Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
virracocha
_Tyler
Téjlor89
DartagnanX
Malloy
CsT
zetterberg40
Petike007
tjunior
sneco7
_DREAM_
bombahoppa
Juve1974
LeRoi10
Tankcsapda
Krisz
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-08, 12:57

Amúgy nem azért, de ha Donna megy Párizsba, nem akarjuk elhozni Keylor Navast? Talán nem kérne csillagászati fizetést, és Szczesnyvel ellentétben a komolyabb meccseken rendre hozzá magát.
Vissza az elejére Go down
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-08, 05:55

DartagnanX írta:

Nem amúgy. Ez friss. Safarin vannak az asszonnyal. 
Semmi jelentősége kb, hogy zebrát láttak és ezt egy több képből álló galériában kiposztolta.
Férgeket nem szoktak szafarin fotózni, és nem is fotózgatja senki a férgeket. De azért beszorult a zabszem, ebben a kompozícióban. Szerencsére Paratücsök már nem hozza hozzánk, és remélem senki nem tervezi bevonni egy CR cserébe.

Icardi a Sátán fattya.

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-08, 00:47

Tankcsapda írta:

Szerintem meg Pirloval a BL-t kockáztatnánk. Nemcsak az eredményekkel volt gond, hanem a mutatott játékkal is. Pirlo az ellenfelek nagy részével nem tudott mit kezdeni, sokszor lemeccselték, és csak egyéni villanásoknak köszönhetünk sok pontot. A játékunk csak neutrális focit játszó csapatok ellen működött, de akiknek ment a pressing vagy akik masszívan védekeztek, azok ellen borzalmasan szenvedtünk sokszor. Várjuk meg, milyen középpályánk lesz, mert ha nem lesz ennél sokkal jobb, és nem érkezik a kezdőbe két játékos, akkor ne várjunk kötelezően scudettot.

Jó de még így is 4ben voltunk két kupával. A következő szezon azért sokkal ideálisabb lesz egy zöldfülű edzőnek (meg mindenkinek), sokkal kiszámíthatóbb lesz, lesz pre-season és többet lehet próbálgatni. Emellett különösen a férgek gyengülése miatt sokkal kiegyenlítettebb lesz a mezőny is.
Pirlo lehet így is belebukna, de ha tőle rosszabb körülmények között scudettot vártunk akkor nehogy már Allegrinél megelégedjünk egy dobogóval...

Malloy likes this post

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-07, 22:01

Krisz írta:

Én meg azt várom, hogy 10 meccsel a szezon vége előtt már bajnokok legyünk. De komolyan. Ez a minimum, meg továbbjutni a BL csoportból. Amit meg úgy várnék még, hogy alkossunk valamit a BLben tavasszal is, főleg akkor ha Ceferin esetleg nem a Bayernt sorsolja ki nekünk.

Egy dobogó ezzel a kerettel (+mercato) Pirlo mellett is meglenne sanszosan, akkor meg feleslegesen basztuk ki. Allegri nálam csak akkor értelmezhető, ha egyből nagyot megy, különösen úgy, hogy a riválisok gyengültek, mi meg azért fogunk alakítani a kereten.

Szerintem meg Pirloval a BL-t kockáztatnánk. Nemcsak az eredményekkel volt gond, hanem a mutatott játékkal is. Pirlo az ellenfelek nagy részével nem tudott mit kezdeni, sokszor lemeccselték, és csak egyéni villanásoknak köszönhetünk sok pontot. A játékunk csak neutrális focit játszó csapatok ellen működött, de akiknek ment a pressing vagy akik masszívan védekeztek, azok ellen borzalmasan szenvedtünk sokszor. Várjuk meg, milyen középpályánk lesz, mert ha nem lesz ennél sokkal jobb, és nem érkezik a kezdőbe két játékos, akkor ne várjunk kötelezően scudettot.

_DREAM_ likes this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-07, 15:02

DartagnanX írta:

Én az idei év után egy magabiztos dobogóval is ki tudnék egyezni, de persze Maxi Királlyal nyilván a scudettó az egyetlen, ami sikernek tekinthető.
Amit várok tőle, az leginkább az, hogy ne legyen olyan, hogy 16 meccsen át sorozatban kapunk gólt, akár nyerünk, akár vesztünk. 
Rakja rendbe a védekezést, hogy ne kelljen rettegni folyamatosan minden meccsen, mert attól ki vagyok készülve.

Én meg azt várom, hogy 10 meccsel a szezon vége előtt már bajnokok legyünk. De komolyan. Ez a minimum, meg továbbjutni a BL csoportból. Amit meg úgy várnék még, hogy alkossunk valamit a BLben tavasszal is, főleg akkor ha Ceferin esetleg nem a Bayernt sorsolja ki nekünk.

Egy dobogó ezzel a kerettel (+mercato) Pirlo mellett is meglenne sanszosan, akkor meg feleslegesen basztuk ki. Allegri nálam csak akkor értelmezhető, ha egyből nagyot megy, különösen úgy, hogy a riválisok gyengültek, mi meg azért fogunk alakítani a kereten.

Petike007 and bombahoppa like this post

DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-07, 14:23

CsT írta:
Tankcsapda írta:

Nem egy majrés típus, szóval vállalta a kockázatot. Egyébként nem hiszem, hogy korábban annyira kevés beleszólása lett volna a dolgokba, valószínűleg Mandzukic vagy éppen Matuidi is a kérésére érkezhetett, vagy legalábbis hasonló típusú játékosokat kérhetett. Inkább csak be akarja biztosítani az elképzeléseit, és el akarja kerülni, hogy olyat is igazoljanak, akit egyébként ellenezne (Ronaldo). De vannak más csapatok is, ahol valószínűleg ez a helyzet áll fenn, Guardiola is a saját képére formáltatta a Cityt (most tekintsünk el attól, hogy mennyiből), és Klopp is teljesen átalakíttatta a Liverpoolt. A felelősség vélhetően teljesen az övék volt eddig is, és évek óta ott edzősködnek. Kloppot emelném ki inkább, mert azért neki óriási kockázat volt, hogy évekig bevállalt egy Henderson-Milner-Wijnaldum fémjelezte középpályát, és eredményes volt velük. A keret tökéletesítése Dortmundban nem egészen jött össze, ez Liverpoolban meglett neki, elképesztő, mennyire az ő elképzelései szerint igazolnak.

Allegrinek lesznek népszerűtlen új emberei, nem biztos, hogy nyáron akár Donnarumma, akár Locatelli hozzánk igazol, de ha mindennek ellenére olyanok érkeznek, akikkel előrébb jut a csapat, akkor ne rójuk fel se neki, se a vezetőségnek. Én nem várok scudettot a következő szezontól annak ellenére, hogy a Zinter valószínűleg gyengülni fog, de legyünk harcban az elsőségért. Ez persze az első 8-10 fordulót látva változhat, mert szerintem a két milánói csapattal fogunk megküzdeni, akik nem feltétlen lesznek elrettentő erők, és kellő erősítésekkel abszolút lehetséges a trón visszaszerzése.
Nekem például egy Donnarumma-Locatelli-Kean-Romagnoli-Pogba/Saúl ötös lenne az abszolút álommercato, ha Ramsey, Ronaldo, Demiral/Bonucci és Bentancur is a távozók sorát erősítené, de ha még egy támadó jönne Dybala helyett, én azzal is megbékélnék. Viszont be kell látni, hogy Allegri valószínűleg mást kereshet, kevesebb olasszal, amit viszont nagyon sajnálnék. Szerintem McKennie és Ramsey fog lelépni a középpályáról, az amerikai nem a legokosabb játékosok közé tartozik, ami Maxinál szempont lehet.
Én Allegritől scudettót várok, függetlenül a mercatótól.

Én az idei év után egy magabiztos dobogóval is ki tudnék egyezni, de persze Maxi Királlyal nyilván a scudettó az egyetlen, ami sikernek tekinthető.
Amit várok tőle, az leginkább az, hogy ne legyen olyan, hogy 16 meccsen át sorozatban kapunk gólt, akár nyerünk, akár vesztünk. 
Rakja rendbe a védekezést, hogy ne kelljen rettegni folyamatosan minden meccsen, mert attól ki vagyok készülve.

Malloy likes this post

http://bianconeri.taccs.hu
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-07, 14:20

CsT írta:
Krisz írta:

Ez nem a tavalyi/előtti?
Lehetséges, ezt nem is néztem Very Happy
Nem amúgy. Ez friss. Safarin vannak az asszonnyal. 
Semmi jelentősége kb, hogy zebrát láttak és ezt egy több képből álló galériában kiposztolta.

DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-07, 14:19

zetterberg40 írta:
Allegrivel együtt a komplett stábja is visszatér: Landucci, Dolcetti, Folletti, Trombetta, Grani. Plusz hozzácsapja Barzamacit.
BARZAMACKÓ IS VISSZATÉR?  I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce cheers cheers cheers cheers cheers

bombahoppa likes this post

http://bianconeri.taccs.hu
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-07, 09:20

Allegrivel együtt a komplett stábja is visszatér: Landucci, Dolcetti, Folletti, Trombetta, Grani. Plusz hozzácsapja Barzamacit.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-06, 23:09

Tankcsapda írta:

Nem egy majrés típus, szóval vállalta a kockázatot. Egyébként nem hiszem, hogy korábban annyira kevés beleszólása lett volna a dolgokba, valószínűleg Mandzukic vagy éppen Matuidi is a kérésére érkezhetett, vagy legalábbis hasonló típusú játékosokat kérhetett. Inkább csak be akarja biztosítani az elképzeléseit, és el akarja kerülni, hogy olyat is igazoljanak, akit egyébként ellenezne (Ronaldo). De vannak más csapatok is, ahol valószínűleg ez a helyzet áll fenn, Guardiola is a saját képére formáltatta a Cityt (most tekintsünk el attól, hogy mennyiből), és Klopp is teljesen átalakíttatta a Liverpoolt. A felelősség vélhetően teljesen az övék volt eddig is, és évek óta ott edzősködnek. Kloppot emelném ki inkább, mert azért neki óriási kockázat volt, hogy évekig bevállalt egy Henderson-Milner-Wijnaldum fémjelezte középpályát, és eredményes volt velük. A keret tökéletesítése Dortmundban nem egészen jött össze, ez Liverpoolban meglett neki, elképesztő, mennyire az ő elképzelései szerint igazolnak.

Allegrinek lesznek népszerűtlen új emberei, nem biztos, hogy nyáron akár Donnarumma, akár Locatelli hozzánk igazol, de ha mindennek ellenére olyanok érkeznek, akikkel előrébb jut a csapat, akkor ne rójuk fel se neki, se a vezetőségnek. Én nem várok scudettot a következő szezontól annak ellenére, hogy a Zinter valószínűleg gyengülni fog, de legyünk harcban az elsőségért. Ez persze az első 8-10 fordulót látva változhat, mert szerintem a két milánói csapattal fogunk megküzdeni, akik nem feltétlen lesznek elrettentő erők, és kellő erősítésekkel abszolút lehetséges a trón visszaszerzése.
Nekem például egy Donnarumma-Locatelli-Kean-Romagnoli-Pogba/Saúl ötös lenne az abszolút álommercato, ha Ramsey, Ronaldo, Demiral/Bonucci és Bentancur is a távozók sorát erősítené, de ha még egy támadó jönne Dybala helyett, én azzal is megbékélnék. Viszont be kell látni, hogy Allegri valószínűleg mást kereshet, kevesebb olasszal, amit viszont nagyon sajnálnék. Szerintem McKennie és Ramsey fog lelépni a középpályáról, az amerikai nem a legokosabb játékosok közé tartozik, ami Maxinál szempont lehet.
Én Allegritől scudettót várok, függetlenül a mercatótól.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-06, 22:28

CsT írta:
Én imádom Allegrit, ha szólna, már indulnék is visszafoglalni Erdélyt vele, de azért abba belegondoltunk, hogy most minden rajta áll vagy bukik? Nyilván úgy vállalta el azt a lehetőséget, hogy lesz beleszólása az igazolásokba, nagyjából a keretet/lehetőségeket is ismeri, szóval ha bukik csak ő bukik. Nehéz ügy, de én bízok benne. Igazából eddig kevés emberben bíztam amióta Juve szurkoló vagyok (ez nagyjából 27 év) Moggi, Allegri, és Agnelli (bármilyen keresztnévvel). Lehetne már augusztus Smile

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-06, 20:14

Én imádom Allegrit, ha szólna, már indulnék is visszafoglalni Erdélyt vele, de azért abba belegondoltunk, hogy most minden rajta áll vagy bukik? Nyilván úgy vállalta el azt a lehetőséget, hogy lesz beleszólása az igazolásokba, nagyjából a keretet/lehetőségeket is ismeri, szóval ha bukik csak ő bukik. Nehéz ügy, de én bízok benne. Igazából eddig kevés emberben bíztam amióta Juve szurkoló vagyok (ez nagyjából 27 év) Moggi, Allegri, és Agnelli (bármilyen keresztnévvel). Lehetne már augusztus Smile
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-05, 20:56

Krisz írta:

Ez nem a tavalyi/előtti?
Lehetséges, ezt nem is néztem Very Happy
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-05, 20:48

CsT írta:
Icardi instája. Kezdjünk el fosni?

Ez nem a tavalyi/előtti?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-05, 15:21

Icardi instája. Kezdjünk el fosni?

Bevásárlóközpont - Page 12 195895262_4100531490013323_7360980497701041016_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=PX8Y5JD3gOEAX_dolST&_nc_ht=scontent-vie1-1
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-05, 13:26

Benito Facebook posztját DS-ről olvastátok? 
Beszartam a röhögéstől 😂

bombahoppa likes this post

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-04, 17:42

CsT írta:
Lehet csak a transzferdíjat akarja felverni a Sas elnöke, de tegnap azt nyilatkozta, hogy komoly érdeklődés csak külföldről van Locáért.

Igen, biztos hogy próbálják felverni az árat. de amúgy én olyat olvastam hogy Loc nem menne külföldre. Very Happy 

Nem hiszem hogy amúgy bármi érdemleges fog vele történni az EB előtt, azt még megvárják, bár az meg kicsit kétélű fegyver.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-04, 17:00

Lehet csak a transzferdíjat akarja felverni a Sas elnöke, de tegnap azt nyilatkozta, hogy komoly érdeklődés csak külföldről van Locáért.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-04, 16:06

Malloy írta:
Kezdődik! 😅 De Sciglio maradhat Allegri visszatérésével. Egyetlen balfasz akit kölcsönadtunk és meg is vennék! 😀

Sőt, arról is szó van hogy nem kell nekünk Locatelli, majd Pjanic-ot visszahozzuk.

Na jó elég, kimondom: Allegri takarodj!!!!4 Very Happy
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-04, 15:16

Malloy írta:
Kezdődik! 😅 De Sciglio maradhat Allegri visszatérésével. Egyetlen balfasz akit kölcsönadtunk és meg is vennék! 😀

Meg kell neki, hogy van Frabotta otthon, nem kell De Sciglio.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-04, 15:12

Paratici könnyek között búcsúzott el a sajtótájékoztatón. Kicsit hasonló hangulata volt ennek, mint anno Max távozásának.

LeRoi10 likes this post

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-04, 13:50

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-04, 11:47

tjunior írta:

Majdnem írtam hogy Alfával Torinóba de aszem egy brancsban vannak a Fiattal.

Igen egy cég. Elkan a vezetője.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-03, 15:11

zetterberg40 írta:
Max  I love you

https://twitter.com/romeoagresti/status/1400410305780387840
Majdnem írtam hogy Alfával Torinóba de aszem egy brancsban vannak a Fiattal.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-03, 14:37

Max  I love you

https://twitter.com/romeoagresti/status/1400410305780387840
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-02, 20:27

zetterberg40 írta:

Az tiszta sor, hogy én nem vagyok oda Csecs Donnara való lecserélésének ötletéért, amikor más posztokon sokkal nagyobb problémáink vannak. Viszont az a megérzésem, hogy De Ligt után őt is idehozza a zsírfejű Raiola.

Az ő leigazolása nem zár ki mást, sőt, mivel fizetésben nagy különbség nincs is, szerintem nincs hatással egyéb igazolásokra.

Bedobták egyébként, hogy Csecs menne Rómába, Florenzi hozzánk, és akkor Donnanak is meglenne a hely. Ezzel amúgy kb mindenki jól is járna, szóval még lehet is benne valami.

Malloy likes this post

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-02, 18:08

Krisz írta:
Donna meg elvileg megegyezett a PSGvel.

Az tiszta sor, hogy én nem vagyok oda Csecs Donnara való lecserélésének ötletéért, amikor más posztokon sokkal nagyobb problémáink vannak. Viszont az a megérzésem, hogy De Ligt után őt is idehozza a zsírfejű Raiola.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-02, 16:47

Donna meg elvileg megegyezett a PSGvel.
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-02, 15:41

_DREAM_ írta:
Paratici meg Conte a Spursnél, ezt pletykálják!
Vihetik is a szakácsot...biztos az ágyúsok szívükbe zárnák😅
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-02, 15:36

Paratici meg Conte a Spursnél, ezt pletykálják!
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime2021-06-01, 17:38

Krisz írta:

Én azon kapok agyfaszt, hogy ő 2 (kettő) sérülésekkel teli szezonról beszél, de igazából az egész profi karrierje erről szól. Amúgy mi voltunk a faszok, hogy ha már leigazoltuk ennek fényében akkor nem nyomtuk tele ehhez kapcsolódó záradékokkal.

Paratici nyugodtan vihetné magával bárhova is megy. Igazoltunk egy olasz foci idegen angolt aki egy lejátszott meccsre 3-5 között sérült. Mindezt horror fizu mellett. 

Para takaroggy.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 12 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
12 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: