oda tologatták, annyi, hogy a Chiesa poszton volt a legjobb.
A transferpolitikát is adom, viszont emellett párhuzamosan dolgozni kell a franchise playeren is, amire Dybala nem hiszem, hogy alkalmas.
Nekem is grinta kell mindenek fellett, de valahogy meg kell találni az egyensúlyt a branding szempontokkal is, különben szuperliga nélkül megint el leszünk temetve a top 5 mögött. Erre viszont ötletem sincs ha nem kapunk párszáz millás tőkeinjekciót.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-23, 15:50
Petike007 írta:
...Illetve szerb-horvát vadállatok igazolásán. Ők valahogy grintában mindig nagyok voltak...
Vlahovics pls. Mbappe/Haaland kategóriára esélyünk sincs, de szerintem ez a szerb gyerek rövid időn belül robbantani fog. Eléggé különleges skill set az övé.
Krisz likes this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-23, 15:48
zetterberg40 írta:
Loca pizsije még tényleges Juvés lehetett, mindenhol azt írják az olaszok, hogy ide akar jönni. Innentől kezdve a Sass még kényszerpályán is mozog. Állítólag Dragut hajlandóak bevenni a bizniszbe, s emellett Chiesahoz hasonló formula lehet: 1-2 év kölcsön + kötelező véglegesítés.
1-2-év kölcsön gyakorlatilag egy dolgot jelent. Kurvára nincsen pénzünk igazolni senkit.
Nekem már Chiesa leigazolása is gyanús volt. Annyira szar állapotban lehetnek a könyvek, hogy szinte sírnak CR eladásáért. Ha Liverpoolba megy a volt klubjába eskü kifizetem a a jegyét Roncicának. (természetesen fapados járaton, mert a többiből tagdíjat fizetek)
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-23, 15:45
Loca pizsije még ténylegesen Juvés lehetett, mindenhol azt írják az olaszok, hogy ide akar jönni. Innentől kezdve a Sass még kényszerpályán is mozog. Állítólag Dragut hajlandóak bevenni a bizniszbe, s emellett Chiesahoz hasonló formula lehet: 1-2 év kölcsön + kötelező véglegesítés.
A hozzászólást zetterberg40 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2021-06-23, 15:50-kor.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-23, 15:44
Krisz írta:
Ez rendben is van, de minket annyira látványosan utált, hogy inkább maradt a sasban, de annyira meg nem sintér szurker, hogy ne lépjen le a silányba (persze ez csak pletyka, de elméleti alapon).
Berardi azért a válogatottban is jól fut, így 25 évesen meg ha elmegy valami nagy klubba, simán lemoshatja magáról a local hero témát.
Bernát mentálisan van totál szétesve. Magam részéről továbbra is maradnék a kis és középcsapatok lerablásán. Illetve szerb-horvát vadállatok igazolásán. Ők valahogy grintában mindig nagyok voltak. Ott van az Isteni Mario, aki egy középszerű csatár, de egy gyilkológép, és ezért mindenki imádta.
A klub nem technikailag képzetlen focistákat igazolt, hanem pont a számok lettek a mentális profil elé helyezve. Számok nyelvén Bernát, Ramsey stb jó igazolás volt. Viszont sérülékeny, és vagy primadonnák, vagy éppen a nyomást nem bírják. Így a Juve most kurvára nem Juve. Sinter lettünk. Remélem Para-Nedved elzavarásával, és Maximus vezér visszatértével önmagunk leszünk.
Ki vagy, ha éhes vagy?
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-23, 10:05
CsT írta:
Ez a pizsi dolog szerintem a múlté minden tekintetben erre már nem lehet alapozni. Emlékszem egy milanos haverom elküldte nekem anno a videót amin Dollárrumma csókolgatja a milan címert, amint bejelenti a PSG vissza is küldöm neki!
Berardi (meg nálam Belotti is) amolyan Di Natele féle local hero, aki egy kiscsapatban igazi vezér/ikon/stb, mert ott minden róla szól de egy komolyabb csapatban téttel/nyomással szimpla középszerré válhatnak és sajnos ide vehetjük nyugodtan Bernátot is.
Ez rendben is van, de minket annyira látványosan utált, hogy inkább maradt a sasban, de annyira meg nem sintér szurker, hogy ne lépjen le a silányba (persze ez csak pletyka, de elméleti alapon).
Berardi azért a válogatottban is jól fut, így 25 évesen meg ha elmegy valami nagy klubba, simán lemoshatja magáról a local hero témát.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-23, 09:59
Krisz írta:
Locatelli-Juventus, Berardi-Milan? A Sport Italia szerint. Ha Berardi 1 évtizedes nyílt féreg szurkolás után elmegy a Milanba akkor még nagyobb pöcs mint ahogy gondoltam.
Ez a pizsi dolog szerintem a múlté minden tekintetben erre már nem lehet alapozni. Emlékszem egy milanos haverom elküldte nekem anno a videót amin Dollárrumma csókolgatja a milan címert, amint bejelenti a PSG vissza is küldöm neki!
Berardi (meg nálam Belotti is) amolyan Di Natele féle local hero, aki egy kiscsapatban igazi vezér/ikon/stb, mert ott minden róla szól de egy komolyabb csapatban téttel/nyomással szimpla középszerré válhatnak és sajnos ide vehetjük nyugodtan Bernátot is.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-23, 09:15
Locatelli-Juventus, Berardi-Milan? A Sport Italia szerint. Ha Berardi 1 évtizedes nyílt féreg szurkolás után elmegy a Milanba akkor még nagyobb pöcs mint ahogy gondoltam.
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-23, 08:16
CsT írta:
Szerintem még nem teljes a stáb, most éppen Pável távozását vizionálják, aki helyett Carnevali jöhet a Sass-tól. Persze először adja el nekünk Locát.
Nedvedről senki nem tudja igazán, mit csinál, amit viszont tudunk, hogy csinál azzal meg ártott a klubnak. nagyon indokolt lenne az eltávolítása azzal teljesen egyetértek, hogy nem szabadna sérülékeny játékosokat igazolni. eleve nálunk régóta probléma a sok sérülés, tehtá hiú remény, hogy majd nálunk rendbe jönnek. aki korábban gyakran volt sérült (pl. Khedira, Ramsey) az nálunk is hozta ugyanezt. Demiralt én eladnám, nem csak a porcelánlába miatt, hanem azért is, mert én nem sokat látok benne, egy végtelenül ostoba parasztgyereknek látom, aki lehet, hogy kinövi magát, de ha most plusvalenzát lehet belőle csinálni, és egy hasonló képességű védőt tudnánk venni olcsóbban a helyére, akkor nem is kérdéses, hogy mi a teendő CR eladása nagyon kellene mind szakmailag, mind pénzügyileg, az sokat javítana a piaci lehetőségeinken. és remélhetőleg Paratici távozásával leszokunk a Higuain és CR féle igazolásokról, ezek teljes zsákutcát jelentettek
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-23, 07:05
Idézet :
Szerintem még nem teljes a stáb, most éppen Pável távozását vizionálják, aki helyett Carnevali jöhet a Sass-tól. Persze először adja el nekünk Locát.
Carnevali szerintem hatalmas húzás lenne, vártam már CEO-nak is, de ha hajlandó eljönni alelnöknek nekem az is megfelel!
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-23, 06:55
Petike007 írta:
Nem lenne gond ha jövőbeli várható érték is szerepelne a repertoárban.
90 millás malac sem volt okos igazolás tudván hogy egy vasat sem kapunk belőle. Porcelán láb ugyancsak hasonló szitu.
Van már vezetőségünk? Vagy még arra is várunk?
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-23, 06:19
Krisz írta:
Én személy szerint zéró toleranciát hirdetnék a porcelánlábúaknak. A Chelsea is azért ad el olyan jól mert meghatározott paraméterek mentén igazolnak, amik kizárják a Ramseykat, Khedirakat, Bonuccikat, Ronaldokat stb.
Nem lenne gond ha jövőbeli várható érték is szerepelne a repertoárban.
90 millás malac sem volt okos igazolás tudván hogy egy vasat sem kapunk belőle. Porcelán láb ugyancsak hasonló szitu.
Van már vezetőségünk? Vagy még arra is várunk?
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-23, 01:37
LeRoi10 írta:
Milenkovic egy szerb paraszt. És ezt imádom benne. 15-20 misiért zseniális vétel lenne ha Demiralt ennek a duplájáért eladjuk. Szeretjük a törököt is de nem bírunk el ennyi porcelánlábút.
Én személy szerint zéró toleranciát hirdetnék a porcelánlábúaknak. A Chelsea is azért ad el olyan jól mert meghatározott paraméterek mentén igazolnak, amik kizárják a Ramseykat, Khedirakat, Bonuccikat, Ronaldokat stb.
Malloy likes this post
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-22, 22:45
CsT írta:
Védelembe Milenkovic nevét olvastam legtöbbször, aki kb ugyanaz a szint mint Demiral, de állítólag 15-20M-ért mozdítható lenne, a töröknél meg 30M-ról beszélnek. Ez így jó csere lenne némi haszonnal.
Ha jön Loca mellé szinte biztos, hogy csak valami "akciós" kp jöhet (hacsak nincs olyan hülye aki fizet Artúrért), Pjancsi vissza kölcsön szerintem esélyes.
Elől szerintem darabra megvagyunk ha nem lesz távozó szerintem érkező sem.
Milenkovic egy szerb paraszt. És ezt imádom benne. 15-20 misiért zseniális vétel lenne ha Demiralt ennek a duplájáért eladjuk. Szeretjük a törököt is de nem bírunk el ennyi porcelánlábút.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-22, 20:21
Védelembe Milenkovic nevét olvastam legtöbbször, aki kb ugyanaz a szint mint Demiral, de állítólag 15-20M-ért mozdítható lenne, a töröknél meg 30M-ról beszélnek. Ez így jó csere lenne némi haszonnal.
Ha jön Loca mellé szinte biztos, hogy csak valami "akciós" kp jöhet (hacsak nincs olyan hülye aki fizet Artúrért), Pjancsi vissza kölcsön szerintem esélyes.
Elől szerintem darabra megvagyunk ha nem lesz távozó szerintem érkező sem.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-22, 20:06
CsT írta:
Tek közben elránt egy szimfóniát a meccs után! Igazi profi!
Jaj de utálom szegényt, jöjjön Audero.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-22, 18:44
Krisz írta:
Felcsaphatnál dimarzionak, általában a pesszimisták felé szoktál húzni, kivéve mercato ügyekben.
Én hurráoptimistaként is fosok kicsit, mert hiába vannak jelek, hogy ide vágyik, annyi a bizonytalanság a klub körül, hogy egy nagyon gyenge kukázós mercaton se lepődnék meg. Szeretnék már egy kinevezett vezérkart meg egy már emlegetett Exor tőkeinjekciót látni.
Szerintem Loca amolyan előre megírt sztori. Jönni fog az Eb után.
Mondjuk a mercato többi része még lehet atomfos, pedig kellene még legalább 1-1 minőségi belső középpályás és bal oldali védő a kezdőbe, plusz cserekapus, belsővédő (amennyiben Demiral megy), és egy csatár (Vlahovicsot kérném) aki 1-2 éven belül a csapat húzóembere lehet.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-22, 18:02
Loca olasz, ide akar jönni ez innentől kötelező, ha nem lesz meg Cherubini már mondjon is le.
A kobra iszonyat gyorsan csapott le Calhanoglura, nem hiszem, hogy az Eriksen esetig ő képben lett volna az indánál.
Most belengettek egy olyat is, hogy Pellerinit visszahozzuk és Frabottát adjuk a Genoának.
Tek közben elránt egy szimfóniát a meccs után! Igazi profi!
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-22, 17:08
zetterberg40 írta:
Nem kell fosni, be fogjuk húzni Locatellit.
Felcsaphatnál dimarzionak, általában a pesszimisták felé szoktál húzni, kivéve mercato ügyekben.
Én hurráoptimistaként is fosok kicsit, mert hiába vannak jelek, hogy ide vágyik, annyi a bizonytalanság a klub körül, hogy egy nagyon gyenge kukázós mercaton se lepődnék meg. Szeretnék már egy kinevezett vezérkart meg egy már emlegetett Exor tőkeinjekciót látni.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-22, 16:06
Petike007 írta:
A Sas visszaküldte a Locáért tett ajánlatunkat.
Szerintem Az FFP szellemében világ életében PSG szurkoló volt. Valahogy azt érzem nem lesz meg.
Cörö annyira nyomja a könyveket, mint anno Higanyx5. Totál kilátástalan a mercato, hogy Roncica megy vagy marad. Így kb semmire sem lehet tervezni. Magam részéről inkább menjen, nekem nem hiányozna.
Nem kell fosni, be fogjuk húzni Locatellit.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-21, 23:14
CsT írta:
Egyelőre nem nagyon látni, hogy mit akar a hal és a management. Csak találgatni lehet. Viszont ha Dibcsit tényleg marasztalja Maxi (amiről a legtöbbet olvasni) akkor lehet logikázni. Nekem amúgy fura, hogy pont ő marasztalja az argentint mivel egyrészt vitáik is voltak, másrészt ő volt az egyetlen akinek még ő Allegri sem találta meg a helyét a pályán.
Ha abból indulunk ki, hogy Cérót nem tudjuk eladni akkor:
4-1-2-1-2 (diamond) - Ebben fel tudnánk rakni a Dyba,Ronci,Morci hármast, ha lenne mögöttük egy bika kp de nem valószínű mert vannak szélsőink akiknek ebben nincs hely (Chiesa,Kulu).
4-3-3 - Ez megint nem valószínű mert Dibcsinek nem igazán van benne hely max CF-ben oda viszont van Morci és Ronci is.
4-4-2/4-2-3-1 - Ebben lenne helye AM/SS-ben, kérdés lesz-e hozzá középpálya?
3-5-2 szintén nem valószínű, mert Maxi annyira nem rajong a 3 védőért, Chiesának max baon van helye, Kulának sehol.
Szóval nekem az jön ki, hogy leginkább Dibcsi miatt nehéz összerakni egy optimális kezdőt és még mindig jobban megérné most eladni 15-20 misiért mint jövőre ingyen.
Szerintem két féle mercatónk lehet ha megy Ronci akkor lehet 3-4 komolyabb igazolás, ha marad akkor max Locatelli és De Sciglio vissza + Mirante.
Én két opciót tudok elképzelni. A 4-2-3-1 Dybalaval nagyon kézenfekvő lenne, viszont ahhoz egy nagyon masszív középpálya kell - vagy az, ami 2017 tavaszán, hogy a két szélső tud védekezni is. Na most nálunk Chiesa nem tud, Kulu nem tud, Berna úgy, ahogy tud, egyedül Cuadradora mondható, aki már inkább jobbhátvéd, mint jobbszélső. A 4-4-2-re ugyanez igaz egyébként.
A másik a 4-3-3 egy hibrid támadótrióval, Dybala papíron szélen lenne, de középre húzódva indulna, nagyobb teret biztosítva neki. Úgy ezek alapján leginkább Dybalat és Ronaldot is eladnám. Dybalat azért, mert képtelen alkalmazkodni a számára kicsit is idegen felállásokhoz. Kicsit furcsa, hogy Allegri mennyire csendben van a kinevezése óta, kb. csak találgatni lehet, hogy milyen elképzelései vannak.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-21, 15:52
Calhanoglut összekukázta Marotta.
Nem fogok a kardomba dőlni miatta, viszont idegesít, hogy nekünk a vezetőséget sikerül majd csak kinevezni, mire a többiek befejezik a mercatot. CR meg még mindig itt van. Meg Ramsey is.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-21, 14:29
Petike007 írta:
Szerintem Az FFP szellemében világ életében PSG szurkoló volt. Valahogy azt érzem nem lesz meg.
Cörö annyira nyomja a könyveket, mint anno Higanyx5. Totál kilátástalan a mercato, hogy Roncica megy vagy marad. Így kb semmire sem lehet tervezni. Magam részéről inkább menjen, nekem nem hiányozna.
Mindenki arra veri, hogy lőtt egy kontra gólt amin ő fejelt ki egy szögletet, majd felért befejezni, egy tipikus góĺt az 5ösről meg egy tizit. Ez mind center teljesítmény csak ő nálunk inkább szélsőt játszana, hogy a fasz üsse ki a szemét. Én személy szerint már azért kibasznám, hogy nem lehet lecserélni, pihentetni és nem lőheti más a szabikat. Még úgy védhető lenne, ha behúzna centerbe meg kicsit odatenné magát mezőnymunkában, csak egy kicsit. Nem értem hogy miért nem lehet megdumálni, hogy menjen ahova akar, ha nem tetszenek neki a feltételek - mindenkinek jobb úgy, veszteni valónk meg nincs.
bombahoppa and Malloy like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-21, 14:02
Hát a 30M + nagy darab román gyerek offerre nem csodálom, hogy nem ugrottak rá egyből!
Nem baj majd jön vissza Pjancsi levezetni.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-21, 13:56
Krisz and bombahoppa like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-21, 09:11
Egyelőre nem nagyon látni, hogy mit akar a hal és a management. Csak találgatni lehet. Viszont ha Dibcsit tényleg marasztalja Maxi (amiről a legtöbbet olvasni) akkor lehet logikázni. Nekem amúgy fura, hogy pont ő marasztalja az argentint mivel egyrészt vitáik is voltak, másrészt ő volt az egyetlen akinek még ő Allegri sem találta meg a helyét a pályán.
Ha abból indulunk ki, hogy Cérót nem tudjuk eladni akkor:
4-1-2-1-2 (diamond) - Ebben fel tudnánk rakni a Dyba,Ronci,Morci hármast, ha lenne mögöttük egy bika kp de nem valószínű mert vannak szélsőink akiknek ebben nincs hely (Chiesa,Kulu).
4-3-3 - Ez megint nem valószínű mert Dibcsinek nem igazán van benne hely max CF-ben oda viszont van Morci és Ronci is.
4-4-2/4-2-3-1 - Ebben lenne helye AM/SS-ben, kérdés lesz-e hozzá középpálya?
3-5-2 szintén nem valószínű, mert Maxi annyira nem rajong a 3 védőért, Chiesának max baon van helye, Kulának sehol.
Szóval nekem az jön ki, hogy leginkább Dibcsi miatt nehéz összerakni egy optimális kezdőt és még mindig jobban megérné most eladni 15-20 misiért mint jövőre ingyen.
Szerintem két féle mercatónk lehet ha megy Ronci akkor lehet 3-4 komolyabb igazolás, ha marad akkor max Locatelli és De Sciglio vissza + Mirante.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-20, 20:20
Én azért kíváncsi leszek Kenőre is. Alapból nem nagyon illik Allgeri focijába.