Állítólag már kivásároltuk magunkat az 50%-os klauzulából.
Akkor jó hülyék a Bokánál, bár biztos így is sok kokain kijött belőle!
bombahoppa likes this post
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-29, 18:18
CsT írta:
A tuttosport belengetett egy Bekúr-Goretzka cserét, amúgy egy ilyennel hogyan számolnánk el a Boca felé? Hétvégén itt játszana, hét közben meg ott?
Állítólag már kivásároltuk magunkat az 50%-os klauzulából.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
CsT likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-29, 15:03
Tankcsapda írta:
Mirante hozná Buffon teljesítményét? Gigi még vénségére is elég jó azokon a meccseken, amikor lehetőséget kapott, azért Mirante és közte van némi különbség. De amúgy értem a logikát benne, csak nézzük reálisan, Buffont nem fogjuk elküldeni, és szerintem még egy szezont rá fog húzni nálunk. Donna-Szczesny cserében simán benne lennék.
Mirante szvsz egy nagyon alulértékelt kapus, de ha van is különbség az 52 éves Buffonhoz képest az se sok. A másik dolog, meg hogy ha volt is pár csapat korábban, akik próbálkoztak 2 prémium kapus között felosztani az idényt, mára már senki nem csinálja. Nekünk is úgy kell számolni, hogy van az 1. számú kapus, aki véd a meccsek 95%án, a másik meg a kupában meg esetleg ajándék meccseken a szezon végén. Erre Mirante még mindig tökéletes.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-28, 22:22
Krisz írta:
Szandi renoméja azért elég jó, a kora sem túl vészes, ezért a csere aligha igényelne hatalmas befektetést, ami a középpálya megerősítését veszélyeztetné. Azt kötve hiszem, hogy hoznánk bárkit is Szandi mellé, max Pellegrini vissza és/vagy Frabotta megtartva.
A BL kvótával machinálni kell rendesen. Ken elvileg a P$Gnél maradna, azt a vonalat szvsz sajna bebuktuk. Nálam amúgy a visszavonuló Buffon helyére Mirante no brainer lenne, a pályán Gigi teljesítményét tudná hozni, és ő egy saját nevelésű helyet felszabadítana. (Kapuskérdésben nekem Donna is alap lenne. Egyedül Raiolanak kellene érte tejelni, meg adni neki egy 8-10 millás fizut gondolom, ellenben Csecsből folyna be lóvé és ő is keres 6.5et, szóval nem lenne borzasztóan nagy extra) Emellett el kell dönteni, hogy Dragusinban van-e fantázia és megtartani Giorgio helyére (a sor végére).
Kpra Locatelli, Depál, akár Dybala áldozattal is. A mostani Morataért én egy libanoni lírát se adnék, szóval szerintem az idei mercaton is lesz egy hónap vergődés csatárkérdésben, akár marad, akár megy CR.
Szerintem ha Sandrot kevesebbért adnánk el, mint amennyiért megvennénk Gosenst, akkor már nem érdemes belevágni ebbe. Ha Pirlo vagy a következő edző akarja ezt a cserét, akkor legyen, csak legyen megoldva minden fontosabb hiányosság is.
Mirante hozná Buffon teljesítményét? Gigi még vénségére is elég jó azokon a meccseken, amikor lehetőséget kapott, azért Mirante és közte van némi különbség. De amúgy értem a logikát benne, csak nézzük reálisan, Buffont nem fogjuk elküldeni, és szerintem még egy szezont rá fog húzni nálunk. Donna-Szczesny cserében simán benne lennék.
Dybala nem áldozat, ő csak a lehetőség, akivel meg lehet teremteni egy nagyobb igazoláshoz a tőkét. Rengeteg ideje volt bizonyítania, hogy képes az élre állni és magas szintre vezetni a csapatot...lehet, hogy túl nagy volt az a kabát neki. Szerintem a következő szezon csak egy újabb transition year lesz, egyszerűen újra kell építeni a keretet, ami egyetlen szezon alatt nem jön össze. Ezt csak azért írom, mert szerintem emiatt Ronaldo és Dybala eladásának egyszerre is lenne értelme. Én Roncit nem szívesen adtam volna el a Lazio elleni meccsig, de jobban belegondolva, az a fizetés csak generálja a csapat esetleges további gyengülését. De ő legalább teljesít, Dybusz viszont marhára nem.
A Locatelli-De Paul kettős elég reális, bár ha van rá mód, akkor az argentin helyett egy fokkal jobbat igazolnék.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-28, 20:46
A tuttosport belengetett egy Bekúr-Goretzka cserét, amúgy egy ilyennel hogyan számolnánk el a Boca felé? Hétvégén itt játszana, hét közben meg ott?
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-28, 15:03
Tankcsapda írta:
Nem örülnék neki. Illetve tudnék, mert Gosens amúgy egy baromi jó játékos, abszolút illene a rendszerbe. De több szempontból is bajos lenne ez a lecserélés:
A bal oldal ne legyen prioritás. Sokkal fontosabb, hogy megerősítsük a középpályát, ide tegyük a nagy lóvét. Aztán a jobb oldalra kellene egy Cuadrado-helyettes. Danilo nem jó jobbhátvédben, neki középen kellene játszania, így meg senki nincs Cuad helyére (Lucas Vazquez jó lett volna, de a Bayernhez igazol). És fontosabb az is, hogy a támadószekción változtassunk, egy erősebb középcsatárra mindenképpen szükségünk van, teljesen mindegy, mi lesz Ronaldo sorsa. A többi prioritás az eladások függvényében alakul ki.
Sandro nagyon hasznos, ha Pirlo marad. Nem egyposztos játékos, szerintem még a középpályára is fel lehetne tolni, ha ott van rá szükség. Emellett nem sérülékeny, terhelhető még mindig, a jelenlegi helyzetben az ő eladását nem tartanám jó döntésnek.
Kicsit fázom az Atalanta játékosaitól, nem az a jellemző, hogy tartani tudják máshol is a szintet az eligazoló játékosok. Kessié kivétel, de neki is idő kellett.
Gosens nem egészen Sandro posztriválisa, szóval nem feltétlen értem, miért kell a két nevet ennyire összemosni.
Szóval jöjjön Gosens, de ne Sandro kárára, és csak akkor, ha azt a 3-4 igazolást előbbre helyezzük. 2015 óta szenvedünk a gyenge középpályás anyag miatt, ezen nagyon sürgősen változtatni kell, úgyhogy ez legyen a prioritás. A jobb oldal annyival van hátrébb, hogy amíg Sandro mögött ott van egy Frabotta a kicsik elleni meccsekre, valamint Bernardeschi is arra a posztra képződik át, addig Danilo pont hogy távolodik a jobbhátvéd szereptől, és nincs más opció. Pirlo meg talán gondolkodjon el, hogy áttérjen a 4-3-3-ra.
Szandi renoméja azért elég jó, a kora sem túl vészes, ezért a csere aligha igényelne hatalmas befektetést, ami a középpálya megerősítését veszélyeztetné. Azt kötve hiszem, hogy hoznánk bárkit is Szandi mellé, max Pellegrini vissza és/vagy Frabotta megtartva.
A BL kvótával machinálni kell rendesen. Ken elvileg a P$Gnél maradna, azt a vonalat szvsz sajna bebuktuk. Nálam amúgy a visszavonuló Buffon helyére Mirante no brainer lenne, a pályán Gigi teljesítményét tudná hozni, és ő egy saját nevelésű helyet felszabadítana. (Kapuskérdésben nekem Donna is alap lenne. Egyedül Raiolanak kellene érte tejelni, meg adni neki egy 8-10 millás fizut gondolom, ellenben Csecsből folyna be lóvé és ő is keres 6.5et, szóval nem lenne borzasztóan nagy extra) Emellett el kell dönteni, hogy Dragusinban van-e fantázia és megtartani Giorgio helyére (a sor végére).
Kpra Locatelli, Depál, akár Dybala áldozattal is. A mostani Morataért én egy libanoni lírát se adnék, szóval szerintem az idei mercaton is lesz egy hónap vergődés csatárkérdésben, akár marad, akár megy CR.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-28, 14:23
Krisz írta:
Ez a Szandit eladjuk, és hozzuk Gosenst pleryka elég makacsul ismétlődik. Nekem olyan Lichsteiner 'itt nem lehet elszaladgálni mer' aládbaszok' feelingem van vele kapcsolatban, szóval elméletben sunázom a dolgot.
Vélemények?
Nem örülnék neki. Illetve tudnék, mert Gosens amúgy egy baromi jó játékos, abszolút illene a rendszerbe. De több szempontból is bajos lenne ez a lecserélés:
A bal oldal ne legyen prioritás. Sokkal fontosabb, hogy megerősítsük a középpályát, ide tegyük a nagy lóvét. Aztán a jobb oldalra kellene egy Cuadrado-helyettes. Danilo nem jó jobbhátvédben, neki középen kellene játszania, így meg senki nincs Cuad helyére (Lucas Vazquez jó lett volna, de a Bayernhez igazol). És fontosabb az is, hogy a támadószekción változtassunk, egy erősebb középcsatárra mindenképpen szükségünk van, teljesen mindegy, mi lesz Ronaldo sorsa. A többi prioritás az eladások függvényében alakul ki.
Sandro nagyon hasznos, ha Pirlo marad. Nem egyposztos játékos, szerintem még a középpályára is fel lehetne tolni, ha ott van rá szükség. Emellett nem sérülékeny, terhelhető még mindig, a jelenlegi helyzetben az ő eladását nem tartanám jó döntésnek.
Kicsit fázom az Atalanta játékosaitól, nem az a jellemző, hogy tartani tudják máshol is a szintet az eligazoló játékosok. Kessié kivétel, de neki is idő kellett.
Gosens nem egészen Sandro posztriválisa, szóval nem feltétlen értem, miért kell a két nevet ennyire összemosni.
Szóval jöjjön Gosens, de ne Sandro kárára, és csak akkor, ha azt a 3-4 igazolást előbbre helyezzük. 2015 óta szenvedünk a gyenge középpályás anyag miatt, ezen nagyon sürgősen változtatni kell, úgyhogy ez legyen a prioritás. A jobb oldal annyival van hátrébb, hogy amíg Sandro mögött ott van egy Frabotta a kicsik elleni meccsekre, valamint Bernardeschi is arra a posztra képződik át, addig Danilo pont hogy távolodik a jobbhátvéd szereptől, és nincs más opció. Pirlo meg talán gondolkodjon el, hogy áttérjen a 4-3-3-ra.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-28, 12:16
Krisz írta:
Ez a Szandit eladjuk, és hozzuk Gosenst pleryka elég makacsul ismétlődik. Nekem olyan Lichsteiner 'itt nem lehet elszaladgálni mer' aládbaszok' feelingem van vele kapcsolatban, szóval elméletben sunázom a dolgot.
Vélemények?
Szerintem a fickó, pont erre a Gasp féle erőfocira van kitalálva, kérdés, egy technikásabb többet passzolós játékban mire menne. Ő főleg akkor lenne hasznos, ha Szundi marad ennél 4-4-2/3-5-2 vonalnál, LWB-be és LM-be is simán jó lehet, az LB (4 védős rendszerben) már neccesebb, ha mondjuk 4-3-3-ban gondolkodunk akkor szerintem nem ő az emberünk. Persze a fő kérdés: "a mennyiéé?". De inkább Szandi mellé jöjjön mint a helyére, a brazil azért hoz egy elfogadható szintet, sőt 3 védős rendszerben belső védőnek is jó (mivel jövőre se leszünk tele saját nevelésekkel a szűkös keret miatt ez extra) egyetlen gyengéje, hogy a levegőben könnyen verhető, de ha ez Bonuccinál belefér 5 éve akkor nála is.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-28, 11:33
Krisz írta:
Vélemények?
Jó gyerek! Jöjjön! (Bár jó lenne végre nem 1 db balhátvéddel nekimenni a szezonnak)
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-28, 09:38
Vélemények?
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-25, 10:57
Krisz írta:
Amíg nem tudni, hogy mi lesz helyette, nem sok mindent lehet róla beszélni. Feltételezem, hogy lesznek azért szabályozások, abban meg reménykedem, hogy más módon de azért megakadályozzák, hogy a top foci unatkozó milliárdosok oenzmosodájává váljon.
Mivel azzal a címszóval törlik el, hogy "megkönnyítsük a klubok dolgát" nem fűzök hozzá nagy reményeket. A gazdagok eddig is büntetlenül megtehettek bármit, ezután még a látszatra sem kell majd adniuk. Kíváncsi leszek Agnelli kap-e újabb injekciót Elkantól és beállunk-e mi is pénzt szórni (nem hiszem).
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-25, 10:35
CsT írta:
GDS szerint Ronaldo marad ha megerősítjük a NEKI keretet. Kezdünk fordítva ülni a lovon...
Egyrészt ez megint annyira pongyola, hogy szerintem valamelyik firkász álmodta meg tegnap este. Másrészt felőlem akár Kis Grofó kedvéért is megerősíthetjük a keretet, a lényeg, hogy lesz-e Locatelli meg Depál vagy sem.
LeRoi10 likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-25, 10:21
GDS szerint Ronaldo marad ha megerősítjük a NEKI keretet. Kezdünk fordítva ülni a lovon...
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-24, 16:40
Malloy írta:
Más. FFP eltörlése? Tényleg egy kib@szott gittegylet az UEFA! Man City megveszi a nyáron Mbappet Haalandot, Messit és Ronaldot egyszerre...
Amíg nem tudni, hogy mi lesz helyette, nem sok mindent lehet róla beszélni. Feltételezem, hogy lesznek azért szabályozások, abban meg reménykedem, hogy más módon de azért megakadályozzák, hogy a top foci unatkozó milliárdosok oenzmosodájává váljon.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-24, 16:18
Más. FFP eltörlése? Tényleg egy kib@szott gittegylet az UEFA! Man City megveszi a nyáron Mbappet Haalandot, Messit és Ronaldot egyszerre...
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-24, 14:53
Malloy írta:
Én sem mondanám márciusban, hogy ki lesznek baszva... Nem lennének túl motiváltak a hátralevő 2 hónapban, és a Bl-t azért el kellene érni valahogy.
Nedved nyilván nem egy (PR)géniusz, de egy ilyen kérdés polkorrekt válaszára 1000 opció van, amire gondolom a PR csapat alaposan fel is készíti egy ilyen exclusive interview kapcsán - mellesleg még egy ilyen deklaráció mellett is kb ugyanúgy folytatódik majd a spekuláció és gondolom Pirlo se fog kevésbé fosni. Meg amúgy biztos, hogy lenne bármilyen negatív következménye, ha bejelentenék a távozását márciusban? Lehet kevésbé lenne motivált, de ugyanakkor az eredménykényszer terhe meg lekerülne róla, a mostaninál kaotikusabban meg aligha rakhatná fel a csapatot. Ronaldonál mi változna motivációban? Ő eddig is egyszemélyes csapatként létezett, ha most bejelentenénk a távozasát ő attól még ugyanúgy a saját góllövési rekordjáért meg a Coppáért teperne, mint eddig.
Nem mondom, hogy nem lehetne negatív hatása, de ugyanakkor nem hiszem, hogy túl sokat nyomna a latba - és itt most arról az opcióról van szó, hogy kerek-perec kijelentjük, hogy távoznak. Egy terelős yes-no-maybe semmilyen válasznak kb semmilyen hatása nem lenne.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-24, 14:34
Krisz írta:
Azért árnyalja a képet a fejlődési görbénk. A Ronaldo projekt vagy hasonlók szvsz elkerülhetetlenek. A jórészt sportszakmai döntések által vezérelt, ésszerű pénzügyi keretek között mozgó post-calciopoli rekonstrukció után megragadtunk a Serie A szinten, ahonnan nincs más út feljebb, mint az ilyen commercial & marketing értékek által dominált projektek. Ezek pedig elkerülhetetlenül be fognak kavarni a sportszakmai építkezésbe. A mostani állapot a többi ponttal egyetemben, nyilván tarthatatlan, de valamilyen szinten számolni kell az ilyenekkel, pont a fejlődés miatt - nem elég összerakni egy jó csapatot amivel elvagy 6-8 évig, mint a 90-es évekig.
Ronaldo érinthetetlen és 100%, hogy mindketten maradnak Pirloval
Én sem mondanám márciusban, hogy ki lesznek baszva... Nem lennének túl motiváltak a hátralevő 2 hónapban, és a Bl-t azért el kellene érni valahogy.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-24, 14:21
Malloy írta:
Bármi is lesz, a nyáron a legfontosabb dolog az, hogy ne ringassuk tovább magunkat álomba. El kell ismerni a következő tényeket, és meglépni amit meg kell!
1. A Ronaldo projekt megbukott. El kell engedni, mert tönkreteszi teljesen a csapatot, mind taktikailag, mind anyagilag. 2. Dybalának nincs posztja. Nem a Juventusban, hanem a mai fociban. 3. Chiellini már nem képes segíteni a pályán a csapatot 4. Bonucci egy szar védő. A keretben sem kellene, hogy szerepeljen már, nemhogy kezdő/csk legyen...
Ezek a legalapvetőbb hibák, és amíg ezeket nem ismerjük be magunknak, hanem próbáljuk takargatni, addig tök mindegy ki lesz az edző, nem fogunk fejlődni!
Azért árnyalja a képet a fejlődési görbénk. A Ronaldo projekt vagy hasonlók szvsz elkerülhetetlenek. A jórészt sportszakmai döntések által vezérelt, ésszerű pénzügyi keretek között mozgó post-calciopoli rekonstrukció után megragadtunk a Serie A szinten, ahonnan nincs más út feljebb, mint az ilyen commercial & marketing értékek által dominált projektek. Ezek pedig elkerülhetetlenül be fognak kavarni a sportszakmai építkezésbe. A mostani állapot a többi ponttal egyetemben, nyilván tarthatatlan, de valamilyen szinten számolni kell az ilyenekkel, pont a fejlődés miatt - nem elég összerakni egy jó csapatot amivel elvagy 6-8 évig, mint a 90-es évekig.
Ronaldo érinthetetlen és 100%, hogy mindketten maradnak Pirloval
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-24, 14:09
Malloy írta:
Bármi is lesz, a nyáron a legfontosabb dolog az, hogy ne ringassuk tovább magunkat álomba. El kell ismerni a következő tényeket, és meglépni amit meg kell!
1. A Ronaldo projekt megbukott. El kell engedni, mert tönkreteszi teljesen a csapatot, mind taktikailag, mind anyagilag. 2. Dybalának nincs posztja. Nem a Juventusban, hanem a mai fociban. 3. Chiellini már nem képes segíteni a pályán a csapatot 4. Bonucci egy szar védő. A keretben sem kellene, hogy szerepeljen már, nemhogy kezdő/csk legyen...
Ezek a legalapvetőbb hibák, és amíg ezeket nem ismerjük be magunknak, hanem próbáljuk takargatni, addig tök mindegy ki lesz az edző, nem fogunk fejlődni!
Én ezeket már mind beismertem az elmúlt 2 szezonban is...de nem segített
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-24, 13:13
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-24, 12:57
Tankcsapda írta:
Igen, a három védő miatt én is kissé szkeptikus vagyok vele kapcsolatban. Pedig eleinte 4-3-3 is volt, és nem is ment rosszul nekik akkor sem. Nem gondolom, hogy ha azt látja, hogy a játékosok nem alkalmasak 3-5-2-re, akkor ne váltana. Márpedig Chiesa vagy Kulusevski nem igazán alkalmas rá. A védelem másabb, mert Bonuccinak és Danilonak három védő rendszerben jobb, bár simán lehet, hogy Danilot ő is előrébb tolná. Más edzőt nem tudok elképzelni. Szerintem nem egydimenziós, mint Sarri, legalábbis szerintem képes változtatni, és ha ő jön, akkor ebben legyen is igazam.
Amúgy pont Allegri hibázott az utolsó évében, hogy az Atletico ellen bevált 3-4-1-2-t nem vitte tovább. Meg a Real elleni döntőben, hogy azt játszatta. Az Ajax ellen arra lett volna szükség, ettől függetlenül szerintem sem jó a 3 védő.
Danilo gyakorlatilag egy védekezni tudó Bonucciként funkcionált idén. Magasan a legaktívabb (és leghatékonyabb) védekezésben, emellett libero szerepkörben is vállalt feladatokat (kb Bonucci helyett) kitűnően - hosszú passzok, labdatartás, osztogatás + a hibrid rendszerben a támadások támogatása a szélen. Tekintve, hogy ő egy szolid védő is, nem csak libero, mint Bonucci, szerintem elég jó esély van rá, hogy egy standard 4 védős rendszerben is működne - standard középhátvéd, a peak Bonucci hosszú passzaival és labdabiztosságával.
Így kb csak Bonucci maradt mint érv a 3 védős rendszer mellett, ami esetleg 4-5 éve megért volna áldozatokat, manapság viszont nem sokat kapunk cserébe a Serie B-s védőmunkáért.
Itt igazából arról van szó, hogy mi az alapjátékunk, amihez a játékoskeret karakteréből adódóan jelen pillanatban a 433 a legalkalmasabb. Emellett lehet az edzésen gyakorolni más felállásokat (ha az alapjáték le van tisztázva), akár 3 védős opciókat is.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-24, 12:35
CsT írta:
Én kis Inzaghitól is félnék, nekem ő olyan mint egy szimpatikusabb Conte. Felépített szépen egy csapatot a saját taktikájára viszont éjjel-nappal abban bízik és ő se nagyon változtat még akkor sem ha nem működik. A stabil átlagot évről évre hozza, de komolyabb kiugrásra (főleg nemzetközi szinten) nem volt képes. Ő sem nagyon tud szabadulni 3-5-2-től és, hogy Allegrit idézzem: "No one has won the Champions League playing with 3 at the back.”
Szóval jelenleg nehéz olyat találni, akinek van tekintélye, vannak eredményei és ismeri is az olasz közeget.
Igen, a három védő miatt én is kissé szkeptikus vagyok vele kapcsolatban. Pedig eleinte 4-3-3 is volt, és nem is ment rosszul nekik akkor sem. Nem gondolom, hogy ha azt látja, hogy a játékosok nem alkalmasak 3-5-2-re, akkor ne váltana. Márpedig Chiesa vagy Kulusevski nem igazán alkalmas rá. A védelem másabb, mert Bonuccinak és Danilonak három védő rendszerben jobb, bár simán lehet, hogy Danilot ő is előrébb tolná. Más edzőt nem tudok elképzelni. Szerintem nem egydimenziós, mint Sarri, legalábbis szerintem képes változtatni, és ha ő jön, akkor ebben legyen is igazam.
Amúgy pont Allegri hibázott az utolsó évében, hogy az Atletico ellen bevált 3-4-1-2-t nem vitte tovább. Meg a Real elleni döntőben, hogy azt játszatta. Az Ajax ellen arra lett volna szükség, ettől függetlenül szerintem sem jó a 3 védő.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-24, 08:45
Tankcsapda írta:
Ehhez a pénz kevés lesz, emellett még az kellene, hogy Paratici és Nedved távozzon vagy térden állva bocsánatot kérjenek tőle, egy megnyerő 3-4 éves projekt, beleszólás a transzferekbe (vétel-eladás egyaránt, játékos típus, vétójog, esetleg konkrét játékos megnevezése). Akkor talán visszajönne, de a nyilatkozataiból az jön le, hogy lezártnak tekinti a dolgot.
Ha mindenképpen Pirlo leváltásában gondolkodnak, és Allegrire sincs esély, akkor szerintem Simone Inzaghi lenne a legmegfelelőbb edző. Én Gasperinitől fázom, hiába művel csodát az Atalantaval, egyszerűen az lenne, hogy az első 10 meccset kb. beáldoznánk komoly pontveszteséggel, ami akár a szezonba is kerülhet...és 10 meccset sem biztos, hogy várnának. Viszont tény, hogy nagyon is illene ide a játékfelfogásával. Spalletti meg egyszerűen ne jöjjön, neki ez a szint kevés lenne.
Én kis Inzaghitól is félnék, nekem ő olyan mint egy szimpatikusabb Conte. Felépített szépen egy csapatot a saját taktikájára viszont éjjel-nappal abban bízik és ő se nagyon változtat még akkor sem ha nem működik. A stabil átlagot évről évre hozza, de komolyabb kiugrásra (főleg nemzetközi szinten) nem volt képes. Ő sem nagyon tud szabadulni 3-5-2-től és, hogy Allegrit idézzem: "No one has won the Champions League playing with 3 at the back.”
Szóval jelenleg nehéz olyat találni, akinek van tekintélye, vannak eredményei és ismeri is az olasz közeget.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-23, 23:45
CsT írta:
Én örülnék a hal visszatérésének, de mindenki más (Agnelli,Nedved, Paratici) számára ez egy hatalmas negatív beismerés lenne, hogy a kibaszásától gyakorlatilag minden szarul sült el. Azt sem hiszem, hogy ő vissza akarna jönni. Mindig lenyilatkozza ezt a szépen váltunk el és jó a kapcsolatunk dolgot, de igazából akit rúgtak már ki az tudja, hogy marad egy tüske...amin nehéz átlendülni, persze mindig van az a pénz.
Ehhez a pénz kevés lesz, emellett még az kellene, hogy Paratici és Nedved távozzon vagy térden állva bocsánatot kérjenek tőle, egy megnyerő 3-4 éves projekt, beleszólás a transzferekbe (vétel-eladás egyaránt, játékos típus, vétójog, esetleg konkrét játékos megnevezése). Akkor talán visszajönne, de a nyilatkozataiból az jön le, hogy lezártnak tekinti a dolgot.
Ha mindenképpen Pirlo leváltásában gondolkodnak, és Allegrire sincs esély, akkor szerintem Simone Inzaghi lenne a legmegfelelőbb edző. Én Gasperinitől fázom, hiába művel csodát az Atalantaval, egyszerűen az lenne, hogy az első 10 meccset kb. beáldoznánk komoly pontveszteséggel, ami akár a szezonba is kerülhet...és 10 meccset sem biztos, hogy várnának. Viszont tény, hogy nagyon is illene ide a játékfelfogásával. Spalletti meg egyszerűen ne jöjjön, neki ez a szint kevés lenne.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-23, 20:27
Malloy írta:
nincs
Engem nem érdekel ki lesz a következő edző. Amennyiben Allegri lesz az.
Malloy likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-23, 19:02
Én örülnék a hal visszatérésének, de mindenki más (Agnelli,Nedved, Paratici) számára ez egy hatalmas negatív beismerés lenne, hogy a kibaszásától gyakorlatilag minden szarul sült el. Azt sem hiszem, hogy ő vissza akarna jönni. Mindig lenyilatkozza ezt a szépen váltunk el és jó a kapcsolatunk dolgot, de igazából akit rúgtak már ki az tudja, hogy marad egy tüske...amin nehéz átlendülni, persze mindig van az a pénz.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-23, 15:53
Krisz írta:
Elég sok név van a kalapban a firkászok szerint, az egyik, ami pusztán elméleti síkon mindenképp megér egy eszmefuttatást az Gasperini. Egyrészt kb valami hasonló focit akarnánk játszani, mint amit ő nyomat, az Atalantás teljesítménye nyilvánvalóan figyelemre méltó, a Juve ificsapataiban nevelkedett, ezért van némi kötődése a csapathoz. Emellett viszont itt azonnal kellenének az eredmények, nincsenek szezonjai a csapatépítésre, mint az Atalantánál, a bődületes nagy pofára esése a férgeknél kb olyan szituban, mint amiben mi vagyunk mindenképp intő jel, ezen felül pedig csak underdog tapasztalata van, kérdés ezt a nyomást nálunk mennyire tudná kezelni, nem is beszélve a primadonnákról (CR, Dybala, Bonucci, stb).
Ha megy Pirlo akkor nincs több lehetőség hokizni. Olyat kell hozni, akinél garancia, hogy minimum az eredmények jönnek - nem tudom, hogy Allegrin kívül van-e ilyen.
nincs
CsT and Petike007 like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-23, 15:31
Elég sok név van a kalapban a firkászok szerint, az egyik, ami pusztán elméleti síkon mindenképp megér egy eszmefuttatást az Gasperini. Egyrészt kb valami hasonló focit akarnánk játszani, mint amit ő nyomat, az Atalantás teljesítménye nyilvánvalóan figyelemre méltó, a Juve ificsapataiban nevelkedett, ezért van némi kötődése a csapathoz. Emellett viszont itt azonnal kellenének az eredmények, nincsenek szezonjai a csapatépítésre, mint az Atalantánál, a bődületes nagy pofára esése a férgeknél kb olyan szituban, mint amiben mi vagyunk mindenképp intő jel, ezen felül pedig csak underdog tapasztalata van, kérdés ezt a nyomást nálunk mennyire tudná kezelni, nem is beszélve a primadonnákról (CR, Dybala, Bonucci, stb).
Ha megy Pirlo akkor nincs több lehetőség hokizni. Olyat kell hozni, akinél garancia, hogy minimum az eredmények jönnek - nem tudom, hogy Allegrin kívül van-e ilyen.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-21, 17:51
Ez a meccs is erősíti bennem azt, hogy inkább váljunk meg CR-től. Az ilyen meccseken teljesen haszontalan, mert a támadójátékunk csak elméleti, neki meg kell, hogy helyzetbe hozzák, így az is mindegy lenne, ha az U23-ból hoznánk fel a helyére valakit, ugyanott vagyunk. Lehet, hogy a Cagliarinak lőtt hármat, meg a gólkirályi cím felé robotol, de semmit nem érünk vele. Az, hogy 2018 óta egyre jobban alá kell rendelni a játékunkat, csak egyre lejjebb süllyeszti a csapatot. Persze vannak olyan edzők, akik meg tudják ezt oldani (Ferguson, Ancelotti, Zidane), de Sarri és Pirlo nem olyanok, akik a csapatjátékot egy játékos alá rendelnék, ez Szundiról ennyi idő alapján is lejött.
Adjuk el a PSG-nek Roncit, ezzel akár a pótlását is meg tudnánk oldani. Én Keanre költeném az árát, több okból. Egy: baromi nagy potenciál van benne, ha teret kaphat, akkor ki is jönne belőle, Párizsban Neymar és Mbappé mellett akkora esélye nincs erre. Kettő: saját nevelés. Három: tudna középen és szélen is játszani, könnyen tudna alkalmazkodni bármilyen felálláshoz. Négy: nem várná el azonnal, hogy rá épüljön a játékunk, ha bizonyít, akkor meg úgyis az lenne belőle.
A középpályás erősítésekbe most nem mennék bele, kiveséztük már párszor, maximum annyira, hogy ha kétfős kp-t akar Pirlo, akkor egy Kanté-féle játékosra lenne szükség. Viszont ami szintén fontos, hogy kellene Cuadradonak egy alternatíva. Danilo nem az, neki középen a helye, akár a védelemben, akár a védelem előtt. Szerintem Lucas Vazquez megfelelő lenne, lejár a szerződése, csapatjátékos, és nem hiszem, hogy csillagászati fizetést kérne (de azért 4-5 milliót biztosan), és mivel ő is jobb oldali mindenes, még akár Cuaddal együtt is játszhatnak időnként.
bombahoppa likes this post
vektra Labdaszedő
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-20, 07:37
Róla kiderült, hogy miért nem próbáltuk leigazolni: