Locatelli kell. Az se érdekel ha más nem is jön idén.
Én azért Berardit is el tudnám fogadni. Elég jó szezont nyomott le most, és egyelőre az EB-n is nagyon hasít.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-16, 21:29
Locatelli kell. Az se érdekel ha más nem is jön idén.
Krisz, zetterberg40, LeRoi10 and Tankcsapda like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-16, 21:01
Gigi Parma
Krisz likes this post
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-16, 20:38
De Paul 35 millióért Atleti. Az eléggé baráti árfekvés Saul pótlónak.
Gattuso meg 2 héttel a kinevezése után lelépni készül Firenzéből.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-15, 23:05
Krisz írta:
Helyette hosszabbítottunk Morataval
Klasszis volt tegnap. Tök jogos!
Amúgy Rabbi sztem fasza volt, nem ő a kp-nk gátja.
Krisz and simoon like this post
simoon Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-15, 21:55
Krisz írta:
ezt se bánom, bár én szerelmes vagyok morciba
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-15, 21:52
simoon írta:
hát cicuskák, egy motivált Pogba a fél csapatunkat megérné cserébe kár, hogy esélytelen
CsT likes this post
simoon Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-15, 21:48
hát cicuskák, egy motivált Pogba a fél csapatunkat megérné cserébe kár, hogy esélytelen
CsT and LeRoi10 like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-14, 14:50
zetterberg40 írta:
Más: Borzasztó volt ez az Eriksen eset:( Viszont az a lényeg, hogy már jól van a hírek szerint!
Én olyat is olvastam, hogy az olasz törvények értelmében fel kell hagynia a profi sporttal, amennyiben az egészségügyi rizikót nem sikerül teljesen tisztázni. Eléggé sajnálnám, hogy előbb Conte játékostemetőjében lehúz 1.5 évet, majd kettétörik a karrierje. Remélem kiderítik az okokat és sikerül majd orvosolni.
Más: Borzasztó volt ez az Eriksen eset:( Viszont az a lényeg, hogy már jól van a hírek szerint!
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-12, 18:31
Hát a szakács nem veri fel az árát az eb-n, iszonyat hulladék volt ma is. 15 percenként volt 1 labdába érése....
Közben Paratici Spurs.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-11, 10:30
CsT írta:
Di Marzio szerint Allegri nem akarta a Dollárt! Nálam egy pacsival indít.
Cserekapusnak most épp Sirigut dobták be.
Egy játékos képességei és a mentális háttere megint egy más kérdés.
Eklatáns példája CÖRÖ7 aki kecske meg minden, de annyira nem való a Juvéba, ahogy hetero ember Darti Yachtos bulijára.
Dollár hasonló életutat fog bejárni,. mint Balo. Aki hatalmas tehetség volt stb, de a gyökér pizzás kinyírta a karrierjét.
Harcos csapatot akarok látni jövőre. Cörö Bernát Remzy nélkül.
bombahoppa likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-10, 23:30
CsT írta:
Sirigu a kapus, akibe először voltam igazán szerelmes. APalermo második legjobb kapusa, Fontana az első, rosaneri aranykor.
_________________ a televizenyős düggönypakli
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-10, 20:51
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-10, 19:13
Malloy írta:
A csikkes akarja Bernátot. Hátha ez volt a feltétele a lelépési díjának.
Érthető, itt is tök fasza trequartistát csinált belőle!
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-10, 17:11
A csikkes akarja Bernátot. Hátha ez volt a feltétele a lelépési díjának.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-09, 15:35
CsT írta:
Agresti szerint még mindig él a Bocának fizetendő arány (ami közel 40%) ha eladnánk Bekúrt.
Egy fordított Pjanic-Artúr cserét kell csinálni. Ott fel kellett nyomni az árakat az FFP miatt, most 1 millió EUR-ra kell árazni a játékosokat.
LeRoi10 and bombahoppa like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-09, 13:18
Agresti szerint még mindig él a Bocának fizetendő arány (ami közel 40%) ha eladnánk Bekúrt.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-09, 13:08
Krisz írta:
Elég gusztustalan. Az álszentséget Katarban találták fel azt már régóta tudom, tökéletes házasság a FIFA/UEFAval. Remélem a payrollunkon lévő firkászok, influencerek, stb már írják a vezércikkeket arról, hogy az UEFA nem tudta megbaszni a P$Gt az FFPvel, ezért inkább eltörölték az FFPt és kinevezték Al-Khelaifit klubszövetség elnöknek, majd beleálltal Agnelliékbe, hogy őket csak a pénz érdekli...
Ennek a Khelaifinek azért éghet a pofája, kibasztak egy edzőt aki megnyerte a BL-t egy kisebb csapattal aztán még a Ligönt is elbukják a negyedannyi költségvetésű Lille-el szemben.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-09, 11:09
Krisz írta:
Amúgy, csak engem zavar, hogy izomból pörög a mercato nekünk meg még mindig nincs vezérkarunk? Tudom, hogy az EB előtt nem sok dealre lehet számítani, de a transfer stratégiának már meg kéne lennie és a tágyalasoknak meg menniük kellene. Na most ez fix vezérkar nélkül eléggé esélytelen.
Agresti szerint Arrivabene már Torinoban van, tegnap este Nedveddel vacsorázott. Hivatalos bejelentés várható a nap folyamán.
Szerintem a háttérben már javában mennek a tárgyalások mindettől függetlenül.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-09, 10:34
Amúgy, csak engem zavar, hogy izomból pörög a mercato nekünk meg még mindig nincs vezérkarunk? Tudom, hogy az EB előtt nem sok dealre lehet számítani, de a transfer stratégiának már meg kéne lennie és a tágyalasoknak meg menniük kellene. Na most ez fix vezérkar nélkül eléggé esélytelen.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-09, 10:20
zetterberg40 írta:
Wijnaldum kb. már a Barca orvosi vizsgálatán volt, amikor a PSG megkétszerezte a katalánok által kínált fizut. A hullarablók könyvelését szintén ők tehetik rendbe, ha kifizetik az emlegetett 60-80 millió körüli összeget Hakimiért. S ki tudja, hol áll majd meg a sor...
Elég gusztustalan. Az álszentséget Katarban találták fel azt már régóta tudom, tökéletes házasság a FIFA/UEFAval. Remélem a payrollunkon lévő firkászok, influencerek, stb már írják a vezércikkeket arról, hogy az UEFA nem tudta megbaszni a P$Gt az FFPvel, ezért inkább eltörölték az FFPt és kinevezték Al-Khelaifit klubszövetség elnöknek, majd beleálltal Agnelliékbe, hogy őket csak a pénz érdekli...
CsT, bombahoppa and Malloy like this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-09, 08:33
tjunior írta:
Nincs mit kihagyni, ceferin spanja most nyeregben érzi magát, annyi pénz ajánl a pizzásnak és a kesztyűbábjának amennyit nem szégyel, ezzel nem lehet és nem is kell versenyezni. Cragno, Golini vagy Meret megfelelő lehet ha már annyi el akarjuk passzolni a polákot.
Wijnaldum kb. már a Barca orvosi vizsgálatán volt, amikor a PSG megkétszerezte a katalánok által kínált fizut. A hullarablók könyvelését szintén ők tehetik rendbe, ha kifizetik az emlegetett 60-80 millió körüli összeget Hakimiért. S ki tudja, hol áll majd meg a sor...
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-09, 05:48
CsT írta:
Szerintem Tekkel nincs különösebb gond, voltak gyengébb meccsei de nem annyi mint az pl a sokak által felszopkodott kapusoknak (Ederson,De Gea,Kepa) Szélsővédő alternatíva, DM, irányító poszt sokkal neccesebb. Oda kellene összpontosítani, persze ehhez el kellene adni a díszbuzit...meg a hulladékokat (Remzy,Artúr).
Ha lett volna középpályánk, és a védelmünk csak olyan, amilyen, akkor is negyedével kevesebb ellentámadás jut el a kapunkig. Így akkor 30 körül/alatt lett volna a kapott góljaink száma, és mivel nálunk a létező világok legjobbik kapusa ül(t) a padon, ezzel esélyesen 10-12 ponttal többet szereztünk volna. Sztem jó, ha van Csöcs a háznál, csak kell egy fasza, ostromálló kapu, hogy ne birizgálhassa bárki.
Apropó, úgy kezdtem, hogy lett volna... a padláson pakolászva találtam egy felsővezetéket, egy áramszedőt és egy régi piros BKV jegylukasztót. Lehet, hogy nagyanyám trolibusz volt? Utána kell néznem a családi fotóalbumban.
_________________ a televizenyős düggönypakli
CsT likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-08, 22:11
Szerintem Tekkel nincs különösebb gond, voltak gyengébb meccsei de nem annyi mint pl a sokak által felszopkodott kapusoknak (Ederson,De Gea,Kepa) Szélsővédő alternatíva, DM, irányító poszt sokkal neccesebb. Oda kellene összpontosítani, persze ehhez el kellene adni a díszbuzit...meg a hulladékokat (Remzy,Artúr).
A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2021-06-09, 09:21-kor.
zetterberg40, virracocha and bombahoppa like this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-08, 18:30
Krisz írta:
Navas szerintem méltatlanul alulértékelt, de egy Csecs-Navas cserének sok értelmét nem látom. Ha már kapust cserélünk aki kb az alapja az egész csapatnak akkor valahogy hosszabb távban kellene gondolkodni. Donna szvsz hatalmas ziccer, sajnálnám ha kihagynánk, de ha kimarad akkor valami hasonló kalibert kéne nézni, pl Auderonak már lenne értelme még ha nem is feltétlen klasszis matéria.
Nincs mit kihagyni, ceferin spanja most nyeregben érzi magát, annyi pénz ajánl a pizzásnak és a kesztyűbábjának amennyit nem szégyel, ezzel nem lehet és nem is kell versenyezni. Cragno, Golini vagy Meret megfelelő lehet ha már annyi el akarjuk passzolni a polákot.
CsT likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-08, 15:52
Tankcsapda írta:
Amúgy nem azért, de ha Donna megy Párizsba, nem akarjuk elhozni Keylor Navast? Talán nem kérne csillagászati fizetést, és Szczesnyvel ellentétben a komolyabb meccseken rendre hozzá magát.
Navas szerintem méltatlanul alulértékelt, de egy Csecs-Navas cserének sok értelmét nem látom. Ha már kapust cserélünk aki kb az alapja az egész csapatnak akkor valahogy hosszabb távban kellene gondolkodni. Donna szvsz hatalmas ziccer, sajnálnám ha kihagynánk, de ha kimarad akkor valami hasonló kalibert kéne nézni, pl Auderonak már lenne értelme még ha nem is feltétlen klasszis matéria.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-08, 15:17
Könnyen lehet, hogy Buffon mellett Pinso is távozik. Sajnálnám. Kellenek a hozzá hasonló öltözői arcok.
Malloy likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-08, 15:16
A fírászok mai adagja:
Artúrka nem kell Maxinak (ami nem lenne meglepő) ezért az eladását kérte, de eddig egyetlen érdeklődő sincs (ami szintén nem lenne meglepő).
Lehet a cserekapus posztot olcsón oldjuk meg és Perin visszajön egy évre.
Locatelli a fő cél nyárra, a Sas csak pénzt szeretne mi viszont játékosokat is tennénk a dealbe (most épp Rovellát).
Bonu boldog és a klub sem akarja eladni.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-08, 12:57
Amúgy nem azért, de ha Donna megy Párizsba, nem akarjuk elhozni Keylor Navast? Talán nem kérne csillagászati fizetést, és Szczesnyvel ellentétben a komolyabb meccseken rendre hozzá magát.